Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Zeppelin horloge

Geplaatst op 20 oktober 2021 om 08:26 uur

Wie kent de majestueuze Zeppelin niet? Dit bijzondere luchtvaartschip was indertijd een hele grote stap voorwaarts op het gebied van de luchtvaart en heeft dan ook een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis. De Zeppelin werd ontworpen door luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin. Het Duitse horlogemerk Zeppelin vindt zijn inspiratie in deze bijzondere persoonlijkheid.

Zeppelin 7036-3 horloge

Een horlogemerk als Zeppelin is een interessant merk voor een breed publiek. Dit is mede te danken aan het feit dat Zeppelin horloges niet alleen hoge kwaliteit leveren, maar bovendien ook betaalbaar zijn. De prijs-/kwaliteitverhouding is dan ook zeer goed. Verder biedt Zeppelin horloges met verschillende soorten uurwerken. Je vindt in de collectie dan ook horloges met quartz-, mechanische- en automatische uurwerken. Dit maakt dat er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een passend horloge voorhanden is.

Ook op het gebied van uitstraling biedt Zeppelin een diverse collectie. Hoewel we als een rode draad een stukje nostalgie en historisch design terug zien komen, biedt het merk zowel meer traditionele modellen als modellen met een wat sportievere uitstraling. De horloges zijn verder uitgerust met de moderne uurwerken en de Duitse degelijkheid garandeert een lange levensduur. Zeppelin stelt hoge eisen aan haar producten. De Zeppelin horloges worden na productie dan ook uitgebreid getest vooraleer ze geleverd worden aan de klant. Voor de liefhebber is Zeppelin niet alleen een zeer interessant merk door de goede kwaliteit die het merk biedt. Ook het feit dat het een merk betreft met een stukje historie en nostalgische insteek zal menig liefhebber wel weten aan te spreken. Bovendien is Zeppelin wel een bekend merk, maar wel een wat kleiner merk waardoor men extra aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking.

Graag lichten wij enkele modellen uit de diverse collectie van Zeppelin voor je uit. We beginnen met een model dat afkomstig is uit de jubileumcollectie van Zeppelin, namelijk de Zeppelin 100 years serie. Het gaat dan om het specifieke model Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit is een quartz horloge dat is voorzien van een Swiss made uurwerk en een mooie zwarte lederen band. Zowel de wijzerplaat als de horlogeband zijn zwart met witte accenten. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm. Verder is er gekozen voor gehard mineraalglas en is het horloge tot 50 meter waterdicht. Het horloge biedt verder mooie extra functionaliteiten. Zo is het horloge niet alleen voorzien van een secondewijzer en datumaanduiding, maar ook van een chronometer en tachymeter.

Een ander bijzonder model van Zeppelin is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3, afkomstig uit de Zeppelin LZ129 Hindenburg serie. Dit horloge springt er uit door de keuze voor stijlvol klassiek blauw, voor zowel de lederen horlogeband als de wijzerplaat, waarop onder andere de maanfase indicatie een mooi accent geeft. Dit is eveneens een horloge met een quartz uurwerk van Zwitserse makelij. Dit uurwerk is van het merk Ronda. Naast de maanfase functie biedt dit horloge ook een datumaanduiding en een secondewijzer.

Het derde horloge uit de collectie van Zeppelin dat wij graag even benoemen is de Zeppelin Night Cruise 7260-2. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de 2 bovengenoemde modellen. Dit horloge is een heel sportief en robuust horloge en heeft dan ook deze uitstraling. Wat betreft de kleur is er gekozen voor zwart met rode en witte accenten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van kunststof. Ook op het gebied van het uurwerk is dit een geheel ander horloge. Dit horloge is namelijk voorzien van een automatisch uurwerk. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal PVD en verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Het horloge is verder voorzien van een datum- en dagaanduiding, secondewijzer en een gangreserve aanduiding.

Het laatste model dat we even in het zonnetje zetten is een dameshorloge. Dit horloge komt uit de ‘Princess of the sky’ serie van Zeppelin en is ook een jubileummodel. Het gaat dan om de Zeppelin Princess of the Sky 7439-1. Dit horloge is een zeer stijlvol en elegant horloge voor de modebewuste vrouw. Bijzonder is dat dit horloge niet alleen om de pols, maar ook om de hals te dragen is. Het horloge is voorzien van een witte lederen horlogeband. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zilver en de horlogekast is gemaakt van edelstaal. Voor wat betreft het glas is er gebruik gemaakt van zeer sterk saffierglas. De rosékleurige  accenten bij dit horloge geven het geheel een extra luxe uitstraling. Dit is een horloge voorzien van een  Swiss made quartz uurwerk, wat natuurlijk een zeer solide basis vormt. Verder is het horloge voorzien van een secondewijzer.

De bovengenoemde modellen van Zeppelin zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide collectie. Als officieel dealer van dit Duitse merk kunnen wij elk horloge uit de actuele collectie leveren. Daarnaast bieden wij je zekerheid als officieel dealer. Wanneer je bij ons een Zeppelin horloge bestelt, ontvang je deze thuis in een luxe officiële box, met handleiding en 2 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete Zeppelin horloge!

Davosa Ternos Diver horloges

Geplaatst op 13 oktober 2021 om 07:25 uur

De zoektocht naar het perfecte horloge kan op zich al flink wat aarde in de voeten hebben. Je moet voor jezelf beslissen wat je graag om je pols wilt dragen. Denk dan aan kwaliteit, materiaal, soort uurwerk, merk en afkomst etc. Wanneer je echter een specifiek duikhorloge zoekt worden de eisen voor het horloge nog hoger en de zoektocht hiermee zeker niet gemakkelijker. Een duikhorloge moet tenslotte aan speciale voorwaarden voldoen en letterlijk onder hoge druk kunnen presteren. Er zijn diverse merken op de markt die speciale duikhorloges aanbieden van uitmuntende kwaliteit. Natuurlijk vinden we hoogwaardige duikhorloges in Zwitserland die niet voor niets bekend staan om de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit. Maar er zijn ook alternatieven die eenzelfde kwaliteit bieden tegen een gunstigere prijs.

Davosa Ternos Ceramic Diver 161.555.04 horloge

Ook in Duitsland echter zijn duikhorloges te vinden die van uitstekende kwaliteit zijn en zich onderscheiden door de echte Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Het Duitse horlogemerk Davosa biedt een ruime collectie horloges aan waaronder ook hoogwaardige duikhorloges. Davosa maakt hierbij gebruik van Zwitserse uurwerken van topkwaliteit. Hiermee weet je zeker dat je horloge uitgerust is met een solide basis en daarmee ook dat je voor lange tijd van jouw Davosa horloge kunt genieten. Davosa is bovendien een merk met historie aangezien het begin van het verhaal van dit merk al stamt uit 1881. Dit maakt Davosa extra interessant voor de echte liefhebber en verzamelaar. Bovendien biedt Davosa een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding omdat de horloges van dit merk niet alleen van zeer goede kwaliteit maar tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Dit maakt een merk als Davosa toegankelijk voor een breed publiek.

Een mooi voorbeeld van Davosa duikhorloges, die behoren tot de beste die er ter wereld verkrijgbaar zijn, zijn de Davosa Ternos Diver horloges.  Alle horloges van Davosa zijn standaard voorzien van het welbekende sterke saffierglas en een verschroefde kroon voor optimale bescherming en waterdichtheid. Dit zijn eigenschappen die ieder horloge zeker aantrekkelijk maken, met name wanneer het een duikhorloge betreft. Een bijzonder mooi horloge afkomstig uit de Davosa Ternos Diver serie is het Davosa Ternos Diver 161.455.10 horloge. Dit horloge is uiteraard voorzien van een Swiss made uurwerk, in dit geval van het merk ETA. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband die sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van felgroene accenten. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40mm en een dikte van 12mm. Het saffierglas zorgt ervoor dat er niet snel krasjes of beschadigingen zichtbaar zullen zijn. Dit horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en beschikt over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Met dit prachtexemplaar van Davosa ben je als echte sportieveling in bezit van een tophorloge, waar je altijd op zult kunnen bouwen.

Een ander bijzonder model uit de Ternos Diver serie is het Davosa Ternos Diver Ceramic 161.600.55 horloge. Dit zeer sportieve horloge is uitgerust met een Swiss made uurwerk van het merk ETA en is eveneens tot 200 meter waterdicht. Verder is dit horloge uitgevoerd in de kleur zwart en heeft het een horlogekast en horlogeband welke vervaardigd zijn uit edelstaal PVD. Het horloge is te sluiten met een vouwsluiting. De horlogekast heeft daarnaast een doorsnede van 40mm en een dikte van 12mm. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een verschroefde bodem en van saffierglas. Wat verder opvalt aan dit horloge zijn de datumloep en keramische bezel. Het horloge beschikt bovendien ook over een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, met dit horloge kies je voor een geheel compleet en kwalitatief duikhorloge en dat tegen een scherpe prijs.

Met de kwaliteit van deze horloges doet Davosa zeker niet onder voor de duurdere merken op dit gebied. Dit maakt dan ook dat het zeker de moeite waard is de collectie van Davosa eens nader onder de loep te nemen. Of je nu een horloge zoekt voor het dragen tijdens sporten of een andere hobby, of dat je een horloge wilt aanschaffen om te dragen naar kantoor, Davosa biedt het allemaal. Ook op het gebied van uitstraling biedt Davosa diversiteit, zodat er voor verschillende persoonlijke voorkeuren een Davosa horloge te vinden is.

Wanneer je de horloges van Davosa graag beter wilt bekijken, bieden wij in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Davosa horloges. Als je een Davosa horloge bij ons besluit te bestellen, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie. Het horloge wordt dan geleverd in een luxe officiële box en natuurlijk stevig en zorgvuldig door ons ingepakt voor het op reis gaat. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe horloge in perfecte staat bij jou afgeleverd wordt. Wij zijn trots dat wij als officieel dealer van Davosa al meer dan 10 jaar met dit exceptionele merk mogen samenwerken. Wij hebben zodoende ook een ruime kennis en ervaring opgedaan met dit merk en kunnen je desgewenst met de nodige raad en daad bijstaan.

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Geplaatst op 5 oktober 2021 om 11:56 uur

Wanneer je een aantal automatische horloges in bezit hebt is een goede watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen blijven lopen. Wanneer het horloge niet gedragen wordt komt het horloge stil te staan met verschillende vervelende gevolgen van dien. Zo kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave veroorzaken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt als liefhebber van mooie horloges. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de bewegingsbehoefte van ieder automatisch horloge. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt is een goede watchwinder de ultieme oplossing. Deze voorziet in de benodigde beweging en zorgt daarnaast voor het optimaal verdelen van de olie binnenin het uurwerk. Verder dient een watchwinder direct ook als veilige opbergplaats voor jouw horloges. Kortom, een watchwinder is niet alleen handig omdat jouw horloges altijd op tijd lopen en direct gereed zijn om te dragen, het is ook goed voor het behoud van jouw automatische horloges.

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw automatische horloges, dien je je af te vragen aan welke eisen deze voor jou moet voldoen. Als je een model wilt hebben die meer ruimte biedt dan voor een enkel horloge en je zo’n 3 tot 4 automatische horloges in bezit hebt, biedt het merk Benson verschillende mooie opties. Dit innovatieve merk van Nederlandse bodem is nog relatief jong te noemen, maar heeft des te meer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zowel het kwalitatieve horloge als de watchwinder. Bovendien laat Benson de watchwinders in eigen beheer vervaardigen, wat verschillende voordelen oplevert. Zo houdt men de lijntjes kort wat betreft de kwaliteit waar Benson bekend om staat en weet men bovendien de prijzen scherp te houden. Benson weet met hun watchwinders dan ook een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding neer te zetten.

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Een aansprekend model afkomstig uit de collectie van Benson dat we graag nader belichten is de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges. De watchwinder is met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd en is gemaakt van bijzonder mooi hout. Deze luxe horlogeaccessoire is strak en modern vormgegeven en uitgevoerd in de kleur carbon. Doordat dit model compact van vorm is, is deze gemakkelijk te plaatsen in elk interieur. Bijvoorbeeld in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Het hart van de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder wordt gevormd door motoren van Japanse origine. Het grote voordeel van deze motoren is dat ze duurzaam en sterk zijn, zodat ze elk automatische horloge, ongeacht grootte en gewicht, veilig en professioneel opwinden. Bovendien voeren ze hun werk vrijwel in stilte uit. Dit maakt dat je deze watchwinder ook zonder zorgen kunt plaatsen in je slaapkamer of bijvoorbeeld op je werkplek. De Japanse motoren zijn natuurlijk ook zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat jouw horloges op de juiste wijze van energie worden voorzien. Deze watchwinder kan met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend ronddraaien. Daarnaast heeft de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder  overwind protectie en een powerwinding functie. Hiermee worden jouw horloges in korte tijd opgewonden. Dit is uiteraard een mooie oplossing als je even niet zoveel tijd beschikbaar hebt.

De Benson Compact Triple 3.CF watchwinder is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Dit komt onder andere doordat je de rotoren ieder apart kunt instellen en op deze manier kunt afstemmen op de behoeften van jouw horloges individueel. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het moderne touchscreen. Je stelt op deze wijze onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Naast de mogelijkheid de rotoren afzonderlijk in te stellen, maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat vrijwel elk soort automatisch horloge feilloos in de watchwinder te plaatsen is.

Maar vergeet ook zeker de LED verlichting niet. Hiermee kan je jouw horloges opwinden in helder licht zodat je er een perfect zicht op hebt. Dit is niet alleen handig maar ook een fraaie aanblik.

Samengevat kies je met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit en daarmee voor het beste voor jouw horloges. Benson biedt hiermee een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt modellen van dit merk tenslotte tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit.

De de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder biedt zowel op het gebied van techniek als uitstraling een gevoel van luxe. Dit is ook te zien aan de fraaie afwerking van deze horlogeaccessoire. Dit model watchwinder is bij Benson ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van 1 of 2 horloges. Handig als je niet 3 horloges wilt opwinden, maar wanneer je minder horloges in bezit hebt.

Met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar voor gebruik en altijd veilig opgeborgen. Wacht dus niet langer en bestel nu jouw Benson Compact Triple 3.CF watchwinder!

Je vindt dit hoogwaardige model in onze webshop. Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw aankoop stevig verpakt op reis gaat, zodat deze in topconditie bij jou aankomt. Ook voor advies in deze ben je bij ons op het goede adres. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij jou zeker van dienst kunnen zijn.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

Geplaatst op 27 september 2021 om 15:35 uur

Iedere horlogeliefhebber zal een voorkeur hebben voor een horloge van topkwaliteit. Als echte liefhebber kijk je niet alleen naar de uitstraling van een horloge, maar ook naar de technische aspecten, het soort uurwerk en het materiaalgebruik. Wanneer je een horloge wilt aanschaffen van top kwaliteit is er zeker veel keuze uit verschillende merken en typen horloges. Als je zeker wilt zijn van hoogwaardige kwaliteit en hoogstaande techniek voor jouw horloge dan ben je met een horloge van Zwitserse komaf aan het goede adres. Zwitserland staat niet voor niets bekend als het horlogeland pur sang, Zwitserland herbergt vele vakbekwame horlogetechnici en daarnaast verschillende mooie horlogemerken die het verschil weten te maken. Een van onze favoriete merken uit dit Alpenland is Tag Heuer. Een horlogemerk met een prachtige geschiedenis dat al jarenlang fantastische horloges vervaardigt.

In dit blog artikel belichten we specifiek dit interessante merk: het Zwitserse merk Tag Heuer. Tag Heuer is een merk dat al jarenlang Swiss made horloges produceert van onbetwiste kwaliteit. Doordat het merk al zeer lang op de markt actief is heeft het alle ontwikkelingen op dit gebied van dichtbij meegemaakt. Bovendien staat Tag Heuer als merk ook zeker bekend als een merk dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Dit is dan ook goed te zien aan de technische functionaliteiten die dit bijzondere horlogemerk met zijn horloges te bieden heeft. Naast innovatie, staat bij Tag Heuer een perfecte kwaliteit, een tijdloos design en een sublieme afwerking ook hoog op de agenda. Ieder afzonderlijk horloge moet dan ook circa 60 tests succesvol doorlopen voordat het door het merk wordt goedgekeurd. Tag Heuer laat wat dit betreft duidelijk niets aan het toeval over en speelt op zeker.

Veel horlogemerken hebben een bepaald design of enkele designs in de collectie die worden gezien als het icoon van het merk. Dit geldt ook voor Tag Heuer. Naast de populaire Tag Heuer Carrera modellen zijn ook de Aquaracer modellen koplopers van dit kwaliteitsmerk. We noemen in dit artikel dan ook graag het specifieke Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge. Dit horloge zal bij zowel de echte liefhebber als de serieuze verzamelaar op het verlanglijstje staan. Typerend voor de horloges van Tag Heuer is dat men bij de ontwerpen van dit merk een klassieke uitstraling met sportiviteit weet te verenigen. Dit maakt dat de horloges een breed publiek weten te interesseren. Dit geldt dan ook voor de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge is stijlvol en elegant, maar heeft tegelijkertijd een sportieve en stoere look. Het horloge is voorzien van een edelstalen band en de horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal. De horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en is 15mm dik. Dit horloge is verder voorzien van saffierglas, waarmee je verzekerd bent van een optimale bescherming tegen krasjes en beschadigingen.

De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en is voorzien van zilverkleurige accenten. Het horloge sluit met een vouwsluiting. Ook wat betreft techniek valt dit horloge echt onder de toppers. Uiteraard is het horloge voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk, waarmee je gegarandeerd lang op dit horloge zult kunnen bouwen. Verder is dit horloge waterdicht tot maar liefst 300 meter en daarmee uitermate geschikt voor de echte sportieveling. Het horloge is daarnaast voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Maar dan zijn we er nog niet. Ook de secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren ontbreken bij dit horloge niet. Als kers op de taart biedt dit horloge ook nog een mooie chronograaf functie. Met het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge kies je dus voor een zeer compleet horloge van uitermate hoge kwaliteit, dat bovendien een echte eyecatcher is om de pols.

Wij bieden in onze webshop enkele mooie modellen van Tag Heuer aan. Hieronder ook de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Het is extra aantrekkelijk om dit horloge nu bij ons aan te schaffen. Wij bieden namelijk een hele mooie korting aan ten opzichte van de juweliersprijs van dit horloge. Dit is dus jouw kans om een Swiss made horloge aan te schaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs.

Wanneer je dit of een ander horloge van Tag Heuer bij ons aanschaft ontvang je deze thuis in een luxe officiële box. Verder krijg je natuurlijk gewoon 2 jaar garantie op je horloge. Aangezien wij een lange ervaring hebben op het gebied van kwaliteitshorloges kun je bij ons ook terecht voor vragen, advies en een uitstekende service. Je bestelt jouw Tag Heuer horloge veilig en snel bij ons in de webshop. Betalen doe je eenvoudig met iDeal, Paypal of creditcard. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en Post NL. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw horloge zorgvuldig verpakt op pad gaat, zodat het in topconditie bij jou aankomt.

Wacht dus niet langer en kies jouw favoriet van Tag Heuer! Met een horloge van dit kaliber met een Swiss made automatisch uurwerk ben je er altijd zeker van dat je op je horloge kunt rekenen. Ben je dus op zoek naar kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, dan is Tag Heuer het merk voor jou!

Locman horloges uit Italie

Geplaatst op 22 september 2021 om 16:01 uur

Italianen staan onder andere bekend om hun goede smaak, stijl en klasse. Ook wanneer we dit op het gebied van de horlogerie bekijken weten Italiaanse merken zich te onderscheiden met hun gevoel voor finesse en elegantie. Het Italiaanse horlogemerk Locman laat dit ook duidelijk zien met hun collectie bijzondere kwaliteitshorloges. Locman weet een breed publiek aan te spreken met de moderne en sportieve modellen in hun collectie. Doordat ze daarnaast gebruik maken van zowel automatische- als quartz uurwerken, is er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een Locman horloge te vinden.

Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB watch

De karakteristieke Locman horloges kenmerken zich verder doordat ze zeer kleurrijk en hiermee ook zeer aansprekend zijn. Locman onderscheidt zich onder meer van andere merken door het gebruik van carbon fibre en titanium voor hun horlogekasten. Deze materialen hebben eigenschappen waardoor deze de horloges een grote meerwaarde geven. Zo is carbon fibre extreem sterk en heeft het een moderne en sportieve uitstraling. Titanium is weer heel licht van gewicht, hierdoor zitten de horloges zeer comfortabel om de pols. Je voelt hiermee nauwelijks dat je een horloge draagt. Niet voor niets wordt titanium ook veelvuldig in de vliegtuigindustrie toegepast. Locman is het populairste horlogemerk van Italië en dat is dan ook niet voor niets.

Locman biedt een brede collectie bijzondere designs. Het Montecristo model van Locman is het populairste model en wordt als een waar icoon van het merk beschouwd. Graag nemen we enkele specifieke Montecristo modellen van Locman voor je onder de loep. Te beginnen met het Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB horloge. Dit horloge zal ieders ogen weten te trekken wanneer je hem om je pols hebt. De verschillende tinten helderblauw die zijn gebruikt voor zowel de horlogeband als voor het uurwerk zijn zeer aansprekend te noemen. Wat betreft het materiaal is voor de band gekozen voor rubber en voor wat betreft de horlogekast titanium, zoals we dat van Locman kennen. De horlogekast heeft een doorsnede van 44mm en een dikte van 13 mm. Verder is er gebruik gemaakt van saffierglas, dat als eigenschap heeft dat krasjes en beschadigingen niet snel te zien zullen zijn. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Wat betreft het uurwerk is dit model uitgerust met een quartz uurwerk, wat als voordeel kan hebben dat het horloge beter bestand is tegen schokken en stoten. Bovendien geeft een quartz horloge de tijd over het algemeen nauwkeuriger weer. Het horloge biedt verschillende extra functionaliteiten die zeker het benoemen waard zijn. Naast een secondewijzer en datumaanduiding is het horloge namelijk ook voorzien van lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie.

Een tweede model dat we graag benoemen is het Locman Montecristo 41mm 0541A19S-00PTWHPL horloge. Ook dit horloge valt in de eerste plaats op door het levendige kleurgebruik. Zowel de wijzerplaat als de prachtige lederen horlogeband zijn uitgevoerd in dezelfde mooie kleur groen. Het horloge sluit met een doornsluiting. Dit model is bovendien voorzien van een automatisch uurwerk en is tot 100 meter waterdicht. Verder is de horlogekast gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Ook dit horloge heeft op technisch gebied veel te bieden. Niet alleen is dit model voorzien van een secondewijzer en datumaanduiding, maar ook van lichtgevende indicatoren. Met dit horloge van Locman kies je voor stijl en smaak en voor een horloge waar je zeker veel complimentjes over zult ontvangen. Het horloge is door het design en de keuze voor het gebruik van de bijzonder mooie kleur groen absoluut stijlvol en tijdloos te noemen.

Met een Locman horloge kies je voor kwaliteit en een moderne uitstraling. Wij bieden in onze webshop als officieel dealer van Locman de nieuwste collecties en de beste service. Op dit moment zijn er diverse nieuwe modellen van Locman toegevoegd in ons assortiment, ook van de populaire Montecristo modellen van dit Italiaanse merk. Het is dan ook meer dan ooit de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop bij de collectie van Locman. Wanneer je het gebruik van moderne kleuren en accentkleuren weet te waarderen en op zoek bent naar een horloge van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij Locman absoluut op het juiste adres. Maar ook wanneer je een horloge verkiest met meer neutrale kleuren heeft Locman je veel moois te bieden.

Naast de nieuwste Locman modellen vind je in onze webshop ook verschillende modellen van Locman die je nu met een leuke korting kunt bestellen. Hoewel de prijs-/kwaliteit verhouding van de Locman horloges sowieso heel goed is, kun je deze modellen nu tegen een extra scherpe prijs aanschaffen.

Ieder Locman horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Wij hebben als officieel dealer van Locman veel modellen gewoon op voorraad. Mocht er echter een Locman horloge niet tussen staan waarin je interesse hebt, kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij kunnen elk horloge uit de collectie van Locman namelijk aan je leveren. Er kan dan wel een korte levertijd op zitten omdat de horloges uit Italië moeten komen.