Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Zeppelin horloges uit Duitsland

Geplaatst op 21 februari 2023 om 14:47 uur

Heb jij ook een leuk horloge dat jouw favoriet is en je eigenlijk elke dag wilt dragen? Wellicht is het een bijzonder horloge omdat je het van iemand gekregen hebt, of dat je het van je eerste salaris hebt betaald? Of misschien heb je het wel geërfd? Er zijn allerlei redenen waarom een horloge bijzonder kan zijn. Het begint natuurlijk allemaal bij het horlogemerk zelf. Er zijn horlogemerken die je aanspreken of juist niet.

Zeppelin 100 Years 7680-1

Een fraai horloge krijgt voor de echte liefhebber meer betekenis wanneer het betreffende horlogemerk een bijzondere geschiedenis heeft. Daarnaast is het voor de liefhebber en/of verzamelaar van mooie horloges van waarde wanneer een specifiek horloge of horlogeserie begeleid wordt door een bijzonder verhaal. Wat dat betreft biedt het bedrijf Pointtec een aantal verschillende horlogemerken die onder andere in dit opzicht zeer sterk te noemen zijn.

De intrigerende horlogemerken die onder het moederbedrijf Pointtec vallen zijn Junkers, Iron Annie en Zeppelin. Bij deze drie merken vind je horloges met een verhaal. Het merk Zeppelin verwijst bijvoorbeeld naar de luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin, die de majestueuze Zeppelin heeft ontworpen. De collectie van het merk Zeppelin is bovendien zeer gevarieerd. De horlogecollectie van het merk herbergt onder meer retro pilotenhorloges, maar ook stijlvolle klassieke stukken en meer sportieve modellen. Het merk richt hiermee zijn pijlen op een breder publiek. Bovendien zijn er Zeppelin horloges verkrijgbaar voorzien van verschillende uurwerken, zoals automatische uurwerken of quartz uurwerken (op batterij). Wat betreft kwaliteit zit je bij Zeppelin zeer zeker ook goed. Het merk biedt namelijk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een horloge van Zeppelin kiest voor veel waar voor je geld.

We nemen graag een tweetal Zeppelin horloges nader voor je onder de loep, te beginnen met de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge heeft een stijlvol en klassiek karakter en is speciaal ontworpen voor de bijzondere jubileumcollectie.  De horloges uit de Zeppelin 100 years serie combineren klassieke elegantie zoals koepelvormige wijzerplaten en koepelvormige kristallen met moderne accenten. De Zeppelin 100 Years 7680-1 is voorzien van een fraaie lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur donkerbruin. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur en zeer stijlvol vormgegeven. Wat het horloge onder meer extra bijzonder maakt is het Zeppelin ‘100 years embleem’ dat te vinden is op deze wijzerplaat. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder uitgerust met gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht.

Ook op technisch gebied heeft de Zeppelin 100 Years 7680-1 veel te bieden. Zo zorgt het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, voor een zeer betrouwbare en solide basis. Daarnaast is het horloge uitgerust met diverse extra functionaliteiten, die de echte liefhebber zeker zullen weten aan te spreken. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Daarnaast biedt dit horloge echter ook nog een chronograaf functie en een tachy meter, voor een mooi compleet plaatje.

Het tweede horloge uit de collectie van Zeppelin waar we je graag meer over vertellen, is afkomstig uit dezelfde 100 years serie van Zeppelin als het eerder genoemde model. We hebben het dan over de Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit model is voorzien van een eveneens lederen horlogeband, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart. Ook de wijzerplaat is zwart, wat het geheel mooi doet overlopen. Op de wijzerplaat van het horloge prijkt natuurlijk ook hier weer het Zeppelin ‘100 years’ embleem. De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en is 13 mm dik met een doorsnede van 42mm. Ook voor dit model van Zeppelin is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge is net als het vorige model tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Dit horloge is daarnaast tevens voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en biedt mooie extra’s. Het horloge is namelijk geheel  compleet met datumaanduiding, secondewijzer, chronograaf functie en tachymeter.

Met zowel de Zeppelin 100 Years 7680-2 als de 100 Years 7680-1 kies je voor een bijzonder horloge van Swiss made kwaliteit. De Swiss made uurwerken staan niet voor niets wereldwijd bekend als zijnde het beste van het beste. Met een uurwerk van dit kaliber weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen vertrouwen. Het betreft bij beide modellen horloges met (quartz) uurwerken die werken op batterij. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt deze variant uurwerk voor een uiterst nauwkeurige weergave van de tijd en is het beter bestand tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk. Wat betreft uitstraling draag je met de genoemde modellen van Zeppelin een uniek stuk om de pols. De uitstraling en achtergrond van de horloges brengt je terug naar de tijden van weleer en zorgen daarmee voor een vleugje nostalgie. Daar komt nog bij dat je met deze horloges kiest voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Beide horloges van Zeppelin zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze horloges met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard ontbreekt ook een duidelijke handleiding niet. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Zeppelin als geen ander in staat je te voorzien van een antwoord op je vragen en desgewenst een passend advies. Daarnaast vind je bij ons de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service.

Benson Black Series 2.16.B watchwinder

Geplaatst op 14 februari 2023 om 13:12 uur

Als je aan een automatisch horloge denkt dan stel je jezelf vast ook de vraag hoe je deze opgewonden houdt zodat deze niet tot stilstand komt. Immers, als het automatische uurwerk stopt dan geeft het horloge niet meer de juiste tijd aan. Dan moet je het uurwerk opnieuw instellen via de kroon. Stilstand van een automatisch horloge is onhandig want het kost je tijd en moeite. Als je een liefhebber bent dan gebruik je een watchwinder. Een watchwinder is een apparaat waarin je jouw automatische horloge plaatst waarna het gaat ronddraaien om polsbeweging te simuleren. Hierdoor blijft het uurwerk voorzien van energie en blijft je horloge lopen.

Een watchwinder is verkrijgbaar van verschillende merken en in verschillende soorten en maten waardoor het lastig kan zijn de voor jouw passende watchwinder te vinden. Wij helpen je daar dan ook graag een handje bij. Ben jij op zoek naar een watchwinder die net dat beetje extra biedt en bovendien toch betaalbaar is?

We laten je graag kennis maken met een watchwinder die afkomstig is uit de collectie van het Nederlandse merk Benson. Benson staat bekend om de uitgebreide en bovendien diverse collectie watchwinders, die voor iedere liefhebber een passende watchwinder biedt. Zo zijn er binnen de collectie van het merk watchwinders te vinden voor het opwinden van één horloge, maar ook voor een gehele verzameling automatische horloges. Natuurlijk vind je daarnaast nog van alles daartussenin. Ook wat betreft prijsklasse, materiaalgebruik en mate van luxe biedt Benson variatie. Zo biedt het merk watchwinders van hout maar ook van leder of aluminium. Voorbeelden van mooie extra’s die het merk biedt zijn extra opbergruimte, ingebouwde LED verlichting en bijvoorbeeld de keuze uit watchwinders met Swiss made- of Japanse motoren. Hiermee weet Benson dan ook een brede doelgroep aan te spreken.

De specifieke Benson watchwinder waar we je graag meer over willen vertellen, is de Benson Black Series 2.16.B. Dit model is afkomstig uit de meest luxe lijn van het merk en biedt dan ook verschillende mooie extra’s. De prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinder is daarnaast uitstekend, waarmee je met deze watchwinder kiest voor veel waar voor je geld. Om te beginnen is deze watchwinder gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Daarnaast is deze voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, waarmee niets aan het toeval overgelaten wordt. De watchwinder blijft hierdoor lang mooi en beschermd. Aan de binnenkant is deze voorzien van een speciale soft velvet inleg. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges op optimale wijze voorzien zijn van bescherming tegen beschadigingen. Dit model biedt niet alleen ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar is daarnaast ook uitgerust met een extra opbergruimte. Hierin kun je nog eens 3 horloges of eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen veilig opbergen. Deze opbergruimte is keurig af te sluiten met de speciale soft-close deksel. Aan de voorkant van de watchwinders is een glazen deurtje voorzien, om de horloges die opgewonden worden eveneens te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof.

De Benson Black Series 2.16.B watchwinder is uitgerust met twee Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar en degelijk, zodat je altijd op je watchwinder kunt bouwen. Daarnaast zijn ze echter ook nog energiezuinig en produceren ze nauwelijks geluid tijdens het opwindproces. Dit zorgt ervoor dat je de watchwinder zonder zorgen bijvoorbeeld op je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. De Benson Black Series 2.16.B is geschikt voor de opwinding van elk merk en type automatisch horloge. Het is mogelijk per horloge de instellingen aan te passen, zoals de draairichting en het aantal rotaties per dag. Hiermee zorg je ervoor dat jouw horloges de meest ideale wijze van opwinding krijgen. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past bovendien vrijwel ieder formaat horloge feilloos in de houders. Met het handige en moderne touchscreen is het gemakkelijk de instellingen te wijzigen. Daarnaast kun je ook de ingebouwde LED verlichting inschakelen, die ervoor zorgt dat jouw horloges altijd goed in het zicht zijn en desgewenst in de spotlight kunnen worden geplaatst.

Met de Benson Black Series 2.16.B beschik je over de programma’s CW, CC en Alt. De overwind protectie biedt daarnaast bescherming tegen overspanning. Bovendien biedt dit model een speciale powerwinding functie. Hiermee is het mogelijk jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien, waardoor je je horloges ook snel paraat hebt wanneer je niet veel tijd de besteden hebt. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en functioneert deze middels een adapter.

Benson Black Series 2.16.B watchwinder

Met de Benson Black Series 2.16.B kies je voor een watchwinder met een stijlvolle en moderne uitstraling, die gemaakt is van hoogwaardige materialen en onderdelen. Met deze watchwinder hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en zorg je bovendien voor een optimaal veilige opbergplaats. Jouw horloges krijgen hiermee de best mogelijke verzorging. Wanneer je deze watchwinder wenst te bestellen, kun je dit eenvoudig en veilig doen bij ons in de webshop. Daar vind je bovendien duidelijke foto’s en een filmpje van de watchwinder, voor een extra goed beeld. Wij bieden naast de Benson Black Series 2.16.B eveneens de gehele overige collectie watchwinders van Benson en verzenden deze wereldwijd met DPD, Fedex en PostNL. Als je de Benson Black Series 2.16.B watchwinder bij ons in de webshop bestelt, zorgen wij er uiteraard voor dat deze zorgvuldig verpakt op weg gaat. Je ontvangt de watchwinder bovendien inclusief adapter en certificaat en met 2 jaar garantie.

Elysee horlogecollectie 2023

Geplaatst op 7 februari 2023 om 16:07 uur

Veel horlogeliefhebbers hebben weleens gehoord van het horlogemerk Elysee. Dit merk is echter niet beroemd maar heeft een hele fraaie historie en is één van de toonaangevende merken in Duitsland. Wij zijn al ruim 8 jaar officieel dealer van Elysee in Nederland en hebben onlangs de allernieuwste Elysee horloges gepresenteerd in onze webshop. Maar wat maakt een Elysee horloge zo leuk? Hoe onderscheidt het zich van andere merken?

Elysee Ocean Pro Ceramic 80581

Niet alleen het wereldberoemde ‘Swiss made’, maar ook het ‘made in Germany’ label staat garant voor topkwaliteit binnen de horlogerie. Waar Zwitserland vele mooie horlogemerken herbergt, vinden we ook in Duitsland horlogemerken die meer dan de moeite van het bekijken waard zijn en zeer exclusieve designs bieden. Een mooi voorbeeld van een prachtig Duits horlogemerk is het merk Elysee.

Ieder individu dat behoort bij het team van Elysee heeft als doel het merk steeds weer opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Ontwikkeling en innovatie staan dan ook zeer hoog in het vaandel bij het merk. De klassieke horlogetechnologie wordt daarbij door Elysee in een nieuw jasje gestoken. De kerngedachte van het merk luidt: ‘De kern van ons werk is de som van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’. Elysee kiest voor de productie van de horloges voor enkel hoogwaardige materialen en topkwaliteit uurwerken. De uurwerken die het merk gebruikt zijn afkomstig van exclusieve merken als ETA, Valjoux, Citizen/Miyota, Seiko en Ronda. Met een solide basis als hart van horloges van Elysee, kies je dan ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Binnen de collectie van Elysee vinden we zowel klassieke als meer sportieve modellen. Het merk weet hiermee dan ook een breed publiek te bereiken. Een mooi voorbeeld van een sportiever en robuuster design uit de collectie van Elysee, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, wat dit model een stoer karakter geeft. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, dit zorgt voor een fraai verloop in de band en benadrukt het feit dat het om een luxe design gaat. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. Voor dit horloge is er verder gekozen voor het gebruik van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit zorgt er ook voor dat er niet snel krasjes te zien zullen zijn op het horloge. De wijzerplaat is zwart van kleur, dat een mooi contrast biedt met de kleur van het edelstaal. De wijzerplaat oogt verder rustig en overzichtelijk. Het hart van de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Het horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge uit de collectie van Elysee waar we je graag meer over vertellen, is de Elysee GMT Pro 80593. Dit is eveneens een horloge met een sportief karakter en een robuuste uitstraling. Dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De horlogeband is tevens gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Het saffierglas zorgt ervoor dat je horloge lang mooi blijft en tegen een stootje kan. De wijzerplaat is zwart van kleur, met de draaibare bezel als blauw accent. Dit horloge van Elysee is voorzien van een quartz uurwerk van Ronda, wat betekent dat het horloge functioneert met behulp van een batterij. Dit model is ook tot 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra’s. Dit horloge biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model uitgerust met een handige GMT functie, speciaal voor de echte liefhebber. Elysee biedt hiermee een heel compleet plaatje.

Het derde en laatste horloge van Elysee dat we graag even uitlichten is de Elysee The Signature 80660. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan de twee horloges die we eerder genoemd hebben, het is een horloge met een meer klassieke vormgeving. Daarnaast is dit horloge niet alleen stijlvol, maar heeft het ook een uniek design. De aansprekende warme blauwe kleur die zowel in de lederen horlogeband als bij de elegante wijzerplaat terugkomt, is hiervan een belangrijk aspect. Dit horloge is verder voorzien van een horlogekast van edelstaal, met een dikte van 12 mm en een doorsnede van 43 mm. De horlogeband van dit horloge sluit met een doornsluiting. Ook voor dit horloge is er gebruik gemaakt van het uiterst sterke saffierglas. In de basis van dit horloge vinden we een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit horloge is tot 30 meter waterdicht en beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie.

Om terug te komen op de vragen in de introductie bovenaan in dit artikel kunnen we zeggen dat Elysee een horlogemerk is dat fraaie designs maakt en dat combineert met betrouwbare techniek in de vorm van goede uurwerken van beroemde uurwerk producenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat een Elysee horloge veel kwaliteit biedt en maar desondanks niet duur is. Dit is natuurlijk aantrekkelijk voor de horlogeliefhebber die graag een fraai horloge draagt maar geen duizenden euro’s wilt uitgeven. Daarnaast zal niet iedereen een Elysee horloge dragen waardoor je ook een origineel horloge om je pols draagt dat niet overal te koop is en daardoor bijzonder blijft.

De fraaie modellen die we genoemd hebben van het merk Elysee, zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze horloges uiteraard in een luxe officiële box met handleiding. Daarnaast ontvang je bij deze horloges twee jaar garantie. Wij verzenden de horloges wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Uiteraard verpakken wij al onze producten uiterst zorgvuldig voordat wij deze versturen. Bekijk dus nu ons uitgebreide aanbod Elysee horloges in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Epos Emotion 3390.152.20.20.30 horloge

Geplaatst op 1 februari 2023 om 14:47 uur

Epos horloges interessant omdat het een authentiek Zwitsers merk is dat heel betaalbare horloges produceert van een ontzettend goede kwaliteit. Er zijn vrij weinig merken uit dit Alpenland die naast goede kwaliteit ook een scherpe prijs bieden. Merken als Breitling, Rolex, Omega, IWC en Tag Heuer zijn niet voor iedereen bereikbaar. Epos is een merk dat juist wel bereikbaar is, zonder concessies te doen op gebied van kwaliteit, afwerking en duurzaamheid.

Een horlogemerk met geschiedenis is voor liefhebbers van luxe horloges extra interessant. Er zijn horlogemerken die al vele decennia actief zijn binnen de horlogerie en zodoende een bijzondere historie met zich meedragen. We laten je in dit artikel graag nader kennismaken met het merk Epos.

De imposante geschiedenis van het Zwitserse horlogemerk Epos gaat tot bijna een eeuw terug. De wortels van het merk vinden we in de Vallée de Joux, ook wel bekend als het kloppend hart van de mechanische horlogewereld. Daarop volgden decennia waarin het merk een aantal keer overging op een andere eigenaar. Daarbij bleef de basis van het merk behouden en werd er steeds opnieuw naar ontwikkeling en innovatie op technisch gebied op zoek was. Toen in het begin van de jaren ’80 de populariteit van het mechanisch horloge drastisch afnam door de opkomst van het quartz horloge was Epos één van de merken die bleven vertrouwen op de kracht van het horloge met een authentiek mechanisch uurwerk. Wat volgde waren prachtige collecties mechanische horloges die behoorden tot de absolute top.

Epos ziet het ontwikkelen en vervaardigen van automatische en mechanische horloges als een kunstvorm. Het devies van het merk is dan ook ‘the artistry of watchmaking’. Dat is niet voor niets. De horloges van het merk worden tot in het kleinste detail perfect afgewerkt, met een passie die alleen de echte horlogemaker bezit. Het Swiss made horloge heeft door de jaren heen een uiterst goede reputatie opgebouwd, waarbij Zwitserse horloges moeten voldoen aan de strengste voorwaarden. Epos ziet het als zijn missie een bewaker te zijn van de uitmuntende kwaliteit van het Zwitserse horloge. Aan ieder onderdeel van de Epos horloges, wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Een groot deel van het vervaardigen van deze horloges gebeurt met de hand van de vakman. De uurwerken waar Epos gebruik van maakt zijn van Zwitserse origine en van de welbekende merken ETA en Sellita. Een uurwerk van dit kaliber zorgt altijd voor een uiterst betrouwbare en solide basis. De uurwerken worden tot in de uiterste precisie afgewerkt met blauwe schroeven en Côtes de Genève. Hiermee straalt ieder horloge van Epos pure luxe uit.

Binnen de collectie van Epos kun je terecht voor horloges met zowel een klassieke- als meer stoere- of sportieve uitstraling. Bovendien biedt het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit betekent dat je een horloge van topkwaliteit kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt Epos toegankelijk voor een breed publiek. We vertellen je in dit artikel graag meer over een bijzonder design afkomstig uit de collectie van Epos. We hebben het dan over de Epos Emotion 3390.152.20.20.30. Met dit horloge weet Epos het klassieke met het stoere te combineren. De edelstalen horlogeband geeft het horloge een meer stoere en robuuste uitstraling, waar de klassiek ogende wijzerplaat deze combinatie compleet maakt. De wijzerplaat is wit van kleur met klassiek blauwe accenten. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 41mm.Dit horloge sluit met een vouwsluiting, wat ervoor zorgt dat je deze niet snel zult verliezen. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van het horloge. Epos heeft voor dit horloge gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is een glassoort die bekend staat als extreem sterk, waardoor er niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn.

Epos Emotion 3390.152.20.20.30

Het hart van de Epos Emotion 3390.152.20.20.30 wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2892). Door de doorzichtige bodem is het uurwerk zichtbaar, wat voor de echte liefhebber een enorm pluspunt zal zijn. Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Tot slot is dit model tot 50 meter waterdicht. Met de ETA 2892 kies je voor een traditioneel horloge, die passend is bij verschillende kledingstijlen. Bij zowel een zakelijke als een meer casual outfit is dit design een uiterst passend en stijlvol accessoire. Bovendien ben je met dit horloge altijd bij de tijd, door het betrouwbare Swiss made uurwerk weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Een kwalitatief horloge als dat van Epos, koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer. Je weet dan zeker dat je kunt rekenen op de beste service en dat je een authentiek Epos horloge ontvangt. Wij zijn officieel dealer van Epos en we zijn hier trots op!

BensonTrade is officieel dealer van Epos horloges. Wanneer je ervoor kiest de Epos Emotion 3390.152.20.20.30 of één van de andere exclusieve designs van dit merk bij ons te bestellen, ontvang je deze altijd thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je je nieuwe aanwinst altijd in een luxe officiële box. Wanneer je een horloge van Epos op het oog hebt dat je niet in onze webshop kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ieder Epos horloge op aanvraag leveren.

Ultieme pilotenhorloges van RSC

Geplaatst op 24 januari 2023 om 10:26 uur

Wanneer je een bewonderaar bent van authentieke pilotenhorloges dan zijn er verschillende horlogemerken die echt interessant zijn. Deze merken vinden we natuurlijk tussen de wereldberoemde Zwitserse horlogemerken, maar ook dichter bij huis zijn prachtige horlogemerken te vinden met een bijzonder aanbod op dit gebied. Wij laten je graag kennis maken met een merk met historie en een schitterende horlogecollectie, die de meest fascinerende pilotenhorloges te bieden heeft. We hebben het dan over het Belgische merk RSC. RSC weet als geen ander de indrukwekkende luchtvaartgeschiedenis te vangen in hun unieke designs. Bovendien weet het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden, waarmee het zijn pijlen richt op een breder publiek. In andere woorden, je hoeft geen duizenden euro’s uit te geven voor een leuk pilotenhorloge.

RSC Sopwith Hawker RSC 1011

Het eerste horloge dat het merk op de markt bracht vond zijn inspiratie in de Sopwith Camel. Dit vliegtuig heeft een belangrijke rol gespeeld in de Eerste Wereldoorlog en maakte daarmee dit model van RSC zeer interessant voor de liefhebber van zowel pilotenhorloges als van iconische vliegtuigen uit de geschiedenis. RSC werd (mede) opgericht door Ronald Steffen. Deze man was ook de designer bij RSC en vond zijn inspiratie na het eerste treffende design bij allerhande historische vliegtuigen. Zo dienden onder andere Mustangs, Spitfires en straaljagers als inspiratiebron, maar ook vrachtvliegtuigen en bijvoorbeeld helikopters speelden hierbij een belangrijke rol.

Bijzonder en uniek zijn ook de oversized horloges uit de collectie van RSC. Deze horloges voeren ons onder andere terug naar de bekende squadrons uit Engeland, België, Nederland en Frankrijk. Kenmerkend voor deze horloges zijn de verschillende squadron logo’s en details die verwerkt werden in de diverse designs. RSC kiest bewust voor een gelimiteerde oplage van 250 stuks per design. Dit maakt dat je met een horloge van RSC altijd een uniek stuk om de pols hebt, dat je niet snel bij een ander zult zien. Dit feit zorgt er onder andere voor dat een RSC horloge ook een waar collectors item genoemd kan worden. Iedere serie afkomstig uit de collectie van RSC, herbergt zijn eigen karakteristieke eigenschappen en unieke details. Graag nemen we enkele aansprekende horloges uit verschillende series van het merk voor je onder de loep.

De horloges uit de RSC Hawker serie bieden bijvoorbeeld een mooi verhaal. Deze horloges zijn opgedragen aan de Engelse vliegeniers en hebben daarmee een nostalgische uitstraling. De horlogekast van deze specifieke horloges zijn oversized en daarmee zeer sprekend om de pols. Een voorbeeld van een prachtig horloge uit de RSC Hawker serie, is de RSC Hawker RSC 1243. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van een prachtige kwaliteit leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Op de horlogeband prijkt de naam RSC. Daarnaast is de band voorzien van lichter gekleurde stiksels. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van verschillende typerende accenten in onder andere de kleuren beige en rood. Dit model sluit met een doornsluiting en is bovendien voorzien van gehard mineraalglas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van maar liefst 48mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig Miyota uurwerk. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het tweede horloge waar we je graag meer over vertellen, de RSC Sopwith Hawker RSC 1011, is afkomstig uit de RSC Sopwith Hawker serie. Ook bij dit horloge zien we een oversized edelstalen horlogekast met een doorsnede van 48mm. De dikte van de horlogekast is 10mm, wat het horloge comfortabel te dragen maakt. De wijzerplaat van dit horloge is absoluut uniek, onder meer door de verschillende fraaie details en accenten. De horlogeband van dit model is gemaakt van hoogwaardig leder en heeft een dikte van 4mm. Ook op deze horlogeband zien we de naam van RSC terug. De horlogeband is bovendien versierd met diverse grijze stiksels, wat het horloge een sportieve uitstraling geeft. Ook dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en sluit met een doornsluiting. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een kwalitatief Miyota uurwerk. Tot slot heb je met dit horloge de beschikking over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Binnen de RSC SPAD XIII serie vinden we onder meer de RSC SPAD XIII France RSC305. Kenmerkend voor de horloges uit deze serie zijn onder meer de speciale donkergrijze wijzerplaat. Deze zien we dan ook terug bij de RSC SPAD XIII France RSC305. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD, in de kleur zwart. Deze heeft een doorsnede van 48mm en een dikte van 10mm. Dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en is waterdicht tot 50 meter. Het Miyota uurwerk zorgt voor een zeer betrouwbare basis en nauwkeurige tijdsweergave. Bijzonder en exclusief detail is de aanduiding ‘Aeronautique Militair’ op het horloge. De datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren maken het plaatje compleet.

Met bovenstaande 3 modellen uit de exceptionele collectie van RSC, hebben we slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden voor je uitgelicht. Je vindt deze unieke modellen (en meer) bij ons in de webshop. Wij leveren de horloges van RSC met 2 jaar garantie in een luxe horlogebox. Met een horloge van RSC kies je voor kwaliteit en betaalbaarheid, wat ons betreft een gouden combinatie!

Wat is de beste watchwinder voor mijn Breitling horloge?

Geplaatst op 18 januari 2023 om 14:05 uur

Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Wanneer je een automatisch horloge hebt aangeschaft van een luxe horlogemerk als Breitling, wil je natuurlijk ook zeker weten dat je een goede keuze maakt voor een bijpassende watchwinder. Wij helpen je daar graag een handje bij!

Een goede watchwinder voor jouw Breitling horloge moet in ieder geval kwaliteit bieden, duurzaam zijn, een doeltreffende en vooral jouw Breitling horloge op een veilige wijze opwinden. Daarnaast moet deze horlogeaccessoire betrouwbaar zijn. Een goede watchwinder zorgt niet alleen voor de opwinding van een luxe automatisch horloge, maar zorgt door de beweging ook voor een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Dit is dan weer belangrijk voor het behoud van je horloge. Daarnaast biedt een passende watchwinder ook een veilige opbergplaats voor jouw Breitling horloge, waarmee je onnodige schade en slijtage voorkomt. In dit artikel laten we je graag kennismaken met 3 verschillende modellen die uitermate geschikt zijn voor de opwinding van jouw Breitling horloge.

De eerste watchwinder die we graag nader belichten is van het merk Orbita. Orbita is een merk dat zichzelf steeds opnieuw probeert te verbeteren en zodoende verschillende patenten op haar naam heeft staan. Zo heeft Orbita het speciale Rotorwind System ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges op veilige wijze verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is een watchwinder uit de collectie van Orbita, die een combinatie biedt van Zwitserse topkwaliteit met een eenvoudig design. Hierdoor is deze Swiss made watchwinder een perfecte keuze voor jouw Breitling en tegelijkertijd ook betaalbaar. De watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Dit model is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals zwart, bruin en groen. De watchwinder is voorzien van een Swiss made motor, die niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en geluidsarm is. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het speciale long-life batterij systeem zorgt ervoor dat je deze horlogeaccessoire en jouw luxe horloge ook prima in een kluis kunt bewaren. Deze watchwinder kun je veilig en gemakkelijk bestellen bij ons in de webshop. Dit model wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Het tweede model dat perfect past bij jouw Breitling horloge is de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather watchwinder. Deze horlogeaccessoire is niet alleen voorzien van de wereldwijd bekende Zwitserse techniek, maar biedt ook een zeer stijlvol en luxe ogend design dat absoluut uniek te noemen is. Wanneer jouw Breitling horloge wordt opgewonden in deze watchwinder, draait deze om zijn eigen as. Dit is voor iedere liefhebber van een mooi en luxe horloge een prachtig gezicht. De watchwinder bestaat uit een fraaie voet van zwart leder met een rood stiksel als speels detail. Daarboven bieden de zilverkleurige ringen van edelstaal een spectaculair zicht. Wanneer je de glazen stolp over deze horlogeaccessoire plaatst maakt dit het plaatje compleet. Bovendien zorgt de stolp ervoor dat er geen vocht of stof bij je horloge kan komen. Ieder type of merk automatisch horloge wordt zonder problemen voorzien van de benodigde energie door deze watchwinder. De LED indicator geeft de status van de watchwinder aan. Dit model biedt verder een ingebouwde accu voor 100 dagen, waardoor je deze horlogeaccessoire in een kluis kunt plaatsen. Opladen van de watchwinder kan dan via netstroom, smartphone of PC met behulp van de USB aansluiting. Wanneer je ervoor kiest de watchwinder een mooi plekje te geven in je interieur zal dit een absolute eyecatcher zijn. Deze exclusieve Bernard Favre watchwinder vind je in onze collectie in de webshop. Deze horlogeaccessoire leveren wij met 2 jaar garantie, een overzichtelijke handleiding en een luxe lederen etui.

Last but not least noemen we de Paul Design Gentlemen 1 Black graag als mooie optie voor jouw Breitling horloge. Paul Design is een merk uit het UK, dat bekend staat om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun watchwinders. De Paul Design Gentlemen 1 Black is een horlogeaccessoire gemaakt van hout in de kleur zwart. De watchwinder is compact vormgegeven en daardoor erg handzaam. Deze watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Japanse Mabuchi motor, die wereldwijd goed bekend staan. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en bovendien stil in gebruik. Deze horlogeaccessoire biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De instellingen van de watchwinder kunnen met 1 druk op de knop worden gewijzigd, waaronder de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Deze watchwinder kan functioneren met adapter, maar ook op batterijen. Wanneer je deze watchwinder voor jouw Breitling horloge wilt bestellen, dan kun je dit gemakkelijk doen bij ons in de webshop. Deze watchwinder van Paul Design wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.

Wanneer je ervoor kiest één van de bovengenoemde watchwinders aan te schaffen voor jouw Breitling horloge, dan weet je zeker dat je kiest voor het beste voor je horloge. Indien je advies wenst, of vragen hebt, kun je hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij leveren wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Een hoogwaardige watchwinder is dus altijd binnen handbereik.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Geplaatst op 11 januari 2023 om 10:28 uur

Het bijzondere horlogemerk Tag Heuer kent met zijn 162 jarig bestaan een rijke geschiedenis. Het merk vaart sinds de oprichting in 1860 op 2 verschillende fundamenten, namelijk familieleiderschap en innovatie. Het horlogemerk heeft door de continue wens hun producten te verbeteren en te moderniseren, verschillende patenten op zijn naam staan. Zo wist het merk bijvoorbeeld de chronograaf te perfectioneren waardoor deze direct kon starten en stoppen met behulp van een drukknop. Door de verandering van de tijdsgeest was er steeds meer behoefte aan een perfecte weergave van de tijd en timing. Tag Heuer ontwikkelde stopwatches en zakhorloges met chronograaf en breidde later ook de polshorloges met chronograaf functie steeds verder uit. In 1963 presenteerde Tag Heuer de Tag Heuer Carrera, een chronograaf die zowel het gevaar als de charme van de rallywereld wist vast te leggen.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Vandaag de dag vinden we in de prachtige collectie van Tag Heuer de modernste horloges op technisch gebied met wat betreft uitstraling dezelfde charme als toen. Met een Tag Heuer horloge kies je altijd voor topkwaliteit, technische finesse, functionaliteit en een tijdloos design. De beste vak technici werken dagelijks met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail aan de meesterstukken van Tag Heuer. Het merk legt de lat voor zichzelf hoog en wil enkel perfecte horloges op de markt brengen. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet dan ook zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat deze wordt geleverd aan een klant. Naast kwaliteit, biedt de collectie van Tag Heuer ook diversiteit, waar het merk een breed publiek mee weet aan te spreken. Zo kun je binnen de collectie van Tag Heuer terecht voor uiterst sportief ogende horloges, maar ook voor horloges met een meer klassiek karakter. Het merk biedt bovendien hoogwaardige horloges voor zowel dames als heren. Ieder horloge van Tag Heuer kent een zekere allure, waardoor je met een horloge van Tag Heuer altijd een stijlvol sieraad om de pols draagt. Daar komt bij dat het merk met de horloges een hoge mate van functionaliteit weet te bieden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en hoogwaardig horloge uit de collectie van Tag Heuer, is de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, welke uniek is qua design en daardoor echt een eyecatcher te noemen is. Deze sluit met een vouwsluiting, wat het horloge een extra luxe uitstraling geeft en zorgt voor een mooie overloop. Bovendien zorg je er met een vouwsluiting voor dat je je horloge niet zomaar verliest. De horlogekast is eveneens van edelstaal en heeft een dikte van 17mm en een doorsnede van 42mm, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Doordat dit een Carrera 40e jubileummodel betreft, kies je met dit horloge voor een extra bijzonder design.

Op technisch gebied biedt dit horloge ook het beste van het beste. Zo is dit model voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Automatische uurwerken hebben bij menig liefhebber de voorkeur, omdat deze variant van het uurwerk het oude ambacht van de horlogemaker het meest recht doet. Een horloge met een automatisch uurwerk kan functioneren door enkel beweging, waardoor er geen batterijen nodig zijn. Dit maakt de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend. Het Swiss made automatisch uurwerk staat daarbij bekend als zijnde het neusje van de zalm. Daarnaast is dit horloge tot maar liefst 100 meter waterdicht, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik. Verder beschik je met de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model een tachymeter en een day indicator. Uiteraard ontbreekt ook de mooie chronograaf functie waar Tag Heuer onder meer bekend om staat niet. Al met al biedt dit horloge van Tag Heuer alles wat de liefhebber van een luxe horloge maar kan wensen. Een tijdloos en stijlvol design, hoogstaande techniek, mooie extra functionaliteiten en een Swiss made uurwerk.

Je kunt de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij bieden de horloges van Tag Heuer aan met een korting tot wel 30% ten opzichte van de officiële juweliersprijs. Uiteraard ontvangt u altijd een authentiek Tag Heuer horloge met de officiële papieren.

De Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 of een ander model van dit exceptionele merk wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en handleiding. Bovendien sturen wij je dit horloge goed verpakt in de luxe officiële horlogedoos toe.

De beste automatische horloges tot 1500 euro

Geplaatst op 4 januari 2023 om 16:47 uur

Doordat het aanbod op het gebied van kwalitatieve automatische horloges zo groot is, kan het een uitdaging zijn jouw favoriete horloge te vinden. Er zijn tenslotte tal van horlogemerken die automatische horloges bieden die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Jouw uiteindelijke persoonlijke voorkeur hangt natuurlijk af van het design, het uurwerk en het materiaalgebruik van het horloge en misschien zelfs wel van het verhaal achter een merk.

Een herenhorloge is tenslotte niet alleen een handig accessoire maar ook de finishing touch bij je outfit. Daarnaast wordt een exclusief horloge ook nog wel eens als statussymbool gezien, of gekocht als een collectors item. Wanneer je een horloge wilt aanschaffen, zeker in de hogere prijsklasse, wil je natuurlijk zeker zijn dat een horloge bij je past en dat je het voor jouw perfecte horloge kiest.  Het is dan belangrijk te kijken naar de functionaliteiten van het horloge, het soort horlogeband en naar het materiaal dat is gebruikt voor het horloge. Wij vertellen je graag meer over een aantal automatische horloges onder de 1500 euro die wat ons betreft in deze prijsklasse behoren tot het beste van het beste.

Een eerste horloge dat wat ons betreft in het zonnetje gezet dient te worden is de Epos Sportive 3401.132.20.35.24. De horloges van Epos kenmerken zich door een stijlvol design, een klassieke uitstraling en een sublieme afwerking. Daarnaast is ieder afzonderlijk Epos horloge voorzien van een Swiss made automatisch of mechanisch uurwerk van de merken ETA of Sellita. Voor de Epos Sportive 3401.132.20.35.24 geldt dat deze is uitgerust met het exclusieve ETA 2824 uurwerk. Het horloge is daarnaast tot 100 meter waterdicht en biedt een secondewijzer en datumaanduiding. Wat voor de echte liefhebber een absolute plus zal zijn, is het feit dat dit horloge een doorzichtige bodem heeft met zicht op het uurwerk. Dit design van Epos combineert een sportieve uitstraling met een klassiek karakter. De horlogeband van dit model is gemaakt van zwart soepel leder en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en een dikte van 11mm. Doordat het horloge bovendien is voorzien van saffierglas blijft deze lang mooi.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06. Davosa is een gerenommeerd Duits horlogemerk, dat gebruik maakt van Swiss made uurwerken. Dit specifieke horloge is afkomstig uit de Davosa Ternos serie, één van de meest populaire series van het merk. Het horloge heeft een robuuste en sportieve uitstraling. De horlogeband van het horloge is gemaakt van edelstaal en sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de draaibare bezel die is uitgevoerd in blauw en rood. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en keramische bezel. Als klap op de vuurpijl beschik je met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 ook nog over een GMT functie. Hiermee kun je twee tijdszones instellen. Dit is ideaal voor op reis en gewoon heel leuk voor de liefhebber.

Het derde en laatste horloge dat we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Het merk Locman staat bekend om een gouden combinatie van technische finesse en Italiaanse klasse. Bovendien is de kwaliteit van de horloges zo goed, dat het merk zelfs de speciale rechten heeft voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. De Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB is een echte eyecatcher met de levendige blauwe rubberen horlogeband en de stoere horlogekast gemaakt van carbon. Deze horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart en voorzien van helderblauwe en witte accenten. Dit horloge sluit verder met een doornsluiting en is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Het hoogwaardige automatische uurwerk van dit horloge zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast biedt dit horloge ook een datumaanduiding en secondewijzer. Ook lichtgevende indicatoren ontbreken niet. Al met al een zeer compleet horloge met een absoluut exclusieve uitstraling. Dit horloge is passend bij zowel een zakelijke-, als een casual- of sportieve outfit. Dit maakt dit een horloge dat dagelijks gedragen kan worden, waardoor je er veelvuldig plezier aan zult beleven.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie automatische horloges van gerenommeerde merken. Ook de drie bovengenoemde automatische horloges zijn eenvoudig en veilig bij ons in de webshop te bestellen. Doordat wij ons officieel dealer mogen noemen van zowel Epos als Davosa en Locman, bieden wij je van deze merken de nieuwste collecties en scherpe prijzen. Wij bieden je bovendien graag een passend advies in de zoektocht naar jouw perfecte horloge!

Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:41 uur

Een van onze favoriete horlogemerken komt uit Duitsland. Dit merk produceert hele fraaie horloges in een klassieke stijl. Wat ons zo aanspreekt is de kwaliteit en daarmee samenhangende prijs. Waar veel horlogemerken veel geld vragen voor doorsnee kwaliteit biedt dit horlogemerk ontzettend veel waar voor het geld. We hebben het over Iron Annie horloges. Als officieel dealer sinds de oprichting van het merk verkopen wij dit merk met veel plezier.

Iron Annie Bauhaus 5018-2

Sommige horlogemerken kiezen ervoor zich te specialiseren in een bepaald soort horloge. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pilotenhorloges of duikhorloges. Of ze maken alleen horloges met een bepaald soort uurwerk, zoals een automatisch uurwerk. Het Duitse merk Iron Annie is een merk dat juist gaat voor diversiteit in de collectie. Dit is te zien aan een uitgebreid assortiment horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Bovendien biedt Iron Annie zowel horloges met een automatisch uurwerk als horloges met een mechanisch- of quartz uurwerk. Dit maakt Iron Annie interessant voor een breder publiek. Daar komt nog bij dat de horloges van Iron Annie bekend staan om hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt bij Iron Annie dus terecht voor horloges van goede kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs.

Wanneer je van luxe horloges houdt en fan bent van de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid, maar niet te diep in de buidel wilt tasten, is Iron Annie dan ook een echte aanrader. Iron Annie is een nog relatief jong horlogemerk dat net als de merken Zeppelin en Ruhla bij de producent Pointtec hoort. Pointtec is een bedrijf dat vele jaren kennis en ervaring heeft opgedaan binnen de horlogerie en daardoor precies weet wat de echte liefhebber graag ziet in een luxe horloge. Zowel de horloges van Iron Annie als van Junkers en Zeppelin zijn dan ook van onberispelijke kwaliteit en bieden een aantrekkelijk design. De naam Iron Annie is terug te voeren naar de naam die de Amerikanen gaven aan de vliegtuigen JU-52 met registratie D-AQUI. Deze naam gaven zij dit type vliegtuig uit bewondering voor zijn betrouwbaarheid en robuuste karakter.

De collectie van Iron Annie bestaat uit verscheidene horlogeseries. Zo herbergt de collectie van Iron Annie onder meer prachtige pilotenhorloges, maar bijvoorbeeld ook speciale jubileummodellen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere Iron Annie series met ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen. Een bekende en populaire serie uit de collectie is de Iron Annie Bauhaus serie. Binnen deze serie vinden we horloges die geïnspireerd zijn op de Bauhaus kunststroming. Deze stroming kenmerkt zich door een ingetogen karakter en eenvoud, het zogenaamde minimalisme. Dit zien we dan ook terug in de Iron Annie Bauhaus horloges. Een specifiek horloge afkomstig uit deze serie, is de Iron Annie Bauhaus 5018-2. Dit horloge is voorzien van een mooie retro lederen horlogeband in de kleur bruin. Witte stiksels accentueren deze horlogeband. Dit model sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en voorzien van bruine accenten. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is waterdicht tot 50 meter.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is met passie en grote zorgvuldigheid met de hand vervaardigd. Dit is dan ook te zien aan de afwerking en het oog voor detail. Dit model is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk, wat voor menig liefhebber vanwege zijn authenticiteit de voorkeur heeft. Dit uurwerk is afkomstig van het merk ETA en behoort tot het absolute neusje van de zalm op dit gebied. De Iron Annie Bauhaus 5018-2 biedt bovendien een aantal mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model echter ook nog voorzien van een mooie chronograaf functie, voor de echte liefhebber. Dit horloge past wat betreft uitstraling bij verschillende soorten outfits. Zowel bij een sportieve-, als een zakelijke- of meer casual outfit komt dit horloge zeer goed tot zijn recht.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is al met al een uiterst compleet horloge te noemen, dat door de zorgvuldige keuze voor hoogwaardige materialen en een Swiss made basis, van absolute topkwaliteit is. Je profiteert ook bij dit horloge van de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding waar iron Annie bekend om staat. Je krijgt met andere woorden veel waar voor je geld wanneer je dit horloge aanschaft. Je kunt de horloges van Iron Annie vinden bij ons in de webshop. Wij zijn zeer te spreken over de horloges van Iron Annie en zijn dan ook met trots officieel dealer van het merk. Dit betekent dat wij enkel authentieke Iron Annie horloges verkopen met de daarbij behorende garantie. Je bestelt jouw Iron Annie horloge bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. Doordat wij vrijwel ieder Iron Annie horloge kunnen leveren uit voorraad, kun je na bestellen van jouw favoriete Iron Annie horloge snel van je aankoop gaan genieten.

Het Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie. Daarnaast ontvang je het horloge natuurlijk met een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Betalen doe je bij ons altijd veilig met behulp van iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Bekijk dus nu de uitgebreide collectie van Iron Annie bij ons in de webshop! BensonTrade is officieel Iron Annie dealer, dus je koopt bij ons altijd met vertrouwen.

De beste Italiaanse horloges

Geplaatst op 20 december 2022 om 15:09 uur

Italië staat bekend om verschillende fraaie producten. Voorbeelden hiervan zijn de Italiaanse keuken, kleding en sportwagens. Maar natuurlijk ook de prachtige kusten en Italiaanse klasse zijn alom geroemd. Daarnaast biedt Italië ook hoogwaardige horloges in stijlvolle en elegante designs. In dit artikel vertellen we je graag meer over enkele geselecteerde horloges van twee verschillende Italiaanse horlogemerken.

Het Italiaanse horlogemerk Locman biedt hoogwaardige horloges met een sportief design. De kwaliteit van de horloges van Locman is zelfs zo bekend, dat het merk de speciale rechten heeft weten te verwerven voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. Het tweede merk waarvan we een tweetal horloges uitlichten, is het bijzondere Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane is een merk dat is ontstaan uit de liefde voor de werking van de klok. Kenmerkend voor dit merk is bovendien de hoeveelheid vakmensen die aan ieder horloge te pas komen. Zo worden niet alleen de horloges en uurwerken door de handen van een vakman gemaakt, maar ook de prachtige lederen horlogebanden en zelfs de bijzondere houten horlogeboxen. Dit maakt Meccaniche Veneziane op alle fronten uniek.

Meccaniche Veneziane Nereide horloge

Het eerste horloge dat we bespreken is afkomstig van het merk Locman. Het gaat om een horloge met authentieke Italiaanse allure, namelijk de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSO. Één van de kenmerkende aspecten van het merk Locman, komt duidelijk in dit model naar voren. We hebben het dan over het levendige kleurgebruik, waarmee ook dit model een echte eyecatcher te noemen is. De horlogeband is gemaakt van rubber en uitgevoerd in de opvallende kleur oranje. Diezelfde kleur komt ook terug in de accenten op de zwarte wijzerplaat. Dit geeft het horloge een sportief en trendy uiterlijk. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Verder is deze 14mm dik en heeft het horloge een doorsnede van 41mm. Het horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van zeer sterk saffierglas. Op het gebied van techniek biedt dit horloge een quartz uurwerk, lichtgevende indicatoren, secondewijzer en datumaanduiding. Daarnaast beschik je met dit model over een mooie chronograaf functie.

Het tweede horloge dat we graag nader toelichten is er één van het merk Meccaniche Veneziane. Het gaat om de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004, uit de populaire Nereide serie. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte horlogeband in de kleur zwart. Het kwaliteitsleder dat voor de horlogebanden wordt gebruikt is afkomstig uit Toscane en Veneto en op ambachtelijke wijze verwerkt. Het lichtergekleurde stiksel op de horlogeband is een kenmerkend accent voor de horloges van Meccaniche Veneziane. De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, waardoor er niet snel beschadigingen op te zien zullen zijn. Het horloge is bovendien uitgerust met een draaibare bezel, uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. Deze steekt mooi af tegen de zwarte en rustig ogende wijzerplaat. Dit model sluit met een doornsluiting.

Voor de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004 is gebruik gemaakt van een Swiss made automatisch uurwerk, ook wel bekend als CAL.MV285. Deze zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast is het horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt het verschillende mooie extra’s. Met dit horloge beschik je namelijk over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Tot slot is het horloge voorzien van een verschroefde kroon en C1 Swiss Superluminova dat licht geeft in het donker. Kortom, een zeer compleet horloge met alles erop en eraan.

Het laatste horloge dat we graag even in de spotlight zetten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Meccaniche Veneziane. We hebben het dan over de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema. Ook dit horloge is voorzien van een exclusieve lederen horlogeband, in dit geval in de kleur bruin. De draaibare bezel is eveneens lichtbruin van kleur. Samen met de witte wijzerplaat, geeft dit het horloge een zeer luxe uitstraling. Ook dit model is voorzien van een doornsluiting en van saffierglas. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Hier zien we opnieuw een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV297) dat mooi is afgewerkt met Côtes de Genève. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema biedt tenslotte een zeer indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Dit model beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is deze voorzien van C1 Swiss Superluminova en een verschroefde kroon. Als kers op de taart beschik je met dit horloge over een GMT functie, zodat er 2 tijdseenheden kunnen worden ingesteld.

Bovengenoemde bijzonder Italiaanse horloges kun je eenvoudig en veilig bestellen bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij van zowel Locman als van Meccaniche Veneziane nog verscheidene andere interessante modellen. De horloges van Locman worden geleverd met 2 jaar garantie en de horloges van Meccaniche Veneziane met 1 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies jouw favoriet!