Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

RDI watchwinders | Swiss Made

Geplaatst op 23 mei 2019 om 10:30 uur

De Swiss made watchwinders van het merk RDI zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. De watchwinders worden niet alleen met de hand in Zwitserland vervaardigd, maar ook alle afzonderlijke onderdelen komen uit Zwitserland. De motoren van RDI watchwinders zijn daarnaast zeer stil in gebruik en compact van formaat. De watchwinders werken een jaar op één set AA batterijen. Deze combinatie maakt dat ze makkelijk mee te nemen zijn op reis en vakantie. Ze zijn geschikt voor alle automatische horloges en voorzien uw horloge niet alleen van de benodigde energie, maar zorgen ook voor een optimale verspreiding van olie in het uurwerk. Daarnaast bieden ze bescherming tegen beschadiging, vuil en stof. Immers, je laat je waardevolle horloge toch niet zomaar ergens liggen. In een watchwinder is het horloge beschermd.

RDI watchwinder

Naast de hoogwaardige technologie van deze innovatieve RDI watchwinders, zijn de designs in esthetisch opzicht zeker ook het benoemen waard. De prachtige ontwerpen zijn onder andere geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Daarnaast werkt RDI voor het ontwerpen van de watchwinders samen met verschillende kunstenaars. Deze ‘pieces of art’ vallen op door een strak design en een moderne en eigentijdse uitstraling. Deze watchwinders zijn voor de echte verzamelaars die iets unieks willen. Goedkoop zijn ze niet, maar je hebt wel echt iets bijzonders voor jouw automatische horloges.

De watchwinder collectie van RDI bestaat uit designs met prachtige kleuren en vormen, maar er zijn ook modellen met een strakke en rustige uitstraling. Voor de ontwerpen zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt zoals hout, leder en edelstaal. Kortom, de RDI watchwinders behoren met recht tot de beste ter wereld!

Wij zijn officieel dealer van RDI watchwinders en bieden de laatste collectie, scherpe prijzen en 2 jaar garantie. Daarnaast leveren wij veelal uit voorraad. Binnen Nederland verzenden wij gratis, maar we verzenden over de gehele wereld via Fedex en PostNL. Altijd verzekerd en aangetekend.

Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge

Geplaatst op 21 mei 2019 om 07:55 uur

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix behoort tot het neusje van de zalm binnen de horlogerie. Dit komt niet alleen tot uiting door de hoogstaande kwaliteit en innovatieve techniek, maar ook in de sublieme afwerking en de fraaie historie die het merk biedt. Een horloge van Maurice Lacroix is duurzaam en betrouwbaar en wordt dan ook doorgegeven van generatie op generatie, met recht een echt familiestuk. De horloges van Maurice Lacroix worden al meer dan 40 jaar vervaardigd in Saigneleger, door uiterst bekwame horlogetechnici.

Maurice Lacroix Roger Federer MP6128

BensonTrade biedt een uniek stuk aan voor de echte horlogeverzamelaar en liefhebber. Dit horloge is een gelimiteerd Maurice Lacroix horloge en wereldwijd niet meer nieuw verkrijgbaar; het Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge. Enkel in onze webshop heeft u nog de mogelijkheid dit exceptionele horloge te bemachtigen. Dit horloge is dan ook zeer bijzonder. Het horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk en een prachtige gouden horlogekast. Het horloge dankt de naam aan de wereldberoemde tennisser Roger Federer, deze Zwitser wordt gezien als de beste speler ter wereld.

Aangezien dit horloge gelimiteerd is, een gouden horlogekast heeft en Roger Federer helaas binnen niet al te lange tijd zal stoppen met tennis, is het ook een goede investering. Immers, wanneer Roger Federer stopt met tennissen zal de waarde van dit horloge flink toenemen.

Het Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge is geheel nieuw en wordt geleverd in de originele horlogebox met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u als tennisfan of investeerder op zoek naar een prachtig horloge dat zijn waarde zal behouden of aannemelijker, waarvan de waarde flink zal stijgen? Dan is dit speciale Swiss made horloge een aanrader voor u.

Bernard Favre watchwinders | Swiss made

Geplaatst op 20 mei 2019 om 10:57 uur

Het merk Bernard Favre staat bekend om haar prachtige handgemaakte watchwinders met een bijzondere en exceptionele uitstraling. De Bernard Favre watchwinders hebben namelijk een uniek draaisysteem, het zogenaamde ‘planet winding system’. Door middel van deze beweging worden de horloges door de watchwinders van de benodigde energie voorzien. De drie-dimensionele watchwinders draaien om hun eigen as, als ware het een planeet. Deze Bernard Favre Planet watchwinders zijn voorzien van een hoogstaande techniek en zeer exclusief. Elke horlogeliefhebber zal gefascineerd zijn wanneer zijn horloge wordt opgewonden, aangezien dit een prachtig en bijzonder gezicht is. Door de glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, blijft het geheel goed zichtbaar en is het horloge toch beschermt tegen vuil en stof.

Bernard Favre watchwinders

De watchwinders van Bernard Favre zijn Swiss made en daarmee van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zodat er bij elke verzameling een perfect passende watchwinder te vinden is qua stijl. Opvallend bij de verschillende designs is onder meer het oog voor detail en de gedetailleerde afwerking. Het is daarnaast mogelijk de watchwinder te gebruiken met zowel adapter als met een batterij, wat het gemakkelijk maakt de watchwinder mee te nemen op reis. De watchwinders hebben veel verschillende functionaliteiten, USB aansluiting en verschillende programma’s.

Kortom, de Bernard Favre Planet watchwinders bieden alle luxe en functionaliteit om elk automatisch horloge probleemloos van energie te voorzien. Perfectie en een prachtige afwerking typeren deze watchwinders het best.

Wij zijn officieel dealer van Bernard Favre en garanderen derhalve de echtheid maar ook bieden wij 2 jaar internationale garantie en snelle levering.

Swiss made Epos horloges

Geplaatst op 17 mei 2019 om 10:51 uur

Kwaliteit heeft een prijs. Echter zijn er diverse leuke horlogemerken de enorm veel kwaliteit bieden voor interessante prijzen. Een goed voorbeeld is het nieuwe horlogemerk in onze collectie: Epos. Dit Zwitserse merk produceert al decennia lang prachtige automatische horloges die zich onderscheiden op gebied van kwaliteit, techniek en een hoogwaardige afwerking. Epos horloges zijn Swiss made en bevatten allen een Zwitsers uurwerk van de merken ETA of Sellita. Daarnaast wordt elk horloge met de hand vervaardigd door vaktechnici met jarenlange ervaring. 

Epos Emotion watch

Epos heeft verschillende interessante series, zoals de Epos Sportive, Epos Originale en Epos Emotion. De namen van de series geven eigenlijk al aan om welk type horloges het gaat. Dit Zwitserse horlogemerk heeft zowel klassieke, retro als moderne horloges. Ook zijn sportieve horloges goed vertegenwoordigd in de Epos horlogecollectie.

De narduk bij elk Epos horloge ligt op kwaliteit en afwerking. Het Swiss made predicaat verzekert de drager van een sublieme kwaliteit en fraaie afwerking. Interessant is dat de uurwerken van ETA en Sellita worden voorzien van een extra luxe afwerking waardoor ze zich onderscheiden van andere merken. 

BensonTrade is officieel dealer van Epos. Als officieel dealer garanderen wij authenticiteit en een duidelijke garantie van 2 jaar. Deze garantie is internationaal geldig. Elk Epos horloge wordt geleverd in een zeer fraaie horlogebox met handleiding. 

Iron Annie horloge gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 15 mei 2019 om 08:23 uur

Het horlogemerk Iron Annie dankt haar naam aan het historische vliegtuig JU52 met het kenteken D-AQUI. Het vliegtuig werd door de Amerikanen destijds uit bewondering Iron Annie genoemd. Met dit legendarische vliegtuig ter inspiratie, ademt het merk nostalgie en een stukje historie. Het Duitse horlogemerk is relatief nieuw op de markt en kiest een traditionele insteek. Aangezien de Iron Annie horloges in Duitsland worden gemaakt, staat het merk voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iron Annie biedt in haar collectie de keuze uit zowel quartz, automatische en mechanische uurwerken en staat bekend om haar goede prijs-/kwaliteitverhouding. Er wordt gebruik gemaakt van Zwitserse en Japanse uurwerken. Kenmerkend zijn de technische innovatie in combinatie met een klassieke uitstraling. Het merk doet haar naam eer aan door de betrouwbaarheid en degelijkheid van de Iron Annie horloges. Zowel voor dames als voor heren is er ruime keuze uit stijlvolle horloges, waaronder ook pilotenhorloges en Bauhaus modellen.

Iron Annie 5018-4 horloge

In de collectie van Iron Annie vindt u verschillende prachtige series. Waaronder de jubileumserie van Iron Annie. In deze serie zien we vooral veel zwart/wit en crèmekleur. De modellen hebben een eenvoudige, maar chique uitstraling. Een andere serie in de Iron Annie horlogecollectie is de Bauhaus serie, welke is geïnspireerd op de Bauhaus architectuur. Dit is een stroming waarin minimalisme en een moderne uitstraling de boventoon voeren.

Binnenkort presenteren wij de Iron Annie horloges op onze websites. Als officieel dealer bieden wij een complete collectie horloges, met 2-jaar internationale garantie, handleiding en fraaie horlogebox.

EPOS horloges | Collectie 2019 bij BensonTrade

Geplaatst op 14 mei 2019 om 13:38 uur

Epos horloges, binnenkort gelanceerd als nieuw horlogemerk in onze collectie en afkomstig uit Zwitserland. Het historische merk werd in eerste instantie opgericht in 1925 onder de naam James Aubert SA in de ‘Vallée de Joux’, ook wel bekend als ’de wereld van de mechanische horloges’. James Aubert zelf was de horlogetechnicus binnen het bedrijf en zorgde voor diverse technologische ontwikkelingen en innovaties op dit gebied. Aubert deed het bedrijf over aan zijn schoonzoon Jean Fillon, die vervolgens jarenlang de toonaangevend horlogemaker bij Epos werd. Hij was daarbij verantwoordelijk voor vele uitzonderlijke innovaties van Epos.

In 1983 startte de vaktechnicus Peter Hofer samen met zijn vrouw Erna het bedrijf Montres EPOS SA, dit in nauwe samenwerking met Jean Fillon. Na 2000 zocht Peter Hofer naar een opvolger voor zijn werk bij Epos en vond deze in Ursula Foster, afkomstig uit een familie van horlogemakers. Samen met haar man zette ze het innovatieve bedrijf voort met altijd als doel Epos horloges te maken met kwalitatieve uurwerken en een geavanceerde technologie. Daarnaast moesten de ontwerpen betaalbaar zijn en wilde men trouw blijven aan de slogan binnen het bedrijf: ‘the artistry of watchmaking’, volgens de Zwitserse traditie.

Epos horloge

De horlogecollectie van Epos bestaat uit zowel klassieke als moderne horloges. De horloges zijn voorzien van kwalitatieve Swiss made uurwerken en daarmee zeer betrouwbaar en duurzaam. De meeste horloges van Epos kennen een speciale klassieke uitstraling en bijna alle Epos horloges zijn voorzien van een “see through” achterkant. De decoratie van de horloges gebeurt zorgvuldig en veelal met de hand voor een perfecte finishing touch.

Door de unieke combinatie van prachtige ontwerpen, sublieme kwaliteit en scherpe prijzen zijn de Epos horloges al jarenlang succesvol. Als officieel dealer van Epos hebben wij een ruime collectie horloges beschikbaar. Elk Epos horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.

Paul Design watchwinders | innovatief en betaalbaar

Geplaatst op 13 mei 2019 om 08:59 uur

Bent u als horlogeliefhebber of –verzamelaar van automatische horloges op zoek naar een watchwinder van hoge kwaliteit met een luxueuze uitstraling voor een scherpe prijs? Dan zijn de Paul Design watchwinders zeker het bekijken waard. Paul Design is gevestigd in Groot Brittannië en één van de meest aansprekende merken van het eiland. De watchwinders van Paul Design zijn ontworpen door Paul Chen, de oprichter van het merk. Zijn ervaring en vakmanschap op dit gebied, resulteren in prachtige watchwinders van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technologie. Het merk mag dan nog relatief jong zijn op de watchwinder markt, het heeft zeker al een goede naam weten op te bouwen. Naast de hoogstaande techniek staat Paul Design onder ander bekend om de natuurlijke designs, goede functionaliteit en betaalbare kwaliteit.

Paul Design watchwinders

De Paul Design watchwinders zijn voorzien van betrouwbare Japanse Mabuchi motoren. Op het gebied van techniek bieden ze onder andere een innovatief LCD scherm, waarmee u onder meer het aantal omwentelingen en de draairichting per horloge kunt instellen. Ook is er de ‘speedwinding’ optie. Hiermee is het mogelijk het horloge binnen korte tijd op te winden. Naast dat de watchwinders uw horloge uiteraard van de benodigde energie voorzien, bieden ze ook een veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt u beschadiging en slijtage. De watchwinders zijn verkrijgbaar voor verschillende aantallen horloges. Daarnaast zijn ze geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. Paul Design watchwinders zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Rapport watchwinders - SALE

Geplaatst op 8 mei 2019 om 15:17 uur

Het watchwinder merk Rapport is afkomstig uit Engeland. De geboorte van het merk vond plaats in 1898 toen de 20 jarige Maurice A. Rapport zijn eerste horloge op de  markt bracht. Het horloge werd zo goed ontvangen dat het bedrijf M.A. Rapport & Co een feit werd. In de jaren die volgden werd het merk wereldwijd bekend en populair.

Rapport EVO blauw watchwinder

Rapport produceert onder andere horloges, zakhorloges en watchwinders. De focus ligt echter nadrukkelijk op watchwinders en horlogeboxen. Innovatie en ontwikkeling staan bij het bedrijf zeer hoog in het vaandel. Aan de assemblage en afwerking van de producten wordt met uiterste precisie gewerkt en dit is absoluut te zien aan kwaliteit en uitstraling.

De watchwinders van Rapport zijn traditioneel en hebben een stijlvolle uitstraling. De klassieke ontwerpen zijn niet alleen op technisch gebied een waardevolle toevoeging aan uw horlogeverzameling, ook in esthetisch opzicht hebben de watchwinders zeker hun meerwaarde. In onze webshop vindt u de laatste modellen van het merk in de uitverkoop. Dit biedt u de uitgelezen kans te kiezen voor een goede watchwinder die uw horloge(s) op de juiste wijze van beweging voorziet en deze daarnaast beschermt tegen beschadiging en slijtage.

Voor de Rapport watchwinders geldt; op = op!

Davosa horloges uit Duitsland | Collectie 2019

Geplaatst op 7 mei 2019 om 14:29 uur

Het Zwitserse horlogemerk Davosa komt voort uit een familie waarbij het vak van horlogemaker in het bloed zit. Het begint allemaal bij de gebroeders Hasler, die ieder op hun eigen wijze het vak uitoefenen. In 1881 startte één van de broers, Abel Frederique Hasler, met de productie van kleine series handgemaakte zilveren horlogekasten. Zijn zonen leren het vak en de liefde voor horloges van hun vader en zetten zijn werk voort. De passie voor het vak wordt herhaaldelijk van vader op zoon overgegeven en resulteert in een sterk bedrijf dat zijn klantenkring steeds verder weet uit te breiden.

Hasler start in 1987 met een kleine oplage Davosa horloges, wanneer de vraag naar mechanische horloges weer toeneemt. Het merk blijkt een succes en wordt met enthousiasme opgenomen in de collectie van Hasler. In de jaren die volgen ontwikkelt het Davosa horloge zich op allerlei gebieden. Ook diverse limited editions passeren de revue die zeer gretig aftrek vinden.

Hedendaags vindt u in de collectie van Davosa betaalbare A-merk horloges met Swiss made uurwerken. Er is keuze uit klassieke en moderne horloges en het merk is absoluut traditioneel met hoge kwaliteit. Een horloge in de collectie welke zeker het benoemen waard is, is de Davosa Ternos professional TT GMT. Dit horloge is vervaardigd uit fraaie materialen als edelstaal en saffierglas. Naast de innovatieve GMT functie, biedt het horloge ook lichtgevende indicators en een draaibare bezel. Het horloge is voorzien van een automatisch Swiss made uurwerk en hoogstaande techniek. Verder is dit prachtige horloge met zijn blauwe accenten een echte eyecatcher. Het heeft uiteraard een beetje de Rolex look die vele zal aanspreken.

Davosa is al geruime tijd deel van onze horlogecollectie. Als officieel dealer van Davosa horloges verkopen wij de nieuwste modellen met duidelijke garantie en service. Elk Davosa horloge wordt geleverd in een chique houten horlogebox met handleiding en 2 jaar internationale garantie.

Tag Heuer horloges uit Zwitserland

Geplaatst op 3 mei 2019 om 09:39 uur

Tag Heuer staat wereldwijd bekend als een absoluut topmerk binnen de horlogerie. Het Zwitserse horlogemerk bestaat al ruim 150 jaar. Het eerste patent van Tag Heuer werd aangevraagd in 1869, waarbij het ging om een innovatie op het gebied van zakhorloges. Door de jaren heen is innovatie en ontwikkeling altijd een belangrijk speerpunt gebleven binnen het bedrijf. Niet voor niets produceert Tag Heuer met de gedachte ‘ vind het wiel steeds opnieuw uit wanneer je kunt’. Dat maakt dat Tag Heuer horloges ook hedendaags nog steeds de hoogste kwaliteit bieden, op dit gebied gaat het merk dan ook voor perfectie. Tag Heuer horloges vormen de combinatie van hoogstaande techniek en een stijlvolle uitstraling. Het merk gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Tag Heuer Carrera horloge

Tag Heuer biedt in haar horlogecollectie zowel klassieke als sportieve modellen aan. De collectie kent verschillende series, waarvan de Carrera serie over de hele wereld beroemd en geliefd is. De horloges binnen deze serie zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals edelstaal en saffierglas. BensonTrade heeft modellen uit de Carrera- en Aquaracer serie op voorraad en biedt deze aan met een interessante korting! Wanneer u kiest voor een Tag Heuer horloge haalt u gegarandeerd een duurzaam kwaliteitshorloge in huis, voorzien van hoogstaande techniek, de beste materialen en een Swiss made uurwerk.

Elk Tag Heuer horloge wordt geleverd in originele box met handleiding en 2 jaar garantie.