Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Swiss Kubik watchwinders voor meer dan 1 horloge

Geplaatst op 21 maart 2019 om 14:44 uur

Een watchwinder is een essentieel accessoire voor de echte horlogeliefhebber en verzamelaar. In de eerste plaats zorgt een watchwinder ervoor dat een horloge (of meerdere horloges) van beweging wordt voorzien om ervoor te zorgen dat het blijft lopen, daarnaast zorgt deze ook voor een juiste oliebalans. Hiermee voorkomt u slijtage en beschadiging aan uw horloge(s). Buiten dat biedt de juiste watchwinder een veilige opbergplaats voor uw verzameling.

Swiss Kubik watchwinders staan voor 100% Zwitserse kwaliteit. Dit betekent ook dat zij al hun leveranciers zoeken binnen een straal van 50 km van hun bedrijf in Genève, Zwitserland. Door deze keuze te maken houden zij de lijntjes kort en hebben ze de garantie dat al hun leveranciers net als zij werken volgens de hoge Zwitserse kwaliteitsstandaarden. Dit is belangrijk m.b.t. kwaliteit en duurzaamheid.

Swiss Kubik Triple watchwinder

Swiss Kubik maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie op het gebied van watchwinders. Innovatie en ontwikkeling staan bij hen dan ook hoog op het prioriteitenlijstje. De Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn er niet alleen voor 1 horloge, maar ook voor grotere horlogecollecties. Bijvoorbeeld voor 1 horloge, 2 horloges, 3 horloges, 4 horloges oplopend tot wel 16 horloges. De grotere capaciteit van deze watchwinders maakt ze zeer interessant voor de echte verzamelaar. De Swiss Kubik watchwinders voor meer horloges zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn qua design stijlvol en compact te noemen en werken op batterijen. Er is daarnaast keuze uit verschillende mooie materialen zoals aluminium, leder en hout. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Swiss Kubik altijd een goede keuze is als watchwinder voor uw automatische horloge(s).

Als officieel dealer leveren wij alle Swiss Kubik watchwinders met 3 jaar garantie, stevige verpakking en handleiding. De meest populaire Swiss Kubik watchwinders leveren wij vanuit voorraad en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Fortis horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 21 maart 2019 om 14:34 uur

Het Zwitserse Fortis is een horlogemerk met een rijke historie. Wat het merk zo bijzonder en uniek maakt is onder andere de samenwerking met Russische cosmonauten. De horloges die hieruit voortkwamen vindt u in de Cosmonauts serie, waarvan de horloges al sinds 1994 standaard uitrusting zijn voor de Russische cosmonauten.  Fortis heeft hiermee dan ook een zeer goede naam opgebouwd in de Russische ruimtevaart. De horloges moeten voor dit doel natuurlijk uiterst betrouwbaar zijn en kunnen functioneren in een omgeving met hoge druk. Fortis horloges zijn dan ook zonder twijfel horloges van uiterst hoge kwaliteit en hebben niet alleen in Rusland, maar wereldwijd naamsbekendheid vergaard.

Fortis Cockpit horloge

Fortis werd opgericht door Walter Vogt. Het gedachtegoed van deze man is gevangen in de naam van het merk. Hij wilde enkel en alleen horloges maken die duurzaam en sterk waren en daarmee zeer betrouwbaar. Fortis is een Latijns woord en de betekenis ervan is krachtig, sterk, duurzaam en solide. Dit zijn dan ook begrippen die allen van toepassing zijn op de horlogecollectie van Fortis.

Fortis kent een ruime collectie Swiss made horloges met automatische uurwerken. Naast de beroemde Cosmonauts serie, kent de collectie nog diverse andere bijzondere series. Een voorbeeld hiervan is de Fortis Marine Master. Dit zijn zeer betrouwbare duikhorloges met een waterdichtheid van 200 meter. Een andere mooie serie is de Fortis Flieger serie, welke gebaseerd is op de pilotenhorloges uit het verleden. Alle Swiss made Fortis horloges zijn voorzien van Superluminova, dat oplicht in het donker en de tijd altijd perfect zichtbaar maakt. Voor alle horloges zijn enkel de beste materialen geselecteerd. Fortis horloges worden met de hand geassembleerd, enkel de controles voor nauwkeurigheid en waterdichtheid zijn geautomatiseerd. Met een Fortis horloge hebt u dus gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand horloge van een merk met jarenlange historie en fantastische reputatie.

Als officieel dealer van Fortis leveren wij elk Fortis horloge met 2 jaar internationale garantie, luxe horlogebox en handleiding.

Junkers horloges gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 16 maart 2019 om 15:02 uur

Junkers horloges maken al enige jaren deel uit van onze horlogecollectie. Het merk Junkers bestaat al sinds 1895 en is opgericht door Hugo Junkers. Hij stond bekend als een briljant ingenieur. Junkers bouwde vliegtuigen voor, tijdens en na WOII.  Deze vliegtuigen waren vooral herkenbaar aan het gebruik van golfplaten en hebben een grote rol gespeeld in zowel WOI als WOII. Na de oorlogen heeft Junkers diverse wereldrecords op haar naam gezet over de gehele wereld.

Waar Junkers indertijd een grote naam was op het gebied van vliegtuigen, werden zij na de oorlog populair vanwege de productie van kwalitatieve Duitse horloges waaronder veel pilotenhorloges. Deze horloges ademen een zekere nostalgie, aangezien zij duidelijk verwijzen naar de legendarische luchtvaarthistorie. De Junkers horloges werden al heel snel erg populair doordat ze veel kwaliteit voor hun geld bieden.

De bekendste collectie van het merk Junkers is de Bauhaus collectie. Deze collectie is onder andere geïnspireerd op het expressionisme en uiteraard de Bauhaus kunststroming zelf. Er is voor de moderne ontwerpen van de vliegtuigen destijds een samenwerking tot stand gekomen met kunstenaars van de Bauhaus beweging. Ook in de designs van de Junkers Bauhaus horloges is deze kunststroming een leidraad geweest. Een Junkers Bauhaus horloge mag dan ook met recht een ‘work of art’ genoemd worden. Kenmerkend voor de collectie zijn de minimalistische designs en dunne horlogekasten.

Naast de Junkers Bauhaus horlogecollectie kent Junkers nog diverse andere horlogecollecties. De horloges zijn allen van uitstekende Duitse kwaliteit. Oog voor detail staat hoog in het vaandel, dit wordt onder andere duidelijk in de nauwkeurige afwerking van de horloges. Ondanks de bijzondere ontwerpen en hoge kwaliteit, zijn de Junkers horloges zeer betaalbaar. 

BensonTrade is al ruim 10 jaar officieel dealer van Junkers. Wij leveren alle horloges inclusief 2 jaar garantie, handleiding en horlogebox. De nieuwste Junkers horloges vindt u op onze website.

Junkers Bauhaus 6060-5 horloge

Boda Concept watch winders | Collectie 2019

Geplaatst op 14 maart 2019 om 16:24 uur

Een echte horlogeliefhebber kan er niet buiten, een watchwinder. U kunt uw horloge(s) veilig opbergen in een watchwinder, waarmee u deze beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo voorkomt u slijtage en beschadiging van uw horloge. Maar een watchwinder zorgt er met name voor dat uw horloge wordt voorzien van de benodigde energie door de juiste beweging te bieden. Hierdoor blijft uw horloge ook lopen wanneer u deze niet draagt. Zo kunt u ervan op aan dat uw horloge de tijd en datum nauwkeurig blijft weergeven. Ook is het nodig dat horloges worden voorzien in de juiste olievoorziening. Ook hiervoor is een watchwinder ideaal.

Boda Concept watchwinder

Boda Concept watchwinders is een relatief nieuw merk op de watchwinder markt. Maar hiermee niet minder het overwegen waard. Boda Concept produceert kwalitatief hoogwaardige watchwinders voor een mooie prijs. Qua uitstraling kenmerkt Boda Concept zich door rustige designs en fraai materiaalgebruik. Ze zijn verder voorzien van stille Japanse motoren, touchscreens en geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk of model. Er is keuze uit diverse watchwinders met verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor 2 horloges, maar ook met ruimte voor wel 12 horloges.

Het populairste model van Boda Concept is de D12. Deze watchwinder biedt ruimte voor 12 horloges, welke elk afzonderlijk in draairichting en aantal omwentelingen per dag kunnen worden ingesteld. De mooie materialen zoals hout en glas geven deze watchwinder een luxueuze uitstraling.

Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders hebben wij een ruime collectie op voorraad en direct leverbaar.

Eone Time horloges

Geplaatst op 14 maart 2019 om 16:16 uur

Eone Time is een horlogemerk uit de Verenigde Staten met een zeer bijzondere achtergrond en horlogecollectie. Wat het merk zo speciaal maakt is de manier waarop het ontstaan is, maar vooral ook de speciale horloges die geschikt zijn voor blinden en slechtzienden en tegelijkertijd voor mensen die geen visuele handicap hebben. Hiermee richt Eone Time zich op een ruime doelgroep en voorziet mensen met een visuele handicap van meer vrijheid en privacy. Waar een horloge specifiek voor blinden en slechtzienden normaliter de tijd hardop uitspreekt, waardoor de privacy van de gebruiker aangetast voelt, pakt Eone Time dit op een totaal andere manier aan.

Eone Time Bradley horloge

Het merk is geboren met behulp van een Kickstarter campagne in 2013. Hiermee werd meer dan vijftien keer het bedrag bij elkaar gehaald dan het beoogde doel. Het eerste Eone Time horloge werd op de markt gebracht, de Eone Bradley. Dit horloge werd vernoemd naar legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor zijn zicht tijdens een missie, maar wist later tijdens de paralympische spelen als zwemmer verschillende gouden en zilveren medailles binnen te halen.

De oprichter van het Eone Time, Hyungsoo Kim, weet zich goed te verplaatsen in de gevoelens en wensen van blinden en slechtzienden. Aangezien hij mensen met een visuele handicap in zijn vriendenkring heeft, zag hij welke impact een horloge speciaal gericht op de behoeftes van blinden en slechtzienden zou kunnen hebben. Daarbij was het niet alleen belangrijk dat ze de tijd konden raadplegen zonder dat iedereen om hen heen dat meekreeg, maar ook dat het design niet verraadde dat het om een horloge ging dat geschikt is voor visueel gehandicapten. Het werd dus een combinatie van een horloge dat geschikt is voor blinden en slechtzienden en een design van hoog niveau. De exclusieve designs van de Eone Time horloges zijn stijlvol, eenvoudig en modern en daarmee niet alleen praktisch, maar ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk. De horloges zijn voorzien van quartz uurwerken en er zijn verschillende kleuren en bandcombinaties mogelijk. Daarnaast zijn de horloges verkrijgbaar voor leuke prijzen!

Alle Eone Time horloges worden geleverd met 2 jaar garantie en leuke verpakking! Als officieel dealer van dit leuke horlogemerk hebben wij diverse horloges op voorraad en snel leverbaar.

Ultieme watchwinders van Bernard Favre

Geplaatst op 9 maart 2019 om 17:27 uur

Wie op zoek is naar een watchwinder van uitermate hoge kwaliteit en een unieke luxe uitstraling is bij Bernard Favre aan het juiste adres. Bernard Favre watchwinders is een grote naam in de wereld van kwaliteitshorloges en watchwinders. Niet voor niets mogen zij namen als Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard en Piaget tot hun klantenkring rekenen. Bernard Favre watchwinders zijn dan ook de watchwinders voor de echte horlogeliefhebber. De unieke ontwerpen zijn van volledig Zwitsers fabricaat, waarmee de hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd is. Een watchwinder van Bernard Favre is dan ook een zeer duurzaam product, waar u gedurende lange tijd plezier van zult hebben.

Het gebruik van prachtige materialen en een uniek opwindsysteem maken dat de watchwinders van Bernard Favre een kunstwerk op zich te noemen zijn. Het opwinden van de horloges is een prachtig gezicht. De driedimensionale watchwinders draaien als het ware om hun eigen as, met deze beweging worden de horloges van de benodigde energie voorzien. Dit systeem wordt het zogenaamde 'planet winding system' genoemd. Het opwinden van de automatische horloges is niet alleen een prachtig gezicht, maar zorgen ook voor exact de juiste beweging om het horloge op te winden en daardoor van energie te voorzien. Daarnaast beschermt de watchwinder het horloge tegen slijtage, door onder andere te zorgen voor een juiste olievoorziening en veilige opbergplaats. 

Voor de ontwerpen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zoals edelstaal, leder en glas. Over de watchwinder kan een glazen stolp geplaatst, wat de luxe uitstraling completeert. De Bernard Favre Planet watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe verpakking en duidelijke handleiding. Wij hebben diverse watchwinders van dit Zwitserse merk op voorraad waardoor wij snel wereldwijd kunnen leveren.

Bernard Favre Planet watchwinder gold

About Vintage horloges uitverkoop

Geplaatst op 9 maart 2019 om 08:33 uur

Het jonge Deense horlogemerk About Vintage is ontstaan tijdens een goed gesprek tussen vrienden op een parelwit strand. Ze deelden samen een grote passie voor mooie horloges, met name voor vintage design. Uit hun gesprek over de horloges die zij nog aan hun persoonlijke verzameling zouden willen toevoegen, ontstond het idee voor een eigen horlogemerk; About Vintage horloges. Voor hen was dit de droom van creatief en tegelijkertijd onafhankelijk zijn. Hiermee was About Vintage geboren. Hun eigen merk moest klasse en stijl uitstralen en vintage en strak design op een eigentijdse manier combineren.

About Vintage horloge

De trendy en stijlvolle horloges in de collectie van About Vintage kenmerken zich door de combinatie van een vintage uitstraling en Scandinavisch design. De horloges zijn voorzien van betrouwbare quartz uurwerken en stijlvolle wijzerplaten en zijn  verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren horlogebanden. Er is bijvoorbeeld keuze uit schitterende edelstalen en lederen horlogebanden. Deze unieke mix van kleuren en banden maken de About Vintage horloges aantrekkelijk.

De horloges van About Vintage hebben een luxe uitstraling en zijn daarnaast betaalbaar. Dit maakt dat de prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend te noemen is. Met andere woorden, u krijgt veel horloge voor uw geld! Op dit moment biedt BensonTrade de horloges van About Vintage ook nog eens met een leuke korting aan. Het is dus het uitgelezen moment om voor een mooi vintage horloge te kiezen! Let op; het betreft de laatste stuks op voorraad. Hiervoor geldt op = op!

Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 7 maart 2019 om 16:58 uur

Benson Watchwinders biedt een innovatieve opwind-technologie voor automatische horloges. Uw automatische horloge wordt hiermee voorzien van de juiste beweging om het horloge op te winden. Daarnaast bieden de watchwinders bescherming tegen slijtage door een veilige opbergplaats te bieden. Ook de olievoorziening wordt door de watchwinder op het juiste peil gehouden. Kortom, een onmisbaar accessoire wanneer u een liefhebber bent van automatische horloges.

Benson Watchwinders onderscheidt zich door de ontwikkeling van de watchwinders in eigen beheer te houden. Hiermee zijn zij perfect in staat de controle over zowel de materialen, techniek, productie en afwerking te behouden en weten zij dus de gewenste hoge kwaliteit te waarborgen. Zij hechten veel waarde aan innovatie en vakmanschap en dit komt dan ook tot uiting in de tegelijkertijd betaalbare kwaliteit van hun producten.

Benson Smart-Tech II watchwinders

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn geschikt voor alle horlogemerken en zijn voorzien van Japanse motoren, die sterk zijn maar ook laag zijn in energieverbruik. Er is keuze uit verschillende modellen met diverse capaciteit. Zo zijn er in de Benson Smart-tech II serie modellen geschikt voor twee horloges, maar ook modellen met ruimte voor vier en zes horloges. Alle watchwinders zijn voorzien van een innovatief touchscreen waarmee u de draairichting en het aantal omwentelingen kunt instellen. Daarnaast kenmerken zij zich door een fraai materiaalgebruik en LED verlichting. De watchwinders in de Benson Smart-Tech II serie zijn bovendien voorzien van een lade waarmee u de mogelijkheid heeft ook andere sieraden op te bergen zoals bijvoorbeeld ringen of manchetknopen. Zo bewaart u alles veilig en overzichtelijk bij elkaar.

Voor de echte horlogeliefhebber is de Benson Smart-Tech II watchwinder een perfecte keuze!

Glycine horloges, Zwitserse perfectie!

Geplaatst op 7 maart 2019 om 16:48 uur

Het Zwitserse horlogemerk Glycine heeft de nieuwe Glycine horlogecollectie 2019 gelanceerd. Glycine produceert al sinds 1914 prachtige automatische horloges die zowel kwalitatief als betaalbaar zijn. Door de jaren heen maakten zij steeds gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en innovatieve uurwerken. De Glycine horloges hebben daarnaast altijd bekend gestaan om hun piloten-en wereldtimerhorloges, waarmee zij zich onder andere richtten op piloten en frequente reizigers. De oprichter van het merk, genaamd Eugène Meylan, streefde naar perfectie in alle opzichten. Zowel op het gebied van techniek als design komt zijn perfectionisme tot uiting in de verschillende horlogeontwerpen.

Zoals we van Glycine gewend zijn, kenmerken de horloges uit deze schitterende nieuwe collectie  zich wederom door onder meer hoogwaardige Swiss made uurwerken, pilotendesigns en een stoer karakter. De horloges uit deze nieuwste Glycine collectie zijn een prachtige combinatie van nostalgie en moderne technologie. Met een Glycine horloge uit deze collectie kunt u zich de trotse eigenaar noemen van de ultieme dress watch met sportieve elementen, welke zowel bij een zakelijke outfit als bij een casual look het geheel compleet maakt. De materialen in de collectie zijn met de nodige zorg geselecteerd, zodat u met een Glycine horloge gegarandeerd kiest voor een duurzaam horloge dat vele jaren plezier biedt.

Glycine Airman DC4 horloge

BensonTrade is officieel Glycine dealer en wij leveren de nieuwste Glycine horloges met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Heeft u interesse in een speciaal Glycine horloge dat niet op onze website staat? Neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Gemaakt in de USA: Orbita watchwinders

Geplaatst op 26 februari 2019 om 18:47 uur

Het watch winder merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en is hedendaags één van de absolute topmerken van watchwinders in het hoger prijssegment. De bedrijfsfilosofie van Orbita is het ontwikkelen van duurzame producten die door de consument zeer gewaardeerd worden. Hierbij staat oog voor detail heel hoog in het vaandel. Orbita produceert niet alleen watchwinders maar ook prachtige horlogeboxen.

Orbita watch winder

De Orbita watchwinders zijn ‘made in de USA’ en het merk staat onder andere bekend om de geavanceerde technologie en innovatie die zij inzetten bij de productie van high end watchwinders. Zij maken gebruik van het zogenaamde unieke ‘rotorwind’ systeem, waarmee elk automatisch horloge op de meest natuurlijke manier kan worden opgewonden. Dit systeem zorgt door middel van het schommelen van het horloge voor de juiste energievoorziening. Niet voor niets is dit unieke systeem door Orbita gepatenteerd. Ook is er de mogelijkheid te kiezen voor het ‘programmable’ systeem dat door middel van rotatie in dezelfde behoefte voorziet.

Het juiste materiaalgebruik is heel belangrijk bij de ontwikkeling van de watchwinders van Orbita. Zij kiezen voor enkel de beste materialen. Voorbeelden hiervan zijn de keuze voor de beste soorten leder, verfijnde meerdere lagen lak en de modernste koolstofvezels. Onder andere door de hoge kwaliteit van alle prachtige materialen garandeert Orbita de duurzaamheid van hun producten. Ook is er een ruime keuze aan watchwinders met verschillende capaciteit. Kortom, Orbita is het merk voor de echte liefhebber die zijn/haar automatische horloges in topconditie wilt houden en de horloges in een prachtige watchwinder wilt presenteren en bewaren.