Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

Geplaatst op 16 november 2020 om 11:18 uur

Wat is er nu mooier voor een echte verzamelaar van automatische horloges, dan een prachtige handgemaakte watchwinder? Een watchwinder is niet alleen onmisbaar voor het opwinden van de horloges, maar biedt ook de mogelijkheid de horloges die een verzamelaar met zorg heeft uitgezocht op een mooie manier te presenteren. In de juiste watchwinder blijven de horloges bovendien mooi en beschermd tegen slijtage, krassen en andere invloeden van buitenaf. Stof, vuil en condens doet een horloge namelijk ook geen goed. Voor een verzamelaar is het bij het uitzoeken van een geschikte watchwinder uiteraard van belang dat alle horloges uit de verzameling in de watchwinder passen en goed van energie worden voorzien. Er zijn dan ook tal van watchwinders op de markt met verschillende capaciteit. Ook op het gebied van merk en kwaliteit is er een ruime verscheidenheid aan watchwinders te vinden.

Natuurlijk zijn de liefhebbers bekend met kwaliteit op dit gebied, afkomstig uit bijvoorbeeld Duitsland en het horlogeland pur sang, Zwitserland. Maar ook ons eigen kikkerlandje herbergt echte kwaliteit op dit gebied. Een veelbelovend Nederlands watchwindermerk is Benson. Benson heeft veel kennis en ervaring op het gebied van watchwinders. Een groot voordeel van dit merk is de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Benson produceert de watchwinders in eigen beheer en weet op deze manier niet alleen producten van zeer goede kwaliteit neer te zetten, maar ook nog eens de prijs scherp te houden. Het is dus bij Benson mogelijk hoogwaardige watchwinders te bestellen, met alles erop en eraan, voor een mooie prijs. Je vindt binnen de collectie van Benson watchwinders zowel de Compact, Smart-Tech II als de Black Series. Daarnaast heeft Benson onlangs de nieuwe Swiss Series gepresenteerd. Zowel watchwinders met een moderne look als klassiek ogende watchwinders zijn ruim vertegenwoordigd.

Een model binnen de collectie van Benson, dat ruimte biedt voor het opwinden van 8 horloges, is de Benson Black Series 8.16.B watchwinder. Deze watchwinder is afkomstig uit de meest luxe lijn van dit merk. De watchwinder is met zorg met de hand gemaakt, waarbij oog voor detail erg belangrijk is. Deze watchwinder heeft een zwart exterieur, wat een zeer luxe uitstraling geeft. Dezelfde watchwinder is ook verkrijgbaar in carbon, macassar en wit. De watchwinder is vervaardigd uit kwaliteitshout en het glazen deurtje (mineraalglas) biedt je horloges extra bescherming. Ook aan de binnenkant van de watchwinder is hier extra aandacht aan besteed, door het stof aan de binnenkant (soft velvet). Naast de mogelijkheid om 8 horloges op te winden, biedt deze watchwinder van Benson ook nog eens extra opbergmogelijkheid voor maar liefst 6 andere horloges. Hierdoor kun je gemakkelijk en overzichtelijk al je horloges en andere sieraden bij elkaar bewaren. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel elk horloge er eenvoudig in past.

Ook op technisch gebied is de Benson Black Series 8.16.B watchwinder zeer compleet. Dit is natuurlijk heel belangrijk, je wilt tenslotte het beste voor je horloges. Niet alleen moet een watchwinder je horloges op de juiste manier opwinden. Een goede watchwinder is gemakkelijk te bedienen en handig in gebruik. Je wilt bovendien een watchwinder met betrouwbare en duurzame motoren. Deze watchwinder uit de Benson Black Series is voorzien van Japanse kwaliteitsmotoren, die zowel stil in gebruik als energiezuinig zijn. Daarnaast biedt de watchwinder 3 verschillende draairichtingen. Elke rotor is individueel instelbaar, zodat je de meest optimale condities kunt instellen per horloge. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. Met de powerwinding functie kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook een overwinding protectie ontbreekt uiteraard niet.  Verder biedt deze watchwinder een modern touchscreen display en de ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je je horloges op elk moment goed kunt zien. Bovendien is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en een soft close deksel. De watchwinder is dus van alle gemakken voorzien. Kortom, een geheel compleet plaatje en dat voor een scherpe prijs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de watchwinders van Benson of specifiek de Benson Black Series 8.16 B? Je kunt deze watchwinder van Benson extra goed bekijken op onze website. Hier vind je een filmpje van de watchwinder, zodat deze goed in beeld wordt gebracht. De watchwinders van Benson waar geen filmpje van beschikbaar is, zijn uitgebreid gefotografeerd zodat je de watchwinder toch zeer goed in beeld hebt.

Wanneer je enthousiast geraakt bent over deze watchwinder, of natuurlijk één van de andere watchwinders van Benson, kun je deze ook eenvoudig en met een veilig gevoel bestellen in onze webshop. Wanneer je de Benson Black Series 8.16.B watchwinder bestelt ontvang je deze inclusief handleiding, adapter, certificaat en 2 jaar garantie.

Naast watchwinders van Benson, vind je in onze webshop nog vele andere mooie merken watchwinders. Daarnaast is er een zeer breed assortiment kwaliteitshorloges te bestellen van diverse gerenommeerde merken. Je vindt er horloges met een diversiteit aan uurwerken. Zowel mechanische-, automatische- en quartz horloges zijn breed vertegenwoordigd. Neem dus snel een kijkje op BensonTrade.nl.

Korting op Fortis horloges!

Geplaatst op 10 november 2020 om 13:22 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw horloge, zal je verschillende eigenschappen voor jezelf afwegen voordat je een aantal horloges uitzoekt die passen bij jouw wensen. Natuurlijk is er op dit gebied een breed scala aan merken en modellen beschikbaar. Dit maakt het niet altijd gemakkelijker om het juiste horloge eruit te pikken. Natuurlijk staat de kwaliteit voorop, je wilt tenslotte lang kunnen genieten van je nieuwe horloge. Maar daarnaast spelen nog andere factoren een belangrijke rol. Waar en wanneer wil je je horloge bijvoorbeeld gaan dragen? Casual, zakelijk of tijdens een sportieve activiteit? Het hangt onder andere daar vanaf welke functionaliteiten en eigenschappen een horloge moet hebben. Maar natuurlijk is ook de uitstraling van het horloge belangrijk, het moet passen bij jouw persoonlijke smaak. Bovendien speelt het soort uurwerk een rol. Wil je liever een automatisch-, mechanisch- of juist een quartz horloge? En welk budget heb je ervoor gereserveerd? Allemaal zaken die belangrijk zijn om je af te vragen wanneer je een nieuw horloge wilt aanschaffen. Ook wat betreft merken valt er veel te kiezen. We lichten er met dit artikel een horlogemerk uit dat zijn naam waar weet te maken.

Ben je op zoek naar een horloge van zeer hoge kwaliteit? Dan is Fortis een interessant horlogemerk dat zich onderscheidt van andere merken. Dit Zwitserse merk kan zich op het gebied van kwaliteit meten met duurdere merken, maar is een stuk betaalbaarder. Met andere woorden, Fortis biedt een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. De naam van het merk verraadt al waar het voor staat. De betekenis van Fortis in het latijn is namelijk sterk of robuust en dat is precies wat de horloges van Fortis zijn. Het voordeel dat Fortis een klein merk/bedrijf is zorgt er onder meer voor dat men extra aandacht heeft voor afwerking en kwaliteit. Het mag dan een wat kleiner horlogemerk  zijn, Fortis horloges staan zeker bekend vanwege de goede kwaliteit. Fortis heeft zich op verschillende gebieden bewezen en produceert horloges die duurzaam en robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien is Fortis een merk met historie, dat al sinds 1912 kwaliteitsproducten op de markt weet te zetten. En zodoende ook de nodige kennis en ervaring heeft opgedaan. Het merk heeft dan ook mooie innovaties op zijn naam staan. Zo was Fortis de eerste die met waterbestendige horloges op de markt kwam. Dit geldt ook voor de eerste waterdichte mechanische alarmchronometer. Kenmerkend voor elk Fortis horloge is dat het is voorzien door een welbekend Zwitsers automatisch kwaliteitsuurwerk. Daarnaast is er gekozen voor sterk saffierglas bij het vervaardigen van de horloges.

Opvallend is de samenwerking van Fortis met Russische cosmonauten, waaruit de Fortis Cosmonauts serie is voortgekomen. Deze serie wordt ook daadwerkelijk toegepast door de Kosmonauten en moeten dus letterlijk onder zeer hoge druk kunnen presteren. Dit zegt natuurlijk veel over de kwaliteit van de horloges van Fortis. Naast deze mooie serie biedt Fortis nog verschillende andere series met diverse sportieve modellen horloges.

Naast de Fortis Cosmonauts horloges biedt het merk ook verschillende andere mooie series. Een aantal designs uit deze series zijn nu verkrijgbaar in onze webshop met een aantrekkelijke korting. Het gaat hierbij om kortingen die zeker de moeite waard zijn en oplopen tot wel 30%. Je hebt dus nu de mogelijkheid een Fortis horloge aan te schaffen van uitermate hoge kwaliteit en een exclusief ontwerp voor een extra scherpe prijs!

We zullen in deze blog een paar horloges uitlichten. Het eerste model dat je in onze webshop met korting kunt bestellen, is de Fortis Aeromaster Steel 655.10.10. Dit horloge is afkomstig uit de Aeromaster serie, die bijzondere pilotenhorloges herbergt. Dit Fortis horloge kenmerkt zich door een overzichtelijke wijzerplaat en is tot wel 200 meter waterdicht. Verder is het horloge voorzien van SuperLuminova, welke oplicht in het donker. Met een Swiss made automatisch uurwerk, lichtgevende indicatoren, datumaanduiding en secondewijzer schaf je hiermee een echt pareltje aan!

Het volgende model dat dat nu extra scherp geprijsd is, is het Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge. Ook hier gaat het om een pilotenhorloge, zoals dit horloge is er geen ander. Het horloge heeft een sportieve look en is zwart van kleur met groene en blauwe accenten. Ook dit horloge beschikt over Superluminova en kent daarnaast diverse extra functionaliteiten. Zo is het uitgerust met een GMT en chronograaf functie, verschroefde kroon, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het Swiss made automatisch uurwerk is er één van topkwaliteit. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 200 meter waterdicht. Al met al een zeer compleet plaatje voor de echte liefhebber. 

Ook het Fortis Cockpit One 704.21.18 horloge is een aanrader. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Het horloge is tot 100 meter waterdicht. De horlogeband is gemaakt van kunststof. Andere materialen die zijn gebruikt voor dit horloge zijn edelstaal en saffierglas. Het horloge beschikt over extra functionaliteiten, te weten: lichtgevende indicators, datumaanduiding en secondewijzer. Ook dit horloge is voorzien van SuperLuminova.

Het laatste horloge is de Fortis Marinemaster 670.17.41. Het horloge heeft een Zwitsers automatisch uurwerk en is tot 200 meter waterdicht. De horlogeband is gemaakt van kunststof en de kast van edelstaal. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Naast SuperLuminova biedt ook dit horloge diverse extra’s, waaronder een verschroefde kroon, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren. Het horloge is daarnaast voorzien van de Fortis Submarine Gravure, wat het natuurlijk echt wat extra’s geeft.

Interesse in één van deze horloges? Bekijk dan snel onze actuele collectie Fortis horloges en sla je slag! Je ontvangt je horloge dan in een luxe officiële box, met 2 jaar garantie en handleiding.

MeisterSinger horloges

Geplaatst op 3 november 2020 om 12:19 uur

Voor veel mannen is het horloge het ideale sieraad. Waar voor de dames een zeer divers aanbod verkrijgbaar is op het gebied van sieraden, is het voor de heren een stuk beperkter. Toch kan een goed horloge je outfit helemaal afmaken. Natuurlijk hangt de keuze voor een mooi horloge veelal af van persoonlijke smaak, maar ook de soort outfit speelt hierin een rol. Wanneer je een horloge zoekt voor de sport, zal je op een heel ander horloge uitkomen dan wanneer het een horloge moet zijn dat passend is bij een zakelijke outfit. Dat is dan ook de reden dat veel mannen meer dan één horloge in het bezit hebben.

MeisterSinger SAMX9-02GR horloge

Wat betreft de keuze voor een horloge is er een heel breed aanbod. Niet alleen wat betreft uitstraling van het horloge, maar ook als je kijkt naar de functionaliteiten, de prijs en de historie van een bepaald merk, valt er heel wat te kiezen. Verschillende merken bieden veel diversiteit wat betreft de uitstraling van hun producten. Wanneer we het hebben over een merk met historie, zijn er meerdere merken met een mooi verhaal en/of een lange geschiedenis op het gebied van horloges.

Het Duitse merk MeisterSinger horloges is zo’n merk. Als je dit merk nog niet kent, is het echt de moeite waard er eens in te duiken. MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij had het idee opgevat een alternatief te ontwikkelen voor de bestaande horloges op de markt. Hij zette hiermee horloges op de kaart met een één wijzer tijdsweergave. De horloges van MeisterSinger hebben dan ook geheel eigen handtekening en zijn te alle tijde herkenbaar. Ze zijn dan ook over de gehele wereld geliefd. Naast de tijdweergave met een enkele wijzer zijn de unieke index en het sterk gewelfde glas kenmerkend voor de MeisterSinger horloges.

De horloges van MeisterSinger zijn wat betreft techniek en kwaliteit vergelijkbaar met grotere merken, maar ze zijn beter geprijsd. Dat maakt ze zeer interessant voor elke liefhebber en verzamelaar en maakt dan ook dat dit merk zeer bekend is geworden. MeisterSinger mag dan een klein merk zijn, het heeft zijn naam groot weten te maken. Belangrijk zijn de aandacht die het merkt schenkt aan de kwaliteit en afwerking. Met een MeisterSinger horloge kies je zeker voor een bijzonder accessoire waar je heel lang plezier van kunt hebben.

De collectie van MeisterSinger bestaat uit chique horloges, passend bij elke stijlvolle outfit. Je vind een aantal bijzondere modellen van MeisterSinger in onze webshop. Deze modellen worden aangeboden met een mooie korting, waardoor het extra interessant is deze even onder de loep te nemen. Het eerste model binnen deze categorie is het MeisterSinger Circularis CC303 horloge. Dit horloge is uitgevoerd met een soepele lederen band van bruin krokodillenleer. Dit in combinatie met de beige wijzerplaat en edelstalen kast, maken van dit horloge echt een plaatje. De MeisterSinger Circularis CC303 is voorzien van een mechanisch uurwerk, dat werkt met behulp van opwinding. Dit uurwerk heeft 120 uur gangreserve. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een vouwsluiting.

Het volgende model is de MeisterSinger Circularis CC908LG. De blauwe wijzerplaat in combinatie met de comfortabele band van bruin krokodillenleer geeft het horloge een luxe uitstraling. Het horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk, beschikt over een datumaanduiding en is voorzien van 18 karaat gouden lunette. De kast is vervaardigd uit edelstaal en het glas is sterk saffierglas. Kortom, een mooi compleet model voor de echte liefhebber!

Een ander fraai horloge van dit merk is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit zeer bijzondere horloge beschikt over een draaibare bezel en is tot wel 200 meter waterdicht. Ook biedt dit model lichtgevende indicatoren. Dit is een horloge met een sportieve uitstraling, uitgevoerd in de kleuren groen en zwart. Een prachtig design voor de sportieveling onder ons. Ook de mooie lederen band is uitgevoerd met groene accenten, wat het horloge net wat extra’s geeft.  Door het soepele leer, draagt het horloge zeer comfortabel. Het automatische uurwerk is van het kwaliteitsmerk Sellita, je kunt er hiermee zeker van zijn dat je een duurzaam en betrouwbaar product in huis haalt!

Het laatste model dat we willen noemen is de MeisterSinger Scrypto Unitas AM505. Dit model is uitgevoerd in de kleuren zwart en zilver. De band is van zwart kwaliteitsleder. Dit horloge beschikt over een secondewijzer en een mechanisch uurwerk van Zwitserse makelij. Het horloge oogt qua uitstraling rustig en is met de klassieke vormgeving passend bij vrijwel elke outfit.

Alle bovengenoemde MeisterSinger modellen bestel je eenvoudig in onze webshop. Ze worden geleverd met een handleiding in een luxe box en met 2 jaar garantie. Deze modellen zijn zoals eerder benoemd verkrijgbaar met een mooie korting en dus nu extra aantrekkelijk. Er zijn slechts enkele stuks per model verkrijgbaar, dus als je geïnteresseerd bent sla dan snel je slag!

Horloges, de ultieme accessoires voor mannen!

Geplaatst op 26 oktober 2020 om 11:26 uur

Waar de vrouw haar outfit gemakkelijk compleet maakt met een ruime keuze uit allerlei accessoires en sieraden, heeft de man over het algemeen minder keuze op dit gebied. Eigenlijk is het herenhorloge één van de weinige accessoires die specifiek voor mannen op de markt worden gebracht. Nu heeft het horloge uiteraard meerdere functies. Misschien denk je bij een horloge in eerste instantie aan een hulpmiddel als tijdsmeter met eventueel een datumweergave of wat andere extra functionaliteiten. Tegenwoordig hebben veel mensen een (smart)phone en kunnen met behulp daarvan ook zien welke datum het is of de tijd raadplegen. Het horloge blijft echter een belangrijke en zeer handig accessoire op verschillende manieren.

Wanneer je bijvoorbeeld de tijd of de datum op een horloge kunt bekijken, gaat dit meestal sneller dan wanneer je er je telefoon bij moet pakken. Dat is een eerste voordeel. Daarnaast zijn er nog zoveel andere redenen om een horloge te dragen. Voor sommige mensen is het een statussymbool. Ze willen hiermee laten zien dat ze een goede smaak hebben of dat ze in staat zijn zich dit luxe product te veroorloven. Daarnaast wordt een horloge ook vaak ingezet als zijnde een stijlobject. Je maakt als man je outfit compleet met het dragen van een bijpassend horloge. Er zijn dan ook veel verschillende horlogemerken, kleuren en soorten horloges op de markt voor heren. Hiermee is er voor elk individu, persoonlijkheid, outfit en smaak een passend alternatief beschikbaar. Of je nu een stoer en robuust, of bijvoorbeeld een stijlvol klassiek horloge zoekt, er is altijd keuze uit een breed aanbod.

Wanneer een horloge wordt ingezet als accessoire, kan het zijn dat de uitstraling en het design van het horloge het belangrijkste zijn. Zo worden horloges regelmatig gedragen bij specifieke gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een sollicitatie of zakelijk gesprek. Je wilt op zo’n moment zelfverzekerdheid en kundigheid uitstralen. De juiste outfit met het perfecte horloge kan je hierbij helpen. Maar bijvoorbeeld ook als je een date hebt, kan een goed horloge net datgene zijn dat het hele plaatje wat betreft je look compleet maakt. Ook hierin speelt zelfverzekerdheid en uiting van smaak een rol.  Je hebt dan niet alleen de keuze uit verschillende kleuren horloges, ook het materiaalgebruik kan een horloge een heel andere uitstraling geven. Waar je met een lederen horlogeband een meer klassieke uitstraling maakt, geeft een horlogeband van edelstaal het horloge een meer stoere uitstraling.

Wanneer je niet alleen het juiste horloge zoekt dat bij je outfit past, maar bijvoorbeeld ook geïnteresseerd bent in de werking van de klok, is een automatisch horloge met een doorkijkbodem een passend alternatief voor jou. Hiermee heb je een mooi accessoire en tegelijkertijd een gadget waarbij je niet alleen de tijd en eventueel datum kunt raadplegen, maar ook de fascinerende werking van de klok van dichtbij kunt bekijken. Er zijn ook horloges verkrijgbaar welke de maanfase bijhouden voor de echte liefhebber. Ook een GMT functie, chronograaf functie en lichtgevende indicators behoren tot de mogelijkheden.

Voor andere gelegenheden dan hierboven genoemd, zoek je misschien niet alleen een design met een bijpassende look. Het kan zijn dat je dan nog meer eisen stelt aan het specifieke horloge als accessoire. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je gaat sporten of wanneer je op vakantie gaat. Het horloge zal dan tegen een stootje moeten kunnen. En een duikhorloge moet natuurlijk waterdicht zijn. Ook een stopwatch functie is bij een sporthorloge onmisbaar. Daarnaast zal een sportieve en robuuste look hier waarschijnlijk beter passen dan een klassieke. Dit kan betekenen dat je kiest voor een horloge met wat fellere kleuren en een robuustere horlogekast.

Doordat een horloge niet alleen smaakgevoelig is, maar ook een bepaalde stijl uitstraalt en in bepaalde situaties de functionaliteiten van groot belang zijn (denk aan sporthorloges) zijn er veel mannen die eigenaar zijn van meer dan een enkel horloge. Zo is het mogelijk voor elke situatie, gelegenheid en outfit een passend horloge te dragen. Zo maak je van het herenhorloge jouw ultieme accessoire op elk moment van de dag, wat je ook aan het doen bent.

Wil je jouw outfit compleet maken of ben je op zoek naar een horloge met specifieke functionaliteiten voor bijvoorbeeld sporten? In onze webshop vind je een zeer ruime keuze aan herenhorloges in verschillende kleuren en stijlen en van verschillende merken. Met het uitgebreide filtersysteem geef je eenvoudig je wensen en eisen aan wat betreft merk, materiaal, soort en onder meer functionaliteiten. Zo vind je superhandig het perfecte horloge voor jou! BensonTrade heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van zowel horloges als watchwinders en kan je dus van een vakkundig advies voorzien en verleent daarnaast de benodigde service. Ook vind je op de website informatie over de verschillende merken, zeer interessant voor de liefhebber om te lezen. Zeker als je geïnteresseerd bent in een horloge met een verhaal en historie.

Waarom koop je een Swiss Kubik watchwinder?

Geplaatst op 20 oktober 2020 om 15:15 uur

In dit blog artikel schrijven we over Swiss Kubik watchwinders. Dit merk is één van de meest bekende watchwinder merken ter wereld. Menig Breitling, Rolex, Tag Heuer of Epos horloge wordt opgewonden in een watchwinder van dit merk. Graag geven we je wat meer uitleg over het merk, de collectie en techniek van Swiss Kubik. Het is een interessant merk dat een goede optie is wanneer je een watchwinder zoekt voor het opwinden van jouw automatische horloges. Welke voordelen heeft een Swiss Kubik watchwinder? Wat zijn de verschillen tussen een Startbox en Masterbox? Waar koop je een watchwinder van dit merk? Dit zijn vragen waarop wij antwoord geven in deze blog over Swiss Kubik.

Swiss Kubik omschrijft haar watchwinders als een perfecte kubus van 10 bij 10 bij 10 centimeter met ultra geavanceerde technologie op gebied van horlogeopwinding. De vorm en het compacte design zijn kenmerken voor de watchwinders van dit merk. Daarnaast heeft het merk een goede naam hoog te houden op gebied van kwaliteit en opwindtechnologie. De Swiss Kubik watchwinders zijn geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op te winden. Hierdoor hoef je je niet druk te maken een Swiss Kubik watchwinder geschikt is voor jouw automatische horloge. Je plaatst het horloge erin en het krijgt direct energie waardoor het altijd gereed is om te dragen. Het horloge zal niet meer stilstaan waardoor je de tijd en datum opnieuw moet instellen.

Het Zwitserse merk verbetert haar producten voortdurend door samen te werken met de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden en enkel fraaie materialen te gebruiken. Swiss Kubik watchwinders staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties. De watchwinders worden volledig met de hand ontworpen en geproduceerd in Zwitserland.

Swiss Kubik Double watchwinder

Elke Swiss Kubik watchwinder wordt met de hand in elkaar gezet en alle leveranciers bevinden zich niet verder dan 50 km van de fabriek. Het is voor het merk van groot belang dat de leveranciers worden gemotiveerd door de liefde voor een prachtige watchwinder. Elk van hen weet dat het heel belangrijk is om een automatisch horloge veilig op te winden.
 
Swiss Kubik is volledig in lijn met de Zwitserse geest. Deze laat zich het beste omschrijven als respect voor traditie en een enorm vermogen tot innovatie. De eigenaar van een Swiss Kubik watchwinder kan er zeker van zijn dat hij/zij een kwaliteitsobject bezit voor perfecte opwinding van een automatisch horloge.
 
Voordelen van een Swiss Kubik watchwinder

De Swiss Kubik watchwinders draaien 1.900 omwentelingen per dag. In beide richting 950 omwentelingen in elke richting. Dit aantal komt overeen met de meeste automatische horloges op de markt. Uiteraard kan je de watchwinder zelf naar wens instellen via bluetooth. Hierdoor ben je met een Swiss Kubik watchwinder enorm flexibel en kan je elk horloge naar wens opwinden.

Dankzij de Swiss made motoren zijn de Swiss Kubik watchwinders drie jaar volledig autonoom. Twee eenvoudige alkalinebatterijen van 1,5 volt zijn voldoende om deze periode te functioneren. De collectie bestaat uit twee series; de Startbox modellen als instap watchwinders en de meer luxe Masterbox watchwinders. Deze laatste serie watchwinders kunnen ook op netstroom worden aangesloten.

De horlogehouders die je in de watchwinder vastklikt zijn verkrijgbaar in twee maten - normaal en klein. Hierdoor passen grote, normale en kleine horloges in de Swiss Kubik watchwinder. Leuk detail is dat elk horloge zichzelf automatisch verticaal positioneren wanneer de watchwinder wordt gepauzeerd.

Zoals hierboven genoemd is de Swiss Kubik watchwinder 100% Swiss made. Dit betekent dat de watchwinder volledig gemaakt wordt in Zwitserland. De Zwitserse motor is van top kwaliteit en zeer duurzaam. Een ander voordeel is dat de watchwinders van dit merk zeer compact zijn. Dit is handig als je niet veel ruimte hebt of de watchwinder in een kluis wilt zetten. Doordat de watchwinder tot wel 3 jaar functioneert op één set batterijen heb je er geen omkijken naar. Je hoeft ook geen stroomvoorziening in de kluis te installeren om jouw automatische horloges op te winden. Na drie jaar wissel je simpelweg de batterijen en de watchwinder kan er weer 3 jaar tegenaan.

Het grootste voordeel van een Swiss Kubik watchwinder is de kwaliteit. Met een dergelijke watchwinder kan je jaren vooruit. Uiteraard brengt dit een bepaalde prijs met zich mee, maar als je dat afzet tegen de jarenlang plezier die je zult hebben ben je waarschijnlijk goedkoper uit dan wanneer je een watchwinder koopt die maar een paar jaar meegaat.

Startbox versus Masterbox

De collectie van Swiss Kubik kent twee series, de Startbox en Masterbox modellen. De Swiss Kubik Startbox watchwinders laten zich het best omschrijven als instapmodellen die wel de Zwitserse techniek hebben maar verder eenvoudig en functioneel zijn vormgegeven. Deze modellen zijn gemaakt van plastic en bieden geen luxe zoals een protectieglas voor het horloge. Deze optie is wel beschikbaar bij de Masterbox modellen. De Startbox modellen zijn geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge, terwijl de Masterbox modellen geschikt zijn voor het opwinden van 1 t/m 8 automatische horloges. Heb je meerdere automatische horloges die je wilt opwinden? Dan kom je automatisch uit bij de Masterbox serie. Je kan natuurlijk ook meerdere Startbox modellen kopen. Dan kan je de watchwinders ook verspreiden over je woonkamer, slaapkamer, kluis of kantoor.

De watchwinders van de Swiss Kubik Startbox collectie gebruiken frisse kleuren en moderne, verfijnde lijnen. Deze watchwinders zijn tot het uiterste vereenvoudigd en brengen de essentiële elementen van opwinding samen. Door hun soft touch-oppervlak voelen ze ongelooflijk zacht aan.

De Startbox watchwinders zijn zeer scherp geprijsd en een prima watchwinder voor iemand die één of twee automatische horloges heeft en een eenvoudige maar goede watchwinder wilt.

In de Masterbox collectie vind je alle toonaangevende watchwinders waardoor Swiss Kubik zijn internationale reputatie heeft verdiend. Ze zijn opgebouwd uit een basismodule waarin de beste Zwitserse technologie is verwerkt. en kunnen eindeloos worden aangepast met een buitenkant van het beste materiaal: hout, leer, aluminium, koolstofvezel, enz. Van prachtige kleine schroeven op het voorpaneel tot doorstikken en polijsten. De complete Swiss Kubik Masterbox watchwinder is Swiss m maar ook met de hand gemaakt. De Swiss Kubik Masterbox watchwinders bieden meer luxe en een prachtige uitstraling. Optioneel is er ook een plexiglas leverbaar ter bescherming van de horloges. De Masterbox modellen zijn compact en zeer fraai afgewerkt.

De Startbox watchwinders zijn wat goedkoper dan de Masterbox modellen, maar je koopt met beide absolute Zwitserse topkwaliteit. Beide modellen worden altijd geleverd met 3 jaar garantie.

Onze favoriete Swiss Kubik watchwinders

Swiss Kubik is een watchwinder merk dat ons aanspreekt. De kwaliteit, Swiss made motoren en compacte vorm zijn eigenschappen waarmee het merk zich onderscheidt van andere merken. Als instapmodel is de Swiss Kubik Startbox in de kleur zwart onze favoriet. Het eenvoudige design, de Zwitserse motor en aantrekkelijke prijs maken dit een ideale watchwinder.

Als we kijken in de Masterbox serie valt ons de Swiss Kubik Aluminium Silver op. Dit model is van aluminium gemaakt met een prachtige zilveren kleur. Dit ziet er schitterend uit en geeft een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast kan je optioneel een plexiglas zetten op deze watchwinder. Dit beschermt je horloge nog beter tegen stof en kinderhandjes.

Als je op zoek bent naar een hele chique watchwinder voor het opwinden van 2 automatische horloges dan zouden we de Swiss Kubik Double Leather Cognac SK02.CV002 watchwinder kiezen. Dit model is prachtig bekleed met hoogwaardig leder in cognac kleur. Dit geeft de watchwinder een hele chique uitstraling. Hierdoor kan je de watchwinder als eye catcher in de woonkamer, slaapkamer of in je kantoor zetten. Deze zal zeker opvallen en aanleiding zijn voor menig gesprek! Uiteraard kan je voor dit model ook plexiglas kiezen zodat jouw 2 automatische horloges veilig worden opgewonden.

Er zijn natuurlijk veel meer prachtige Swiss Kubik watchwinders. De collectie is ontzettend groot en biedt keus voor iedereen. Niet alleen qua budget maar ook qua kleur en materiaal. Hierdoor slaag je altijd bij Swiss Kubik wanneer je een kwalitatieve watchwinder zoekt.

Waar koop je een Swiss Kubik watchwinder?

De watchwinders van Swiss Kubik worden alleen verkocht door de betere juwelier of gespecialiseerde watchwinder shop. Deze laatste heeft als voordeel dat ze zich 100% concentreren op de verkoop van watchwinders. Hierdoor hebben ze veel kennis van watchwinders en kunnen je verschillende merken, modellen en kleuren aanbieden en adviseren welk merk of model het beste bij jouw horlogecollectie past.

Wanneer je een Swiss Kubik watchwinder koopt bij een officieel dealer krijg je altijd 3 jaar garantie en is de watchwinder voorzien van een goede verpakking en handleiding.

Zoals je wellicht al hebt gezien op onze website zijn wij specialisten op gebied van watchwinders. Wij zijn niet alleen officieel dealer van meer dan 12 merken, wij hebben ook meer dan 15 jaar ervaring op gebied van opwinding van automatische horloges. Wij bezoeken de fabrieken, de merken en beurzen om op de hoogte te blijven en direct contact te hebben met onze leveranicers. Alle merken in onze collectie zijn geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid, service en prijs. Hierdoor kunnen wij een uniek aanbod presenteren van kwalitatieve watchwinder merken in verschillende prijsklassen.

Als officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders leveren wij de meeste modellen direct uit onze voorraad. Elke watchwinder van dit merk is nieuw en wordt geleverd met 3 jaar garantie, originele verpakking en handleiding. Als je vragen of opmerkingen hebt staan we voor je klaar, ook als je de watchwinder al even gebruikt en je hulp nodig hebt.

Wij verzenden wereldwijd via Fedex, PostNL en DPD. Buiten de EU verzenden we BTW vrij. Dit betekent dat onze prijzen 21% lager liggen. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Ben je op zoek naar een goede watchwinder met Zwitserse kwaliteit? Bekijk zeker de Swiss Kubik watchwinders. Dit merk biedt alles wat je nodig hebt en combineert perfecte kwaliteit met moderne en compacte designs. Met een Swiss Kubik watchwinder haal je Zwitserse perfectie in huis.