Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder geschikt voor Tag Heuer horloges

Geplaatst op 21 mei 2024 om 14:43 uur

Heb jij één of meerdere Tag Heuer horloges? Waarschijnlijk zijn de meeste van deze horloges voorzien van een automatisch uurwerk. Heb je er ook zo’n hekel aan dat deze automatische horloges stil komen te staan als je ze niet draagt? Een watchwinder voor jouw automatische horloges is dan een uitkomst. Deze horlogeaccessoire zorgt er namelijk voor dat de automatische Tag Heuer horloges niet stil komen te staan. Hierdoor lopen jouw automatische horloges altijd netjes op tijd en worden de uurwerken goed onderhouden. Stilstand is namelijk achteruitgang. Dit geldt zeker voor automatische horloges.

Voor het behoud en de verzorging van jouw luxe automatische horloges van gerenommeerde merken als bijvoorbeeld het Zwitserse merk Tag Heuer, is een goede watchwinder een absoluut onmisbaar accessoire te noemen. Een automatisch horloge is tenslotte afhankelijk voor zijn functioneren van de beweging van jouw pols. Wanneer je het horloge niet draagt kan het daarom stil komen te staan, omdat op dit moment deze benodigde beweging ontbreekt.

Een watchwinder van kwaliteit kan ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type, op de juiste wijze voorzien van de benodigde beweging, zodat je stilstand van jouw geliefde horloge voor bent. Hiermee voorkom je onder meer onnauwkeurigheden in de tijd- en datumweergave en bovendien frustratie omdat je je automatische horloge steeds opnieuw moet instellen. Wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, is een watchwinder des te belangrijker. Het is tenslotte onmogelijk je horloges altijd te dragen. Daarom hebben we een tweetal watchwinders voor je geselecteerd met ruimte voor meerdere automatische horloges, die ervoor zorgen dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges. Bovendien bieden deze watchwinders direct ook een veilige opbergplaats voor jouw horloges en dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs!

De eerste watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow. Deze fraaie watchwinder biedt niet alleen ruimte voor het opwinden van maar liefst vier automatische horloges tegelijk, maar voorziet daarnaast ook in een extra opbergruimte voor zes andere horloges. Natuurlijk kun je deze opbergruimte ook benutten voor het opbergen van eventuele andere sieraden, zodat je alles netjes bij elkaar kunt bewaren. Dit model van Paul Design is uitgevoerd in de kleur Black Shadow, wat de watchwinder een absoluut unieke uitstraling geeft. De watchwinder is afsluitbaar met het deur van mineraalglas, waarmee je jouw horloges beschermt tegen onder meer vocht en stof.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is uitgerust met hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, die de opwinding van jouw automatische horloges niet alleen op veilige en efficiënte wijze regelt, maar die daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm zijn. Het moderne bedieningspaneel maakt het instellen van de watchwinder zeer eenvoudig. Je kunt hiermee onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Het is bovendien mogelijk dit te doen per horloge afzonderlijk, waardoor ieder automatisch horloge de perfecte wijze van opwinding krijgt. Verder biedt de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je de gehele dag een goed zicht houdt op jouw automatische horloges. De watchwinder beschikt tot slot over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder voor meerdere automatische horloges waarmee we je graag kennis laten maken is er één van het Nederlandse merk Benson, namelijk de Benson Black Series 4.16.CF. Ook deze watchwinder heeft de capaciteit om vier automatische horloges tegelijkertijd van energie te kunnen voorzien. Daarnaast vind je onder het luxe soft close deksel ook nog een extra opbergruimte voor nog drie horloges, bijvoorbeeld quartz- of mechanische horloges. De watchwinder is aan de buitenkant uitgevoerd in een carbon fibre look, wat de watchwinder een zeer luxe uitstraling geeft. De afwerking van de watchwinder is subliem te noemen. Zo is dit model voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met een speciaal soft velvet. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van de watchwinder, maar beschermt jouw horloges daarnaast ook tegen beschadiging. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge feilloos in de houders past.

Benson Black Series 4.16.CF watchwinder

De Benson Black Series 4.16.CF is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die bekend staan als energiezuinig en stil in gebruik. Bovendien zijn ze zeer betrouwbaar, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. De watchwinder kan gemakkelijk en snel worden ingesteld met behulp van het handige touchscreen. Zo kun je onder andere het aantal omwentelingen per dag en de draairichting voor iedere rotor afzonderlijk instellen. De watchwinder is verder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, een USB aansluiting, de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Kortom, een zeer complete en luxe watchwinder en dat voor een zeer scherpe prijs!

Bestel nu ook het ultieme accessoire voor jouw automatische horloges en kies daarmee voor de beste verzorging en bescherming hiervan. Je kunt beide genoemde modellen bij ons in de webshop bestellen.

Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, is dit ook geen enkel probleem. Wij kunnen je met onze jarenlange ervaring op dit gebied zeker van dienst zijn. Beide genoemde watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie en een overzichtelijke handleiding. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en wind jouw automatische horloges op met een watchwinder.