Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Bekijk de Benson Black Series watchwinders video

Geplaatst op 23 april 2016 om 15:37 uur

Begin dit jaar presenteerde Benson watchwinders haar nieuwste serie, de Black Series. Deze serie watchwinders vormt de topklasse van dit Nederlandse merk. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige materialen en innovatieve techniek biedt de Black Series uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. 

Omdat een video meer zegt dan foto's heeft Benson een video gepresenteerd van deze nieuwe lijn watchwinders. U bekijkt de video hier

Benson Watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 12 april 2016 om 11:25 uur

Het Nederlandse merk Benson Watchwinders bestaat al ruim 10 jaar en produceert kwalitatief zeer goede watchwinders tegen een uiterst redelijke prijs. De kwaliteit, afwerking en het materiaalgebruik worden international op blogs en fora geroemd. De scherpe prijzen en uitgebreide collectie zorgen ervoor dat veel horlogeliefhebbers inmiddels een Benson watchwinder gebruiken. 

Benson Smart-Tech watchwinders

De populaire Smart-Tech serie biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge van energie te voorzien. Deze serie heeft een modern design en biedt met LED verlichting, afstandbediening en touchscreen erg veel waar voor uw geld. Bij de Smart-Tech watchwinders kunt u de draairichting en TPD (turns per day: omwentelingen per dag) instellen per rotor (per horloge). 

Benson Black Series watchwinders

De onlangs gepresenteerde Black Series vormt het vlaggenschip van Benson watchwinders. De Black Series watchwinders zijn ontwikkeld voor de echte horlogeliefhebber. Deze serie watchwinders biedt meer luxe en een zeer fraaie afwerking. De watchwinders zijn voorzien van een modern touchscreen, LED verlichting, power winding en extreem geluidsarme motoren. De Black Series watchwinders worden geleverd met een handleiding en certificaat met serienummer. 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare watchwinder, maar u wilt geen concessies doen op gebied van kwaliteit, dan is het merk Benson Watchwinders absoluut de beste keuze. 

Koop nu een prachtig Aviator Swiss horloge

Geplaatst op 5 april 2016 om 08:43 uur

Het Zwitserse horlogemerk Aviator Swiss is bekend geworden met modellen als de Airacobra, Bristol en MIG. De horloges zijn geïnspireerd door de luchtvaart waarbij functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid centraal staan. Elk Aviator Swiss horloge heeft een zichtbare link met de luchtvaart. Doordat piloten betrokken zijn bij het bedenken van designs en de uiteindelijke productie zijn het echte pilotenhorloges. De uurwerken binnenin een Aviator Swiss horloge zijn enkel Zwitsers waardoor kwaliteit en precisie gewaarborgd wordt. 

Als officieel dealer van Aviator Swiss bieden wij de nieuwste collectie. Elk horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding en twee jaar garantie. 

Binnenkort presenteren wij de allernieuwste Aviator Swiss horloges, zoals aan ons gepresenteerd tijdens Baselworld (horlogebeurs in Zwitserland). 

Damasko horloge als ultieme "tool watch"

Geplaatst op 4 april 2016 om 14:22 uur

Het Duitse horlogemerk Damasko behoeft geen nadere introductie. Deze producent van hoogwaardige horloges is bekend vanwege haar sublieme kwaliteit en aantrekkelijke eigenschappen. De Damasko horloges worden in Duitsland vervaardigd waarbij geen concessies worden gedaan aan materiaalgebruik of afwerking. Het doel is het produceren van een prachtig horloge dat ook bestand is tegen de vele invloeden van buitenaf. De horlogekasten zijn vervaardigd van een bijzonde type staal en voorzien van extreem harde coating zodat het horloge goed beschermd is. Door gebruik te maken van verschillende patenten is elk Damasko horloge een prachtig stukje techniek.

 Doordat 90% van elk Damasko horloge "in-house" wordt gefabriceerd, hetgeen een enorme prestatie is voor dit relatief kleine horlogemerk, bent u als bezitter van zo'n fraai horloge verzekerd van een zeer bijzonder horloge om uw pols. 

Als officieel dealer van Damasko leveren wij elk horloge met twee jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. 

Alessandro Baldieri horloges, Italiaanse passie!

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:56 uur

Wanneer u van Italië houdt dan houdt u waarschijnlijk ook van wijn, mode en fraaie auto's. Misschien houdt u zelfs van Italiaanse horloges. Italiaanse horloges bieden altijd prachtige designs, fraai kleurgebruik en prachtige materialen. Ons favoriete horlogemerk uit Italië is Alessandro Baldieri. Het merk is vernoemd naar de oprichter die als architect menig huis in Hollywood heeft ontworpen voor bekende tv-sterren. 

Alessandro Baldieri heeft echter ook een passie voor horloges. Deze passie heeft geleid tot een ruime collectie horloges met Italiaans karakter en stijl. De horloges hebben een echte eigen look waardoor ze zich onderscheiden van veel andere horlogemerken. Het oog voor detail en afwerking is verbluffend. 

Wij vinden de Alessandro Baldieri horloges zo aantrekkelijk omdat ze iets speciaals hebben. Ze zijn origineel, hebben fraaie details en geven het Italiaanse gevoel voor design perfect weer. Wanneer u een bijzonder horloge wilt dragen dat menig hoofd doet draaien, dan is een Alessandro Baldieri horloges absoluut iets voor u.

Als officieel Alessandro Baldieri dealer hebben wij de meest actuele collectie horloges beschikbaar. Elk Alessandro Baldieri horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en luxe horlogebox. 

Duitse Junkers horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:42 uur

Tijdens Baselworld waren we te gast bij Junkers, het Duitse horlogemerk waarvan we reeds 8 jaar officieel dealer zijn. Junkers behoort in Duitsland tot één van de grootste horlogemerken qua verkoopaantallen. In Nederland bieden wij een ruime collectie van Junkers horloges aan. Junkers onderscheid zich door Duitse kwaliteit, traditioneel design en een betaalbare prijs. Deze combinatie spreekt veel mensen aan. 

 De Junkers Bauhaus collectie is één van de populairste collecties van het Duitse horlogemerk. Deze lijn horloges kenmerkt zich door minimalistisch design, dunne horlogekasten en veel draagcomfort. De Junkers Bauhaus horloges zijn verkrijgbaar met quartz, automatisch en zelfs mechanische uurwerken. Doordat de Junkers horloges volledig in Duitsland worden geproduceerd wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en afwerking. Niet alleen aan het horloge wordt veel aandacht besteed, ook de verpakking is zeer fraai. 

Binnenkort zal BensonTrade de allernieuwste Junkers horloges presenteren in haar webshop. Als officieel dealer leveren wij elk Junkers horloge met twee jaar garantie, handleiding en fraaie horlogebox. Als grootste Junkers dealer in Nederland zijn de meeste Junkers horloges zijn vanuit ons magazijn direct leverbaar. 

Bijzondere Bernard Favre watchwinders uit Zwitserland

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:27 uur

Dat veel horlogemerken uit Zwitserland komen is bekend. Dat Zwitserse horloges veelal prima kwaliteit bieden ook. Maar dat Zwitsers ook zeer fraaie watchwinders produceren is minder bekend. De Bernard Favre watchwinders zijn hiervan een goed voorbeeld. De watchwinders van dit Zwitserse merk zijn binnen een korte periode wereldberoemd geworden. Ze worden verkocht in de beste juwelierszaken waar ze een prachtige accessoire vormen met elk hoogstaand automatisch horloge. 

De Bernard Favre watchwinders onderscheiden zich door de bijzondere wijze waarop ze een automatisch horloge opwinden. De Planet watchwinder van Bernard Favre zorgt ervoor dat het horloge volledig om zijn as draait en daardoor van energie wordt voorzien. Doordat de watchwinder een glazen stolp heeft is deze prachtige beweging fraai zichtbaar. 

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn momenteel beschikbaar in het zilver, zwart en goud. Binnenkort zullen wij de nieuwste modellen presenteren. Er is dan keuze uit verschillende kleuren glazen stolpen maar ook uit lederen accenten. 

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke Bernard Favre Planet watchwinder inclusief met twee jaar garantie, certificaat en handleiding. 

Baselworld 2016 - nieuwe merken komen eraan!

Geplaatst op 29 maart 2016 om 11:55 uur

Voor horlogeliefhebbers is Baselworld in Zwitserland "the place to be". Tijdens de beurs presenteren alle horloge- en watchwindermerken die ertoe doen hun allernieuwste modellen in prachtige stands.

Voor ons is Baselworld belangrijk om de merken waarvan wij officieel dealer zijn te bezoeken. De merken presenteren ons de nieuwste collecties en innovaties. Daarnaast kijken we bij interessante merken die een goede toevoeging kunnen zijn op onze huidige collecties.

Binnenkort zullen wij diverse nieuwe merken presenteren op onze website. 

Seven Friday horloges uitverkoop - spectaculaire prijzen

Geplaatst op 14 maart 2016 om 15:19 uur

 Eind vorig jaar hebben wij een collectie Seven Friday horloges gepresenteerd met zeer aantrekkelijke kortingen. In een zeer korte tijd hebben wij het overgrote deel van deze collectie uitverkocht. Momenteel hebben wij nog enkele modellen op voorraad. Deze Seven Friday horloges hebben een korting die oploopt tot wel 20% t.o.v. de officiële juweliersprijs. 

Wij leveren elk Seven Friday horloge met twee jaar garantie, handleiding en gratis verzending binnen geheel Nederland. 

De volgende modellen zijn nog leverbaar: 

Seven Friday M1

Seven Friday P1-5 Industrial Essence Green

Seven Friday P3-1 Industrial Engines

Swiss Kubik watchwinders, compact en energiezuinig

Geplaatst op 14 maart 2016 om 09:21 uur

 Een Swiss Kubik watchwinder heeft als voordeel dat het zeer compact is vormgegeven en gebruik maakt van een intelligent aandrijfsysteem zodat de watchwinder op twee batterijen probleemloos 2-3 jaar functioneert. Hierdoor is de Swiss Kubik watchwinder eenvoudig in een kluis te plaatsen of mee te nemen op reis of vakantie. 

De Swiss Kubik watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. De meest populaire watchwinder van Swiss Kubik is de Aluminium Black. Dit model geeft energie aan één automatisch horloge en is gemaakt van aluminium. De kleur zwart is passend in elk interieur, terwijl dit model in diverse kleuren leverbaar is. 

De combinatie van de compactheid en het energiezuinige aspect is een groot voordeel ten opzichte van andere watchwinders. Hierdoor zijn de Swiss Kubik watchwinders zeer geliefd onder horlogekenners.