Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Benson Black Series watchwinder

Geplaatst op 22 augustus 2023 om 11:29 uur

Zoek jij een kwalitatief uitstekende watchwinder voor jouw fraaie horlogecollectie met automatische uurwerken? Dan ben je bij het Nederlandse watchwinder merk Benson op het juiste adres. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders met verschillende fraaie luxe designs.

De watchwinders van dit merk worden vervaardigd van enkel de beste materialen. Daarnaast wordt er veel zorg en aandacht besteed aan een perfecte afwerking van de watchwinders. Ook oog voor detail en een hoog gebruikerscomfort staan zeer hoog in het vaandel bij Benson. Wanneer je op zoek bent naar een luxe watchwinder met alles erop en eraan, is onder meer de Benson Black Series lijn van het merk zeer de moeite waard om onder de loep te nemen. Deze serie watchwinders van Benson zijn namelijk van alle gemakken voorzien en bieden bovendien de nodige luxe. Daarnaast zijn de watchwinders uit deze serie voorzien van een stukje technische finesse. Ze zijn bovendien interessant geprijsd, wat de watchwinders van Benson des te aantrekkelijker maakt.

Benson staat dan ook bekend om de goede prijs-/kwaliteit van zowel de watchwinders als de horlogeboxen uit hun collectie. De Benson Black Series watchwinders worden met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt en zijn absoluut de beste keuze in deze prijsklasse!

We vertellen je graag meer over twee verschillende watchwinders van Benson, die beiden afkomstig zijn uit de Benson Black Series. De eerste watchwinder die we graag voor je beschrijven, is de Benson Black Series 2.16.CF. Dit model is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges en biedt daarnaast ook een extra opbergruimte voor nog eens drie horloges of andere sieraden. Deze watchwinder is gemaakt van topkwaliteit hout en uitgevoerd in een carbon fibre look, wat de watchwinder een luxe uitstraling geeft. Deze watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat jouw watchwinder puntgaaf blijft. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Niet alleen oogt dit zeer luxe, het beschermt ook jouw horloges tegen krasjes of eventuele andere beschadigingen.

Benson Black Series 4.16.WA watchwinder

Doordat dit model afsluitbaar is met het glazen deurtje, zijn jouw horloges ook veilig opgeborgen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Aan de bovenkant is de watchwinder voorzien van een soft-close deksel, waarmee de extra opbergruimte toegankelijk is. De  Benson Black Series 2.16.CF is verder voorzien van Japanse motoren. Deze motoren staan zeer goed bekend door verschillende belangrijke eigenschappen. Zo zijn ze betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je deze watchwinder prima op bijvoorbeeld de werkkamer of slaapkamer kunt plaatsen. De watchwinder is instelbaar voor elk horloge afzonderlijk. Zo kies je voor ieder horloge het juiste aantal omwentelingen per dag en stel je de draairichting in. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk met het innovatieve touchscreen waar deze over beschikt. Daarnaast is de watchwinder ook uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je je horloges indien gewenst verlichten, zo heb je op ieder moment van de dag een goed zicht op je horloges. Tot slot beschik je met de Benson Black Series 2.16.CF over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en een powerwinding functie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van de meegeleverde adapter.

Een tweede exclusief model uit de Benson Black Series, is de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition. Doordat dit een limited edition betreft, kies je met deze watchwinder voor een absoluut uniek exemplaar. Dit model is gelimiteerd op 250 stuks en ze zijn allemaal individueel genummerd. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges en biedt een opbergruimte voor drie extra horloges. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur bruin (walnoten look). Ook dit model is voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag, voor een perfecte afwerking. Uiteraard is ook dit design uit de Benson Black Series voorzien van een speciaal soft velvet aan de binnenkant. Dit model is afsluitbaar met een soft-close deksel aan de bovenkant en een glazen deurtje aan de voorkant. Deze watchwinder is eveneens voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Daarnaast biedt ook dit model een ingebouwde LED verlichting. Het moderne touchscreen zorgt voor een prettige bediening. Voor ieder horloge kun je hiermee het ideale aantal rotaties per dag instellen en natuurlijk de draairichting. De Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Daarnaast beschik je ook met dit model over een USB aansluiting en functioneert deze met behulp van een adapter.

Je vindt alle Benson watchwinders bij ons in de webshop. De watchwinders uit de Benson Black Series worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.

Bekijk nu het aanbod en maak je keuze zodat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan.

Nieuwe betaalmethoden in onze webshop

Geplaatst op 21 augustus 2023 om 07:25 uur

Wanneer je op zoek bent naar een goed horloge en deze wilt bestellen in onze webshop dan is het gemakkelijk als je kan kiezen voor jouw favoriete betaalmethode. Je kon al betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving en Paypal, maar nu hebben we een paar extra betaalmethoden toegevoegd. Vanaf vandaag kan je ook betalen met Sofort, Giropay, Bancontact, Belfius en KBC. Vooral voor onze Duitse en Belgische klanten is dit goed nieuws.

Binnenkort zullen wij nog een paar andere nieuwe betaalmethoden presenteren in onze webshop. Op deze wijze proberen wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Alle door ons aangeboden betaalmethoden zijn 100% veilig en uw gegevens worden versleuteld via het SSL certificaat waardoor optimale veiligheid is geboden.

Leuke horloges tot 500 euro

Geplaatst op 15 augustus 2023 om 12:30 uur

Wanneer je op zoek bent naar een fraai luxe horloge tegen een aantrekkelijke prijs, zijn er meerdere horlogemerken die horloges bieden met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. In dit artikel hebben we drie leuke horloges nader voor je onder de loep genomen, die wat ons betreft zeker in deze categorie thuishoren.

Iron Annie Bauhaus 5096-4

Van deze horloges zijn er twee modellen afkomstig uit de collectie van het Duitse merk Iron Annie. Iron Annie biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie luxe horloges tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij kun je bij dit merk terecht voor horloges met een automatisch-, mechanisch- of quartz uurwerk. Ook wat betreft uitstraling is er veel mogelijk binnen de collectie van Iron Annie. Zo biedt het merk meer klassieke en meer stoere modellen en ademt menig horloge van Iron Annie een stukje nostalgie. De luchtvaartgeschiedenis speelt een grote rol binnen de collectie van het merk, waardoor een Junkers horloge extra interessant is voor de liefhebber van de historie van de luchtvaart.

Het tweede merk waarvan we graag een horloge nader voor je uitlichten, is het Nederlandse horlogemerk van Speyk. Van Speyk is een horlogemerk dat is ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers. Zij ambieerden horloges te produceren die zij niet konden vinden tussen de bestaande horlogemerken. Kenmerkend voor de horloges van Van Speyk is onder meer de hoge kwaliteit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is ieder horloge van Van Speyk voorzien van zeer sterk saffierglas, een hoogwaardig automatisch uurwerk en een glazen bodem met zicht op het uurwerk. Deze laatste eigenschap zal voor menig liefhebber de kers op de taart zijn.

Het eerste horloge waar we je meer over willen vertellen, is de Iron Annie Bauhaus 5056-1. Dit horloge van Iron Annie is afkomstig uit de populaire Bauhaus serie van Iron Annie. De horloges uit deze serie kenmerken zich door een minimalistisch design. De inspiratie voor de Bauhaus horloges werd gevonden in de Bauhaus kunststroming. Ook hier voert eenvoud de boventoon. De Iron Annie Bauhaus 5056-1 is uitgerust met een fraaie zwarte lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en oogt zeer rustig. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40 mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. Voor dit model heeft men bij Junkers gekozen voor een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824-2). Dit zorgt voor een uiterst solide en betrouwbare basis. Daarnaast beschik je met de Iron Annie Bauhaus 5056-1 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het tweede horloge waar we graag je aandacht even op willen vestigen, is er eveneens één van het merk Iron Annie. De Iron Annie Bauhaus 5096-4 is opnieuw een Bauhaus model, wat betekent dat het horloge een ingetogen karakter heeft. Dit model is voorzien van een lederen horlogeband in een aansprekende lichtbruine kleur. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is verder wit van kleur en voorzien van lichtbruine accenten. Dit model van Iron Annie is eveneens tot 50 meter waterdicht. Het horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA (ETA G10.211), dit betekent dat dit horloge werkzaam is door middel van het gebruik van een batterij. Ook dit horloge biedt daarnaast mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model biedt daarnaast ook nog een mooie chronograaf functie. Tot slot is de Iron Annie Bauhaus 5096-4 tot 50 meter waterdicht.

Het derde en laatste horloge waar we je graag meer over willen vertellen, is van het merk van Speyk. We hebben het dan over de Van Speyk Dutch Diver ZW.15.SR. Dit robuuste en stoere horloge van Van Speyk is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting is zeer stevig en zorgt ervoor dat je jouw horloge niet verliest. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer overzichtelijk. De Van Speyk Dutch Diver ZW.15.SR is voorzien van extreem sterk saffierglas en bovendien tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit maakt dit horloge van Van Speyk zeer geschikt voor de echte sportieveling. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Daarnaast biedt dit model verschillende interessante extra’s. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit model over een verschroefde kroon en draaibare bezel.

In dit artikel hebben we je laten zien dat het zeer goed mogelijk is een stijlvol, hoogwaardig en exclusief horloge aan te schaffen voor een prijs onder de 500,-. Met de merken Iron Annie en Van Speyk vind je hiervoor meer dan voldoende mogelijkheden. Je vindt de genoemde modellen van beide merken en daarnaast nog vele andere aansprekende designs bij ons in de webshop. Neem nu een kijkje bij ons uitgebreide aanbod en kies voor jouw favoriet!

Meccaniche Veneziane horloges met korting

Geplaatst op 25 juli 2023 om 08:26 uur

De Italiaanse klasse op gebied van horloges is over de gehele wereld bekend. Maar zeker ook op gebied van mode en auto’s. Binnen de horlogerie komt deze specifieke Italiaanse klasse tot uiting in fraaie en stijlvolle designs. Wat is er voor de echte horlogeliefhebber nu aantrekkelijker dan een luxe horloge welke deze Italiaanse klasse combineert met een stukje technische finesse? Wanneer je op zoek bent naar een luxe horloge dat hieraan voldoet, is het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane zeer interessant.

Meccaniche Veneziane horloges met korting

Dit merk is ontstaan door de liefde van twee broers voor de werking van de klok. Alberto en Alessandro Morelli hadden bij de oprichting van het merk de ambitie automatische horloges te ontwikkelen als een eerbetoon aan de stad Venetië, waarbij de oude Venetiaanse traditionele wijze van het vervaardigen van luxe horloges een belangrijke rol zouden spelen. Vandaag de dag vinden we binnen de collectie van Meccaniche Veneziane horloges met een diverse uitstraling voorzien van een hoogwaardig uurwerk. Daarbij worden de fraaie lederen horlogebanden met de hand gemaakt van leder uit Toscane en Veneto.

Om je nader kennis te laten maken met het merk Meccaniche Veneziane vertellen we je graag meer over 3 verschillende modellen afkomstig uit de collectie van het merk.

Allereerst lichten we de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 graag nader voor je uit. Dit fraaie horloge is voorzien van een bijzonder mooie wit lederen horlogeband, voorzien van de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. Deze horlogeband is met uiterste precisie met de hand gemaakt in Italië en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is blauw van kleur en wordt beschermd door anti-spiegelend saffierglas van topkwaliteit. Het hart van het horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko (CAL.MV145). Dit horloge van Meccaniche Veneziane is tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast verschillende mooie extra’s. Zo is dit horloge voorzien van Swiss Superluminova, waardoor dit model licht geeft in het donker. Daarnaast beschik je met de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 over een datumaanduiding, secondewijzer, verschroefde kroon en draaibare BK7 Crystal bezel. Al met al een geheel compleet horloge, dat bovendien een echte eyecatcher om de pols te noemen is.

Het tweede Meccaniche Veneziane horloge dat we graag willen benoemen is de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011. Dit horloge valt direct op door de sprekende groene kleur waarin deze is uitgevoerd. Zo is de fraaie en soepele lederen horlogeband groen van kleur, net als de draaibare bezel. De horlogeband is daarnaast voorzien van subtiele stiksels als speels accent. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. Dit model van Meccaniche Veneziane is eveneens voorzien van anti-spiegelend saffierglas, voor een hoog gebruikerscomfort. Bovendien hoef je met deze extreem sterke glassoort niet bang te zijn voor krasjes op je horloge. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011. is van een vroegere generatie horloges van dit merk, waardoor dit model nog voorzien is van een hoogwaardig Swiss made uurwerk (CAL.MV285). Ook met dit horloge beschik je verder over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een verschroefde kroon. Tot slot is het horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht en daarom extra interessant voor de echte sportieveling.

Het derde en laatste horloge dat we in dit artikel graag even voor je onder de loep willen nemen, is de Meccaniche Veneziane Nereide Ceramic 42mm 1202016. Dit horloge heeft een zeer sportieve en robuuste uitstraling. De lederen horlogeband van dit model is geheel zwart, inclusief de stiksels op de band. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD. Deze horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 12 mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur, voorzien van een fraai blauw accent. Het horloge is verder tot 200 meter waterdicht en voorzien van saffierglas. Ook dit model van Meccaniche Veneziane is nog uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV285). De datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, verschroefde kroon en draaibare bezel maken het plaatje compleet.

De drie bovengenoemde modellen van Meccaniche Veneziane zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. De horloges van het merk hebben altijd al een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het is nu echter extra aantrekkelijk om één van deze horloges aan te schaffen, omdat deze nu bij ons worden aangeboden met een aantrekkelijke korting. De horloges van Meccaniche Veneziane worden geleverd in een zeer fraaie houten horlogebox, die speciaal voor het merk worden vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Je ontvangt deze modellen bovendien met minimaal een jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Bekijk nu ons aanbod Meccaniche Veneziane horloges en laat je verrassen!

Horloges tot 1000 euro

Geplaatst op 15 juli 2023 om 08:41 uur

Luxe horloges zijn wereldwijd verkrijgbaar van allerlei prachtige merken met elk hun eigen design en technische eigenschappen. Zo is er de keuze uit merken als Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer etc etc. Maar ook uit verschillende type uurwerken, zoals automatische-, mechanische- en quartz horloges.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD

Het automatische horloge is daarbij afhankelijk van beweging voor zijn functioneren, een mechanisch horloge werkt door middel van handmatige opwinding en een quartz horloge functioneert met behulp van een batterij. Naast het soort uurwerk zijn er natuurlijk luxe horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Zo kun je als liefhebber kiezen voor een echt sporthorloge, zoals een duikhorloge. Daarnaast is er de keuze uit horloges met een modern karakter, maar er zijn ook veel horloges met een meer klassieke uitstraling te vinden. Zeer geliefd bij menig bewonderaar van luxe horloges zijn daarnaast de pilotenhorloges, die je met hun retro uitstraling weten terug te voeren naar vervlogen tijden.

Naast de verschillende soorten uurwerken en de uitstraling van de luxe horloges, zijn er modellen verkrijgbaar van verschillende gerenommeerde merken en in diverse prijsklassen. Ben je op zoek naar een fraai luxe horloge tot 1000 euro? Dan helpen wij je in dit artikel graag een handje verder. We hebben hiervoor drie verschillende horloges geselecteerd, die zeker de moeite van het overwegen waard zijn en binnen de prijsrange van 1000 euro vallen.

Het eerste horloge waarover we je graag meer willen vertellen is afkomstig van het Duitse merk Junkers. De Junkers Iron Annie 6656-1 is een horloge met een klassiek karakter dat zowel bij een zakelijke- als meer casual outfit zeer passend is. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur bruin, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15mm en een doorsnede van 43mm, wat dit tot een robuuster ogend horloge maakt. De wijzerplaat springt in het oog door het sprekende streeppatroon en het fraaie logo van Junkers. Deze wordt beschermd door speciaal saffierglas dat bekend staat als zijnde extreem sterk. De Junkers Iron Annie 6656-1 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2826-2) en is daarnaast tot 50 meter waterdicht. Tot slot beschik je met dit model van Junkers over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge waar we je meer over vertellen is van het Zwitserse merk Epos. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver is een zeer aansprekend sporthorloge, dat de echte sportieveling zeker zal weten te enthousiasmeren. Doordat het horloge tot maar liefst 500 meter waterdicht is, is het een zeer geschikt model wanneer je je horloge wilt gebruiken tijdens het duiken, snorkelen of watersporten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van zwart rubber. Dit is niet alleen perfect materiaal voor gebruik in het water, maar zorgt er ook voor dat dit horloge zeer comfortabel te dragen is. Het horloge sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van dit model heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43mm, geheel passend bij een stoer en sportief herenhorloge. De wijzerplaat van de Epos Sportive 3441.131.20.55.55. Diver is zwart van kleur met opvallende gele details. Doordat dit horloge is voorzien van saffierglas, hoef je niet zo snel bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op het glas. Zo blijft jouw horloge zeer lang mooi. De basis van het horloge wordt gevormd door een Swiss made uurwerk van het wereldwijd bekende merk ETA (ETA 2824). Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen, wat zeker tijdens het duiken een absolute vereiste is. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 biedt verder een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Tot slot maken de draaibare bezel en verschroefde kroon het plaatje compleet.

Het derde en laatste horloge dat je zeker gezien moet hebben, is van het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Het gaat specifiek om de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD. Dit horloge is een fraaie combinatie van de welbekende Italiaanse klasse en een stukje technische finesse. Ook dit model heeft een zeer sportieve uitstraling. Het horloge is voorzien van een soepele zwart lederen horlogeband, geaccentueerd door de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal PVD. Dit is niet alleen een zeer hoogwaardige materiaalsoort, maar geeft het horloge daarnaast ook een extra stoere uitstraling. De horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is net als de horlogeband en de horlogekast zwart van kleur. Hierop zijn subtiele blauwe en rode accenten zichtbaar. Het hart van dit horloge van Meccaniche Veneziane wordt gevormd door een zeer betrouwbaar Swiss made uurwerk (CAL.MV297). Daarnaast is het horloge voorzien van fraaie Côtes de Genève en biedt het bovendien verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dit is echter nog niet alles. Het horloge biedt daarnaast namelijk ook een draaibare bezel, verschroefde kroon en een mooie GMT functie.

Alle drie de hoogwaardige horloges die we in dit artikel hebben beschreven, zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop voor minder dan 1000,00 euro. Alle drie de horloges hebben momenteel ook een mooie korting. Hierdoor heb je nu de mogelijkheid een horloge van zeer hoge kwaliteit aan te schaffen tegen een extra scherpe prijs. Wacht daarom niet langer en ga direct naar onze webshop!

Benson Watch etui Black Series 1 Black

Geplaatst op 9 juli 2023 om 07:03 uur

Een luxe horloge betekent over het algemeen meer dan alleen een handig en stijlvol accessoire om de tijd te meten. Zo neemt de moderne man over het algemeen de tijd om met aandacht een passend horloge uit te zoeken. Daarbij kan het horlogemerk zelf een rol spelen, natuurlijk de uitstraling en kwaliteit van het horloge, maar ook bijvoorbeeld het verhaal achter het horloge of horlogemerk. Daarnaast kan een fraai horloge natuurlijk een erfstuk zijn, wat betekent dat het horloge ook een emotionele lading draagt.

Een herenhorloge fungeert naast accessoire en sieraad bovendien ook als een soort statussymbool. Omdat een luxe horloge voor de meeste mannen een emotionele waarde heeft en daarnaast bovendien vaak kostbaar is, zal er meestal met grote zorg mee worden omgegaan. Dat betekent dan ook dat je je horloge graag op een veilige plaats opbergt.

Wanneer je je horloge bijvoorbeeld mee wilt nemen op reis geldt dit natuurlijk ook. Voor een automatisch horloge kun je daarvoor gebruik maken van een watchwinder, die direct ook voorziet in de opwindingsbehoefte van het horloge. Voor een quartz horloge of een mechanisch horloge is een horlogebox of horloge etui dan weer heel geschikt. Het is belangrijk bij de keuze voor een horlogebox of -etui te kiezen voor kwaliteit. Een horlogebox of -etui van kwaliteit zorgt namelijk voor de optimale bescherming van jouw luxe horloge of horloges, zodat je niet bang hoeft te zijn voor beschadiging onderweg of wanneer je ze gewoon thuis opbergt.

Wij laten je in dit kader graag nader kennismaken met het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een fraaie en uitgebreide collectie watchwinders en horlogeboxen en -etuis van topkwaliteit. Daarbij staat Benson bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, waardoor je tegen een aantrekkelijke prijs een hoogwaardig accessoire voor jouw luxe horloge of horloges kunt aanschaffen bij het merk.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek product uit een zeer luxe lijn horloge-etuis van Benson. We hebben het dan over de Benson Watch etui Black Series 1 Black. Dit horloge-etui is geschikt voor het opbergen van één horloge. Wanneer je je horloge zorgvuldig hebt uitgezocht op uitstraling, techniek en materiaalgebruik, zul je ook graag een bijpassend etui willen aanschaffen. Dat heeft Benson goed begrepen. Het merk heeft met deze horloge-etuis namelijk gekozen voor een zeer luxe design, dat ieder luxe horloge complimenteert. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is gemaakt van uiterst hoogwaardig Italiaans leder met een zeer luxe uitstraling. Het etui is uitgevoerd in de kleur zwart. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt. Dit komt dan ook tot uiting in de sublieme afwerking en het oog voor detail. Het horloge-etui is bovendien compact vormgegeven, zodat je deze gemakkelijk met je mee kunt nemen op reis. Hierin zit jouw horloge helemaal veilig opgeborgen tegen beschadiging of onnodige slijtage. Aan de binnenkant is de Benson Watch etui Black Series 1 Black namelijk bekleed met een zachte grijskleurige stof. Deze zorgt ervoor dat jouw horloge onbeschadigd blijft. Doordat dit etui bovendien geheel af te sluiten is met de fraaie rits, weet je zeker dat je je horloge niet uit het etui zult kunnen verliezen.

Benson Watch etui Black Series 1 Black

De Benson Watch etui Black Series 1 Black blinkt uit door de zorg en aandacht die eraan is besteed. Deze etuis worden door een echte vakman vervaardigd en dit is dan ook te zien. Daarbij is er enkel gekozen voor de beste materialen en een fraai bijpassend stiksel. Jouw luxe horloge verdient tenslotte een opbergplaats waar met evenveel passie en aandacht voor detail aan is gewerkt als aan het horloge zelf. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is gemaakt voor het opbergen van een enkel horloge, maar er zijn binnen deze serie etuis van Benson genoeg andere mogelijkheden voor het opbergen van meerdere horloges tegelijk. Zo biedt Benson hetzelfde model aan voor het opbergen van twee of vier luxe horloges. Daarnaast zijn de horloge-etuis behalve in het zwart ook verkrijgbaar in de kleuren camel en donkerbruin. Zo is er voor iedere trotse horlogebezitter wel een passend horloge-etui van het merk beschikbaar. Wanneer jij een veilige en tegelijkertijd stijlvolle opbergplaats zoekt voor jouw automatische horloge, is de Benson Watch etui Black Series 1 Black absoluut een uitstekende keuze. Zeker doordat deze horloge-etuis veel waar bieden voor hun geld. Je kunt het horloge etui tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder daarvoor te hoeven inleveren op de kwaliteit.

Wanneer je de Benson Watch etui Black Series 1 Black of één van de andere modellen binnen de Benson Watch etui Black Series wilt bestellen, dan kun je dit doen bij ons in de webshop. Je bestelt hier snel, gemakkelijk en met een vertrouwd gevoel! De Benson Watch etuis uit de Black Series worden door ons geleverd in een kartonnen verpakking met een garantie van twee jaar. Kies nu voor de meest stijlvolle en veilige opbergplaats voor jouw luxe horloge of horloges, kies voor Benson!

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

Geplaatst op 2 juli 2023 om 09:00 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges van plan om een watchwinder aan te schaffen? Dat is zeker een waardevolle investering! Met een watchwinder van goede kwaliteit voorkom je namelijk stilstand van jouw automatische horloge. Je wilt tenslotte niet dat je jouw automatische horloge steeds opnieuw moet instellen, of dat er onnauwkeurigheden in de tijdsweergave ontstaan. Maar hoe vind je de beste watchwinder voor jouw horloge en binnen jouw budget? Onze stelregel is dat een instapmodel watchwinder voor één horloge van goede kwaliteit begint vanaf 249,00 euro.

Benson Compact Aluminium 1 White

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw horloge, hebben wij een mooi voorbeeld van een merk voor je dat hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Het Nederlandse merk Benson watchwinders heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het automatische horloge en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder. Hierdoor weet men bij Benson exact wat de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges nu eigenlijk precies verwacht van een goede watchwinder.

Benson heeft dan ook een uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders op de markt gebracht, waarmee het merk menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet aan te spreken. Dit komt niet alleen door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, maar ook door de aansprekende designs en het hoge gebruikerscomfort dat de watchwinders van Benson bieden. Of je nu 1, 2, 4, 6, 8 of meer automatische horloges in het bezit hebt, Benson biedt de beste wijze van opwinding voor jou! Met een gevarieerde collectie watchwinders met een diverse capaciteit, is er namelijk altijd wel een watchwinder die passend is voor jouw situatie.

Als je specifiek op zoek bent naar een watchwinder voor de opwinding van één automatisch horloge, lees dan vooral verder. Wij vertellen je namelijk graag meer over een model uit de collectie van Benson met ruimte voor één horloge. We hebben het dan over de Benson Compact Aluminium 1 White. Deze watchwinder is ideaal als je één of twee automatische horloges in het bezit hebt en weinig ruimte beschikbaar hebt om ergens neer te zetten. Daarnaast is dit de perfecte keuze als je een model zoekt dat je gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor of bijvoorbeeld op (zaken)reis. De Benson Compact Aluminium 1 White behoort tot de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Deze watchwinder is dan ook nieuw op de markt. Dit model is kubusvormig en gemaakt van aluminium. Aluminium is niet alleen sterk, maar ook licht. Hierdoor is dit model zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur wit, wat de watchwinder een moderne en tijdloze uitstraling geeft. Dit model is daarnaast ook verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, blauw en zwart. Het interieur van de watchwinder is zwart, wat bij dit model een fraai contrast oplevert.

De Benson Compact Aluminium 1 White is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor. Deze biedt een mooie combinatie van kwaliteit, gebruikerscomfort en betaalbaarheid. Deze Japanse motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat de Benson Compact Aluminium 1 White instelbaar is wat betreft het aantal omwentelingen per dag en de draairichting, kun je jouw automatische horloge precies de juiste wijze van opwinding bieden. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Deze watchwinder kan worden gebruikt met behulp van een adapter, maar kan ook functioneren op batterijen. Op deze manier kun je zonder adapter tot wel 6 à 9 maanden met je watchwinder vooruit. De Benson Compact Aluminium 1 White biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een mooie extra. We hebben het dan over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloge desgewenst in de schijnwerpers kunt zetten. Dit maakt deze watchwinder extra geschikt wanneer je je horloge graag fraai wilt kunnen presenteren.

Al met al biedt Benson met de Benson Compact Aluminium 1 White een moderne en compact vormgegeven watchwinder waarmee je zeer flexibel bent. Plaats hem in de slaapkamer of werkkamer, of neem hem gemakkelijk mee naar kantoor of op zakenreis. Ook plaatsen in een kluis is een prima optie. Alles is mogelijk! Je kiest met deze watchwinder bovendien voor betaalbare kwaliteit, waardoor je nooit meer zorgen hebt over stilstand van je automatische horloge en tegelijkertijd toch lief bent voor je portemonnee.

Je bestelt de Benson Compact Aluminium 1 White en alle andere fraaie watchwinders van Benson bij ons in de webshop. Indien gewenst voorzien wij je graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. De Benson Compact Aluminium 1 White wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij leveren bovendien wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig met verschillende betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard, Paypal en gewone bankoverschrijving.

Bestel daarom nu met een goed gevoel jouw watchwinder van het merk Benson en maak je ook nooit meer zorgen om stilstand van jouw automatische horloge!

Hint: Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 24 juni 2023 om 11:16 uur

Luxe horloges nemen vandaag de dag een steeds belangrijkere plaats in, in het leven van de moderne man. Niet alleen is een fraai horloge een handige accessoire voor tijdmeting, daarnaast vervult een horloge van kwaliteit nog verschillende andere functies. Zo is een horloge met een aansprekend design een sieraad voor de man. Het maakt een outfit helemaal compleet.

Elysee Ocean Pro Ceramic 80581

Er zijn mannen die verschillende horloges in het bezit hebben, om het horloge met de outfit te kunnen afstemmen. Er zijn echter ook talloze tijdloze designs op de markt die met verschillende soorten kledij kunnen worden gecombineerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zakelijke of meer casual outfit. Naast de functie van de weergave van de tijd en de functie van sieraad, kan een kwalitatief horloge bovendien dienen als statussymbool of collectors item. Wanneer je als man op zoek gaat naar een fraai horloge dat passend is bij jouw persoonlijke stijl en karakter, zijn er verscheidene mooie en aantrekkelijke horlogemerken om uit te kiezen. Daarbij staan de Zwitserse horlogemerken zeer goed bekend, maar ook Duitsland biedt tal van horlogemerken die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat in deze categorie valt, is het merk Elysee. Elysee werd opgericht in 1920 door de horlogemaker Jacques Beaufort en kent zodoende een lange historie. Het allereerste horloge dat werd uitgebracht door Elysee, betrof een uiterst luxe dameshorloge. Het design was gemaakt van massief goud en bezet met edelstenen. Jacques Beaufort deed het horlogemerk over aan de Duitse zakenman Reiner Seume in 1992, waarna het bedrijf een andere koers begint te varen. Eerst richt men zich op de Duitse markt, om pas later zijn pijlen te richten op verschillende andere Europese landen. De historische autosport gaat een rol spelen bij de ontwerpen van Elysee en het merk weet later zijn naam te verbinden aan mensen als Graf Berghe von Trips en Juchen Mass.

Vandaag de dag is Elysee niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Het merk biedt een fraaie collectie hoogwaardige horloges met een diverse uitstraling. Zo kun je bij Elysee terecht voor modellen met een klassiek karakter, maar ook voor de meer sportieve en stoere modellen. De horloges van Elysee zijn van de beste kwaliteit. Het merk mag dan ook niet voor niets het ‘made in Germany label’ voeren. Dit label garandeert een hoge kwaliteit en om dit label te mogen voeren moeten horlogemerken aan verschillende strenge eisen en voorwaarden voldoen. Elysee is zeer betrokken geweest bij het opstellen van de richtlijnen hiervoor, welke in 2013 zijn vastgelegd. Het merk is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van hun producten. Met een Elysee horloge kies je dan ook altijd voor een stuk dat is vervaardigd uit de beste materialen en voorzien van de meest moderne technieken. BensonTrade is al vele jaren officieel dealer van Elysee horloges. Wij verkopen dit horlogemerk met veel plezier omdat we van onze klanten horen dat de horloges veel kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs. Ze zijn ook enthousiast over de designs en het kleurgebruik van de horloges. Je hebt al snel het gevoel dat het horloge veel meer waard is dan het heeft gekost.

We vertellen je in dit artikel graag meer over twee specifieke horloges van het merk Elysee. Het eerste horloge dat we hierbij benoemen is een design met een sportief en robuust karakter, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het model is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer overzichtelijk. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat zeer goed bekend staat. Dit design van Elysee is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko. Daarnaast biedt het horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De fraaie draaibare bezel maakt het plaatje compleet. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Het tweede horloge afkomstig uit de collectie van Elysee die we graag even benoemen, is de Elysee The Signature 80662. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 die we hiervoor genoemd hebben. Dit design is net zo stijlvol, maar heeft een klassiek karakter. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van eveneens rosékleurige accenten. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot 30 meter waterdicht. Dit model van Elysee is uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van een batterij. Het horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en chronograaf functie.

De twee genoemde Elysee horloges zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod Elysee modellen. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardig en stijlvol horloge, ben je bij ons in de webshop dan ook op het juiste adres. Bekijk dus nu onze collectie Elysee horloges en wellicht draag jij deze zomer een fraai horloge van dit Duitse horlogemerk.

Als officieel dealer leveren wij alle Elysee horloges met minimaal 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Al onze horloges zijn 100% authentiek, nieuw en worden ingekocht bij het betreffende merk zelf of bij hun officiële distributeur. Op deze wijze kunnen wij de beste horloges en service leveren.

Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB horloge

Geplaatst op 19 juni 2023 om 07:47 uur

Veel Zwitserse en Duitse horlogemerken zijn wereldwijd bekend. Toch vind je ook hele fraaie horlogemerken in andere landen. Zo is Italië een land dat verschillende bijzondere horlogemerken heeft, die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn.

Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB

Het populairste horlogemerk uit Italië, is het merk Locman. Dit exclusieve horlogemerk is opgericht door Marco Montovani. Hij werd geboren op Marina di Campo, op het Italiaanse eiland Elba. Marco Montovani richtte in 1986 Locman op, samen met Fulvio Locci. Het bedrijf was in eerste instantie een ontwerpbedrijf voor grote Zwitserse horlogehuizen, maar werd later een horlogeproductiebedrijf voor derden. Locman vond in 1987 een partner in Genesi. Dit was een historische Milanese horlogefabriek. Zij werkten met Italiaanse ambachtslieden, die goedkoper waren dan de Zwitserse. Toch hoefde hiervoor niet ingeleverd te worden op de kwaliteit.

Het eerste horloge dat Locman in eigen naam uitbracht, werd geboren in 1988. Het horloge was volledig handgemaakt en vervaardigd uit onder meer goud en prachtig hout, afkomstig van- en kenmerkend voor het eiland Elba. Door de jaren heen weet Locman steeds opnieuw te innoveren en de ontwikkeling op te zoeken. De horloges van Locman vandaag de dag zijn nog steeds van topkwaliteit. Het merk weet bovendien met andere merken te concurreren, doordat het in staat is een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Een Locman horloge is dan ook een combinatie van hoogwaardige materialen, moderne en betrouwbare techniek en een scherpe prijs. Locman heeft de speciale rechten verkregen voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger. Zo maakt zowel de luchtmacht als de marine van Italië dankbaar gebruik van deze horloges. Uiteraard spreekt dit van een groot vertrouwen in de betrouwbaarheid en degelijkheid van de horloges van het merk.

Kenmerkend voor de collectie van Locman zijn de stoere en sportieve modellen en het gebruik van kleuren die tot de verbeelding spreken. Zo herbergt de collectie van Locman horloges die zijn uitgevoerd in sprekende kleuren zoals oranje, rood, helderblauw en groen. Naast de overwegend sportieve modellen biedt Locman ook verschillende horloges die meer klassiek van aard zijn. De Locman Montecristo modellen zijn veruit de meest populaire horloges van Locman. Deze robuuste en sportieve horloges zijn zowel voor de echte sportieveling als voor de zakenman in pak een ware blikvanger om de pols. Graag laten wij je in dit artikel nader kennismaken met een specifiek horloge uit de Montecristo serie van Locman. Het gaat dan om de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB. Dit horloge is uitgevoerd in een prachtige kleur blauw. De horlogeband van dit horloge is eveneens blauw en sluit met een doornsluiting. Verder is dit horloge gemaakt van rubber, waardoor het zowel waterbestendig als comfortabel om te dragen is. Dit model van Locman is tot 100 meter waterdicht en daarmee zeer geschikt voor intensief en sportief gebruik. De wijzerplaat van het horloge is uitgevoerd in verschillende tinten blauw, wat het erg aansprekend maakt. De horlogekast van dit model is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Locman staat bekend om het gebruik van onder meer titanium, maar ook carbon fibre voor hun horlogekasten. Titanium is sterk, maar licht van gewicht, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De horlogekast heeft een doorsnede van 41 mm en een dikte van 14mm. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk.

De Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit zorgt ervoor dat het horloge een betrouwbare basis heeft. Een quartz uurwerk biedt een aantal voordelen. Zo is deze werkzaam op batterij, zeer nauwkeurig in tijdsweergave en goed bestand tegen stoten en schokken. Naast deze solide basis biedt dit horloge op technisch gebied een aantal mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Deze laatste functie zorgt ervoor dat je je horloge ook gewoon kunt raadplegen wanneer het donker is. Kortom, met de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB kies je voor een trendy horloge van zeer goede kwaliteit. Bovendien is deze verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, waardoor Locman zijn pijlen richt op een breder publiek. Met een Montecristo horloge van Locman heb je het ultieme sporthorloge gevonden. Daarnaast is het ook een prachtig horloge om te combineren met een zakelijke of meer casual outfit. Wat wil je nog meer?

Je kunt in onze webshop terecht voor de aanschaf van de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB, maar ook voor vele andere mooie modellen uit de collectie van Locman. Indien gewenst helpen wij je graag met een antwoord op je vragen of een passend advies. Wij kunnen je als officieel dealer van Locman bijstaan met raad en daad en bieden je bovendien de beste service. Wij hebben daarnaast een ruime collectie Locman horloges gewoon op voorraad. Je wilt tenslotte wanneer je je favoriete Locman horloge hebt besteld, snel van je aankoop kunnen genieten.

Duitse Iron Annie horloges

Geplaatst op 13 juni 2023 om 15:22 uur

Ben jij op zoek naar een fraai Duits horloge dat goede kwaliteit biedt maar ook betaalbaar is? In dit artikel schrijven we over een horlogemerk dat horloges produceert die redelijk onbekend zijn. Maar dit merk produceert juist heel interessante modellen en gebruikt daarvoor ontzettend goede uurwerken en fraaie materialen. De Iron Annie horloges moet je zeker eens bekijken!

Iron Annie Flight Control 5168-2

Een fraai horloge is voor de moderne man de ideale manier om een outfit helemaal compleet te maken. Daarnaast zijn er liefhebbers die luxe horloges verzamelen en liefhebbers die luxe horloges aanschaffen als een soort statussymbool. Mooie hoogwaardige horloges zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende aansprekende horlogemerken.

Wanneer je graag een luxe horloge aan wilt schaffen van hoge kwaliteit, maar daarvoor niet de hoofdprijs wilt betalen, zijn er verschillende mooie horlogemerken binnen de horlogerie die een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden. De horlogeproducent Pointtec uit Duitsland herbergt verschillende interessante horlogemerken die aan deze voorwaarde voldoen. De horlogemerken Junkers, Zeppelin en Iron Annie bieden ieder een uitgebreide collectie uniek vormgegeven horloges van de welbekende Duitse topkwaliteit. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan het merk Iron Annie. De naam van dit merk is afkomstig van de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI die in het verleden door de Amerikanen ‘Iron Annie’ werden genoemd. Deze naam omvat de hoge kwaliteit van de vliegtuigen destijds, de hoogstaande techniek en het robuuste en betrouwbare karakter van deze vliegtuigen. De eigenschappen die de ‘Iron Annie’ vliegtuigen toentertijd groot maakten, zijn ook de eigenschappen waarmee de Iron Annie horloges zich weten te onderscheiden van andere horlogemerken.

Daarnaast is ook diversiteit kenmerkend te noemen voor de horlogecollectie van Iron Annie. Het merk biedt diversiteit op het gebied van uitstraling van de verschillende series horloges. Daarnaast biedt het merk fraaie modellen voor zowel dames- als heren en zijn er Iron Annie horloges verkrijgbaar met zowel quartz- als automatische uurwerken. Een horloge met automatisch uurwerk functioneert daarbij door middel van beweging en een horloge met een quartz uurwerk functioneert met behulp van een batterij. We lichten in dit artikel twee modellen voor je uit van het merk Iron Annie. Het eerste horloge dat we benoemen is afkomstig uit de Amazonas serie van Iron Annie. Het gaat dan om de Iron Annie Amazonas 5994-5. Dit horloge van het merk heeft een stijlvol en klassiek karakter. De horlogeband is gemaakt van fraai leder, in de kleur bruin. Deze sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is crèmekleurig, waarop de maanfase indicatie prijkt als een echte eyecatcher. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 41mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA. Met de datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicators en een mooie chronograaf functie is dit horloge in technisch opzicht helemaal compleet te noemen.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten, betreft een fraai pilotenhorloge met een retro uitstraling. We hebben het dan over de Iron Annie Flight Control 5168-2. Dit horloge is voorzien van een bruine lederen horlogeband, met lichtere stiksels als een speels detail. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en wordt beschermd door k1 mineraalglas. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit (Kal. 8217A), het uurwerk is daarnaast uitgerust met 21 edelstenen. Tot slot beschikt de Iron Annie Flight Control 5168-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicators. Beide genoemde modellen van Iron Annie zijn in plaats van met de lederen horlogeband ook verkrijgbaar met een Milanese edelstalen horlogeband. Op deze manier kun je zelf bepalen of je liever een meer klassiek of een wat stoerder model horloge verkiest. Kort samengevat kies je met een horloge van Iron Annie voor een zeer betrouwbaar en robuust model, voorzien van de meest moderne technologie. Het merk is ook bereikbaar voor de liefhebber met een minder breed budget, waardoor de horloges van Iron Annie interessant zijn voor een breder publiek. Je kunt bij het merk terecht voor bijzondere pilotenhorloges, maar ook voor horloges in diverse andere stijlen. Met een horloge van Iron Annie om de pols, maak je iedere outfit helemaal compleet. Je bent met een horloge van dit kaliber bovendien altijd perfect bij de tijd. Wanneer jouw interesse niet alleen ligt bij mooie horloges, maar je ook geïnteresseerd bent in de indrukwekkende luchtvaartgeschiedenis, dan is Iron Annie helemaal een uitstekende keuze. Ook bij de andere merken van Pointtec, Junkers en Zeppelin, vind je horloges die tot de verbeelding spreken en die je terugvoeren naar de tijden van weleer.

Een Iron Annie, Zeppelin of Junkers horloge kun je veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wij bieden van alle drie deze Duitse merken van producent Pointtec een uitgebreide collectie horloges. Bovendien zijn wij van deze merken officieel dealer, waardoor wij je altijd kunnen bedienen met de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Ieder horloge van de bovengenoemde drie merken wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.