Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Mare Unlimited horloges met Rolex look

Geplaatst op 3 september 2021 om 12:53 uur

Als je een liefhebber bent van Rolex horloges dan hebben wij een gouden tip voor je. Wanneer dit namelijk helemaal jouw ‘cup of tea’ is, maar je hebt een minder groot budget dan is onze tip een zeer mooi alternatief. We hebben het dan over het nieuwe horlogemerk Mare Unlimited. Wanneer je op zoek bent naar een horloge van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs dan ben je bij Mare Unlimited aan het juiste adres. De uitstraling van de Mare Unlimited horloges laat zich het best omschrijven als stijlvol en sportief. De Rolex look komt hierin duidelijk naar voren. Niet alleen op het gebied van design, maar ook kwalitatief gezien en op technisch gebied heeft Mare Unlimited genoeg te bieden. De prijs-/kwaliteitverhouding van deze horloges is dan ook zeer goed. Laten we eens verder inzoomen op de horloges van dit merk.

De horloges van Mare Unlimited zijn voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Met een horloge met een Zwitsers hart weet je dat je pure kwaliteit koopt. Zwitserland is tenslotte hét horlogeland pur sang. De horlogekasten van Mare Unlimited hebben een doorsnede van 40 mm. Dit maakt de modellen van Mare Unlimited erg comfortabel te dragen. Daarnaast zijn de horloges licht van gewicht dat ook weer het comfort ten goede komt. Bovendien biedt dit merk met elk model prachtige extra functionaliteiten. We hebben het dan over onder meer SuperLuminova, een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Met elk afzonderlijk horloge van Mare Unlimited heb je dus een zeer compleet horloge, van zeer hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De moderne modellen in de collectie van Mare Unlimited zijn voorzien van quartz uurwerken. Deze hebben als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld automatische uurwerken, dat ze de tijd nauwkeuriger weergeven en beter bestand zijn tegen schokken en stoten. Wat verder opvalt is de goede waterdichtheid van de horloges en het gebruik van rubberen horlogebanden. Onder meer deze eigenschappen maken de Mare Unlimited horloges zeer geschikt voor de sportieve man.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK horloge

De Greenwich modellen van Mare Unlimited zijn ook voorzien van zwart rubberen horlogebanden. In combinatie met de iets doorlopende edelstalen kast, geeft dit de horloges een luxe uitstraling. De wijzerplaten van deze horloges zijn zwart met witte accenten. Bij de meeste Mare Unlimited horloges is er daarnaast gebruik gemaakt van één of meerdere accentkleuren, bijvoorbeeld bij de bezel. Denk dan aan blauw, rood, groen of goudkleur. Voor een sportief horloge als deze is de waterdichtheid van de horloges tot maar liefst 100 meter in combinatie met een draaibare bezel en verschroefde kroon een absolute plus. Ook de rubberen horlogeband is hier van toegevoegde waarde, doordat deze erg sterk en licht is. Dit is uiteraard van belang wanneer je een sportief horloge koopt. Verder is er natuurlijk ook gekozen voor enkel hoogwaardige materialen. Het saffierglas bijvoorbeeld is extreem sterk, waardoor eventuele krasjes nauwelijks zichtbaar zullen zijn. Ook de edelstalen kast is zeer duurzaam en sterk te noemen.

We hebben daarnet al even een aantal extra functionaliteiten benoemd waar alle horloges van Mare Unlimited aan voldoen. De Greenwich modellen van Mare Unlimited hebben echter nog meer te bieden. Zo beschikken zij over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicators. Met de GMT functie is het bovendien mogelijk een tweede tijd in te stellen.  Dit is natuurlijk ideaal als je veel op reis bent en erg handig op vakantie. Deze prachtige Greenwich horloges zijn afsluitbaar met een mooie doornsluiting.

Met een horloge van Mare Unlimited heb je dus niet alleen kwaliteit om je pols, maar ook absoluut een eyecatcher. Wie is er nu niet gecharmeerd van de welbekende Rolex look? Voor elke man die warm wordt van een sportief horloge, dat tegelijkertijd stijlvol is en een zekere klasse uitstraalt is een Mare Unlimited horloge een echte aanrader. Maar ook voor de sportieveling die op zoek is naar een horloge dat tegen een stootje kan en ook waterdicht is, is Mare Unlimited absoluut het bekijken waard. Een Mare Unlimited horloge laat je zeker niet zomaar in de steek en is met een Swiss made uurwerk zeer betrouwbaar. Het zal je altijd punctueel en precies bij de tijd weten te houden. De SuperLuminova zorgt er bovendien voor dat je ook in het donker eenvoudig de tijd kunt bekijken. Dat kan zeker voor de sportieveling van pas komen.

Ben jij echter een horlogeverzamelaar? Ook dan is dit een zeer interessant merk. Een horloge met deze looks en kwaliteit is tenslotte in iedere verzameling welkom. Het is over het algemeen ook goed haalbaar een horloge van Mare Unlimited toe te voegen aan je verzameling, vanwege de schappelijke prijzen. Bovendien heb je met een horloge van Mare Unlimited een echte eyecatcher te pakken, mede door de gelijkenis met de Rolex look en het gebruik van de levendige kleuren voor de verschillende designs. Je zult er zeker complimentjes over ontvangen wanneer je je nieuwe Mare Unlimited horloge om je pols hebt!

Als officieel dealer van Mare Unlimited leveren wij alle modellen uit voorraad. Elk horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie. Bekijk snel de actuele collectie Mare Unlimited horloges.

Meccaniche Veneziane horloge uitverkoop

Geplaatst op 28 augustus 2021 om 14:09 uur

Er zijn horlogemerken die de liefde voor het ambacht van de horlogemaker duidelijk overbrengen. Het Italiaanse Meccaniche Veneziane is een voorbeeld van zo’n bijzonder horlogemerk. Dat is ook niet zo gek aangezien het merk is ontstaan door de passie van twee broers voor de werking van de klok. Daaruit vloeide de oprichting van hun eigen horlogemerk voort. Meccaniche Veneziane is een jong horlogemerk maar heeft desalniettemin veel te bieden op zowel het gebied van uitstraling als met het oog op het technisch aspect.

Meccaniche Veneziane horloge

De Meccaniche Veneziane horloges zijn stijlvol en sportief. De populaire Nereide modellen doen nog het meeste denken aan de horloges van Rolex. De kwaliteit van de horloges van Meccaniche Veneziane is uitstekend te noemen, toch weet dit merk de horloges betaalbaar te houden waardoor vele liefhebbers het merk extra interessant zullen vinden. Meccaniche Veneziane maakte voorheen voor de productie van hun horloges enkel gebruik van de welbekende hoge kwaliteit Swiss made uurwerken. Tegenwoordig biedt het merk ook horloges aan met kwalitatieve Seiko uurwerken uit Japan, hiermee beïnvloedt het merk de prijs nog eens in positieve zin.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series horloges, waarvan onder andere de Meccaniche Veneziane Nereide en Redentore modellen zeer populair zijn. De uitstraling van de horloges is stijlvol en straalt Italiaanse klasse uit. Met de sportieve en moderne designs zal Meccaniche Veneziane menig liefhebber weten aan te spreken. Een Italiaans design om je pols zoals een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge zal zeker de aandacht weten te trekken. De Swiss made Nereide GMT horlogeserie bestaat uit modellen met een prachtige lederen band in bijzonder mooie kleuren, waarbij het stiksel vaak in een contrasterende kleur is uitgevoerd. Het soepele leder voor deze horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane. Voor het vervaardigen van deze horlogebanden zet men de expertise in van lokale ambachtslieden, waarmee ieder horloge is voorzien van een topkwaliteit vintage horlogeband. Je kan ook kiezen voor een edelstalen band die extra sterk is en comfortabel om je pols zit.

Wat betreft materialen kiest Meccaniche Veneziane voor enkel hoogwaardige materialen. Daaronder valt natuurlijk het zojuist benoemde leder, maar daarnaast maakt Meccaniche Veneziane onder andere ook gebruik van edelstaal en extreem sterk saffierglas. De horloges uit de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT serie zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. Verder bieden deze horloges een indrukwekkende lijst met extra functionaliteiten. Zo zien we horloges met een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Maar dat is zeker nog niet alles, ook een verschroefde kroon, draaibare bezel en natuurlijk de GMT functie komen voorbij. Ook het Superluminova dat licht geeft in het donker biedt zeker een duidelijke meerwaarde.

Met een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge, kies je absoluut voor topkwaliteit. Deze horloges bieden jou als liefhebber alles wat je maar kunt wensen en het merk staat voor sublieme kwaliteit. Na productie worden de horloges dan ook nog eens uitgebreid getest en nagekeken voor ze goedgekeurd worden. De Nereide modellen met Zwitserse uurwerken bieden bovendien de welbekende Zwitserse kwaliteit, die natuurlijk ongeëvenaard is gebleken. Meccaniche Veneziane staat als merk altijd al voor betaalbare kwaliteit. Toch heb je nu de mogelijkheid de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges aan te schaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dit is namelijk de laatste serie met Swiss made uurwerken en deze zijn nu bij ons afgeprijsd. Dit is dus een uitgelezen kans om een horloge van dit kaliber en deze kwaliteit voor een extra scherpe prijs te bemachtigen.

Meccaniche Veneziane gaat voor oog voor detail en heeft de handen van de vakman dan ook niet alleen voor de horloges zelf en voor de horlogebanden ingezet. Zelfs de prachtige horlogebox waar Meccaniche Veneziane bekend om staat is een plaatje om te zien. Deze houten horlogeboxen worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en zijn op zichzelf al een waar kunstwerkje. Kortom, met een horloge van Meccaniche Veneziane geef je je zelf een prachtig cadeau, waar je jarenlang plezier van zult hebben en zeker vele complimentjes over zult ontvangen!

Naast de bijzonder mooie Meccaniche Veneziane Nereide GMT modellen, bieden wij als officieel dealer van Meccaniche Veneziane nog vele andere mooie horloges van dit Italiaanse merk aan. Bijvoorbeeld nog verschillende andere Nereide modellen, maar ook bijvoorbeeld de Redentore serie van Meccaniche Veneziane is bij ons goed vertegenwoordigd. Het is dan ook zeker de moeite waard de collectie eens nader te bekijken, zeker wanneer je houdt van een horloge dat stijlvol is en een sportieve touch heeft.

Wij verkopen de gehele collectie van Meccaniche Veneziane uit. Dit betekent dat elk horloge met een leuke korting te koop is, zolang de voorraad strekt.

Wanneer je besluit een Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge bij ons te bestellen ontvang je dus niet alleen een horloge van topkwaliteit, maar ook een mooie korting en als kers op de taart een prachtige houten horlogebox. Daarnaast wordt het horloge uiteraard geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in de vorm van een boekje. Kies dus nu voor jouw favoriete Meccaniche Veneziane horloge en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop!

Binnenkort in onze collectie: Locman horloges

Geplaatst op 22 augustus 2021 om 16:47 uur

Italiaanse horloges, nog altijd zeer populair en trendy! Horloges uit Italië hebben altijd prachtige designs en zijn stijlvol. Een goed voorbeeld van een horlogemerk uit Italië is Locman. Dit merk produceert al enkele decennia kwalitatief zeer goede horloges. Horlogeliefhebbers die weleens in Italië zijn geweest kennen het merk zeker. Locman horloges onderscheiden zich door hun eigentijdse ontwerpen, sportieve uitstraling en kleurige accenten op de wijzerplaten en horlogebanden.

Wat maakt een Locman horloge zo leuk? Laten we dit Italiaanse horlogemerk eens nader uitlichten.

Technologie, innovatie, Italiaans design en passie zijn de waarden waarop de identiteit van Locman is gebaseerd. Het concept van luxe dat door de horloges van het merk wordt uitgedragen is betaalbaar en geschikt voor elke horlogeliefhebber.

Locman horloges worden gemaakt op het eiland Elba, op slechts enkele meters van de zee, hetgeen een inspiratie is voor het merk. Locman, als Toscaans merk, nam de beslissing om haar oorsprong te benadrukken en een 100% Italiaans horlogemerk te creëren dat opvalt in een internationale markt die wordt gedomineerd door grote Zwitserse horlogemerken. Met dit in gedachten zijn bepaalde strategische allianties gevormd, zoals de samenwerking met Ducati om horlogecollecties te creëren voor fans van motorrijden en Italiaans design. Locman werkt nauw samen met het Italiaanse Ministerie van Defensie en de Premiership (Engels voetbal) en produceert horloges voor de strijdkrachten, Special Forces en met name de voor de Italiaanse marine.

Het verhaal van Locman horloges is nauw verbonden met dat van de oprichter en voorzitter Marco Mantovani, die in 1961 werd geboren in Marina di Campo op het eiland Elba. Samen met Fulvio Locci richtte hij in 1986 het horlogemerk Locman op. Locman begon als een ontwerpbureau voor enkele van de grote Zwitserse horlogemerken voordat het een horlogeproductiebedrijf met eigen merk werd. Eind jaren '80 werd Genesi, een gerenommeerde Milanese horlogefabriek die al sinds de jaren vijftig actief was, de productiepartner van LOCMAN, waardoor het bedrijf in Italië geproduceerde hoogwaardige horloges kon aanbieden tegen prijzen die ver onder die in Zwitserland lagen. Dankzij Genesi en zijn technische expertise waagde Locman de sprong en begon met het ontwerpen en produceren van horloges onder zijn eigen label. Het eerste Locman horloge was volledig met de hand gemaakt, met onderdelen in goud en doornwortel, een kostbaar hout dat typisch is voor Elba en het mediterrane struikgewas. Op dat moment treedt Claudio Fanucchi toe tot Locman als aandeelhouder. In 1990 kocht Carlo Crocco, eigenaar van het prestigieuze merk Hublot uit Genève (nu onderdeel van de LVMH-groep) een belang in Locman en bood aan zijn producten over de hele wereld te distribueren. Dit was een ideale groeimogelijkheid voor het Toscaanse merk.

In 1996, tijdens een van zijn regelmatige bezoeken aan Amerika, wachtte Marco Mantovani bij een douanekantoor op een klein Caribisch eiland toen hij een oude foto van de vuurtoren bij Punta Polveraia op Elba zag. Het was een moment dat hem diep raakte. Marco was duizenden kilometers verwijderd van de plaatsen en mensen van wie hij hield, en die paar minuten waren beslissend. In die tijd verdeelde hij zijn tijd tussen Milaan, Zwitserland en zijn regelmatige reizen over de hele wereld. Maar zijn echte thuis was op Elba, waar Locman een filiaal en een winkel had behouden.

Bij zijn terugkeer in Italië besloot Mantovani de controle over het bedrijf terug te nemen, dat weer 100% Italiaans was, en de belangrijkste productielocatie te verplaatsen naar Marina di Campo, op een steenworp afstand van de zee. Twee oude vrienden kwamen bij het bedrijf, Giuseppe Pea uit Brescia en Ben Feigenbaum uit Miami.

De verkoop van horloges kende een sterke groei, vooral in de Verenigde Staten. Het ontwerp, de kleuren en het gebruik van innovatieve materialen zoals aluminium, soms gecombineerd met diamanten, waren de sleutel tot het wereldwijde succes van het bedrijf. De vraag overtrof de productiecapaciteit en Locman horloges werden zeer gewild bij internationale sterren: Jennifer Lopez, Sharon Stone, Nicole Kidman en Elton John zijn slechts enkele van de persoonlijkheden die zijn gefotografeerd met horloges die op Elba zijn gemaakt.

In december 2000 trad Hopa SPA, een grote Italiaanse financiële onderneming en een belangrijke aandeelhouder van onder andere Telecom Italia toe tot het aandelenkapitaal van Locman. Voor Locman betekende deze komst een belangrijke verandering in het tempo, zowel op het gebied van bestuur als op het gebied van internationale investeringen. Het was in deze context dat prestigieuze samenwerkingen begonnen met de Italiaanse strijdkrachten, wat leidde tot de lancering van collecties met de emblemen van de Air Force, de Folgore Paratroopers en de Navy. In 2002 werd Locman de officiële leverancier van de Engelse Premiership en zijn producten werden later door president Berlusconi gekozen om te worden gebruikt als diplomatieke geschenken aan verschillende staatshoofden en internationale delegaties.

Er werd verder geïnvesteerd in nieuwe technologieën en op Baselworld 2003 presenteerde Locman het eerste horloge ter wereld met een kast van koolstofvezel. Het resultaat van deze ontwikkelingen is de Stealth Titanium en Carbon collectie die een grote hit is bij het publiek. 2010 was het jaar waarin het nieuwe Montecristo-model werd gelanceerd, een nieuwe mijlpaal voor Locman op het gebied van erkenning en productiekwaliteit. Met zijn sportieve, maritieme geest is de Montecristo horlogecollectie een waar icoon van de Italiaanse uurwerken geworden.

Locman horloges zijn wereldwijd bekend en geliefd. Echte horlogeliefhebbers kennen het Italiaanse merk en velen die in Italië op vakantie gingen kwamen met een Locman horloge om hun pols terug. Momenteel heeft Locman een hele fraaie collectie van uitstekende horloges met quartz of automatisch uurwerk. De modellen kenmerken zich door een sportieve uitstraling en hoogwaardige materialen. Het leuke aan een Locman horloge is echter de unieke prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn maar weinig horlogemerken in Europa die een dergelijke kwaliteit combineren met interessante prijs.

Wij zullen binnenkort Locman presenteren op onze websites. Als officieel dealer zullen wij de nieuwste collecties op voorraad hebben. Wij bieden een snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende aftersales. Draag jij binnenkort een fraai Locman horloge uit Italië?

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 14 augustus 2021 om 08:48 uur

Watchwinders zijn een “must have” als je automatische horloges hebt. Deze horlogeaccessoire is er in allerlei soorten en maten. Voor de liefhebber van automatische horloges is een goede watchwinder een onmisbaar onderdeel van deze liefhebberij. Natuurlijk heeft niet iedere liefhebber een onbeperkt budget hiervoor. Een goede watchwinder hoeft echter ook echt niet duur te zijn. Ben je op zoek naar een watchwinder voor meerdere automatische horloges en benieuwd naar een goed alternatief voor de duurdere merken? Dan is dit artikel interessant voor jou. Wij brengen namelijk graag het merk Paul Design watchwinders bij je onder de aandacht. Als officieel dealer zijn we al ruim 10 jaar partner van dit aansprekende merk.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Voor Paul Design zijn innovatie en vernieuwing belangrijke waarden voor de ontwikkeling van hun watchwinders. Dit is dan ook te zien aan hun vooruitstrevende ontwerpen, de gebruikte techniek en fraaie uitstraling.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer watchwinders die zeker voor de verzamelaar heel geschikt zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder, die niet geschikt is voor het opwinden van 4 horloges maar daarnaast ook nog extra opbergruimte voor maar liefst 6 horloges. Met deze watchwinder biedt Paul Design dus een bijzonder overzichtelijke en veilige, maar vooral ook ruime opbergplaats voor al jouw horloges bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout in de kleur black shadow. Het interieur van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart dat in combinatie met de buitenkant een zeer luxe uitstraling geeft. Deze watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur zodat de horloges nog eens extra beschermd zijn. Je houdt hiermee invloeden van buitenaf makkelijker weg bij je horloges. Denk maar eens aan vuil en stof, condens of ongewenste kinderhandjes bijvoorbeeld.

Paul Design maakt gebruik van Japanse motoren. Deze motoren worden ook gebruikt in het populaire Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow model. Deze motoren hebben verschillende eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw gebruikscomfort wordt verhoogd. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar en duurzaam, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen om jouw horloges van de benodigde energie te voorzien. Je hoeft hiermee dus nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Verder zijn de motoren van Japanse komaf energiezuinig wat voor menig liefhebber een voorwaarde zal zijn. Wanneer je watchwinder jouw horloges opwindt wil je natuurlijk niet gestoord worden door vervelende geluiden. Deze watchwinder van Paul Design met Japanse motoren doet zijn werk dan ook vrijwel geluidloos. Plaats dus wanneer je wilt je watchwinder zonder zorgen in je slaapkamer of op je werkplek.

Met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder beschik je over de verschillende programma’s zodat dit model geschikt is voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht merk of model van het horloge. Je stelt de watchwinder binnen enkele minuten in en hebt er vervolgens geen omkijken meer naar. De horloges worden van energie voorzien en jij kan ze direct wanneer jij dat wilt omdoen en dragen. Daarnaast is de watchwinder natuurlijk uitgerust met een overwind protectie. Je kunt de watchwinder instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat het mogelijk is dit per rotor individueel te doen, schep je de meest ideale condities voor ieder horloge afzonderlijk. Het instellen van de watchwinder doe je eenvoudig met behulp van het moderne touchscreen. Deze watchwinder van Paul Design is als kers op de taart ook nog eens uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Die zorgt ervoor dat je je horloges letterlijk in de spotlight kunt zetten. Niet alleen kun je zo zelf optimaal genieten van het zicht op je horloges, je kunt je watchwinder zo ook gebruiken als display om jouw horloges te laten zien aan anderen.

Kortom, wanneer je kiest voor de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow, kies je voor een klassieke stijlvolle watchwinder met alles erop en eraan tegen een aantrekkelijke prijs. De prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders van Paul Design is zeer goed te noemen, waardoor dit traditionele merk als geen ander de concurrentie weet aan te gaan met duurdere en bekendere merken. Een perfecte keuze dus als je een perfecte combinatie wenst van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar ook buiten dat is Paul Design een interessant merk voor elke liefhebber of verzamelaar. Je levert tenslotte niet in op het gebied van kwaliteit, design of technische snufjes, enkel op de prijs!

Wij bieden een ruime collectie watchwinders van Paul Design in onze webshop. Wanneer je de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder of één van de andere prachtige watchwinders van dit merk wilt aanschaffen, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.  

Wij verpakken jouw nieuwe aanwinst uiteraard met de grootst mogelijke zorg, zodat we zeker weten dat deze netjes bij jou aankomt. Met een watchwinder van Paul Design weet je dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar een goede energievoorziening voor jouw horloges. Kies nu voor één van de beste watchwindermerken voor jouw horlogeverzameling en voor je portemonnee!

Zeppelin horloges

Geplaatst op 7 augustus 2021 om 08:07 uur

Wie kent ze niet, de majestueuze Zeppelin luchtschepen die een grote rol hebben gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis? Deze Zeppelin luchtschepen werden ontworpen door de luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin en weten vandaag de dag nog steeds grote interesse te wekken. Het is dan ook niet voor niets dat deze Zeppelin als inspiratiebron gediend heeft voor het Duitse horlogemerk Zeppelin. Dit bekende horlogemerk valt onder het moederbedrijf Pointtec, waar eveneens het zeer geliefde Duitse horlogemerk Iron Annie onder valt. Iron Annie en Zeppelin horloges zijn al jarenlang erg populair doordat ze uitstekende kwaliteit en eigentijdse ontwerpen bieden met zeer scherpe prijzen. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze horlogemerken aantrekkelijk zijn in de prijsklasse tussen 200-400 euro. 

De Zeppelin horloges zijn klassiek en traditioneel vormgegeven en weten je terug te voeren naar de tijden van weleer. Hierin komt een stukje nostalgie naar boven en Zeppelin is dan ook een merk met historie te noemen. Door onder meer de historische wijzerplaten, historische details en de prachtige lederen banden weet Zeppelin dit nog eens te benadrukken. Zeppelin biedt een grote diversiteit aan in de collectie, mede doordat er keuze is uit horloges met zowel mechanische- als automatische- en quartz uurwerken. Dus waar je voorkeur op dit gebied ook ligt, bij Zeppelin kun je terecht voor jouw favoriete horloge. Wat verder opvalt is dat Zeppelin mede doordat het een klein merk/bedrijf is meer aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking. Dit is zeker terug te zien aan het oog voor detail en de fraaie afwerking van de horloges. Voor wat betreft de uurwerken maakt Zeppelin gebruik van kwaliteitsuurwerken van Zwitserse en Japanse komaf. Het gaat dan om merken als Sellita, Miyota en Eta.

Binnen de collectie van Zeppelin zijn zowel voor dames als voor heren prachtige horloges opgenomen. Daarnaast biedt het merk een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding. Gecombineerd met de variatie in uurwerken en het gevarieerde aanbod wat betreft uitstraling van de horloges, maakt dit dat Zeppelin aantrekkelijk is voor een breed publiek. De horloges uit de collectie zijn onderverdeeld in verscheidene series. Een eerste mooie serie uit de collectie is de LZ120 Rome serie. Binnen deze serie vinden we prachtige herenhorloges met een rustige en klassieke uitstraling. De horlogebanden van deze horloges variëren in diverse lederen uitvoeringen, uiteraard met de hand vervaardigd. Verder zien we bij deze horloges naast een secondewijzer en datumaanduiding een mooie maanfase functie. Dit geeft het geheel net dat beetje extra en siert de wijzerplaat des te meer.

Een volgende serie uit de collectie van Zeppelin is een serie dameshorloges, welke speciaal werd ontworpen ter ere van het 100 jarig bestaan van de Zeppelin. Het gaat dan om de ‘Princess of the Sky’ horloges. Deze horloges hebben iets heel bijzonders te bieden, het is namelijk mogelijk deze behalve om de pols, ook om de hals te dragen. Men heeft bij het ontwerpen van deze horloges getracht de glamour uit de jaren ’20 terug te halen. Wat ons betreft is dit zeker gelukt. De bijzonder mooie wijzerplaten zijn een echte eyecatcher en zowel de horlogebanden als het horloge zelf zijn zeer stijlvol en sierlijk. Bovendien is er de keuze uit wijzerplaten die een rustige uitstraling hebben en wijzerplaten die juist zeer sprekend zijn. Voor deze horloges is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals edelstaal, extreem sterk saffierglas en bijzonder mooi leder. De horloges sluiten met een doornsluiting. Kortom, Zeppelin heeft hiermee een serie horloges op de markt gebracht speciaal voor de dames, welke zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft uitstraling zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Een derde serie die we extra aandacht willen schenken, is de Zeppelin Night Cruise serie. Deze horloges hebben een meer stoere en robuuste uitstraling en een sportieve insteek. Wat betreft kleurgebruik is hier gekozen voor veel zwart, met rode en witte accenten. De horloges zijn minimaal 50 meter waterdicht en er is gebruik gemaakt van materialen als edelstaal PVD en gehard mineraalglas. Voor de horlogebanden is gekozen voor het gebruik van kunststof. Er komen mooie extra functionaliteiten voorbij zoals een secondewijzer, datumaanduiding en een dagaanduiding, maar ook een gangreserve aanduiding. Deze horloges sluiten met een doornsluiting.

De bovengenoemde series horloges zijn natuurlijk slechts een kleine greep uit de collectie van Zeppelin. Er zijn nog veel meer bijzondere series horloges te bekijken zoals de Zeppelin Hindenburg serie en de Zeppelin 100 years serie. Met een horloge van Zeppelin ben je hoe dan ook gegarandeerd van een horloge van hoge kwaliteit, welke volledig in Duitsland is gemaakt. Duitsland staat op dit gebied bekend vanwege de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid van de horloges die er vandaan komen. Bovendien zijn de horloges van Zeppelin zeer betaalbaar, zodat je ook met een beperkter budget een kwaliteitshorloge kunt aanschaffen. Zeker wanneer je houdt van een horloge met een verhaal, is een horloge van Zeppelin een echte aanrader!

BensonTrade is officieel dealer van Zeppelin. Wanneer je bij ons jouw favoriete Zeppelin horloge bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie thuis in een luxe officiële horlogebox. Bestel dus nu jouw favoriet snel en eenvoudig in onze webshop!

Ingersoll horloges

Geplaatst op 31 juli 2021 om 08:43 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een horloge van goede kwaliteit met een stijlvolle uitstraling dan is er veel keuze. Veel merken bieden een goede kwaliteit en ieder merk heeft zo zijn eigen look als we kijken naar uitstraling en design. Er zijn door de jaren heen verschillende merken bij gekomen die mooie horloges weten te produceren maar een horlogemerk met historie en een bijzonder verhaal zal voor de meeste liefhebbers toch het meest aantrekkelijk zijn. Een merk dat al een ruime eeuw actief is binnen de horlogerie en inmiddels wereldberoemd te noemen is, is het Amerikaanse merk Ingersoll. Ingersoll werd opgericht door de gebroeders Ingersoll. Zij wilden horloges op de markt brengen van een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Zij zetten in 1892 in op een geautomatiseerde productielijn waarmee ze een horloge in de markt zetten voor de prijs van 1 dollar. Dit zogenaamde ‘dollar watch’ zorgde ervoor dat het merk erg bekend werd. Inmiddels zijn Ingersoll horloges niet meer weg te denken en kent de echte liefhebber ze zeker.  

Ingersoll IN3900 SL Apache horloge

Door de jaren heen is Ingersoll zeer populair en beroemd geworden. Het merk wist een samenwerking aan te gaan met bekende namen zoals Henry Ford en Disney waardoor ze zichzelf nog meer op de kaart wisten te zetten. Tot op de dag van vandaag staat Ingersoll bekend door de betaalbare horloges, die wat betreft kwaliteit zeker niet onder doen voor de duurdere varianten. Ingersoll maakt gebruik van automatische uurwerken waarbij het ambacht van de horlogemaker het best tot zijn recht komt. Een sterk punt van Ingersoll is daarnaast dat het merk diverse designs in de collectie heeft opgenomen waardoor het merk een breed publiek weet aan te spreken. De ontwerpen van Ingersoll horloges gaan van een meer traditionele en klassieke uitstraling tot een meer sportieve en stoere look. Ook aan de dameshorloges is gedacht want naast een uitgebreide herencollectie biedt Ingersoll ook voor de dames verschillende mooie en elegante modellen.

In dit artikel zullen we enkele Ingersoll horloges nader bespreken, te beginnen met de Ingersoll IN3900 SL Apache. Dit horloge heeft een wat klassiek design en een stijlvolle uitstraling. De combinatie van de zwarte lederen band met de edelstalen kast zorgt voor een strakke uitstraling. Op de witte wijzerplaat ziet we een aantal blauwe accenten, wat een speels effect geeft. Dit horloge is uiteraard voorzien van een betrouwbaar automatisch uurwerk waarin maar liefst 20 edelstenen zijn verwerkt. Het horloge beschikt over verschillende mooie extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie. Kortom, een horloge met een luxe uitstraling en treffende techniek tegen een aantrekkelijke prijs.

Het volgende horloge dat we onder de loep nemen is de Ingersoll IN3105 BBKO Chinook. Dit horloge heeft een geheel andere ‘look and feel’ dan het voorgenoemde horloge doordat het een meer stoere en robuuste uitstraling heeft. De combinatie van de donkere bruine lederen horlogeband, zwarte wijzerplaat en gele accenten, maken dit horloge tot een creatief en origineel stuk. Door de opvallende gele kleur die afsteekt op de zwarte wijzerplaat is dit horloge bovendien zeer goed afleesbaar. Ook dit horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk van kwaliteit. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal PVD en verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Verder beschikt het horloge over een secondewijzer.

Het derde horloge dat  we benoemen is de Ingersoll IN2301 BBKO Pomo. Dit bijzonder mooie herenhorloge heeft een moderne insteek. De horloge band is vervaardigd uit zwart leder en de wijzerplaat is zwart van kleur met oranje index. De kast is gemaakt van edelstaal met PVD coating voor een zwarte look. Verder beschikt ook dit horloge over een automatisch uurwerk, dat een solide basis vormt. Hierin zijn 21 edelstenen verwerkt. Dit horloge beschikt over een mooie lijst aan extra functionaliteiten. Verder heeft het horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een chronograaf functie. Met andere woorden, dit is een horloge dat alles te bieden heeft wat een echte horlogeliefhebber zich kan wensen.

Het laatste horloge dat we onder de aandacht willen brengen is een dameshorloge. Het gaat om de Ingersoll IN 7210 PU Tulalip. Wanneer je als vrouw graag een opvallend horloge om de pols draagt, dat alle ogen naar zich toe weet te trekken dan is dit echt iets voor jou. Met de opvallende paarse kleur, de lederen horlogeband met reliëf en de creatieve wijzerplaat is dit een echte eyecatcher. Natuurlijk is ook dit horloge voorzien van een automatisch uurwerk waar je door de glazen bodem een mooi zicht op hebt. Verder heb je met dit horloge de beschikking over lichtgevende indicators en een secondewijzer.

Wij bieden nu de bovengenoemde modellen, maar ook diverse andere Ingersoll horloges, met een mooie korting aan. Grijp dus nu je kans om een prachtig Ingersoll horloge van uitstekende kwaliteit met een unieke uitstraling aan te schaffen tegen een extra scherpe prijs!

Watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 24 juli 2021 om 17:09 uur

Als je een automatisch horloge draagt, bijvoorbeeld van Rolex, Omega, Breitling of IWC, dan ken je het probleem dat het stil komt te staan als je het niet draagt. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat en jouw fraaie horloge liever thuis laat, of als je andere automatische horloges hebt die je ook graag draagt en dus afwisselt. Stilstand is niet goed voor een automatisch horloge, vooral niet als het langer duurt. De oplossing is een watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat één of meerdere automatische horloges ronddraaien en daardoor energie verkrijgen en behouden. Hierdoor blijven de horloges lopen en geven ze de juiste tijd en datum aan. Een watchwinder is vooral handig wanneer je meerdere automatische horloges hebt. In dit artikel schrijven we over een watchwinder voor 8 horloges.

Een watchwinder met een grotere capaciteit is ideaal als je meerdere horloges hebt. Een watchwinder voor 8 horloges bijvoorbeeld is een uitstekende accessoire als je een verzameling hebt van zo’n 8 tot 10 horloges. Met een watchwinder van kwaliteit hoef je nooit meer bang te zijn dat jouw horloges stil komen te staan. Dit kan namelijk vervelende gevolgen hebben, zoals onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave bijvoorbeeld. De echte liefhebber en verzamelaar zal het beste willen voor zijn geliefde horloges. Een kwalitatief goede watchwinder is dus belangrijk.

Wanneer een watchwinder voor 8 horloges een geschikte variant voor jou is dan heb je de keuze uit verscheidene mooie merken die een watchwinder met deze capaciteit in de collectie hebben. Een watchwinder voor 8 horloges is over het algemeen wat groter van vorm en wordt daarmee al echt een soort interieurstuk. Des te belangrijker is het dat deze niet alleen functioneel, maar daarnaast ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk is. Gelukkig denken vrijwel alle merken die watchwinders van kwaliteit bieden dan ook niet alleen na over wat een watchwinder in technisch opzicht aantrekkelijk maakt, maar besteedt men ook veel zorg en aandacht aan de vormgeving. Dit varieert in modellen met een zeer luxe uitstraling en een uniek design, tot meer strakke en moderne ontwerpen. Voor een ieder wat wils dus.

In dit artikel zullen we een drietal watchwinders bespreken die geschikt zijn voor het opwinden van 8 automatische horloges. Te beginnen met het mooie merk Benson en dan specifiek de Benson Black Series 8.16. Deze watchwinder biedt niet alleen de mogelijkheid tot het opwinden van 8 horloges, maar heeft daarnaast ook nog opbergruimte voor maar liefst 6 extra horloges. Deze opbergruimte is af te sloten met een luxe soft close deksel. De watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Op technisch gebied heeft deze watchwinder ook heel wat te bieden. We beginnen met moderne touchscreen waarmee je onder andere de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Het voordeel dat de Benson Black Series 8.16.B watchwinder biedt is dat je dit per rotor kan doen. Je kan dus het ene horloge anders opwinden dan de anderen.

Daarnaast biedt dit model een ingebouwde LED verlichting voor een optimaal zicht op jouw horloges. Naast een overwind protectie biedt dit model ook een speedwinding functie waarmee jouw horloges in korte tijd kunnen worden opgewonden. Het hart van deze watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Kortom, de Benson Black Series 8.16.B watchwinder is een zeer compleet model en geschikt om elk merk en type horloge op te winden. Bovendien staat Benson erom bekend betaalbare kwaliteit te bieden, met deze watchwinder kies je dus voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Zwitserse kwaliteit is ongeëvenaard en daarmee wereldwijd beroemd. Het Zwitserse merk Swiss Kubik is dan ook een begrip op het gebied van de high-end watchwinder en heeft op technisch gebied dan ook heel wat te bieden. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn onder meer de kubusvormige designs en het gebruik van verschillende mooie materialen zoals hout en leer. Voor een watchwinder voor 8 horloges is de Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 Plexi nog vrij compact van vorm. Dit kan een groot voordeel zijn als je niet zoveel ruimte hebt, of het belangrijk vindt dat je je watchwinder gemakkelijk kunt verplaatsen. Uiteraard is deze watchwinder voorzien van Swiss made motoren. Deze motoren zijn niet alleen zeer krachtig maar daarnaast ook energiezuinig. Bovendien doen ze hun werk in stilte waardoor deze watchwinder ook prima op je slaapkamer of op je werkplek te plaatsen is. Ook deze Swiss Kubik watchwinder functioneert op netstroom of batterijen. Je kan zelf kiezen. Doordat deze Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 Plexi watchwinder ook op batterijen functioneert kan je deze ook plaatsen in een kluis. De watchwinder gaat tot wel 3 jaar mee op een set batterijen.

Deze watchwinder van Swiss Kubik is zwart van kleur en aan de buitenkant bekleed met leder. Verder zorgen de optionele plexiglaasjes voor bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. De watchwinder biedt bovendien een instelbaar aantal toeren en een overwind protectie en is instelbaar via USB aansluiting. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.

Een andere watchwinder voor 8 horloges is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Heisse & Söhne is een Duits merk dat naast een hoogstaande techniek en verbluffende kwaliteit ook een gevoel van luxe weet over te brengen. Heisse & Söhne heeft dan ook een zeer uitgebreide collectie luxueuze watchwinders met een diverse capaciteit. Het leuke van dit merk is dat ze veel keuze hebben uit luxe afwerkingsniveaus en designs. Hierdoor kan je precies die watchwinder kiezen die het beste bij jouw horlogeverzameling en interieur past.

De Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder is afkomstig uit de nieuwste Meranto serie van dit mooie merk. De zwart met Meranto uitgevoerde kast is voorzien van een stoffen binnenkant. Samen met het glazen deurtje zorgt dit voor een zeer stijlvol geheel en voor een optimale bescherming tegen beschadiging en onnodige slijtage van je horloges. De watchwinder is te bedienen met behulp van het LCD scherm. Je kunt op deze manier onder andere de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen per horloge specifiek. Verder is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, wat ervoor zorgt dat je op elk gewenst moment je horloges goed in beeld hebt. Dit zal elke verzamelaar of liefhebber zeker weten te waarderen.

De Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder biedt tevens een overwind protectie. Daarnaast is deze watchwinder uitgerust met een sleep mode. Dit maakt het mogelijk jouw horloges tijdelijk rust te gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Deze watchwinder werkt door middel van een adapter. Met de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 kies je voor luxe ten top en perfecte kwaliteit!

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor 8 horloges is er genoeg keus! De hierboven genoemde modellen bieden alles wat je nodig hebt maar zijn toch verschillend. Niet alleen qua design en prijs maar zeker ook qua uitstraling en formaat. Ga je voor praktisch en Zwitserse kwaliteit dan kies je voor Swiss Kubik. Kies je voor meer luxe en een zeer scherpe prijs dan kom je uit bij de Benson Black Series 8.16.B watchwinder. Wil je een meer klassiek vormgegeven model en vind je een houten afwerking fraai? Dan is de Heisse & Söhne Meranto collectie zeker het bekijken waard.

Neem eens een kijkje in onze webshop. Wij bieden je de beste merken, 15 jaar ervaring en snelle levering. Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met goed advies.

Van Speyk Dutch Diver horloges uit Nederland

Geplaatst op 19 juli 2021 om 08:14 uur

Duikhorloges zijn altijd populair. Niet alleen omdat je ermee kan duiken maar ook omdat ze een stoer uiterlijk hebben. Vaak zijn het sportieve en robuuste horloges met een moderne uitstraling. Bijkomend voordeel is dat de horloges tegen een stootje kunnen. Je kan een duikhorloge dus altijd dragen. Laten we eens kijken naar een leuk horlogemerk dat prachtige maar vooral uitstekende duikhorloges produceert.

Van Speyk Dutch Diver Blue horloge

De hoge kwaliteit van horloges van Zwitserse en Duitse oorsprong zijn alom bekend. Maar ook ons eigen kikkerlandje biedt horloges van sublieme kwaliteit. Het Nederlandse merk Van Speyk biedt namelijk betrouwbare en degelijke horloges, die bovendien stijlvol en elegant zijn. Dit horlogemerk biedt  bovendien een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, want de horloges van Van Speyk zijn goed betaalbaar. Van Speyk is een nog jong horlogemerk en is ontstaan uit een samenwerkingsverband van ondernemers die in de bestaande horloges niet exact konden vinden wat zij zochten.

De naam van dit bijzondere Nederlandse merk verwijst naar de Nederlandse held luitenant Jan Carel Josephus van Speyk. Van Speyk kreeg destijds als zeevaarder de bijnaam ‘schrik der roovers’. Wanneer hij in Antwerpen scheepsladingen moet onderzoeken wordt het overvallen door Belgische opstandelingen. Om te voorkomen dat het schip in hun handen zou vallen, blies hij het schip op en kwam hierbij om het leven. Hiermee is een nationale held geboren. Kortom, met een horloge van Van Speyk heb je meteen ook een indrukwekkend stukje historie om over te vertellen wanneer je een complimentje krijgt over je horloge. Dit is dus een mooi merk voor een liefhebber met een voorkeur voor een merk met historie. Het merk staat hiermee bovendien voor de Nederlandse identiteit en een stukje Nederlandse trots.

De collectie van Van Speyk biedt horloges van hoogstaande kwaliteit die zijn gemaakt in Nederland. Binnen de collectie biedt Van Speyk een brede diversiteit wat betreft toepassing, maar zeker ook wat betreft uitstraling. Zo zien we bijzonder mooie pilotenhorloges, speciale Vitesse horloges en zeer kwalitatieve duikhorloges. Bij de laatste groep hebben we het dan over de Van Speyk Dutch Diver horloges, deze horlogeserie werd door van Speyk in 2015 geïntroduceerd. Een goed duikhorloge moet natuurlijk aan verschillende voorwaarden voldoen. Dit gaat een stuk verder dan dat het alleen waterdicht moet zijn, al is dat natuurlijk wel een belangrijke voorwaarde. Daarnaast moet een goed duikhorloge stevig en robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Verder zijn een verschroefde kroon en een wijzerplaat die ook bij slecht zicht kan worden afgelezen van onschatbare waarde. De Dutch Diver horloges van Van Speyk voldoen aan deze voorwaarden, ze vallen dan ook niet voor niets op door hun zeer goede specificaties.

De Dutch Diver horloges van Van Speyk zijn absoluut zeer compleet en daarnaast in esthetisch opzicht zeer aantrekkelijk. Het oog wil tenslotte ook wat. De horlogebanden van de Dutch Diver horloges zijn vervaardigd uit edelstaal, waarmee de horloges een stoere en robuuste uitstraling krijgen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van extreem sterk saffierglas dat goed bestand is tegen krasjes of andere beschadigingen . Bovendien zijn de horloges tot maar liefst 200 meter waterdicht. Er is gekozen voor verschillende horloges waarbij de wijzerplaat en de bezel in diverse kleuren zijn uitgevoerd. Kleuren als zwart, blauw, grijs en bruin zijn hier voorbeelden van. De Van Speyk Dutch Diver horloges zijn voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Miyota (Citizen), want betekent dat je gegarandeerd een solide basis hebt voor je horloge. Een automatisch uurwerk zal bij menig liefhebber bovendien de voorkeur genieten, aangezien het oude ambacht van de horlogemaker hier het meest in naar voren komt. De horlogekast van de Dutch Diver horloges is 12 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm.

Verder bieden de Dutch Diver horloges mooie extra functionaliteiten, met een absolute meerwaarde. Ze zijn niet alleen voorzien van secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, maar bieden ook een draaibare bezel en verschroefde kroon. Met een horloge uit deze serie ben je dus zeker van een duikhorloge met een zeer goede waterdichtheid, welke ook in het donker goed te raadplegen is. Dit complete plaatje biedt een kwalitatief horloge voor de echte sportieveling, die tegelijkertijd bij een andere outfit zoals een zakelijke outfit ook heel goed passend is. Je kiest voor een duikhorloge met alles erop en eraan met een Dutch Diver horloge van Van Speyk, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Voor elke duik- en/of snorkelliefhebber een echte aanrader dus!

Ben je op zoek naar een goed duikhorloge? Verdiep je dan eens verder in de van Speyk Dutch Diver horloges, je zult er geen spijt van krijgen. Het merk biedt niet alleen kwaliteit, maar brengt ook een stukje Nederlandse historie voor je mee. Een echte liefhebber van een mooi horloge welke ook geïnteresseerd is in onze nationale geschiedenis zal dit absoluut kunnen waarderen.

De horloges van Van Speyk die bij ons worden besteld, ontvang je thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk wordt er ook een duidelijke handleiding in de vorm van een boekje meegeleverd. Zo kun je snel gaan genieten van je nieuwe aankoop. Wij verkopen bovendien ook watchwinders, waarmee je jouw horloge met automatisch uurwerk van energie kunt voorzien. Zeer passend dus voor bijvoorbeeld bij jouw Van Speyk Dutch Diver horloge!

De voordelen van een goede horlogebox

Geplaatst op 12 juli 2021 om 12:35 uur

Elke liefhebber van bijzondere horloges is natuurlijk zuinig op zijn trots. Het is dan ook belangrijk om een goede plaats te kiezen waar je je horloges netjes, maar vooral ook veilig kunt opbergen. Wanneer je automatische horloges in het bezit hebt, kun je je horloges bewaren in een goede watchwinder, die dan ook direct voorziet in de energiebehoefte van jouw horloges. Wanneer dit echter niet nodig is, bewaar je jouw trots uiteraard ook het liefst op een veilige en overzichtelijke plaats bij elkaar. Hiervoor gebruik je idealiter een mooie horlogebox. Een goede horlogebox is stevig en biedt bescherming, maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Voor vele liefhebbers en/of verzamelaars is een mooi horloge niet alleen een gebruiksvoorwerp of sieraad. Vaak geldt een bijzonder horloge ook als een soort statussymbool of verzamelobject. Het is dus heel logisch dat iemand met een passie voor mooie horloges, ook hoge eisen stelt aan een horlogebox. De voorkeur gaat dan ook vaak uit naar een horlogebox die niet alleen veilig is, maar daarnaast ook een stijlvolle en luxueuze uitstraling heeft. Horlogeboxen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met een diverse capaciteit. Zo zijn er horlogeboxen op de markt met ruimte voor het opbergen van enkele horloges, maar ook horlogeboxen die geschikt zijn voor de echte verzamelaar, met een grote capaciteit.

Benson Black Series horlogebox

Wanneer je op zoek gaat naar een passende horlogebox, is het de moeite waard de collectie van het merk Benson eens te bekijken. Benson is een kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem, dat zowel kwalitatieve watchwinders als hoogwaardige horlogeboxen in eigen beheer laat vervaardigen. Dit betekent dat het merk korte lijntjes weet te houden wat betreft kwaliteit en hier dan ook met de neus bovenop zit. Daarnaast weet Benson op deze manier zowel de watchwinders als de horlogeboxen tegen een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten, doordat zij de kosten laag kunnen houden. Wanneer je de collectie van Benson bekijkt, wordt dan ook duidelijk dat een horlogebox van kwaliteit met een stijlvolle uitstraling echt niet duur hoeft te zijn. De horlogeboxen van Benson stralen een zekere klasse uit, zodat jouw horloges extra mooi uitkomen.

In de collectie van de Benson horlogeboxen, vinden we de Benson Leder serie, de Benson Orange serie en de Benson Black series horlogeboxen. Deze verschillende series horlogeboxen bedienen liefhebbers met een diverse persoonlijke smaak en/of voorkeur. Zo biedt de Benson Orange serie mooie opties voor de liefhebber die houdt van levendige kleuren en zien we in de Leder serie van Benson horlogeboxen waar de horloges altijd zichtbaar zijn, ook als de horlogebox gesloten is. Binnen de laatstgenoemde Black Series vinden we zeer luxe horlogeboxen en  is er keuze uit horlogeboxen geschikt voor 3,8 of 12 horlogeboxen. Zo kun je zowel als liefhebber met een paar horloges evenals echte verzamelaar terecht voor een horlogebox binnen de collectie van Benson. De horlogeboxen binnen de Black series hebben een zeer luxe uitstraling en zijn vervaardigd uit bijzonder mooi leder en verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, blauw en carbon fibre. Het effen leder wordt afgewisseld met leder met patroon, wat een speels effect geeft en het chique karakter van de horlogeboxen nog eens benadrukt. Wat verder opvalt aan de horlogeboxen binnen de Black series, is onder andere de fraaie afwerking. Dit uit zich onder meer in de fijne stiksels en het in het leder gedrukte logo.

De luxe horlogeboxen binnen de Black series zijn aan de binnenkant voorzien van een zwarte zachte stof, voor een optimale bescherming tegen beschadigingen zoals kleine krasjes. Met een horlogebox afkomstig uit de collectie van Benson kun je er dus van op aan dat je jouw horloges altijd veilig kunt opbergen. De horlogeboxen zijn zo ontworpen dat ze ook geschikt zijn voor oversized horloges, dat betekent dat ze geschikt zijn voor iedere liefhebber en verzamelaar. Bovendien kun je de horlogeboxen afsluiten met het aanwezige slotje. Kortom, aan alles is gedacht bij het ontwerpen van deze mooie series horlogeboxen.

Met een horlogebox uit de Benson Black Series kies je dus voor een stijlvolle en veilige oplossing om jouw horloges te kunnen opbergen, van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn deze horlogeboxen zeer betaalbaar en biedt Benson in deze dan ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze horlogeboxen zijn geschikt voor horloges met verschillende formaten. Dus naar welke horloges jouw voorkeur ook uitgaat, met een Benson Black Series horlogebox zit je goed.

Als je ervoor kiest bij ons een Benson horlogebox te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en certificaat. Voor automatische horloges loont het zeker de moeite eens een kijkje te nemen in de uitgebreide collectie watchwinders van Benson. Ook op dit gebied biedt Benson namelijk betaalbare kwaliteit aan en bovendien diversiteit in capaciteit en uitstraling.  Met elk product van Benson ben je verzekerd van een degelijke Nederlandse kwaliteit waar je zeker gedurende lange tijd plezier aan zult beleven.

MeisterSinger horloges

Geplaatst op 7 juli 2021 om 14:09 uur

Het Duitse horlogemerk MeisterSinger bestaat nu 20 jaar en is een merk met historie. Het merk werd opgericht door Manfred Brassler, hij had zich als doel gesteld een alternatief te ontwikkelen voor de reguliere polshorloges. Zo ontstond het bijzondere design van een horloge met één enkele wijzer. Dit maakt dat ieder MeisterSinger horloge direct herkenbaar is en dat het merk daarmee een duidelijke handtekening zet bij zijn ontwerpen. Andere kenmerken van de horloges van dit merk zijn  onder andere de hoogstaande techniek, het sterk gewelfde glas en de unieke index. Hiermee is MeisterSinger een bekend horlogemerk geworden dat bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. MeisterSinger is wat betreft kwaliteit en techniek vergelijkbaar met grotere horlogemerken, maar dan beter geprijsd. Het is dan misschien een wat kleiner merk maar het heeft hierdoor ook meer aandacht voor kwaliteit en afwerking.

De chique horloges van MeisterSinger hebben door de één wijzer tijdweergave natuurlijk een duidelijke eigen identiteit. Toch weet het merk ook diversiteit te creëren in de collectie. Dit doen zij doordat er met verschillende kleuren en stijlen wordt gewerkt. We zien meer klassieke modellen, maar ook modellen met een meer sportieve uitstraling. Ieder horloge is echter even stijlvol en keurig afgewerkt. Wat daarbij opvalt is onder meer het oog voor detail en de sublieme kwaliteit van de horloges.

Een mooi voorbeeld van een klassiek ogend model uit de collectie van MeisterSinger, is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Dit horloge is voorzien van een bijzonder mooie bruine krokodillen lederen horlogeband in combinatie met een klassiek blauw uurwerk. Het uurwerk oogt zeer rustig en ingetogen, mede door de één wijzer weergave. Verder is dit horloge uitgerust met een edelstalen horlogekast met 18 karaat gouden lunette. Het MeisterSinger Circularis CC908LG horloge is voorzien van het MSA01 automatisch uurwerk met een gangreserve van maar liefst 120 uur. Het horloge is verder tot 50 meter waterdicht en heeft een datumaanduiding. Dit horloge sluit met een vouwsluiting.

Een tweede fraai model uit de collectie is de MeisterSinger Circularis CC303. Ook dit horloge heeft een klassieke en traditionele insteek. Het horloge is voorzien van een donkerbruine band gemaakt van krokodillenleder. Het uurwerk is beige van kleur en de wijzer en cijfers zijn weergegeven in blauw, wat een mooie, stijlvolle combinatie is. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal. Het horloge is voorzien van het mechanische MSH01 uurwerk heeft een 120 uur gangreserve. Dit horloge is voorzien van sterk saffierglas, wat ervoor zorgt dat krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een vouwsluiting.

Een ander mooi model uit de collectie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit horloge heeft weer een geheel andere uitstraling dan het vorige genoemde model. Dit horloge heeft een meer sportief en wat stoerder design. Hij is uitgevoerd in de kleur zwart, dit geldt zowel voor de horlogeband als het uurwerk. Zowel op het uurwerk als op de horlogeband zijn groene accenten verwerkt, voor een speels effect. Dit horloge is voorzien van een automatisch Sellita SW200-1 uurwerk welke een 38 uur gangreserve heeft. Dit horloge is voorzien van extra functionaliteiten, namelijk een draaibare bezel en lichtgevende indicators. Het horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het laatste horloge dat we graag willen benoemen is de MeisterSinger Scrypto Unitas AM505. Dit horloge heeft wederom een wat minimalistische uitstraling wat een rustig ogend beeld geeft. De horlogeband is gemaakt van zwart leder, de horlogekast van edelstaal. Ook het uurwerk is zwart van  kleur en voorzien van zilveren small seconds. Dit horloge is daarnaast uitgerust met een mechanisch uurwerk (opwinding) van Unitas. Dit uurwerk heeft een 42 uur gangreserve. Dit horloge is verder tot 30 meter waterdicht en is voorzien van een secondewijzer en een vouwsluiting. Door de ingetogen uitstraling van dit horloge is het passend bij veel verschillende soorten outfits.

Met de bovenstaande voorbeelden hebben we het diverse karakter van de collectie van MeisterSinger proberen weer te geven. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de collectie, maar er wordt wel mooi zichtbaar dat MeisterSinger zowel klassieke als moderne en sportieve modellen te bieden heeft. Met een horloge van dit merk draag je een uniek stuk om je pols, de één wijzer weergave maakt samen met de bijzondere designs dat elk MeisterSinger horloge een echte eyecatcher is.

Wanneer je bij ons een horloge van MeisterSinger bestelt ontvang je deze thuis met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Het horloge is verpakt in een luxe officiële box. Op dit moment hebben wij van verschillende modellen van MeisterSinger enkele stuks op voorraad met aantrekkelijke kortingen. Dit is dan ook een mooie kans om een horloge aan te schaffen van een zeer uniek en bijzonder merk, dat een uitermate hoge kwaliteit weet te leveren, tegen een extra scherpe prijs. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete model!