Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Orbita watchwinders | Top kwaliteit!

Geplaatst op 13 juni 2019 om 09:30 uur

Een watchwinder is een onmisbaar onderdeel voor de horlogecollectie van verzamelaars van automatische horloges. Ook wanneer u één automatisch horloge bezit, is een watchwinder van grote waarde. Een automatische horloges heeft beweging nodig om te voorkomen dat deze stil komt te staan. Dit veroorzaakt onnauwkeurigheden in weergave van tijd, datum en andere functies. Wanneer een horloge gedragen wordt, wordt het horloge door de natuurlijke polsbeweging voorzien van de benodigde energie. Een watchwinder simuleert deze beweging wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast functioneert deze als veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt slijtage en beschadiging. Een watchwinder ziet er ook nog eens erg professioneel uit en laat zien dat u waarde hecht aan uw automatische horloges.

Orbita Avanti 36 watchwinder

Het Amerikaanse merk Orbita ontwikkelt high-end watchwinders en behoort tot de absolute top op dit gebied. De horlogeliefhebber die enkel de beste watchwinder wilt is bij Orbita aan het juiste adres. De luxe Orbita watchwinders worden gemaakt in de VS waarbij kwaliteit en een prachtige afwerking centraal staan. De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit klassieke ontwerpen met een traditionele insteek. De designs zijn zeer stijlvol en er wordt veel gebruik gemaakt van Italiaans hout voor een luxueuze uitstraling. Orbita biedt een ruime keuze uit diverse designs, voor zowel één als meerdere horloges in verschillende kleurstellingen. Voor elke verzamelaar, verzameling en interieur vindt u dus bij Orbita een passende watchwinder.

Orbita maakt gebruik van zowel het ‘Rotorwind’ als van ‘Programmable’ systeem. Het ‘Rotorwind’ systeem is een door Orbita gepatenteerd uniek systeem dat door middel van het schommelen van het horloge in de juiste beweging voorziet. De watchwinders zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse motoren. Het ‘Programmable’ systeem voorziet in dezelfde behoefte, maar dan door middel van rotatie. De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Als horlogeliefhebber wil je het beste voor jouw automatische horloges. Wil je een high end watchwinder met een klassiek design gemaakt van fraai Italiaans hout dan is een Orbita watchwinder een uitstekende keus. Wij leveren alle Orbita watchwinders inclusief 2 jaar garantie.

Tag Heuer Carrera horloges

Geplaatst op 12 juni 2019 om 11:21 uur

Het horlogemerk Tag Heuer uit Zwitserland staat voor innovatie en ontwikkeling. Het merk is dan ook al meer dan 150 jaar op de markt en heeft er in al die tijd steeds naar gestreefd de ontwikkelingen voor te zijn. De filosofie achter het merk is duidelijk: ‘vind steeds het wiel opnieuw uit, wanneer je kunt’. Dit heeft het bedrijf diverse patenten opgeleverd en zodoende zijn de Tag Heuer horloges dan ook voorzien van een hoogstaande techniek. Door voorop te lopen qua design, techniek en innovatie is Tag Heuer wereldwijd beroemd en een zeer gewaardeerd merk.

Naast de geavanceerde technologie van de Tag Heuer horloges, gaat het merk voor niets anders dan perfectie als het gaat om de uitstraling en afwerking van de horloges. De uitstraling van Tag Heuer horloges is over het algemeen sportief, maar zakelijk te noemen en kent ook diverse klassieke modellen. Hiermee kunt u dus in combinatie met de gelegenheid en uw kleding alle kanten op.

Tag Heuer Carrera horloge

De Tag Heuer Carrera horloges zijn zeer populair en al jarenlang de meest populaire serie van Tag Heuer. Deze serie kenmerkt zich door een tijdloos design en een prachtige afwerking. De inspiratie voor deze ontwerpen ligt in de racesport.  De Tag Heuer Carrera horloges zijn voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en een doorkijkbodem dat zicht biedt op het uurwerk, wat de echte horlogeliefhebber zeker zal kunnen waarderen. Ze zijn daarnaast waterdicht tot 100 meter en daardoor prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Ook voor de Carrera modellen is er door Tag Heuer uiteraard gekozen voor de beste materialen. Denk hierbij aan een Swiss made uurwerk, edelstaal en saffierglas. De horloges zijn daarnaast voorzien van lichtgevende indicators en een chronograaf functie. BensonTrade biedt de Tag Heuer Carrera modellen in haar assortiment met een mooie korting aan, het gaat hierbij om de modellen van het 40e jubileum van Tag Heuer. De horloges worden geleverd met twee jaar garantie en verpakt in een mooie luxe Tag Heuer horlogedoos met handleiding. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan.

RDI watchwinder Prestige K10-1

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:28 uur

Het familiebedrijf RDI produceert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige watchwinders. Alle materialen voor deze high-end watchwinders komen uit Zwitserland en staan dan ook voor de uitstekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets mag het merk het Swiss made label voeren. De watchwinders van RDI staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en stille motoren. Ook de creatieve designs zijn kenmerkend voor dit merk. In de designs worden verschillende prachtige kleuren en bijzondere vormen verwerkt en RDI is dan ook echt uniek op dit gebied. Behalve een watchwinder van topkwaliteit haalt u met een RDI watchwinder dan ook een aanwinst voor uw horlogeverzameling èn interieur in huis. Dit merk behoort absoluut tot één van onze favorieten, met name door de combinatie van ouderwets vakmanschap, hoogstaande techniek en originaliteit.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Binnen de collectie van RDI vinden we de RDI Prestige K10-1. Ook deze watchwinder kenmerkt zich door een aansprekend en origineel design. De zwarte kleur in combinatie met het patroon en de vormgeving geven de watchwinder een stijlvolle en chique uitstraling. Deze luxe watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge, ongeacht welk merk of model. Het windt elk automatisch horloge op. Daarnaast is deze voorzien van een stille en duurzame Zwitserse motor, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het opwinden van uw horloge. Er is voor dit design gekozen voor materialen als edelstaal, kunststof en glas. De RDI Prestige K10-1 watchwinder werkt op een set AA batterijen en met een adapter en is derhalve makkelijk mee te nemen op reis. De watchwinder biedt de keuze uit zestien verschillende programma’s om uw horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Daarnaast biedt deze een veilige opbergplaats en beschermt uw geliefde horloge tegen vuil, stof en slijtage.

De RDI Prestige K10-1 watchwinder wordt geleverd in een luxe doos met handleiding en met twee jaar garantie. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan en buiten Nederland lage verzendkosten via Fedex en PostNL.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:06 uur

Het horlogemerk Fortis werd opgericht door Walter Vogt. Het was zijn missie enkel de beste en sterkste horloges te ontwikkelen die tegen een stootje zouden kunnen. Met deze gedachte is ook de naam van het merk ontstaan. Het Latijnse woord Fortis staat voor sterk, duurzaam en krachtig en bleek daarmee een uitermate geschikte naam voor dit uitzonderlijke merk. Fortis staat erom bekend voor de ontwikkeling van deze exceptionele horloges samen te hebben gewerkt met Russische kosmonauten, om de beste horloges te kunnen produceren. Deze serie horloges van Fortis is al sinds 1994 standaard uitrusting binnen de Russische ruimtevaart. Naast deze ‘Cosmonauts’ serie kent Fortis nog verschillende andere collecties Swiss made horloges van uiterst hoge kwaliteit.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Een prachtig limited edition pilotenhorloge binnen de collectie van Fortis is het Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge. Het horloge is ontworpen in samenwerking met Dornier, een bedrijf dat met name vliegtuigen produceerde. Dit bedrijf werd vernoemd naar luchtvaartpionier Claude Dornier. De Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge staat dan ook voor een stukje nostalgie. De uitstraling van het horloge is sportief, maar kan ook heel goed bij een zakelijke of casual outfit gedragen worden. De combinatie van blauw, zwart en zilver geeft het geheel een stijlvolle look. Kenmerkend is natuurlijk het Dornier logo op de wijzerplaat.

Dit horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA. Mede doordat het een limited edition design betreft, is dit horloge van Fortis een waar uniek en bijzonder stuk. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en wordt geleverd met een extra horlogeband. Verder is er gebruik gemaakt van de beste materialen, zoals extreem sterk saffierglas, leder en edelstaal. Het horloge is bovendien voorzien van Superluminova, dat oplicht in het donker. Hiermee is men altijd en overal gegarandeerd bij de tijd. De uitgebreide chronograaf- en GMT functionaliteit zijn bij dit horloge als de kers op de taart.

BensonTrade biedt dit uitzonderlijke Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge afgeprijsd aan. Het wordt geleverd in een officiële luxe horlogebox en met twee jaar garantie. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Buiten Nederland bieden we lage verzendkosten via PostNL en Fedex.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2019 om 13:04 uur

Het watchwinder merk Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Paul Design is al enige jaren op de markt en het merk heeft ruime ervaring op gebied van watchwinders. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de fraaie ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau. Voor deze ontwerpen worden pure materialen gebruikt, zoals hout, glas en edelstaal. Innovatie staat bij Paul Design watchwinders hoog in het vaandel. Naast een luxe en puur ontwerp kiest u bij Paul Design dus ook voor hoogstaande technologie. Paul Design is bovendien een absolute topper op het gebied van prijs/-kwaliteit verhouding.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Één van de prachtige ontwerpen in de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier horloges en heeft opbergruimte voor zes horloges. Uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar van automatische horloges en een waardevolle toevoeging aan een bijzondere verzameling. De watchwinder is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, LED verlichting en een geavanceerd touchscreen voor de bediening. Voor elk horloge kunt u de draairichting en aantal omwentelingen apart instellen. De watchwinder kent verschillende programma’s, zoals de speedwinding functie om uw horloge in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Aan de andere kant is er de sleep-mode, waarmee u uw horloge twaalf uur rust biedt. Hiermee houdt u het horloge net onder het optimale niveau van opwinding.

De Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van een glazen deur die de watchwinder een luxe uitstraling en een perfect zicht op de ronddraaiende horloges geeft. Wanneer u kiest voor deze watchwinder biedt u uw horloge(s) niet alleen de benodigde beweging, maar ook bescherming tegen stof, vuil en slijtage. Dit model is leverbaar in Back Macassar en Black Shadow en wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Paul Design watchwinders hebben wij niet alleen de nieuwste Paul Design watchwinder modellen, wij hebben ook ons eigen reparatie atelier voor service en reparaties.

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge

Geplaatst op 4 juni 2019 om 09:12 uur

Het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane werd opgericht door de twee broers Alessandro en Alberto. Wanneer zij de klokkentoren van Venetië bezoeken, bekijken zij vol bewondering het klokmechanisme en raken in de ban van de werking van de klok. Hier werd een nieuw horlogemerk geboren. In de designs van de horloges van Meccaniche Veneziane hebben zij geprobeerd de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de dag van nu. Toepasselijk kozen zij voor hun merklogo het kruis op de Saint Mark wachttoren, dat symbool staat voor de tijdswaarneming.

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio

De horloges van Meccaniche Veneziane behoren tot het neusje van de zalm binnen de Italiaanse horlogerie. Italiaans design, gecombineerd met de sublieme Zwitserse kwaliteit en betaalbaarheid, maakt dit merk zeer interessant. In de collectie van Meccaniche Veneziane vinden we onder andere het Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge. Dit prachtige horloge is voorzien van een Swiss made ETA uurwerk en een open bodem met zicht op het uurwerk, waarmee de liefde voor de werking van klokmechanisme wordt blootgelegd en benadrukt.

De lederen horlogeband voor dit horloge wordt met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden. Het leer voor deze banden komt uit Veneto en Toscane. Indien gewenst is het ook mogelijk dit horloge te bestellen met een Milanese edelstalen band. Daarnaast zijn enkel de beste materialen geselecteerd, zoals edelstaal en saffierglas en is het horloge voorzien van een geschroefde kroon om het waterdicht te houden en de kroon te beschermen tegen externe invloeden. Het horloge wordt geleverd in een prachtige houten horlogebox, welke speciaal voor het merk worden vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Dit gebeurt volgens de oude traditie van houtbewerking, geheel in stijl met het gedachtegoed van de twee broers. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en voorzien van Swiss Superluminova, welke oplicht in het donker en zorgt voor het eenvoudig aflezen van de tijd. Het horloge wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Meccaniche Veneziane horloges.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Geplaatst op 31 mei 2019 om 19:11 uur

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk met jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige kwaliteit Swiss made watchwinders. Swiss Kubik produceert de watchwinders in Genève en doet dit in de geest van het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van horloges en watchwinders. Alles moet voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ook van hun leveranciers verwachten zij het allerbeste. Zij kiezen daarom de leveranciers allemaal binnen 50 km van het bedrijf, zodat zij de lijntjes kort kunnen houden en alle materialen ook daadwerkelijk vanuit Zwitserland komen. Het merk staat bekend om de geavanceerde technologie van hun watchwinders, te danken aan de innovatieve insteek waarvoor het bedrijf kiest.

De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is uiteraard voorzien van een hoogwaardige Zwitserse motor. Deze motor is zeer duurzaam en heeft een zeer laag geluidsniveau waardoor de watchwinder prima te gebruiken is op kantoor, in de woonkamer en zelfs in de slaapkamer. De watchwinder werkt op een set van twee AA batterijen. Dit gegeven, maar ook het feit dat het een compact design is, maakt deze watchwinder uitermate geschikt om mee te nemen op reis of vakantie. De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is instelbaar via usb-aansluiting en is verder voorzien van een aluminium kast en geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. De kleur van deze watchwinder is zwart, maar hetzelfde type is ook leverbaar in andere kleuren. Optioneel kan je kiezen voor een plexiglazen deurtje om het horloge erin optimaal te beschermen.

Swiss Kubik spreekt ons erg aan omdat het merk staat voor goede kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast zijn de materialen zeer fraai en stevig.

Wij leveren elke Swiss Kubik watchwinder met 3 jaar garantie. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie watchwinders op voorraad. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge

Geplaatst op 29 mei 2019 om 14:46 uur

Het Zwitserse merk Epos is er één met een rijke historie, waarbij onder andere Jean Fillon gedurende lange tijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Het horlogemerk is zeer innovatief en gaat voor ‘the artistry of watchmaking’, waarbij de hand van een echte vakman onmisbaar is. Alle horloges van Epos worden dan ook met de hand vervaardigd, inclusief de prachtige afwerking van elk horloge. Daarbij is oog voor detail erg belangrijk. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan daarnaast voorop bij Epos horloges. Epos heeft zowel moderne als klassiekere modellen in de collectie.

Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge uit de collectie van Epos is er één in klassiek design, met een blauw gekleurde Romeinse index. Het horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en is hiermee zeer betrouwbaar. Het 2892 uurwerk van ETA zorgt voor een prachtige combinatie van automatische techniek en de chique uitstraling van het horloge. Het horloge heeft een dunne edelstalen horlogekast die zeer comfortabel en niet te zwaar is. Verder is het horloge voorzien van een doorkijkbodem met zicht op het uurwerk. Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge is waterdicht tot 50 meter en is daarmee goed bestand tegen spatwater maar niet geschikt om mee te zwemmen of duiken. Uiteraard is het horloge voorzien van het uiterst sterke saffierglas. Dit type glas is één van de sterkste soorten glas in horloges en daardoor erg duurzaam.

Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge

Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge is leverbaar met lederen band en met edelstalen band.

Als officieel Epos dealer leveren wij elk horloge met 2 jaar garantie, luxe horlogedoos en handleiding.

Boda Concept D12 watchwinder

Geplaatst op 28 mei 2019 om 14:07 uur

Boda Concept watchwinders mag dan een relatief nieuw merk zijn binnen de watchwinder markt, maar het merk is absoluut interessant voor de echte horlogeliefhebber. Boda Concept biedt hoge kwaliteit watchwinders met een luxe en professionele uitstraling. De watchwinders van Boda Concept worden vervaardigd uit prachtige materialen zoals hout, carbon, glas en edelstaal. Een watchwinder van Boda Concept zorgt er dus niet alleen voor dat u uw horloge(s) van de benodigde energie kunt voorzien, maar ook dat u deze veilig én in stijl kunt opbergen.

Het populairste model uit de collectie van Boda Concept is de D12 watchwinder. Deze watchwinder is voorzien van stille Japanse motoren en is geschikt voor alle merken automatische horloges. De watchwinder biedt ruimte voor 12 horloges. Voor elk horloge is de draairichting en het aantal omwentelingen per dag individueel instelbaar. De watchwinder is daarnaast voorzien van touchscreen en ­LED-verlichting. De LED verlichting geeft een prachtig gezicht wanneer de horloges ronddraaien in het licht. De prachtige carbon look maakt de Boda Concept D12 watchwinder een stijlvolle eyecatcher in uw interieur.

Boda Concept D12 watchwinder

Wij vinden Boda Concept watchwinders een aantrekkelijk merk omdat ze veel kwaliteit bieden voor een acceptabele prijs. De techniek binnenin de watchwinder is modern waardoor de automatische horloges zeer effectief worden opgewoden. Het high end touchscreen ziet er niet alleen zeer fraai uit, het is zeer handig in gebruik om elke rotor individueel in te stellen. Zoals gezegd is de Boda Concept D12 watchwinder het grootste en populairste model uit de collectie. Het is een watchwinder die echt is bedoeld voor de horlogeliefhebber en verzamelaar. Wil je jouw horloges op een zeer fraaie wijze opwinden? Dan is de Boda Concept D12 watchwinder een prima keuze!

Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge

Geplaatst op 28 mei 2019 om 13:59 uur

Het Duitse horlogemerk Iron Annie horloges is vernoemd naar het legendarische vliegtuig JU52 met kenteken D-AQUI. Dit vliegtuig werd door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie genoemd. De horloges van het merk zijn klassiek en traditioneel in uitstraling, echter de techniek achter dit merk is zeer innovatief en modern. Het merk gebruikt enkel hoogwaardige uurwerken van ETA, Ronda en Miyota. Daarnaast zijn de horloges van Iron Annie zeer betaalbaar. Deze combinatie maakt dit relatief nieuwe merk zeer interessant. Iron Annie horloges komen uit dezelfde fabriek als Junkers en Zeppelin, beide merken die al decennia lang op de markt zijn. Wij hebben dus zeer hoge verwachtingen van Iron Annie.

Iron Annie Bauhaus 5018-4

De collectie van de Iron Annie horloges kent onder andere de Bauhaus serie. De horloges geïnspireerd op deze expressionistische en moderne stroming zijn eenvoudig en ingetogen. Het Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge is hier een mooi voorbeeld van. Dit horloge is een Bauhaus ontwerp in klassiek design en is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van ETA, namelijk het Valjoux 7750 uurwerk. Een wereldberoemd en zeer gewaardeerd uurwerk dat enkel door de beste horlogemerken wordt gebruikt. Het Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge heeft daarnaast een doorkijkbodem met zicht op het uurwerk, een dunne edelstalen horlogekast en saffierglas. De wijzerplaat van dit horloge is zilverkleurig, terwijl het horloge ook verkrijgbaar is met een zwarte wijzerplaat (Iron Annie Bauhaus 5018-2) en zwart lederen band. Naar wens zijn beide horloges ook te voorzien van een edelstalen Milanese band. Dit geeft het horloge een meer retro look.

Elk Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie. Het horloge wordt verpakt in een fraaie horlogedoos met handleiding. Als officieel dealer van Iron Annie horloges hebben de gehele Nederlandse collectie op voorraad. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Buiten Nederland bieden we lage verzendkosten via PostNL en Fedex.