Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Ingersoll horloges bij BensonTrade | Uitverkoop!

Geplaatst op 30 maart 2021 om 14:31 uur

Een horlogemerk met een historie en een verhaal zal altijd de interesse blijven wekken. Er is tenslotte niets leukers dan een bijzonder verhaal kunnen vertellen wanneer je een complimentje krijgt over je horloge. Wanneer we het hebben over een horlogemerk dat zijn sporen door de jaren heen heeft weten te verdienen, dan hebben we het over het Amerikaanse merk Ingersoll. Ingersoll werd opgericht door de broers Charles en Robert Ingersoll en werd in 1892 erg bekend doordat zij op de markt kwamen met het zogenaamde ‘dollar watch’. Dit betrof een geautomatiseerde productielijn en het horloge werd in de markt gezet voor één dollar, wat destijds een dagloon betrof. Ingersoll horloges wonnen door de jaren heen populariteit, mede door de samenwerking met bekende namen als Henry Ford en Disney.

Ingersoll horloges zijn inmiddels wereldberoemd en staat tegenwoordig nog steeds bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding. De visie die de gebroeders Ingersoll bij oprichting voor ogen hadden, is dan ook nog steeds met dit merk verweven. Ingersoll staat voor goede, kwalitatieve horloges voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je een blik werpt op de horloges van Ingersoll, zal je opvallen dat de horloges duurder ogen dan ze daadwerkelijk zijn. Met een Ingersoll horloge haal je dus betaalbare kwaliteit met een stijlvolle look in huis.

Ingersoll IN3105BBKO Chinook horloge

In de collectie van Ingersoll zien we diverse designs voorbijkomen. De betaalbare horloges zijn voorzien van betrouwbare automatische uurwerken. De collectie van Ingersoll bestaat uit verschillende series, van zowel dames- als herenhorloges. Wat met name opvalt in deze collectie, is dat de uitstraling van de horloges over het algemeen klassiek en tegelijkertijd creatief te noemen is. Er is voor de horloges gebruik gemaakt van onder andere verschillende soorten leer, edelstaal en sterk glas. Dit geeft elk horloge stuk voor stuk een chique uitstraling.

We zullen in dit artikel een aantal modellen uit de Ingersoll collectie nader toelichten. Te beginnen met het Ingersoll IN3900 RG Apache horloge. Dit model is een heren horloge met een bruin lederen band. Dit horloge heeft een witte wijzerplaat met rosé en blauwe accenten. Het horloge is uitgerust met verschillende extra functionaliteiten. We hebben het dan over lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie. Bijzonder bovendien zijn de 20 edelstenen die in het uurwerk zijn verwerkt.

Het volgende model is het Ingersoll IN3105 BBKO Chinook horloge. Dit horloge is zwart van kleur en heeft een lederen horlogeband met gele stiksels. Ook op de zwarte wijzerplaat komen de gele accenten terug. De horlogekast is uitgevoerd in edelstaal PVD en daarmee zeer sterk en duurzaam. Dit horloge is voorzien van een secondewijzer en is tot 50 meter waterdicht. Dit horloge heeft een wat meer robuuste uitstraling.

Het derde horloge dat we in de spotlight zetten is een dameshorloge. We hebben het dan over het Ingersoll IN 7210 PU Tulalip horloge. Dit horloge is een echte eyecatcher om de pols. Zowel de lederen horlogeband als het uurwerk zijn uitgevoerd in een sprekende kleur paars. Met de 40 edelstenen die verwerkt zijn in het uurwerk heeft dit horloge een zeer luxe uitstraling. Dit elegante dameshorloge is voorzien van een glazen bodem, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit horloge is tot 30 meter waterdicht.

Het volgende horloge dat absoluut in dit rijtje thuishoort is het Ingersoll IN1211 SL Corondo horloge. Dit bijzondere horloge is uitgerust met de maanfase, wat de echte liefhebber zeker zal kunnen waarderen. Dat is echter nog niet alles. Dit horloge heeft namelijk ook nog diverse andere extra functionaliteiten, namelijk een secondewijzer, lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, een glazen bodem en een chronograaf functie. De zwart lederen horlogeband en edelstalen horlogekast maken het plaatje compleet.

Het laatste horloge dat we benoemen is het Ingersoll IN1816 BK Arkansas horloge. Dit horloge heeft een zwart lederen band en een eveneens zwart uurwerk met witte en rode accenten. Ook in de stiksels van de horlogeband komen de rode accenten terug. Dit maakt dit een sportief horloge. Wat betreft de functionaliteiten biedt dit horloge datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie.

Al met al een mooie opsomming van bijzondere modellen uit de Ingersoll collectie. Wat betreft stijl, uitstraling en kleurgebruik is het merk door de diversiteit mensen met verschillende persoonlijke smaken te bedienen. Natuurlijk heeft het merk Ingersoll nog vele andere mooie modellen te bieden dan diegenen die we hierboven genoemd hebben.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in dit mooie merk, kijk dan eens in onze collectie Ingersoll horloges. In onze webshop vind je verschillende mooie modellen van Ingersoll, die nu ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn. BensonTrade biedt namelijk verschillende modellen van Ingersoll met een mooie korting aan. Wanneer je een Ingersoll horloge bij BensonTrade bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet. Neem dus snel een kijkje in de webshop van BensonTrade en grijp je kans! Wij leveren alle modellen die op onze website staan uit voorraad, dus je hebt jouw aankoop snel in huis!

Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge

Geplaatst op 22 maart 2021 om 17:21 uur

Er zijn bepaalde horloges op de markt die bij vele horloge liefhebbers en verzamelaars op het verlanglijstje staan. Dit kan te maken hebben met wat het merk of het specifieke horloge op technisch gebied te bieden heeft maar bijvoorbeeld ook met een uniek ontwerp of een mooi verhaal achter een horloge. Daarnaast zijn er natuurlijk gelimiteerde modellen op de markt die een horloge direct al extra interessant maken doordat het altijd uniek en bijzonder blijft. Vaak gaat het bij dit soort horloges om de uitstekende kwaliteit van een horlogemerk. In dit artikel nemen we zo’n mooi merk en een specifiek model horloge van dit merk eens onder de loep. Het gaat dan om het horlogemerk Glycine. Glycine biedt een mooie collectie Swiss made horloges van uitermate hoge kwaliteit. Glycine is een merk met een rijke historie en produceert al meer dan 100 jaar bijzonder mooie en kwalitatieve horloges. Het is één van onze favoriete horlogemerken. Doordat het merk al zo lang op de markt is, heeft het veel ervaring en kennis opgedaan qua productie, afwerking en service. Glycine weet dan ook als geen ander wat bij een goed horloge niet mag ontbreken. De oprichter van het merk, Eugene Meylan, was iemand die enkel voor perfectie ging. Dit is door de jaren heen een leidraad gebleven voor Glycine, met als resultaat betrouwbare, duurzame horloges die door velen geliefd zijn. Een Glycine horloge mag eigenlijk niet ontbreken in de collectie van een horlogeverzamelaar.

Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge

Glycine wist zich door de jaren heen steeds verder te ontwikkelen en staat bekend vanwege haar technische innovatie. Zij zetten op dit gebied dan ook regelmatig de toon. Na WOII brachten zij voor het eerst automatische horloges en chronometers op de markt. Hierna ontwikkelden zij het horlogemodel dat tot op de dag van vandaag het paradepaardje van Glycine is gebleven, het zogenaamde ‘Airman’ model. Dit horloge wist erg populair te worden en dat is niet voor niets. Het Glycine Airman horloge is zowel op technisch gebied als wat betreft de uitstraling een top exemplaar uit de Glycine collectie. Dit is specifiek het Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge. Dit horloge weet direct de blik te vangen. Dit model is een echt pilotenhorloge pur sang en biedt bovendien vrijwel alles wat je maar kunt wensen als zijnde horlogeliefhebber. Maar ook voor de echte verzamelaar is dit een stuk dat eigenlijk niet mag ontbreken in de verzameling. De Glycine Airman Purist Edition is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk, wat natuurlijk tot de besten behoort. Verder is het horloge tot maar liefst 100 meter waterdicht en biedt verscheidene extra functionaliteiten. We noemen bijvoorbeeld een datumaanduiding en een secondewijzer, maar ook lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en verschroefde kroon. Deze eigenschappen maken van dit bijzondere horloge een absoluut stukje vakwerk, dat geheel compleet is.

Wat betreft uitstraling weet Glycine met dit model traditie en retro feilloos te combineren met een luxe en stijlvolle uitstraling. Dit maakt dat dit horloge een stoere uitstraling heeft met een knipoog naar het verleden. Wat betreft materiaalgebruik heeft men bij Glycine gekozen voor een Nato horlogeband en een edelstalen kast. Wat betreft het glas is er gekozen voor het extreem sterke saffierglas waar niet snel krasjes in zullen komen. De horlogeband sluit je gemakkelijk met een handige doornsluiting. Qua kleur is er bij dit horloge veel gebruik gemaakt van zwart in combinatie met lichtere index accenten. Dit horloge is passend bij zowel een zakelijke- als een sportieve- of meer casual outfit waardoor het voor liefhebbers met een verschillende persoonlijke smaak zeer passend kan zijn. Met dit bijzondere Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge kies je voor een historisch design voorzien van de hoogstaande moderne techniek van tegenwoordig. Een combinatie die veel liefhebbers zeker zal weten aan te spreken.

Met de Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge kies je bovendien voor pure kwaliteit. Dit horloge zal met het Zwitsers hart en de combinatie van hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, gegarandeerd een lange levensduur tegemoet gaan. Voor de verzamelaar met een passie voor automatische horloges en horlogemerken met een geschiedenis, mag het Airman model zeker niet in de collectie ontbreken. Een horloge als dit is tijdloos en dus altijd draagbaar. Je koopt een horloge als dit voor nu en voor de toekomst. Het streven naar perfectie van de oprichter en van het merk Glycine zelf, komen zeer duidelijk terug in dit model. Het is dan ook het absolute pareltje van de collectie. Natuurlijk kent de collectie van Glycine nog vele andere bijzondere horloges, die ook zeker het bekijken waard zijn.

Als officieel dealer van Glycine horloge bieden wij je een ruime collectie, duidelijke service en aantrekkelijke prijzen. Wanneer je het Glycine Airman DC 4 Vintage GL0072 Purist horloge bij ons wilt bestellen, of natuurlijk een ander mooi Glycine model uit de collectie, dan krijg je hierbij 2 jaar garantie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je pakje netjes verpakt bij jou bezorgd wordt. Je ontvangt je horloge in een luxe officiële box en met een duidelijke handleiding. Wacht dus niet langer en kies voor jouw favoriete Glycine horloge!

Nieuwe Benson Black Series watchwinders 2021

Geplaatst op 10 maart 2021 om 08:05 uur

Een merk dat high end watchwinders produceert tegen zeer aantrekkelijke prijzen is het Nederlandse Benson. Wereldwijd staat Benson bekend vanwege de uitstekende kwaliteit en functionaliteit die het merk biedt. Sinds de lancering van de Black Series in 2016 heeft het merk de harten van de horlogeliefhebber die zijn automatische horloges niet wilt laten stilstaan gestolen. Inmiddels gebruiken vele tienduizenden horlogeliefhebbers een Benson watchwinder voor het opwinden van hun geliefde automatische horloges. Het wereldwijde succes van Benson is begonnen na de lancering van de Black Series. De Benson Black Series watchwinders laten zich het best omschrijven als luxe, elegant en functioneel. Functionaliteit is een belangrijke waarde voor Benson, want het merk wilt dat de watchwinders geschikt zijn voor het opwinden van elk type automatisch horloge, ongeacht horlogemerk of horlogemodel. Benson zorgt ervoor dat al haar watchwinders naar wens ingesteld kunnen worden door de draairichting en het aantal omwentelingen per dag te bepalen. Hierdoor is een Benson Black Series watchwinder uitermate geschikt voor het opwinden van horloges van Omega, Tag Heuer, Rolex, Patek en vele anderen.

Benson Black Series 6.16.BL Limited Edition watchwinder

In dit artikel schrijven we over de vele voordelen die een Benson Black Series watchwinder biedt. Daarna schrijven we over de nieuwste generatie Black Series die in 2021 gelanceerd is. Op welke onderdelen zijn de watchwinders verbeterd? Welke nieuwe modellen zijn er beschikbaar?

De Benson Black Series watchwinders zijn gemaakt van hout en zijn geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6 of 8 automatische horloges. Daarnaast hebben ze een extra opbergruimte voor andere horloges. De deur heeft een glazen doorkijk zodat je de automatische horloges altijd kunt zien. Dit wordt versterkt door de ingebouwde LED verlichting. Dit geeft een fraai zicht op de ronddraaiende horloges. Dit is niet alleen functioneel maar vooral een prachtige aanblik. De watchwinder staat op 4 edelstalen poten hetgeen een extra luxe effect geeft. De achterkant van de watchwinder is voorzien van een USB aansluiting zodat je via de watchwinder ook jouw mobiele telefoon of een ander apparaat kan opladen.

Het belangrijkste is natuurlijk dat de watchwinder automatische horloges opwindt. Hierdoor blijft een automatisch horloge lopen en hoef je niet telkens de tijd en datum opnieuw in te stellen. Dit kost tijd en is onhandig. Daarnaast moet je voor het instellen van een automatisch horloge de kroon openen en sluiten. De kroon van een horloge is één van de meest fragile onderdelen, en wil je liever niet regelmatig moeten openen en sluiten. Het gebruik van een watchwinder zorgt dus ook voor het behoud van automatische horloges. De Benson Black Series winden elk automatische horloge in stijl en luxe op. Laten we wat meer vertellen over de technische eigenschappen van deze watchwinders. De Benson Black Series watchwinders hebben een touchscreen waarmee je elke rotor individueel kan instellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day). Daarnaast bedien je de LED verlichting en de speedwinding (ook wel powerwinding genoemd) via het touchscreen. Het touchscreen is uiteraard verlicht waardoor je het ook gemakkelijk in het donker kan bedienen. De powerwinding functie zorgt voor een snelle opwinding in een korte periode waardoor de automatische horloges in een kort tijdsbestek volledig worden opgewonden. Het voordeel hiervan is dat wanneer je niet veel tijd hebt je het horloge snel opwindt zodat je het ook snel kan dragen.

De Benson Black Series watchwinders draaien volgens een programma. Het programma houdt in dat de rotor een paar minuten ronddraait en vervolgens pauzeert. Hierna wordt het draaien hervat. Hierdoor wordt natuurlijke polsbeweging nagebootst, immers je bent zelf ook niet altijd in beweging. Door het programma en de pauze tussen het ronddraaien wordt de veer in het automatische uurwerk gespannen en daarna ontspannen, waardoor er nooit overbelasting van de veer kan optreden. Deze beveiliging die elke Benson Black Series watchwinder heeft noemt men overwind protectie. Door deze beveiliging kan je elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, veilig opwinden in een Benson Black Series watchwinder.

Speciale aandacht verdienen de flexibele horlogehouders die Benson gebruikt in haar watchwinders. Deze horlogehouders zijn geschikt voor elk type horloge, groot of klein. Ze zijn geschikt voor horloges met een langere horlogeband en voor horloges met een korte horlogeband. De horlogehouders met daarop het horloge klik je vast in de watchwinder zodat het horloge vastzit tijdens het draaien. Dit is belangrijk met betrekking tot de veiligheid van de horloges. Deze constructie zorgt ervoor dat een houder met horloge nooit uit de watchwinder kan vallen met risico op schade. De horlogehouders zijn voorzien van een zachte stof die ook aan de binnenkant van de watchwinder zelf is aangebracht. Hierdoor zijn automatische horloges altijd veilig binnenin een Benson Black Series watchwinder.

De nieuwe generatie Benson Black Series watchwinders die begin dit jaar (2021) zijn gelanceerd zijn voorzien van betere motoren, een nieuw type touchscreen en nieuw deurmechanisme. Daarnaast besteed Benson nog meer aandacht aan de afwerking van de watchwinders. Dit resulteert in een high end watchwinder collectie van uitstekende kwaliteit. De nieuwe generatie watchwinders heeft ook nieuwe Limited Edition watchwinders. Deze modellen zijn beschikbaar in de varianten blauw en walnoot en geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6 en 8 automatische horloges. Deze Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd en individueel genummerd door middel van een edelstalen plaatje aan de binnenkant. Tezamen met het feit dat de Benson Black Series watchwinders met de hand zijn gemaakt hebben we het hier over zeer speciale watchwinders. Zeker wanneer we kijken naar de prijzen, want het prijsniveau van Benson is zeer aantrekkelijk. De prijs/kwaliteit verhouding van Benson zien we eigenlijk nergens anders.

Wij hebben al diverse voordelen van de Benson Black Series watchwinders genoemd. Maar hier houdt het niet bij op want Benson heeft nog meer aantrekkelijke eigenschappen. De exclusiviteit van een Benson Black Series watchwinder wordt benadrukt door het meegeleverde certificaat en fraaie verpakking. Uiteraard ontbreekt een adapter (geschikt voor alle landen) en handleiding niet. Elke Benson Black Series watchwinder wordt geleverd met minimaal 2 jaar internationale garantie.

Ben je op zoek naar een high end watchwinder van uitstekende kwaliteit? En wil je geen enorme bedragen uitgeven? Neem dan eens een kijkje in de Benson Black Series watchwinder collectie.

Benson Swiss Series Double 2.20. Black Leather watchwinder

Geplaatst op 5 maart 2021 om 13:20 uur

Heb je een fraai automatisch horloge van Breitling, Rolex, Oris of Tag Heuer? Gebruik je al een watchwinder voor het opwinden van jouw horloge?  Een watchwinder is een onmisbare accessoire voor een automatisch horloge. Er zijn veel verschillende merken die watchwinders aanbieden van goede kwaliteit, maar wanneer je daarnaast waarde hecht aan een mooie prijs en een stijlvol design wordt de keuze alweer wat kleiner. Vandaar dat we je graag kennis laten maken met een merk dat het allemaal heeft. We hebben het dan over het watchwinder merk Benson.

Benson is een Nederlands watchwinder merk dat steeds weer weet te verrassen met producten van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinders gepresenteerd die een ware toevoeging zijn op de al bestaande collectie. Het gaat om nieuwe modellen Smart-Tech II watchwinders, een nieuwe generatie Black Series watchwinders én hele mooie Swiss Series watchwinders die voor de echte liefhebber een grote aantrekkingskracht zullen hebben. Waar de watchwinders van Benson voorheen altijd voorzien waren van een zeer hoge kwaliteit Japanse motoren, zijn de watchwinders in de laatst genoemde serie voorzien van de alom bekende Swiss made techniek. Deze Swiss made motoren staan erom bekend duurzaam, betrouwbaar en energiezuinig te zijn in gebruik. Ze zijn het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Bovendien functioneren deze Zwitserse motoren vrijwel geruisloos, zodat je niet bang hoeft te zijn voor irritante geluiden wanneer je horloges worden opgewonden. De zeer luxe Benson Swiss Series watchwinders worden volledig in Nederland geassembleerd voor optimale kwaliteit.

Benson biedt dus watchwinders met een hele mooie prijs-/kwaliteitverhouding. Dit weten zij te bewerkstelligen door de watchwinders in eigen beheer te vervaardigen en zo streng op de kwaliteit te controleren. Bovendien zien we in de collectie van Benson veel diversiteit wat betreft de verschillende designs. Benson biedt namelijk zowel moderne als meer klassieke modellen.

Binnen de Benson Swiss Series collectie vinden we de Benson Swiss Series Single 2.20 Black Leather watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de echte liefhebber. De watchwinder heeft een luxe en exclusieve uitstraling, mede door de prachtige zwarte originele lederen buitenkant. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van zachte stof, waardoor je horloges optimaal beschermd zijn tegen onder meer kleine krasjes. Bovendien kun je de watchwinder afsluiten middels het glazen deurtje. Zo houdt je ook ongewenste invloeden van buitenaf bij je horloges vandaan.

Benson Swiss Series Double 2.20 Black Leather watchwinder

Op technisch gebied is deze watchwinder natuurlijk een echte topper. De Swiss Made techniek is niet voor niets wereldwijd bekend en populair. Bovendien is deze watchwinder voorzien van een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt, zodra er een horloge wordt gewisseld. Met deze watchwinder beschik je over 3 draairichtingen (met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend) en natuurlijk is deze ook voorzien van een overwind protectie. Welk automatisch horloge je ook in je bezit hebt, met deze Benson Swiss Series Single 2.20 Black Leather watchwinder zit je goed. Aangezien de watchwinders van Benson zijn uitgerust met flexibele horlogehouders, passen vrijwel alle horloges hier moeiteloos in. Bovendien kun je zeer gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen met het moderne LCD scherm. Dit doe je eenvoudig per rotor, zodat elk horloge op zijn wenken wordt bediend. Wil je op elk moment van de dag je horloges goed kunnen zien? Geen enkel probleem! Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting en het glazen deurtje doorkijk biedt is dit altijd mogelijk, zelfs tijdens het opwindproces.

De Benson Swiss Series 2.20 Black Leather watchwinder is werkzaam op zowel adapter als met batterijen. Ideaal, als je je watchwinder in een kluis wilt plaatsen. Aangezien het design van de Swiss Series modellen mooi compact is, is dit zeer goed mogelijk. Ook eventueel meenemen naar kantoor of op reis behoort door deze eigenschappen tot de mogelijkheden. Er is overal aan gedacht om deze watchwinder zo compleet mogelijk te maken en het voor jou mogelijk te maken je horloges waar en wanneer je maar wilt zo efficiënt mogelijk op te winden. Dit alles gebeurt natuurlijk in stijl, zoals we gewend zijn van Benson.

Kortom, met de Benson Swiss Series 2.20 Black Leather watchwinder kies je voor een watchwinder die alles in huis heeft wat jouw automatische horloge nodig heeft. Bovendien past deze watchwinder met het moderne, compacte en chique ogende design in vrijwel elk interieur. Met deze lederen variant van de Swiss Series heb je echt een bijzonder exemplaar in handen, dat jouw horloges een podium geeft. Je kunt er bovendien altijd op rekenen dat je je horloge kunt dragen wanneer je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze stil komt te staan. Wanneer je deze watchwinder bestelt, ontvang je deze keurig verpakt thuis. Geheel compleet met certificaat, duidelijke handleiding en maar liefst 3 jaar garantie. Dit is niet voor niks, Benson zelf en wij zijn overtuigd van de kwaliteit van dit product!

BensonTrade is officieel dealer van Benson watchwinders. Dit houdt in dat wij de volledige collectie op voorraad houden, scherpe prijzen bieden en je altijd kunnen voorzien van het juiste advies. Wij verzenden over de hele wereld, uiteraard aangetekend en verzekerd. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Heb je interesse in een fraaie watchwinder? Bekijk snel onze webshop!

Escada horloges

Geplaatst op 25 februari 2021 om 20:24 uur

Wanneer we het hebben over horloges van goede kwaliteit, gaat de aandacht meestal al snel naar herenhorloges. Het is één van de weinige sieraden die door vele mannen gedragen wordt en waar veel liefhebbers en zelfs verzamelaars in te vinden zijn. Toch zijn er ook vele mooie horlogemerken voor vrouwen te vinden, die horloges leveren van hoge kwaliteit en daarmee absoluut niet onder doen voor herenhorloges. Want ook voor de moderne vrouw staat kwaliteit hoog op het prioriteitenlijstje, net als een modieus en stijlvol design. Duurzaamheid staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel bij zowel vrouw als man en speelt dan ook een belangrijke rol bij het aanschaffen van een horloge. Een horlogemerk voor dames dat bij vele vrouwen geliefd is en bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit, is Escada. Escada biedt als klein merk extra aandacht voor kwaliteit en afwerking en heeft een prachtige collectie stijlvolle horloges voor de vrouw die van klasse houdt. Laten we Escada horloges eens beter bekijken en beschrijven waarom wij Escada een aantrekkelijk horlogemerk voor dames vinden.

Horloges afkomstig uit Zwitserland staan bekend om de sublieme kwaliteit. Een horlogemerk moet dan ook aan verschillende strenge eisen en voorwaarden voldoen om het label Swiss made te mogen dragen. Escada is één van die merken en dat is niet voor niets. De Swiss made horloges in de collectie van Escada kenmerken zich onder meer door de fraaie designs en de vrouwelijke vormgeving. Bovendien bieden Escada horloges een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Escada is op het gebied van kwaliteit en design vergelijkbaar met de grotere merken, maar dan beter geprijsd. Dit maakt een merk als Escada interessant voor een breed publiek en bereikbaar voor de vrouw met een gemiddeld budget. Escada maakt aleen gebruik van hoogwaardige materialen, zoals edelstaal en gehard mineraalglas. Opvallend is bovendien de diversiteit in de collectie van Escada. Hoewel elk horloge even stijlvol vormgegeven is, heeft iedere serie horloges van Escada een geheel eigen identiteit en daarmee doelgroep.

De verschillende series horloges van Escada bedienen hiermee verschillende vrouwen met elk hun eigen persoonlijke smaak en karakter. De horloges in de Escada Catherine serie kenmerken zich door edelstalen horlogebanden in goud-, rosé-, of zilverkleur of een combinatie. De wijzers en de cijfers op de wijzerplaat zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als het horloge. De wijzerplaat zelf is wit. Zo heb je de keuze uit een meer rustig ogend horloge door degene te kiezen in een enkele kleurstelling, of een wat meer sprekend horloge door een combinatie van kleuren te kiezen. Deze horloges zijn door deze kleurstelling goed te combineren met vrijwel elke outfit en geven elke vrouw een stijlvolle en zelfbewuste uitstraling. De horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht.

Escada Catherine horloge

In de Escada Lauren serie vallen eveneens op door het gebruik van edelstalen horlogebanden. Bij deze horloges is de wijerzplaat ook wit uitgevoerd, maar zijn de wijzers meer sprekend door de kleurkeuze. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in blauw of zwart, waardoor deze er extra uitspringen. Wat betreft de kleur van de horlogeband en horlogekast zien we onder meer goud- en zilverkleuren. Ook deze horloges zijn voorzien van quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht. Een Escada Lauren horloge is passend bij verschillende outfits en hiermee ideaal te combineren.

In de derde serie van Escada, de Escada Estelle II serie, zien we horloges met een geheel andere look. De horlogekast is bij deze horloges vierkant in plaats van rond, wat een geheel andere uitstraling geeft. Bovendien zijn deze horloges uitgerust met een prachtige lederen horlogeband, bijvoorbeeld in de kleur bruin en zwart. De horlogekast is verschillend per model uitgevoerd in de kleur goud, rosé of zilver. De wijzerplaat is wit en valt op door het reliëf dat erop te zien is. De wijzerplaat bevat geen cijfers, maar enkel een aanduiding per kwartier. De wijzers van het horloge en de aanduiding per kwartier zijn beiden uitgevoerd in dezelfde kleur als de horlogekast. Dit maakt dat het geheel rustig en overzichtelijk oogt. De horloges sluiten met een doornsluiting. Ook deze horloges van Escada zijn voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht.

Naast de genoemde horlogeseries van Escada kent het merk nog verschillende andere modellen. Al met al is Escada echt een horlogemerk voor de moderne vrouw, die het leuk vindt om zich mooi te kleden en haar outfit af te maken met een elegant horloge. Met een horloge van Escada ben je verzekerd van Zwitserse kwaliteit, waardoor je er van op aan kunt dat je lang van je aankoop kunt genieten. Een Escada horloge is een waardevolle aanvulling op je garderobe en zal als een echte eyecatcher betekenen om je pols. Door de vrouwelijke touch die de horloges van Escada laten zien is het ook eenvoudig combineren met eventuele andere sieraden voor een complete look. Met ongeacht welk model van Escada haal je een tijdloos horloge in huis, dat niet onderhevig is aan de komende trends, maar altijd hip en stijlvol zal blijven.

BensonTrade is officieel dealer van Escada horloges. Wij leveren alle horloges inclusief 2 jaar garantie, chique horlogebox en handleiding. Bekijk snel onze actuele collectie omdat we diverse horloges hebben afgeprijsd.

Van Speyk horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 21 februari 2021 om 07:34 uur

Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk is misschien niet bij iedereen bekend, echter is het een merk dat al jarenlang interessante horloges produceert en zelfs een tijd officieel “timekeeper” van voetbalclub Vitesse uit Arnhem is geweest. Voor Vitesse en haar supporters heeft Van Speyk een speciaal Vitesse horloge geproduceerd.

Van Speyk Dutch Diver Blue horloge

Van Speyk werd ongeveer 10 jaar geleden opgericht door horlogeliefhebbers die hun favoriete horloge niet konden vinden bij andere merken. Zij besloten om zelf een merk op te richten en te beginnen met de productie van horloges die aan een paar basisvoorwaarden moesten voldoen. Als eerste moest de kwaliteit onberispelijk zijn, de designs een grote groep mensen aanspreken en moesten de Van Speyk horloges ook betaalbaar zijn, zodat iedereen van een fraai horloge kan genieten.

Als eerste werd de Van Speyk Holland serie gepresenteerd. Deze collectie van automatische horloges met een klassieke vorm en look waren direct een succes. De Van Speyk Holland horloges zijn verkrijgbaar in 5 varianten met verschillende functies zoals een maanfase, GMT en kleine secondewijzer. Daarnaast zijn deze modellen leverbaar met een zwarte en witte wijzerplaat, en met een zwarte of donkerbruine horlogeband. De automatische uurwerken in combinatie met de Romeinse index geven elk Van Speyk Holland horloge een prachtige en vooral luxe uitstraling. Uiteraard is elk horloge uit deze serie voorzien van saffierglas en een glazen achterkant zodat je zicht hebt op het uurwerk.

Daarna presenteerde Van Speyk de Dutch Pilot serie. Deze serie wordt gekenmerkt door pilotenhorloges die een grotere horlogekast van 45mm hebben. Hierdoor zijn de horloges goed afleesbaar zoals bij pilotenhorloges het geval moet zijn. Het hart van de Van Speyk Dutch Pilot horloges wordt gevormd door een Zwitsers quartz uurwerk. De wijzerplaat is voorzien van een opgelegde index en blauwe wijzers die het geheel een prachtig effect geven. Elk Van Speyk Dutch Pilot horloge is voorzien van een datumaanduiding, saffierglas en prachtige lederen band. De kroon waarmee je de tijd en datum kan instellen is speciaal vormgegeven waardoor deze er niet alleen zeer fraai uitziet maar ook gemakkelijk in de hand ligt. Binnen de Van Speyk Dutch Pilot serie heb je keuze uit verschillende modellen zoals een chronograaf en versie met “small seconds”.

Van Speyk kwam na de Dutch Pilot met de nieuwe Dutch Diver, een duikhorloge pur sang dat alle eigenschappen heeft dat een goed duikhorloge vereist. De Van Speyk Dutch Diver horloges hebben een Japans automatisch uurwerk en zijn voorzien van saffierglas en een waterdichtheid van 200 meter, oftewel 20 ATM. Uiteraard zijn deze horloges ook voorzien van een draaibare bezelf, schroefkroon en SuperLuminova voor perfecte zichtbaarheid in het donker. De horlogekast en horlogeband zijn gemaakt van edelstaal en zijn daardoor sterk en duurzaam. Het leuke van de Van Speyk Dutch Diver horloges is dat ze leverbaar zijn in verschillende kleuren. Je hebt keuze uit een zwart, blauw, wit, grijs en bruin model. Hierdoor kan je precies dat model kiezen dat het beste bij jou past.

Van Speyk werd kort na de presentatie van de Dutch Diver gevraagd om officieel tijdsponsor van de voetbalclub Vitesse te worden. In samenwerking met Vitesse ontwikkelde Van Speyk een prachtig Vitesse horloge voor de echte Vitesse fan. Dit horloge met officieel logo en clubkleuren van Vitesse is nog altijd zeer populair, vooral nu Vitesse het zo goed doet in de Eredivisie. Het Vitesse horloge is voorzien van een duurzaam quartz uurwerk, saffierglas, draaibare bezel en prachtige lederen horlogeband. Het Van Speyk Vitesse horloge is leverbaar in 2 varianten. De ene variant heeft een zwarte wijzerplaat met zwarte horlogeband die is afgewerkt met geel stiksel. De andere variant heeft ook een zwarte wijzerplaat maar een geel lederen horlogeband met zwart stiksel. Dit vormt een mooi contrast en is volledig in lijn met de clubkleuren van Vitesse. Deze horloges zijn ook 200 meter waterdicht.

Het doel van Van Speyk, om een fraaie horlogecollectie te presenteren die voor iedereen betaalbaar is, is behaald. Van Speyk horloges staan bekend om hun fraaie designs, goede kwaliteit en interessante prijs. Als officieel dealer hebben wij nu de mogelijkheid om vrijwel alle Van Speyk horloges nog goedkoper aan te bieden. Wij hebben vrijwel alle horloges in prijs verlaagd. Deze aanbiedingen gelden zolang wij voorraad hebben. Hiervoor geldt op = op.

Elk Van Speyk horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en garantie. Alle horloges zijn vanuit voorraad leverbaar. Wij verzenden aangetekend en verzekerd en u kunt in onze webshop betalen met iDeal, creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving. Ben jij op zoek naar een fraai horloge van een Nederlands merk? Bekijk dan eens de Van Speyk horlogecollectie en profiteer van de hoge kortingen die wij momenteel bieden op alle horloges.  

Benson Black Series Limited Edition watchwinders 2021

Geplaatst op 17 februari 2021 om 15:25 uur

Onlangs kondigden wij de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders aan. Deze nieuwe serie watchwinders volgt de huidige generatie Limited Edition watchwinders op van het Nederlandse merk Benson. Deze nieuwe serie watchwinders is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, walnoot en blauw. Er is keuze uit watchwinder modellen die geschikt zijn om 2, 4, 6 en 8 automatische horloges op te winden.

Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition watchwinder

De Benson Black Series Limited Edition watchwinders hebben een modern design, luxe uitstraling en degelijke techniek. De bediening van de watchwinder gaat via een lichtgevend touchscreen. De motoren zijn van Japans fabricaat en zijn vrijwel geluidloos en duurzaam. Hierdoor is deze nieuwe generatie watchwinders uitermate geschikt voor het opwinden van allerlei soorten automatische horloges. Voor grote en zware horloges, maar ook voor kleinere en lichte horloges. De horlogehouders zijn flexibel en geschikt voor elke grootte horloge.

Belangrijke voordelen van de Benson Black Series watchwinders zijn de betaalbaarheid en vele aantrekkelijke eigenschappen. Bijvoorbeeld de extra opbergruimte voor andere horloges, houten kast die geluid absorbeert, glazen deur met fraai zicht op de ronddraaiende horloges en edelstalen pootjes waardoor de watchwinder een zwevend effect heeft. Daarnaast zijn deze modellen uiterst luxe vormgegeven doordat er gebruik is gemaakt van zeer fraaie materialen.

De nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn nu vanuit voorraad verkrijgbaar. Wanneer je nu één van deze watchwinders bestelt via onze website, leveren wij deze binnen enkele dagen. De Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd. Elke watchwinder is voorzien van uniek gegraveerd nummer op een metalen plaatje binnenin de watchwinder. Bij elke bestelling van de nieuwe Benson Black Series Limited Edition ontvang je een chique verpakking, handleiding, certificaat en minimaal 2 jaar garantie.

Bekijk hier snel de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders.

Eone Time horloges 2021

Geplaatst op 10 februari 2021 om 12:31 uur

Eone Time is een Amerikaans horlogemerk dat ontstaan is uit vriendschap. De oprichter van het merk, Hyungsoo Kim, werd geïnspireerd door het feit dat hij verschillende mensen met een visuele handicap in zijn vriendenkring had. Hij zag het als zijn doel een horloge te ontwerpen dat geschikt was voor zowel mensen met een visuele handicap als voor mensen die die handicap niet hadden. Belangrijk daarbij was, dat het horloge functioneel moest zijn, maar tegelijkertijd visueel aantrekkelijk. De horloges voor blinden en slechtzienden die destijds al op de markt waren, spraken veelal de tijd hardop uit bij het raadplegen van het horloge. Mensen voelden zich geregeld aangetast in hun privacy, omdat zij de tijd niet konden raadplegen zonder dat andere mensen dat ook meekregen. Eone Time wist het dan ook over een geheel andere boeg te gooien en ontwikkelde horloges die blinden en slechtzienden op een geheel andere wijze konden dienen. De Eone Time horloges zijn dus niet alleen geschikt voor blinden en slechtzienden, maar vooral erg hip en modern.

Eone Time Bradley Canvas horloge

Eone Time werd opgericht door middel van een Kickstarter campagne in 2013, waarmee maar liefst 15 keer het beoogde bedrag opgehaald. Het allereerste model dat Eone Time op de markt bracht, was de Eone Time Bradley. Dit horloge is vernoemd naar de legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor zijn zicht tijdens een missie. Tijdens de Paralympics wist Snyder verschillende zilveren en gouden medailles binnen te slepen. Dit maakt dat dit horloge ook echt een verhaal achter zich heeft. De verschillende versies van de Eone Time Bradley die nu verkrijgbaar zijn, zijn nog steeds immens populair. De horloges in de Eone Time Bradley serie zijn tot 30 meter waterdicht.

De horloges in de collectie van Eone Time zijn zeer herkenbaar, het merk zet daarmee een duidelijke handtekening. Er zijn diverse coole designs te vinden in de horlogecollectie van Eone Time. Wat opvalt is het gebruik van verschillende materialen voor de horlogebanden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, leder en edelstaal. Er zijn bovendien diverse kleuren banden leverbaar. Kenmerkend zijn bovendien de titanium kasten en daarnaast natuurlijk de speciale wijze van tijdsweergave. Titanium is zeer sterk en licht, wat het draagcomfort van de horloges ten goede komt en natuurlijk de levensduur van het horloge. Titanium wordt zelfs in de vliegtuigindustrie gebruikt, wat veel zegt over de betrouwbaarheid en duurzaamheid ervan.

De Eone Time horloges zijn voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk. Het voordeel van een quartz uurwerk ten opzichte van een automatisch uurwerk is dat deze beter bestand is tegen schokken en stoten. Dit maakt dit uurwerk zeer betrouwbaar, zodat je er op elk moment van de dag op kunt rekenen.

Met een Eone Time horloge heb je dus, of je nu beperkt bent in je zicht of niet, altijd een hip, stijlvol en zeker bijzonder horloge waar je op kunt rekenen. Je kunt er met een horloge van Eone Time vanuit gaan dat je een uniek stuk in handen hebt, dat zeker in de positieve zin de aandacht zal weten te trekken. De horloges zijn stijlvol en robuust en zijn passend bij vrijwel elke outfit.

Wanneer je de verschillende modellen van de Eone Time Bradley graag eens wat beter wilt bekijken, ga dan eens een kijkje nemen in onze webshop. BensonTrade is een online shop met een zeer ruime ervaring op het gebied van horloges van hoge kwaliteit en watchwinders. Wij weten dan ook als geen ander welke eigenschappen een goed horloge zou moeten hebben. De horloges van Eone Time werden in de collectie van BensonTrade opgenomen vanwege meerdere redenen. De uitstraling van de horloges is er daar één van. BensonTrade is ervan overtuigd dat deze horloges een breed publiek zullen aanspreken. Dit heeft zeker te maken met de stijlvolle en tegelijkertijd unieke designs. Daarnaast vindt BensonTrade het ook erg belangrijk dat mensen met een visuele beperking ook een horloge kunnen dragen dat niet alleen functioneel, maar ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk is. Natuurlijk zijn de horloges van Eone Time ook uitermate geschikt voor mensen die geen visuele handicap hebben, waardoor deze horloges voor vele mensen een mooie keuze zijn.

BensonTrade was bovendien de eerste in zowel Nederland als België, die officieel dealer werd van Eone Time. Wanneer je je horloge koopt bij een officieel dealer, kun je rekenen op de gewenste service en een passend advies wanneer nodig. Wanneer je een horloge wilt kopen waar je uiteraard gedurende langere tijd plezier van wilt hebben, wil je dit doen bij een leverancier die betrouwbaar is en waar je je prettig bij voelt. Je kunt de Eone Time Bradley horloges gemakkelijk overzichtelijk bij elkaar zien in de webshop van BensonTrade. Wanneer je een Eone Time horloge besluit aan te schaffen bij BensonTrade, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een officiële horlogebox. Bovendien ontvang je er een duidelijke handleiding bij.

Tip: Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

Geplaatst op 3 februari 2021 om 18:12 uur

Een Zwitsers horloge staat voor klasse, kwaliteit en stijl en is mede daarom zeer geliefd door mensen met een passie voor mooie horloges. Wanneer je een Zwitsers horloge om je pols hebt kun je er zeker van zijn dat je er complimentjes over zult ontvangen. Zwitserland biedt diverse horlogemerken met prachtige Swiss made horloges in verschillende stijlen en prijsklassen. Wanneer we het hebben over een Zwitsers horlogemerk dat bij veel horlogeliefhebbers zeer bekend is, dan hebben we het over Tag Heuer. Dit mooie horlogemerk bestaat al bijna 150 jaar en heeft door de jaren heen met niets minder genoegen genomen dan perfectie. Het verhaal van Tag Heuer begon in 1860 toen Edouard Heuer een werkplaats opende. In de jaren die volgden, weet Heuer diverse patenten op zijn naam te zetten. Het gaat onder andere om een uitvinding op het gebied van het zakhorloge en een andere uitvinding op zijn naam was het zogenaamde Oscilating Pinion. Deze wordt nog tot op de dag van vandaag ingezet en heeft een grote vooruitgang betekent met betrekking tot de chronograaf. Door de uitgebreide historie en de nodige ervaring die Tag Heuer heeft opgedaan, weet het beter dan wie ook waar een goed horloge aan moet voldoen. Elk individueel horloge van Tag Heuer moet tenminste 60 beproevingen kunnen doorstaan voor het goed genoeg bevonden wordt door de experts bij Tag Heuer. Dit zegt voldoende over welke hoge eisen het merk aan zichzelf en zijn producten stelt. Het merk staat dan ook niet voor niets zo lang aan de top!

Ontwikkeling en innovatie hebben eveneens altijd hoog in het vaandel gestaan bij Tag Heuer. Men is dan ook gedurende het 150 jaar bestaan van het merk, nooit gestopt met het zoeken naar vernieuwing. Je kunt van je Tag Heuer horloge dan ook verwachten dat het is uitgerust met de nieuwste technologie en dat Tag Heuer niet alleen meegaat met de tijd, maar deze bij tijd en wijlen ook voor is. De gedachte achter het merk is niet voor niets ‘vindt het wiel steeds opnieuw uit wanneer je kunt’. Bovendien is het oog voor detail bij de horloges van Tag Heuer noemenswaardig, alles wordt tot in detail uitgewerkt met uiterste precisie. Bij Tag Heuer vindt men het bovendien erg belangrijk dat de balans tussen functionaliteit en fashion perfect is. Elk Tag Heuer horloge moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook een topprestatie weten te leveren, elke dag weer. Doordat Tag Heuer een merk is met historie en hoge mate van vakmanschap, hebben zij extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook zeer zeker te zien aan het eindresultaat.

De collectie van Tag Heuer bestaat uit diverse mooie series, waarvan onder andere de Tag Heuer Carrera en de Aquaracer modellen zeer gewild en populair zijn. Dit is zeker niet voor niets. De prachtige Aquaracer horloges zijn voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk, waar de voorkeur van veel horlogeliefhebbers naar uitgaat. Een automatisch uurwerk is tenslotte het resultaat van de handen van een horlogemaker die het oude ambacht van horlogemaken verstaat. Hier is de traditionele werking van de klok in vertegenwoordigd.  De horloges binnen de Tag Heuer Aquaracer serie zijn echte duikhorloges en daarmee geschikt voor de enthousiaste sportieveling. De horloges zijn tot maar liefst 300 meter waterdicht, om niets aan het toeval te hoeven overlaten. Daarnaast zien we natuurlijk verschillende extra’s voorbijkomen, die passen bij een echt sporthorloge. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie chronograaf functie, draaibare bezel en verschroefde kroon? Natuurlijk beschikken de horloges ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Een goed voorbeeld is het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge.

Wat betreft het materiaalgebruik zien we onder andere edelstaal en extreem sterk saffierglas. Tag Heuer gaat ook op dit gebied voor het beste van het beste. Dit is dan ook waar de vervaardiging van een duurzaam en betrouwbaar horloge mee begint. Het design van de horloges is stoer, robuust en sportief, met de edelstalen horlogebanden krijgt je outfit een mannelijke uitstraling. De aquaracer horloges sluiten met een vouwsluiting. De combinatie van de witte wijzerplaat met zilver kleurige accenten en de edelstalen band maken dat deze ondanks de extra functies die zichtbaar zijn op het uurwerk, rustig en overzichtelijk oogt.

Kortom, met een horloge van Tag Heuer haal je de absolute top in huis! En voor de echte liefhebber of verzamelaar is een horloge van een merk met een rijke historie als dat van Tag Heuer een echt collectors item! Welke horlogeliefhebber is er nu niet gecharmeerd van een horloge met een bijzonder verhaal? De echte sportieveling zal zijn hart ophalen bij het zien van de bijzondere Tag Heuer Aquaracer modellen, die meer dan geschikt zijn voor sportieve activiteiten zoals duiken. Neem dus eens een kijkje in de collectie van Tag Heuer en laat jezelf eens verrassen! Je zult versteld staan van de prachtige kwaliteit en de exceptionele designs.

Laco Memmingen horloge

Geplaatst op 26 januari 2021 om 14:20 uur

Met het Duitse horlogemerk Laco, hebben we het over een horlogemerk dat al bijna 100 jaar bestaat. Dit betekent automatisch dat Laco een lange geschiedenis heeft. In de jaren ’40 bleek het vertrouwen in Laco al heel groot te zijn, toen zij als één van de weinige bedrijven toestemming hadden om pilotenhorloges te produceren voor de Duitse luchtmacht. Met de kwaliteit van de horloges van Laco zit het dus wel goed. Zij zijn met name bekend geworden door de pilotenhorloges die zij met de grootste zorg vervaardigen. Met de horloges die veelal een retro uitstraling hebben, weet Laco een vleugje nostalgie met zich mee te dragen.

Laco Memmingen horloge

In de verschillende modellen van de Laco horloges, zien we veelal de passie en het gevoel voor traditie terugkomen. Daar is het succes van Laco immers uit voortgekomen. Zelfs tijdens WOII zette Laco de productie van de horloges voort en wist daarnaast een productietoename te realiseren in deze zware jaren.  Naast het succes dat Laco wist te bewerkstelligen met de bijzondere pilotenhorloges met chronometer, ontwikkelde het merk door de jaren heen ook verschillende moderne designs. Uiteraard stralen ook deze horloges de klasse uit die men van Laco gewend is. Laco weet hierbij een zeer mooie combinatie te maken van een stukje traditie en geschiedenis en aan de andere kant de moderne technologie van tegenwoordig. De mensen bij Laco zitten op dat gebied zeker niet stil, ontwikkeling en innovatie staan dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van Laco. Je hebt met een horloge van Laco dan ook zeker een stuk hoogstaande techniek in je handen, oftewel om de pols.

De collectie van Laco bestaat dan ook niet enkel uit kwalitatieve pilotenhorloges. Ook wanneer je op zoek bent naar een modern, stijlvol horloge kun je bij Laco zeer goed terecht. Veel van de horloges uit de collectie zijn overzichtelijk en rustig wat betreft uitstraling. Deze horloges zijn hiermee ook goed te combineren met allerlei verschillende outfits. Wat betreft de horlogebanden biedt Laco  diverse mogelijkheden. Zo zien we modellen met prachtige lederen horlogebanden, maar ook met horlogebanden vervaardigd uit edelstaal en nato. We zien door de gehele collectie de kleuren zwart en wit terugkomen, maar ook sprekende kleuren als blauw en groen zijn vertegenwoordigd.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de collectie pilotenhorloges van Laco, willen we graag het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge bij je onder de aandacht brengen. In dit specifieke horloge heeft Laco alles weten te vangen waar een nostalgisch pilotenhorloge aan zou moeten voldoen. Dit hoogwaardige horloge is voorzien van een mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van opwinding. De combinatie van de donkergrijze kast samen met de zwarte wijzerplaat en lichte accenten maken dat dit horloge een stijlvolle en tegelijkertijd wat stoere uitstraling heeft. De prachtige bruin lederen band maakt dit geheel af. Het horloge heeft een minimalistische insteek en een duidelijke afleesbaarheid.

Wat betreft de techniek heeft Laco ook hier weer gekozen voor het beste. Het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge is uitgerust met een uurwerk van Laco zelf. Dit betekent dat je met dit horloge verzekerd bent van een duurzaam, betrouwbaar en degelijk product waar je gedurende langere tijd plezier aan zult beleven. Uiteraard is dit horloge verder ook vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen, zoals saffierglas en edelstaal. Het horloge heeft bovendien ook nog enige extra’s te bieden, zoals Superluminova C3 en blauwe wijzers. Daarnaast is het horloge voorzien van lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit bijzondere horloge sluit middels een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht.

 

Laco horloges staan erom bekend hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. De prijs-/kwaliteitverhouding is normaliter dus al erg goed. Toch is het op het moment nog voordeliger om te kiezen voor het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge. Voor dit specifieke horloge hebben wij namelijk een leuke aanbieding lopen. Zo kun je tegen een extra scherpe prijs een prachtig Laco horloge om je pols dragen. En niet zomaar één!

Draag dit horloge bij een mooi pak, of een casual outfit en je hebt een mooie passende look! Een pilotenhorloge is tijdloos en kun je daarmee oneindig combineren. Zeker door het ingetogen karakter van dit horloge, is het goed mogelijk het horloge te dragen bij verschillende kledingstijlen. Het horloge is dan ook geschikt voor mensen met een uiteenlopende persoonlijke smaak en zal daarmee een breed publiek weten aan te spreken.

Een horloge van Laco brengt je terug naar de tijd van weggeweest. In deze moderne tijden is een stukje nostalgie vaak welkom. Dit verklaart de liefde en passie van veel horlogeliefhebbers die kiezen voor een merk met historie en een mooi verhaal. Met welk horloge van Laco dan ook zul je dit gevoel zelf ook kunnen ervaren. Dus grijp nu je kans en kies voor deze mooie aanbieding, je zult er vast en zeker geen spijt van krijgen!