Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Epos horloges

Geplaatst op 26 mei 2021 om 10:58 uur

Zwitserse horloges zijn nog altijd erg populair. Iedereen kent merken zoals Rolex, Omega, Tag Heuer en Oris. Wanneer je op zoek bent naar een mooi Zwitsers horloge en je kent het volgende bijzondere horlogemerk nog niet, dan wordt het echt tijd eens kennis te maken met Epos. Epos is een bijzonder mooi Zwitsers horlogemerk. Epos werd opgericht in 1925 en produceert daarmee al bijna een eeuw horloges van zeer hoge kwaliteit. Door de jaren heen weet Epos zich steeds weer opnieuw verder te ontwikkelen. Dit merk staat dan ook voor innovatie en vernieuwing en heeft de tijd gebruikt om steeds weer bij te leren en kennis en ervaring op te doen. Zwitserse kwaliteit staat voor zich, dat weet iedere horlogeliefhebber. Op dit gebied weet je dan ook dat je met een Epos horloge altijd goed zit. Daarnaast weet Epos betaalbaar te blijven waardoor het merk ook voor mensen met een minder groot budget veel te bieden heeft. De prijs-/kwaliteitverhouding die Epos horloges bieden is dan ook uitstekend te noemen.

Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver horloge

Wanneer we kijken naar de collectie van Epos horloges valt het op dat het merk zowel sportieve, klassieke als retro designs biedt. Ook wat betreft het type uurwerken heb je ruime keuze. Epos maakt namelijk gebruik van zowel mechanische als Zwitserse automatische uurwerken. Deze uurwerken zijn van de merken Sellita en ETA. Epos kenmerkt zich daarbij door de mooie afwerking van de uurwerken met Côtes de Genève en blauwe schroeven. Epos vervaardigt de horloges met de hand waarbij een sublieme afwerking en oog voor detail hoog in het vaandel staan. De echte liefhebber zal het oude ambacht van het vervaardigen van horloges dat terugkomt in deze horloges zeker weten te waarderen. Mede doordat de horloges van Epos in vrij kleine oplage worden geproduceerd koop je met een Epos horloge echt iets bijzonders waar niet iedereen mee rondloopt.

De prachtige en zeer stijlvolle collectie van Epos bestaat uit verschillende series horloges. Het eerste horloge dat we eens nader belichten is het Epos Originale 3437.132.20.16.30 horloge. Dit bijzonder mooie horloge straalt klasse en stijl uit. De combinatie van de klassiek blauwe wijzerplaat en de edelstalen horlogeband maken dit horloge geschikt om te dragen bij vrijwel elke outfit. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en is uitgerust met een automatisch uurwerk van ETA. Verder biedt dit horloge mooie extra functionaliteiten zoals een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast beschikt het horloge over een doorkijkbodem welke er voor zorgt dat je je horloge aan het werk kunt zien. Het horloge sluit met een vouwsluiting. Doordat voor het horloge het sterke saffierglas is gebruikt zal je niet snel krasjes krijgen op je horloge, zodat het lang mooi blijft. Dit model uit de Epos Originale serie heeft een kastdikte van 10mm, dat zich comfortabel laat dragen om de pols.

Een tweede horloge uit de collectie dat zeker het benoemen waard is, is het Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver horloge. Dit horloge heeft een zeer sportieve uitstraling door de helderblauwe kleur in combinatie met gele accenten. De horlogeband is vervaardigd uit rubber en dit duikhorloge is tot maar liefst 500 meter waterdicht. Bovendien beschikt dit horloge over een draaibare bezel en verschroefde kroon. Andere mooie extra functionaliteiten van dit specifieke horloge zijn onder meer een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Het horloge is eveneens uitgerust met een automatisch uurwerk van ETA, wat zorgt voor een zeer solide en betrouwbare basis. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en ook hier is gebruik gemaakt van het extreem sterke saffierglas. Dit horloge sluit met een vouwsluiting en heeft een kastdikte van 15 mm. Dit horloge is dus zeer compleet en zeker voor de sportieveling die een goed duikhorloge zoekt een hele mooie keuze.

Naast de 2 horloges van Epos die we hierboven genoemd hebben, kent het merk nog veel andere mooie modellen in zowel de Epos Originale als de Epos Sportive serie. Maar ook de Epos Emotion serie is zeker het bekijken waard. De verschillende series herbergen zowel onderling als ieder voor zich veel diversiteit en bieden voor ieder wat wils. Wanneer je enthousiast bent geworden door dit artikel over de horloges van Epos loont het nu zeker de moeite eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij bieden momenteel namelijk veel verschillende mooie modellen van Epos met een aantrekkelijke korting aan. Dat betekent dat je op dit moment kunt kiezen voor een horloge van topkwaliteit tegen een extra scherpe prijs. Daar Epos altijd al betaalbaar is voor de kwaliteit die het merk levert, is dit nu een gouden kans te noemen. Wacht dus zeker niet langer en ga op zoek naar jouw favoriete Epos horloge!

BensonTrade is officieel dealer van Epos horloges. Wij bieden je zekerheid, authenticiteit en duidelijke garantie. Wanneer je bij ons een Epos horloge bestelt ontvang je deze thuis in een luxe officiële box met handleiding. Natuurlijk krijg je 2 jaar garantie op je Epos horloge. Je kunt je bestelling met een gerust hart plaatsen. In onze webshop betaal je veilig met creditcard, Ideal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Wij zorgen er dan voor dat jouw pakketje goed verpakt op reis gaat zodat je snel jouw fraaie Epos horloge kan dragen!

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 21 mei 2021 om 08:49 uur

Uit Zwitserland komen de beste en mooiste horloges. Maar ook op gebied van watchwinders heeft dit land veel te bieden. Een goed voorbeeld is Swiss Kubik. Dit Zwitserse merk is wereldwijd bekend en produceert prachtige watchwinders van ontzettend goede kwaliteit. Een Swiss Kubik watchwinder onderscheidt zich met name door de Swiss made technolgie, compacte designs en een moderne uitstraling.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Doordat de watchwinders op batterijen werken kan je ze overal neerzetten waar je wilt zonder dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt. Hierdoor ben je flexibel en kan je de Swiss Kubik watchwinders zelfs in een kluis plaatsen. Dan is jouw horloge geheel veilig en wordt het toch voorzien van de nodige energie. Je wilt jouw automatische horloge toch niet stil laten staan? Niets is zo gemakkelijk om een automatisch horloge uit de watchwinder te nemen en direct te dragen, zonder dat je het horloge eerst handmatig moet opwinden en de tijd goed moet zetten.

Swiss Kubik watchwinders worden gemaakt in Geneve, Zwitserland. Het merk garandeert absolute kwaliteit doordat alle onderdelen waarvan een Swiss Kubik watchwinder wordt,  komen van lokale leveranciers. Het merk heeft goede banden met hun leveranciers en hierdoor zijn ze zeer flexibel.

De Swiss Kubik collectie bestaat uit Startbox en Masterbox modellen. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn bedoeld als instapmodel. De Masterbox modellen bieden iets meer luxe en keus qua materiaal en formaat. De Swiss Kubik Startbox modellen zijn alleen geschikt om 1 horloge op te winden. Deze variant is klein qua vorm en leverbaar in verschillende kleuren. Een groot voordeel van deze watchwinders is de Zwitserse techniek Toch zijn de Swiss Kubik Startbox watchwinders zeer goed geprijsd met een bedrag van 445,00 euro (incl. BTW).

Swiss Kubik heeft nu een nieuw Startbox model gelanceerd. Dit nieuwe model is exact hetzelfde als de andere Startbox modellen maar heeft een bronzen kleur. Dit nieuwe model is de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder. Deze nieuwe kleur zorgt ervoor dat de watchwinder direct opvalt. Daarnaast zorgt de kleur voor een meer retro uitstraling. Uiteraard is ook dit nieuwe model voorzien van Swiss made technologie en uitermate geschikt om 1 automatisch horloge op te winden. Het Zwitserse merk Swiss Kubik staat voor haar kwaliteit en biedt standaard 3 jaar garantie op haar watchwinders.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren elke watchwinder in een keurige originele verpakking met handleiding en horlogehouder. Wij bieden jou de nieuwste watchwinder collecties, aantrekkelijke prijzen en minimaal 3 jaar garantie.

De nieuwe Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder is nu beschikbaar in onze webshop.

De Duitse kwaliteit van een Iron Annie horloge

Geplaatst op 17 mei 2021 om 08:05 uur

Duitsland staat, net zoals Zwitserland, bekend als horlogeland. In dit land zijn diverse horlogemerken gevestigd die zeer interessante horloges maken. Bekende merken zijn Damasko, Zeppelin en Iron Annie. Dit laatste merk is als het ware de opvolger van Junkers horloges. Iron Annie horloges worden gezien als een verbeterde versie van Junkers.

Iron Annie kan het best beschreven worden als een horlogemerk dat geïnspireerd is door historie en Duits vakmanschap.  Het merk heeft jarenlange ervaring op het gebied van de productie van horloges waardoor allerlei leuke eigenschappen samenkomen in een Iron Annie horloge. De horloges van dit merk hebben een nostalgische en klassieke uitstraling. Dit komt tot uiting in de vormen, designs en het kleurgebruik. De bezitter van een Iron Annie horloge is niet diegene die indruk wilt maken met zijn horloge, hij wil een fraai horloge dragen dat niet teveel opvalt maar wel door de horlogekenner wordt opgemerkt.

De huidige Iron Annie horlogecollectie bestaat uit 4 series; Amazonas, Bauhaus, Flight Control en de Jubileums modellen. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn het meest bekend. Deze horloges zijn namelijk qua design de opvolgers van de Junkers horloges. De Iron Annie Bauhaus modellen hebben echter als voordeel dat deze verder ontwikkeld zijn op gebied van techniek en ontwerp. De Bauhaus serie van dit Duitse merk kenmerkt zich door traditionele designs met een rustig karakter. De naam van de collectie verwijst naar de bekende Bauhaus kunststroming die wereldwijd bekend is door haar eenvoudige stijl. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, van 3-hands, chronograaf tot modellen met een power reserve. De horloges zijn voorzien van een comfortabele lederen horlogeband en naar keuze is ook een Milanese edelstalen band leverbaar. Het voordeel dat een Iron Annie horloge biedt is het geproduceerd is in Duitsland waardoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn, maar tegelijkertijd de prijs zeer aantrekkelijk is. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 199,00 euro (incl. BTW).

De volgende serie die we graag bespreken is de Iron Annie Amazonas. Deze serie is geïnspireerd door Zuid-Amerika. De warme kleuren zijn kenmerkend voor deze fraaie horloges. De designs hebben een retro uitstraling waardoor de horloges uit de jaren 60 en 70 lijken te komen. De combinatie met fraaie lederen horlogebanden die met de hand gemaakt worden versterkt het retro effect. De Iron Annie Amazonas horloges zijn ook leverbaar als 3-hands, modellen met maanfase en modellen met power reserve. Genoeg keuze voor de horlogeliefhebber die een speciaal horloge wilt dragen. Ook deze serie is zeer scherp geprijsd want vanaf 229,00 euro (incl. BTW) draag je al een prachtig Iron Annie Amazonas horloge.

Iron Annie is een merk dat verwijst naar de luchtvaart. Daarom heeft het merk ook prachtige pilotenhorloges in haar collectie. Deze collectie luistert naar de naam Iron Annie Flight Control. Deze serie bevat echte pilotenhorloges. Deze horloges zijn duidelijk afleesbaar, traditioneel en eenvoudig qua design voor optimaal gebruik als piloot. Binnen deze serie kan je kiezen voor een horloge met quartz of automatisch uurwerk. Daarnaast kan je kiezen voor een chronograaf. Ook in de Iron Annie Flight Control collectie komt het retro effect naar voren. De horloges hebben een rustige en klassieke uitstraling door het design maar ook het ingetogen kleurgebruik. De Iron Annie Flight Control horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 229,00 euro (inc. BTW).

Als laatste serie willen we de Iron Annie Jubilaumsmodell uitlichten. Deze serie bevat 3 hoogwaardige modellen die gebruik maken van een mechanisch ETA uurwerk. Dit betekent dat je het horloge handmatig moet opwinden via draaiing aan de kroon. Het uurwerk heeft een gangreserve en small seconds display. Dit vormt een prachtige combinatie op de wijzerplaat. De Iron Annie Jubilaumsmodell horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een zwarte, witte en beige wijzerplaat. Elk horloge is voorzien van een prachtige lederen band die comfortabel om je pols draagt. Deze horloges zijn geprijsd op 1499,00 euro (incl. BTW). Voor dit bedrag ontvang je een prachtig en zeer bijzonder horloge.

Een Iron Annie horloge koop je niet als je de show wilt stelen. Je koopt een horloge van dit merk als je een bijzonder fraai horloge wilt dragen dat niet alleen in Duitsland is gemaakt en een prachtig design heeft maar ook nog eens veel kwaliteit voor haar geld biedt. Een Iron Annie horloge is betaalbaar en daardoor interessant voor de horlogeliefhebber. Doordat het merk keuze biedt uit verschillende type uurwerken, kleuren en designs zal je waarschijnlijk wel slagen bij Iron Annie.

Wij zijn officieel dealer van Iron Annie horloges. Dit betekent dat wij de nieuwste collecties combineren met zekerheid en scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij de populairste modellen op voorraad en direct leverbaar. Hierdoor kan je snel genieten van een fraai Iron Annie horloge om je pols. Elk horloge van dit merk wordt geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.

Watchwinder Breitling horloges

Geplaatst op 10 mei 2021 om 16:32 uur

Stel je hebt een prachtig Breitling horloge maar je draagt het niet altijd omdat je bijvoorbeeld meerdere automatische horloges hebt die je ook draagt. Het horloge staat dan stil waardoor je het elke keer als je het wilt dragen opnieuw moet opwinden en instellen. Dit is niet alleen onhandig maar ook tijdrovend. Daarnaast is het niet goed voor het horloge omdat het openen van de kroon, om de tijd en datum goed te zetten, risico’s inhoudt omdat de kroon één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge is. Een watchwinder is daarom een uitstekende accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt en deze in perfecte conditie wilt houden. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor een Breitling horloge zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden.

Breitling is een prachtig horlogemerk en heeft een hele schare fans. Het Zwitserse merk heeft een uitstekende reputatie en produceert haar horloges met grote zorg. De kwaliteit en techniek van Breitling zijn wereldwijd beroemd en worden gewaardeerd door horlogefans. Iedereen heeft weleens van dit horlogemerk gehoord. Deze horloges zijn echter niet goedkoop. Daarom wil je graag een watchwinder die past bij de kwaliteit en uitstraling van jouw Breitling horloge.

Een Breitling horloge is gemiddeld genomen wat zwaarder dan andere horloges waardoor je rekening moet houden met de motor van de watchwinder. Deze motor moet sterk en duurzaam zijn om het horloge gedurende langere tijd goed op te winden zonder dat er teveel slijtage optreedt waardoor de motor defect raakt of teveel geluid gaat maken. Wij adviseren dan ook om een watchwinder van een bekend merk te kiezen dat gebruik maakt van Japanse, Duitse of Zwitserse motoren. Deze motoren hebben een goede reputatie en bewijzen al jarenlang dat ze uitstekend geschikt zijn voor het opwinden van allerlei horloges, ongeacht merk of model. Japanse motoren hebben als voordeel dat ze een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Duitse en Zwitserse motoren zijn wat duurder maar bieden gemiddeld genomen een iets lager geluidsniveau. Echter wordt het geluidsniveau van een watchwinder niet alleen bepaald door de motoren maar ook door het design en het materiaalgebruik van de watchwinder. Een houten kast en een deurtje kunnen het geluid namelijk al flink verminderen. Watchwinder motoren maken altijd geluid, echter is het vaak op enige afstand al niet meer waarneembaar. Hierdoor kan je een watchwinder met goede kwaliteit motoren zonder problemen overal neerzetten waar je wilt. Bijvoorbeeld in jouw slaapkamer, kantoor of woonkamer.

Als je de trotse bezitter bent van een Breitling horloge wil je ook een watchwinder die bij de uitstraling en kwaliteit van het horloge past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een watchwinder van Swiss Kubik die volledig in Zwitserland wordt gemaakt, of een Bernard Favre watchwinder waarvoor hetzelfde geldt en een zeer bijzondere wijze van opwinding biedt. Kies jij voor een merk dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding biedt in combinatie met luxe designs dan kom je al gauw uit bij Paul Design of het Nederlandse merk Benson.

Een watchwinder voor Breitling horloges hoeft echt niet duur te zijn. Benson biedt bijvoorbeeld in haar Compact collectie verschillende modellen aan die prima geschikt zijn voor het opwinden van een Breitling horloge. Wil je een watchwinder die je met bluetooth kan instellen dan moet je zeker eens kijken bij de Chronovision watchwinders. Deze moderne modellen worden in Duitsland geproduceerd en maken gebruik van Duitse motoren. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende kwaliteit en hoog gebruiksgemak. Wil je echt een hele bijzondere watchwinder dan zijn de Bernard Favre Planet watchwinders een goede keuze. Deze modellen winden automatische horloges op een zeer bijzondere wijze om. De horloges draaien namelijk om hun eigen as waardoor ze energie verkrijgen. Dit is ontzettend leuk om te zien.

Ook bij watchwinders geldt dat goedkoop vaak duurkoop is. Vooral wanneer je een wat zwaarder en kostbaarder horloge zoals een Breitling horloge wilt opwinden in een watchwinder kies je het beste voor kwaliteit. Je wilt immers geen risico nemen met jouw kostbare Zwitserse horloge. Wij adviseren je ook om bij een specialist in watchwinders te kopen. Zij kunnen je voorzien van de juiste informatie, goed en eerlijk advies. Daarnaast is een officieel dealer ook handig omdat je niet alleen een fraaie watchwinder voor jouw automatische horloges koopt, maar ook zekerheid, service en duidelijke garantie. Zo ben je verzekerd van zorgeloos plezier en staan jouw Breitling horloges nooit meer nodeloos stil.

Een watchwinder is niet alleen handig en goed voor het behoud van automatische horloges. Het is ook een prachtige accessoire om jouw horlogecollectie netjes en veilig op te bergen. Je hebt jouw horloges altijd bij de hand en direct gereed om te dragen. Geen stilstaande automatische horloges meer die je eerst handmatig moet opwinden om vervolgens de tijd en datum goed te zetten. Als je een watchwinder gebruikt neem je het gewenste horloge uit de watchwinder en doet hem direct aan je pols om te dragen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

In onze webshop vind je verschillende watchwinder merken. Van alle merken zijn wij officieel dealer en bieden wij de nieuwste collecties, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij hebben ook een loyaliteitssysteem voor klanten die nog een aankoop willen doen. Zij kunnen zich bij de eerste aankoop registreren waardoor ze automatisch korting op een volgende aankoop sparen. Hierdoor krijg je een extra leuke korting op elk product in onze webshop. Uiteraard verzenden wij wereldwijd. Binnen de EU inclusief BTW en buiten de EU exclusief BTW. Wij verzenden met Fedex, PostNL en DPD. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Jij laat jouw automatische horloges toch ook niet stilstaan?

Officieel dealer Meccaniche Veneziane horloges

Geplaatst op 4 mei 2021 om 11:46 uur

Italiaanse klasse, kwaliteit, traditioneel en betaalbaar, dat is het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane in een notendop. Voor de liefhebber van het horlogemerk Rolex is het een zeer mooi alternatief tegen een scherpe prijs. Wat betreft uitstraling lijkt Meccaniche Veneziane namelijk nog het meest op dit luxe en geliefde merk. Meccaniche Veneziane kenmerkt zich door het gebruik van zowel Swiss made als Seiko uurwerken, wat de betaalbaarheid nog meer ten goede komt. Betaalbaarheid en kwaliteit is de combinatie die maakt dat Meccaniche Veneziane horloges een breed publiek weten aan te spreken.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit horloges met een moderne en sportieve uitstraling, gecombineerd met de welbekende Italiaanse klasse. De collectie van Meccaniche Veneziane is onder te verdelen in verschillende mooie series met elk hun eigen karakteristieke kenmerken en eigenschappen. In dit artikel willen we er een viertal horloges uitlichten, afkomstig uit de Meccaniche Veneziane Redentore 3 40 mm serie en de Nereide 4.0 serie.

Meccaniche Veneziane maakt gebruik van automatische uurwerken in haar horloges. De nieuwste modellen zijn voorzien van een degelijk automatisch uurwerk van Seiko. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de afwerking. Dit weet het merk ver door te trekken. Zo is het leer dat wordt gebruikt voor de bijzonder mooie horlogebanden van Meccaniche Veneziane afkomstig uit Veneto en Toscane en wordt voor de vervaardiging van deze banden gebruik gemaakt van de expertise van de lokale ambachtslieden. De horlogeboxen waar Meccaniche Veneziane zeker goede sier mee weet te maken,zijn vervaardigd uit prachtig hout en bewerkt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Meccaniche Veneziane zorgt hiermee voor een zeer compleet plaatje dat de horlogeliefhebber zeker zal aanspreken.

Het eerste horloge dat we onder de loep nemen is er één uit de Nereide 4.0 serie. Het gaat dan om het Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302003 horloge. Dit horloge heeft een prachtige met de hand gemaakte lederen band in een mooie bruine kleur. Opvallend zijn de rode stiksels op de band die zorgen voor een bijzonder en speels accent. De wijzerplaat van dit horloge is zwart en de rode accentkleur komt hier terug in de draaibare bezel. Dit specifieke horloge is voorzien van een automatisch Seiko uurwerk en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Voor alle Nereide 4.0 horloges is gebruik gemaakt van anti-spiegelend saffierglas, net als voor dit model. Verder biedt dit Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302003 horloge veel mooie extra functionaliteiten. Naast de eerder genoemde draaibare bezel, beschikt het horloge namelijk ook over onder meer een verschroefde kroon, lichtgevende indicatoren en Superluminova, dat licht geeft in het donker. Al met al een zeer compleet horloge dat zowel sportief als stijlvol is.

Het tweede model uit de Nereide 4.0 serie dat we willen benoemen is het Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 horloge. Dit model is wat betreft kleurgebruik het tegenovergestelde van het bovengenoemde model. Doordat het horloge is voorzien van een wit lederen band in combinatie met zwarte accenten (kleuren die ook terugkomen in de wijzerplaat) geeft dit horloge een heel rustig beeld. Ook dit horloge is uitgerust met een automatisch Seiko uurwerk en tot 200 meter waterdicht. Natuurlijk kiest Meccaniche Veneziane ook hier weer voor anti-spiegelend saffierglas. Dit biedt niet alleen extra comfort, ook krasjes zullen niet snel zichtbaar zijn op dit zeer sterke glas. Wat betreft functionaliteiten is dit horloge net zo compleet als het eerste model dat we hebben besproken. Het horloge sluit tot slot met een doornsluiting.

Uit de Meccaniche Veneziane Redentore 3 40 mm serie, belichten we graag het Meccaniche Veneziane Redentore 3 40mm Ref. 1301001 horloge. Dit horloge heeft een wat meer klassieke en ingetogen uitstraling. De combinatie van de edelstalen horlogekast en -band met de witte wijzerplaat zorgen voor een rustig en stijlvol geheel. Dit nieuwe Redentore horloge heeft een 40 mm horlogekast, die met 11,9mm iets dikker is dan de horloges uit de vorige serie. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een automatisch uurwerk van Seiko. Het horloge is voorzien van het sterke saffierglas en uitgerust met een datumaanduiding en secondewijzer.

Het laatste horloge uit dezelfde serie is het Meccaniche Veneziane Redentore 3 40mm Ref. 1301006 horloge. Dit horloge is uitgevoerd in een sprekende blauwe kleur in combinatie met edelstaal. Ook hier zien we op de eveneens blauwe lederen horlogeband accenten in de vorm van stiksels, deze zijn uitgevoerd in de kleur wit. Dit horloge is ook weer voorzien van een automatisch Seiko uurwerk en daarnaast tot 100 meter waterdicht. Natuurlijk is ook dit horloge voorzien van een datumaanduiding en secondewijzer. Dit mooie sprekende horloge sluit met een handige doornsluiting.

Meccaniche Veneziane Redentore 1301006 horloge

Natuurlijk zijn de bovengenoemde modellen slechts een greep uit de brede collectie van Meccaniche Veneziane. Er zijn nog vele andere mogelijkheden wat betreft model, serie en kleur en het loont dus zeker de moeite de collectie eens nader te bekijken.

Wanneer je bij ons je Meccaniche Veneziane horloge bestelt, ontvang je deze in de prachtige houten horlogebox en met 2 jaar garantie bij je thuis. Ook voor advies en de beste service kun je bij ons als Officieel dealer van Meccaniche Veneziane terecht.

Watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 29 april 2021 om 15:08 uur

Als je als liefhebber van automatische horloges een watchwinder wilt gaan kopen moet je voor jezelf eerst jouw eisen duidelijk op een rijtje hebben. Naast merk, kwaliteit en design is ook capaciteit een belangrijk punt. Wanneer je bijvoorbeeld 2 of 3 automatische horloges in bezit hebt, is een watchwinder met een capaciteit voor 2 horloges heel geschikt. Als je echter een grote verzameling hebt zal je een watchwinder met meer ruimte nodig hebben. De voordelen van een watchwinder voor 2 horloges ten opzichte van watchwinders met een grotere capaciteit is bijvoorbeeld het feit dat deze over het algemeen goed betaalbaar zijn en daarnaast dat de designs meestal compact zijn vormgegeven. Dit maakt een watchwinder voor 2 horloges ook toegankelijk voor mensen met een minder breed budget of minder ruimte.

Wanneer je weet dat een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 2 horloges voor jou een goede optie is, dan zal je erachter komen dat deze variant in vele soorten verkrijgbaar is. Deze watchwinders worden door diverse merken aangeboden en er is hierin veel mogelijk wat betreft materiaalkeuze, kwaliteit en bijvoorbeeld soort motor. Bovendien kun je kiezen uit meer basic modellen, maar zijn er ook watchwinders voor 2 horloges verkrijgbaar met verschillende extra functionaliteiten. In dit artikel nemen we 3 watchwinders met een capaciteit voor 2 horloges nader onder de loep.

We beginnen met een watchwinder van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk en kenmerkt zich onder meer door de productie van zeer complete, hoogwaardige watchwinders tegen een aantrekkelijke prijs. De watchwinder voor 2 horloges van Benson die we nader toelichten is de Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown Leather watchwinder. Deze watchwinder is aan de buitenkant bekleed met prachtig bruin leder, waarmee de watchwinder direct een zeer luxe uitstraling krijgt. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje dat de bescherming van de horloges ten goede komt. Deze specifieke watchwinder van Benson is voorzien van de welbekende Zwitserse techniek en bovendien volledig geassembleerd in Nederland. De Swiss made motoren zorgen voor een solide basis en met deze watchwinder kies je dan ook voor pure kwaliteit. Deze watchwinder werkt op stroom via de meegeleverde adapter maar ook op batterijen. Dit heeft als groot voordeel dat het mogelijk is de watchwinder in een kluis te plaatsen. Zo kun je kiezen voor een optimale veiligheid van je horloges en je watchwinder.

De Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown Leather watchwinder kan worden ingesteld met behulp van het moderne LCD scherm. Zo kun je op eenvoudige wijze de draairichting en het aantal omwentelingen per horloge instellen.  De watchwinder is uitgerust met een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of wanneer er een horloge uit wordt gehaald. Doordat deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je je horloges altijd goed bekijken. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet.

De tweede watchwinder die we in de spotlight plaatsen is de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder. Paul Design is een merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk en dat zeer hoogwaardige watchwinders aanbiedt tegen een schappelijke prijs. De man achter Paul Design is dan ook een waar vakman met veel ervaring, Paul Chen. Deze specifieke watchwinder van Paul Design biedt niet alleen ruimte om 2 horloges op te winden, maar voorziet daarnaast in extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Deze opbergruimte kan natuurlijk ook heel handig zijn voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Op deze manier kun je gemakkelijk al je sieraden bij elkaar bewaren. De Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder heeft een chique uitstraling door speciaal hout met een prachtige textuur. Dit heeft Paul Design gecombineerd met de kleur zwart, voor een luxe uitstraling. Deze watchwinder is voorzien van twee kwalitatieve Japanse motoren. Verder beschik je met deze watchwinder over alle benodigde draairichtingen en een overwind protectie. Met het touchscreen display stel je onder meer eenvoudig het aantal toeren en draairichting in per horloge individueel. Kortom, met deze watchwinder van Paul Design kies je voor een watchwinder die elk automatisch horloge op de juiste wijze van energie kan voorzien en waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De laatste watchwinder die we willen benoemen is afkomstig van het merk Orbita en uiteraard ook weer geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. Deze Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, maar ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Wat betreft materiaal is er gekozen voor kunststof. De watchwinder is voorzien van Zwitserse motoren die natuurlijk bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze watchwinder biedt ook alle draairichtingen en een overwind protectie. Ook hier zijn de rotoren weer apart instelbaar. Deze watchwinder van Orbita is een eenvoudig model, maar daarmee niet van mindere kwaliteit of minder doeltreffend. Het maakt dat deze watchwinder voor een mooie prijs beschikbaar is, waardoor vrijwel iedere liefhebber kan kiezen voor betaalbare kwaliteit.

Als je op zoekt bent naar een goede watchwinder voor 2 horloges neem dan een kijkje in onze webshop. Wij hebben diverse merken en modellen in verschillende prijsklassen. Uiteraard zijn wij officieel dealer van alle merken en bieden wij de nieuwste collecties, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij verzenden wereldwijd en buiten de EU BTW vrij. In onze webshop kan je veilig en eenvoudig betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Geplaatst op 22 april 2021 om 11:31 uur

Ben je op zoek naar een watchwinder voor 1 automatisch horloge? Lees dan vooral even verder. Als aanvulling op een mooi horloge van kwaliteit, met een automatisch uurwerk, is een watchwinder onmisbaar. Deze voorziet in de energievoorziening van het horloge wanneer deze niet gedragen wordt. Met andere woorden, waar de natuurlijke beweging van de pols normaliter in de benodigde energie voorziet, neemt een watchwinder dit over wanneer je je horloge niet draagt. Dat een automatisch horloge en een watchwinder een uitstekende combinatie zijn staat vast. Maar wanneer je op zoek gaat naar een goede watchwinder voor jouw geliefde automatische horloge zal je erachter komen dat er veel mogelijkheden zijn. En dat de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door middel van dit artikel zullen we je dan ook een handje helpen.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Wanneer je 1 automatisch horloge hebt zal je aan een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 1 horloge genoeg hebben. Wanneer je echter van plan bent om uit te gaan breiden naar meerdere horloges, of zelfs in het bezit bent van een mooie verzameling, zijn er ook watchwinders verkrijgbaar met ruimte voor een aantal of zelfs een hele verzameling automatische horloges. Voordat je een watchwinder gaat kopen moet je dus bepalen hoeveel horloges je wilt opwinden, rekening houdend met de nabije toekomst.

We richten ons in dit artikel op de liefhebber die een watchwinder zoekt voor het opwinden van één automatisch horloge. Wat betreft de keuze van het merk zal het de liefhebber zeker bekend zijn dat het beste op dit gebied te vinden is in Zwitserland. Zwitserland wordt dan ook niet voor niets gezien als zijnde hét horlogeland pur sang. Een bijzonder mooi Zwitsers watchwinder merk is Swiss Kubik. De Swiss Kubik watchwinders zijn niet voor niets over de gehele wereld bekend en geliefd. Met een watchwinder van Swiss Kubik kies je voor pure kwaliteit, hoogstaande techniek en een sublieme afwerking. Niet alleen vind je binnen de collectie van Swiss Kubik watchwinders met een diverse capaciteit, maar ook wat betreft budget zijn er veel verschillende mogelijkheden. Dit betekent dat je voor een aantrekkelijke prijs al kunt kiezen voor een hoogstaande watchwinder van Swiss Kubik, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Met een Swiss Kubik Startbox watchwinder  kies je voor het instapmodel van Swiss Kubik (voorheen bekend als de Swiss Kubik ABS watchwinders). Deze watchwinders bieden alles wat jouw automatische horloge nodig heeft en zorgen voor een efficiënte en milde wijze van opwinding. Het design is daarentegen simpel, strak en clean. De watchwinders zijn niet uitgerust met allerlei extra functionaliteiten.

De Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder is een model dat is uitgevoerd met een fraaie blauw exterieur. Naast deze kleur kun je ook kiezen voor de kleuren zwart, grijs en rood. Wat betreft het materiaal is er voor deze serie watchwinders gekozen voor polyamide. De Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder heeft een compact design in een moderne kubusvorm waar dit bijzondere merk bekend om staat. Doordat deze watchwinder klein van stuk is, is het gemakkelijk te plaatsen in welk interieur dan ook. Bovendien werkt de watchwinder tot wel 3 jaar op een set AA batterijen. Deze combinatie van eigenschappen maakt deze watchwinder zeer geschikt om mee te nemen op reis of naar kantoor, maar het is hierdoor ook mogelijk deze in een kluis te plaatsen. Wanneer je dus het liefst kiest voor een optimale veilige plaats voor je horloge, is dit een zeer goede optie.

Natuurlijk is de Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder uitgerust met een Zwitserse motor. Deze wordt gezien als het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Deze motoren zijn betrouwbaar en duurzaam, maar bovendien ook energiezuinig en stil in gebruik. Hierdoor zal je niet gestoord worden door vervelende en storende geluiden gedurende het opwindproces. De watchwinder is bovendien programmeerbaar en is voorzien van een overwind protectie. Het leuke aan deze Startbox instapmodellen van Swiss Kubik is dat ze betaalbaar zijn en tegelijkertijd ook geschikt zijn voor het opwinden van elk automatische horloge. Het maakt niet uit welk horlogemerk je hebt.

Je kan voor een mooie prijs een watchwinder aanschaffen die op het gebied van kwaliteit en doeltreffende opwinding veel te bieden heeft. Met een Swiss made product, zoals deze Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder, weet je te allen tijde zeker dat jouw horloge op tijd blijft lopen en klaar is voor gebruik wanneer jij dat wilt. Bovendien voorkom je stilstand van je horloge en de daarbij behorende eventuele onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

Wanneer je een watchwinder zoekt die betrouwbaar en duurzaam is ben je bij Swiss Kubik op het juiste adres. Wanneer je kiest voor een Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder, of één van de andere hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik, ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie. Het feit dat deze garantie gegeven wordt, zegt genoeg over het vertrouwen van Swiss Kubik in haar eigen producten.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders. Dit betekent dat wij geautoriseerd zijn door het Zwitserse merk haar producten te mogen verkopen. Wij hebben vrijwel alle populaire modellen op voorraad. Elke watchwinder wordt geleverd met garantie, handleiding en stevige verpakking. Bekijk snel de actuele collectie van Swiss Kubik.

Nieuwe Benson Compact watchwinders 2021

Geplaatst op 17 april 2021 om 12:58 uur

Je hebt één of meerdere automatische horloges en die wil je niet stil laten komen te staan. Dit is namelijk onhandig want als je één van die automatische horloges wilt dragen moet je eerst de tijd, datum en eventuele andere instellingen opnieuw instellen. Dit kost tijd en is ongemakkelijk. Je wilt dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om direct te dragen. De oplossing is het gebruik van een watchwinder.

Een watchwinder bootst het dragen van een horloge na en zorgt daarvoor dat energie in het automatische uurwerk van het horloge behouden blijft. De tijd, datum en/of andere functies staan dus altijd goed. Je hoeft het horloge alleen maar uit de watchwinder te halen en om je pols te doen.

Als je één of slechts een paar automatische horloges hebt en je wilt niet teveel geld uitgeven aan een watchwinder maar tegelijkertijd geen concessies wilt doen op gebied van kwaliteit en functionaliteit, dan kom je al snel uit bij het Nederlandse merk Benson Watchwinders.

Benson heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot één van de meest populaire watchwinder merken wereldwijd. Inmiddels gebruiken al vele tienduizenden horlogeliefhebbers een Benson watchwinder. Het interessante aan het merk is dat ze watchwinders bieden in diverse prijsklassen. Het merk biedt watchwinders in het hogere prijssegment maar zeker ook modellen die zeer betaalbaar zijn. Een goed voorbeeld is de Benson Compact serie. Deze collectie watchwinders kenmerkt zich door betrouwbare kwaliteit, gebruikersgemak en interessante prijs.

De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 automatische horloges. De motoren vormen het hart van de watchwinder en zijn van zeer goede kwaliteit. Benson gebruikt enkel high tech motoren van Japanse oorsprong in deze modellen. Elk horloge wordt aangedreven door één motor waardoor je elk horloge individueel kan instellen qua draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Het maakt dus niet uit of je verschillende automatische horloges hebt, je kan ze allemaal tegelijkertijd voorzien van energie. Heb je een Breitling, Seiko en Oris horloge? Je windt ze keurig naast elkaar veilig en professioneel op in een Benson Compact watchwinder.

De Benson Compact Single watchwinders, geschikt voor 1 horloge, werken via een adapter en batterij. Je kan dus simpelweg kiezen of het apparaat aansluit op netstroom via de adapter of een set batterijen plaatst waardoor je deze overal kan neerzetten, zelfs in een kluis. De Benson Compact Double en Triple watchwinders, geschikt voor 2 en 3 horloges, werken puur op netstroom.  

De naam zegt het al, de Benson Compact modellen zijn qua design en vorm compact vormgegeven. Hierdoor passen ze overal, bijvoorbeeld in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. De watchwinders zijn leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen qua kleur en materiaal. Je kan kiezen voor een model dat bedekt is met fraai leder of juist een model dat een houten buitenkant heeft.

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

De bediening van de Benson Compact Single watchwinders zit aan de achterkant. Hier bevindt zich een LCD schermpje met een drukknop waarmee je eenvoudig de gewenste instellingen kiest. De Benson Compact Double en Triple watchwinders hebben een touchscreen aan de voorkant. Via de bediening kies je de draairichting en het aantal omwentelingen per horloge. Het voordeel van de modellen die geschikt zijn voor het opwinden van 2 en 3 automatische horloges is dat ze zijn uitgerust met LED verlichting. Hierdoor kan je zelfs in het donker jouw horloges zien ronddraaien. Dit is een prachtig gezicht.

Een belangrijk onderdeel is de horlogehouder. Hier plaats je immers het horloge omheen voordat je deze vastklikt in de watchwinder. De horlogehouder is bedekt met een zachte stof en instelbaar qua grootte waardoor je 99% van alle automatische horloges op de houder kan vastmaken. Doordat je de houder vervolgens vastklikt ben je ervan verzekerd dat het horloge veilig is in de watchwinder.

De combinatie van uitstekende kwaliteit, fraaie designs en een interessante prijs is wat deze Benson Compact watchwinders zo populair maakt. Er is vrijwel geen ander merk, met eenzelfde goede reputatie, dat een vergelijkbaar product aanbiedt tegen eenzelfde interessante prijs. Benson heeft met de Compact watchwinders een belangrijke troef in handen. De watchwinders voor 1 horloge beginnen vanaf 169,00 euro en lopen tot 199,00 euro. De watchwinders voor 2 horloges kosten 299,00 euro en de modellen voor 3 horloges kosten 399,00 euro. Uiteraard zijn alle prijzen inclusief 21% BTW.

Wij zijn officieel dealer van Benson. Dit betekent dat wij vrijwel alle modellen op voorraad hebben voor een snelle levering aan onze klanten. Wij leveren elke Benson Compact watchwinder met minimaal 2 jaar garantie, handleiding en adapter. Uiteraard zijn alle modellen zeer goed verpakt. In onze webshop kan je van alle modellen de specificaties en duidelijke foto’s bekijken. Je kan verschillende modellen ook met elkaar vergelijken zodat je precies kunt bepalen welke watchwinder voor jou de beste optie is.

In Nederland verzenden wij gratis en naar het buitenland hebben wij aantrekkelijke verzendtarieven. Buiten de EU leveren wij BTW vrij, dit betekent een deductie van 21% op de prijs. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal en gewone bankoverschrijving. Neem snel een kijkje op onze website. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders zijn wij er zeker van jou goed van advies te kunnen voorzien.

Zeppelin horloges | Officieel dealer

Geplaatst op 13 april 2021 om 11:25 uur

Voor de horlogeliefhebber die een stukje nostalgie wel kan waarderen, zijn er verschillende horlogemerken op de markt die ons terugvoeren naar een bijzondere periode of plaats in de geschiedenis. Hiermee weten deze merken de liefde voor historie met de passie voor horloges te verenigen en daarmee de interesse te wekken van menig horlogeliefhebber. Een bijzonder merk dat zich onder deze noemer schaart is het Duitse merk Zeppelin. De naam van dit traditionele merk verwijst naar de uitvinder van de majestueuze Zeppelin, Ferdinand Graff von Zeppelin. Von Zeppelin wordt gezien als een luchtvaartpionier die een zeer belangrijke rol heeft gespeeld in de traditionele luchtvaart. De horloges van het merk Zeppelin zijn dan ook geïnspireerd op de traditionele luchtvaart en de bijzondere historie van het luchtvaartuig de Zeppelin. Of je nu bent geïnteresseerd in quartz-, automatische- of mechanische horloges, je bent bij Zeppelin op het juiste adres. Bovendien zijn de horloges van Zeppelin niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. Met deze goede prijs-/kwaliteitverhouding weet Zeppelin dan ook een breed publiek aan te spreken.

Horloges van Zeppelin zijn ‘made in Germany’ en doen de welbekende Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid, op dit gebied eer aan. Na productie wordt elk Zeppelin horloge uitgebreid bekeken en getest, voordat men tot levering overgaat. Niet alleen kwaliteit, maar ook afwerking en oog voor detail staan hoog in het vaandel bij Zeppelin. De horloges van Zeppelin zijn voorzien van Japanse of Zwitserse uurwerken van uitstekende kwaliteit. Met een horloge van Zeppelin ben je dus verzekerd van een lange levensduur van je horloge. De uitstraling van de horloges van Zeppelin laten zich in het algemeen het best omschrijven als ingetogen en klassiek. De link naar het verleden en de nostalgische insteek komen tot uiting in onder andere de traditionele wijzerplaten, historische details en handgemaakte lederen banden.

De collectie van Zeppelin bestaat uit verschillende mooie en bijzondere series horloges. Allereerst is er de Zeppelin 100 years serie. Deze jubileumcollectie werd in het leven geroepen ter ere van het 100 jarig bestaan van Zeppelin. Binnen deze serie zien we veel diversiteit wat betreft de uitstraling van de horloges. Zo is er keuze uit horloges met een prachtige lederen band, maar er zijn ook horloges verkrijgbaar met een stoere edelstalen band. Verder is er wat betreft het kleurgebruik veel gebruik gemaakt van zwart en wit, maar ook kleuren als donkerbruin en klassiek blauw passeren de revue. Kenmerkend voor de horloges binnen deze serie zijn onder meer de koepelvormige wijzerplaten en eveneens koepelvormige kristallen. Op technisch gebied zien we bij verschillende modellen mooie extra functionaliteiten voorbij komen zoals datumaanduiding, chronograaf functie of een tachy meter.

Een tweede serie horloges binnen de collectie van Zeppelin die zeker het bekijken waard is, is de Zeppelin Hindenburg serie. We zien binnen deze serie horloges met bijvoorbeeld de maanfase aanduiding, maar ook bij verschillende modellen een gangreserve aanduiding. Ook zijn er horloges verkrijgbaar uit deze serie met een glazen bodem. Dit maakt het mogelijk het horloge daadwerkelijk aan het werk te zien, wat voor elke horlogeliefhebber een fascinerend gezicht zal zijn. Ook in deze horlogeserie zien we veel klassieke kleuren terug zoals donkerblauw, donkerbruin, zwart en wit.

Ook de dames zijn vertegenwoordigd binnen de collectie van Zeppelin. Wat denk je bijvoorbeeld van de horloges uit de ‘Princess of the sky’ serie? Zeppelin heeft met deze serie als doel gehad de glamour van de jaren ’20 terug te brengen en daarin is men zeker geslaagd. We zien hier bijzonder elegante horloges die niet alleen om de pols, maar ook aan een ketting gedragen kunnen worden. Kleuren als zwart en wit, zilver en rosé, voeren de boventoon. De designs van de Zeppelin Princess of the sky horloges is sierlijk en bij verschillende modellen uit deze serie zien we uniek vormgegeven wijzerplaten. Wat betreft het materiaalgebruik is er gekozen voor hoogwaardige materialen zoals edelstaal, saffierglas en bijzonder mooi leder. Hiermee heb je dus niet enkel een zeer mooi en stijlvol horloge, maar ook een betrouwbaar en duurzaam stuk in handen.

Kortom, zowel voor dames als heren biedt Zeppelin vele mooie modellen. Ondanks dat deze doorgaans traditioneel en klassiek zijn vormgegeven, biedt Zeppelin ook wat betreft uitstraling veel diversiteit. De kwaliteit van de horloges van Zeppelin is zeer goed en ook met een minder breed budget is het al mogelijk een bijzonder horloge van Zeppelin te dragen. Zeker de horlogeliefhebber met een interesse voor bijzonder elementen uit de geschiedenis, zal het merk Zeppelin weten te waarderen. Je ontvangt je Zeppelin horloge na bestelling thuis in een luxe officiële box, met 2 jaar garantie en gebruiksaanwijzing. Wij hebben als officieel dealer veel horloges van Zeppelin gewoon op voorraad. Mocht een horloge niet op voorraad zijn, dan kunnen wij deze eenvoudig en snel voor je bestellen. Je kunt dus snel van je aankoop gaan genieten wanneer je deze bij ons bestelt.

Nieuwe Davosa Ternos horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 7 april 2021 om 10:49 uur

Er zijn verschillende horlogemerken waar je zeer goed kan slagen als je op zoek bent naar een prachtig horloge voor een zeer scherpe prijs. Goede voorbeelden zijn bijvoorbeeld Junkers, Iron Annie maar zeker ook Davosa. Dit laatste horlogemerk is afkomstig uit Duitsland en al jarenlang een merk met een uitstekende reputatie.

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.04 horloge

Davosa horloges zijn allemaal Swiss made. Dit betekent dat de horloges in Zwitserland worden geproduceerd en een minimum % aan onderdelen bevatten die in Zwitserland geproduceerd worden. Het Swiss made label is op gebied van horloges een predicaat dat staat voor de gegarandeerde herkomst uit Zwitserland, een hoog kwaliteitsniveau en gebruik van goede materialen. Het Swiss made predicaat staat bij elk Davosa horloge onderaan de wijzerplaat aangegeven. Uiteraard gebruikt Davosa voor haar horloges ook uitsluitend Zwitserse uurwerken. Dit is belangrijk omdat het uurwerk van een horloge één van de belangrijkste onderdelen is. Het is dan ook evident dat een uurwerk van goede kwaliteit van grote waarde is.

Het horlogemerk Davosa spreekt ons zo aan omdat ze uitstekende horloges produceren maar het prijspeil nog altijd zeer interessant is. Het merk heeft modellen in haar collectie die bij andere horlogemerken 1.5x of 2x duurder zijn. Daarnaast is Davosa een sympathiek horlogemerk omdat het een relatief klein merk is met veel aandacht voor design, service en after-sales. Ook in dit prijssegment is dit ontzettend belangrijk.

BensonTrade is al ruim 10 jaar officieel dealer van Davosa horloges. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de verkoop van dit merk en weten welke modellen het meest populair zijn. De twee series van Davosa die absolute aanraders zijn, zijn de Ternos en Argonautic series. Wij zullen de eerste serie omschrijven en een paar horloges die binnen deze collectie vallen uitlichten.

We beginnen met de Davosa Ternos horloges. Deze serie horloges is uitermate populair vanwege het sportieve design, zeer goede specificaties en fraaie afwerking. Een goed voorbeeld is het Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.05 horloge. Dit horloge beschikt over een automatisch DAV 3021 uurwerk dat in Zwitserland wordt gemaakt. De wijzerplaat is zwart van kleur, maar is ook leverbaar in het blauw (Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.04), grijs en groen. Uiteraard is dit horloge voorzien van saffierglas, geschroefde kroon, draaibare bezel en edelstalen kast en band. Het horloge is tot 200 meter waterdicht waardoor het prima bestand is tegen water en condens. Een leuk detail, dat overgenomen is van Rolex, is de datumloep waardoor je een extra goed zicht hebt op de datum. De horlogekast heeft een doorsnede van 40mm en is 12mm dik. Hierdoor is het horloge niet overdreven groot en past prima om de gemiddelde pols. De edelstalen band verdient extra aandacht want deze bestaat uit een fraaie combinatie van schakels voor een extra sportieve look. De band past zeer comfortabel om de pols doordat de schakels relatief klein en flexibel zijn. Ook moeten we de keramische bezel noemen die vrijwel slijtvast is. Een groot voordeel want als je een horloge draagt is de bezel altijd aan kleine krasjes onderhevig.

Binnen de Ternos collectie heeft Davosa onlangs de Ternos Sixties horloges gepresenteerd. Deze collectie heeft vrijwel dezelfde kenmerken als de gewone Ternos modellen maar hebben een meer retro look van horloges uit de jaren ’60. Steeds meer horlogemerken presenteren horloges met een retro of vintage look als verwijzing naar het verleden. Dit is duidelijk zichtbaar in de details op de wijzerplaat, bezel en wijzers. Davosa heeft met de Ternos Sixties horloges een goede stap gemaakt om de liefhebbers van een modern horloge met een meer retro uitstraling een betaalbaar alternatief te bieden. De Davosa Ternos Sixties horloges zijn leverbaar met een edelstalen band maar ook met een fraaie lederen horlogeband in retro stijl. Dit versterkt het vintage karakter van deze horloges enorm.

Voor de echte professional die nog meer verwacht van een horloge zijn de Davosa Ternos Professional TT en Davosa Ternos Professional GMT horloges een goede keuze. Deze horloges bieden alles wat een standaard Ternos model biedt, maar de TT modellen bieden een waterdichtheid van 500 meter en de GMT modellen bieden een GMT functie waarmee je een tweede tijdzone kan instellen. Ben je een duiker of een fervent fan van watersport dan zijn de Davosa Ternos Professional TT horloges een goede keus met een verhoogde waterdichtheid. Ben je een piloot of vaak aan het reizen voor je werk dan is het Davosa Ternos Professional GMT horloge een uitstekende compagnon.

Het Duitse horlogemerk heeft ontzettend veel leuke modellen en combineert uitstekende kwaliteit met zeer interessante prijzen. Bijvoorbeeld de Ternos modellen beginnen al vanaf 798,00 euro. Voor dit bedrag heb je een Swiss made horloge met goede eigenschappen en een prachtig sportief design. De Davosa Ternos Sixties horloges zijn nog iets goedkoper en beginnen vanaf 698,00 euro. Dat is een ontzettend scherpe prijs. Kortom, bij Davosa koop je betaalbare kwaliteit.

Wij zijn officieel dealer van Davosa horloges. Al meer dan 10 jaar. Daarom bieden wij je zekerheid, snelle levering en goede after-sales. Elk Davosa horloge wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie, chique horlogebox en handleiding. Ben je op zoek naar een model dat niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Als officieel dealer kunnen wij alle Davosa horloges leveren.