Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Carbon horlogecollectie 2024

Geplaatst op 7 juni 2024 om 11:43 uur

Fraaie horloges van kwaliteit zijn bij verschillende gerenommeerde merken over de gehele wereld  te vinden. Zo herbergen landen zoals onder meer Zwitserland en Duitsland merken die horloges bieden van topkwaliteit, die wereldwijd bekend staan als het hoogte niveau.

Wanneer je echter op zoek bent naar de specifieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, de perfecte techniek en de enige echte Italiaanse ‘look and feel’, dan ben je bij het Italiaanse horlogemerk Locman aan het juiste adres. Dit aansprekende horlogemerk is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba, waar de echte vakman met de grootst mogelijke zorg en aandacht, een indrukwekkend oog voor detail en een tomeloze passie werkt aan het vervaardigen van hoogwaardige horloges met Italiaanse klasse.

Locman Montecristo Carbon horloge

Met een horloge uit de  collectie van Locman kies je dan ook te allen tijde voor een fraai, stijlvol en kwalitatief horloge om de pols. Door het gebruik van levendige kleuren weet het merk Locman met zijn horlogecollectie alle ogen op zich te richten. Een horloge van Locman is dan ook met recht een echte eyecatcher te noemen en is bij iedere outfit de absolute kers op de taart. De horloges van Locman zijn zelfs zo robuust en betrouwbaar, dat het merk de rechten voor het vervaardigen van horloges voor het Italiaanse leger heeft weten te verkrijgen. Dit benadrukt nog eens het degelijke en uiterst betrouwbare karakter van de horloges van het merk. Locman is bovendien een horlogemerk met een indrukwekkende historie, welke menig horlogeliefhebber zeker zal weten aan te spreken. Doordat de mensen achter dit merk op verschillende wijzen al jarenlang actief zijn binnen de horlogerie, kenmerkt Locman zich als een horlogemerk met achter de schermen veel kennis en ervaring waarmee men bij Locman de meest hoogwaardige en aansprekende horloges weet te produceren.

Binnen de collectie van Locman zijn met name de Montecristo modellen uiterst populair. Deze serie horloges is nog weer onderverdeeld in verschillende lijnen Montecristo horloges, waarmee het merk een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie weet te bieden. De Montecristo modellen van Locman vinden hun inspiratie op het mysterieuze eiland in het midden van de zee genaamd ‘Montecristo’. Met hun goede waterbestendigheid zijn de Montecristo modellen geschikt voor contact met hun geboorteplaats, namelijk de zee. In dit artikel besteden wij graag in het bijzonder aandacht aan een speciale lijn Montecristo horloges. We hebben het dan over de Montecristo Carbon Serie. Binnen deze serie horloges vinden we Montecristo modellen uitgevoerd in verschillende combinaties van aansprekende kleuren. Zo combineert Locman bijvoorbeeld in de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK zwart en wit met een opvallende gele kleur, waarmee dit horloge een echte blikvanger te noemen is. De Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CRCBWHSR valt op zijn beurt op door het gebruik van een levendige rode kleur. Naast deze twee modellen vinden we nog verschillende andere modellen binnen deze serie, uitgevoerd in fraaie kleuren. Met de Montecristo modellen binnen de Montecristo Carbon serie, weet het merk dan ook liefhebbers aan te spreken met een verschillende persoonlijke voorkeur voor kleur. De Montecristo Carbon modellen hebben verder een sportief karakter. Hiermee doelen we niet enkel op de uitstraling van de horloges, maar ook op de hoge kwaliteit ervan. Hiermee zijn deze horloges zeer geschikt voor de echte sportieveling. Daarnaast zijn zij echter ook heel fraai te combineren met een meer casual outfit, of juist meer zakelijke kledij. De horlogekast van de Locman Montecristo Carbon modellen is gemaakt van carbon fibre. Deze materiaalsoort is niet alleen zeer robuust en degelijk, maar geeft de horloges daarnaast ook een extra stoere uitstraling. De doorsnede van de horlogekast van deze horloges is daarnaast 41mm en heeft een dikte van 14 mm. Verder is de horlogeband gemaakt van rubber. Dit is prettig te dragen en bovendien zeer goed bestand tegen water. De horlogeband van deze Montecristo modellen sluit met een doornsluiting. Het saffierglas waarvan de horloges zijn voorzien, zorgt er daarnaast voor dat jouw Montecristo horloge tegen een stootje kan. Bovendien is deze glassoort zo sterk dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. De Montecristo Carbon horloges zijn bovendien voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Tot slot beschik je met deze modellen uit de collectie van Locman over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Al met al weet Locman met de Montecristo Carbon modellen een geheel compleet plaatje te bieden. Het merk heeft dan ook al tal van liefhebbers weten aan te spreken met deze fraaie modellen.

Wanneer je graag een Locman Montecristo Carbon horloge wilt bestellen, kun je hiervoor terecht bij ons in de webshop. Je vindt hier bovendien nog verschillende andere kwalitatieve Locman horloges. Wij leveren de Locman Montecristo Carbon horloges met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. BensonTrade is officieel Locman dealer, en dus garanderen wij je de beste service, nieuwste collecties en scherpe prijzen!

Wacht niet langer en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden bij ons in de webshop!