Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Tip: Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Geplaatst op 12 december 2023 om 19:31 uur

Elke horlogeverzamelaar en horlogeliefhebber kent het probleem dat je automatische horloge stil komt te staan als je het niet draagt. Dit is onhandig en wil je natuurlijk niet. Vooral niet omdat het slecht is voor je automatische horloge wanneer het te lang niet loopt. Je wilt het liefste jouw automatische horloges in topconditie houden en daarvoor gebruik je een watchwinder. De watchwinder is de ultieme horlogeaccessoire en uitermate geschikt voor de bezitter van één of meerdere automatische horloges.

Heb jij nog geen watchwinder voor jouw Breitling, Oris, Omega, Tag Heuer of Rolex horloge? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een specifieke watchwinder van Paul Design die een zeer goede keuze is. Deze watchwinder voor 8 horloges is één van de beste modellen.

Wanneer je als verzamelaar een watchwinder zoekt van goede kwaliteit is het absoluut niet nodig om daarvoor de hoofdprijs te betalen. Er zijn namelijk een aantal merken binnen de horlogerie die met name bekend staan om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Een goed voorbeeld van zo’n merk is het merk Paul Design. Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk ambieert watchwinders van zeer hoge kwaliteit te vervaardigen tegen een aantrekkelijke prijs. Op het moment dat Paul Design werd opgericht bestond er een groot gat tussen de zeer goedkope Aziatische merken op dit gebied ten opzichte van de gerenommeerde prijzige merken. Paul Design zag dit gat in de markt en besloot hierop in te spelen. Hoogwaardige watchwinders voor iedereen, met een stijlvolle en luxe uitstraling.

De collectie van Paul Design biedt watchwinders voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook watchwinders voor de fanatiek verzamelaar met een ruime verzameling automatische horloges. De Paul Design watchwinders zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren die bekend staan om verschillende positieve eigenschappen. Allereerst zijn deze motoren betrouwbaar en geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast bieden ze een energiezuinige wijze van opwinding en zijn ze stil in gebruik. Je hoeft met een Paul Design watchwinder dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Naast de goede prijs-/kwaliteitverhouding en de hoogwaardige motoren, bieden de watchwinders van Paul Design ook nog een fraaie en luxe uitstraling. Ieder automatisch horloge of verzameling automatische horloges komt daardoor extra mooi uit wanneer ze geplaatst zijn in een watchwinder van Paul Design.

Voor dit artikel hebben we een specifieke watchwinder van Paul Design geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen. We hebben het dan over de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze fraaie watchwinder biedt ruimte voor maar liefst 8 automatische horloges tegelijk en is daarmee geschikt voor de fanatieke verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en heeft een bijzonder mooie Macassar afwerking. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en contrasteert heel mooi met het fraaie exterieur. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met het luxe glazen deurtje, bescherm je jouw automatische horloges tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan condens, vuil en stof of bijvoorbeeld kinderhandjes. Door het speciale moderne vingerprint slot ben je er zeker van dat alleen jij bij je geliefde horloges kunt komen.

De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is voorzien van een handig en modern touchscreen. Hiermee stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in per horloge afzonderlijk. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding krijgen. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie, ter bescherming van overspanning van jouw automatische horloges. De basis van de watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi, die de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos verzorgen. Een mooie extra die de Paul Design Gentlemen 8 Macassar te bieden heeft, is de fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw gehele verzameling automatische horloges desgewenst in de spotlight. Je houdt hiermee je horloges de gehele dag goed in het zicht en hebt bovendien de mogelijkheid je verzameling op professionele wijze te presenteren. De handige afstandsbediening zorgt voor een extra hoog gebruikerscomfort van deze watchwinder.

Paul Design Gentlemen 8 Macassar


Opvallend aan de Paul Design Gentlemen 8 Macassar is niet alleen de hoge kwaliteit van het product, maar ook het gebruik van enkel hoogwaardige materialen. Verder is het hoge gebruikerscomfort zeer aantrekkelijk voor iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met deze watchwinder heb je een waar alles in één pakketje. Een fraai design, hoogwaardige kwaliteit, moderne techniek én een scherpe prijs. Met de Paul Design Gentlemen 8 Macassar hoef je bovendien nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Dit is dan ook zeker de investering waard. Je kiest niet alleen voor een doeltreffende wijze van opwinding, maar ook voor een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloges.

Wanneer je een kwalitatieve watchwinder van het merk Paul Design wilt aanschaffen, kun je dit gemakkelijk en op een veilige wijze doen bij ons in de webshop, wij bieden jou als officieel dealer van het merk de nieuwste collectie, beste service en scherpste prijzen.  Bovendien zijn wij als geen ander in staat jou van een antwoord op je vragen te voorzien, of indien gewenst een passend advies te bieden.

Wij leveren de watchwinders van Paul Design bovendien met 2 jaar garantie, waardoor je bij ons altijd met een goed gevoel je bestelling plaatst.  Kies daarom nu voor het beste voor jouw automatische horloges én je portemonnee, kies voor een Paul Design watchwinder.

BensonTrade is officieel dealer van meer dan 12 watchwinder merken. Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van watchwinders kunnen wij je goed adviseren op basis van jouw behoeften en automatische horloges. In ons magazijn hebben we meer dan 2000 modellen op voorraad van verschillende merken. Wij verzenden wereldwijd via PostNL, DPD en Fedex. Uiteraard aangetekend en verzekerd voor optimale zekerheid.

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder! Bekijk snel onze watchwinder collectie en zorg ervoor dat jouw automatische horloges niet meer stilstaan.

Zwitserse horloges

Geplaatst op 7 december 2023 om 15:38 uur

Zelfs de mensen die niet onder de ‘horlogekenners’ vallen zullen over het algemeen wel weten dat je in Zwitserland terecht kunt voor de aanschaf van de beste horloges. Niet voor niets staat Zwitserland bekend als zijnde hét horlogeland ter wereld. Hier werden vroeger onder meer horlogemakers geboren, doordat boeren destijds genoodzaakt waren andere inkomstenbronnen te vinden tijdens de zware wintermaanden.

Dit heeft erin geresulteerd dat Zwitserland het hart van de horlogerie werd en dat vele gerenommeerde horlogemerken van tegenwoordig, hun oorsprong vonden in dit land. Vele liefhebbers en/of verzamelaars van luxe horloges hebben dan ook een duidelijke voorkeur voor de aanschaf van horloges van Zwitserse merken. Horloges met een Swiss made uurwerk staan tenslotte wereldwijd bekend als het beste van het beste. Denk aan horlogemerken zoals IWC, Breitling, Rolex, Patek, Oris, Omega en Tag Heuer.  

Om het predicaat ‘Swiss made’ te mogen voeren moeten horlogemerken aan zeer hoge eisen en voorwaarden voldoen. Wanneer een horloge het Swiss made label draagt, kies je dan ook gegarandeerd voor topkwaliteit. Met een horloge van Zwitserse makelij weet je zeker dat je altijd bij de tijd bent en dat je bovendien een horloge aanschaft waar je jarenlang plezier van zult hebben. Een fraai Swiss made horloge wordt bovendien vaak gezien als een waardevol erfstuk. We vertellen je daarom graag meer over een aantal Zwitserse horloges, die een ware blikvanger vormen om de pols en bovendien tot de beste mogelijke kwaliteitsklasse behoren.

Een eerste Swiss made horloge waarover we je graag meer willen vertellen, is de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit is een horloge voor de echte liefhebber die op zoek is naar een sportief en stoer horloge met een robuuste inborst. Dit horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband. Bovendien wordt een extra nato horlogeband meegeleverd, zodat je het horloge flexibel kunt dragen. De horlogeband sluit met een luxe vouwsluiting. Dit horloge is verder voorzien van een horlogekast gemaakt van carbon, wat het robuuste karakter van dit horloge nog eens benadrukt. De horlogekast heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van geel/groene details, die lichtgeven in het donker. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 is tot maar liefst 300 meter waterdicht, wat dit horloge perfect geschikt maakt als duikhorloge. De basis van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3021), waarmee je altijd verzekerd bent van een uiterst hoge kwaliteit. Het saffierglas waarvan dit horloge is voorzien, zorgt ervoor dat je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas. Naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, biedt de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 bovendien een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge van het merk Davosa biedt kort samengevat het beste op ieder gebied en zal voor iedere liefhebber van luxe horloges een uitstekende keuze zijn. Je kunt dit fraaie horloge van Davosa bij ons in de webshop snel en veilig bestellen. Het is nu bovendien mogelijk dit horloge te bestellen met een mooie korting, waardoor je tegen een scherpe prijs een horloge van topkwaliteit aanschaft. Dit horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Een tweede horloge waarop wij je aandacht graag even zouden willen vestigen, is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Tag Heuer is een horlogemerk dat niet meer weg te denken is uit de Zwitserse horlogerie. Het merk bestaat al 146 jaar en weet daarmee de aandacht te trekken van menig liefhebber van automatische horloges. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is een zeer fraai voorbeeld van een uiterst hoogwaardig horloge uit de collectie van Tag Heuer. Dit horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. Ook de horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal. Deze heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, wat het geheel een rustige uitstraling geeft. Het horloge is verder voorzien van zeer sterk saffierglas. Daarnaast is dit horloge net als het eerder genoemde model van Davosa, tot maar liefst 300 meter waterdicht. Uiteraard is dit Zwitserse horloge voorzien van een Swiss made uurwerk. Het betreft een automatisch uurwerk, wat betekent dat het horloge functioneert door middel van beweging. De natuurlijke beweging van de pols, verzorgt bij deze horloges de energievoorziening. Tot slot biedt de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 een indrukwekkende lijst met extra’s. Zo biedt dit horloge niet alleen een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar beschik je met dit model daarnaast ook nog over een draaibare bezel, verschroefde kroon en mooie chronograaf functie. Kortom, een zeer compleet en kwalitatief horloge, waarmee je jarenlang vooruit kunt.

Bij ons in de webshop bestel je dit horloge met een mooie korting ten opzichte van de juweliersprijs, wat de aanschaf van dit horloge voor jou nu extra aantrekkelijk maakt. Je ontvangt dit horloge bij ons met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Benson Compact 1.17. Carbon Fibre

Geplaatst op 28 november 2023 om 14:48 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe watchwinder voor jouw automatische horloge? Heb jij een fraai automatisch horloge en ben je het zat dat deze steeds stilstaat als je het niet draagt? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel schrijven we over één van de meest populaire watchwinders voor 1 horloge.

Bij de aanschaf van een watchwinders zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Het is natuurlijk van belang dat het betreffende model is voorzien van één of meerdere hoogwaardige motoren, die ervoor geschikt zijn om ieder automatisch horloge van energie te kunnen voorzien, ongeacht het merk of type horloge. De meest voorkomende motoren zijn van Japanse- als Zwitserse makelij. Deze motoren onderscheiden zich op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn krachtig en betrouwbaar genoeg om een automatisch horloge vloeiend en veilig rond te laten draaien. Daarnaast hebben energiezuinige en natuurlijk betrouwbare motoren de voorkeur, ook vanwege deze eigenschappen zijn de hoogwaardige Japanse en Zwitserse motoren zeer geschikt.  

Tot slot is het fijn als de watchwinder zijn werk doet in stilte, zodat jij je watchwinder overal kunt plaatsen waar je wilt, zonder hierbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Naast een goede motor is het van belang dat een watchwinder is gemaakt van materialen van goede kwaliteit, zodat deze lang meegaat en een veilige opbergplaats biedt voor jouw automatische horloge of horloges.

Wereldwijd zijn er verscheidene merken te vinden die absoluut het bekijken waard zijn wanneer je een goede watchwinder zoekt. Ieder afzonderlijk merk heeft daarbij zijn eigen sterke eigenschappen. Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met een merk dat bekend staat om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, namelijk het Nederlandse merk Benson.

Benson is een merk met een zeer uitgebreide collectie watchwinders die stuk voor stuk uitblinken vanwege hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wat verder opvalt binnen de collectie van het merk is de diversiteit. Zo biedt Benson modellen geschikt voor één automatisch horloge, maar ook watchwinders voor meerdere automatische horloges. Bovendien kun je bij Benson kiezen uit Japanse of Swiss made motoren en biedt het merk modellen die gemaakt zijn van verschillende materialen en in een divers design.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek model uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre. Dit is een model dat ruimte biedt voor één automatisch horloge en die wat betreft het design opvalt door de compacte vormgeving. Dit maakt deze horlogeaccessoire ideaal wanneer je je watchwinder en horloge graag mee wilt kunnen nemen op reis of naar kantoor. Dit model is gemaakt van leder en uitgevoerd in een carbon fibre look. Deze combinatie maakt dat deze watchwinder zowel een stijlvolle als stoere uitstraling heeft. Door de strakke vormgeving heeft dit model bovendien een modern karakter. Naast het elegante design biedt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre een optimale wijze van opwinding en een hoge duurzaamheid. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan.

Benson Compact 1.17. Carbon Fibre

De Benson Compact 1.17. Carbon Fibre kan zowel op batterijen als met behulp van een adapter functioneren. In combinatie met de compacte vormgeving maakt dat deze watchwinder zeer geschikt voor het plaatsen in een kluis. Op deze manier bewaar je jouw automatische horloge en watchwinder zo veilig mogelijk. Verder biedt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre de programma’s CW, CC en Alt. Uiteraard ontbreekt daarnaast de overwind protectie niet, zodat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van jouw automatische horloges. Doordat de watchwinder daarnaast instelbaar is wat betreft het aantal toeren, biedt je jouw automatische horloge altijd de juiste wijze van opwinding. De watchwinder is bovendien gemakkelijk te bedienen met het handige en moderne touchscreen. Kort gezegd kies je met de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre voor een kleine, maar tegelijkertijd fijne watchwinder.

De kwaliteit is hoog, de prijs is scherp en dit model biedt jou alles dat je nodig hebt om jouw automatische horloge van de benodigde energie te voorzien, waar je ook bent. Neem deze watchwinder mee op (zaken)reis, of naar kantoor, berg hem op in je kluis, alles is mogelijk!

Je vindt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre bij ons in de webshop. Wij leveren dit model van Benson wereldwijd met een garantie van 2 jaar en een overzichtelijke handleiding. Naast de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre vind je ook de gehele overige collectie van Benson bij ons in het assortiment.

Of je nu die liefhebber bent met één of enkele automatische horloges in het bezit, of een fervent verzamelaar met een grote verzameling, wij bieden de perfecte Benson watchwinder voor jou! Bovendien hebben wij door de jaren heen een ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van luxe (automatische) horloges en watchwinders, waardoor wij je altijd kunnen bijstaan met een passend advies of een antwoord op je vragen.

Je kunt hiervoor dan ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ons daarnaast betalen met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving, waardoor je jouw bestelling altijd met een goed gevoel kunt plaatsen. Wacht dus niet langer en bestel jouw Benson watchwinder bij ons in de webshop, zo is jouw automatische horloge altijd klaar om te dragen!

Lapizta horloge uitverkoop!

Geplaatst op 21 november 2023 om 14:36 uur

Heb je weleens gehoord over Lapizta horloges? Grote kans van niet. Dat is jammer want dit merk uit de Verenigde Staten produceert erg leuke horloges met een geheel eigen concept en design.

Lapizta horloges

Voor de man die een echte liefhebber is van de racesport en bovendien graag een mooi horloge draagt, schrijven we dit artikel over het Amerikaanse horlogemerk Lapizta. Maar ook wanneer je een vrouw bent die houdt van elegante horloges is Lapizta een merk om eens nader onder de loep te nemen. Wanneer je de horloges van Lapizta bekijkt zie je bij de meeste modellen een duidelijke link met de racesport. De kleuren en accenten die in de horloges zijn verwerkt zorgen hier onder andere voor. Het merk werkt dan ook samen met verschillende grote namen uit de racesport, zoals Porsche en Ducati. De uitstraling van deze Lapizta horloges zijn passend bij het thema, robuust, stoer en sportief te noemen. De horloges van dit bijzondere merk zijn dan ook meer dan geschikt voor de echte man die houdt van sportieve activiteiten. Maar ook voor de dames heeft Lapizta hele mooie modellen in de collectie. Lapizta heeft namelijk diverse uniseks modellen in het assortiment, met een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

De collectie van Lapizta horloges herbergt dus kleurrijke en sprekende designs voor man en vrouw en bestaat uit verschillende series. In de Lapizta ORYX serie zien we stoere en robuuste modellen uitgevoerd in kleuren zoals zwart en rood. Hiermee is snel de link gelegd met de racesport. Ze kenmerken zich verder door een grote horlogekast van 48 mm met optioneel een PVD coating. De 3 laags carbon wijzerplaat zorgt voor een bijzonder 3d effect en de horlogeband is gemaakt van prachtig leder of rubber. Verder zien we in deze horlogeserie diverse mooie extra functionaliteiten voorbijkomen, zoals een datumaanduiding, secondewijzer, stopwatch functie en een verschroefde kroon. Maar ook bijvoorbeeld een mooie chronograaf functie en een bezel in de vorm van een remschijf, alles geheel passend in het thema. De horloges zijn uitgerust met een kwalitatief quartz uurwerk van Miyota. Doordat het glas van de horloges is voorzien van een saffier coating, wordt deze beschermd tegen krasjes. De horloges zijn tot maar liefst 100 meter waterdicht.

De volgende serie afkomstig uit de Lapizta collectie is de Lapizta IZURUS serie. In deze serie zien we ook weer horloges met een grote horlogekast van 48 mm. De horloges uit deze serie zijn tot wel 300 meter waterdicht. Ook bij deze horloges hoef je niet snel bang te zijn voor krasjes, hiervoor zorgt de speciale saffier coating op het glas. Diverse mooie extra functionaliteiten passeren ook binnen deze serie weer de revue. Te beginnen met datumaanduiding en secondewijzer, maar ook een stopwatch functie, chronograaf functie en een draaibare bezel. Het hart van de horloges wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk van hoge kwaliteit. Al met al zeer complete horloges dus, ideaal wanneer je een horloge zoekt dat tegen een stootje kan en bovendien heel nauwkeurig in weergave.

In de Lapizta ZATARA serie vinden we horloges met een meer compacte horlogekast van 43 mm. Verder wordt deze serie horloges onder meer gekenmerkt door de mooie wijzerplaat, rubberen- of edelstalen horlogeband en sportieve accenten. Ook deze horloges zijn voorzien van een saffier coating. Deze horloges zijn ook weer zeer compleet te noemen wat betreft extra functies. Naast de secondewijzer en datumaanduiding zien we ook hier weer een chronograaf functie en draaibare bezel. De horloges zijn tot 100 meter waterdicht.

De laatste Lapizta serie die we willen uitlichten is de speciale Lapizta Amur serie. Het bijzondere van deze horlogeserie is dat het uniseks modellen herbergt en dus zowel dames als heren bedient. De horloges uit de Amur serie hebben een compacte horlogekast van 43 mm. Verder zien we kleuren als zwart, roze en wit voorbijkomen. De horlogekast is uitgevoerd in edelstaal PVD en hiermee zeer duurzaam. De horlogebanden zijn gemaakt van rubber en een enkel model is zelfs voorzien van maar liefst 12 zirkonia diamanten. Wat betreft extra functies zien we hier datumaanduiding, secondewijzer, een draaibare bezel en een verschroefde kroon voorbijkomen. Het quartz uurwerk van Miyota maakt deze horloges erg betrouwbaar.

Naast de bovengenoemde series heeft Lapizta nog veel meer te bieden. Met een horloge van Lapizta ben je hoe dan ook nauwkeurig bij de tijd, de horloges zijn duurzaam, betrouwbaar en degelijk. Daarnaast blinken ze uit met hun sportieve uitstraling en worden zowel dames als heren op hun wenken bedient. Niet alleen de uitstraling van de horloges is over het algemeen sportief, ook de extra functionaliteiten zijn hierbij passend. Naast sportieve elementen biedt Lapizta ook klasse en stijl in elk horloge. Bovendien valt de diversiteit in de collectie op wat betreft kleurgebruik en grovere of fijnere uitstraling van de horloges. Dit maakt dat niet alleen de man die van de racesport gecharmeerd is bij Lapizta een passend horloge zal kunnen vinden, maar ook de moderne vrouw met gevoel voor mode.

In onze webshop vind je nu verschillende mooie Lapizta horloges in de uitverkoop, zodat je extra voordelig een Lapizta horloge kunt dragen!

Elysee horloges met hoge kortingen

Geplaatst op 14 november 2023 om 14:25 uur

Horloges, ze hebben een grote aantrekkingskracht op liefhebbers van mooie spullen. Vrijwel iedereen heeft wel een horloge. Gelukkig is er veel keus en is er voor iedereen een geschikt horloge. Je kan denken aan klassieke horloges, sportieve horloges, digitale horloges en zelfs horloges voor mensen die blind zijn of slecht kunnen zien.

Een fraai horloge is voor de moderne man meer dan alleen een handige accessoire om de tijd te kunnen zien. Het is een uiting van persoonlijkheid en een waar sieraad om een outfit compleet te kunnen maken. Menig man besteedt dan ook de nodige aandacht aan het uitzoeken van een nieuw exemplaar. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardig luxe horloge en daarbij niet teveel wilt betalen, is dit het artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag kennismaken met een exclusief horlogemerk dat zijn wortels heeft in Duitsland en dat zich bovendien weet te onderscheiden van andere horlogemerken door innovatie, gebruiksvriendelijkheid en een stukje diversiteit hoog op het prioriteitenlijstje te zetten.

We hebben het hier dan over het bekende Duitse horlogemerk Elysee, dat met een uitgebreide en diverse collectie aantrekkelijk geprijsde horloges een breed publiek weet aan te spreken. Zo kun je bij Elysee terecht voor horloges met een sportief en stoer design, maar ook voor horloges met een meer klassiek karakter. Daarnaast biedt het merk zowel horloges met een hoogwaardig automatisch uurwerk (op beweging), als horloges met een quartz uurwerk (met batterij). Waar je voorkeur dus ook naar uitgaat, Elysee biedt zeker een passend horloge voor jou! Laten we eens inzoomen op de Elysee horloges.

Hoewel de horloges van Elysee standaard verkrijgbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs, bieden wij in onze webshop op dit moment interessante kortingen op verschillende modellen van het merk. Dit betekent dat je nu kunt kiezen voor de welbekende degelijke Duitse kwaliteit en tegelijkertijd voor het beste voor je portemonnee. We vertellen je in dit artikel graag meer over twee verschillende fraaie horloges van het merk Elysee, die beiden afgeprijsd te vinden zijn bij ons in de webshop. Het eerste exclusieve horloge dat we graag even nader uitlichten, is de Elysee Heritage II 18015. Dit is een Elysee horloge met een ingetogen en klassiek karakter, dat door zijn eenvoud passend is bij vrijwel iedere outfit. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. De wijzerplaat van de Elysee Heritage II 18015 is net als de horlogeband zwart van kleur, wat het geheel mooi in elkaar doet overlopen en wat bovendien zeer passend is bij het rustige ontwerp. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig quartz uurwerk van het bekende merk Miyota (Miyota OS21). Hiermee ben je ervan verzekerd dat je altijd zeer punctueel bij de tijd zult zijn. Het horloge is tot 30 meter waterdicht. Tot slot biedt de Elysee Heritage II 18015 een datumaanduiding en een secondewijzer en daarnaast een mooie chronograaf functie.

Het tweede horloge afkomstig uit de collectie van Elysee dat wat betreft ons zeker de moeite van het bekijken waard is, is eveneens een model met een klassiek design. We hebben het dan over de Elysee The Signature 80662. Bij dit horloge combineert Elysee een stijlvolle zwart lederen horlogeband met een fraaie horlogekast in de kleur rosé. De horlogeband van dit horloge sluit eveneens met een doornsluiting. De horlogekast van dit model heeft een doorsnede van 42 mm en is 12 mm dik. De wijzerplaat steekt mooi af tegen de rosékleurige horlogekast. Deze combinatie van kleuren maakt dit horloge extra bijzonder en zorgt ervoor dat deze altijd direct in het oog springt wanneer je het om de pols hebt. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zijnde extreem sterk. Dit zorgt ervoor dat er niet snel krasjes te zien zullen zijn op het glas. De Elysee The Signature 80662 is eveneens voorzien van een quartz uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Seiko (Seiko/TMI VK64). Tot slot biedt dit fraaie horloge van Elysee een datumaanduiding, secondewijzer en een chronograaf functie en is deze tot 30 meter waterdicht. Kortom, een zeer stijlvol horloge van topkwaliteit, dat nu bovendien extra voordelig verkrijgbaar is.

Elysee The Signature 80662

Je kunt de beide genoemde modellen horloges van Elysee bij ons bekijken in de webshop. Wanneer je graag één van deze horloges met korting wilt bestellen, gaat dit bij ons bovendien gemakkelijk en snel! Betalen is mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen, zo kun je onder meer gebruik maken van iDeal, PayPal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Wij leveren alle modellen van het merk Elysee met een garantietermijn van twee jaar en een duidelijke handleiding. Uiteraard wordt jouw nieuwe aanwinst geleverd in een luxe officiële box van het merk.

Kies je voor een automatisch horloge van het merk Elysee? Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment watchwinders van verschillende merken, die ook geschikt zijn voor de automatische horloges van Elysee. Bij ons kies je daarom indien gewenst voor een geheel compleet plaatje. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete horloges! Je zult hier zeker geen spijt van krijgen, alle producten die je vindt in onze webshop zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien uitermate betrouwbaar. Bekijk snel de actuele Elysee horlogecollectie.

Horloges tot 200 euro

Geplaatst op 7 november 2023 om 14:33 uur

Voor een fraai horloge van goede kwaliteit hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Zo zijn er horloges van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar onder de 200 euro. Er zijn verschillende horlogemerken te vinden die dergelijke horloges hebben in hun collectie.

Mooie voorbeelden van merken met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding op dit gebied, zijn de horlogemerken Van Speyk, Junkers en Iron Annie. De laatste twee genoemde merken zijn Duitse horlogemerken, die beiden vallen onder de horlogeproducent Pointtec. Beide horlogemerken bieden een zeer diverse collectie horloges, waarbij er de keuze is uit automatische-, mechanische- en quartz horloges. Voor een fraai pilotenhorloge ben je bovendien bij beide merken op het juiste adres. Daarnaast bieden Junkers en Iron Annie ook meer klassieke en moderne horloges in hun assortiment, zodat vrijwel iedere liefhebber wel een passend horloge zal kunnen vinden binnen de collectie van één van beide merken.

Van Speyk is een Nederlands merk dat topkwaliteit, een fraai design en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien biedt het merk robuuste horloges binnen de collectie, die perfect geschikt zijn voor de echter sportieveling. Ook van Speyk biedt horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling en karakter. Met een Van Speyk horloge kies je voor een ware blikvanger om de pols.

We vertellen je graag meer over één specifiek horloge van ieder merk dat we hierboven genoemd hebben. We beginnen met een zeer exclusief design uit de collectie van Van Speyk, namelijk de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL. Dit horloge is afkomstig uit de nieuwste lijn van het merk. Van Speyk heeft met dit model stijlvolle elementen weten te combineren met de eigenschappen van een authentiek pilotenhorloge. De horlogeband van het horloge is gemaakt van zwart leder en sluit met een doornsluiting. Het Van Speyk logo in het leder van de band, benadrukt het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 45mm. Ook op de achterkant van de horlogekast prijkt het logo van Van Speyk. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en voorzien van blauwe details. Deze wordt beschermd door zeer sterk saffierglas. Het hoogwaardige quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, is afkomstig van het merk Ronda. Met een uurwerk van dit kaliber ben je verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam horloge, dat bovendien zeer punctueel is. Met de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL kies je voor een luxe horloge met alles erop en eraan. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast zijn er ook een chronograaf- en stopwatch functie voorzien. Tot slot is dit horloge van Van Speyk tot 100 meter waterdicht.

Het tweede horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is wanneer je op zoek bent naar een luxe horloge onder de 200 euro, is de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Doordat dit model vrijwel in zijn geheel in zwart is uitgevoerd, oogt deze zeer stijlvol en chique. Zowel de lederen horlogeband als de wijzerplaat zijn namelijk zwart van kleur. Ook de kenmerkende minimalistische stijl die bij de Bauhaus stroming hoort komt hierdoor duidelijk tot uiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. Dit Iron Annie horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk (op batterij) van het wereldwijd bekende merk ETA. Tot slot beschik je met de Iron Annie Bauhaus 5046-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het laatste horloge waaraan we in dit artikel graag aandacht besteden is van het merk Junkers. Het gaat specifiek om de Junkers Hugo Junkers 6686-1. Dit horloge van Junkers is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is uniek door het witte streeppatroon in combinatie met de rode en zwarte accenten. Voor dit horloge is daarnaast gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De Hugo Junkers 6686-1 is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 5020.B). Dit horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Al met al een zeer compleet plaatje voor onder de 200 euro.

Wil je één van de genoemde modellen onder de 200 euro graag bestellen of beter bekijken? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie fraaie horloges van verschillende gerenommeerde merken.

Ook voor passend advies of een antwoord op je vragen kun je bij ons altijd terecht! Wij leveren bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL, waardoor onze horloges voor jou altijd binnen handbereik zijn. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop!

Betaalbare Mare Unlimited Greenwich horloges

Geplaatst op 31 oktober 2023 om 14:39 uur

Een fraai horloge hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak betaal je voor de merknaam en marketing van een horlogemerk. Veel horlogemerken zijn hier erg goed in, maar als je goed kijkt is het maar de vraag of ze zoveel beter of unieker zijn dan andere merken. Maar er zijn een aantal horlogemerken die zeker het overwegen waard zijn wanneer je wel voor kwaliteit gaat maar niet persé voor een bekend merk. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een horlogemerk dat horloges biedt met de welbekende Rolex look and feel, tegen een aantrekkelijke prijs.

We hebben het dan over het jonge horlogemerk Mare Unlimited. De collectie van Mare Unlimited herbergt fraai vormgegeven horloges van hoge kwaliteit. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kies je met een horloge van Mare Unlimited voor veel waar voor je geld. Om je een indruk te geven van de aansprekende horloges van dit merk, lichten we drie horloges uit de collectie van Mare Unlimited graag nader voor je uit.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK

Het eerste horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Dit horloge is voorzien van een rubberen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. Door de combinatie van deze horlogeband met het relatief lichte gewicht van het horloge, is deze zeer comfortabel om te dragen. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en slechts 8mm dik. De doorsnede van het horloge is 40 mm. De wijzerplaat van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK is zwart van kleur. De rode secondewijzer is hierbij een leuk speels accent. Het horloge is verder voorzien van extreem sterk saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Dit model van Mare Unlimited is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda. Dit is een zeer betrouwbaar en nauwkeurig uurwerk, dat bovendien goed bestand is tegen schokken en stoten. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK biedt tot slot zeer mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Daarnaast is het horloge ook nog uitgerust met een handige GMT functie. Al met al een zeer compleet en hoogwaardig horloge tegen een scherpe prijs.

Het tweede horloge uit de collectie van Mare Unlimited die we graag even in de schijnwerpers plaatsen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK. Ook dit horloge van het merk is voorzien van een soepele rubberen horlogeband, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. De draaibare bezel is uitgevoerd in de combinatie van de kleur zwart en fris groen. De groene kleur komt daarnaast ook terug als accent in de vorm van de secondewijzer. Ook dit horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van het hoogwaardige saffierglas. Het hart van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Ronda. Hiermee ben je er zeker van dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Naast de genoemde draaibare bezel en secondewijzer, beschik je bovendien over verschillende extra functionaliteiten. Zo biedt het horloge een datumaanduiding, verschroefde kroon en een GMT functie. Met deze laatste functie kun je een tweede tijd instellen. Dit is natuurlijk handig voor op vakantie of zakenreis, maar ook gewoon een leuke gadget. Tot slot is het horloge voorzien van Superluminova, dat licht geeft in het donker. Zo is je horloge onder vrijwel alle omstandigheden goed afleesbaar.

Last but not least noemen we de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK. Dit horloge heeft een stijlvolle uitstraling door de fraaie kleurencombinatie van zwart, bruin en goudkleur. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. Deze horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat is geheel zwart en is omringd door een fraaie draaibare bezel in de kleuren zwart, bruin en goud. De wijzerplaat wordt beschermd door het welbekende saffierglas. Dit horloge van Mare Unlimited is tot 100 meter waterdicht en uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Ronda. Ook met dit horloge van Mare Unlimited kies je voor een model van hoge kwaliteit met alles erop en eraan. Zo is dit horloge uitgerust met een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model echter ook een verschroefde kroon en een handige GMT functie. Kortom, een uitstekende keuze als je het perfecte horloge zoekt!

Zoals eerder genoemd zijn de horloges van Mare Unlimited zeer goed betaalbaar, ondanks het treffende design, hoogwaardige uurwerk en de hoge kwaliteit. Je hebt nu echter de mogelijkheid deze horloges bij ons in de webshop te bestellen met een mooie extra korting. Dit is dan ook de uitgelezen kans om een hoogwaardig horloge aan te schaffen, tegen een extra scherpe prijs.

Je bent met een horloge van dit kaliber altijd bij de tijd en je draagt een echte eyecatcher om de pols! Wacht dus niet langer en bekijk de verschillende modellen nu bij ons in de webshop!

Als officieel dealer van Mare Unlimited horloges bieden wij je 100% zekerheid, de beste prijs en duidelijke garantie. Daarnaast leveren wij uit voorraad.

Benson Compact Double 2.BS watchwinder

Geplaatst op 24 oktober 2023 om 14:48 uur

Een fraai automatisch horloge verdient uiteraard een stijlvolle watchwinder om in te worden opgewonden en opgeborgen. Dit hoeft echter zeker niet altijd te betekenen dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Er zijn namelijk merken binnen de horlogerie die met name bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten en derhalve hoogwaardige en complete watchwinders bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Benson Compact Double 2.BS Watchwinder

Ben jij als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges bijvoorbeeld al bekend met het Nederlandse merk Benson? Zo niet, is het zeker de moeite waard de collectie van Benson eens te bekijken. Benson staat namelijk onder meer bekend vanwege de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders uit de collectie, in combinatie met de scherpe prijzen waartegen deze worden aangeboden. Met een watchwinder van Benson kies je daarom niet alleen voor het beste voor jouw automatische horloge of horloges, maar ook voor je portemonnee. De collectie van Benson herbergt watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kun je bij dit bijzondere merk terecht wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt, maar ook wanneer je een kleine of grote verzameling automatische horloges van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. Daarnaast biedt de collectie van Benson watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren en watchwinders met uiteenlopende designs. Kortom, de collectie van Benson is zeer uitgebreid en gevarieerd, waarmee het merk zijn pijlen richt op een breed publiek.

We zetten in dit artikel graag een specifieke watchwinder van Benson in het zonnetje, namelijk de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is ideaal wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt, want dit model biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is daarnaast compact vormgegeven, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien kun je de watchwinder door deze eigenschap gemakkelijk met je meenemen naar bijvoorbeeld kantoor. De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen probleemloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Ze staan er bovendien om bekend de opwinding te verzorgen op energiezuinig en stille wijze, wat het hoge gebruikerscomfort van deze watchwinder ten goede komt. Dit betekent dat je de watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is, zoals op je slaapkamer of werkkamer. Verder biedt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder een mooie extra, dit model is namelijk voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw automatische horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is uitgerust met een innovatief touchscreen, waarmee je de watchwinder kunt instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge apart, waardoor je ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Doordat er verder voor deze watchwinder gebruik is gemaakt van flexibele horlogehouders past vrijwel ieder automatisch horloge moeiteloos in de watchwinder.
De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model van Benson biedt ook een handige powerwinding functie. Met deze functionaliteit kun je je automatische horloge in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal als je even niet zoveel tijd hebt! Kortom, de Benson Compact Double 2.BS Watchwinder is een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan, die door de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort wat ons betreft een echte aanrader te noemen is. De watchwinder is bovendien voor hetgeen je ervoor krijgt zeer betaalbaar te noemen, wat het merk Benson een voorsprong geeft op vele andere watchwindermerken met hoogwaardige watchwinders in de collectie. Je kunt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder bekijken en bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model van Benson met 2 jaar garantie, een adapter en een handleiding in de vorm van een boekje. Je vindt naast de Benson Compact Double 2.BS watchwinder de gehele overige collectie van Benson bij ons in de webshop, er is dan ook altijd een Benson watchwinder voorhanden die bij jou en je automatische horloges past.

Weet je niet goed welke Benson watchwinder het meest passend is? Wij helpen je graag verder. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring op dit gebied zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn. Je bestelt bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Betalen kan bij ons namelijk met verschillende betaalwijzen waaronder Ideal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Er staat je dus niets in de weg om te kiezen voor het beste voor jouw automatische horloges, kies daarom een voor Benson watchwinder!

Epos horloges - Swiss made

Geplaatst op 20 oktober 2023 om 13:52 uur

Ben jij ook een fan van fraaie horloges? Heb je verschillende horloges en ben je op zoek naar een model van een interessant horlogemerk? Lees dan vooral verder, want in dit artikel schrijven we over Epos horloges.

Verschillende Zwitserse horlogemerken met allure, vinden hun oorsprong in het Zwitserse Jura gebergte. Een horlogemerk met een rijke geschiedenis en dat menig liefhebber weet te fascineren is daarmee extra aantrekkelijk voor de echte liefhebber van horloges.

De kennis en kunde van de echte vakman op dit gebied komt het best tot uiting in horloges met een automatisch of mechanisch uurwerk. Wanneer deze uurwerken dan ook nog van Swiss made kwaliteit zijn, weet je dat je een horloge van topkwaliteit in handen hebt.

Een niche merk dat horloges van dit kaliber vervaardigt, is het Zwitserse merk Epos. Met de wortels in de Zwitserse Jura en een enorme hoeveelheid kennis en ervaring die door de jaren heen is opgedaan, is Epos een merk dat zijn naam wereldwijd op de kaart heeft weten te zetten. Epos is een merk dat zeer goed bekend staat, ondanks dat het een wat kleiner bedrijf is. Epos kan juist doordat het een kleiner merk is extra aandacht besteden aan kwaliteit en afwerking. Dit zijn dan ook belangrijke pijlers van het merk. Naast kwaliteit en afwerking stelt Epos ook hoge eisen aan een stukje technische finesse en een perfect oog voor detail. De horloges van Epos zijn voorzien van Zwitserse uurwerken van gerenommeerde merken als ETA en Sellita. Dit complete plaatje maakt Epos een uniek merk en resulteert in de productie van horloges met klasse, voorzien van hoogstaande techniek, van uiterst hoge kwaliteit.

Binnen de collectie van Epos kun je terecht voor prachtige designs met een klassieke, stijlvolle en retro uitstraling. Ook voor de mannen die liever een wat stoerder en robuuster model horloge om hun pols hebben, biedt Epos verscheidene mogelijkheden. Zo hebben de modellen met een edelstalen horlogeband een mooie, robuuste uitstraling en een sportiever karakter. We laten je in dit artikel echter graag kennis maken met een meer traditioneel horloge uit de collectie van Epos. Het gaat om een model uit de Epos Originale serie, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges uit de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro vormgeving in combinatie met een minimalistisch karakter. Door de rustige uitstraling van deze horloges zijn deze passend bij vrijwel iedere outfit. De Epos Originale 3437.132.24.18.25 is voorzien van een bijzonder mooie zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van subtiele goudkleurige details. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 39 mm, waarmee dit een wat kleiner model herenhorloge te noemen is. Voor wat betreft het soort glas, heeft Epos hier gekozen voor saffierglas. Saffierglas is zo sterk, dat er nauwelijks krasjes op zullen komen. Dit zorgt voor een lang behoud van jouw horloge.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Epos zou Epos niet zijn, als de Epos Originale 3437.132.24.18.25 niet voorzien zou zijn van een Swiss made uurwerk. In dit geval is er gekozen voor de ETA 2824-2. Dit is een automatisch uurwerk, dat je bovendien heel mooi aan het werk kunt zien door de prachtige doorzichtige bodem. De werking van een automatisch horloge is voor veel liefhebbers zeer fascinerend, een doorzichtige bodem is dan ook een waardevolle toevoeging voor een hoogwaardig horloge te noemen. Dit horloge van Epos biedt daarnaast een datumaanduiding en een secondewijzer.  Al met al biedt Epos met dit horloge een model van uiterst hoge kwaliteit, met een exclusieve uitstraling. Door het ingetogen karakter van het horloge is deze vrijwel altijd passend. Op het gebied van de techniek behoort dit horloge tot het absolute neusje van de zalm. Wanneer je als man met klasse op zoek bent naar een horloge met automatisch uurwerk van topkwaliteit, is dit model dan ook zeker een aanrader wat ons betreft.

Je vindt bij ons in de webshop een scala aan prachtige hoogwaardige horloges met verschillende soorten uurwerken. Ook het bijzondere en exclusieve merk Epos is daarbij goed vertegenwoordigd. Natuurlijk kun je de Epos Originale 3437.132.24.18.25 bij ons veilig en snel bestellen. Daarnaast bieden wij echter ook Epos horloges uit verschillende andere mooie series van het merk. Sportieve modellen vind je onder meer in de Sportive serie, naast de klassieke modellen uit de Originale en Epos Emotion serie.

Een groot gedeelte van de Epos horloges bij ons in de webshop zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd, doordat wij deze met een mooie korting aanbieden. Dit is dus de uitgelezen kans om een Swiss made horloge te bestellen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Je bestelt jouw Epos horloge bij ons altijd met een gerust gevoel, omdat wij als officieel dealer van Epos de beste service leveren. Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, uiteraard in een officiële box met luxe uitstraling. Bezoek dus nu onze webshop en maak met behulp van de duidelijke foto’s en uitgebreide informatie de keuze voor het Epos horloge dat het beste bij jou past.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

Geplaatst op 2 oktober 2023 om 14:40 uur

Wellicht één van de leukste horloges die wij verkopen komt van het Duitse horlogemerk Davosa. De Davosa horloges spreken ons aan omdat ze veel kwaliteit bieden voor een interessante prijs. Een Davosa horloge kost veel minder dan een Zwitsers horloge, terwijl de kwaliteit absoluut vergelijkbaar is. Immers, Davosa gebruikt ook Zwitserse uurwerken in haar horloges.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

De Davosa Argonautic Carbon Limited edition horloges trokken gelijk onze aandacht. Er zijn twee varianten qua wijzerplaat kleur en van elke versie zijn er slechts 140 stuks gemaakt. Bij de inschrijving voor deze modellen hebben we gelijk toegeslagen en een aantal stuk gereserveerd en ingekocht. Na aflevering van de horloges werden we positief verrast. Wat een prachtige horloges! Uniek en kwalitatief ontzettend goed. In dit artikel schrijven we meer over Davosa en deze limited edition horloges. Ben je op zoek naar een fraai horloge van absolute topkwaliteit? Dan moet je zeker deze Davosa Argonautic Carbon horloges eens bekijken!

Als echte liefhebber van luxe horloges ga je bij de aanschaf van een nieuw exemplaar hiervan uiteraard niet over één nacht ijs. Allereerst moet het design van je beoogde nieuwe horloge je natuurlijk aanspreken. Er zijn op dit gebied talloze mogelijkheden. Ben jij meer een type voor een klassiek, retro of sportief model? Of zoek je een horloge om jouw verzameling compleet te maken? Vrijwel alles is op dit gebied mogelijk. Naast het design van een horloge is voor de echte liefhebber het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Ook het soort uurwerk is daarnaast belangrijk. Zo kies je met een horloge met een quartz uurwerk voor een perfecte weergave van de tijd en voor een uurwerk dat goed bestand is tegen schokken en stoten. Voor vele liefhebbers is echter de charme van een automatisch uurwerk onweerstaanbaar, door het stukje technische finesse dat hierachter schuilt. Een laatste mogelijkheid is een mechanisch horloge, dit horloge functioneert door middel van handmatige opwinding. Behalve het design, de techniek en het materiaalgebruik, speelt natuurlijk de prijs van een horloge ook mee. Niet iedere liefhebber heeft een even breed budget te besteden voor een nieuw horloge. Er zijn echter genoeg merken te vinden die horloges bieden van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Zelfs horloges met Swiss made uurwerken, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm, kunnen bij bepaalde merken tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeschaft.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat horloges aanbied met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk dat zijn oorsprong vindt in de Zwitserse Jura en een merk met een indrukwekkende geschiedenis. Davosa maakt voor het vervaardigen van de horloges binnen de collectie enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn de horloges van Davosa voorzien van Swiss made uurwerken, waarmee een zeer solide en betrouwbare basis is gelegd. De collectie van Davosa herbergt zowel meer klassieke modellen horloges, als horloges met een zeer sportief karakter. Met name de sportieve horloges uit de Ternos- en Argonautic series van Davosa zijn zeer populair. Davosa weet zich te onderscheiden door de hoge kwaliteit van de horloges in combinatie met aantrekkelijke prijzen, maar daarnaast ook door de aansprekende limited edition horloges die het merk biedt. Met een limited edition van Davosa weet je namelijk zeker dat je kiest voor een zeer uniek stuk, doordat er wereldwijd maar een beperkt aantal van in omloop zijn.  

In dit artikel laten we je graag nader kennis maken met een specifiek limited edition model van Davosa, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65. Deze limited edition is speciaal ontwikkeld voor het 140 jarig jubileum van Davosa. Bijzonder detail hierbij is dat het horloge is gelimiteerd op slechts 140 stuks wereldwijd, wat dit horloge extra speciaal maakt. Dit sportieve horloge is voorzien van een horlogeband van rubber, welke sluit met een vouwsluiting. De rubberen horlogeband is zeer comfortabel te dragen en bovendien zeer geschikt voor het gebruik in het water. Naast de rubberen horlogeband wordt dit horloge geleverd met een extra horlogeband die gemaakt is van nato. Deze horlogeband is zwart van kleur met een oranje detail. De horlogekast van dit horloge is net als de horlogeband zwart van kleur. Deze kast is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart, met de kleur oranje als een speels accent. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Deze glassoort staat bekend als zijnde extreem sterk, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas van je horloge. De basis van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk van topkwaliteit (DAV 3021). Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Dit fraaie model van Davosa biedt daarnaast een indrukwekkende lijst met extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model is ook nog voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Doordat dit horloge bovendien tot maar liefst 300 meter waterdicht is, is dit model zeer geschikt om te gebruiken als duikhorloge.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 en deze graag wilt aanschaffen, dan kun je dit bij ons in de webshop met een gerust gevoel doen. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk, waardoor we je de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service kunnen bieden. De horloges van Davosa worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Wacht daarom niet langer en bekijk ons fraaie aanbod Davosa horloges nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!