Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 13 mei 2022 om 13:27 uur

Een goede watchwinder zorgt ervoor dat automatische horloges van voldoende energie worden voorzien zodat ze niet stil komen te staan. Deze horlogeaccessoire is niet alleen functioneel maar ook een must have voor de echte horlogeliefhebber.

Wanneer je meer zoekt dan een standaard watchwinder die enkel een doeltreffende opwinding verzorgt, dan zijn er veel mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld niet alleen op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder, maar daarnaast ook een uitgebreide opbergplaats zoekt voor zowel jouw automatische horloges als eventuele andere horloges of sieraden, dan is dit een interessant artikel voor jou.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow

Watchwinders zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Er zijn echter merken op de markt die vele extra’s te bieden hebben zoals bijvoorbeeld extra opbergruimte. Als dit dan ook nog wordt gecombineerd met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding dan wil je daar als liefhebber van automatische horloges natuurlijk alles van weten. Een merk dat aan bovengenoemde eigenschappen voldoet is het merk Paul Design. Paul Design is een merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk staat bekend als een traditioneel merk dat klassieke stijlvolle watchwinders produceert. Bovendien heeft Paul Design innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. We kunnen dan ook wel zeggen dat Paul Design een vooruitstrevend merk is met veel potentie. Inmiddels zijn wij al meer dan 10 jaar officieel dealer van dit merk.

Paul Design is een merk met een uitgebreide collectie watchwinders die zowel voor de bewonderaar met enkele automatische horloges als voor de echte verzamelaar veel te bieden heeft. Met de Japanse motoren die Paul Design gebruikt voor zijn watchwinders kiest het merk voor hoge kwaliteit. Bovendien gaan deze motoren lang mee en zijn ze zuinig in energieverbruik. Een ander pluspunt is dat de motoren in staat zijn hun werk in stilte uit te voeren. Je kunt hierdoor een watchwinder van Paul Design zonder problemen plaatsen op plekken waar stilte gewenst is, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer of in een kantoor. Paul Design gaat daarnaast voor de nieuwste technieken in combinatie met uitnodigende prijzen. Zo kies je met een Paul Design watchwinder voor betaalbare kwaliteit en bovendien een smaakvol design.

Een watchwinder uit de collectie van Paul Design die echt het benoemen waard is, is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van prachtig hout en uitgevoerd in de kleur black shadow. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur. Dit model is afsluitbaar met het handige deurtje van mineraalglas. Dit maakt deze watchwinder ideaal om jouw automatische horloges in op te winden en in te bewaren. In deze watchwinder kun je niet alleen 2 automatische horloges tegelijk opwinden, daarnaast biedt dit model ook nog opbergruimte voor 3 extra horloges of bijvoorbeeld sieraden of manchetknopen. Ook deze watchwinder van Paul Design heeft een solide basis in de vorm van Japanse motoren van het kwaliteitsmerk Mabuchi. Met een watchwinder van dit kaliber ben je er altijd zeker van dat jouw automatische horloges niet stil komen te staan. Bovendien is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder zeer krachtig en geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge. Dit ongeacht het merk, type of formaat horloge. Ook de flexibele horlogehouders die door Paul Design worden gebruikt maken dit mogelijk. Deze horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de watchwinder geplaatst kan worden.

Het moderne touchscreen maakt het mogelijk binnen zeer korte tijd de instellingen van de watchwinder te wijzigen. Dit kun je doen voor ieder horloge apart. Zo zorg je ervoor dat elk horloge precies de opwinding krijgt die het nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De watchwinder biedt hiernaast ook nog een ingebouwde LED verlichting. Dit is voor de bewonderaar van automatische horloges zeker een plus, aangezien je op deze manier je horloges altijd goed in het zicht kunt houden. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Samengevat, met de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow kies je voor een klassieke stijlvolle watchwinder waarin jouw automatische horloges op een efficiënte en milde wijze kunnen worden opgewonden. Bovendien zullen jouw horloges wanneer ze geplaatst zijn in deze watchwinder ieders aandacht weten te trekken. Met de ingebouwde LED verlichting zet je jouw horloges desgewenst in de spotlight en benadruk je het elegante karakter van de watchwinder. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is passend in zowel een modern als meer klassiek interieur. Door de compacte vormgeving is er in ieder interieur wel een mooi plekje te vinden voor dit design. Je krijgt met de watchwinders van Paul Design relatief veel voor een aantrekkelijk bedrag. Hiermee weet Paul Design dan ook een breed publiek aan te spreken.

Wij zijn officieel dealer van Paul Design en zelf erg enthousiast over dit merk. We zijn in staat jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te verlenen. De watchwinders van Paul Design worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Kies voor het beste voor jouw automatische horloges én voor je portemonnee, kies voor een Paul Design watchwinder!

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

Geplaatst op 7 mei 2022 om 15:07 uur

Het vak van de authentieke horlogemaker werd 200 jaar geleden een belangrijke bron van inkomsten voor veel boeren in de bergen in Duitsland en Zwitserland. Om de zware wintermaanden te overbruggen leerden veel boeren destijds dit bijzondere ambacht. Daar ligt dan ook de bron van het ontstaan van horlogemerken met een geschiedenis, zoals het Duitse horlogemerk Davosa.

Sinds die tijd is er steeds weer geschaafd aan technieken en is men innovatie en ontwikkeling nooit uit de weg gegaan. Dit maakt het horloge van nu, met de moderne ontwikkelde technologie, gecombineerd met de traditionele liefde voor het vak. Bij het merk Davosa wordt er met veel kennis en kunde, maar vooral ook met passie aan de horloges gewerkt. Dit is te zien aan het oog voor detail dat tot uiting komt in ieder afzonderlijk horloge, aan de gebruikte geavanceerde technologie en aan de hoge vereisten waaraan het merk moet voldoen. Davosa voert namelijk het Swiss made label en werkt dan ook met de hoge standaarden die hieraan gesteld worden. Hiermee is de hoge kwaliteit van de horloges gewaarborgd en schaf je met een Davosa horloge een horloge aan waar je jarenlang plezier van hebt.

Het logo van Davosa refereert aan de gedestilleerde windroos, dat gezien wordt als een historisch maritiem symbool. Dit symbool zou iedereen die het droeg weer veilig op de weg terug naar huis brengen. Voor Davosa geldt deze windroos als een symbool om door te gaan wanneer er tegenslagen zijn en je doel te blijven nastreven. Tegelijkertijd staat de windroos voor de watersport en avontuur. Dit is geheel passend bij de collectie van Davosa, omdat deze niet alleen mooie pilotenhorloges herbergt, maar eveneens prachtige duikhorloges van superieure kwaliteit. Davosa wil de horloges toegankelijk houden voor iedere liefhebber van mooie horloges. Het merk blinkt dan ook uit door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges. De kwaliteit van Davosa staat voor zich. Het merk combineert Duitse degelijkheid, Swiss made kwaliteit en een uniek gevoel voor stijl. Met daarbij opgeteld de uitnodigende prijzen is Davosa een merk dat zeker de moeite is nader onder de loep te nemen.

Onder andere de Ternos en Argonautic series van Davosa zijn immens populair. Deze series herbergen horloges geschikt voor de fanatiek sporter. Zo kun je bij Davosa terecht voor duikhorloges die behoren tot de beste ter wereld. Een mooi voorbeeld van zo’n horloge is de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65. Dit horloge is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, met sprekende oranje accenten. Deze combinatie van kleuren maakt dit model tot een echte blikvanger om de pols. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber, wat het horloge heel comfortabel te dragen maakt. Dit model sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van carbon. Dit maakt deze horlogekast niet alleen uiterst sterk, maar zorgt ook voor een zeer sportieve en stoere uitstraling van het horloge. De horlogekast heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. Davosa kiest enkel voor de beste materialen. Zo heeft het merk dit horloge voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Zo hoef je niet snel bang te zijn voor krasjes op je horloge.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

Het automatische uurwerk van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 is uiteraard van Swiss made kwaliteit. Het horloge is waterdicht tot maar liefst 300 meter. Daarnaast biedt dit model verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo beschikt dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Superluminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker goed te raadplegen is. Tot slot is dit horloge compleet met draaibare bezel, verschroefde kroon en bodem en helium ventiel. Bij dit model wordt als kers op de taart ook nog een fraaie nato horlogeband geleverd. Deze is eveneens uitgevoerd in de kleuren zwart en oranje en is daarmee perfect passend bij het horloge. De combinatie van de uitmuntende kwaliteit en uitgebreide lijst aan functionaliteiten maakt dit horloge uniek. Dit wordt echter nog eens extra benadrukt doordat dit model is gelimiteerd tot 140 stuks wereldwijd. Het horloge is speciaal uitgegeven vanwege het 140 jarig bestaan van Davosa. Met dit horloge om de pols draag je dan ook daadwerkelijk een uniek stuk, dat je niet snel bij een ander zult zien. Dit maakt dit horloge niet alleen extra interessant voor de liefhebber van mooie horloges, maar ook voor de echte verzamelaar. Dit horloge is wat dat betreft een waar collectors item te noemen.

Davosa biedt de hoogwaardige horloges uit de collectie aan tegen scherpe prijzen, wat maakt dat je veel waar voor je geld krijgt. Met Davosa kies je dan ook voor betaalbare kwaliteit en een sportieve look and feel. Bij ons in de webshop kun je vele modellen van Davosa bestellen. Voor iedere liefhebber van luxe horloges is er wel een passend Davosa horloge te vinden. Wij leveren jou het gewenste Davosa horloge met 2 jaar garantie in een luxe officiële horlogedoos.

Let op: wij hebben maar een beperkt aantal exemplaren van dit speciale Limited Edition horloge op voorraad. Davosa heeft geen exemplaren meer op voorraad en ze worden niet meer geproduceerd. Voor deze speciale horloges geldt echt op = op.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia

Geplaatst op 30 april 2022 om 12:47 uur

Ben jij fan van Rolex horloges? Zoals je weet zijn deze horloges vrij prijzig. En wellicht heb je niet het budget om een Rolex aan te schaffen. Dan is het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane iets voor jou. Meccaniche Veneziane combineert de welbekende Italiaanse klasse en stijl met hoogwaardige techniek en deze horloges van dit merk zijn tegelijkertijd betaalbaar.

Waar Meccaniche Veneziane voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken biedt het merk nu ook horloges voorzien van eveneens kwalitatieve Seiko uurwerken. Dit heeft als voordeel dat het merk de horloges tegen nog scherpere prijzen kan aanbieden. De inspiratie van Meccaniche Veneziane is te vinden binnen de traditionele Venetiaanse horlogemakerij. Het logo van het merk is geïnspireerd op het kruis van de San Marco klokkentoren in Venetië. De uitstraling van de horloges van Meccaniche Veneziane refereren aan de materialen die door de jaren heen werden gebruikt voor de bouw van Venetië. Meccaniche Veneziane is met deze wetenschap met recht een merk met een verhaal en heeft daarnaast bovendien een interessante historie. Inmiddels is naam van dit merk overgegaan in Venezianico. Het is echter hetzelfde bedrijf en hetzelfde type horloges.

De mensen achter Meccaniche Veneziane zijn ervan overtuigd dat kleuren belangrijk zijn in het overbrengen van emoties. Graag wil het merk daarin uniek zijn en vrijheid van geest uitdrukken. Dit inspireert hen dan ook om interessante en unieke kleurcombinaties te gebruiken. Dit komt duidelijk tot uiting in de prachtige collectie van Meccaniche Veneziane, waarvan een levendig en creatief kleurgebruik een kenmerkende eigenschap te noemen is. De betaalbaarheid van de horloges van Meccaniche Veneziane is voor het merk een groot goed. Zij weten hun horloges aantrekkelijk geprijsd te houden door geen gebruik te maken van onnodige tussenpersonen tussen hen en de klant. Dit zorgt er onder andere voor dat zij betaalbare horloges bieden, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Het merk staat dan ook bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden.

De collectie van Meccaniche Veneziane herbergt horloges met een moderne en sportieve uitstraling, die doen denken aan de beroemde Rolex look. De horloges van Meccaniche Veneziane worden voorzien edelstalen banden of van prachtige lederen horlogebanden die met de hand worden vervaardigd door kundige ambachtslieden. Het leder dat hiervoor wordt gebruikt is afkomstig uit Veneto en Toscane. De bijzonder mooie lederen banden zijn soepel, duurzaam en zacht en uiterst comfortabel te dragen. Kenmerkend zijn de accenten op de banden in de vorm van stiksels in een veelal contrasterende kleur. Voor de liefhebber is er de keuze uit horloges met een sprekend kleurgebruik. Hiermee kies je voor een echte eyecatcher om de pols. Er zijn echter ook schitterende horloges van Meccaniche Veneziane verkrijgbaar die in meer rustigere tinten zijn uitgevoerd. In combinatie met een bijvoorbeeld rosé gekleurde horlogekast, zijn dit eveneens prachtige ontwerpen.

De collectie van Meccaniche Veneziane is onderverdeeld in verschillende series horloges. De meest populaire serie is de Meccaniche Veneziane Nereide serie. Deze modellen van dit luxe merk zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is afkomstig uit de Nereide serie en nemen wij graag even als voorbeeld. Dit horloge is voorzien van een prachtige vintage lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn uitgevoerd in een lichtere tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en is voorzien van rode, blauwe en witte accenten. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal. De kast heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is er voor het horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het horloge sluit met een doornsluiting en is mooi afgewerkt met Côtes de Genève.

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is nog voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Evenals alle andere modellen uit de Nereide serie is dit model tot 200 meter waterdicht. Verder biedt dit horloge vele mooie extra’s. Je beschikt hiermee namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is verder voorzien van C1 Swiss Superluminova, een verschroefde kroon en draaibare bezel. Tot slot is dit horloge uitgerust met een mooie GMT functie, wat het horloge zeer compleet maakt. Kort gezegd is dit horloge een uitstekende keuze wanneer je voorkeur uitgaat naar een sportief model met een unieke uitstraling, van Swiss made kwaliteit. De Italiaanse klasse in combinatie met het Zwitserse uurwerk maken dit horloge tot een pareltje.

Wanneer je een Meccaniche Veneziane horloge bestelt, ontvang je deze in een prachtige houten horlogebox, die op ambachtelijke wijze is vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Meccaniche Veneziane kiest hiermee van het uurwerk, tot de lederen horlogebanden en de horlogebox voor absoluut vakwerk. Je kunt de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia nu bij ons in de webshop bestellen tegen een extra scherpe prijs, omdat deze bij ons in de uitverkoop is. Grijp dus nu je kans en schaf dit prachtige horloge bij ons aan tegen een gereduceerd tarief. Je ontvangt jouw nieuwe Meccaniche Veneziane horloge dan met 2 jaar garantie met handleiding thuis.

Wij hebben de laatste Meccaniche Veneziane horloges op voorraad. Wij bieden deze horloges met een leuke korting aan. Profiteer van deze laatste stuks en verzeker jezelf van een prachtig Italiaans horloge om je pols.

Iron Annie Bauhaus 5066-4 horloge

Geplaatst op 19 april 2022 om 12:26 uur

Het Duitse horlogemerk Iron Annie is onderdeel van de horlogeproducent Pointtec, dat ook het bijzondere merk Zeppelin produceert. Iron Annie is een merk met geschiedenis en werd door hen in 2017 opgenomen in de productie ter ere van het 30 jarig jubileum van Pointtec. Met het merk Iron Annie voert Pointtec ons terug naar de tijd van het vliegtuig JU52 met registratie D-AQUI. Dit bijzondere en robuuste model werd indertijd door de Amerikanen ‘Iron Annie’ gedoopt, door het krachtige en duurzame karakter van het toestel. Met de Iron Annie horloges bracht Pointtec horloges op de markt met dezelfde robuuste en hoogwaardige kwaliteit als de vliegtuigen destijds. Pointtec weet met het merk Iron Annie niet alleen de bewonderaar van luxe retro horloges aan te spreken, maar daarnaast ook de liefhebber van een stukje geschiedenis en nostalgie.

Iron Annie Bauhaus 5066-4 horloge

Met de collectie van Iron Annie weet het merk een zeer divers en uiteenlopend assortiment horloges te brengen. Zo herbergt de collectie horloges met zowel quartz- als mechanische- en automatische horloges. Deze uurwerken zijn afwisselend van Japanse of Zwitserse komaf. De collectie van Iron Annie is verder zeer groot en we vinden er horloges met prachtige lederen horlogebanden in verschillende mooie kleuren. Het is echter tevens mogelijk horloges te bestellen met een stoere Milanese edelstalen band. De collectie is onderverdeeld in verschillende series horloges. Hierbij valt onder meer de Iron Annie Bauhaus serie op. Hierin vinden we horloges die zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, die zijn fundering vindt in onder meer minimalisme en een ingetogen design. Daarnaast biedt de collectie van Iron Annie ook prachtige pilotenhorloges voor de echte liefhebber. We zien hier ook verschillende mooie extra functionaliteiten terugkomen, voor diegenen die waarde hechten aan een compleet plaatje.

Het merk Iron Annie biedt naast diversiteit, kwaliteit en een stukje nostalgie, ook innovatie, technische finesse en de welbekende Duitse degelijkheid. Bovendien is een Iron Annie horloge aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk staat er dan ook om bekend een goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Doordat het een klein merk betreft, heeft Iron Annie extra aandacht beschikbaar voor de kwaliteit en afwerking van de horloges. Wat verder opvalt is het oog voor detail dat terugkomt in ieder afzonderlijk Iron Annie design. De horloges van Iron Annie worden gemaakt door de beste horlogemakers in Duitsland en zijn daarmee uitermate betrouwbaar. Voor het vervaardigen van de horloges van Iron Annie worden mooie en hoogwaardige materialen uitgekozen, voor een perfect eindresultaat.

Graag zetten we één specifiek horloge van Iron Annie in de spotlight, die afkomstig is uit de Iron Annie Bauhaus serie. We hebben het dan over de Iron Annie Bauhaus 5066-4. Dit horloge is voorzien van een prachtige bruine lederen horlogeband, maar is desgewenst ook leverbaar met een Milanese edelstalen horlogeband. De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en oogt rustig en ingetogen. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en doorsnede van 41 mm.  Verder is het horloge voorzien van K1 mineraalglas en sluit dit model met een doornsluiting. Dit model van Iron Annie is tot 50 meter waterdicht.

Wanneer we kijken naar het uurwerk van de Iron Annie Bauhaus 5066-4, zien we een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Een bijzonder mooi detail bij dit design is de doorzichtige achterkant die ervoor zorgt dat je een goed zicht hebt op de werking van het uurwerk. Dit is een onderdeel dat zeker door de echte liefhebber gewaardeerd zal worden. Hiernaast biedt dit horloge echter nog verschillende andere interessante functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Bovendien biedt dit horloge een gangreserve aanduiding.

Met de Iron Annie Bauhaus 5066-4 kies je voor een horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Door het minimalistische karakter van dit horloge siert het je pols, zonder opdringerig te zijn. Daardoor kun je hem voor eigenlijk iedere gelegenheid dragen. Ondanks de betaalbaarheid van dit horloge, kun je ervan op aan dat je kiest voor de echte Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. De kwaliteit van dit horloge is uitstekend, met als hart een automatisch uurwerk van eveneens hoogwaardige kwaliteit.

Je kunt dit horloge bemachtigen bij ons in de webshop. Het horloge wordt na bestelling bij jou geleverd in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Naast dit specifieke model van Iron Annie bieden wij bovendien nog vele andere mooie designs van dit unieke retro horlogemerk. Wanneer je houdt van pilotenhorloges, klassieke horloges en horloges die een vleugje nostalgie uitstralen, is het dan ook absoluut de moeite waard een kijkje te nemen in onze webshop. Bovendien zijn wij als officieel dealer van iron Annie zeer goed in staat jou een topservice te bieden en bestel je dan ook met een vertrouwd gevoel. Kies dus nu voor betaalbare kwaliteit, kies voor een Iron Annie horloge!

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Geplaatst op 14 april 2022 om 08:07 uur

Een automatisch horloge is een prachtige combinatie van hoogstaande techniek en puur vakmanschap. Het enige nadeel van een automatisch horloge is dat het stil komt te staan als je het niet draagt. Vooral wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit een probleem. Stilstand is achteruitgang, dit geldt niet alleen voor jouw auto maar zeker ook voor automatische horloges. Het beste kan je jouw horloges in een watchwinder plaatsen, zodat ze voorzien blijven van voldoende energie. Hierdoor kan je jouw favoriete horloges altijd direct dragen wanneer jij dat wilt. Je bent dus geen tijd kwijt met het op tijd zetten en handmatig opwinden. De watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen.

Als officieel dealer van diverse merken verkopen wij niet alleen verschillende soorten horloges van hoge kwaliteit en uiteenlopende designs, maar ook watchwinders van merken waar wij het volste vertrouwen in hebben. Een goede watchwinder verzorgt de opwinding van een automatisch horloge en voorziet bovendien in een goede olieverdeling binnenin het uurwerk zelf. Daarnaast fungeert een passende watchwinder als opbergplaats en soms zelfs als display.

Een liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges vertrouwt zijn waardevolle bezit toe aan deze horlogeaccessoire en zal dus hoge eisen stellen aan de kwaliteit en techniek. Wij kiezen dan ook voor de verkoop van merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Hier zitten wereldwijd bekende namen tussen, maar ook merken die misschien wat minder bekend zijn, maar desalniettemin veel te bieden hebben op het gebied van kwaliteit en design. Het voordeel van een kleiner merk is dan ook dat er veelal meer aandacht is voor kwaliteit en afwerking.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Het merk Benson, dat van Nederlandse afkomst is, is een zeer goed voorbeeld van zo’n interessant merk. Benson spreekt aan door de combinatie van hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaalgebruik, een perfecte afwerking en aantrekkelijke prijzen. Maar eigenlijk is Benson geen klein merk meer, het merk is enorm gegroeid sinds de introductie van haar Black Series in 2016.

Wanneer we de collectie van Benson bekijken valt het op dat het merk veel diversiteit te bieden heeft. Zo zijn er verschillende watchwinders met ruimte voor het opwinden van één horloge, maar ook voor 2, 4, 6, 8, 12 en zelfs 16 automatische horloges. Dit maakt een merk als Benson interessant voor zowel de bescheiden liefhebber als voor de fervent verzamelaar. Daarnaast herbergt de collectie van Benson watchwinders met uiteenlopende designs, van klassiek tot modern. Ook wat betreft materiaal- en kleurgebruik zijn er veel keuzemogelijkheden bij de collectie van Benson. Maar vergeet zeker de interessante prijzen van de Benson watchwinders niet.

Benson biedt bovendien watchwinders met verschillende soorten motoren, van Zwitserse en Japanse afkomst. Beide soorten motoren zijn speciaal geselecteerd vanwege hun betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Bovendien zijn ze zowel energiezuinig als stil in gebruik.. Het merk staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van zijn watchwinders en biedt bovendien op technisch gebied verschillende extra mogelijkheden. Niet voor niets zijn vele liefhebbers en verzamelaars al groot fan van dit kwaliteitsmerk!

Binnen de collectie van Benson vinden we onder meer de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van 6 horloges tegelijkertijd. Daarnaast biedt deze horlogeaccessoire ook nog een extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Natuurlijk kun je deze ruimte in de vorm van een lade ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of manchetknopen. De vormgeving van deze watchwinder is compact en deze heeft een moderne uitstraling. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is zowel wat betreft het interieur als het exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is af te sluiten met de deur van mineraalglas, hiermee bied je jouw horloges optimale bescherming.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is voorzien van 6 Japanse motoren van uiterst hoge kwaliteit. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van elk merk of type automatisch horloge. Je kunt bovendien gebruik maken van de programma’s CW, CC en Alt. Dit model is daarnaast eveneens voorzien van een overwind protectie en een powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je je horloges in korte tijd opwinden. Verder beschik je met deze watchwinder over een polsbewegingssimulatie.

Het innovatieve touchscreen display van deze moderne horlogeaccessoire kun je gebruiken om de instellingen aan te passen, zoals de draairichting en het aantal rotaties per dag. Uiteraard is het mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat je ieder horloge individueel op zijn wenken kunt bedienen. De watchwinder is als kers op de taart ook nog voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Met de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder heb je een stijlvolle uitstraling, LED verlichting en een echte eyecatcher in je interieur.

Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, zo ook voor de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Dit maakt dat je jouw horloges, van welk formaat ook, gemakkelijk en snel in de houders kunt plaatsen. We kunnen wel stellen dat de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder een zeer compleet model is waarbij aan alle gemakken voor de gebruiker is gedacht. Deze horlogeaccessoire zorgt bovendien voor een behoud van jouw horloges. Met deze Benson watchwinder kies je dan ook voor het beste van het beste, tegen een scherpe prijs. Benson weet de prijzen laag te houden door de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Benson biedt nog vele andere horlogeaccessoires onderverdeeld in verschillende series. Wij kunnen vrijwel alle watchwinders van Benson uit voorraad leveren waardoor we jou extra snel van dienst kunnen zijn.

De watchwinders uit de Benson Smart-Tech II serie worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Maak nu beter kennis met de watchwinders van Benson bij ons in de webshop en kies jouw favoriet! Je vindt hier duidelijke foto’s en van sommige modellen zelfs filmpjes. Zo krijg je een zeer goed beeld van de watchwinders.