Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Italiaanse horloges van Meccaniche Veneziane

Geplaatst op 14 november 2018 om 12:37 uur

De inspiratie van het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane vinden we in de klokkentoren van Venetië. Hier raakten de twee broers Alessandro en Alberto bij een bezoek gefascineerd door het klokmechanisme van de toren. Samen richtten zij het horlogemerk Meccaniche Veneziane op, met het doel de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de 21e eeuw. Het merklogo is terug te voeren op het kruis op de Saint Mark wachttoren, dat in Venetië wordt gezien als het symbool van tijdswaarneming. Kortom, de Meccaniche Veneziane horloges brengen de Venetiaanse historie naar vandaag de dag.

Meccaniche Veneziane horloge

De Meccaniche Veneziane horloges kenmerken zich door de aansprekende Italiaanse designs en Zwitserse techniek in de vorm van Swiss Made uurwerken. De unieke Italiaanse horloges met prachtige uitstaling behoren tot de beste horloges van Italië. Wat opvalt is de aandacht voor details en ontwerp en de hoogstaande afwerking. De horloges zijn voorzien van een handgemaakte lederen band en prachtige houten horlogebox. Het leer dat wordt gebruikt voor de horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane en de banden worden met zorg gemaakt door zeer vakbekwame ambachtslieden. Ook de houten horlogeboxen worden met de hand in Italië vervaardigd, volgens de oude traditie van houtbewerking.  Hiermee zijn de boxen dan ook een zeer stijlvolle en bijzondere toevoeging aan het geheel.

Wanneer u houdt van Italiaanse stijl in combinatie met Zwitserse techniek profiteert u bij Meccaniche Veneziane van het beste van beide werelden. Niet voor niets waren de Meccaniche Veneziane horloges op Kickstarter razend populair!

Meccaniche Veneziane horloge

Elk Meccaniche Veneziane horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar internationale garantie. Het horloge wordt keurig verpakt in de schitterende houten horlogedoos met handleiding. De meeste horloges zijn vanuit voorraad leverbaar.

Nieuwe Davosa Argonautic en Ternos horloges

Geplaatst op 8 november 2018 om 16:07 uur

Het Duitse horlogemerk Davosa is voor de echte horlogeliefhebber zeer interessant. Het produceert namelijk hele fraaie horloges met Zwitserse uurwerken tegen hele scherpe prijzen. De eigenschappen die een Davosa horloge biedt tref je bij andere merken tegen een veel hoger prijspeil.

Davosa presenteert nu diverse nieuwe modellen binnen de Argonautic en Ternos series. Deze beide series zijn het meest populair binnen de Davosa horlogecollectie. Binnen de Argonautic serie heeft Davosa de nieuwe BG en Bronze series toegevoegd. Deze nieuwe modellen borduren voort op de reguliere Argonautic serie, maar hebben nieuwe elementen in de vorm van design en kleurgebruik.

Davosa Argonautic Bronze horloge

De Davosa Argonautic Bronze horloges zijn behalve zeer sportief ook erg stijlvol. De brons gekleurde horlogekast geeft deze horloges een zeer chique uitstraling. De combinatie van blauw en zwart met brons is zeer fraai. Je kunt kiezen voor een edelstalen of lederen horlogeband, zodat je altijd een comfortabele horlogeband hebt waardoor het horloge lekker om je pols zit.

De andere populaire serie is de Ternos. De Davosa Ternos horloges behoren al jaren tot de topmodellen van het Duitse horlogemerk. De nieuwe modellen vallen onder de Ternos Professional serie die met een Zwitsers uurwerk, waterdichtheid tot 500 meter (!) en ceramische bezel prima eigenschappen hebben.

Een andere toevoeging binnen de Ternos collectie zijn horloges met bronze details in de horlogekast, bezel en horlogeband. Deze kleur geeft de sportieve modellen een heel stijlvol karakter en daardoor prima geschikt om in combinatie met een pak te dragen.

Davosa Ternos Professional horloge

Het leuke aan de Davosa horloges is dat ze zeer betaalbaar zijn. Waar koop je een Zwitsers horloge (Swiss made) met deze eigenschappen voor minder dan 1000,00 euro?

BensonTrade is officieel dealer van Davosa. Wij leveren alle horloges met 2 jaar internationale garantie en gepresenteerd in een luxe horlogebox? Benieuwd geworden naar de fraaie Davosa horloges uit Duitsland? Bekijk snel de nieuwste collectie 2019.

Duitse Junkers Bauhaus horloges

Geplaatst op 6 november 2018 om 09:36 uur

Junkers werd in 1895 opgericht door de briljante ingenieur Hugo Junkers. Het bedrijf werd in de tijd bekend door hun vliegtuigen, die ook in WOI en WOII een belangrijke rol hebben gespeeld. Zeer kenmerkend voor de Junkers vliegtuigen waren de metalen golfplaten die hierbij werden gebruikt. De structuur is wereldberoemd geworden en nog steeds vliegen er Junkers vliegtuigen met deze uiterlijke stijl.

Junkers Bauhaus horloges

Na de oorlog bloeide er een andere industrie op voor Junkers,  het merk werd wereldwijd bekend met hun horloges in klassiek design maar ook diverse lijnen pilotenhorloges. De eenvoudige, stijlvolle ontwerpen worden gemaakt in Duitsland en verwijzen duidelijk naar de legendarische Duitse vliegtuigindustrie. Junkers heeft een ruime collectie horloges waarvan de Bauhaus serie het populairste is. Het merk biedt de keuze uit zowel quartz- als automatische horloges, voor dames en heren. Met een Junkers horloge heb je een echt Duits kwaliteitsproduct om je pols, aangezien alle Junkers horloges ook daadwerkelijk in Duitsland gemaakt worden. Momenteel is Junkers één van de grootste, qua aantallen, horlogemerken in Duitsland.

De populaire Bauhaus serie van Junkers is geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming. Hugo Junkers was zelf een groot bewonderaar van expressionistische schilderkunst en modern design en koos om deze reden voor een nauwe samenwerking met de kunstenaars van de Bauhaus beweging. De bijzondere ontwerpen van zijn vliegtuigen waren hier het resultaat van en ook in de Bauhaus horloge serie komt deze kunststroming duidelijk terug. Kenmerkend voor deze horloges zijn de minimalistische designs en dunne horlogekasten. Daarnaast zijn de prijs meer dan acceptabel gezien de Duitse kwaliteit.

Koop je een Junkers horloge bij ons dan leveren wij vanuit voorraad met 2 jaar garantie (internationaal) en uiteraard wordt het horloge verpakt in een chique Junkers horlogebox.

Authentieke Elysee horloges

Geplaatst op 30 oktober 2018 om 11:32 uur

Het horlogemerk Elysee zag het levenslicht in 1920, opgericht door de Zwitserse horlogemaker Jacques Beaufort. Het eerste Elysee horloge kwam op de markt in 1921, een hoogwaardig dameshorloge van massief goud, bezet met edelstenen. In 1992 wordt het merk Elysee verkocht aan een Duitse zakenman, Reiner Seume. Hiermee wordt er voor het merk een nieuwe richting gekozen en richt men zich met name op de Duitse horlogemarkt. Het hoofdkantoor vestigt zich in Dusseldorf en de horloges worden gemaakt in Duitsland. Later breidt de doelgroep zich uit naar verschillende andere Europese landen, waaronder Nederland en België.

Elysee horloge

In de jaren die volgen raakt het merk betrokken bij de historische autosport. Coureurs als Graf Berghe von Trips en Jochen Mass fungeren als merkambassadeur. In 2013 worden er door de vereniging van juwelen en horloges uit Pforzheim richtlijnen opgesteld voor het 'made in Germany label', Elysee is hier vanaf het begin bij betrokken geweest. Hetgeen resulteert in de hedendaagse kwaliteit die terug te vinden is in de Elysee horloges.

Het merk gaat duidelijk voor kwaliteit en gebruikt enkel hoogwaardige materialen voor hun horloges. Het 316L roestvrij staal dat wordt verwerkt in de horloges, wordt ook gebruikt voor vliegtuigen en machines. De uurwerken zijn enkel van kwaliteitsmerken zoals Miyota, Ronda en Seiko.

Elysee staat ook voor innovatie, dit wordt duidelijk in hun filosofie: 'de kern van ons horlogemerk is de som van design en kwaliteit gecombineerd met de wensen van de horlogeliefhebber'. Het merk heeft een ruime collectie van klassiek tot sportief met zowel quartz- als automatische uurwerken. Daarnaast zijn de Elysee horloges, ondanks dat het een Duits kwaliteitsproduct is, verrassend betaalbaar.

Swiss made RDI watchwinders

Geplaatst op 30 oktober 2018 om 10:00 uur

Een ware horlogeverzamelaar kan niet zonder een watchwinder. Een watchwinder is een accessoire dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een automatisch horloge blijft lopen wanneer het niet gedragen wordt. Buiten dat, geeft een watchwinder met een prachtig design u de gelegenheid uw verzameling op een mooie en veilige manier te presenteren. Een mooi voorbeeld van high end watchwinders die opvallen door hun bijzondere uitstraling en creatieve designs zijn de RDI watchwinders uit Zwitserland.

Het familiebedrijf RDI werd in 2006 opgericht in Zwitserland. RDI heeft een geavanceerde fabriek en produceert watchwinders van hoge Zwitserse kwaliteit. Alle materialen die gebruikt worden voor deze watchwinders zijn afkomstige uit Zwitserland. Betrouwbaarheid, innovatie en vakmanschap staan voorop. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van hoogstaande moderne technologie. De RDI watchwinders staan bekend om hun zeer stille Swiss made motoren. Kortom, de RDI watchwinders zijn de watchwinders voor de beste automatische horloges. U hoeft nooit meer bang te zijn dat uw automatische horloges stilstaan.

RDI watchwinders

De techniek en gebruikte materialen voor een watchwinder zijn natuurlijk heel belangrijk, maar het oog wil ook wat! Ook op dit gebied zet RDI een duidelijke handtekening. De verschillende designs zijn bijzonder, uniek en origineel. Zij onderscheiden zich door in de ontwerpen niet alleen kleur maar ook verschillende prachtige vormen te verwerken.  De  limited edition RDI watchwinders zijn echte ‘pieces of art’ te noemen, met het rijke kleurgebruik en fantastische vormen.  Een voorbeeld hiervan is de ‘Signature Traces’ collectie die in samenwerking met de Franse kunstenares Rose Saneuil zijn ontstaan. 

Kortom, kies je voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met hoogstaand design? Dan is een RDI watchwinder een uitstekende keus. Als officieel dealer leveren wij elke RDI watchwinder met 2 jaar garantie, handleiding en officiële verpakking.

Korting op alle Ingersoll horloges

Geplaatst op 26 oktober 2018 om 13:22 uur

Het bekende horlogemerk Ingersoll werd opgericht door de Amerikaanse broers Robert en Charles Ingersoll . In 1892 kwamen zij op de markt met het ‘Dollar Watch’. Een geautomatiseerde productielijn horloges die werden verkocht voor 1 Dollar, wat toentertijd een dagloon betrof. De horloges waren erg populair en het succes van dit leuke horlogemerk was geboren.

De Ingersoll horloges danken ook nu nog hun populariteit aan de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het zijn kwalitatief goede horloges voor een betaalbare prijs, waardoor ze een ruime doelgroep bereiken. Dit was wat de broers Ingersoll voor ogen hadden, een mooi merk dat staat voor kwaliteit en precisiewerk, maar tegelijkertijd betaalbaar blijft voor een groot publiek. De horloges ogen duurder dan dat ze in werkelijkheid zijn. Het Amerikaanse merk is in de jaren wereldberoemd geworden,  mede door de samenwerking met zeer bekende namen als Henry Ford en Walt Disney. Maar ook de 24e president Theodore Roosevelt heeft hier een grote rol in gespeeld doordat hij ‘de man uit het land waar de Ingersoll horloges worden gemaakt’ werd genoemd. Historische gebeurtenissen die nog steeds de positie van Ingersoll bepalen in het horlogelandschap.

Ingersoll RBK horloge

BensonTrade biedt een grote collectie Ingersoll horloges aan in de uitverkoop, waarbij keus is uit zowel dames- als herenhorloges.  De al zeer betaalbare horloges zijn hiermee extra voordelig. Voor een mooi  bedrag kunt u nu dus een kwaliteitshorloge met een automatisch uurwerk aanschaffen waar u zeker veel plezier van zult hebben. De klassieke designs gecombineerd met creativiteit zijn als een waar sieraad om de pols.

Elk Ingersoll horloge wordt geleverd in een chique doosje met handleiding en minimaal 2 jaar garantie. Binnen Nederland leveren wij gratis.

Van Speyk horloges uit Nederland

Geplaatst op 24 oktober 2018 om 09:06 uur

Het Nederlandse horlogemerk van Speyk is nog vrij nieuw op de radar. Het pas 7 jaar oud maar produceert zeer interessante horloges. Het merk is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen ondernemers. Zij vonden in de bestaande horlogemerken niet dat wat ze zochten. Het merk dankt zijn naam aan luitenant Jan Carel van Speyk, een belangrijke held uit de Nederlandse historie. Van Speyk werd geboren in 1802 te Amsterdam. Hij begon een opleiding als kleermaker, maar eindigde als luitenant op zee. In plaats van zich over te geven toen zijn schip wordt overvallen door een groep Antwerpse opstandelingen, besluit hij zijn schip en daarmee ook zichzelf op te blazen.  Hiermee is een held geboren. Door de naam van luitenant van Speyk aan dit jonge Nederlandse horlogemerk te koppelen, benadrukt van Speyk zijn Nederlandse identiteit en nationale trots.

Van Speyk Dutch Diver Blue

De stijlvolle van Speyk horloges zijn standaard voorzien van een betrouwbaar automatisch of quartz uurwerk,  saffierglas en edelstalen-of lederen horlogeband.  Er zijn verschillende collecties op de markt gebracht waarbij de in 2015 geïntroduceerde Dutch Diver Serie die in zijn geheel in Nederland is ontworpen en vervaardigd. De hoge kwaliteit en prachtige afwerking  van deze horloges springen in het oog.  De wijzerplaten in verschillende kleuren als zilver, wit, blauw, bruin en zwart zorgen voor een elegante uitstraling. De horloges in deze serie hebben een automatisch uurwerk van Miyota (Citizen). In de bekende Dutch Pilot serie vindt u prachtige klassieke pilotenhorloges met een Zwitsers quartz uurwerk (Ronda).  Bij van Speyk kunt u terecht voor zowel sportieve als klassieke modellen. De horloges zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. BensonTrade biedt nu verschillende van Speyk horloges aan met aantrekkelijke kortingen.

Chronovision watchwinders met bluetooth

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 14:33 uur

Chronovision watchwinders

Watchwinders uit Duitsland zijn altijd populair gebleken. Vanwege de kwaliteit, functionaliteit en de betaalbare prijzen zijn Duitse watchwinders prima geschikt voor het opwinden van automatische horloges. Een merk dat relatief nieuw is maar hard aan de weg timmert is Chronovision. In Sauerland, Duitsland, produceert Chronovision watchwinders die geschikt zijn voor elk horloge. De Chronovision One is enige jaren geleden gepresenteerd en wordt volledig met de hand gemaakt. Deze watchwinder is compact, voorzien van bluetooth functie en volledig te programmeren zodat het elk horloge ongeacht merk en model kan voorzien van energie. 

Met meer dan 70 verschillende onderdelen, vrijwel geluidsloze opwinding en een intelligente slaapmodus is de Chronovision One watchwinder een serieuze concurrent van Swiss Kubik. De watchwinder kan met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend ronddraaien en het aantal omwentelingen per dag kan met stapjes van 50 tussen de 500 en 2500 ingesteld worden. Het leuke aan deze watchwinders is dat er veel verschillende uitvoeringen zijn. Op gebied van materiaal kan je kiezen uit hout, aluminium, metaal en carbon. Qua kleuren kan je het zo gek niet bedenken of de Chronovision One watchwinder is leverbaar. 

De watchwinder wordt aangedreven door batterijen die minimaal 6 maanden meegaan (één set batterijen). De garantie bedraagt 3 jaar zodat je als gebruiker altijd zekerheid hebt. Als officieel dealer van Chronovision leveren wij elke watchwinder keurig verpakt, met garantie en handleiding. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending en naar het buitenland bieden wij via Fedex scherpe verzendtarieven. 

Tag Heuer horloges met korting!

Geplaatst op 19 oktober 2018 om 13:07 uur

Het horlogemerk Tag Heuer bestaat al meer dan 150 jaar. In al die jaren is Tag Heuer nooit gestopt met het ontwikkelen en verbeteren van het merk. Dit Zwitserse merk staat bekend om hun zeer hoge kwaliteit en ze doen hier dan ook geen concessies. De uiterst vakbekwame horlogemakers van Tag Heuer gaan steeds weer voor innovatie en gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg. Het gezegde van Tag Heuer is dan ook ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, wanneer je kunt’. Dit uit zich in de ontwikkeling van exceptionele horloges, die worden gemaakt in Zwitserland. Het kleinste detail wordt met zorg vervaardigd en ook bij de finishing touch gaat men voor uiterste precisie. Ze zijn hierbij continue op zoek naar de juiste balans tussen functionaliteit en design. De techniek moet perfect zijn, maar het horloge moet er ook fantastisch uitzien. De ‘Swiss made’ horloges van Tag Heuer zijn sportief, maar voornamelijk stijlvol te noemen. De Zwitserse kwaliteit spreekt voor zich en de prachtige klassieke maar ook sportieve designs zijn een lust voor het oog.

Tag Heuer Carrera

Onze collectie Tag Heuer horloges heeft enkel automatische uurwerken, die vooral door echte horlogeliefhebbers gewaardeerd worden. Horloges met een automatisch uurwerk kunnen door een watchwinder van energie voorzien worden waardoor ze nooit stil komen te staan. Dit is niet alleen erg handig maar ook goed voor het uurwerk binnenin het horloge.

BensonTrade heeft nu een speciale actie en biedt daarbij de Tag Heuer horloges van de collecties ‘Aquaracer’ en ‘Carrera’ aan met hoge kortingen! Het is dus nu extra aantrekkelijk om een ‘Swiss made’ Tag Heuer horloge aan te schaffen, waarmee u gegarandeerd een stijlvol kwaliteitshorloge in huis haalt waar u jarenlang plezier van zult hebben.  

Swiss Kubik watchwinders voor jouw automatische horloge

Geplaatst op 16 oktober 2018 om 12:42 uur

Een watchwinder is een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van automatische horloges. De watchwinder zorgt voor de opwinding van het horloge wanneer het niet gedragen wordt, zodat deze niet stil komt te staan. Naast deze belangrijke functie is een watchwinder ook een decoratief object op zich.

Swiss Kubik is al jarenlang een begrip op het gebied van watchwinders. Kenmerkend voor dit merk is het oog voor detail en de geavanceerde technologie. De watchwinders worden in Zwitserland ontwikkeld en met de grootste zorg vervaardigd. Swiss Kubik watchwinders zijn compact, luxe en voorzien van een Zwitserse motor. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, leder en hout. Hierdoor is er altijd een Swiss Kubik watchwinder die perfect bij uw geliefde horloge past. Er is tevens ruime keuze uit verschillende modellen oplopend tot wel 12 horloges. Optioneel bij deze watchwinders zijn de beschermglaasjes om uw horloge te beschermen.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik hecht de grootste waarde aan de kwaliteit van hun watchwinders. Deze worden dan elk jaar verder ontwikkeld en verbeterd. Op een set AA-batterijen kan de Swiss Kubik watchwinder ruim 2 jaar ronddraaien.

Binnen Swiss Kubik wordt gewerkt door de meest bekwame Zwitserse vakmensen waarbij zij alleen de beste materialen gebruiken. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk en model. Het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders komt overeen met de meeste automatische horloges, maar waar nodig is het mogelijk de watchwinder af te stellen zodat deze perfect op uw horloge is afgestemd.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik. Dit betekent dat wij altijd een ruime collectie op voorraad hebben van de allernieuwste modellen. Daarnaast bieden wij duidelijke garantie en service. Uiteraard koopt u bij ons tegen de scherpste prijzen en verzenden wij gratis binnen Nederland.