Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Eone Time horloges vanuit voorraad leverbaar

Geplaatst op 7 mei 2016 om 17:15 uur

 Een paar maanden geleden presenteerden wij Eone Time horloges. Dit horlogemerk werd bekend via Kickstarter en is wereldberoemd vanwege de speciale wijze waarop de tijd wordt weergegeven. Dit aspect is zeer interessant voor de horlogeliefhebber die eens iets anders wilt dragen dan een standaard analoog of digitaal horloge. 

Als officieel dealer van Eone Time hebben we een ruime collectie horloges op voorraad. Elk Eone Time horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. 

Draagt u deze zomer een fraai Eone Time horloge? Bekijkt u snel de meest actuele collectie en kies het horloge dat bij u past. 

De Ceramic horloges zijn perfect voor de zomer

Geplaatst op 7 mei 2016 om 17:06 uur

 Wij zijn al ruim 6 jaar officieel dealer van Ceramic. Dit horlogemerk produceert uitsluitend horloges die gemaakt zijn van keramiek. Keramiek heeft de bijzondere eigenschappen dat het uiterst slijt- en krasvast is. Hierdoor blijft elk Ceramic horloge als nieuws.

De huidige collectie Ceramic horloges biedt modellen voor zowel heren als dames. De Ceramic herenhorloges kenmerken zich door een stijlvol zwarte kleur en Zwitsers uurwerk. Daarbij heeft elk horloge saffierglas, het meest krasvaste glas dat beschikbaar is. De Ceramic dameshorloges zijn juist wit gekleurd en hebben trendy designs. Dit maakt zowel de herenhorloges als dameshorloges van Ceramic erg geschikt voor de komende zomer. 

U draagt een Ceramic horloge al vanaf 199,00 euro, inclusief 2 jaar garantie en luxe box. 

Bekijk de Benson Black Series watchwinders video

Geplaatst op 23 april 2016 om 15:37 uur

Begin dit jaar presenteerde Benson watchwinders haar nieuwste serie, de Black Series. Deze serie watchwinders vormt de topklasse van dit Nederlandse merk. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige materialen en innovatieve techniek biedt de Black Series uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. 

Omdat een video meer zegt dan foto's heeft Benson een video gepresenteerd van deze nieuwe lijn watchwinders. U bekijkt de video hier

Benson Watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 12 april 2016 om 11:25 uur

Het Nederlandse merk Benson Watchwinders bestaat al ruim 10 jaar en produceert kwalitatief zeer goede watchwinders tegen een uiterst redelijke prijs. De kwaliteit, afwerking en het materiaalgebruik worden international op blogs en fora geroemd. De scherpe prijzen en uitgebreide collectie zorgen ervoor dat veel horlogeliefhebbers inmiddels een Benson watchwinder gebruiken. 

Benson Smart-Tech watchwinders

De populaire Smart-Tech serie biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge van energie te voorzien. Deze serie heeft een modern design en biedt met LED verlichting, afstandbediening en touchscreen erg veel waar voor uw geld. Bij de Smart-Tech watchwinders kunt u de draairichting en TPD (turns per day: omwentelingen per dag) instellen per rotor (per horloge). 

Benson Black Series watchwinders

De onlangs gepresenteerde Black Series vormt het vlaggenschip van Benson watchwinders. De Black Series watchwinders zijn ontwikkeld voor de echte horlogeliefhebber. Deze serie watchwinders biedt meer luxe en een zeer fraaie afwerking. De watchwinders zijn voorzien van een modern touchscreen, LED verlichting, power winding en extreem geluidsarme motoren. De Black Series watchwinders worden geleverd met een handleiding en certificaat met serienummer. 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare watchwinder, maar u wilt geen concessies doen op gebied van kwaliteit, dan is het merk Benson Watchwinders absoluut de beste keuze. 

Koop nu een prachtig Aviator Swiss horloge

Geplaatst op 5 april 2016 om 08:43 uur

Het Zwitserse horlogemerk Aviator Swiss is bekend geworden met modellen als de Airacobra, Bristol en MIG. De horloges zijn geïnspireerd door de luchtvaart waarbij functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid centraal staan. Elk Aviator Swiss horloge heeft een zichtbare link met de luchtvaart. Doordat piloten betrokken zijn bij het bedenken van designs en de uiteindelijke productie zijn het echte pilotenhorloges. De uurwerken binnenin een Aviator Swiss horloge zijn enkel Zwitsers waardoor kwaliteit en precisie gewaarborgd wordt. 

Als officieel dealer van Aviator Swiss bieden wij de nieuwste collectie. Elk horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding en twee jaar garantie. 

Binnenkort presenteren wij de allernieuwste Aviator Swiss horloges, zoals aan ons gepresenteerd tijdens Baselworld (horlogebeurs in Zwitserland). 

Damasko horloge als ultieme "tool watch"

Geplaatst op 4 april 2016 om 14:22 uur

Het Duitse horlogemerk Damasko behoeft geen nadere introductie. Deze producent van hoogwaardige horloges is bekend vanwege haar sublieme kwaliteit en aantrekkelijke eigenschappen. De Damasko horloges worden in Duitsland vervaardigd waarbij geen concessies worden gedaan aan materiaalgebruik of afwerking. Het doel is het produceren van een prachtig horloge dat ook bestand is tegen de vele invloeden van buitenaf. De horlogekasten zijn vervaardigd van een bijzonde type staal en voorzien van extreem harde coating zodat het horloge goed beschermd is. Door gebruik te maken van verschillende patenten is elk Damasko horloge een prachtig stukje techniek.

 Doordat 90% van elk Damasko horloge "in-house" wordt gefabriceerd, hetgeen een enorme prestatie is voor dit relatief kleine horlogemerk, bent u als bezitter van zo'n fraai horloge verzekerd van een zeer bijzonder horloge om uw pols. 

Als officieel dealer van Damasko leveren wij elk horloge met twee jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. 

Alessandro Baldieri horloges, Italiaanse passie!

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:56 uur

Wanneer u van Italië houdt dan houdt u waarschijnlijk ook van wijn, mode en fraaie auto's. Misschien houdt u zelfs van Italiaanse horloges. Italiaanse horloges bieden altijd prachtige designs, fraai kleurgebruik en prachtige materialen. Ons favoriete horlogemerk uit Italië is Alessandro Baldieri. Het merk is vernoemd naar de oprichter die als architect menig huis in Hollywood heeft ontworpen voor bekende tv-sterren. 

Alessandro Baldieri heeft echter ook een passie voor horloges. Deze passie heeft geleid tot een ruime collectie horloges met Italiaans karakter en stijl. De horloges hebben een echte eigen look waardoor ze zich onderscheiden van veel andere horlogemerken. Het oog voor detail en afwerking is verbluffend. 

Wij vinden de Alessandro Baldieri horloges zo aantrekkelijk omdat ze iets speciaals hebben. Ze zijn origineel, hebben fraaie details en geven het Italiaanse gevoel voor design perfect weer. Wanneer u een bijzonder horloge wilt dragen dat menig hoofd doet draaien, dan is een Alessandro Baldieri horloges absoluut iets voor u.

Als officieel Alessandro Baldieri dealer hebben wij de meest actuele collectie horloges beschikbaar. Elk Alessandro Baldieri horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en luxe horlogebox. 

Duitse Junkers horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:42 uur

Tijdens Baselworld waren we te gast bij Junkers, het Duitse horlogemerk waarvan we reeds 8 jaar officieel dealer zijn. Junkers behoort in Duitsland tot één van de grootste horlogemerken qua verkoopaantallen. In Nederland bieden wij een ruime collectie van Junkers horloges aan. Junkers onderscheid zich door Duitse kwaliteit, traditioneel design en een betaalbare prijs. Deze combinatie spreekt veel mensen aan. 

 De Junkers Bauhaus collectie is één van de populairste collecties van het Duitse horlogemerk. Deze lijn horloges kenmerkt zich door minimalistisch design, dunne horlogekasten en veel draagcomfort. De Junkers Bauhaus horloges zijn verkrijgbaar met quartz, automatisch en zelfs mechanische uurwerken. Doordat de Junkers horloges volledig in Duitsland worden geproduceerd wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en afwerking. Niet alleen aan het horloge wordt veel aandacht besteed, ook de verpakking is zeer fraai. 

Binnenkort zal BensonTrade de allernieuwste Junkers horloges presenteren in haar webshop. Als officieel dealer leveren wij elk Junkers horloge met twee jaar garantie, handleiding en fraaie horlogebox. Als grootste Junkers dealer in Nederland zijn de meeste Junkers horloges zijn vanuit ons magazijn direct leverbaar. 

Bijzondere Bernard Favre watchwinders uit Zwitserland

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:27 uur

Dat veel horlogemerken uit Zwitserland komen is bekend. Dat Zwitserse horloges veelal prima kwaliteit bieden ook. Maar dat Zwitsers ook zeer fraaie watchwinders produceren is minder bekend. De Bernard Favre watchwinders zijn hiervan een goed voorbeeld. De watchwinders van dit Zwitserse merk zijn binnen een korte periode wereldberoemd geworden. Ze worden verkocht in de beste juwelierszaken waar ze een prachtige accessoire vormen met elk hoogstaand automatisch horloge. 

De Bernard Favre watchwinders onderscheiden zich door de bijzondere wijze waarop ze een automatisch horloge opwinden. De Planet watchwinder van Bernard Favre zorgt ervoor dat het horloge volledig om zijn as draait en daardoor van energie wordt voorzien. Doordat de watchwinder een glazen stolp heeft is deze prachtige beweging fraai zichtbaar. 

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn momenteel beschikbaar in het zilver, zwart en goud. Binnenkort zullen wij de nieuwste modellen presenteren. Er is dan keuze uit verschillende kleuren glazen stolpen maar ook uit lederen accenten. 

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke Bernard Favre Planet watchwinder inclusief met twee jaar garantie, certificaat en handleiding. 

Baselworld 2016 - nieuwe merken komen eraan!

Geplaatst op 29 maart 2016 om 11:55 uur

Voor horlogeliefhebbers is Baselworld in Zwitserland "the place to be". Tijdens de beurs presenteren alle horloge- en watchwindermerken die ertoe doen hun allernieuwste modellen in prachtige stands.

Voor ons is Baselworld belangrijk om de merken waarvan wij officieel dealer zijn te bezoeken. De merken presenteren ons de nieuwste collecties en innovaties. Daarnaast kijken we bij interessante merken die een goede toevoeging kunnen zijn op onze huidige collecties.

Binnenkort zullen wij diverse nieuwe merken presenteren op onze website.