Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Locman horlogecollectie 2024

Geplaatst op 20 juni 2024 om 11:45 uur

Een fraai luxe horloge is voor menig man meer dan een manier om in stijl bij de tijd te blijven. Zo vervult het horloge van kwaliteit ook de rol van een waar collectors item, een waar erfstuk en een aansprekend sieraad. Bij het selecteren van een nieuw horloge wordt daar dan ook over het algemeen veel tijd en zorg aan besteed. Naast de bekende horlogemerken uit bijvoorbeeld Duitsland en Zwitserland, zijn er op dit gebied ook ware pareltjes te ontdekken in verschillende andere landen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Italiaanse horlogemerk Locman, dat werd geboren op het bijzondere en wonderschone eiland Elba.

Locman horloge

De oprichter van Locman is de in 1961 geboren Marco Montovani, die zich vanaf jongs af aan liet inspireren door de schoonheid en zelfredzaamheid van de natuur. Ook voor tekenen en kunst ontwikkelde hij op jonge leeftijd een passie. Hij vergelijkt de werking van de natuur met de geavanceerde technologie achter het luxe horloge: ‘Niets wordt aan het toeval overgelaten, maar elk detail heeft een precieze rol. En zo is het ook in de horlogerie, waar het zoeken naar technische perfectie inherent is aan elk onderdeel en waar elk model een verhaal van schoonheid en traditie vertelt, dat alleen kan worden geïnterpreteerd door mensen met competentie en passie’. Hij benoemt daarbij dat hij het geluk heeft gehad met professionals te mogen werken op dit gebied, waarvan hij deze kunstvorm heeft geleerd. Het merk Locman heeft een bijzondere reis gemaakt door de jaren heen en biedt vandaag de dag een mooie collectie horloges die menig liefhebber en verzamelaar van fraaie horloges weet te fascineren. Bij Locman kan men terecht voor horloges met een sportieve inborst, die zowel wat betreft uitstraling als degelijkheid een robuust karakter hebben.

In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een kleine selectie prachtige horloges afkomstig uit de collectie van Locman. Deze horloges zijn specifiek afkomstig uit de Locman Montecristo Carbon serie. De Montecristo modellen uit de collectie van Locman zijn uiterst populair en het paradepaardje van Locman. De modellen uit de Montecristo Carbon serie zijn voorzien van horlogekasten die zijn gemaakt van carbon. Deze materiaalsoort zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling van de horloges en is bovendien sterk en degelijk. Het eerste Locman Montecristo Carbon model waarover we je graag meer vertellen is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Dit bijzondere en aansprekende horloge is voorzien van een rubberen horlogeband in een levendige kleur blauw, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van eveneens blauwe accenten. De horlogekast van het horloge heeft een doorsnede van 41 mm en een dikte van 14mm. Daarnaast is dit horloge uitgerust met extreem sterk saffierglas, waardoor er niet snel krasjes te zien zullen zijn op dit glas. De Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB is verder voorzien van een uiterst solide basis in de vorm van een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit. Dit horloge is met een waterdichtheid tot 100 meter zeer geschikt voor zowel de echte sportieveling als voor degene die op zoek is naar een horloge dat passend is bij een zakelijke of meer casual outfit. De datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren maken het plaatje helemaal compleet.

Een ander fraai model uit de Locman Montecristo Carbon serie, is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CRCBWHSR. Dit model is uitgevoerd in andere fraaie kleurstellingen. Zo is dit horloge voorzien van een horlogeband in de kleur rood. Deze horlogeband is net als bij het voorgaande model gemaakt van rubber, wat het horloge comfortabel te dragen maakt. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is uiteraard gemaakt van carbon en heeft een dikte van 41 mm en een doorsnede van 14 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte en rode details. Ook dit model van Locman is daarnaast voorzien van het uiterst sterke saffierglas, wat het robuuste karakter van dit horloge benadrukt. Het kloppend hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk en het horloge is tot 100 meter waterdicht. Tot slot beschik je met dit fraaie horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Wanneer je één van de uiterst fraaie Montecristo Carbon modellen wilt bestellen, kun je hiervoor bij ons terecht in de webshop. Naast deze modellen vind je bij ons nog vele andere fraaie horloges uit de collectie van dit merk. Wij hebben als officieel dealer van het merk Locman vele verschillende modellen van het merk op voorraad, waardoor wij je over het algemeen snel van dienst kunnen zijn. Wanneer je één van de Locman Montecristo Carbon modellen bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een garantietermijn van twee jaar en duidelijke handleiding. Het horloge wordt daarbij verpakt in een luxe officiële horlogedoos. Bekijk daarom nu de bijzondere horloges van Locman bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

BensonTrade is officieel Locman verkooppunt. Wij leveren alle Locman horloges in originele verpakking met 2 jaar garantie. Vrijwel alle horloges van dit Italiaanse horlogemerk zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk snel onze collectie Locman horloges.

Ingersoll horloges met hoge kortingen!

Geplaatst op 14 juni 2024 om 10:38 uur

Heb jij ook een passie voor luxe horloges met een geheel eigen karakter en een tijdloze uitstraling? Dan is het zeker de moeite waard even verder te lezen. Wij vertellen je namelijk graag meer over een uniek horlogemerk die horloges biedt die stuk voor stuk een absolute blikvanger om de pols te noemen zijn.

We hebben het over het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll. Dit horlogemerk kenmerkt zich door het bieden van klassieke designs, die op een stijlvolle manier gecombineerd worden met een stukje creativiteit. Dit maakt de horloges van Ingersoll interessant voor de liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges, die graag een uniek stuk om de pols draagt. Daar komt bij dat het merk met zijn fraaie horloges een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden, waarmee ook de liefhebber met een minder breed budget prima terecht kan binnen de collectie van dit merk.

Ingersoll horloge

Ingersoll biedt zowel een indrukwekkende collectie herenhorloges, als een elegante damescollectie. Door de combinatie van de hoge prijs-/kwaliteit, de unieke uitstraling en het brede aanbod voor zowel dames als heren, richt het merk Ingersoll zijn pijlen op een breder publiek. In dit artikel vertellen we je graag meer over een aantal specifieke herenhorloges uit de aansprekende collectie van Ingersoll.

Het eerste model van Ingersoll welke we graag even in the picture zetten, is de Ingersoll IN3105 BBKO Chinook. Dit bijzondere horloge is voorzien van een retro bruin lederen horlogeband, die is versierd met gele stiksels. Deze horlogeband geeft het horloge een geheel eigen uitstraling en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 47mm en is gemaakt van edelstaal PVD. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van sprekende gele details. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De solide basis van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk, wat de echte liefhebber zeker zal weten aan te spreken. Je beschikt met dit horloge tot slot over een secondewijzer. Kort gezegd een zeer mooi voorbeeld van een Ingersoll horloge met karakter, dat passend is bij vrijwel iedere outfit.

Het tweede bijzondere model uit de collectie van Ingersoll waar we graag je aandacht even op vestigen, is de Ingersoll IN3105 BBKW Chinook. Dit model is voorzien van een lichtbruine horlogeband en afgewerkt met lichter gekleurde stiksels. Ook deze horlogeband sluit met behulp van een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 47 mm, wat dit tot een robuust ogen horloge maakt. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Dit horloge van Ingersoll is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Ook dit horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk van kwaliteit en biedt een secondewijzer. Ingersoll biedt met dit horloge weer een mooi compleet plaatje, voor de echte liefhebber van unieke luxe horloges.

Als derde horloge van Ingersoll benoemen we graag de Ingersoll IN2301 BBKO Pomo. Dit fraaie horloge is voorzien van een vintage zwart lederen horlogeband met eveneens zwarte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 48mm en een dikte van 14mm, waarmee ook dit een echt oversized model is. De wijzerplaat van het horloge heeft een geheel eigen en stoere uitstraling door de combinatie van de kleuren zwart en oranje. Dit horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het horloge is uitgerust met een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seagull, dat door de doorzichtige bodem goed te bewonderen is. Verder beschik je met dit horloge van Ingersoll over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Alles bij elkaar een zeer interessant horloge voor de echte liefhebber.

Als laatst vertellen we je graag meer over de Ingersoll IN3605 RWH Zuni. Dit is een horloge met een zeer klassiek karakter. Het horloge is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, geheel passend bij de klassieke uitstraling van het horloge. De horlogekast heeft daarnaast een dikte van 12 mm en een doorsnede van 45mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en voorzien van zwarte, rode en blauwe accenten. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en een hoogwaardig automatisch uurwerk, waarin 36 edelstenen zijn verwerkt. De Ingersoll IN3605 RWH Zuni biedt bovendien een mooie lijst extra’s. Zo beschik je met dit model over een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, gangreserve aanduiding, doorzichtige bodem en een chronograaf functie.

Alle vier de bovengenoemde modellen van Ingersoll zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij bieden deze modellen bovendien momenteel aan met een mooie korting. We leveren deze horloges met een garantietermijn van twee jaar en een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je jouw nieuwe aanwinst in een luxe officiële box. Bekijk de horloges van Ingersoll nu bij ons in de webshop en laat je verrassen!

Watchwinder voor 16 horloges

Geplaatst op 6 juni 2024 om 14:05 uur

Als fan en fanatiek verzamelaar van automatische horloges wil jij natuurlijk de beste opbergplaats, presentatie en wijze van opwinding kiezen voor jouw automatische horloges. Wanneer je daarnaast ook veel waarde hecht aan een luxe uitstraling van de watchwinder in combinatie met een goede prijs-/kwaliteitverhouding, laten wij je graag nader kennismaken met het Nederlandse merk Benson. Benson is een watchwindermerk dat veel waarde hecht aan het ontwikkelen van hoge kwaliteit watchwinders aan de ene kant met daarnaast een aantrekkelijk prijskaartje aan de andere kant. Bovendien kenmerken de watchwinders van dit merk zich onder meer door een hoog gebruikerscomfort in de vorm van extra functionaliteiten, zoals een ingebouwde LED verlichting, extra opbergruimte of een handige powerwinding functie. De designs binnen de collectie van Benson zijn daarnaast stijlvol vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. In dit artikel zetten we graag twee watchwinders uit de collectie van Benson voor je in de spotlight, beide geschikt voor het opwinden van maar liefst zestien automatische horloges tegelijk.

Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder

De eerste Benson watchwinder voor zestien automatische horloges is de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze watchwinder is gemaakt van hout en heeft een zeer chique uitstraling. Daarnaast valt de perfecte afwerking van de watchwinder op. Zo is dit model uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. Ook aan de binnenkant is voor zeer fraaie materialen gekozen, zo is het interieur ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder en zorgt er bovendien voor dat jouw horloges beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje met een slot. Onderaan de watchwinder bevindt zich een lade, waarin nog eens twaalf andere horloges kunnen worden opgeborgen, zoals mechanische- of quartz horloges. Deze horloges hebben geen opwinding nodig en kunnen dus prima in de lade worden bewaard. Uiteraard kun je er ook voor kiezen de lade te benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Met de Benson Black Series Pro 16.19.B wordt de opwinding van jouw automatische horloges verzorgd door hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren doen hun werk in stilte, waardoor je de watchwinder ook prima in bijvoorbeeld de slaapkamer kunt plaatsen. Daarnaast zijn de motoren energiezuinig, wat het gebruikerscomfort van de watchwinder ten goede komt. De watchwinder komt verder extra mooi tot zijn recht wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Hiermee heb je gedurende de gehele dag een perfect zicht op jouw horloges en kies je bovendien voor een echte eyecatcher in je interieur. De watchwinder is daarnaast geheel instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen. Zo kun je eenvoudig de draairichting en het aantal omwentelingen per dag voor ieder afzonderlijk horloge aanpassen. De Benson Black Series Pro 16.19.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een handige powerwinding functie, die de opwinding van jouw automatische horloges in korte tijd verzorgt. De watchwinder beschikt tot slot over een USB aansluiting en wordt geleverd met een adapter.

De tweede Benson watchwinder die we graag even voor je uitlichten, is de Benson Black Series Pro 16.19.CF. Deze watchwinder is uitgevoerd in een carbon look en voorzien van twaalf verflagen en beschermende laklaag, waardoor deze lang mooi blijft. Dit model is net als het voorgaande ontwerp geschikt voor het opwinden van zestien horloges tegelijk en biedt daarnaast dezelfde extra opbergruimte in de vorm van een lade. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, voorzien van een slot met sleutel. De watchwinder is aan de binnenkant voorzien van het speciale soft velvet, ter behoud van jouw automatische horloges. Ook de Benson Black Series Pro 16.19.CF is uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit, waarmee je er zeker van bent dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Met het handige touchscreen stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard is het mogelijk dit voor ieder horloge individueel te doen. De Benson Black Series Pro 16.19.CF beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting, een USB aansluiting en powerwinding functie. Daarnaast biedt het model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook dit model wordt geleverd met een adapter. Al met al een zeer compleet plaatje en dat tegen een scherpe prijs!

Wil jij één van de genoemde modellen van Benson bestellen voor jouw geliefde verzameling automatische horloges? Je vindt de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop. Wij helpen je bovendien graag verder met een antwoord op je vragen of een passend advies indien nodig. De genoemde watchwinders van het merk worden door ons geleverd met twee jaar garantie en een overzichtelijke handleiding. Bekijk de mogelijkheden daarom nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet. Dit is zeker een investering waar je vele jaren plezier van zult hebben!

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Geplaatst op 30 mei 2024 om 15:11 uur

Bij de aanschaf van een luxe horloge kies je als echte liefhebber natuurlijk voor een design dat passend is bij jouw persoonlijkheid. Het uitzoeken van een hoogwaardig horloge is dan ook iets waar menig liefhebber en/of verzamelaar van fraaie horloges veel tijd en energie in steekt. Bij de keuze voor een luxe horloge staat natuurlijk niet alleen het design van het horloge centraal, daarnaast spelen de kwaliteit en het soort uurwerk van een horloge uiteraard ook een belangrijke rol.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Er zijn horlogemerken binnen de horlogerie, waarbij je gegarandeerd kiest voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze horloges vallen onder de categorie luxe horloges die je niet alleen voor jezelf koopt, maar ook voor je nageslacht. Een horlogemerk dat op dit gebied al meer dan 150 jaar behoort tot de Zwitserse Avant garde op dit gebied, is het merk Tag Heuer.

Tag Heuer is een Zwitsers horlogemerk dat wereldwijd zeer goed bekend staat. Het merk wordt gesteund door vele ambassadeurs, bijzondere namen binnen de autosport, filmindustrie en sporten als bijvoorbeeld atletiek, wat de klasse en allure van dit merk nog eens weet te benadrukken. Tag Heuer kiest voor ambassadeurs die wat betreft het gedachtegoed van het merk goed bij hen passen: ‘Vandaag weerspiegelen onze ambassadeurs onze mentaliteit, onze smaak voor uitdaging en het vermogen om onszelf te overtreffen. #DontCrackUnderPressure is veel meer dan een bewering: het is een gemoedstoestand’.

Wat betreft kwaliteit gaat men bij Tag Heuer tot het uiterste. Alle details worden tot in de puntjes uitgewerkt en ieder horloge moet voor goedkeuring tot wel 60 tests doorstaan. Bovendien is Tag Heuer een zeer innovatief merk, dat wat betreft de eigen ontwikkeling nooit stil heeft gestaan en nooit stil zal staan. Steeds op zoek naar verbetering, vernieuwing en de beste technologie weet Tag Heuer koploper te blijven op alle gebieden. Bij Tag Heuer werken de beste horloge-technici, die de horloges van het merk met de grootste precisie met de hand vervaardigen. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Voor het vervaardigen van de horloges van het merk, wordt er enkel gekozen voor het gebruik van de allerbeste materialen. De uitstraling van de horloges van Tag Heuer is tijdloos en tegelijkertijd stijlvol en elegant.

Voor dit artikel hebben wij een specifiek horloge uit de collectie van Tag Heuer voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Het is als echte liefhebber van fraaie horloges zeker de moeite waard je te verdiepen in dit bijzondere horloge. We hebben het dan over de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833, waarmee Tag Heuer sportiviteit, een robuust karakter en klassieke elementen als geen ander weet te verenigen. Dit elegante horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die op zijn beurt is voorzien van een luxe vouwsluiting. Met een hoogwaardige sluiting als deze hoef je niet bang te zijn dat je je horloge verliest. Bovendien geeft het dit horloge een extra chique uitstraling. De horlogekast van het horloge heeft een doorsnede van 45mm en een dikte van 15mm, waarmee dit horloge een stoere en robuuste uitstraling heeft. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en verfraaid met zilverkleurige details. Daarnaast is dit horloge voorzien van uiterst sterk saffierglas, waarmee krasjes op dit glas niet snel voor zullen komen. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is tot maar liefst 300 meter waterdicht en daarmee geschikt voor de liefhebber van verschillende vormen van watersport. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld snorkelen of duiken. Het hart van het horloge wordt uiteraard gevormd door een high-end Swiss made uurwerk. Het betreft een automatisch uurwerk, wat betekent dat dit horloge kan functioneren op enkel beweging. De natuurlijke bewegingen van jouw pols verzorgen op deze manier automatisch de energievoorziening voor dit horloge. Wanneer je het horloge niet draagt, is het verstandig deze te plaatsen in een goede watchwinder. Op deze manier wordt jouw Tag Heuer toch van energie voorzien en voorkom je dat het stil komt te staan. Met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 kies je verder voor een horloge met alles erop en eraan. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dat is echter nog niet alles, want het horloge is ook nog uitgerust met een draaibare bezel, verschroefde kroon en chronograaf functie. Kortom, Tag Heuer biedt met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 het perfecte plaatje voor de echte liefhebber en verzamelaar van fraaie en hoogwaardige horloges.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833? Bekijk dit prachtige horloge dan nu bij ons in de webshop! Wij leveren dit uitzonderlijke horloge met een mooie korting ten opzichte van de juweliersprijs. Je bestelt jouw nieuwe Tag Heuer horloge bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Wij leveren dit horloge met een garantie van twee jaar in een luxe officiële box. Ook voor een bijpassende hoogwaardige watchwinder kun je bij ons terecht. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

De kracht van Elysee horloges

Geplaatst op 23 mei 2024 om 14:34 uur

Een ontzettend leuk horlogemerk waarover we je in dit blog artikel meer over willen vertellen is Elysee. Dit horlogemerk is relatief onbekend maar zeker niet onbemind. Wij vinden Elysee horloges in ieder geval erg leuk, omdat het merk zich qua kwaliteit en prijs weet te onderscheiden in deze prijscategorie. Er zijn maar weinig “echte” horlogemerken zoals Elysee die in dit prijssegment zoveel waar voor je geld bieden. Als horlogeliefhebber die geen duizenden euro’s wilt besteden aan een horloge is een Elysee horloge een zeer goede optie. Zeker wanneer je weet dat Elysee een erg leuke mix van goede designs en uitstekende kwaliteit biedt.

Elysee horloge

Een fraai en stijlvol horloge kan vandaag de dag niet meer ontbreken om de pols van de moderne man. Met een mooi horloge maak je het gehele plaatje af, het is de finishing touch voor jouw look. Een zorgvuldig gekozen horloge kan daarnaast een uiting van karakter zijn, maar ook een waardevol erfstuk, of een collectors item.

Voor de aanschaf van een hoogwaardig luxe horloge kun je terecht bij gerenommeerde merken in bijvoorbeeld Zwitserland. Daarnaast biedt echter bijvoorbeeld ook Duitsland horloges van topkwaliteit, gegoten in een aansprekend design. Een bijzonder en aantrekkelijk horlogemerk, is bijvoorbeeld het merk Elysee. Dit horlogemerk is vandaag de dag een Duits horlogemerk, maar heeft zijn wortels in de Zwitserse Jura. Bij Elysee wordt er op het gebied van zowel techniek als uitstraling niets aan het toeval overgelaten. Het merk gaat op dit gebied dan ook enkel voor het beste van het beste. Elysee combineert de klassieke horlogetechnologie met de prachtigste horlogedesigns. Bovendien staat het merk voor innovatie. Men wil voor elk Elysee horloge steeds gaan voor vernieuwing en verbetering. De bedrijfsfilosofie voor het Elysee team luidt dan ook: "De kern van ons werk is de optelsom van design, kwaliteit en hoge waarde, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers."

Elysee volgt ambitieus zijn eigen pad en weet keer op keer horloges te bieden met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. De designs van het merk zijn bovendien stijlvol en elegant en weten dan ook niet voor niets menig liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges aan te spreken. Autosport heeft daarnaast in de geschiedenis van Elysee steeds een belangrijke rol gespeeld en maakt de horloges van het merk daarmee des te aantrekkelijker voor de liefhebbers van mooie horloges en autosport.

In dit artikel kun je meer lezen over een aantal fraaie modellen uit de collectie van Elysee. Een eerste horloge uit de collectie van Elysee, waarover we je graag meer vertellen, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589. Dit horloge heeft een sportieve en moderne uitstraling en is voorzien van een sprekende blauwe rubberen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Een vouwsluiting is zeer veilig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je horloge zomaar verliest. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast van de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur met witte accenten en wordt omringd door de eveneens blauwe draaibare bezel. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dit is een glassoort die bekend staat als zijnde extreem sterk. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 is in de basis voorzien van een uiterst hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko (Seiko/TMI NH35), waarmee je automatisch kiest voor een zeer betrouwbaar en degelijk horloge. Een automatisch uurwerk geniet de voorkeur van vele liefhebbers. Dit geavanceerde uurwerk kan functioneren op enkel beweging. Bovendien komt het vak van de horlogemaker bij deze uurwerken het beste tot uiting. Verder biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot is dit horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht, waarmee dit model geschikt is voor verschillende vormen van watersport. Met de Elysee Ocean Pro Ceramic 80589 kies je kort samengevat voor een horloge van hoge kwaliteit, met alles erop en eraan. Bovendien is dit horloge te dragen bij sportieve activiteiten, maar ook uiterst passend bij een meer casual of zakelijke outfit.

Een tweede horloge uit de collectie van Elysee die zeker je aandacht verdient, is de Elysee Heritage II 18016. Dit horloge heeft een geheel ander karakter dan het hier voorgenoemde model. Zo heeft de Elysee Heritage II 18016 een zeer klassieke uitstraling. Het horloge is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en een dikte van 11mm. Ook dit horloge is voorzien van het uiterst sterke saffierglas. De wijzerplaat van het horloge is klassiek blauw van kleur. Dit horloge van Elysee is tot 30 meter waterdicht. Het hart van het horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van het bekende merk Miyota. Dit betekent dat dit horloge werkzaam is op een batterij. Voordelen hiervan zijn dat dit uurwerk zeer goed bestand is tegen schokken en stoten en dat deze uurwerken uiterst punctueel zijn. De Elysee Heritage II 18016 biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en mooie chronograaf functie.

De genoemde twee horloges van het merk Elysee zijn slechts een kleine greep uit ons fraaie aanbod Elysee horloges. De genoemde modellen worden samen met verscheidene andere horloges van het merk nu bovendien door ons aangeboden met een aantrekkelijke korting.

Wij leveren de horloges van Elysee met twee jaar garantie en duidelijke handleiding in een luxe officiële box. BensonTrade is officieel Elysee horlogedealer en dus garanderen wij je originaliteit en zekerheid. Bekijk nu de mogelijkheden in onze webshop en kies voor jouw favoriet!