Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip voor horlogeliefhebbers: Davosa horloges

Geplaatst op 14 mei 2024 om 13:54 uur

Een van onze favoriete horlogemerken is Davosa. Dit horlogemerk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt als horlogeliefhebber; prachtige horloges, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Er zijn diverse Davosa horloges die zich onderscheiden van andere horloges op deze gebieden. Vooral de Ternos en Argonautic collecties zijn interessant. De horloges uit deze collecties zijn vooral sportief, degelijk en ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast zien ze er erg fraai uit! Een Davosa horloge koop je als je net wat anders wilt dragen om je pols dan anderen. Internationaal heeft Davosa veel fans die vooral enthousiast zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. In dit artikel schrijven we over een paar Davosa horloges. Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees dan vooral verder!

Davosa Ternos horloge

Een met zorg geselecteerde outfit is pas echt af met een fraai horloge om de pols. Een stijlvol horloge is tenslotte meer dan alleen een handig accessoire. Het is daarnaast ook vaak een fashion statement waar zowel dames als heren waarde aan hechten. Wanneer je een elegant en functioneel horloge wilt aanschaffen, wil je daarbij natuurlijk gaan voor kwaliteit. Een horloge is tenslotte een accessoire dat je niet aanschaft om er maar even plezier van te hebben. Een goed horloge gaat jaren mee en kan daardoor ook dienen als een waardevol erfstuk.

Een hoogwaardig horloge is gemaakt van materialen die duurzaam en degelijk zijn. Daarnaast is een horloge van kwaliteit in de basis voorzien van een hoogwaardig uurwerk. Swiss made uurwerken staan over de gehele wereld bekend vanwege de topkwaliteit en de geavanceerde technologie. Om het Swiss made label te mogen voeren moeten horlogemerken namelijk aan zeer hoge eisen en voorwaarden voldoen. Met een horloge voorzien van een Swiss made uurwerk, weet je dan ook zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wat betreft het soort uurwerk is er daarnaast de keuze uit quartz uurwerken die werkzaam zijn met behulp van een batterij, mechanische uurwerken die functioneren middels handmatige opwinding en automatische uurwerken die beweging nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen. Daarbij is het horloge met een quartz uurwerk zeer punctueel en goed bestand tegen schokken en stoten. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft echter de charme van het authentieke horloge, waarbij bij het vervaardigen van het horloge de hand van de echte vakman absoluut onmisbaar is.

Een aansprekend Zwitsers horlogemerk welke fraaie horloges produceert voorzien van de high-end Swiss made uurwerken, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk met een rijke geschiedenis, die door de jaren heen nooit stil heeft gestaan wat betreft de ontwikkeling van de horloges binnen de collectie. Bij Davosa kun je als echte liefhebber van luxe horloges terecht voor modellen met zowel een meer klassieke- als meer sportieve uitstraling. Daarbij zijn de horloges binnen de Ternos en Argonautic serie van het merk het meest geliefd. Binnen beide series vinden we onder meer echte duikhorloges van absoluut onberispelijke kwaliteit. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit deze series van Davosa.

Het eerste horlogemodel dat we graag nader voor je onder de loep nemen is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit is een zeer fraai en aansprekend horloge, met een sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Bovendien wordt deze omlijst door een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw, waarmee dit model een echte eyecatcher te noemen is. Verder is het horloge voorzien van saffierglas, een extreem sterke glassoort.

Uiteraard vinden we in de basis van dit horloge een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3032), waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd op jouw horloge zult kunnen rekenen. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt daarnaast bovendien een mooie lijst extra’s. Je beschikt met dit horloge namelijk niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook over een handige GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht, waarmee dit model uitermate geschikt is voor gebruik bij allerlei vormen van watersport, zoals duiken.

Het tweede Davosa horloge die we graag bij je onder de aandacht brengen, is de Davosa Argonautic BG 161.522.90. Dit horloge is eveneens voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is ook gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13 mm, wat het robuuste karakter van dit horloge benadrukt. De wijzerplaat van dit horloge is grijs van kleur en voorzien van een combinatie van oranje en witte details. Dit geeft de wijzerplaat een speelse uitstraling. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en tot wel 300 meter waterdicht. Ook bij dit horloge van Davosa wordt het kloppend hart gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3021). Het horloge is afsluitend voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, Superluminova en een verschroefde kroon.

De twee voorgenoemde modellen van Davosa zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide en gevarieerde collectie die het merk te bieden heeft. Wij bieden een fraai aanbod Davosa horloges bij ons in de webshop, waaronder de twee beschreven designs in dit artikel. Met een horloge van Davosa kies je altijd voor kwaliteit en zekerheid in combinatie met gevoel voor stijl en elegantie. Bekijk nu de vele Davosa modellen bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat bij jou past. Wij leveren deze dan in een luxe officiële box met twee jaar garantie!