Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Zeppelin horloges

Geplaatst op 19 september 2023 om 19:34 uur

Het Duitse horlogemerk Zeppelin is er één dat tot de verbeelding spreekt. De collectie van het merk ademt nostalgie, door de luchtvaartgeschiedenis die bij dit merk een grote rol speelt. De naam van het merk refereert aan Ferdinand Graff von Zeppelin, de luchtvaartpionier die het luchtschip ‘de Zeppelin’ ontwierp. De horloges van het merk Zeppelin kenmerken zich onder meer door hun klassieke uitstraling. Door de historische details, klassieke wijzerplaten en de handgemaakte lederen banden zijn deze horloges een rechtstreekse verwijzing naar de tijden van weleer. Binnen de collectie van Zeppelin zijn er horloges verkrijgbaar met verschillende soorten uurwerken, namelijk automatische-, mechanische- en quartz uurwerken. Bovendien is de collectie van Zeppelin zeer uitgebreid. Waar je voorkeur op dit gebied dan ook ligt, bij Zeppelin kun je terecht voor een fraai en passend horloge.

 Zeppelin 100 Years 7680-1 Zeppelin 100 Years 7680-1

Een mooi voorbeeld van een Zeppelin horloge dat menig horlogeliefhebber zal weten aan te spreken, is de Zeppelin 100 Years 7674-2. Dit horloge werd speciaal ontworpen voor het 100-jarig bestaan van horlogeproducent Pointtec, die naast het merk Zeppelin ook de merken Iron Annie en Junkers onder zijn hoede heeft. Dit specifieke 100 Years model van Zeppelin is voorzien van een zwart lederen horlogeband, met als accent de witte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm en is gemaakt van edelstaal. De wijzerplaat is zwart van kleur en heeft een nostalgische uitstraling. Dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De Zeppelin 100 Years 7674-2 is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk, waarmee een uitermate solide basis is gelegd. Het horloge heeft tot slot niet alleen een datumaanduiding en secondewijzer, maar ook een tachymeter en een mooie chronograaf functie. Met de Zeppelin 100 Years 7674-2 kies je dan ook voor een zeer compleet horloge met een exclusieve uitstraling en dat tegen een scherpe prijs.

Een tweede bijzonder horloge uit de collectie van Zeppelin is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Ook dit horloge van Zeppelin heeft een retro uitstraling en is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur zilver en heeft eenzelfde historische uitstraling als het voorgenoemde model. Op de wijzerplaat prijkt ook het aansprekende logo van Zeppelin, wat het nostalgische gevoel bij dit horloge nog eens extra benadrukt. Ook dit horloge van Zeppelin heeft als basis een Swiss made quartz uurwerk, waardoor je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. De datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie maken het plaatje helemaal compleet. Ook dit model van Zeppelin is zeer scherp geprijsd voor de kwaliteit en functionaliteiten die je ontvangt.

Last but not least noemen we graag nog de Zeppelin 100 Years 7680M-1. Dit horloge heeft geen lederen horlogeband, maar een robuust ogende horlogeband van edelstaal. Deze horlogeband sluit eveneens met een doornsluiting. Ook de horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van dit horloge is zilver van kleur. Ook hier valt direct weer het bijzondere logo van het merk Zeppelin op. Voor dit horloge is gekozen voor het gebruik van gehard mineraalglas. Verder is ook de Zeppelin 100 Years 7680M-1 uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk. Het horloge is daarnaast tot 50 meter waterdicht en biedt een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie.

Wanneer je een horloge wilt aanschaffen met een bijzonder verhaal, die een stijlvolle en klassieke uitstraling heeft, is een horloge van Zeppelin zeker een uitstekende keuze. Bovendien hoef je bij dit merk niet de hoofdprijs te betalen voor een horloge gemaakt van hoogwaardige materialen, dat van zeer hoge kwaliteit is. De genoemde modellen van Zeppelin zijn bovendien allemaal voorzien van een Swiss made uurwerk, die niet voor niets wereldwijd bekend staan als het beste van het beste. Met een horloge van Zeppelin kies je voor een echte blikvanger om de pols, die bovendien te combineren is met zowel een meer zakelijke- als een meer casual outfit.

Een luxe horloge koop je bij voorkeur bij een officieel dealer. Wij zijn al gedurende 10 jaar officieel dealer van het merk Zeppelin, waardoor wij jou de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen kunnen bieden. We kunnen daarnaast veel van de horloges van Zeppelin gewoon op voorraad leveren, zodat wij jou na bestelling snel van dienst kunnen zijn. We leveren de horloges van Zeppelin wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. Je ontvangt jouw nieuwe aanwinst dan met 2 jaar garantie in een luxe officiële box met handleiding. Bekijk nu ons ruime aanbod Zeppelin horloges in onze webshop.

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

Geplaatst op 7 september 2023 om 10:43 uur

Ben je het ook beu dat jouw automatische horloge altijd stilstaat wanneer je het niet draagt? Wij hebben de oplossing voor jou! Gebruik een watchwinder. Deze horlogeaccessoire bootst het dragen van een horloge na zodat het automatische horloge altijd voldoende energie heeft en daardoor netjes blijft lopen. Jouw automatische horloge is daardoor altijd gereed om te dragen.

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

De ene watchwinder is de andere niet. Het hangt dan ook grotendeels af van je persoonlijke voorkeuren welke watchwinder er het beste bij jou en je horloges past. Voor elke liefhebber is natuurlijk de kwaliteit van de watchwinder van groot belang. Tenslotte wil jij het beste voor je automatische horloge of horloges. Bovendien wil je een watchwinder aanschaffen waar je lang plezier van hebt.

De kwaliteit van de motor van de watchwinder en daarnaast de gebruikte materialen zijn dan ook van groot belang wanneer je een watchwinder voor je automatische horloges uitkiest. De prijs is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Wanneer je echter een minder breed budget te besteden hebt voor het aanschaffen van een watchwinder is het zeker ook mogelijk een watchwinder te vinden van kwaliteit. Er zijn verschillende voorbeelden van merken binnen deze branche, die een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden. Je krijgt bij deze merken anders gezegd dus veel waar voor je geld. Op het gebied van luxe en extra functionaliteiten kun je vele kanten op. Zo kun je kiezen voor een watchwinder die afsluitbaar is, waardoor er geen vocht, stof of vuil bij je horloges kan komen. Dit voorkomt onnodige slijtage. Daarnaast zijn er watchwinders verkrijgbaar die bijvoorbeeld een extra opbergruimte bieden. Op deze manier kun je ook je andere horloges en eventuele andere sieraden netjes bij elkaar bewaren. Een ingebouwde LED verlichting is een mooie optie wanneer je je horloge graag goed in het zicht houdt, of wanneer je je watchwinder ook wilt kunnen benutten als display voor het tentoon stellen van jouw horloge. Zo zijn er tal van opties waar je jouw perfecte watchwinder op kunt selecteren.

Wij laten je graag nader kennismaken met een merk die erom bekend staat watchwinders van hoge kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs. We hebben het dan over het Nederlandse merk Benson. Bij Benson kun je terecht voor watchwinders met een luxe uitstraling en veel extra opties, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Daarbij is er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een Benson watchwinder te verkrijgen. Of je nu die liefhebber bent met een enkel automatisch horloge, of een fervent verzamelaar, Benson biedt de perfecte watchwinder voor jou! Daarbij staat de gebruiksvriendelijkheid van de producten van Benson hoog in het vaandel, waardoor de watchwinder gemakkelijk te bedienen is met een handig touchscreen.

We nemen graag de Benson Compact Aluminium 1 White als voorbeeld uit de collectie van Benson. Deze watchwinder is nieuw binnen de collectie van het merk en speciaal geschikt wanneer je graag een compacte watchwinder wilt aanschaffen. De Benson Compact Aluminium 1 White is namelijk klein van stuk en bovendien licht in gewicht. Dit maakt deze watchwinder niet alleen gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen, maar zorgt er ook voor dat je dit model indien gewenst probleemloos kunt meenemen naar kantoor of op reis. De watchwinder is gemaakt van aluminium. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en de buitenkant wit. De watchwinder is daarnaast in verschillende andere kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, lichtgrijs, donkergrijs en blauw.  Zo kun je de kleur kiezen die het beste bij jou, je interieur en natuurlijk je horloge past.

De Benson Compact Aluminium 1 White is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, het maakt hierbij niet uit welk type of merk horloge het is. De Japanse motor waarvan de watchwinder is voorzien, is namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien zorgt deze motor voor opwinding van je horloge in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Aluminium 1 White is geheel instelbaar, zodat je jouw automatische horloge van de perfecte wijze van opwinding kan voorzien. Zo kun je de draairichting en het aantal omwentelingen per dag gemakkelijk aanpassen met behulp van het moderne LCD scherm. Dit model van Benson is ideaal wanneer je je horloge graag in de spotlight wilt kunnen plaatsen. Deze watchwinder is namelijk voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting. Zo kun je jouw horloge op ieder moment van de dag goed bekijken. De energievoorziening van de Benson Compact Aluminium 1 White verloopt middels netstroom door middel van het gebruik van een adapter, maar de watchwinder kan ook tot zo’n 6 tot 9 maanden functioneren op een set batterijen. Hierdoor kun je de watchwinder en daarmee jouw automatische horloge indien gewenst in een kluis bewaren.

De Benson Compact Aluminium 1 White is bij ons te bestellen in de webshop. Ook de gehele overige collectie van Benson kun je daar vinden. Wij hebben vrijwel het gehele assortiment van Benson op voorraad, waardoor wij je snel van dienst kunnen zijn. Je kunt na bestelling van jouw nieuwe aanwinst dus over het algemeen snel genieten van je watchwinder.

De Benson Compact Aluminium 1 White wordt door ons geleverd met de ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar. Zo bestel je dit fraaie model van Benson altijd met een gerust gevoel!

Epos horloge voor de stijlvolle man

Geplaatst op 1 september 2023 om 09:53 uur

Wanneer je als man op zoek bent naar een horloge van goede kwaliteit, vormgegeven in een tijdloos design, dan is Zwitserland als land ‘the place to be’. Op het gebied van kwaliteitshorloges en alles dat daarmee verbonden is, biedt Zwitserland tenslotte het neusje van de zalm. Verschillende prachtige Zwitserse horlogemerken houden al jaren de Zwitserse normen hoog als het gaat om kwaliteit, materiaalgebruik, techniek en design. Een Zwitsers merk dat we in dit kader graag nader voor je onder de loep nemen is het gerenommeerde horlogemerk Epos.

Epos staat bekend om het vervaardigen van horloges van topkwaliteit, voorzien van de meest geavanceerde en moderne techniek. De geschiedenis van Epos gaat terug tot 1925, wanneer James Aubert het horlogebedrijf James Aubert SA opricht in de Vallée du Joux, dat bekend staat als het episch centrum van de mechanische horlogewereld.  Wat volgt is een indrukwekkende en interessante geschiedenis, waarbij het bedrijf verscheidene grote veranderingen doormaakt. Maar wat maakt de Epos horloges nu zo bijzonder? 

Epos Emotion 3390.152.20.20.30

Door de jaren heen heeft innovatie en ontwikkeling hierbij steeds centraal gestaan, met als resultaat horloges die steeds weer werden voorzien van de meest moderne technologie. Epos heeft zich altijd gericht op het produceren van horloges met mechanische en automatische uurwerken, waarbij de hand van de vakman het meest duidelijk en puur tot uiting komt. Daarbij hechtte het bedrijf veel waarde aan de slogan en het gedachtegoed van Epos: ‘the artistry of watchmaking’. Bovendien was het altijd het streven horloges te maken met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden: hoogwaardige horloges met een stijlvol design tegen een aantrekkelijke prijs.

Vandaag de dag herbergt de collectie van Epos horloges van zeer goede kwaliteit voor zowel dames als heren. Daarbij zijn de ontwerpen altijd stijlvol en wat betreft karakter afwisselend meer klassiek of meer sportief en robuust. Hiermee richt Epos zijn pijlen op een breder publiek. De horloges zijn ook nu nog allen voorzien van Swiss made automatische of mechanische uurwerken en daarmee uitgerust met de beste basis mogelijk. Deze uurwerken zijn afkomstig van de wereldberoemde merken ETA en Sellita en garanderen een uiterst betrouwbare en nauwkeurige tijdsweergave. De uurwerken worden bovendien afgewerkt met Côtes de Genève en blauwe schroeven, wat het luxe karakter van de horloges van Epos nog eens extra benadrukt en het oog voor detail van de horlogemaker duidelijk tot uiting brengt.

Een fraai voorbeeld van een luxe horloge uit de collectie van Epos, is de Epos Emotion 3390.152.20.34.25. Dit horloge heeft een klassiek en traditioneel karakter en is ingetogen vormgegeven. Het is voorzien van een lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur zwart. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Doordat het horloge is voorzien van zeer sterk saffierglas, zullen er niet snel krasjes op te zien zijn. De grijze wijzerplaat in combinatie met de lichtbruine accenten oogt klassiek en elegant. De Epos Emotion 3390.152.20.34.25 is verder voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2892). Doordat dit horloge bovendien is uitgerust met een speciale doorzichtige bodem, kan de echte liefhebber zijn horloge echt aan het werk zien. Dit is een uiterst fascinerend gezicht, zeker voor de liefhebber met een voorkeur voor een automatisch horloge. Tot slot biedt Epos met dit model een datumaanduiding en secondewijzer. Al met al een zeer fraai design, voorzien van de beste Zwitserse technologie. Met dit horloge schaf je dan ook een model voor nu en de toekomst aan, waar je altijd op kunt rekenen. Dit horloge is normaliter al aantrekkelijk geprijsd, maar nu verkrijgbaar bij ons in de webshop met een extra korting. Hierdoor kun je nu een hoogwaardig Epos horloge aanschaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dit horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard sluiten wij ook een duidelijke handleiding bij, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Een ander elegant horloge van Epos waar we je graag meer over vertellen, is de Epos Originale 3437.132.24.16.25. Dit horloge is erg aansprekend door de combinatie van de zwart lederen horlogeband, rosékleurige kast en klassiek blauwe wijzerplaat met eveneens rosékleurige accenten. Dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 9 mm en een doorsnede van 39mm. Verder is dit model tot 50 meter waterdicht en sluit deze met een doornsluiting. Het hart van dit horloge wordt uiteraard wederom gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Dit hoogwaardige uurwerk is van het merk ETA (ETA 2824-2). Ook dit horloge is voorzien van een doorzichtige bodem, wat door de echte liefhebber zeker gewaardeerd zal worden. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. De Epos Originale 3437.132.24.16.25. is een zeer stijlvol horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit, een echt sieraad om de pols! Ook dit model is nu bij ons verkrijgbaar met een leuke korting, waardoor deze extra aantrekkelijk geprijsd is. Wanneer je dit horloge bestelt, ontvang je deze in een luxe officiële box met handleiding.

Je bestelt de bovengenoemde modellen en nog verschillende andere fraaie horloges van Epos gemakkelijk, veilig en snel bij ons in de webshop. Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, staan wij bovendien altijd voor je klaar. Bekijk nu de prachtige Epos horloges in onze webshop, dan draag jij binnenkort een prachtig Zwitsers horloge om jouw pols.

Benson horloge etui Black Series 2 Camel

Geplaatst op 26 augustus 2023 om 10:21 uur

Ben jij ook een fan van mooie horloges en heb je meerdere fraaie horloges in jouw collectie? Bijvoorbeeld van merken zoals Tag Heuer, Breitling, Rolex of Seiko? Dan lees vooral verder, want het opbergen en veilig bewaren van de horloges die je niet draagt is erg belangrijk.

Benson Watch etui Black Series 2 Camel

Wanneer je meerdere luxe horloges in het bezit hebt dan is het natuurlijk belangrijk dat je ook een goede en veilige opbergplaats beschikbaar hebt voor je horloges. Bovendien zul je je horloges dan weleens willen afwisselen wanneer je bijvoorbeeld op zakenreis of op vakantie gaat. Het is dan handig om te kiezen voor een opbergplaats voor je horloges, die ook geschikt is om je horloges in mee te nemen wanneer je op reis gaat.

Waar moet een goede opbergplaats voor luxe horloges in dit geval aan voldoen? In ieder geval is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Een horlogebox of -etui van kwaliteit waarborgt de veiligheid van jouw horloges en gaat bovendien langer mee waardoor deze duurzamer is. Nu is het niet per definitie zo dat je heel diep in de buidel hoeft te tasten wanneer je graag kwaliteit wilt voor je horloge of horloges. Er zijn verschillende merken die op dit gebied zeer hoge kwaliteit weten te bieden tegen een scherpe prijs.

Het is belangrijk dat er voor een goede opbergplaats voor je horloges gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De binnenkant van een goede horlogebox of -etui zal voorzien zijn van een speciale zachte inleg, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op jouw luxe horloges. Daarnaast is het belangrijk dat de opbergplaats voor je horloges stevig is en bovendien goed afsluitbaar.  Zo bescherm je je horloges tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en stof. Last but not least wil het oog natuurlijk ook wat. Als jij een fraai horloge in het bezit hebt die je met grote zorg hebt uitgekozen, dan wil je natuurlijk ook een stijlvolle opbergplaats die daar goed bij past.

Een aansprekend en innovatief merk op dit gebied dat bovendien van Nederlandse bodem is, is het merk Benson. Benson is een relatief jong merk, maar heeft zijn naam in korte tijd op de kaart weten te zetten binnen de horlogerie. Dit komt doordat het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Je kunt hierdoor bij Benson terecht voor een hoogwaardige watchwinder, horlogebox of horloge-etui, ook wanneer je een minder breed budget hebt. Het merk weet daarnaast diversiteit te bieden, door te werken met verschillende hoogwaardige materialen, zoals kwaliteitsleder en prachtige houtsoorten.

In dit artikel nemen we graag een specifiek model horloge-etui nader voor je onder de loep, uit de uiterst luxe lijn de Black Series. We hebben het dan specifiek over de Benson Watch etui Black Series 2 Camel. Dit horloge-etui biedt ruimte om twee luxe horloges te kunnen opbergen. Dit etui is compact vormgegeven en is daarmee niet alleen thuis ideaal om je horloges in  op te bergen, maar ook heel handig te gebruiken voor onderweg. Het horloge-etui is met de hand gemaakt van het beste leder afkomstig uit Italië. Dit specifieke model is uitgevoerd in de fraaie kleur camel. Opvallend zijn verder onder meer het oog voor detail en de perfecte afwerking. Zo is het leder afgewerkt met een perfect bijpassend stiksel. Het interieur van de Benson Watch etui Black Series 2 Camel is uitgevoerd in dezelfde kleur camel. De zachte stof aan de binnenkant van het etui, biedt jouw horloges bescherming tegen verschillende vormen van beschadiging. Het horloge-etui is geheel afsluitbaar met de fraai afgewerkte rits. Hetzelfde model etui is verkrijgbaar met een capaciteit voor één of vier luxe horloges, zodat er voor vrijwel iedere liefhebber wel een passend horloge-etui beschikbaar is. Daarnaast is de Benson Watch etui Black Series 2 Camel niet alleen verkrijgbaar in de kleur camel, maar ook in de kleuren zwart en donkerbruin.

De Benson Watch etui Black Series 2 Camel is een perfecte keuze als je wilt gaan voor de beste bescherming van jouw luxe horloges. Zeker wanneer je je horloges graag met je meeneemt, is dit etui ideaal doordat het niet veel ruimte in beslag neemt. Bovendien vervoer en bewaar je je luxe horloges met dit etui in stijl, geheel passend bij jouw horloges. Je kiest met dit etui daarom voor een compleet plaatje! De gehele uitgebreide en verrassende collectie watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk Benson is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Iedere liefhebber en/of verzamelaar van horloges met verschillende soorten uurwerken (quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk) kan hier zijn hart ophalen en fraaie bijpassende hoogwaardige accessoires aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij is er bij iedere opbergmogelijkheid de keuze uit modellen met een diverse capaciteit.  

De Benson Watch etui Black Series 2 Camel bestel je bij ons met een garantie van twee jaar. Wij verpakken jouw nieuwe etui uiteraard zorgvuldig voor je voordat wij deze naar je versturen. Onze producten worden wereldwijd geleverd met behulp van de dienst van DPD, PostNL en Fedex. Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, helpen we je graag verder. Bekijk nu de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop en overtuig jezelf!

Mare Unlimited horloges

Geplaatst op 16 augustus 2023 om 16:56 uur

Luxe herenhorloges zijn er in vele soorten en maten. Veelal kiest de echte liefhebber zijn luxe horloge met zorg en aandacht. Daarbij spelen verschillende aspecten mee. In eerste instantie is dat de uitstraling van een horloge. Wat spreekt de liefhebber aan? Ben je als liefhebber op zoek naar een uniek design, een klassieke uitstraling of een sportief karakter?

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK

Naast het design van een horloge is uiteraard de kwaliteit van het horloge van groot belang. De echte liefhebber zal er waarde aan hechten een horloge aan te schaffen dat van hoge kwaliteit is en daarnaast gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een stukje duurzaamheid speelt hier ook mee.

Dan is er nog de techniek achter een horloge, waarmee het hart van het horloge spreekt. We hebben het dan over het uurwerk. Een geavanceerd en met de hand gemaakt uurwerk van topkwaliteit, is de belangrijkste basis van een goed horloge.

Daarbij is er de keuze uit horloges met een automatisch-, quartz- of mechanisch uurwerk. Een mechanisch horloge moet met de hand worden opgewonden. Daarnaast is er het automatische horloge, dat enkel kan functioneren door middel van de juiste beweging. Het quartz horloge is een horloge dat werkzaam is met behulp van een batterij. Wanneer je als liefhebber hebt besloten welke stijl horloge je zoekt en welk uurwerk je voorkeur heeft, gaan natuurlijk ook het merk en de prijs een rol spelen.

Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een horlogemerk dat zijn sporen heeft verdiend door hoge kwaliteit te bieden, tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben het dan over het aansprekende merk Mare Unlimited. De horloges van Mare Unlimited hebben een uitstraling die lijkt op die van de welbekende Rolex horloges, maar deze modellen zijn verkrijgbaar voor een fractie van de prijs daarvan.

Om een goed beeld te krijgen van de fraaie horlogecollectie van Mare Unlimited, hebben we drie horloges van het merk voor je geselecteerd die we graag nader onder de loep willen nemen. We beginnen allereerst met de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL. Dit uiterst sportief ogende horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. Deze soepele band zorgt ervoor dat dit horloge zeer comfortabel te dragen is. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, met witte accenten. Daaromheen bevindt zich de draaibare bezel, die is uitgevoerd in de kleuren rood en blauw en daardoor echte een eyecatcher te noemen is. Het horloge is voorzien van saffierglas, dat bekent staat als extreem sterk. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL is verder uitgerust met een quartz uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Ronda. Het horloge is tot 100 meter waterdicht. Daarnaast biedt dit model verschillende mooie extra functionaliteiten, die het plaatje compleet maken. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model beschikt ook over een verschroefde kroon en een handige GMT functie. Met deze laatste functie is het mogelijk twee verschillende tijden in te stellen, wat natuurlijk zeer handig is als je op reis gaat.

Het tweede horloge uit de collectie van Mare Unlimited waarover we je graag meer willen vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK. Ook dit horloge heeft een robuust en sportief karakter. De soepele rubberen horlogeband van dit model sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en is slechts 8 mm dik. De doorsnede van de horlogekast is 40 mm. De wijzerplaat van dit horloge is zwart en wordt beschermd door sterk saffierglas. Ook dit model beschikt over een fraaie draaibare bezel, dit keer uitgevoerd in de combinatie van zwart en helder blauw. Dit horloge is tevens voorzien van een quartz uurwerk van het welbekende merk Ronda. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Ook hier ontbreken de verschroefde kroon en GMT functie niet. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht.

Het derde en laatste horloge van Mare Unlimited dat we graag even op een voetstuk plaatsen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Het horloge is voorzien van een rubberen horlogeband met doornsluiting. Ook dit model is voorzien van saffierglas en heeft een edelstalen horlogekast van 8 mm dik en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart, net als de draaibare bezel daaromheen. Ook dit horloge van Mare Unlimited is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk van Ronda. De indrukwekkende lijst extra’s maakt dit tot een zeer interessant horloge, zeker in verhouding met de scherpe prijs. Je beschikt met dit horloge namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge ook voorzien van een verschroefde kroon en GMT functie.

Wanneer je een horloge van Mare Unlimited wilt bestellen na het lezen van dit artikel, is dit het ideale moment daarvoor. Je vindt de genoemde modellen namelijk nu bij ons in de webshop met een interessante korting. Wij verzenden deze horloges met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is er ook een overzichtelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten, zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt!