Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge

Geplaatst op 27 februari 2022 om 07:30 uur

Heb jij als horlogeliefhebber een Zwitsers horloge? De meeste liefhebbers van fraaie horloges zullen minstens één Zwitsers horloge in hun bezit hebben. Denk bijvoorbeeld aan een horloge van de gerenommeerde merken Rolex, IWC, Breitling, Omega of Oris. Natuurlijk zijn deze horloges niet goedkoop, maar je krijgt er een hoop terug. Deze horlogemerken zijn iconen en staan voor luxe polshorloges die vervaardigd worden in Zwitserland door de beste vakmensen.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Een Zwitsers horlogemerk dat één van onze favorieten is vanwege haar uitmuntende kwaliteit en fraaie ontwerpen is het merk Tag Heuer. Tag Heuer bestaat al 146 jaar en heeft daarmee de nodige kennis en ervaring weten op te doen op dit gebied. Bovendien heeft het merk door de jaren heen een lange en indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Een merk met historie is over het algemeen extra interessant te noemen voor de echte horlogeliefhebber. Tag Heuer is daarnaast een merk dat gaat voor absolute perfectie en dat bovendien bekend staat vanwege hun ambitie, innovatie en sterke technische ontwikkeling. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat ze op de markt worden gebracht. Dit zegt genoeg over hoe hoog Tag Heuer de lat voor zichzelf legt. Dit is dan ook te zien aan het eindproduct. Een horloge van Tag Heuer staat voor topkwaliteit, een sublieme afwerking en stijl.

Tag Heuer horloges worden voorzien van Zwitserse automatische uurwerken. Deze uurwerken behoren natuurlijk tot de top op dit gebied en leggen derhalve een zeer solide basis voor een kwaliteitshorloge. Bovendien is het automatische uurwerk het soort uurwerk dat het echte ambacht van de horlogemaker het beste in beeld brengt. Kwaliteit  is natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast wil het oog ook wat. Tag Heuer biedt designs welke zowel als stijlvol alsmede als robuust en stoer kunnen worden omschreven. Met een horloge van Tag Heuer draag je een horloge dat zeker als een echte eyecatcher kan worden omschreven.

De horloges uit de verschillende series van Tag Heuer bieden diversiteit en kwaliteit. Het Carrera model van Tag Heuer geldt hierbij als een icoon van dit merk en mag dan ook niet ontbreken in dit artikel. We zetten dan ook graag het specifieke Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge in de spotlight voor je. Dit horloge heeft een horlogekast van edelstaal met een doorsnede van 42mm. De horlogeband van dit horloge is eveneens vervaardigd uit edelstaal en geeft het horloge een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van het horloge is zwart en is voorzien van verschillende zilverkleurige accenten. Verder is ook dit horloge uiteraard uitgerust met een Swiss made uurwerk, waarmee je altijd zeker bent van een zeer nauwkeurige weergave van de tijd. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Daarnaast is dit horloge voorzien van saffierglas, dit glas is extra sterk waardoor er niet snel krasjes of beschadigingen te zien zullen zijn en je extra lang van je horloge kunt genieten.

Het bijzondere van dit horloge is dat het hier gaat om het Carrera 40 jarige jubileummodel, dus met recht een waar collectors item. Dit horloge heeft dan ook op technisch gebied heel wat moois te bieden. Zo beschikt het horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge ook voorzien van lichtgevende indicatoren. Maar ook een tachymeter, dag indicator en een chronograaf functie ontbreken niet. Met de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 kies je hiermee dus voor een zeer compleet horloge op technisch gebied. Daarnaast is dit horloge een waar sieraad om de pols en is het passend bij vrijwel elke outfit. Of je nu kiest voor een meer casual of zakelijke kledingstijl, de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 zal je outfit zeker compleet maken.

Zoals al genoemd is dit horloge ook voor de echte verzamelaar een interessant exemplaar. Natuurlijk heeft dit te maken met de Zwitserse kwaliteit van het horloge, daar zal de voorkeur van de echte liefhebber zeker liggen. Daarnaast betreft het natuurlijk een jubileumstuk wat het horloge extra bijzonder maakt. Bovendien zijn alle bijzondere technische aspecten voor de verzamelaar zeker ook fascinerend. Met dit horloge weet Tag Heuer dan ook een breed publiek aan te spreken. We kunnen dit Carrera model dan ook zeker één van de paradepaardjes van dit Zwitserse kwaliteitsmerk noemen, een echte must have.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons in de webshop een Tag Heuer horloge te bestellen ontvang je bij het horloge een luxe officiële box, een duidelijke handleiding en bovendien 2 jaar garantie. Daar komt nog bij dat wij specifiek de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een mooie korting aanbieden ten opzichte van de juweliersprijs. Je kunt hiermee een echt Swiss made horloge aanschaffen met alles erop en eraan, tegen een extra aantrekkelijke prijs. Met dit horloge komen klassiek en sportief samen waarmee het horloge passend is voor vrijwel elke persoonlijke smaak.

Wist je bovendien dat wij ook watchwinders verkopen? Een horloge als de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een automatisch uurwerk wordt voorzien van de benodigde energie door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je het horloge echter niet draagt kan een watchwinder in deze behoefte voorzien. Kies je dus voor een Carrera horloge van Tag Heuer? Neem dan gelijk eens een kijkje in ons ruime assortiment watchwinders van kwaliteit!

De kracht van Elysee horloges

Geplaatst op 22 februari 2022 om 08:47 uur

De kracht van een horlogemerk bestaat over het algemeen uit verschillende elementen. Uiteraard speelt daarin kwaliteit een belangrijke rol. Horloges met het zogenaamde ‘Swiss made’ label staan wat dat betreft zeer goed bekend. Daarnaast zijn ook de horlogemerken die het ‘made in Germany’ label mogen dragen van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Elyse Monumentum Automatic 77005

Natuurlijk mag je als horlogemerk niet zomaar deze labels voeren. Voor zowel het Swiss made label als het made in Germany label zijn verschillende strenge eisen gesteld om ervoor te zorgen dat men gegarandeerd uitmuntende kwaliteit koopt wanneer men kiest voor een merk met dit label. De richtlijnen voor het made in Germany label zijn opgesteld in 2013. Het Duitse horlogemerk Elysee is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze richtlijnen en is dan ook een bijzonder mooi voorbeeld van een Duits kwaliteitsmerk dat dit label mag voeren. Daarbij werkt het merk volgens een geheel eigen gedachtegoed, dat altijd is geweest: ‘De kern van ons werk is de optelsom van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’. Deze kernwaarde is dan ook de rode draad door de uitgebreide collectie van Elysee horloges.

De collectie van Elysee ademt naast kwaliteit ook diversiteit. Met horloges met een diverse uitstraling en het gebruik van zowel quartz uurwerken als automatische uurwerken, weet Elysee een breed publiek te bedienen.  Het merk biedt horloges met een prachtige klassieke lederen horlogeband, maar ook modellen met een meer robuuste edelstalen horlogeband. Ook wat betreft de wijzerplaat wordt diversiteit geboden op het gebied van kleur en uitstraling. De Elyse horloges laten zich echter over het algemeen het best omschrijven als stijlvol, klassiek en enigszins ingetogen wat betreft uitstraling. Daarnaast weet het merk steeds weer een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding te garanderen, want hoewel de kwaliteit van elk Elysee horloge zeer goed te noemen is, zijn ze ook betaalbaar.

Het contrast wat betreft uitstraling wordt duidelijk wanneer we 2 horloges van Elysee eens tegenover elkaar zetten. Ten eerste het Elysee Monumentum Automatic 77005 horloge. Dit horloge heeft een stijlvolle, klassieke uitstraling en een minimalistisch karakter. Het horloge is voorzien van een retro lederen horlogeband en oogt zeer rustig. De wijzerplaat is wit van kleur, met rosékleurige accenten. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en eveneens uitgevoerd in de kleur rosé. Deze heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 41 mm. Er is voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het bekende merk Miyota, waarmee een solide basis is gelegd. Dit horloge van Elysee is verder tot 50 meter waterdicht en sluit met een vouwsluiting. Daarnaast is het horloge uitgerust met een datumaanduiding en een secondewijzer. Met het Elysee Monumentum Automatic 77005 horloge kies je voor een traditioneel horloge en een waar sieraad om de pols.

Het model dat we hier tegenover zetten is het Elysee Monumentum Moon 77003L horloge. Dit horloge is eveneens een klassiek model, maar heeft toch een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Dit horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband. De horlogekast van dit horloge is eveneens vervaardigd uit edelstaal, maar dan in zilverkleur. De horlogekast is 11 mm dik en heeft een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, wat het zeer sprekend maakt. De accenten op de wijzerplaat worden gevormd door de wijzers en tijdsweergave in de kleur wit. Daarnaast prijkt de maanfase indicatie op de wijzerplaat, die het horloge extra bijzonder maakt. In tegenstelling tot de de Elysee Monumentum Automatic 77005 is de Monumentum Moon 77003L voorzien van een quartz uurwerk, die overigens ook van het merk Miyota is. Tot slot is er ook voor dit horloge gekozen voor saffierglas en is dit model tot 50 meter waterdicht.

De bovengenoemde twee horloges bieden wij in onze webshop aan met een mooie korting. Pak dus nu je kans om een horloge van dit kaliber tegen een extra scherpe prijs aan te schaffen! Naast deze 2 horloges is er bij ons in de webshop de keuze uit verschillende andere series en modellen horloges van het merk Elysee, welke echt het bekijken waard zijn. Zo vallen de bijzondere Elysee Picus horloges bijvoorbeeld op door het open dial. Niet alleen geeft deze eigenschap een extra dimensie aan het uiterlijk van de horloges, daarnaast kun je jouw horloge daadwerkelijk voor je aan het werk zien. Voor de liefhebber zeker fascinerend te noemen.

Neem eens een kijkje bij ons in de webshop en laat je verleiden door de verschillende mooie horloges van Elysee! Wanneer je jouw Elysee horloge bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Wij zorgen er natuurlijk voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op reis gaat, zodat jij je bestelling met een gerust hart plaatst!

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder | Swiss made

Geplaatst op 15 februari 2022 om 15:43 uur

Bij de keuze voor een goede watchwinder kan je als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges alle kanten op. Waar de één wellicht de voorkeur en het budget heeft voor een watchwinder voorzien van alle luxe, kiest de ander voor een model dat gewoon zijn werk doet. Er zijn verschillende merken op de markt die dan misschien geen Swiss made producten leveren maar desondanks topkwaliteit leveren tegen een schappelijke prijs. Wanneer toch je voorkeur uitgaat naar een watchwinder van Zwitserse komaf, maar je een minder groot budget te besteden hebt, is het echter ook goed mogelijk een passende watchwinder te bieden.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Een goed voorbeeld van een merk dat uitmuntende kwaliteit Zwitserse watchwinders levert en daarnaast toch ook de liefhebber weet te bedienen die niet de hoofdprijs kan of wil betalen, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. De collectie van Swiss Kubik bestaat uit watchwinders gemaakt van verschillende materialen (kunststof, aluminium of bijvoorbeeld leder) en met een diverse capaciteit. Zo vind je zowel als liefhebber met één automatisch horloge als de echte verzamelaar jouw favoriete watchwinder binnen de collectie van Swiss Kubik. Wat verder opvalt wanneer je de collectie van Swiss Kubik nader onder de loep neemt, zijn onder meer de kubusvormige ontwerpen en compacte designs. Waar je kunt kiezen uit modellen met extra luxe, biedt Swiss Kubik ook de mogelijkheid de keuze te maken voor een instapmodel. Hiermee heb je toch zeer goede kwaliteit en precies dat wat jouw automatische horloge nodig heeft, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. Deze instapmodellen zijn verkrijgbaar onder de naam Swiss Kubik Startbox watchwinders, voorheen de Swiss Kubik ABS watchwinders genaamd. Vandaag lichten we graag één van de Startbox modellen van Swiss Kubik eruit, namelijk de Swiss Kubik Startbox Blue.

De Swiss Kubik Startbox Blue is zoals de naam al doet vermoeden uitgevoerd in een heldere kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, oranje, rood, bruin en grijs. Natuurlijk komt bij dit design ook de kubusvorm en de compacte vormgeving weer terug. De Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder is gemaakt van polyamide. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van één horloge. Uiteraard is de watchwinder geschikt voor het opwinden van alle soorten automatische horloges. De horlogehouders waar Swiss Kubik gebruik van maakt zijn flexibel en passend voor de meeste horloges. Mocht je een extra klein horloge hebben, dan is het echter ook nog mogelijk een extra kleine houder bij te bestellen. De basis van de Swiss Kubik Startbox Blue wordt natuurlijk gevormd door een krachtige Swiss made motor. Deze motor biedt verscheidene voordelen. Zo is deze energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Je kunt jouw watchwinder zodoende op je slaapkamer of werkplek plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.  

De Swiss Kubik Startbox Blue is gemiddeld 3 jaar werkzaam op een set AA batterijen. Dit in combinatie met de compacte vormgeving maakt het erg gemakkelijk deze watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het hierdoor een zeer goede mogelijkheid deze in een kluis te plaatsen. Door de sprekende kleur van deze watchwinder, is het een echte eyecatcher in je interieur en weet je jouw horloge daadwerkelijk in de spotlight te plaatsen. Je kiest met dit model bovendien voor Swiss made kwaliteit, waardoor jouw horloge altijd op een doeltreffende en veilige wijze van de benodigde energie kan worden voorzien. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je horloge stil komt te staan met alle vervelende gevolgen van dien. De watchwinder biedt bovendien een veilige opbergplaats voor jouw horloge. Kortom, de Swiss Kubik Startbox Blue biedt de echte liefhebber alles dat hij nodig heeft om zijn horloge het beste te kunnen bieden en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is het ook mogelijk optioneel een adapter bij te bestellen. Swiss Kubik biedt hiermee de mogelijkheid een Swiss made watchwinder aan te schaffen voor een mooie prijs, welke desgewenst nog uitgebreid kan worden.

Bij ons in de webshop vind je de verschillende kleuren Swiss Kubik Startbox watchwinders, waaronder de besproken Swiss Kubik Startbox Blue. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide collectie met de andere modellen van Swiss Kubik.

Ga jij ook voor Zwitserse kwaliteit? Iedere watchwinder van Swiss Kubik wordt door ons als officieel dealer van dit high end merk met maar liefst 3 jaar garantie geleverd. Daarnaast kun je bij ons in de webshop op verschillende manieren veilig betalen, zoals met Paypal en Ideal. Wacht dus niet langer en  bestel nu met een gerust gevoel jouw nieuwe Swiss Kubik watchwinder. Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met je aankoop!

Benson Black Series 8.16.MA watchwinder

Geplaatst op 8 februari 2022 om 08:48 uur

Ben jij een horlogeverzamelaar met 8 of 9 automatische horloges? Heb je bovendien nog andere horloges of sieraden die je graag allemaal netjes en overzichtelijke bij elkaar wilt bewaren? Dan hebben wij de oplossing voor jou! De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder. Een watchwinder is namelijk niet enkel een zeer handig accessoire om jouw automatische horloges van energie te voorzien, maar fungeert tegelijkertijd als een veilige en overzichtelijke opbergplaats voor jouw horloges en sieraden.

Benson Black Series 8.16.MA watchwinder

Natuurlijk verwacht je van een goede watchwinder een efficiënte en doeltreffende opwinding en het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast is het ook van belang welk soort design je voorkeur heeft. Wanneer je graag een watchwinder wilt hebben die behalve op technisch gebied ook in esthetisch opzicht luxe biedt, kan je zeer goed terecht bij het Nederlandse merk Benson. Benson biedt niet alleen uiterst goede kwaliteit als het gaat om de motoren en materialen van de watchwinder. Het merk besteedt namelijk ook veel aandacht aan de afwerking en het design van de watchwinders uit de collectie. Daar komt nog eens bij dat het merk bekend staat vanwege de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. De modellen van Benson zijn namelijk ook nog heel betaalbaar. We laten je dan ook graag nader kennis maken met dit zeer aantrekkelijke merk.

Specifiek voor de verzamelaar met 8 of 9 automatische horloges die ook graag wat extra opbergruimte ter beschikking heeft, biedt de Benson Black Series 8.16.MA watchwinder alles wat je nodig hebt. Je kunt in deze horlogeaccessoire namelijk niet alleen 8 automatische horloges tegelijkertijd in opwinden, daarnaast is er ook nog ruimte voor het opbergen van nogmaals 6 horloges of eventuele andere sieraden.

De Benson Black Series 8.16.MA is gemaakt van bijzonder mooi hout in de stijl macassar. Dit geeft deze met de hand gemaakte watchwinder een luxe en stijlvolle uitstraling. Als we kijken naar het interieur van de watchwinder zien we dat deze is bekleed met een speciaal zachte stof in de kleur zwart. Met deze zachte stof ben je verzekerd van een optimale bescherming van jouw horloges. Bovendien is de watchwinder afsluitbaar met een deur gemaakt van mineraalglas. Zo bescherm je je horloges tegen de buitenwereld, maar blijven ze toch goed zichtbaar. Het oog voor detail en de uitmuntende afwerking waar Benson voor staat komen onder meer tot uiting doordat de watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Benson gaat hierin duidelijk voor niets anders dan perfectie!

De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder is uitgerust met 8 Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Niet alleen zorgt dit ervoor dat ieder automatisch horloge moeiteloos opgewonden kan worden. Deze motoren staan er namelijk bovendien om bekend zowel energiezuinig als vrijwel stil in gebruik te zijn. Natuurlijk zijn ze ook zeer betrouwbaar, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw horloges. De Benson Black Series 8.16.MA is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast heb je bovendien de beschikking over een powerwinding functie en uiteraard ontbreekt ook de overwind protectie niet. Als kers op de taart biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting. Je kunt heel eenvoudig en snel deze LED verlichting in-/ en uitschakelen met behulp van het innovatieve touchscreen. Op deze manier heb je altijd een goed zicht op jouw horloges.

Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat vrijwel elk formaat automatisch horloge feilloos in de houders past. Je kunt daarnaast voor ieder horloge apart de instellingen wijzigen. Ook hiervoor gebruik je weer het handige touchscreen. Zo bepaal je gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge individueel. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en wordt deze compleet geleverd met een adapter. Deze watchwinder is dus zonder twijfel van alle gemakken voorzien.

Met de Benson Black Series 8.16.MA watchwinder kies je dus voor een zeer complete en luxe watchwinder met alles erop en eraan. Deze is speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Plaats jouw horlogeverzameling in de watchwinder en geniet van het zicht op jouw horloges, zelfs tijdens het opwindproces! Met een watchwinder van dit kaliber ben je er zeker van dat je het beste kiest voor jouw horloges. Niet alleen wat betreft energievoorziening biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt, ook wat betreft uitstraling haal je een echte eyecatcher in huis. Een waar compliment aan jouw verzameling, alle ogen zullen gericht zijn op jouw horloges!

Wij leveren de Benson Black Series 8.16.MA graag bij jou thuis! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst stevig verpakt op weg gaat. Je ontvangt bij deze watchwinder bovendien 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Ook wordt dit model geleverd met een certificaat!

Als officieel dealer van Benson hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad. Kies nu voor betaalbare kwaliteit en ga voor deze bijzondere watchwinder van Benson, of voor één van de andere prachtige modellen uit de indrukwekkende collectie. Je zult zeker geen spijt krijgen van deze mooie aankoop!

Van Speyk horloge

Geplaatst op 2 februari 2022 om 16:04 uur

Wanneer je op zoek bent naar een horloge dat van hoge kwaliteit is, een eigen karakter heeft en bovendien ook betaalbaar is, zoek dan niet verder. Met het horlogemerk Van Speyk dat van Nederlandse afkomst is, vind je wat je zoekt. Van Speyk is een horlogemerk dat ruim 10 jaar bestaat, maar desondanks is het een merk met historie en een aansprekend verhaal.

De merknaam Van Speyk voert ons terug naar 1831 toen de Nederlandse held Jan van Speyk zijn schip opblies om te voorkomen dat het in de handen zou vallen van opstandelingen. Bij ieder Van Speyk horloge komen eigenschappen terug die voor vele liefhebbers aantrekkelijk zullen zijn. We hebben het dan over een automatisch- of quartz uurwerk van hoogwaardige kwaliteit, extreem sterk saffierglas en een fraaie afwerking. De horloges van Van Speyk worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht geproduceerd en bieden daardoor een hoog draagcomfort.  

Van Speyk Dutch Diver horloge

Binnen de collectie van Van Speyk vallen verschillende series horloges op door hun karakteristieke kenmerken. Zo vinden we in de van Speyk Vitesse collectie horloges die in samenwerking met de Arnhemse voetbalclub zijn uitgebracht. Deze horloges zijn natuurlijk zeker voor de liefhebber en supporter een collectors item te noemen. De Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL is een horloge dat opvalt door een sprekende kleur geel. Zowel de lederen horlogeband als de accenten op de zwarte wijzerplaat zijn in deze kleur uitgevoerd. Dit horloge is verder uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Natuurlijk is ook dit van Speyk horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Dit zorgt ervoor dat je niet snel krasjes zult zien op het glas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Het Vitesse logo is zichtbaar op de wijzerplaat, wat dit horloge absoluut uniek maakt. De Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL is een zeer compleet horloge te noemen. Met de secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel en verschroefde kroon biedt dit horloge alles wat de liefhebber maar te wensen heeft.

Een andere bijzondere serie uit de collectie van Van Speyk zijn de Dutch Diver modellen. De Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR is afkomstig uit deze serie en zullen we bij deze nader belichten. Dit horloge is voorzien van een robuuste horlogeband van edelstaal. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met witte en gele accenten. Dit horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en hiermee dan ook geschikt voor de echte sportieveling. SuperLuminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker te raadplegen is. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit, afkomstig van Miyota. Verder is dit horloge uiteraard ook voorzien van saffierglas en het horloge sluit met een vouwsluiting. Dit horloge is eveneens voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt het horloge een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge is een absolute aanrader wanneer je sportief bent ingesteld.

Binnen de Dutch Pilot serie van Van Speyk vinden we bijzondere pilotenhorloges met een stijlvolle uitstraling. De Van Speyk Dutch Pilot AW13.BL heeft een karakteristieke bruin lederen horlogeband en een overzichtelijke en ingetogen witte wijzerplaat met donkerblauwe accenten. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 45 mm. Dit maakt dat het horloge duidelijk af te lezen is. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook hier is weer gekozen voor het sterke saffierglas. Dit horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Zowel op de horlogeband als op de achterkant van de horlogekast is het logo van van Speyk te vinden. Dit benadrukt het gevoel van luxe en stijl dat dit horloge bij je oproept. Naast het Superluminova beschik je met dit horloge ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Met de Dutch Pilot Serie van van Speyk weet het merk opnieuw in positieve zin te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Met een horloge van Van Speyk kies je voor kwaliteit van eigen bodem. Voor de liefhebber van de Nederlandse geschiedenis en van mooie en kwalitatieve horloges, is een horloge van Van Speyk een echte must have! Ook voor de echte verzamelaar kan een horloge van een Nederlands merk van dit kaliber natuurlijk niet ontbreken in de collectie. De collectie Van Speyk horloges in ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor elke persoonlijke wens is er wel een Van Speyk horloge voorhanden. Bovendien zijn deze horloges zeer betaalbaar, waardoor Van Speyk ook de liefhebber met een minder ruim budget weet aan te spreken.

Wij leveren de horloges van Van Speyk uiteraard met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bestel dus nu jouw favoriete Van Speyk horloge eenvoudig bij ons in de webshop!

Epos horlogecollectie 2022

Geplaatst op 27 januari 2022 om 12:44 uur

Een Zwitsers horloge staat voor veel horlogeliefhebbers symbool voor kwaliteit, duurzaamheid en luxe. Swiss made horloges staan er tenslotte om bekend zeer betrouwbaar en degelijk te zijn en een bijzonder fraaie afwerking te hebben. Daarnaast staat het Swiss made label voor vakmanschap en expertise. Dit zie je terug bij bekende merken zoals Rolex, IWC en Breitling.

Epos horloge

Met een Zwitsers horloge draag je een waar sieraad om de pols dat jouw outfit compleet maakt. Zwitserland kent verschillende mooie horlogemerken die het absoluut waard zijn om je als liefhebber in te verdiepen. Sommige merken bieden bovendien net iets extra’s door bijvoorbeeld een rijke historie of een mooi verhaal.

In dit artikel stellen we graag het Zwitserse merk Epos aan je voor. Epos is een merk dat werd opgericht in 1925 en zodoende al bijna een eeuw actief is binnen de horlogerie. Dit maakt Epos een interessant merk voor de liefhebber van een stukje geschiedenis als het gaat om mooie horloges. Het merk kenmerkt zich door de welbekende hoogstaande Zwitserse kwaliteit, technische verfijning en een stijlvol design. Bovendien is Epos in vergelijking met verschillende andere Zwitserse horlogemerken een relatief klein merk, wat er onder meer voor zorgt dat er extra aandacht is voor kwaliteit en afwerking. Daardoor zijn Epos horloges extra interessant.

Bij de oprichting van Epos  besloot men zich te richten op het ontwikkelen van horloges met een mechanisch of automatisch uurwerk. Ook vandaag de dag kiest men bij Epos voor het gebruik van dit soort uurwerken, waarbij de hand van de vakman absoluut het meest duidelijk in beeld komt. Uiteraard zijn de genoemde uurwerken van Epos afkomstig uit Zwitserland, van de merken ETA en Sellita. Het oog voor detail van het merk is onder meer te zien door de sublieme afwerking van de uurwerken met Côtes de Genève en blauwe schroeven.

Binnen de collectie van Epos is er een geruime keuze uit horloges welke voorzien zijn van prachtige details met een luxe en klassieke uitstraling. Naast de meer klassieke modellen, biedt Epos ook sportieve horloges aan. Kenmerkend voor dit type horloge van Epos zijn onder meer het feit dat deze goed afleesbaar zijn en over het algemeen een zeer goede waterdichtheid bieden.

Graag lichten wij een tweetal klassieke modellen van Epos voor je uit in dit artikel. We beginnen met de Epos Emotion 3390.152.20.34.30. Dit horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat is grijs van kleur met goudkleurige accenten. Voor wat betreft het glas is voor dit horloge gekozen voor het extreem sterke saffierglas. Dit heeft onder meer als groot voordeel dat krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn en je je horloge lang als nieuw houdt. De Epos Emotion 3390.152.20.34.30 is uitgerust met een automatisch uurwerk van het Zwitserse merk ETA. Verder biedt dit design een datumaanduiding en een zogenaamde ‘see through back case’, waarmee je als echte liefhebber een goed zicht hebt op hoe jouw horloge voor jou aan het werk is. Tot slot is dit horloge tot 50 meter waterdicht en sluit het met een vouwsluiting.

Een tweede model uit de collectie van Epos dat zeker onze aandacht verdient is de Epos Emotion 3390.152.20.20.30. Dit ontwerp heeft tevens een horlogeband gemaakt van edelstaal. Ook de horlogekast is van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41mm, net als het eerder genoemde model. De wijzerplaat van dit horloge is wit met blauwe accenten. Uiteraard is ook dit horloge weer uitgerust met een Swiss made uurwerk, eveneens van het merk ETA. Ook is er voor dit horloge gebruik gemaakt van het sterke saffierglas. Dit model biedt een datumaanduiding en een secondewijzer en als kers op de taart de doorzichtige bodem. Afsluitend is dit model tot 50 meter waterdicht en sluit met een vouwsluiting.

We hebben nu slechts twee modellen genoemd van het niche merk Epos, maar er is nog veel meer om uit te kiezen binnen de collectie. Zo biedt dit merk ook horloges met horlogebanden van leder of van rubber. Daarnaast zijn er modellen in de collectie die tot maar liefst 500 meter waterdicht zijn en daarmee bij uitstek geschikt zijn voor de echte sportieveling. Epos weet hiermee als geen ander een breed publiek aan te spreken.

Bij ons in de webshop vind je een uitgebreid assortiment Epos horloges. Ook de horloges van Epos die je niet bij ons in de webshop vindt, kunnen wij je als officieel dealer van dit authentieke merk natuurlijk leveren. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wanneer je een horloge van Epos bij ons besluit te bestellen, kun je ervan op aan dat je kiest voor een perfect werkend horloge. Ieder horloge van dit merk wordt namelijk na productie uitgebreid getest voordat deze wordt uitgeleverd. Daarnaast bieden wij je natuurlijk 2 jaar garantie op je aankoop van Epos.

Davosa Argonautic horloges

Geplaatst op 21 januari 2022 om 15:48 uur

Een goed horloge is vaak meer dan slechts een horloge. Het is net datgene wat een outfit afmaakt en je kunt er eindeloos mee combineren en variëren. Een horloge is voor een man vaak hét sieraad. Daarnaast kan een horloge ook fungeren als verzamelstuk. Zeker een horloge of horlogemerk met een bijzonder verhaal of limited edition is hiervoor geschikt. Er zijn dan ook niet voor niets vele verzamelaars die horloges in het bezit hebben die om een bepaalde reden extra bijzonder zijn.

Davosa Argonautic Carbon horloge

Het kan ook zo zijn dat je een verzameling horloges hebt om bij iedere gelegenheid of outfit een passend horloge te kunnen dragen. Hoewel er steeds meer landen horloges van fenomenale kwaliteit leveren, staat Zwitserland toch wel echt bekend als zijnde het horlogeland pur sang. Niet voor niets herbergt Zwitserland vele horlogemerken die een lange geschiedenis of bijzonder verhaal met zich meedragen.

Een voorbeeld van een Duits horlogemerk dat zijn oorsprong vond in Zwitserland, met bovendien een bijzondere historie, is het merk Davosa. Davosa werd geboren in de Zwitserse Jura. Hier begon Abel Frederic Hasler het verhaal van het merk in 1881, toen hij startte met het maken van horloges van kwaliteit. Dit ambacht werd vervolgens van vader op zoons doorgegeven, waarmee zij verder borduurden op het werk van hun vader. En met succes. In 1993 begon de firma Hassler met de productie van Davosa horloges. Het merk heeft hiermee door de jaren heen steeds weer gekozen voor kwaliteit en perfectie, met de prachtige collectie Davosa horloges van nu tot gevolg. Het werd bovendien erg populair toen het automatische horloge opnieuw steeds meer fans kreeg. Davosa maakt gebruik van de welbekende Zwitserse uurwerken van topkwaliteit van merken als ETA en Sellita. Hiermee is ieder horloge van Davosa is voorzien van een duurzaam en betrouwbaar hart, waarmee je kiest voor een duurzaam horloge.

Binnen de collectie van Davosa vallen onder meer de gelimiteerde collecties op. Doordat Davosa ervoor kiest van bepaalde horloges een beperkt aantal op de markt te brengen, zijn deze stukken uniek om de pols. Een mooie en bijzondere serie horloges binnen de collectie van Davosa is de Davosa Argonautic serie. De horloges binnen deze serie zijn zeer aansprekend en hebben een sportieve uitstraling. Dit komt onder meer door het gebruik van kleuren als geel en oranje. De wijzerplaten van de Argonautic horloges zijn goed afleesbaar en overzichtelijk. De horloges zijn verder standaard voorzien van extreem sterk saffierglas en een verschroefde bodem. Dit maakt dat deze horloges zeker tegen een stootje kunnen.

Een bijzonder mooi horloge uit de Argonautic serie van Davosa is de Davosa Argonautic 161.498.25. Dit horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband en is maar liefst tot 300 meter waterdicht. Het horloge is verder uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA. Dit horloge biedt daarnaast diverse extra’s. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Bovendien biedt het horloge een draaibare bezel en helium ventiel. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en de wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zwart met witte accenten. Dit horloge sluit met een vouwsluiting.

Een tweede Argonautic model is de Davosa Argonautic 161.498.70. Dit horloge is een opvallende verschijning te noemen door de zwarte wijzerplaat met gele accenten. De horlogeband is bij dit horloge gemaakt van edelstaal, wat het geheel een stoere en robuuste uitstraling geeft. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van het welbekende zeer sterke saffierglas en een verschroefde bodem. Het horloge is net als het vorige model tot 300 meter waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor de echte sportieveling. Het uurwerk waar dit horloge mee is uitgerust is eveneens van Zwitserse origine en van het merk ETA. Ook dit horloge biedt diverse extra’s, zoals lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, secondewijzer en een draaibare bezel.

Last but not least noemen we de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de twee eerder genoemde modellen. Davosa lanceert elk jaar een bijzondere limited edition horloge serie. Deze horloges zijn meestal binnen enkele weken of maanden volledig uitverkocht. Davosa heeft onlangs de Argonautic Carbon Limited Edition horloges uitgebracht. Er zijn twee edities waarbij het ene exemplaar een gele index heeft en de andere een oranje index. Beide modellen zijn extreem bijzonder vanwege de materialen (carbon kast), moderne looks en zeer interessante prijs. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 is geheel zwart van kleur, op de accenten op de wijzerplaat na. Deze zijn uitgevoerd in de kleur oranje en vallen dan ook goed op. Dit horloge is een speciale uitgave vanwege het 140 jarige bestaan van Davosa en hiermee een extra bijzonder stuk. Het horloge is bovendien gelimiteerd tot 140 stuks wereldwijd, wat het horloge absoluut uniek maakt. Verder is de horlogeband van dit horloge gemaakt van rubber en de horlogekast van carbon. Dit horloge beschikt eveneens over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Het horloge sluit tot slot met een vouwsluiting. Dit horloge kost 1.198,00 euro (incl. BTW).

De bovengenoemde 3 modellen zijn slechts een greep uit de collectie van Davosa. Wanneer je jezelf tot de sportievelingen rekent, zit je bij de horloges uit de Davosa Argonautic en Ternos series helemaal goed.

BensonTrade is officieel dealer van Davosa en wij leveren ieder Davosa horloge met 2 jaar garantie, originele horlogedoos en duidelijke handleiding. Wij helpen je bovendien graag wanneer er vragen zijn. Neem dan ook nu een kijkje in de webshop en vind jouw favoriete Davosa horloge!

Benson Compact Double 2.WS watchwinder

Geplaatst op 17 januari 2022 om 15:11 uur

Ben jij thuis in de wereld van automatische horloges? Dan is een goede watchwinder voor jou vast en zeker een “must have”. Op dit gebied zijn er tal van merken die verschillende modellen aanbieden in allerlei soorten en maten. Elk merk heeft zijn eigen voor-en nadelen maar het principe is hetzelfde: door beweging van het horloge wordt het energiepeil op niveau gehouden waardoor de automatische horloges niet stil komen te staan, en daardoor op elk moment te dragen zijn.

Zowel Zwitserland als Duitsland staan zeer goed bekend qua watchwinders, maar ook Nederland herbergt een bijzonder interessant merk. We hebben het dan over het innovatieve merk Benson, dat veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Zo weet men bij Benson exact wat een echte liefhebber en/of verzamelaar belangrijk vindt, en houdt hiermee rekening bij het ontwerpen en produceren van hun watchwinders. Dit komt dan ook tot uiting in een diverse en kwalitatieve collectie waarbij watchwinders voor zowel de liefhebber met één horloge als de echte horlogeverzamelaar beschikbaar zijn.

Ook wat betreft budget geldt dat er diverse mogelijkheden zijn. Dit maakt een Benson watchwinder betaalbaar voor elke horlogeliefhebber. Benson staat bekend om haar goede prijs-/kwaliteitverhouding.  Naar welke watchwinder uit de collectie jouw voorkeur ook uitgaat, je krijgt altijd een horlogeaccessoire van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

In dit artikel zetten we graag een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson in het zonnetje. We hebben het dan over de Benson Compact Double 2.WS watchwinder. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en kan uiteraard worden gebruikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Je windt dus probleemloos een horloge van Rolex, IWC, Seiko, Longines of Oris op.

Benson Compact Double 2.WS watchwinder

Door de compacte vormgeving van deze watchwinder is de Benson Compact Double 2.WS gemakkelijk te plaatsen in elk interieur. De watchwinder heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur wit. Mede door de neutrale kleurkeuze is deze watchwinder passend in vrijwel elk interieur. Dit in combinatie met het zwarte interieur maakt bovendien dat dit model een chique uitstraling heeft. Deze horlogeaccessoire is vervaardigd uit hoogwaardig hout dat bijzonder mooi is afgewerkt.

Ook op technisch vlak is de Benson Compact Double 2.WS zeer modern. Om te beginnen beschik je met dit model over een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig de draairichting en aantal rotaties per dag in, per horloge afzonderlijk. Dit maakt dat je dit precies kunt afstemmen op wat jouw horloge nodig heeft. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting waarmee je op ieder moment je geliefde horloges kunt bekijken. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders zal vrijwel elk horloge, ongeacht de maat, moeiteloos op de houder geklikt kunnen worden. Vervolgens klik je de horlogehouder vast in de watchwinder, zodat deze goed vastzit en niet uit de watchwinder kan vallen tijdens het draaien. Benson biedt dus optimale veiligheid tijdens het opwinden.

De Benson Compact 2.WS watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien en beschikt over een overwind protectie. Met behulp van de speedwinding functie is het mogelijk de horloges in korte tijd op te winden. Wat betreft de motoren is er gebruik gemaakt van Japanse motoren die erom bekend staan energiezuinig in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam en solide. Ze zijn tevens in staat vrijwel geluidloos te functioneren. Deze eigenschappen zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De Benson Compact 2.WS watchwinder is ook leverbaar als model voor één automatisch horloge en als model geschikt voor 3 horloges.

Met de Benson Compact 2.WS watchwinder ben je absoluut verzekerd van een juiste energievoorziening voor je horloges. In deze prijsklasse is een watchwinder als deze van het merk Benson dan ook de beste keuze! Bovendien heb je hiermee direct een mooie en veilige opbergplaats waarmee je je horloges beschermt tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Ook als display voor je horloges is deze watchwinder uitermate geschikt, zeker door de moderne LED verlichting waarover deze beschikt. Met deze watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar om gedragen te worden en kom je op dit gebied niet voor vervelende verrassingen te staan!

Bekijk ook eens de andere watchwinders in de collectie van Benson. Wij verkopen in onze webshop een zeer divers aanbod van deze kwalitatieve modellen. Zowel wat betreft capaciteit als uitstraling en materiaalgebruik zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maakt Benson voor het vervaardigen van de watchwinders niet alleen gebruik van verschillende prachtige houtsoorten, maar bijvoorbeeld ook van een hoge kwaliteit leder in diverse kleuren.  

Een Benson watchwinder kan je met een vertrouwd gevoel bij ons bestellen. Wij bieden namelijk verschillende veilige manieren om je bestelling te kunnen betalen, zoals creditcard, Paypal, iDeal en gewone bankoverschrijving. Bovendien verpakken wij jouw pakketje met de grootst mogelijke zorg, zodat je zeker weet dat jouw watchwinder ongeschonden bij jou aankomt. Wanneer je kiest voor specifiek de Benson Compact 2.WS watchwinder ontvang je deze thuis met een adapter, duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Wacht dus niet langer en ga nu op zoek naar jouw favoriete Benson watchwinder!

Wanneer je hulp nodig hebt bij je uiteindelijke keuze, staan wij voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van zowel (automatische) horloges als watchwinders, zullen we je zeker van dienst kunnen zijn.

Iron Annie horloges | Collectie 2022

Geplaatst op 11 januari 2022 om 14:28 uur

Iron Annie is een Duits horlogemerk dat valt onder het moederbedrijf Pointtec, waartoe ook het merk Zeppelin behoort. Pointtec is een bedrijf dat met zijn horloges mensen weet terug te voeren naar vervlogen tijden uit met name de luchtvaartindustrie. Voor iedere horlogeliefhebber die eveneens een passie heeft voor vliegtuigen en/of historie, is Iron Annie dan ook zeker een zeer interessant merk. De naam van het bekende merk is afkomstig van het JU52 vliegtuig met registratie D-AQUI. Deze werd destijds door de Amerikanen Iron Annie gedoopt vanwege zijn betrouwbaarheid en robuustheid. Dit zien we dan ook nu terug in de Iron Annie horloges.

Iron Annie 5977-4 horloge

De collectie voor 2022 van Iron Annie weet liefhebbers met een diverse persoonlijke voorkeur goed van dienst te zijn. Dit geldt voor zowel de uitstraling als voor het soort uurwerk. Het merk biedt namelijk variërende designs, maar ook diverse soorten uurwerken, namelijk automatische-, mechanische- en quartz uurwerken van Zwitserse of Japanse makelij. Ieder horloge van Iron Annie wordt met de grootste precisie met de hand vervaardigd in Duitsland. Duitsland staat natuurlijk bekend als een land waar zeer degelijke producten vandaan komen en dit geldt zeker ook voor de horloges van Iron Annie. Iron Annie biedt bovendien horloges met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding en doordat het een kleiner bedrijf is heeft men extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in ieder eindproduct.

De collectie van Iron Annie is onderverdeeld in verschillende series. We zullen uit een aantal van deze bijzondere series een horloge nader belichten. We beginnen met een horloge uit de populaire Bauhaus serie. De horloges in deze serie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming en vallen met name op door de eenvoudige en minimalistische designs en dunne horlogekasten. Verder is er ook binnen deze serie wel variatie te zien wat betreft uitstraling en uurwerken. Het horloge dat we uit deze serie specifiek willen benoemen is de Iron Annie Bauhaus 5096-2. Dit horloge is verkrijgbaar met een lederen horlogeband of Milanese edelstalen horlogeband, dit geldt overigens voor alle Iron Annie Bauhaus horloges. Wanneer je bij aanschaf kiest voor een lederen horlogeband, is deze uitgevoerd in de kleur zwart met eveneens zwart stiksel. Deze sluit dan met behulp van een doornsluiting.

De wijzerplaat van de  Iron Annie Bauhaus 5096-2 is zwart van kleur en voorzien van goudkleurige en witte accenten. Voor wat betreft het glas is hier gekozen voor K1 mineraalglas en de horlogekast is gemaakt van edelstaal. Verder is deze 12 mm dik en heeft een doorsnede van 41 mm. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en is uitgerust met een quartz uurwerk van het Zwitserse merk ETA. Tot slot heeft dit horloge nog wat mooie extra functionaliteiten te bieden. Zo is het horloge uitgerust met een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en als kers op de taart een mooie chronograaf functie.

Het tweede model dat we beschrijven is afkomstig uit een andere serie van iron Annie. Het gaat om de Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2. De horloges uit de Jubileumsmodell serie zijn speciaal ontworpen voor het 30 jarig jubileum van Pointtec en daarmee extra bijzonder. Binnen deze serie vinden we enkel horloges met een mechanisch uurwerk. De Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2  is eveneens verkrijgbaar met een bijzonder mooie zwarte lederen band of een Milanese edelstalen horlogeband. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur zwart met witte wijzers. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en doornsnede van 43 mm. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht. Verder is dit horloge voorzien van zeer sterk saffierglas. Het mechanische uurwerk is afkomstig van het merk ETA. Dit horloge biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een gangreserve aanduiding.

Het laatste model uit de collectie van Iron Annie dat we nader belichten is de Iron Annie Amazonas 5977-4. Het horloge komt uit de Iron Annie Amazonas serie. Dit horloge heeft een klassieke en wat retro uitstraling, met de combinatie van een bruin lederen band en klassiek blauwe wijzerplaat. De goudgekleurde accenten en een heldere tint blauw waarin de maanfase aanduiding gedeeltelijk is uitgevoerd geven de wijzerplaat een stijlvolle en elegante look. De horlogekast is hier eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doornsnede van 36 mm. Bij dit horloge is er gekozen voor een quartz uurwerk. Naast de maanfase aanduiding biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Kortom, 3 modellen van Iron Annie met een sprekende uitstraling, van hoge kwaliteit en met een diversiteit in het soort uurwerk. Natuurlijk bieden wij in onze webshop nog vele andere Iron Annie modellen.

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie en wij leveren vrijwel ieder horloge van dit Duitse merk uit voorraad. Zo kunnen wij je extra snel van dienst zijn en kan jij snel genieten van je aankoop.

Zeppelin 100 Years horloges

Geplaatst op 5 januari 2022 om 14:04 uur

Voor de horlogeliefhebber die het waardeert wanneer een horlogemerk een stukje historie met zich meebrengt, is Zeppelin zeker een interessant merk. Dit Duitse horlogemerk voert de echte liefhebber terug naar de tijd dat de Zeppelin de luchtvaargeschiedenis voor altijd veranderde. De Zeppelin is ontworpen door luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin. De naam van het horlogemerk Zeppelin is geïnspireerd door deze getalenteerde en bijzondere man. Waar de Zeppelin destijds de meest elegante wijzer van vervoer was, brengen de horloges van Zeppelin tegenwoordig dezelfde elegantie. Als officieel dealer van Zeppelin brengen wij dit interessante merk graag onder de aandacht. Ben jij geïnteresseerd in fraaie en betaalbare horloges? Dan moet je zeker verder lezen.

Zeppelin 7680-1 horloge

De collectie van Zeppelin horloges is op verschillende vlakken divers en onderscheidend te noemen. Zo biedt het merk wat betreft uitstraling vele verschillende mooie designs, zodat er voor diverse persoonlijke voorkeuren alternatieven voor handen zijn. Maar ook op het gebied van uurwerken, biedt Zeppelin een mooie mix. Zo zijn er horloges met zowel quartz, mechanische en automatische uurwerken van Zeppelin verkrijgbaar. Zeppelin biedt bovendien een zeer goede kwaliteit en afwerking voor een aantrekkelijke prijs. Met deze goede prijs-/kwaliteit verhouding weet het merk Zeppelin ook toegankelijk te blijven voor mensen met een minder groot budget. Dit in combinatie met de gevarieerde collectie maakt dat Zeppelin interessant is voor vrijwel elke liefhebber en/of verzamelaar van kwaliteitshorloges. Een echt Zeppelin horloge mag in geen enkele verzameling ontbreken.

Graag lichten we in dit artikel enkele horloges van Zeppelin voor je uit. We hebben hiervoor 3 bijzondere modellen uit de Zeppelin 100 Years serie uitgekozen. De Zeppelin 100 Years serie herbergt prachtige stijlvolle en klassieke horloges welke speciaal ontworpen zijn voor het 100 jarig jubileum. Met deze serie heeft Zeppelin een reeks tijdloze designs weten te ontwerpen, waarmee het merk iedere liefhebber zal weten aan te spreken. Een mooi model dat afkomstig is uit deze serie, is de Zeppelin 100 Years 7618-1. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA Valjoux en is tot 50 meter waterdicht. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte 13mm. Het horloge beschikt verder over verschillende mooie extra functionaliteiten zoals een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Wat betreft uitstraling is dit een traditioneel horloge in een stijlvol design. De horlogeband is vervaardigd uit een mooie kwaliteit leder in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. Verder is er gekozen voor het gebruik van sterk saffierglas, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes of beschadigingen. De wijzerplaat is wit van kleur met zwarte accenten.

Het volgende horloge dat we graag onder je aandacht brengen is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en is eveneens tot 50 meter waterdicht. Verder lijkt het model een beetje op het voorgenoemde design wat betreft uitstraling. Zo heeft ook dit horloge een wit uurwerk met zwarte accenten en is het voorzien van een prachtige lederen band, bij dit horloge in de kleur bruin. Ook dit horloge kenmerkt zich door technische verfijning. Zo biedt ook dit horloge een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Met andere woorden, opnieuw een zeer compleet kwaliteitshorloge met een tijdloos design.

Het derde en  laatste horloge uit de 100 Years collectie van Zeppelin dat we benoemen is de Zeppelin 100 Years 7690-1. Dit model biedt eveneens een prachtige lederen band in de kleur zwart, welke sluit met een doornsluiting. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De kleur van de wijzerplaat van dit horloge is zilver. Dit model van Zeppelin is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40 mm. Ook op technisch gebied biedt dit horloge weer een compleet plaatje. Met een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en opnieuw een mooie chronograaf functie, biedt het horloge alles dat de liefhebber zich kan wensen.

Naast de horloges uit de 100 Years serie biedt Zeppelin natuurlijk nog vele andere series die absoluut het bekijken waard zijn. Zo staat het merk ook onder meer bekend om de bijzondere Bauhaus horloges, welke zijn geïnspireerd op de kunststroming Bauhaus. In deze serie zien we minimalisme en ingetogen karakters als uitgangspunt.  Maar ook alle andere series uit de collectie van Zeppelin bieden vele karakteristieke designs welke absoluut het bekijken waard zijn.

Zeppelin is een bekend merk, maar tegelijkertijd ook een kleiner merk met extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook terug te zien aan het oog voor detail dat duidelijk naar voren komt bij de horloges van Zeppelin. Met een Zeppelin horloge kies je voor een merk met historie dat een vleugje nostalgie doet opleven in deze moderne tijden.

Wanneer je een Zeppelin horloge bij ons wilt bestellen, doe je dit eenvoudig en vooral ook veilig bij ons in de webshop. Betalen kan gemakkelijk met iDeal, Paypal of creditcard en wij zorgen ervoor dat jouw pakketje veilig wordt verstuurd met Fedex, DPD of Post NL.

Als officieel Zeppelin dealer bieden wij je zekerheid, een ruime collectie en snelle levering vanuit voorraad.