Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Iron Annie Bauhaus 5096-2 horloge

Geplaatst op 23 april 2024 om 11:24 uur

Horloges zijn er van allerlei merken en in allerlei designs, kleuren en maten. Waar veel horlogeliefhebbers kiezen voor bekende merken en ook bereid zijn daarvoor flink te betalen zijn er ook veel horlogeliefhebbers die zoeken naar interessante merken met vergelijkbare kwaliteit voor lagere prijzen. Er daar zijn genoeg voorbeelden van te vinden. Diverse kleinere horlogemerken bieden ontzettend leuke horloges voor hele faire prijzen.

Iron Annie Bauhaus 5096-2 horloge

Ben jij op zoek naar een fraai horloge voor om de pols? Dan zul je erachter komen dat het aanbod wat betreft horloges van kwaliteit zeer groot is. Dat maakt het maken van een keuze er niet makkelijker op. Zowel wat betreft het design van luxe horloges, als wat betreft het soort uurwerk en de prijsklasse is er heel veel mogelijk. Wanneer je voor jezelf je budget hebt bepaald, kun je op zoek gaan naar een passend horloge. Op dat moment zal het design van een horloge in eerste instantie bepalend zijn voor menig liefhebber. Maar daarnaast is het natuurlijk ook van belang te kijken welke materialen er zijn gebruikt voor het horloge en naar het soort uurwerk dat de basis vormt voor het betreffende horloge. Het uurwerk is tenslotte het kloppend hart van het horloge en de gebruikte materialen zullen deels de uitstraling en de levensduur van het horloge bepalen. Een horloge gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een kwalitatief uurwerk hoeft niet de wereld te kosten. Er zijn verscheidene gerenommeerde horlogemerken te vinden die horloges weten te bieden met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. In de collecties van deze merken vinden we horloges met een fraaie en stijlvolle uitstraling, die een nauwkeurige tijdsweergave garanderen en bovendien een lange levensduur hebben. In dit artikel besteden we graag aandacht aan een Duits horlogemerk dat binnen deze categorie valt, namelijk het horlogemerk Iron Annie.

Iron Annie is een horlogemerk dat valt onder de vleugels van horlogeproducent Pointtec, die ook de bekende merken Junkers en Zeppelin onder zijn hoede heeft. Iron Annie is sterk op verschillende gebieden en weet zich daarmee te onderscheiden van verschillende andere horlogemerken. Allereerst is er natuurlijk de prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van het merk, waardoor je tegen een aantrekkelijke prijs een hoogwaardig horloge kunt aanschaffen. Daarnaast biedt Iron Annie diversiteit binnen de collectie door horloges aan te bieden in uiteenlopende designs. Bovendien kun je bij Iron Annie kiezen tussen horloges met verschillende soorten uurwerken. Zo vind je binnen de collectie horloges met een automatisch uurwerk (op beweging), een mechanisch uurwerk (handmatige opwinding) en een quartz uurwerk (op batterij). Door de combinatie van de diversiteit binnen de collectie en de aantrekkelijke prijzen, heeft het merk een grote aantrekkingskracht op vele liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges. Met het robuuste, betrouwbare en degelijke karakter van de horloges binnen de collectie van Iron Annie doet het merk zijn naam eer aan. De naam Iron Annie is namelijk afkomstig van de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI, die vroeger door de Amerikanen bewonderend ‘Iron Annie’ werden gedoopt, vanwege hun betrouwbaarheid en robuuste inborst. Met een horloge van Iron Annie kies je dan ook niet alleen voor betaalbare kwaliteit en een fraai design, maar ook voor een stukje luchtvaartgeschiedenis.

Een voorbeeld van een fraai horloge afkomstig uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Bauhaus 5096-2. Dit is een horloge uit de Bauhaus serie van het merk. Het design van deze horloges vindt zijn inspiratie in de zogenaamde Bauhaus kunststroming, waarbij minimalisme en eenvoud de boventoon voeren. Dit is dan ook te zien aan de rustige uitstraling van de Bauhaus horloges van het merk. De Iron Annie Bauhaus 5096-2 is voorzien van een zwarte lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. Ook de wijzerplaat is zwart van kleur, waardoor het een mooi en rustig geheel vormt. De subtiele bruine accenten op de wijzerplaat zorgen daarbij voor een fraai contrast. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is het horloge voorzien van K1 mineraalglas en is het tot 50 meter waterdicht. De uiterst betrouwbare basis van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA (ETA G10.211). Tot slot biedt dit stijlvolle horloge een aantal mooie extra’s. Je beschikt met dit model van Iron Annie namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie. Kort samengevat biedt de Iron Annie Bauhaus 5096-2 alles wat de echte liefhebber maar kan wensen: een fraai en tijdloos design, mooie materialen en een zeer betrouwbaar uurwerk.

Wij bieden als officieel dealer van het merk Iron Annie een zeer uitgebreid aanbod Iron Annie horloges in onze webshop tegen een scherpe prijs, waaronder ook de Iron Annie Bauhaus 5096-2. Voor iedere horlogeliefhebber is er wel een passend Iron Annie horloge verkrijgbaar, door de uiteenlopende designs, verschillende uurwerken en keuzemogelijkheid uit verschillende prijsklassen. Zo vind je in onze webshop naast de Bauhaus modellen onder meer ook prachtige pilotenhorloges en unieke jubileummodellen.

Wij leveren de Iron Annie horloges met twee jaar garantie in een luxe officiële box. Bij ons krijg je bovendien de garantie dat je een echt authentiek Iron Annie horloge ontvangt. Bekijk daarom nu ons fraaie aanbod Iron Annie horloges en kies ook voor betaalbare kwaliteit!

Eone Time horloges met een uniek design

Geplaatst op 17 april 2024 om 14:10 uur

Veel horloges lijken tegenwoordig op elkaar. Merken kijken designs van elkaar af en introduceren modellen die erg op modellen van andere horlogemerken lijken. Dit is van alle tijden en niet vreemd. Maar toch zijn er ook horlogemerken die een origineel design ontwikkelen en zich daarmee onderscheiden van andere merken. Hierdoor zijn ze vaak succesvol omdat niet elke horlogeliefhebber een horloge wilt dragen dat de buurman ook draagt. De originaliteit van het horloge zegt ook iets over de drager van het horloge. In deze tijd willen horlogeliefhebbers zich onderscheiden, niet alleen op gebied van het merk maar zeker op gebied van design en kleurgebruik.

Eone Time horloge

Wanneer je als echte liefhebber oog hebt voor fraaie luxe horloges met een uniek design dan is het altijd leuk om kennis te maken met een horlogemerk dat bij het ontwerpen van zijn horloges een duidelijke eigen handtekening zet. Als daar dan ook nog een bijzonder verhaal achter blijkt te zitten, is het plaatje helemaal compleet.

In dit artikel zetten we graag een exceptioneel horlogemerk centraal, waarbij dit zeker het geval is. We hebben het dan over het horlogemerk Eone Time, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Eone Time is een uniek merk te noemen op alle fronten. Zo kwam het merk om te beginnen op een bijzondere manier tot stand. Voor de oprichting van het merk werd een speciale Kickstarter campagne opgezet in 2013, waarbij maar liefst 15x het beoogde bedrag werd opgehaald. Het tweede punt waarop het merk Eone Time zich weet te onderscheiden van andere horlogemerken, is het verhaal achter de horloges. Het was namelijk de ambitie van de man achter Eone Time, Hyungsoo Kim, modieuze horloges te ontwerpen die voor iedereen toegankelijk zijn. De Eone Time horloges zijn namelijk ook geschikt voor mensen met een visuele handicap, door het unieke design. Dit is dan meteen nog een punt waarop de horloges van Eone Time weten op te vallen.

Hyungsoo Kim werd geconfronteerd met een probleem van mensen met een visuele handicap met betrekking tot horloges, door een vriend van hem. De horloges die al op de markt waren speciaal voor mensen met een visuele handicap, functioneerden wel, maar waren niet modieus te noemen. Bovendien werkten deze vaak door het hardop noemen van de tijd, waarmee de privacy van de persoon die hem droeg in het gedrang kwam. Met een innovatieve geest bedacht Hyungsoo Kim de Eone Time Bradley. Dit design is zo vormgegeven dat het horloge door mensen met een visuele handicap op gevoel is af te lezen. Bovendien is het design zeer aantrekkelijk en tijdloos te noemen. De Eone Time Bradley is vernoemd naar voormalig marineofficier Brad Snyder, die zijn zicht verloor tijdens het onschadelijk maken van bommen in Afghanistan. Brad Snyder nam daarna meermaals deel aan de Paralympische spelen, waarbij hij verschillende gouden en zilveren medailles in de wacht wist te slepen.

De Eone Time Bradley is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo herbergt de collectie van Eone Time onder meer modellen voorzien van horlogebanden gemaakt van leder, canvas en edelstaal. Bovendien is er wat betreft de horlogekast/wijzerplaat de keuze uit modellen in de kleuren zwart, goud, grijs en rosé. Een voorbeeld van een fraai Eone Time Bradley model uit de collectie, is de Eone Time Bradley Canvas Mustard. Dit horloge is voorzien van een canvas horlogeband in de kleur mosterdgeel, waarmee dit design direct in het oog springt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van titanium, wat zeer licht in gewicht is. Dit in combinatie met de canvas horlogeband, zorgt ervoor dat dit horloge zeer comfortabel te dragen is. De band van het horloge sluit met een doornsluiting. De horlogekast heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40 mm en de wijzerplaat van het horloge is grijs van kleur. Tot slot zorgt het Swiss made quartz uurwerk voor een zeer nauwkeurige en betrouwbare weergave van de tijd. Het horloge is daarnaast tot 30 meter waterdicht.

Een ander aansprekend design uit de collectie van Eone Time is de Eone Time Bradley Black Black. Dit horloge is voorzien van een zwarte horlogeband van edelstaal, die ervoor zorgt dat dit horloge een robuuste en stoere uitstraling heeft. De horlogeband sluit met een luxe vouwsluiting. Ook de horlogekast is zwart van kleur. Deze is gemaakt van titanium. De horlogekast heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is mat zwart van kleur, met de speciale ‘wijzer’ als fraai accent in de kleur zilver. Dit model is eveneens voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en waterdicht tot 30 meter.

Last but not least noemen we graag de Eone Time Bradley Lux Gold. Dit design is voorzien van een fraaie blauwe lederen horlogeband. Dit combineert zeer mooi met de goudkleurige horlogekast. De horlogeband van het horloge sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40 mm. Het horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, waarmee je altijd bij de tijd bent. Ook dit model is tot 30 meter waterdicht.

Wanneer je op zoek bent naar een fraai horloge met een uniek design dan is een Eone Time Bradley horloge een uitstekende keuze. Niet alleen bieden deze horloges een zeer stijlvol en bijzonder design, ze zijn daarnaast ook gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Dit draagt bij aan het gebruikerscomfort en de levensduur van de horloges. Bovendien zijn de horloges van het merk voorzien van Swiss made uurwerken. Daarbij komt dat de horloges van Eone Time een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding bieden, waarmee je voor een scherpe prijs een zeer hoogwaardig horloge kunt aanschaffen.

BensonTrade is officieel dealer van Eone Time horloge en wij hebben een fraaie selectie modellen in onze webshop. Alle populaire modellen hebben we op voorraad en daardoor dus snel leverbaar. We leveren deze in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Bekijk nu ons aanbod Eone Time horloges en kies voor jouw favoriete exemplaar!

Benson Watch roll Black Series 4 Black

Geplaatst op 13 april 2024 om 07:12 uur

Als je de trotse eigenaar bent van een luxe horloge, dan zal je deze niet continue om de pols hebben. Dit is natuurlijk helemaal zo wanneer je meerdere horloges in je bezit hebt. Je hebt dan de mogelijkheid jouw horloge aan te passen aan de outfit die je draagt en/of aan je stemming die dag. Het horloge of de horloges die niet gedragen worden wil je natuurlijk wel ergens veilig kunnen opbergen. Een horloge met een automatisch uurwerk berg je het meest efficiënt op in een passende watchwinder. Deze biedt niet alleen een veilige opbergplaats, maar tegelijkertijd ook de energievoorziening van het horloge, door middel van het bieden van de juiste beweging.

Benson Watch roll Black Series 4 Black

Voor een luxe horloge met een mechanisch (handmatige opwinding) of quartz uurwerk (werkt op batterij) is dit niet nodig. Hiervoor is bijvoorbeeld een horlogebox of een horloge-etui heel geschikt als opbergplaats. Een horlogebox neemt over het algemeen meer ruimte in dan een horloge-etui. Daarnaast biedt het etui ook het voordeel dat het gemakkelijker mee te nemen is op reis of naar kantoor. Met een passend horloge-etui kun je indien gewenst al je horloges meenemen op (zaken)reis en zo dagelijks een passend horloge kiezen bij je outfit van die dag. Natuurlijk kun je een horloge-etui ook gebruiken naast een horlogebox. De horlogebox zou je thuis kunnen gebruiken en horloge-etui inzetten wanneer je bijvoorbeeld naar kantoor moet of op reis gaat.

Voor een stijlvol en elegant luxe horloge-etui van topkwaliteit, kun je zeer goed terecht bij het merk Benson. Benson biedt vele handige en hoogwaardige horlogeaccessoires, waaronder deze bijzondere horloge-etuis. Binnen de Benson Watch roll Black Series, vinden we onder meer de Benson Watch roll Black Series 4 Black. Dit prachtige etui is met de hand gemaakt van topkwaliteit Italiaans leder. Hierbij zijn oog voor detail en een perfecte afwerking voor Benson uiterst belangrijke waarden, die dan ook tot uiting komen in dit exclusieve horloge-etui, onder meer in het bij het leder passende fijne stiksel. Dit model is uitgevoerd in zwart leder, maar is ook in een aantal andere kleuren leverbaar, zoals camel en donkerbruin. Benson heeft dit etui zo ontworpen, dat jouw luxe horloges er uiterst veilig in kunnen worden opgeborgen. Zo is er aan de binnenkant een speciale zachte stof gemaakt, waardoor jouw horloges beschermd worden tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen. De bekleding aan de binnenkant is uitgevoerd in de kleur grijs. Dit luxe etui heeft bovendien een zeer stijlvolle uitstraling. Wanneer je met zorg je luxe horloges hebt geselecteerd, wil je je horloges tenslotte ook in stijl kunnen opbergen.

De Benson Watch roll Black Series 4 Black biedt zoals gezegd ruimte voor het opbergen van 4 luxe horloges. Benson biedt in de Benson Watch roll Black Series echter hetzelfde model ook met ruimte voor 2 en 3 horloges. Zo is er voor iedere eigenaar van luxe horloges wel een mooi bijpassend horloge-etui verkrijgbaar bij Benson. Nog even alle voordelen van de Benson Watch roll Black Series 4 Black voor je op een rijtje: een stijlvol en elegant design, een compacte vormgeving en dus makkelijk mee te nemen, gemaakt van hoogwaardig Italiaans leder, optimale protectie aan de binnenkant van het etui en een fantastisch oog voor detail. Met de Benson Watch roll Black Series 4 Black kies je dan ook voor een heel compleet plaatje voor het opbergen van jouw horloges. Naast de Benson Watch roll Black Series biedt de collectie van Benson ook prachtige horlogeboxen in verschillende aantrekkelijke designs. Zo kun je bij Benson terecht voor horlogeboxen met een doorkijk aan de bovenkant, maar ook voor luxe horlogeboxen die eveneens afkomstig zijn uit de luxe Black Series van het merk. De horlogeboxen zijn gemaakt van leder en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw en zwart.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle horlogebox, of een compact horloge-etui voor jouw luxe horloges, bij Benson zit je altijd goed! Het merk staat dan ook bekend om de stijlvolle designs in combinatie met de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten. Bij Benson krijg je dan ook veel waar voor je geld. Je vindt de luxe horloge-etuis en de horlogeboxen van dit merk bij ons in de webshop. Bovendien bieden wij een uitgebreide collectie Benson watchwinders, speciaal voor jouw automatische luxe horloges. Ook deze watchwinders bieden een hoge mate van gebruikerscomfort en veel kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wanneer je de Benson Watch roll Black Series beter wilt bekijken, vind je zowel van het exterieur als van het interieur duidelijke foto’s bij ons in de webshop voor een compleet beeld. Wij leveren deze exclusieve horloge-etuis met 2 jaar garantie in een luxe verpakking. Bovendien ontvang je deze etuis met een certificaat. Bekijk de bijzonder mooie Benson Watch roll Black Series nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete kleur!

Watchwinder Rolex horloges

Geplaatst op 9 april 2024 om 10:14 uur

Heb jij een Rolex horloge of wil je er één kopen? Lees dan vooral even verder over de beste accessoire voor Rolex horloges die je absoluut niet mag missen. We hebben het over een watchwinder voor Rolex horloges. Wij leggen je uit waarom je een watchwinder nodig hebt voor jouw automatische horloges. Niet alleen omdat het een handige horlogeaccessoire is zodat jouw horloges netjes op tijd blijven lopen, maar zeker ook omdat het de duurzaamheid van jouw automatische horloges ten goede komt.

Een Rolex horloge schaf je niet zomaar even aan. Dit is een aankoop waar over het algemeen veel zorg en aandacht aan wordt besteed, tenslotte is een Rolex horloge zeer kostbaar. De horloges van het merk Rolex worden aangeschaft om verschillende redenen. Soms om meerdere redenen tegelijk.

In de eerste plaats wordt er gekozen voor een horloge van het merk Rolex vanwege de fraaie en sprekende uitstraling van de horloges, de kwaliteit van deze horloges en het materiaalgebruik. Daarnaast kun je echter ook bewust kiezen voor een horloge van Rolex als een soort statussymbool, een uiting van je persoonlijkheid of als waardevol erfstuk ‘to be’. Al met al wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je Rolex horloge en voorkomen dat er krasjes of andere beschadigingen op komen.

De verzorging van een automatisch horloge als van het merk Rolex, vraagt meer dan een horloge met een mechanisch- (handmatige opwinding) of quartz uurwerk (op batterij). Zonder de natuurlijke bewegingen van de pols komt een automatisch horloge namelijk uiteindelijk stil te staan. Hierdoor kan de tijdsweergave minder nauwkeurig worden. Bovendien zul je je horloge dan opnieuw moeten instellen, wat voor frustratie kan zorgen en natuurlijk extra tijd kost.

Daarnaast dient de beweging van een automatisch horloge er ook voor om de olie in het uurwerk van het horloge optimaal te verdelen, wat nodig is voor het behoud van de levensduur van het horloge. Voor een automatisch horloge van het merk Rolex, kies je daarom voor het ultieme accessoire waarmee je meerdere vliegen in één klap kunt vangen. Uiteraard hebben we het dan over een watchwinder van goede kwaliteit.

Wanneer je jouw Rolex horloge niet draagt, plaats je hem in de watchwinder. Deze zorgt er dan (meestal door middel van rotatie) voor dat je horloge wordt opgewonden. Zo voorkom je stilstand van je horloge en wordt de olie in het horloge te allen tijde juist verdeeld. Bovendien dient een deugdelijke watchwinder direct ook als een veilige opbergplaats voor je horloge. Wanneer je bovendien kiest voor een compacter en handzaam model watchwinder die ook op batterijen kan functioneren, is het een mooie optie om jouw geliefde Rolex horloge in de watchwinder in een kluis te plaatsen, zodat je kiest voor een optimaal veilige opbergplaats voor je horloge.

Een goede watchwinder is zo ontworpen dat deze aan de binnenkant voorzien is van een zachte stof en goede horlogehouders of horlogekussentjes. Deze voorkomen schade aan je horloge wanneer deze wordt opgeborgen in de watchwinder. Wanneer een watchwinder daarnaast ook afsluitbaar is, bied je je horloge hiermee direct ook bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht of vuil. Alles bij elkaar is het dus erg belangrijk te kiezen voor een watchwinder van goede kwaliteit voor jouw Rolex horloge, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om stilstand van je Rolex horloge, of het behoud van je horloge.

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte watchwinder voor jouw fraaie Rolex horloge, kom je er al snel achter dat er op dit gebied heel veel verkrijgbaar is. Er zijn tal van gerenommeerde watchwindermerken, maar ook minder bekende merken, die hoge kwaliteit en fraaie designs bieden op dit gebied. Daarnaast zijn er ook de zeer goedkope Aziatische watchwinders van beduidend mindere kwaliteit. Het is dan ook van belang je goed in te lezen en te laten informeren over een passende watchwinder voor je Rolex horloge. In dit artikel vertellen we je in dit kader graag meer over een aantal watchwinders van hoge kwaliteit, die een mooie optie voor je zouden kunnen zijn. We hebben daarbij gekozen voor drie watchwinders van verschillende merken, om je de diversiteit op dit gebied te kunnen laten zien.

De eerste watchwinder die we nader onder de loep willen nemen, is er één van een merk van Nederlandse bodem. We hebben het dan over het innovatieve merk Benson. Benson is een watchwindermerk met een zeer ruime collectie watchwinders, waarbij zowel de goede prijs-/kwaliteitverhouding als de diversiteit binnen de collectie opvalt. Zo biedt het merk watchwinders in uiteenlopende designs, met verschillende soorten motoren (Japans of Swiss made) en in verschillende prijsklassen. Benson biedt dan ook als groot voordeel dat er voor vrijwel iedere liefhebber en eigenaar van fraaie automatische horloges een passende watchwinder beschikbaar is. Daar komt bij dat Benson de watchwinders van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen aanbiedt, zodat je bij Benson altijd kiest voor veel waar voor je geld.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst drie automatische horloges tegelijk. De watchwinder is bovendien geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge, dus ook voor jouw Rolex horloge. Dit model van Benson is gemaakt van hout en zowel wat betreft het interieur als het exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is compact vormgegeven en voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Met deze motoren als basis van de watchwinder kun je ervan op aan dat jouw Rolex horloges altijd op de juiste wijze van energie worden voorzien. Bovendien verloopt het opwindproces in stilte, waardoor je de watchwinder met een gerust hart bijvoorbeeld in de slaapkamer of studeerkamer kunt plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. De watchwinder is daarnaast voorzien van een modern touchscreen. Hiermee kun je de instellingen voor ieder automatisch horloge afzonderlijk gemakkelijk wijzigen. Zo bepaal je de draairichting en het aantal rotaties per dag voor elk horloge individueel. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, die er ook bij deze watchwinder voor zorgen dat de horloges gemakkelijk en zonder schade in de watchwinder geklikt kunnen worden. Verder is de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee maak je van jouw watchwinder en horloges een echte blikvanger in je interieur. De watchwinder biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien beschik je met dit model van Benson over een handige powerwinding functie, waarmee je je automatische horloges in kortere tijd van de benodigde opwinding kunt voorzien. Tot slot verloopt de energievoorziening van de watchwinder zelf middels netstroom met behulp van een adapter. Deze watchwinder is verkrijgbaar bij ons in de webshop en wordt geleverd met twee jaar garantie en natuurlijk een overzichtelijke handleiding.

De tweede watchwinder die wat ons betreft zeker de moeite waard is om te overwegen voor het opbergen en opwinden van jouw Rolex horloge, is afkomstig uit de collectie van het gerenommeerde merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een Zwitsers merk dat hoogwaardige Swiss made watchwinders biedt. Met een watchwinder van dit kaliber maak je je nooit meer zorgen over de juiste verzorging van jouw Rolex horloge. Binnen de uitgebreide collectie van Swiss Kubik is er de keuze uit watchwinders met een diverse capaciteit, watchwinders gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen en watchwinders uitgevoerd in diverse kleuren. Wat de watchwinders van het merk echter wel allemaal gemeen hebben is de kubusvorm, het handzame formaat en de werking op batterijen. In dit artikel besteden we extra aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik die afkomstig is uit de serie instapmodellen van het merk (voorheen de ABS watchwinders van Swiss Kubik). De Swiss Kubik Startbox Black is een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik is deze watchwinder zeer compact vormgegeven en heeft het een kubusvormig design. Deze hoogwaardige watchwinder is gemaakt van polyamide en  uitgevoerd in de kleur zwart, maar hetzelfde model is eveneens verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, aqua en grijs. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, die moeiteloos het zwaarste automatische horloge van energie kan voorzien. Deze Swiss made motoren staan niet voor niets wereldwijd bekend als zijnde het beste van het beste op dit gebied. Ze zijn dan ook niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik.

De Swiss Kubik Startbox Black kan tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je hier vrijwel geen omkijken naar hebt. Dit maakt deze watchwinder bovendien ideaal wanneer je je Rolex horloge en watchwinder veiligheidshalve het liefst in een kluis wilt bewaren. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Black tot slot voorzien van een overwind protectie, waarmee jouw Rolex horloge beschermd is tegen overspanning. Deze watchwinder kun je eenvoudig en snel bij ons in de webshop bestellen. Deze wordt dan geleverd met de ruime garantietermijn van maar liefst drie jaar en een handleiding. Je kunt er bovendien voor kiezen een beschermglaasje bij te bestellen, waarmee je deze watchwinder afsluitbaar kunt maken. Daarnaast zijn er ook extra kleine horlogehouders apart verkrijgbaar, voor het geval je een erg klein automatisch horloge in het bezit hebt.

De derde en laatste watchwinder die we als mooie optie voor jouw Rolex horloge aan je willen voorstellen, is van het merk Orbita. Orbita is een vooruitstrevend watchwindermerk afkomstig uit de Verenigde Staten. Het merk heeft een stukje ontwikkeling zeer hoog in het vaandel staan en staat dan ook nooit stil als het gaat om de verbetering van de watchwinders. Niet voor niets heeft Orbita meerdere patenten op haar naam staan. Zo heeft het merk het zogenaamde ‘Rotorwind System’ ontwikkeld, waarmee luxe automatische horloges van de benodigde energie worden voorzien door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Het meer geijkte systeem in de vorm van rotatie is ook bij Orbita verkrijgbaar, onder de noemer ‘Programmable System’.

Bij Orbita kun je als liefhebber en/of verzamelaar van luxe automatische horloges terecht voor watchwinders in verschillende prijsklassen. Zo biedt het merk prachtige houten kasten met ruimte voor het opwinden van veel automatische horloges tegelijk, voor de fervent verzamelaar. Je kunt bij het merk echter ook terecht voor watchwinders met de capaciteit voor het opwinden van één of twee automatische horloges. In dit artikel besteden we onze aandacht aan een Orbita watchwinder voor één automatisch horloge, namelijk de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur zwart. Naast zwart is er voor dit model de keuze uit de kleuren blauw, bruin, groen, rood en wit. Deze watchwinder van Orbita is uitgerust met een Zwitserse motor, waarmee dit model moeiteloos ieder merk en type automatisch horloge van energie voorziet, dus ook jouw bijzondere Rolex horloge. De watchwinder doet zijn werk onder meer door deze Swiss made motor in stilte, waarmee het gebruikerscomfort van deze watchwinder heel hoog is. De watchwinder is bovendien zeer handzaam en voorzien van een longlife battery system, waardoor je ook dit model watchwinder prima in een kluis kunt bewaren. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie. Kort gezegd heb je met de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 alles in huis om jouw Rolex horloge op doeltreffende en veilige wijze van energie te kunnen voorzien. Bovendien bewaar je je horloge en watchwinder gemakkelijk in een kluis door de combinatie van eigenschappen van dit model, waarmee je met deze watchwinder kunt gaan voor optimale veiligheid. Deze watchwinder van Orbita vind je in onze collectie in onze webshop. Wij leveren de watchwinder met twee jaar garantie en overzichtelijke handleiding.

Met de hoogwaardige watchwinders die we voor je hebben beschreven, hopen we dat we je een handje op weg hebben kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor jouw Rolex horloge. Naast de genoemde drie modellen van deze bijzondere watchwindermerken, bieden wij zowel van deze merken als van andere kwaliteitsmerken op dit gebied een uitgebreide collectie watchwinders en andere horlogeaccessoires. Daarnaast vind je er ook zeer fraaie en kwalitatieve horloges van verschillende aansprekende merken. Het is dan ook voor de fanatiek verzamelaar en liefhebber van automatische Rolex horloges zeker de moeite waard een kijkje te nemen bij ons in de webshop.

Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, helpen wij je heel graag verder. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en overtuig jezelf van de uiterst hoge kwaliteit en functionaliteit van onze producten.

Laco horloges voor de horlogeliefhebber

Geplaatst op 3 april 2024 om 08:57 uur

Horloges zijn nog altijd de nummer één accessoire voor heren. Maar welk horlogemerk heeft jouw aandacht? Kies je voor een traditioneel horlogemerk of juist een nieuw merk in opkomst? Kies je voor één horloge of wil je liever een paar horloges? Dit heeft namelijk invloed op je budget, je kan jouw geld namelijk maar één keer uitgeven. We kennen allemaal de bekende horlogemerken zoals Tag Heuer, Seiko, Oris en Omega. Maar er zijn zoveel leuke en interessante horlogemerken die minder bekend zijn. Een goed voorbeeld is het Duitse horlogemerk Laco. Misschien wat minder bekend bij het grote publeik, maar zeker niet voor de echte horlogeliefhebber. Laco horloges hebben veel te bieden. Als officieel dealer van Laco brengen wij dit horlogemerk graag onder de aandacht.

Een nieuw luxe horloge kies je als moderne man met zorg en aandacht. Het is vandaag de dag tenslotte niet alleen een handig accessoire om bij de tijd te blijven, maar ook een uiting van karakter en een fashionstatement. Niet alleen het design en de uitstraling van het horloge spelen bij het maken van een keuze hierin een grote rol, ook de achtergrond en het gedachtegoed van het horlogemerk wordt veelal in de overweging meegenomen. Zo zijn er horlogemerken die op een bijzondere manier een stukje geschiedenis hebben weten te schrijven binnen de horlogerie. Bijvoorbeeld door de manier waarop het horlogemerk werd opgericht, de turbulente geschiedenis van het merk of een bepaald soort horloge waarmee een horlogemerk zijn naam op te kaart heeft weten te zetten.

Wij laten je in dit artikel graag nader kennismaken met een horlogemerk dat al bijna een eeuw actief is binnen de horlogerie en zo een indrukwekkende geschiedenis heeft weten op te bouwen. We hebben het dan over het Duitse horlogemerk Laco, dat werd opgericht in 1925. Laco is een horlogemerk dat horloges biedt met een diverse achtergrond en uitstraling, maar dat met name bekend is geworden door de fraaie pilotenhorloges die het merk produceert. Laco vervaardigt al sinds 1940 deze bijzondere pilotenhorloges en staat daar vandaag de dag nog steeds om bekend. Laco heeft daarnaast een stukje vakmanschap, hoge kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel staan, waarmee je met een horloge van Laco altijd kiest voor een betrouwbaar, degelijk en stijlvol horloge om de pols.

De collectie van het merk Laco herbergt zoals gezegd horloges uitgevoerd in verschillende uiteenlopende designs. Zo kun je bij dit merk niet alleen terecht voor retro en robuuste pilotenhorloges, maar ook voor bijvoorbeeld meer klassieke en ingetogen modellen. Bovendien biedt Laco daarnaast horloges in verschillende prijsklassen, waarmee het merk een breder publiek weet aan te spreken. Om je een duidelijk beeld van de variatie in de collectie van Laco, beschrijven we graag een tweetal modellen van het merk met een verschillend karakter. We beginnen met een klassiek en ingetogen model uit de Laco Classics serie, namelijk de Laco Classics 862064 Cottbus 40. Dit fraaie horloge is voorzien van een aansprekende lederen horlogeband in de kleur crème, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is net als de horlogeband crèmekleurig, wat zorgt voor een rustig geheel. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk van Laco (Laco 15 movement based on 9015 Miyota). Een automatisch uurwerk is afhankelijk van beweging en zal automatisch worden opgewonden wanneer je het horloge draagt. Wanneer je dit horloge niet draagt, is het aan te raden deze op te bergen in een watchwinder, waar deze alsnog van de benodigde opwinding wordt voorzien. Zo is je luxe Laco horloge altijd klaar voor gebruik. De Laco Classics 862064 Cottbus 40 is tot slot voorzien van datumaanduiding en secondewijzer. Door het rustige karakter van dit horloge is het passend bij vrijwel iedere outfit. Dit maakt je met dit model zeer flexibel. Je kunt dit horloge vinden bij ons in de webshop. Wij leveren dit model in een luxe officiële box, met handleiding en twee jaar garantie.

Een tweede model uit de collectie van Laco, die valt onder de aansprekende pilotenhorloges van het merk, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit fraaie horloge heeft een retro uitstraling, onder meer door de donkerbruine horlogeband voorzien van lichter gekleurde stiksels. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm, wat dit tot een robuust ogend horloge maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. Dit model is verder voorzien van saffierglas. Deze glassoort staat bekend als zijnde zeer sterk, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn dat er krasjes op zullen komen. Het horloge is voorzien van een mechanisch uurwerk (handmatige opwinding, Laco 01 movement) van hoge kwaliteit en is daarnaast tot 50 meter waterdicht. De Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm biedt tot slot een secondewijzer en lichtgevende indicatoren, waarmee het horloge ook in het donker goed afleesbaar is. Dit model van Laco is bij ons in de webshop te bestellen en wordt door ons geleverd in een luxe officiële box. Daarnaast bieden wij een garantietermijn van twee jaar en ontvang je het horloge met duidelijke handleiding.

Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm

Bekijk de genoemde modellen van het bijzondere merk Laco nu bij ons in de webshop. Wij bieden een mooie selectie van dit merk en helpen je bovendien graag verder bij vragen of indien gewenst met een passend advies.

Benson Compact Triple 3.BG watchwinder

Geplaatst op 1 april 2024 om 08:15 uur

Een goede watchwinder is zeker geen overbodige luxe wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst is een automatisch horloge afhankelijk van de juiste wijze van beweging voor zijn functioneren. Dit betekent dat het horloge zonder de benodigde beweging uiteindelijk stil zal komen te staan. Normaliter wordt deze beweging verzorgd door de natuurlijke bewegingen van de pols, zodat je hier eigenlijk geen omkijken naar hebt. Wanneer je je horloge niet draagt is er echter slechts één manier om stilstand van je automatische horloge te voorkomen. Dat doe je namelijk door deze te plaatsen in een passende watchwinder. Zeker wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, is dit echt een uitkomst. Een watchwinder zorgt er namelijk voor dat jouw automatische horloge of horloges (over het algemeen door middel van rotatie), alsnog worden voorzien van de benodigde beweging. Een watchwinder is dus een hele belangrijke factor wanneer we kijken naar de juiste verzorging van jouw automatische horloges en het plezier dat jij beleeft aan je horloges. Het is tenslotte zeer onwenselijk wanneer je je automatische horloge steeds opnieuw moet instellen bij stilstand. Bovendien voorkom je met een watchwinder eventuele onnauwkeurigheden in de tijdsweergave, omdat dit een gevolg kan zijn van stilstand. Al met al is een goede watchwinder dan ook een belangrijk onderdeel van de hobby van een echte liefhebber van automatische horloges te noemen.

Omdat de kwaliteit en het gebruikerscomfort van een watchwinder van groot belang zijn, is het zeker aan te raden de nodige tijd en aandacht te besteden bij het selecteren van een watchwinder. Er zijn namelijk veel verschillende soorten watchwinders op de markt, van verscheidene merken. Hierbij zijn high-end merken te vinden met de meest exclusieve designs op dit gebied, je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het Zwitserse watchwindermerk Bernard Favre. Daarnaast zijn er echter ook watchwindermerken die zeer hoogwaardige watchwinders bieden met een stijlvolle uitstraling, tegen een meer aantrekkelijke prijs. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een merk dat onder deze noemer valt. We hebben het dan over het merk Benson. Benson is een watchwindermerk dat afkomstig is uit Nederland. Benson biedt een collectie watchwinders waarbij niet alleen de hoge kwaliteit en scherpe prijzen opvallen, maar ook het elegante design en het hoge gebruikerscomfort. Met een watchwinder van Benson kies je daarom niet alleen voor kwaliteit en stijl, maar ook voor het beste voor jouw portemonnee. Benson biedt bovendien niet alleen watchwinders voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor meerdere automatische horloges tegelijk. Hiermee kan niet alleen de liefhebber met een aantal automatische horloges bij het merk terecht, maar ook de fervent verzamelaar.

We hebben een watchwinder uit de collectie van Benson geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Het gaat om de Benson Compact Triple 3.BG watchwinder. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges en is daarmee uitermate geschikt voor de liefhebber met 3 of 4 automatische horloges in het bezit. Dit specifieke model is gemaakt van hout en in zijn geheel zwart van kleur, met goudkleurige accenten. Deze combinatie geeft deze watchwinder een stijlvolle en luxe uitstraling. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere elegante uitvoeringen, waarmee Benson zijn pijlen richt op een breder publiek. De watchwinder is uitgerust met speciale flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de houders kan worden geplaatst. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die probleemloos de opwinding van ieder merk of type automatisch horloge verzorgen. Zij doen bovendien hun werk in stilte en op energiezuinige wijze, wat het gebruikerscomfort van deze watchwinder zeker ten goede komt. De watchwinder beschikt ook over een modern touchscreen, waarmee je in een handomdraai de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk kunt wijzigen. Daarnaast biedt dit model een ingebouwde LED verlichting, waarmee je gedurende de gehele dag een goed zicht op jouw horloges hebt. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De overwind protectie zorgt voor bescherming van jouw automatische horloges tegen overspanning. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een handige powerwinding functie, waarmee je jouw automatische horloges in een kortere tijd kunt opwinden. De energievoorziening van deze watchwinder van Benson verloopt middels netstroom met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Wil je de Benson Compact Triple 3.BG watchwinder na het lezen van dit artikel graag bestellen? Dan kun je dit doen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model en vele andere fraaie designs van het merk Benson wereldwijd met een garantie van 2 jaar een duidelijke handleiding. Er is dan ook altijd wel een Benson watchwinder in onze webshop te vinden die bij jou en je automatische horloges past.

Eone Time horloges - prachtige designhorloges

Geplaatst op 26 maart 2024 om 11:05 uur

Er zijn ontzettend veel gewone horloges, maar voor bijzondere horloges hoef je toch niet lang te zoeken. Er zijn verschillende horlogemerken die zich onderscheiden met hun design en materiaalkeuze. Eone Time uit de Verenigde Staten is zo’n bijzonder horlogemerk. In dit artikel leggen we uit waarom.

Voor zowel de kenner op het gebied van hoogwaardige horloges, als diegene die niet zoveel met luxe horloges heeft, is het bekend dat Zwitserland wereldwijd hét land van de luxe horloges genoemd mag worden. In Zwitserland zijn tal van horlogemerken te vinden die hoogwaardige en fraaie horlogedesigns weten te bieden, van de welbekende Swiss made kwaliteit. Met een horloge van Zwitserse komaf, zit je dus als liefhebber van stijlvolle luxe horloges altijd goed. Toch is het zonde wanneer je je bij de aanschaf van een nieuw horloge enkel blindstaart op horloges uit Zwitserland. Er zijn door de hele wereld namelijk toonaangevende horlogemerken te vinden, die unieke en elegante horloges bieden, van bovendien zeer goede kwaliteit.

Eone Time Bradley Element Black

Wij stellen je in dit artikel graag voor aan een echt pareltje op dit gebied. We hebben het dan over een aansprekend horlogemerk, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk Eone Time is namelijk op verschillende gebieden absoluut uniek ten noemen. Het begint al bij de bijzondere wijze van oprichting van dit merk. De oprichting van Eone Time is namelijk tot stand gekomen door het starten van een Kickstarter campagne in 2013. Hierbij werd een bedrag opgehaald dat wel 15x zo hoog was als het eigenlijke doel. Het tweede aspect dat het merk Eone Time uitzonderlijk maakt, is de reden waarom het horlogemerk werd opgericht. Hyungsoo Kim is de oprichter van het merk en ontwikkelde de ambitie horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap. Deze ambitie kwam voort uit de ervaringen die hij had met een vriend met een visuele beperking. Hierdoor kwam hij er namelijk achter dat de keuzevrijheid voor mensen met een visuele beperking zeer klein was als het ging om fraaie horloges. We kunnen hiermee stellen dat het merk Eone Time eigenlijk is ontstaan uit vriendschap, wat het horlogemerk nog eens een extra vleugje charme geeft.

De designs binnen de collectie van Eone Time zijn uitzonderlijk, zowel wat betreft uitstraling als functionaliteit. Het eerste ontwerp van het merk, de Eone Time Bradley, is absoluut ‘one of a kind’ te noemen. Met dit ontwerp heeft Hyungsoo Kim zijn doel weten te bereiken, om elegante horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap.. Het Eone Time Bradley horloge is namelijk zo ontworpen, dat het gemakkelijk op gevoel kan worden afgelezen, maar daarnaast ook gewoon zoals ieder ander horloge. Bovendien is het design absoluut stijlvol en elegant, waardoor ook mensen met een visuele handicap een horloge kunnen dragen met een trendy en smaakvol karakter. De Eone Time Bradley is daarnaast verkrijgbaar in verscheidene varianten, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit modellen met een horlogeband van edelstaal, leder of canvas. Voor dit artikel hebben we twee specifieke modellen uit de collectie van Eone Time voor je geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen. We beginnen graag met de Eone Time Bradley Canvas Crimson.

De Eone Time Bradley Canvas Crimson is een model voorzien van een canvas horlogeband in een aansprekende kleur rood. Dit horloge sluit met een doornsluiting. De Eone Time Bradley Canvas Crimson is verder voorzien van een horlogekast gemaakt van titanium. Dit is een materiaalsoort van zeer hoge kwaliteit, die bovendien erg licht in gewicht is. Dat zorgt ervoor dat dit horloge van Eone Time zeer comfortabel te dragen is. De horlogeplaat van het horloge is grijs van kleur, wat mooi combineert met de rode horlogeband. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een uiterst betrouwbare en punctuele weergave van de tijd. Het horloge is tot slot tot 30 meter waterdicht. Je kiest met de Eone Time Bradley Canvas Crimson kort gezegd voor een zeer hoogwaardig horloge, dat om iedere pols een echte eyecatcher te noemen is.

Een tweede uiterst fraai Eone Time Bradley design, is de Eone Time Bradley Element Black. Dit horloge heeft met zijn horlogeband van edelstaal PVD en prachtige wijzerplaat weer een geheel andere uitstraling dan het voorgaande model. De edelstalen horlogeband is zwart van kleur en sluit met een vouwsluiting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je goed beschermd bent tegen verlies van je horloge, maar geeft het horloge daarnaast ook een erg luxe uitstraling. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Ook dit model is voorzien van een hoogwaardig Swiss made uurwerk en is tot 30 meter waterdicht. Al met al weer een zeer fraai voorbeeld van een uniek exemplaar uit de collectie van Eone Time.

Van vele klanten die een Eone Time horloge bij ons hebben gekocht krijgen we erg goede feedback over de horloges van dit merk. Ze geven aan dat het originele concept qua tijdwaarneming in combinatie met het fraaie design ze erg aanspreekt.

Wanneer je graag een Eone Time horloge wilt bestellen, kun je dit gemakkelijk en veilig doen bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk daarom nu ons mooie aanbod Eone Time horloges in de webshop!

Locman Montecristo horloges

Geplaatst op 19 maart 2024 om 11:41 uur

Italië is het land van Ferrari, pizza, de Romeinen en het heerlijke klimaat. Het is een land met verschillende prachtige stranden, steden en vergeet ook niet de natuur. Jaarlijks gaan veel Nederlanders op vakantie naar Italië. Maar wist jij dat Italië ook diverse leuke horlogemerken herbergt? Sinds enige jaren werken wij samen met Locman, als officieel dealer. Het horlogemerk Locman is een aansprekend horlogemerk dat prachtige horloges produceert tegen aantrekkelijke prijzen.

Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN

In dit artikel schrijven we over Locman horloges. Dit prachtige horlogemerk biedt een collectie van zeer leuke horloges van prima kwaliteit. Laten we eens inzoomen op dit horlogemerk.

De horloges van het merk Locman worden ontworpen en geproduceerd op het Italiaanse eiland Elba, waar de ‘roots’ van dit merk eveneens te vinden zijn. In 1986 werd door Marco Mantovani samen met Fulvio Locci het ontwerpbedrijf voor grote horlogehuizen ‘Locman’ opgericht. Later werd dit een horlogeproductiebedrijf voor derden. In 1987 ging Locman het partnerschap aan met Genisi (een historische Milanese horlogefabriek). Vanaf dit moment had Locman de mogelijkheid hoogwaardige horloges te produceren tegen een scherpe prijs, door de samenwerking aan te gaan met Italiaanse arbeidskrachten. De uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van Locman, is dan ook een belangrijk voorbeeld van één van de kenmerkende eigenschappen van het merk. Locman kon nu horloges ontwerpen en produceren onder eigen merk. Hiermee stond het merk aan de voet van een groot succes, het wist het populairste horlogemerk van het land te worden. Bovendien heeft Locman de rechten tot de productie van horloges voor het Italiaanse leger weten te verkrijgen. Dit is een grote blijk van vertrouwen in de horloges van het merk, aangezien de horloges voor het leger uiteraard zeker tegen een stootje moeten kunnen.

De Locman horloges binnen de collectie zijn dan ook robuust, degelijk en zeer betrouwbaar, met aan de andere kant een zeer aansprekend design. De horloges van Locman worden vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen. Je kunt hierbij denken aan edelstaal, titanium en carbon fibre. Titanium is niet alleen een uiterst hoogwaardige materiaalsoort, maar daarnaast ook licht in gewicht. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de vliegtuigindustrie. Carbon fibre is een materiaal dat zeer sterk is en daarnaast ook een sportieve en stoere uitstraling heeft. Binnen de collectie van Locman zijn met name de Montecristo modellen zeer populair. Wij vertellen je in dit kader graag meer over een tweetal Montecristo designs afkomstig uit de collectie van Locman.

Het eerste Locman design waarover we je graag meer vertellen, is de Locman Montecristo Classic 0511BLBLFWH0SIB. Dit fraaie horloge is voorzien van een blauwe rubberen horlogeband die sluit met een doornsluiting. In combinatie met de lichtgewicht titanium horlogekast, maakt dat dit horloge zeer comfortabel te dragen. Je voelt nauwelijks dat je een horloge om hebt. De horlogekast is 13 mm dik en heeft een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van het horloge is klassiek blauw van kleur, mooi passend bij de horlogeband. Het saffierglas waarvan dit horloge is voorzien, is uiterst sterk en daardoor niet erg bevattelijk voor krasjes of andere beschadigingen. Het hart van de Locman Montecristo Classic 0511BLBLFWH0SIB wordt gevormd door een automatisch uurwerk van zeer hoge kwaliteit. Dit uurwerk is gedeeltelijk zichtbaar aan de achterkant van het horloge, wat voor de echte liefhebber zeker zijn charme heeft. De Locman Montecristo Classic 0511BLBLFWH0SIB is tot slot voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is tot 100 meter waterdicht. Dit horloge is bij ons te bestellen in de webshop en wordt geleverd in een zeer fraaie luxe horlogedoos. Daarbij ontvang je 2 jaar garantie en natuurlijk een handleiding.

Een tweede Montecristo model waarover we je graag meer willen vertellen, is de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN. Dit horloge heeft een meer klassieke uitstraling dan het voorgaande sportieve model. Het horloge is voorzien van een bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De kleur van de horlogeband combineert zeer mooi met de rosékleurige horlogekast die is gemaakt van edelstaal en titanium. De horlogekast van de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN heeft een dikte van 16mm en een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur. Ook dit horloge is voorzien van het sterke saffierglas. Verder is dit model tot 100 meter waterdicht. De basis van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk. Verder beschik je met de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie. De Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN is bij ons als officieel dealer natuurlijk verkrijgbaar in de webshop. Wij leveren dit model van Locman in een luxe officiële box, met handleiding en twee jaar garantie.

Met de twee bovengenoemde modellen van Locman, hebben we je laten zien dat er wat betreft uitstraling verschillende mogelijkheden zijn binnen de collectie van het merk. Bovendien valt het gebruik van hoogwaardige materialen op en zijn de horloges van Locman zeer betrouwbaar en functioneel. Met de aanschaf van een Locman horloge kies je bovendien niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk de mogelijkheden nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet! Hiermee ben je altijd bij de tijd en kies je voor een horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit, of het nu een meer casual outfit is of een chique pak.

BensonTrade is officieel dealer van Locman horloges. Elk horloge leveren wij in de originele verpakking met handleiding en 2 jaar garantie. Wij hebben een groot deel van de Locman collectie op voorraad en als we een horloge niet op voorraad hebben dan kunnen we het snel vanuit Italië geleverd krijgen.

Ben jij op zoek naar een Locman horloge? Bekijk snel de actuele collectie Locman horloges.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 12 maart 2024 om 14:29 uur

Een fraai horloge is behalve een manier om bij de tijd te blijven ook een sieraad en fashion statement te noemen. Vandaag de dag worden luxe horloges door mannen dan ook met de grootste zorg en aandacht geselecteerd. Bovendien zijn er steeds meer mensen die meer dan één horloge in het bezit hebben, om zodoende te kunnen afwisselen. Aan de andere kant zijn er dan ook nog de fervent verzamelaars, die een gehele collectie luxe horloges in het bezit hebben.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Bij de aanschaf van een luxe horloge is er de keuze uit mechanische-, quartz- en automatische horloges. Daarbij functioneert een mechanisch horloge door middel van handmatige opwinding, een quartz horloge is werkzaam op batterij en het automatische horloge heeft beweging nodig om te kunnen functioneren.

Wanneer je in het bezit bent van één of meer automatische horloges, is de aanschaf van een passende watchwinder onvermijdelijk. Op het moment dat je het horloge niet draagt, plaats je deze in de watchwinder. Deze zorgt er dan voor dat het horloge de benodigde beweging krijgt waardoor deze wordt opgewonden. Wanneer je je automatische horloge niet in een goede watchwinder zou plaatsen wanneer je het niet draagt, zou deze op den duur stil komen te staan. Dit betekent in de eerste plaats dat je je automatische horloge opnieuw moet instellen. Zeker wanneer je een horloge met meerdere functies hebt (denk aan bijvoorbeeld een GMT functie of maanfase indicatie) levert dit onnodig frustratie op. Daar komt nog bij dat stilstand jouw automatische horloge minder nauwkeurig kan maken. Dit wil je zeker als echte liefhebber van automatische horloges dan ook te allen tijde voorkomen.

Wanneer je een goede watchwinder wilt gaan aanschaffen, heb je hierbij de keuze uit watchwinders voor bijvoorbeeld één of twee automatische horloges, watchwinders voor een gehele verzameling automatische horloges en dan nog van alles daar tussenin. Afhankelijk van het aantal automatische horloges dat je in bezit hebt, of nog graag wilt aanschaffen, maak je hierin een passende keuze. Op het gebied van merk en kwaliteit, maar ook wat betreft prijs, is er heel veel mogelijk. Zo zijn er de goedkope Aziatische watchwinders van matige kwaliteit, watchwinders van gerenommeerde merken in de hogere prijsklasse, maar ook merken die qua prijs de middenklasse vertegenwoordigen.

Ook de bekende high-end merken bieden in de meeste gevallen watchwinders van hoge kwaliteit, tegen een scherpere prijs. Deze watchwinders zijn dan eenvoudiger vormgegeven, maar zijn wel van topkwaliteit. Een mooi Zwitsers merk dat zowel meer luxe als meer eenvoudige modellen in de collectie voert, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat wereldwijd goed bekend staat. De watchwinders van dit merk vallen onder meer op door de kubusvormige designs en compacte vormgeving. Daarnaast zijn de watchwinders van Swiss Kubik allen voorzien van hoogwaardige Swiss made motoren, waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders met ruimte voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Hiermee weet Swiss Kubik een breed publiek te bedienen. Voor dit artikel hebben we een specifieke watchwinder van Swiss Kubik voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. We hebben het dan over de Swiss Kubik Aluminium Carbon.

De Swiss Kubik Aluminium Carbon is een watchwinder met de capaciteit om een enkel automatisch horloge mee op te kunnen winden. Dit maakt deze watchwinder geschikt voor de liefhebber met één of twee automatische horloges in het bezit. Dit model valt onder de luxere varianten binnen de collectie van Swiss Kubik. De watchwinder is gemaakt van aluminium en wat betreft het exterieur uitgevoerd in een carbon look. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik is het design van deze watchwinder zeer compact en kubusvormig. Dit maakt deze watchwinder een zeer geschikte keuze wanneer je hem bijvoorbeeld gemakkelijk wilt kunnen meenemen naar kantoor of op (zaken)reis. Ook wanneer je niet veel plaats hebt, is deze watchwinder ideaal.

De Swiss Kubik Aluminium Carbon functioneert daarnaast op batterijen, waardoor je dit model ook prima in een kluis kunt bewaren. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, waarmee je op energiezuinige en stille wijze ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie kunt voorzien. De watchwinder is verder instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting, waardoor je de instellingen kunt aanpassen naar de behoeften van jouw automatische horloge. Tot slot is deze watchwinder ook voorzien van een overwind protectie, waarmee jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning.

Je kunt de Swiss Kubik Aluminium Carbon gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop bestellen. Wij bieden bovendien nog vele andere fraaie en hoogwaardige modellen van dit vooruitstrevende watchwindermerk. De watchwinders van Swiss Kubik worden door ons geleverd met maar liefst drie jaar garantie en duidelijke handleiding.

Van Speyk horloges

Geplaatst op 5 maart 2024 om 14:40 uur

Wat is er nu leuker dat je als liefhebber of verzamelaar zijnde van luxe horloges een fraai horloge van Nederlandse bodem in je bezit krijgt? Want niet alleen in Zwitserland en Duitsland maar ook in Nederland zijn horloges van internationale allure te vinden.

Indien je nog niet bekend bent met dit bijzondere horlogemerk, stellen we je graag voor aan het Nederlandse horlogemerk Van Speyk. Van Speyk is een horlogemerk dat hoge kwaliteit, een uiterst fraai design en een stukje Nederlandse geschiedenis met elkaar weet te verenigen.

De naam Van Speyk komt van een nationale held uit de Nederlandse historie, Jan Carel van Speyk. Dit was destijds een luitenant bij de Nederlandse marine, die als bijnaam ‘de schrik der roovers’ kreeg. Van Speyk was in eerste instantie opgeleid als kleermaker, maar blijkt uiteindelijk een zeeman in hart en nieren. Van Speyk was actief tijdens verscheidene gevechts- en handelsmissies en wist daarnaast het zogenaamde ‘ridderkruis der vierde klasse van de Militaire Willems-Orde’ te verkrijgen.

Op 5 februari 1831 was van Speyk in de Antwerpse haven om scheepsladingen te onderzoeken toen hij in de problemen kwam, doordat er een groep woedende arbeiders op zijn kanonneerboot stapte. Van Speyk weigerde zich over te geven en liet het schip ontploffen door een brandende sigaar in een vat buskruit te gooien. Hiermee stierf hij als nationale held. Deze combinatie van een stukje legendarische Nederlandse geschiedenis en nationale trots, is precies wat het merk Van Speyk heeft willen vangen in de collectie horloges van het merk. Daarbij heeft men bij Van Speyk steeds de ambitie gehad hoogwaardige luxe horloges te produceren in een fraai design, die tegelijkertijd betaalbaar blijven. Hiermee is het merk Van Speyk toegankelijk voor een breed publiek en daarmee aantrekkelijk voor vele liefhebbers van mooie horloges van kwaliteit.

Binnen de collectie van Van Speyk is er ruimte voor zowel stoere en robuuste modellen, als meer ingetogen en klassieke designs. Dit maakt dat liefhebbers met een verschillende persoonlijke voorkeur terecht kunnen bij dit vooruitstrevende merk. Wij vertellen je graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit de collectie van Van Speyk, waarmee wij direct ook de diversiteit binnen de collectie aantonen. Een eerste model waar we je graag nader kennis mee laten maken, is de Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR. Dit is een horloge geschikt voor de echte sportieveling, met niet alleen een sportieve, maar ook een stoere uitstraling. Het horloge is voorzien van een robuuste horlogeband van edelstaal, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en doorsnede van 42mm, wat het robuuste karakter van dit horloge nog eens benadrukt. De wijzerplaat van dit horloge is blauw van kleur en voorzien van zowel witte als gele accenten. Het horloge is daarnaast voorzien van zeer sterk saffierglas, waarmee krasjes of andere beschadigingen op het glas niet snel zullen voorkomen. De Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het bekend merk Miyota. Het horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit bijzondere horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Bovendien is het horloge uitgerust met een verschroefde bodem en draaibare bezel. Kort gezegd is dit een zeer fraai horloge die met zijn uitgebreide lijst aan pluspunten zeker veel liefhebbers zal weten aan te spreken.

Een ander fraai model uit de collectie van Van Speyk, is de Van Speyk Holland CW11.ZL. Dit is een mooi voorbeeld van een meer ingetogen en klassiek model uit de collectie van Van Speyk. Het horloge is voorzien van een prachtige lederen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Ook dit horloge is voorzien van saffierglas. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, met daarop een dag-/nacht indicator als fraai detail. Samen met het reliëf accent op de wijzerplaat, maakt dit van dit horloge een echte eyecatcher. Dit design is eveneens voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. De fraaie glazen bodem zorgt ervoor dat je het uurwerk daadwerkelijk in gang kunt zien, speciaal voor de echte liefhebber. Verder valt de fraaie afwerking van dit horloge op. Zo is het Van Speyk logo te vinden op de horlogeband, de horlogekast en de rotor. Daarnaast is het horloge afgewerkt met blauwe schroeven. Kortom, opnieuw een pareltje uit de collectie van Van Speyk, met weer een geheel andere uitstraling dan het eerder genoemde design.

Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR

Binnenkort zal Van Speyk een nieuwe collectie presenteren met hoogwaardige horloges met Zwitserse uurwerken. Het merk zal een nieuwe website presenteren waarop alle nieuwe modellen uitgebreid te zien en te bestellen zijn. Ben je benieuwd geworden? Houdt de Van Speyk website goed in de gaten: www.vanspeyk-watches.com

Je vindt de huidige collectie van Van Speyk bij ons in de webshop. Wij leveren deze horloges in een luxe officiële box, met minimaal 1 jaar garantie en handleiding.

Bekijk nu de collectie van Van Speyk in onze webshop en wie weet draag jij binnenkort een prachtig Van Speyk horloge.