Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

De beste Italiaanse horloges

Geplaatst op 20 december 2022 om 15:09 uur

Italië staat bekend om verschillende fraaie producten. Voorbeelden hiervan zijn de Italiaanse keuken, kleding en sportwagens. Maar natuurlijk ook de prachtige kusten en Italiaanse klasse zijn alom geroemd. Daarnaast biedt Italië ook hoogwaardige horloges in stijlvolle en elegante designs. In dit artikel vertellen we je graag meer over enkele geselecteerde horloges van twee verschillende Italiaanse horlogemerken.

Het Italiaanse horlogemerk Locman biedt hoogwaardige horloges met een sportief design. De kwaliteit van de horloges van Locman is zelfs zo bekend, dat het merk de speciale rechten heeft weten te verwerven voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. Het tweede merk waarvan we een tweetal horloges uitlichten, is het bijzondere Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane is een merk dat is ontstaan uit de liefde voor de werking van de klok. Kenmerkend voor dit merk is bovendien de hoeveelheid vakmensen die aan ieder horloge te pas komen. Zo worden niet alleen de horloges en uurwerken door de handen van een vakman gemaakt, maar ook de prachtige lederen horlogebanden en zelfs de bijzondere houten horlogeboxen. Dit maakt Meccaniche Veneziane op alle fronten uniek.

Meccaniche Veneziane Nereide horloge

Het eerste horloge dat we bespreken is afkomstig van het merk Locman. Het gaat om een horloge met authentieke Italiaanse allure, namelijk de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSO. Één van de kenmerkende aspecten van het merk Locman, komt duidelijk in dit model naar voren. We hebben het dan over het levendige kleurgebruik, waarmee ook dit model een echte eyecatcher te noemen is. De horlogeband is gemaakt van rubber en uitgevoerd in de opvallende kleur oranje. Diezelfde kleur komt ook terug in de accenten op de zwarte wijzerplaat. Dit geeft het horloge een sportief en trendy uiterlijk. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Verder is deze 14mm dik en heeft het horloge een doorsnede van 41mm. Het horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van zeer sterk saffierglas. Op het gebied van techniek biedt dit horloge een quartz uurwerk, lichtgevende indicatoren, secondewijzer en datumaanduiding. Daarnaast beschik je met dit model over een mooie chronograaf functie.

Het tweede horloge dat we graag nader toelichten is er één van het merk Meccaniche Veneziane. Het gaat om de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004, uit de populaire Nereide serie. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte horlogeband in de kleur zwart. Het kwaliteitsleder dat voor de horlogebanden wordt gebruikt is afkomstig uit Toscane en Veneto en op ambachtelijke wijze verwerkt. Het lichtergekleurde stiksel op de horlogeband is een kenmerkend accent voor de horloges van Meccaniche Veneziane. De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, waardoor er niet snel beschadigingen op te zien zullen zijn. Het horloge is bovendien uitgerust met een draaibare bezel, uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. Deze steekt mooi af tegen de zwarte en rustig ogende wijzerplaat. Dit model sluit met een doornsluiting.

Voor de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004 is gebruik gemaakt van een Swiss made automatisch uurwerk, ook wel bekend als CAL.MV285. Deze zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast is het horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt het verschillende mooie extra’s. Met dit horloge beschik je namelijk over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Tot slot is het horloge voorzien van een verschroefde kroon en C1 Swiss Superluminova dat licht geeft in het donker. Kortom, een zeer compleet horloge met alles erop en eraan.

Het laatste horloge dat we graag even in de spotlight zetten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Meccaniche Veneziane. We hebben het dan over de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema. Ook dit horloge is voorzien van een exclusieve lederen horlogeband, in dit geval in de kleur bruin. De draaibare bezel is eveneens lichtbruin van kleur. Samen met de witte wijzerplaat, geeft dit het horloge een zeer luxe uitstraling. Ook dit model is voorzien van een doornsluiting en van saffierglas. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Hier zien we opnieuw een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV297) dat mooi is afgewerkt met Côtes de Genève. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema biedt tenslotte een zeer indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Dit model beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is deze voorzien van C1 Swiss Superluminova en een verschroefde kroon. Als kers op de taart beschik je met dit horloge over een GMT functie, zodat er 2 tijdseenheden kunnen worden ingesteld.

Bovengenoemde bijzonder Italiaanse horloges kun je eenvoudig en veilig bestellen bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij van zowel Locman als van Meccaniche Veneziane nog verscheidene andere interessante modellen. De horloges van Locman worden geleverd met 2 jaar garantie en de horloges van Meccaniche Veneziane met 1 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies jouw favoriet!

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 watchwinder

Geplaatst op 13 december 2022 om 14:17 uur

Luxe automatische horloges waar met passie en precisie aan is gewerkt, verdienen een watchwinder waar de vakman eveneens zijn hart en ziel in heeft gelegd. De geavanceerde technologie die schuilgaat achter een perfect werkende watchwinder vereist een hoge mate van kennis en kunde van de werking van het automatisch horloge en de vereisten voor een efficiënte en natuurlijk veilige wijze van opwinding.

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004

Swiss Kubik is een Zwitsers merk dat al jaren een begrip is op dit gebied. De watchwinders van het merk zijn van dermate hoge kwaliteit, dat de Swiss Kubik watchwinders worden aangeraden door grote prestigieuze Zwitserse horlogemerken. Iedere Swiss Kubik watchwinder wordt met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigt. Hiervoor wordt de samenwerking aangegaan van de beste Zwitserse ambachtslieden. Het merk laat hierbij dan ook niets aan het toeval over. De watchwinders van het merk zijn duidelijk herkenbaar door de kenmerkende kubusvormige designs en compacte vormgeving. De watchwinders van Swiss Kubik zijn hierdoor handzaam en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Vergis je echter niet, de watchwinders van het merk mogen dan klein van stuk zijn, ze laten grootste prestaties zien. Innovatie staat bij Swiss Kubik zeer hoog in het vaandel. Dit is alleen al te zien aan het feit dat zij in 10 jaar tijd al toe zijn aan de 6e generatie mechanismen. Steeds opnieuw is het merk op zoek naar vernieuwing en manieren om hun producten nog verder te perfectioneren.

De Swiss Kubik watchwinders zijn elegant, stijlvol en modern vormgegeven. In al hun eenvoud weten de modellen van Swiss Kubik alle ogen op zich te richten. Het merk maakt voor het vervaardigen van haar horlogeaccessoires alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Je kunt hierbij denken aan materialen zoals prachtige houtsoorten, leder en bijvoorbeeld aluminium. Daarnaast biedt het merk watchwinders in verschillende levendige kleuren. Hiermee weet Swiss Kubik een uiterst gevarieerde collectie neer te zetten, waarbij er voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder te vinden is. Zowel de liefhebber met een enkel horloge, als de echte verzamelaar, wordt bediend door Swiss Kubik. Zo kun je binnen de collectie terecht voor watchwinders die geschikt zijn voor een enkel horloge, maar ook voor watchwinders met een capaciteit tot wel 12 automatische horloges. Wanneer jij je horloge graag bewaart in een kluis dan zijn de watchwinders van Swiss Kubik absoluut ideaal. Door het compacte formaat in combinatie met de werking op batterijen, plaats je deze watchwinders namelijk gemakkelijk in een kluis. Een watchwinder van Swiss Kubik kan tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je bovendien veelal geen omkijken hebt naar de energievoorziening van jouw watchwinder.

Als je in het bezit bent van 3 of 4 automatische horloges is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges ideaal. Een mooie watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik die in dit kader zeer geschikt is, is de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004. Deze watchwinder is gemaakt van onder meer zeer hoogwaardig leder in de kleur bruin. Dezelfde variant watchwinder is echter ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals zwart en een lichtere bruintint. Uiteraard is deze watchwinder voorzien van Swiss made motoren, die ervoor zorgen dat ieder type of merk automatisch horloge zonder problemen van energie kunnen worden voorzien. Deze motoren staan bekend om hun optimale gebruikscomfort. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm. Het aantal toeren van de watchwinder is gemakkelijk instelbaar, door het gebruik van de handige USB aansluiting. Natuurlijk beschik je met deze watchwinder ook over een overwind protectie, waarmee je overspanning van je horloges voorkomt. Deze watchwinder is niet afsluitbaar. Maar wanneer dit je voorkeur heeft is het mogelijk tegen een meerprijs extra beschermglaasjes bij te bestellen. Deze beschermglaasjes zijn gemakkelijk op de watchwinder te bevestigen, waardoor je schadelijke invloeden van buitenaf bij je horloges vandaag kunt houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en vuil.

Met een high-end Swiss made watchwinder van Swiss Kubik schaf je een watchwinder aan voor jarenlang plezier. Jouw horloges zijn hiermee altijd klaar voor gebruik en worden bovendien voorzien van de beste verzorging. Door de beweging van de watchwinder worden jouw horloges namelijk niet alleen voorzien van energie, maar daarnaast zorgt het ook voor een optimale olieverdeling in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw horloges ten goede.

Wanneer je de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 of één van de andere exclusieve modellen van Swiss Kubik bij ons in de webshop bestelt, ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie. Natuurlijk is er ook een duidelijke handleiding bijgesloten, waardoor je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt gaan. Met Swiss Kubik gun je je horloges het beste. Bekijk daarom nu onze uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders en overtuig jezelf!

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK horloge

Geplaatst op 6 december 2022 om 13:12 uur

Een sportief horloge mét klasse en stijl, dat is precies het horloge dat je vindt binnen de collectie van het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een horlogemerk dat niet alleen indruk weet te maken met bijzondere en aansprekende designs, maar daarnaast ook bewust kiest voor een combinatie van topkwaliteit en scherpe prijzen. Hiermee is dit een horlogemerk dat menig liefhebber zal weten aan te spreken. Weinig horlogemerken weten de hoogwaardige horloges van Locman te evenaren, zeker in combinatie met de aantrekkelijke prijzen.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

Voor Locman is de passie voor het vak van de horlogemaker van groot belang. Dit komt dan ook tot uiting door een subliem oog voor detail en de keuze voor uitstekende materialen met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Zo werkt het merk onder andere met carbon fibre. Een materiaal als carbon fibre is extreem sterk en draagt daarnaast bij aan de sportieve ‘look and feel’ van de horloges van Locman. Titanium is een materiaalsoort die zeer geschikt is voor het gebruik bij het vervaardigen van horloges. Dit materiaal is namelijk zeer sterk en bovendien licht in gewicht. Titanium wordt niet voor niets ook veelvuldig gebruikt in de vliegtuigindustrie.

Locman is een merk met een rijke historie en een bijzonder verhaal. Uniek detail is bijvoorbeeld dat Locman de speciale rechten heeft voor de vervaardiging van horloges van het Italiaanse leger. Dit is natuurlijk een zeer grote uiting van vertrouwen in de producten van Locman. Locman biedt in zijn collectie horloges met een quartz- of automatisch uurwerk. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere persoonlijke voorkeur een Locman horloge voor handen is. Hierbij is ook de keuze mogelijk tussen een 3-hands uitvoering of een chronograaf. Wanneer we kijken naar de uitstraling van deze horloges, vind je de meest sportieve modellen tussen de horloges met chronograaf. Niet alleen door middel van deze diversiteit in mogelijkheden biedt Locman variatie. Daarnaast wordt er ook voor de horlogebanden gekozen voor het gebruik van verschillende materialen. Zo zien we modellen met een horlogeband van edelstaal PVD, rubber en kwaliteitsleder. Toch zijn vrijwel alle modellen van Locman duidelijk herkenbaar als zijnde van dit stijlvolle Italiaanse merk. Opvallend is hierbij het aansprekende kleurgebruik waar Locman voor kiest. Het meest populaire horlogemodel van Locman is het Montecristo model, dat sinds 2010 op de markt is. Dit is een waar pareltje te noemen en verkrijgbaar in diverse varianten en series.

Een mooi voorbeeld van een Locman Montecristo model dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK. Dit horloge is uiterst sportief wat betreft uitstraling. Het design is voorzien van een rubberen horlogeband, die zorgt voor een optimaal draagcomfort. De horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart, net als de wijzerplaat. Verder zien we op de wijzerplaat details in de kleuren wit en blauw. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium. Door het gebruik van dit materiaal voel je nauwelijks dat je een horloge draagt. Het horloge sluit met een doornsluiting. Ook wanneer we kijken naar de glassoort, kiest Locman bij dit horloge voor het beste van het beste. Het saffierglas waar het horloge van is voorzien is extreem sterk en daardoor goed bestand tegen krasjes.

Wat betreft uurwerk is er bij dit horloge gekozen voor een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van de natuurlijke beweging van de pols. Het grote voordeel hiervan is dat er geen batterijen voor nodig zijn. Daarnaast zijn er vele liefhebbers die een duidelijke voorkeur hebben voor automatische horloges, omdat hier het vakwerk van de horlogemaker het meest in terugkomt. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot maar liefst 100 meter waterdicht en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik.  Samengevat kies je met de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK voor een sportief horloge met een stoer karakter. Het horloge is passend bij zowel een sportieve look als bij een meer casual of zakelijke outfit. Dit is dus echt een horloge dat je dagelijks zult kunnen dragen. Op het gebied van techniek en materiaal is er voor dit horloge gekozen voor het beste, waardoor je gegarandeerd lang van je horloge zult kunnen genieten. Verder biedt het horloge mooie extra’s en is het zoals we van Locman gewend zijn beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Je kunt de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK maar ook verschillende andere modellen van dit bijzondere merk, veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wanneer je een Locman horloge bij ons bestelt, ontvang je deze altijd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Locman als geen ander in staat jou te voorzien van advies of antwoord op je vragen. Kies nu ook voor de welbekende Italiaanse klasse in combinatie met hoogstaande techniek en een aantrekkelijke prijs, kies voor een Locman horloge!

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 horloge

Geplaatst op 28 november 2022 om 15:04 uur

Een mooi pilotenhorloge met een vleugje nostalgie is voor menig horlogeliefhebber een aantrekkelijk horloge. Er zijn vele Zwitserse maar ook Duitse horlogemerken die pilotenhorloges in hun collectie bieden die zeker de moeite waard zijn. Denk aan Laco en Fortis.

Maar ook het Duitse merk Davosa, dat haar wortels in Zwitserland heeft, is een merk dat onder meer aansprekende pilotenhorloges biedt. Een pilotenhorloge is wat betreft design en functie gerelateerd aan de luchtvaart. Voor een piloot moest het horloge vroeger goed afleesbaar zijn waardoor deze vaak groter was. Bovendien was het belangrijk dat het horloge ook in het donker goed afleesbaar was. Dit zijn dan ook eigenschappen die we vaak terug zien in de pilotenhorloges van nu. Deze voeren je terug naar de tijd van weleer en hebben vaak een retro uitstraling. De pilotenhorloges van vandaag de dag zijn over het algemeen passend om te dragen bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het vliegen, maar ook bij een zakelijke of meer casual gelegenheid kunnen deze heel goed gedragen worden. Een stijlvol en elegant pilotenhorloge maakt jouw outfit helemaal compleet!

De horlogecollectie van Davosa is divers en uitgebreid. Naast exclusieve pilotenhorloges vind je binnen de collectie bijvoorbeeld ook hoogwaardige duikhorloges. Davosa is een merk dat het belangrijk vindt toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Zij streven er dan ook naar de horloges uit de collectie betaalbaar te houden. Dit betekent echter niet dat je in hoeft te leveren op de kwaliteit. Davosa zorgt er namelijk voor dat de horloges met de grootst mogelijke passie en zorgvuldigheid worden vervaardigd door echte vaktechnici. Daarnaast hecht het merk zeer veel waarde aan een stukje innovatie, waardoor het op technisch gebied nooit stil zal blijven staan. Met een horloge van Davosa kies je hierdoor altijd voor de meest moderne technologieën. Bovendien maakt Davosa uitsluitend gebruik van Swiss made uurwerken van de merken ETA en Valjoux, die bekend staan als de beste ter wereld. Met een Zwitserse basis, het gebruik van hoogwaardige materialen en een exclusief design in combinatie met de aantrekkelijke prijzen, weet Davosa zich te onderscheiden van andere luxe horlogemerken. Bovendien kan het merk hiermee goed concurreren met grotere en duurdere merken. Met een Davosa horloge kies je altijd voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55

Een bijzonder stijlvol pilotenhorloge afkomstig uit de collectie van Davosa, is de Davosa Pontus Pilot 161.497.55. Dit horloge kenmerkt zich door een prachtige zwart lederen horlogeband met als accent het witte stiksel. Deze sluit met een vouwsluiting, die het luxe karakter van het horloge nog eens extra benadrukt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 47mm en een dikte van 15mm. Dit is een iets groter formaat waardoor het horloge zeer goed afleesbaar is. De wijzerplaat is eveneens zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Davosa heeft voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Saffierglas is uiterst sterk en daarom zeer geschikt voor een robuust horloge als deze. Op dit glas zullen dan ook niet snel krasjes zichtbaar zijn. Dit model is zoals we gewend zijn van Davosa tot in de perfectie afgewerkt en zal dan ook een echte blikvanger betekenen om de pols.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 is tot 50 meter waterdicht. Natuurlijk is dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk van topkwaliteit dat zorgt voor een solide basis. Deze is afkomstig van het merk Valjoux (Valjoux 7753). Dit horloge biedt bovendien een indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Zo is deze voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge bovendien over een mooie chronograaf functie. Al met al een mooi en compleet model, dat het authentieke pilotenhorloge eer weet aan te doen. Voor de liefhebber van de luchtvaartgeschiedenis en van mooie horloges is dit dan ook een absolute aanrader. Met de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 kies je voor een horloge dat te dragen is op verschillende gelegenheden en bij diverse outfits. Zeker door de overwegend zwarte tinten is deze bij vele stijlen passend. Wat betreft kwaliteit weet je met dit horloge zeker dat je er jarenlang van zult kunnen genieten. Het Zwitsers hart van het horloge zorgt voor altijd een betrouwbare en accurate weergave van de tijd. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die Davosa biedt, krijg je met dit horloge absoluut veel waar voor je geld.

Je kunt de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij zijn bovendien officieel dealer van Davosa, waardoor je altijd met een gerust hart bij ons je bestelling plaatst. Bovendien bieden wij de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. De Davosa Pontus Pilot 161.497.55 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële horlogedoos. Bekijk nu onze collectie Davosa horloges bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat het beste bij jou past!

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Geplaatst op 22 november 2022 om 14:21 uur

De echte horlogeliefhebber zal stilstand van zijn automatische horloge willen voorkomen. Het automatische horloge heeft een zekere charme doordat het uurwerk van een automatisch horloge het meest zegt over het vakmanschap van de horlogemaker. De werking is bovendien fascinerend, een automatisch horloge heeft geen batterij nodig, maar werkt door middel van beweging. Dit betekent echter wel dat wanneer het horloge niet wordt gedragen, deze stil kan komen te staan. Op dit moment wordt het horloge tenslotte niet voorzien van de natuurlijke beweging van de pols.

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Met de zoektocht naar de oplossing voor dit probleem, werd een onmisbaar accessoire geboren voor de liefhebber van het automatische horloge. We hebben het dan over de watchwinder. Een goede en hoogwaardige watchwinder verzorgt op efficiënte en natuurlijk veilige wijze de opwinding van jouw automatische horloge wanneer je het niet draagt. Bij de aanschaf van een watchwinder is het verstandig op zoek te gaan naar kwaliteit en derhalve het kaf van het koren te scheiden op dit gebied. Tenslotte wil je enkel het beste voor jouw automatische horloge. Dit wil echter niet zeggen dat een watchwinder altijd duur hoeft te zijn.

Een bijzonder en kwalitatief merk dat bovendien van Nederlandse origine is, is het merk Benson. Benson weet liefhebbers van automatische horloges te bedienen met een diverse voorkeur op het gebied van uitstraling, materiaalgebruik en motoren. Bovendien weet dit merk keer op keer te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een watchwinder van Benson altijd kiest voor veel waar voor je geld.

Waar de collectie van Benson zowel watchwinders biedt voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar, vertellen wij je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder van Benson voor het opwinden van een enkel horloge. We hebben het dan over de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre. Deze watchwinder is gemaakt van leder en heeft een mooie luxe uitstraling. De watchwinder is uitgevoerd met een carbon fibre buitenkant. Dit model is verder klein van stuk, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen is. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren met zowel adapter als batterijen kan je dit model ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen van deze compacte watchwinder (en daarmee jouw horloge) in een kluis een goede optie. Hiermee kies je voor de meest veilige wijze van opbergen van jouw horloge.

De Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder is voorzien van een Japanse motor. Deze is betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en geluidsarm. Allemaal mooie eigenschappen die het gebruikscomfort van de watchwinder ten goede komen. Bovendien heeft Benson voor deze watchwinder gekozen voor het gebruik van een flexibele horlogehouder. Hierin kan vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos worden vastgeklikt. Tot slot is de watchwinder instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag.

Deze combinatie van eigenschappen maakt deze watchwinder geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is verder voorzien van een innovatief LCD bedieningspaneel, waarmee het bedienen van de watchwinder uiterst gemakkelijk is. De watchwinder beschikt daarnaast over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre kies je al met al voor een mooi compact design, dat zeer handzaam is. Bovendien heeft deze watchwinder alles in huis om jouw automatische horloge op doeltreffende en veilige wijze van energie te voorzien. Door de luxe en moderne uitstraling van de watchwinder zullen jouw horloge en de watchwinder een mooie blikvanger zijn in ieder interieur. Je horloge bewaar je bovendien veilig in deze watchwinder. Daar komt nog bij dat deze watchwinder aan te schaffen is tegen een scherpe prijs!

Naast de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre vind je ook de gehele overige collectie Benson watchwinders bij ons in de webshop. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende andere Compact modellen, ook voor het opwinden van 2 of 3 automatische horloges tegelijkertijd. In de Black Series collectie van Benson vinden we daarnaast exclusieve modellen watchwinders met vele mooie extra’s. Hier kan bijvoorbeeld ook de echte verzamelaar zeer goed terecht voor een passende watchwinder. De Swiss Series van Benson herbergen watchwinders die voorzien zijn van Zwitserse motoren. Zo biedt de collectie voor iedere liefhebber en verzamelaar een mooi alternatief.

De watchwinders van Benson zijn door ons over het algemeen zeer snel leverbaar, doordat wij vrijwel de gehele collectie van dit bijzondere merk op voorraad hebben. Je vindt bovendien in onze webshop van iedere Benson watchwinder duidelijke foto’s en soms zelfs filmpjes. Hiermee bieden wij je een heel compleet beeld van de uitstraling en mogelijkheden van deze watchwinders.

Kies nu voor het beste voor jouw automatische horloges, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Kies voor Benson! Je hoeft dan nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en hebt altijd een goede veilige opbergplaats.

De beste Zwitserse horloges tot 1000 euro

Geplaatst op 17 november 2022 om 12:17 uur

Een Zwitsers horloge staat voor kwaliteit. In Zwitserland zijn de beste horlogemakers ter wereld te vinden. Zij hebben met hun kennis en ervaring op dit gebied alle tools in handen om de beste en meest stijlvolle horloges te maken. Het kloppend hart van een Swiss made horloge is een Zwitsers uurwerk. Er zijn dan ook verschillende horlogemerken wereldwijd die gebruik maken van de Zwitserse uurwerken. De hand van de vakman assembleert het horloge en zorgt ervoor dat deze met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt afgewerkt. Niet voor niets ligt de voorkeur van menig liefhebber bij een horloge van Zwitserse komaf, of in ieder geval een horloge met een Swiss made uurwerk. Hiermee weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je altijd op kunt bouwen. Een Zwitsers horloge is bovendien zeer precies en van uitstekende kwaliteit. Zwitserse horloges zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende prijsklassen. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Een eerste Zwitsers horloge dat we graag nader onder de loep nemen is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30. Dit is een horloge met een stijlvolle en tegelijkertijd sportieve en robuuste uitstraling. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt voor een perfect verloop van de horlogeband en geeft het horloge bovendien een extra luxe uitstraling. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Dit horloge is voorzien van saffierglas dat uiterst sterk is. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur donkergrijs en voorzien van beige accenten. Uiteraard is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30 voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk (ETA 2892), dat ervoor zorgt dat de tijd uiterst nauwkeurig wordt weergegeven. De doorzichtige bodem van het horloge zorgt ervoor dat je je horloge aan het werk kunt zien. Tot slot beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Kortom, een bijzonder fraai Zwitsers horloge met een tijdloze uitstraling.

Een tweede horloge met een Swiss made uurwerk dat we graag nader belichten is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte lederen horlogeband uit Italië. De lichter gekleurde stiksels op de horlogeband zijn kenmerkend voor het merk Meccaniche Veneziane. De horlogekast is gemaakt van edelstaal PVD en is hiermee niet alleen zeer robuust, maar ook stoer van uitstraling. De horlogekast is maar liefst 14mm dik en heeft een doorsnede van 42mm, wat dit tot een groter model horloge maakt. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD sluit met een doornsluiting en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Deze laatste eigenschap maakt dit horloge zeer geschikt voor de echte sportieveling. Tot slot biedt dit model verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Dan zijn we er echter nog niet, want dit ontwerp is ook nog eens voorzien van een mooie chronograaf functie en een verschroefde kroon. Doordat dit topstuk uit de collectie van Meccaniche Veneziane nu bij ons in de webshop met een mooie korting verkrijgbaar is, past deze mooi in het rijtje van de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Last but not least noemen we graag de Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061. Het Airman model is een zeer populair model afkomstig uit de collectie van Glycine. Het horloge is voorzien van een bijzonder mooie lichtbruine lederen horlogeband, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Doordat dit horloge is voorzien van saffierglas hoef je niet bang te zijn dat er snel krasjes op het glas van je horloge zullen komen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Ook dit horloge biedt verschillende mooie extra functionaliteiten. Dit horloge is namelijk voorzien van een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge bovendien uitgerust met een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Opnieuw een prachtig voorbeeld van een Zwitsers horloge onder de 1000 euro, waarmee je jarenlang verzekerd bent van een eyecatcher om de pols.

Alle drie de bovengenoemde horloges zijn bij ons veilig en gemakkelijk te bestellen in de webshop. Natuurlijk worden de horloges door ons geleverd in een luxe officiële box met een duidelijke handleiding. Daarbij ontvang je bij het Epos en Glycine horloge 2 jaar garantie en bij het Meccaniche Veneziane model 1 jaar garantie. Alle drie de modellen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bovendien betrouwbaar, duurzaam en degelijk te noemen. Ze hebben ieder hun eigen kenmerkende uitstraling en zijn dan ook passend voor een uiteenlopende persoonlijke voorkeur op het gebied van design. Naast deze modellen bieden wij natuurlijk nog vele andere mooie horloges van hoogwaardige kwaliteit!

Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003

Geplaatst op 12 november 2022 om 15:36 uur

De aanschaf van een kwalitatieve watchwinder voor jouw automatische horloges is altijd een goede investering. Je voorkomt hiermee slijtage en stilstand van je horloges. Immers, steeds de kroon uittrekken om de tijd en datum opnieuw in te stellen is niet goed voor het horloge. De kans op een defect aan de kroon of het uurwerk is aanwezig.

Doordat een goede watchwinder de olie van het uurwerk binnenin jouw horloge op juiste wijze verdeelt, verleng je bovendien de levensduur van jouw horloge. Wanneer je bijvoorbeeld in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges is een watchwinder voor 2 automatische horloges ideaal.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder weet je bij Zwitserse merken altijd zeker dat je verzekerd bent van topkwaliteit. Zwitserland staat tenslotte wereldwijd bekend als het horlogeland pur sang. Niet alleen de automatische horloges die uit Zwitserland komen zijn dan ook van topkwaliteit, maar ook de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinders.

Zwitserse watchwinders zijn voorzien van Swiss made motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn deze natuurlijk uiterst betrouwbaar. Dit betekent dat je met een Zwitserse watchwinder nooit meer bang hoeft te zijn voor stiltand van je horloges. Daarnaast zijn de Swiss made motoren krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien zijn ze energiezuinig waardoor ze helemaal passen in de tijdsgeest van vandaag. Tot slot schaf je met een watchwinder met een Zwitserse motor een watchwinder aan die in stilte zijn werk doet. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daardoor plaats je een Swiss made watchwinder met een gerust hart op je slaapkamer of werkplek.

Een Zwitsers merk dat watchwinders produceert die behoren tot de beste ter wereld, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is wereldwijd bekend en vervaardigt watchwinders met een duidelijke eigen handtekening. Zo zijn de watchwinders van het merk allen duidelijk herkenbaar door de kubusvormige designs en compacte vormgeving. Doordat de watchwinders klein van stuk zijn is er altijd een mooi plekje voor te vinden. Daarnaast functioneren de watchwinders van het merk tot wel 3 jaar op een set AA batterijen. Niet alleen betekent dit dat je naar de energievoorziening van je watchwinder nauwelijks omkijken hebt, het biedt daarnaast nog mooie andere voordelen. Wanneer je een kostbaar horloge in het bezit hebt wil je deze natuurlijk zo veilig mogelijk kunnen opbergen. Doordat de watchwinders van Swiss Kubik geen netstroom vereisen kan je ze eenvoudig in een kluis plaatsen. Daarnaast is het ook doordat de watchwinders zo handzaam zijn goed mogelijk je watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Je bepaalt bij Swiss Kubik zelf hoe compleet je je watchwinder wenst te hebben en hoeveel je ervoor wilt of kunt uitgeven.  Zo biedt het merk de mogelijkheid tegen een meerprijs beschermglaasjes, waardoor je je watchwinder afsluitbaar maakt. Bovendien vind je binnen de collectie van Swiss Kubik zowel meer basic modellen tegen een aantrekkelijke prijs, als meer luxe modellen. Uiteraard allemaal van de welbekende Swiss made kwaliteit.

Graag vertellen we je meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van aluminium en bekleed met kwaliteitsleder, waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart maar ook verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin en donkerbruin. De Swiss made basis van de watchwinder zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges zonder problemen en op efficiënte wijze van de benodigde energie kunt voorzien. Het aantal toeren is bij deze watchwinder instelbaar (standaard 950 toeren per dag) via de Bluetooth of USB functie. Zo kun je jouw horloges de meest ideale wijze van opwinding bieden. Natuurlijk is de watchwinder ook voorzien van een overwind protectie ter bescherming van jouw horloges tegen overspanning.

Wil je de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder graag bestellen? Dit kun je met een goed gevoel doen bij ons in de webshop. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van hoogwaardige watchwinders en kunnen je daardoor bijstaan met advies.

Onze watchwinders kunnen wereldwijd worden geleverd met behulp van de diensten van PostNL, Fedex en DPD. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst goed wordt verpakt voordat deze op weg gaat. Je nieuwe watchwinder wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Met een Swiss Kubik watchwinder maak je je nooit meer zorgen over stilstand van je automatische horloges. Een watchwinder van dit kaliber koop je voor nu en voor de toekomst.

Bied jouw horloges de beste wijze van opwinding en kies voor een Swiss Kubik watchwinder! Je vindt bij ons in de webshop duidelijke foto’s en informatie, zodat je gemakkelijk de Swiss Kubik watchwinder eruit pikt die het beste bij jou en jouw automatische horloges past.

De leukste horloges onder de 200 euro

Geplaatst op 8 november 2022 om 14:23 uur

Een stijlvol horloge kan de outfit van de moderne man helemaal perfectioneren. Bij de keuze voor een herenhorloge laat je je dan niet alleen leiden door de uitstraling van een horloge. Tenslotte is natuurlijk ook de kwaliteit van groot belang. Bovendien zijn de keuze voor hoogwaardige materialen en duurzaamheid een pré te noemen. Tot slot spelen eventuele extra functionaliteiten en natuurlijk de prijs een belangrijke rol.

Iron Annie Bauhaus 5046-2

Ook voor diegene met een minder groot budget zijn er verscheidene mogelijkheden. Voor een elegant herenhorloge met een stijlvolle uitstraling dat bovendien van uitstekende kwaliteit is, hoef je namelijk zeker niet altijd de hoofdprijs te betalen. Er zijn verschillende bijzonder mooie horlogemerken actief binnen de horlogerie die horloges van kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij laten je dan ook graag kennis maken met de leukste horloges onder de 200,-. Wij hebben hiervoor een drietal horloges geselecteerd, van verschillende interessante merken.

We beginnen met een aansprekend horloge van het Duitse merk Iron Annie. Duitsland staat bekend om de productie van degelijke en betrouwbare horloges, die tegen een stootje kunnen. De horloges van Iron Annie zijn hiervan een mooi voorbeeld. Het Iron Annie horloge dat we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Dit horloge is afkomstig uit de iron Annie Bauhaus serie. De horloges uit deze serie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, waar minimalisme en eenvoud de boventoon voeren. Deze aspecten komen dan ook duidelijk tot uiting bij de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur, wat het geheel mooi in elkaar doet overlopen. De subtiele zilverkleurige accenten op de wijzerplaat, zorgen ervoor dat deze rustig en overzichtelijk oogt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van slechts 8 mm en een doorsnede van 40 mm. De dunne horlogekast is één van de kenmerken van de Iron Annie Bauhaus horloges en maakt deze horloges extra comfortabel om te dragen. Dit horloge is voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Voor dit specifieke horloge heeft men bij Iron Annie gekozen voor het gebruik van een ETA quartz uurwerk. Het voordeel van een quartz uurwerk is de uiterst nauwkeurige tijdsweergave en het feit dat deze uurwerken beter bestand zijn tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk. Tot slot biedt dit horloge een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit maakt dit een zeer compleet horloge van mooie kwaliteit en gevoel voor stijl.

Een tweede horloge dat eveneens is aan te schaffen voor minder dan 200,-, is afkomstig uit de collectie van het Nederlandse horlogemerk Van Speyk. Het gaat dan om de Van Speyk Holland AW11.BL. Dit horloge heeft een prachtige bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, voorzien van een zilverkleurige Romeinse index en wijzers. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit biedt als groot voordeel dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Het horloge is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. De echte liefhebber zal bovendien gecharmeerd zijn van de doorzichtige bodem, waardoor je je horloge ook echt aan het werk kunt zien. Het uurwerk is subliem afgewerkt met blauwe schroeven, voor een extra luxe uitstraling. Het oog voor detail komt onder meer tot uiting in de weergave van het Van Speyk logo op zowel de horlogeband, als op de rotor en de horlogekast. De Van Speyk Holland AW11.BL beschikt tot slot over een secondewijzer. Van Speyk biedt met dit model uit de Van Speyk Holland serie bovendien de mogelijkheid deze indien gewenst met een zwarte wijzerplaat en zwarte horlogeband te bestellen. Met de Van Speyk Holland AW11.BL kies je voor kwaliteit, een tijdloos design en een scherpe prijs!

Het laatste horloge dat we graag bij je onder de aandacht brengen, is er één van het merk Armogan. Het ontwerp van de Armogan Regalia Blue Sapphire S44 vindt zijn inspiratie binnen de racesport en is daarmee uitermate geschikt voor de liefhebber van mooie horloges en van de autosport. Wat direct opvalt aan dit bijzondere horloge, is de retro bruine horlogeband, die prachtig contrasteert met de helderblauwe tinten die we terugzien op de wijzerplaat. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en sluit met een doornsluiting. De edelstalen horlogekast heeft een doorsnede van 40 mm en een dikte van 11 mm. De basis van dit horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Miyota. De Armogan Regalia Blue Sapphire S44 biedt tot slot een mooie chronograaf functie, secondewijzer en een datumaanduiding. Met dit horloge kies je absoluut voor een echte eyecatcher om de pols, waar je bovendien altijd op zult kunnen vertrouwen.

Bovengenoemde 3 horloges zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Hier vind je bovendien nog verscheidene andere prachtige horloges voor onder de 200,-. Wanneer je op zoek bent naar een mooi horloge dat bovendien betrouwbaar is, is het dan ook zeker de moeite waard een kijkje te nemen!

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Geplaatst op 31 oktober 2022 om 14:34 uur

Voor iedereen met een passie voor mooie horloges is het enthousiasme en de liefde voor het vak van de horlogemaker tastbaar in het design van een luxe horloge. Een horloge dat met de grootst mogelijke zorg is geassembleerd door de hand van de vakman is voor de echte liefhebber dan ook het mooiste dat er is. Zwitserland herbergt als horlogeland pur sang vele mooie horlogemerken die niets anders willen dan hun passie voor het luxe horloge doorgeven door hun sublieme werk. Daarbij is het horloge met een automatisch uurwerk voor de meeste liefhebbers het meest interessant.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

De werking van een automatisch uurwerk is fascinerend, doordat deze kan functioneren door enkel beweging. De natuurlijke beweging van de pols kan het horloge daardoor van energie voorzien. Ook in Duitsland vinden we horlogemerken met horloges van exclusieve kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van Swiss made uurwerken.

Een Duits horlogemerk dat met een eigen filosofie horloges van exclusieve kwaliteit produceert, is het merk Davosa. Davosa wil in de kern horloges maken voor de mensen die erdoor gefascineerd zijn en doen dit altijd met veel enthousiasme en de expertise van de echte vakman. Daarbij vindt men bij Davosa het belangrijk zich steeds te blijven ontwikkelen. Innovatie staat dan ook hoog in het vaandel bij dit merk. Bovendien wil Davosa dat het merk in het hart van de samenleving staat en betaalbaar blijft, zodat het toegankelijk is voor een breed publiek. Davosa maakt voor de horloges gebruik van Swiss made uurwerken van merken als ETA en Sellita. Dit maakt dat een horloge van Davosa in de basis solide en uiterst betrouwbaar te noemen is.

Binnen de collectie van Davosa vinden we onder meer bijzondere pilotenhorloges en robuuste duikhorloges die zeer goed bekend staan. De Ternos en Argonautic modellen van Davosa zijn speciaal geschikt voor diegenen die houden van horloges met een sportieve uitstraling. Bovendien zijn deze horloges uitermate geschikt wanneer je een horloge zoekt waarmee je ook kunt zwemmen en duiken. In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek Argonautic model van Davosa, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit is een duikhorloge uit de collectie, die tot maar liefst 300 meter waterdicht is. Het horloge is speciaal uitgegeven vanwege het 140 jarig bestaan van Davosa. Het betreft een Limited edition, wat betekent dat dit model is gelimiteerd op 140 stuks wereldwijd. Met dit horloge kies je dan ook voor een absoluut uniek stuk. Het horloge heeft een zwarte rubberen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting geeft het horloge een extra luxe uitstraling en laat het geheel mooi in elkaar overlopen. Bovendien wordt dit design geleverd met een extra nato horlogeband. Deze is eveneens zwart en voorzien van een lichtgroen accent. De horlogekast van dit model is gemaakt van carbon, wat het horloge extra uniek maakt. De horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur en voorzien van lichtgroene accenten. De opgelegde index biedt als groot voordeel dat deze ook in het donker goed zichtbaar is.

Het hart van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Dit maakt dit horloge uiterst betrouwbaar en degelijk. Een Swiss made horloge moet niet voor niets aan hoge eisen voldoen om dit label te mogen dragen. Dit betekent dat je met een horloge van Davosa kiest voor een horloge waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Davosa heeft voor de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is een glassoort die extreem sterk is en bovendien erg goed bestand tegen krasjes. Ook op technisch gebied biedt dit horloge vele waardevolle eigenschappen. Zo is dit model voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Daarnaast biedt dit horloge een helium ventiel, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Davosa biedt met de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 dus een prachtig horloge voor de echte sportieveling. Daarnaast is dit model zeker ook interessant voor de verzamelaar, doordat het een Limited edition betreft en een unieke uitstraling heeft. Ook wanneer je een horloge wilt dat van zeer goede kwaliteit is en een robuuste en sportieve uitstraling heeft, dan is dit het horloge voor jou!

Een horloge als van een merk als Davosa, koop je bij voorkeur bij een officieel dealer. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste service, de nieuwste collecties en de scherpste prijzen. Wij zijn officieel dealer van Davosa en bieden de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 bij ons aan in de webshop. Wanneer je ervoor kiest dit exclusieve horloge bij ons te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt!

Benson Black Series 8.16.WA watchwinder

Geplaatst op 20 oktober 2022 om 16:14 uur

Als verzamelaar van automatische horloges is er één accessoire die absoluut niet mag ontbreken binnen je horlogeverzameling. We hebben het dan natuurlijk over een goede watchwinder. Als verzamelaar wil je je horloges uiteraard netjes, stijlvol en vooral veilig kunnen opbergen. Dit is de eerste reden om te kiezen voor de aanschaf van een kwalitatieve watchwinder. Nog belangrijker echter is de opwindfunctie waarin een goede watchwinder voorziet. Zo zijn al je automatische horloges uit je verzameling te allen tijde klaar voor gebruik, doordat de watchwinder voorziet in de energiebehoefte van je horloges. Je voorkomt hiermee stilstand van je horloges en beschermt bovendien de levensduur ervan. Over het algemeen verzorgen watchwinders de opwinding van automatische horloges door middel van rotatie van de horloges. Als verzamelaar heb je natuurlijk een watchwinder nodig die meerdere horloges tegelijkertijd kan opwinden, met een capaciteit afhankelijk van de grootte van jouw verzameling. Een aantrekkelijke en luxe uitstraling van een watchwinder laat jouw horloges extra mooi uitkomen en maakt jouw verzameling daadwerkelijk compleet. Dit zal voor menig liefhebber en verzamelaar dan ook een belangrijke vereiste zijn.

Voor een watchwinder van uitmuntende kwaliteit kun je terecht bij merken afkomstig uit bijvoorbeeld Zwitserland en Duitsland. Maar ook binnen ons eigen land is op dit gebied zowel kwaliteit als innovatie en elegantie te vinden. Een Nederlands merk dat zichzelf wat dat betreft zeer zeker op te kaart heeft weten te zetten is het merk Benson. Met de aanschaf van een Benson watchwinder ben je verzekerd van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding en de beste verzorging voor jouw automatische horloges.

De Benson Black Series 8.16.WA is een mooi voorbeeld van een watchwinder afkomstig uit de collectie van Benson, die uitermate geschikt is voor de fanatiek verzamelaar. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges en herbergt daarnaast ook nog een extra opbergruimte voor nog eens 6 horloges of eventuele andere sieraden. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt door een echte vakman. De afwerking van deze watchwinder is subliem te noemen. Dit model is gemaakt van kwalitatief hout en uitgevoerd in een speciale walnoot look. Dit geeft de watchwinder een luxe en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling. De watchwinders uit de Benson Black Series zijn bovendien voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zo ook de Benson Black Series 8.16.WA. Niet alleen ziet de watchwinder er hiermee perfect afgewerkt uit, de watchwinder blijft hierdoor ook extra lang mooi. Dit model betreft een Limited edition, welke is gelimiteerd op 250 stuks. De watchwinders zijn dan ook individueel genummerd. Met de Benson Black Series 8.16.WA watchwinder kies je dus voor een zeer uniek design. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van een soft-close deksel aan de bovenkant en een glazen deurtje aan de voorkant. Dit zorgt voor bescherming van jouw horloges tegen invloeden zoals bijvoorbeeld vocht en stof. Bovendien is de watchwinder aan de binnenkant voorzien van een speciaal soft-velvet, wat zorgt voor een optimale wijze van bescherming tegen beschadiging van je horloges.

Benson Black Series 8.16.WA watchwinder

Benson biedt met de Benson Black Series 8.16.WA naast de extra opbergruimte, nog een mooie extra. Deze watchwinder is namelijk voorzien van een moderne ingebouwde LED verlichting. Met deze LED verlichting zorgt Benson ervoor dat je altijd een perfect zicht hebt op je horloges, op ieder moment van de dag. Deze watchwinder uit de collectie van Benson is voorzien van Japanse motoren. Deze staan bekend als zijnde betrouwbaar, energiezuinig en geluidsarm. Hiermee is een solide basis gelegd. Wanneer je de instellingen van deze watchwinder wilt wijzigen, kun je dit gemakkelijk doen met behulp van het luxe touchscreen display. Hiermee kun je onder meer het aantal omwentelingen per dag en de draairichting instellen. Omdat niet alle horloges dezelfde wijze van opwinding vereisen, is het mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor het opwinden van ieder merk en/of type automatisch horloge. Daar komt nog bij dat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders. Hierin kun je vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen plaatsen. De Benson Black Series 8.16.WA beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model bovendien een speciale powerwinding functie, waarmee je je horloges in een extra korte tijd van opwinding kunt voorzien. Dit is uitermate handig als je niet zoveel tijd hebt en toch graag een bepaald horloge uit je verzameling wilt kunnen dragen. De USB aansluiting maakt deze watchwinder tot slot helemaal compleet.

Het is duidelijk dat de Benson Black Series 8.16.WA een watchwinder is die niet alleen voldoet aan hoge kwaliteitseisen, maar daarnaast ook een hoog gebruikscomfort biedt. Bovendien kies je met deze watchwinder voor een Limited Edition model, dat je niet snel bij een ander zult aantreffen. Dit gegeven maakt deze watchwinder extra speciaal. Door de ingebouwde LED verlichting fungeert deze watchwinder niet alleen als opwindaccessoire voor je horloges, maar tegelijkertijd ook als display voor iedere prachtige verzameling!

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is op voorraad en direct leverbaar! Wij leveren dit model met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat.