Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Benson Watch etui Black Series 1 Black

Geplaatst op 9 juli 2023 om 07:03 uur

Een luxe horloge betekent over het algemeen meer dan alleen een handig en stijlvol accessoire om de tijd te meten. Zo neemt de moderne man over het algemeen de tijd om met aandacht een passend horloge uit te zoeken. Daarbij kan het horlogemerk zelf een rol spelen, natuurlijk de uitstraling en kwaliteit van het horloge, maar ook bijvoorbeeld het verhaal achter het horloge of horlogemerk. Daarnaast kan een fraai horloge natuurlijk een erfstuk zijn, wat betekent dat het horloge ook een emotionele lading draagt.

Een herenhorloge fungeert naast accessoire en sieraad bovendien ook als een soort statussymbool. Omdat een luxe horloge voor de meeste mannen een emotionele waarde heeft en daarnaast bovendien vaak kostbaar is, zal er meestal met grote zorg mee worden omgegaan. Dat betekent dan ook dat je je horloge graag op een veilige plaats opbergt.

Wanneer je je horloge bijvoorbeeld mee wilt nemen op reis geldt dit natuurlijk ook. Voor een automatisch horloge kun je daarvoor gebruik maken van een watchwinder, die direct ook voorziet in de opwindingsbehoefte van het horloge. Voor een quartz horloge of een mechanisch horloge is een horlogebox of horloge etui dan weer heel geschikt. Het is belangrijk bij de keuze voor een horlogebox of -etui te kiezen voor kwaliteit. Een horlogebox of -etui van kwaliteit zorgt namelijk voor de optimale bescherming van jouw luxe horloge of horloges, zodat je niet bang hoeft te zijn voor beschadiging onderweg of wanneer je ze gewoon thuis opbergt.

Wij laten je in dit kader graag nader kennismaken met het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een fraaie en uitgebreide collectie watchwinders en horlogeboxen en -etuis van topkwaliteit. Daarbij staat Benson bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, waardoor je tegen een aantrekkelijke prijs een hoogwaardig accessoire voor jouw luxe horloge of horloges kunt aanschaffen bij het merk.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek product uit een zeer luxe lijn horloge-etuis van Benson. We hebben het dan over de Benson Watch etui Black Series 1 Black. Dit horloge-etui is geschikt voor het opbergen van één horloge. Wanneer je je horloge zorgvuldig hebt uitgezocht op uitstraling, techniek en materiaalgebruik, zul je ook graag een bijpassend etui willen aanschaffen. Dat heeft Benson goed begrepen. Het merk heeft met deze horloge-etuis namelijk gekozen voor een zeer luxe design, dat ieder luxe horloge complimenteert. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is gemaakt van uiterst hoogwaardig Italiaans leder met een zeer luxe uitstraling. Het etui is uitgevoerd in de kleur zwart. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt. Dit komt dan ook tot uiting in de sublieme afwerking en het oog voor detail. Het horloge-etui is bovendien compact vormgegeven, zodat je deze gemakkelijk met je mee kunt nemen op reis. Hierin zit jouw horloge helemaal veilig opgeborgen tegen beschadiging of onnodige slijtage. Aan de binnenkant is de Benson Watch etui Black Series 1 Black namelijk bekleed met een zachte grijskleurige stof. Deze zorgt ervoor dat jouw horloge onbeschadigd blijft. Doordat dit etui bovendien geheel af te sluiten is met de fraaie rits, weet je zeker dat je je horloge niet uit het etui zult kunnen verliezen.

Benson Watch etui Black Series 1 Black

De Benson Watch etui Black Series 1 Black blinkt uit door de zorg en aandacht die eraan is besteed. Deze etuis worden door een echte vakman vervaardigd en dit is dan ook te zien. Daarbij is er enkel gekozen voor de beste materialen en een fraai bijpassend stiksel. Jouw luxe horloge verdient tenslotte een opbergplaats waar met evenveel passie en aandacht voor detail aan is gewerkt als aan het horloge zelf. De Benson Watch etui Black Series 1 Black is gemaakt voor het opbergen van een enkel horloge, maar er zijn binnen deze serie etuis van Benson genoeg andere mogelijkheden voor het opbergen van meerdere horloges tegelijk. Zo biedt Benson hetzelfde model aan voor het opbergen van twee of vier luxe horloges. Daarnaast zijn de horloge-etuis behalve in het zwart ook verkrijgbaar in de kleuren camel en donkerbruin. Zo is er voor iedere trotse horlogebezitter wel een passend horloge-etui van het merk beschikbaar. Wanneer jij een veilige en tegelijkertijd stijlvolle opbergplaats zoekt voor jouw automatische horloge, is de Benson Watch etui Black Series 1 Black absoluut een uitstekende keuze. Zeker doordat deze horloge-etuis veel waar bieden voor hun geld. Je kunt het horloge etui tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder daarvoor te hoeven inleveren op de kwaliteit.

Wanneer je de Benson Watch etui Black Series 1 Black of één van de andere modellen binnen de Benson Watch etui Black Series wilt bestellen, dan kun je dit doen bij ons in de webshop. Je bestelt hier snel, gemakkelijk en met een vertrouwd gevoel! De Benson Watch etuis uit de Black Series worden door ons geleverd in een kartonnen verpakking met een garantie van twee jaar. Kies nu voor de meest stijlvolle en veilige opbergplaats voor jouw luxe horloge of horloges, kies voor Benson!

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

Geplaatst op 2 juli 2023 om 09:00 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges van plan om een watchwinder aan te schaffen? Dat is zeker een waardevolle investering! Met een watchwinder van goede kwaliteit voorkom je namelijk stilstand van jouw automatische horloge. Je wilt tenslotte niet dat je jouw automatische horloge steeds opnieuw moet instellen, of dat er onnauwkeurigheden in de tijdsweergave ontstaan. Maar hoe vind je de beste watchwinder voor jouw horloge en binnen jouw budget? Onze stelregel is dat een instapmodel watchwinder voor één horloge van goede kwaliteit begint vanaf 249,00 euro.

Benson Compact Aluminium 1 White

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw horloge, hebben wij een mooi voorbeeld van een merk voor je dat hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Het Nederlandse merk Benson watchwinders heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het automatische horloge en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder. Hierdoor weet men bij Benson exact wat de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges nu eigenlijk precies verwacht van een goede watchwinder.

Benson heeft dan ook een uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders op de markt gebracht, waarmee het merk menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet aan te spreken. Dit komt niet alleen door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, maar ook door de aansprekende designs en het hoge gebruikerscomfort dat de watchwinders van Benson bieden. Of je nu 1, 2, 4, 6, 8 of meer automatische horloges in het bezit hebt, Benson biedt de beste wijze van opwinding voor jou! Met een gevarieerde collectie watchwinders met een diverse capaciteit, is er namelijk altijd wel een watchwinder die passend is voor jouw situatie.

Als je specifiek op zoek bent naar een watchwinder voor de opwinding van één automatisch horloge, lees dan vooral verder. Wij vertellen je namelijk graag meer over een model uit de collectie van Benson met ruimte voor één horloge. We hebben het dan over de Benson Compact Aluminium 1 White. Deze watchwinder is ideaal als je één of twee automatische horloges in het bezit hebt en weinig ruimte beschikbaar hebt om ergens neer te zetten. Daarnaast is dit de perfecte keuze als je een model zoekt dat je gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor of bijvoorbeeld op (zaken)reis. De Benson Compact Aluminium 1 White behoort tot de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Deze watchwinder is dan ook nieuw op de markt. Dit model is kubusvormig en gemaakt van aluminium. Aluminium is niet alleen sterk, maar ook licht. Hierdoor is dit model zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur wit, wat de watchwinder een moderne en tijdloze uitstraling geeft. Dit model is daarnaast ook verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, blauw en zwart. Het interieur van de watchwinder is zwart, wat bij dit model een fraai contrast oplevert.

De Benson Compact Aluminium 1 White is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor. Deze biedt een mooie combinatie van kwaliteit, gebruikerscomfort en betaalbaarheid. Deze Japanse motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat de Benson Compact Aluminium 1 White instelbaar is wat betreft het aantal omwentelingen per dag en de draairichting, kun je jouw automatische horloge precies de juiste wijze van opwinding bieden. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Deze watchwinder kan worden gebruikt met behulp van een adapter, maar kan ook functioneren op batterijen. Op deze manier kun je zonder adapter tot wel 6 à 9 maanden met je watchwinder vooruit. De Benson Compact Aluminium 1 White biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een mooie extra. We hebben het dan over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloge desgewenst in de schijnwerpers kunt zetten. Dit maakt deze watchwinder extra geschikt wanneer je je horloge graag fraai wilt kunnen presenteren.

Al met al biedt Benson met de Benson Compact Aluminium 1 White een moderne en compact vormgegeven watchwinder waarmee je zeer flexibel bent. Plaats hem in de slaapkamer of werkkamer, of neem hem gemakkelijk mee naar kantoor of op zakenreis. Ook plaatsen in een kluis is een prima optie. Alles is mogelijk! Je kiest met deze watchwinder bovendien voor betaalbare kwaliteit, waardoor je nooit meer zorgen hebt over stilstand van je automatische horloge en tegelijkertijd toch lief bent voor je portemonnee.

Je bestelt de Benson Compact Aluminium 1 White en alle andere fraaie watchwinders van Benson bij ons in de webshop. Indien gewenst voorzien wij je graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. De Benson Compact Aluminium 1 White wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij leveren bovendien wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig met verschillende betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard, Paypal en gewone bankoverschrijving.

Bestel daarom nu met een goed gevoel jouw watchwinder van het merk Benson en maak je ook nooit meer zorgen om stilstand van jouw automatische horloge!

Hint: Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 24 juni 2023 om 11:16 uur

Luxe horloges nemen vandaag de dag een steeds belangrijkere plaats in, in het leven van de moderne man. Niet alleen is een fraai horloge een handige accessoire voor tijdmeting, daarnaast vervult een horloge van kwaliteit nog verschillende andere functies. Zo is een horloge met een aansprekend design een sieraad voor de man. Het maakt een outfit helemaal compleet.

Elysee Ocean Pro Ceramic 80581

Er zijn mannen die verschillende horloges in het bezit hebben, om het horloge met de outfit te kunnen afstemmen. Er zijn echter ook talloze tijdloze designs op de markt die met verschillende soorten kledij kunnen worden gecombineerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zakelijke of meer casual outfit. Naast de functie van de weergave van de tijd en de functie van sieraad, kan een kwalitatief horloge bovendien dienen als statussymbool of collectors item. Wanneer je als man op zoek gaat naar een fraai horloge dat passend is bij jouw persoonlijke stijl en karakter, zijn er verscheidene mooie en aantrekkelijke horlogemerken om uit te kiezen. Daarbij staan de Zwitserse horlogemerken zeer goed bekend, maar ook Duitsland biedt tal van horlogemerken die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat in deze categorie valt, is het merk Elysee. Elysee werd opgericht in 1920 door de horlogemaker Jacques Beaufort en kent zodoende een lange historie. Het allereerste horloge dat werd uitgebracht door Elysee, betrof een uiterst luxe dameshorloge. Het design was gemaakt van massief goud en bezet met edelstenen. Jacques Beaufort deed het horlogemerk over aan de Duitse zakenman Reiner Seume in 1992, waarna het bedrijf een andere koers begint te varen. Eerst richt men zich op de Duitse markt, om pas later zijn pijlen te richten op verschillende andere Europese landen. De historische autosport gaat een rol spelen bij de ontwerpen van Elysee en het merk weet later zijn naam te verbinden aan mensen als Graf Berghe von Trips en Juchen Mass.

Vandaag de dag is Elysee niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Het merk biedt een fraaie collectie hoogwaardige horloges met een diverse uitstraling. Zo kun je bij Elysee terecht voor modellen met een klassiek karakter, maar ook voor de meer sportieve en stoere modellen. De horloges van Elysee zijn van de beste kwaliteit. Het merk mag dan ook niet voor niets het ‘made in Germany label’ voeren. Dit label garandeert een hoge kwaliteit en om dit label te mogen voeren moeten horlogemerken aan verschillende strenge eisen en voorwaarden voldoen. Elysee is zeer betrokken geweest bij het opstellen van de richtlijnen hiervoor, welke in 2013 zijn vastgelegd. Het merk is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van hun producten. Met een Elysee horloge kies je dan ook altijd voor een stuk dat is vervaardigd uit de beste materialen en voorzien van de meest moderne technieken. BensonTrade is al vele jaren officieel dealer van Elysee horloges. Wij verkopen dit horlogemerk met veel plezier omdat we van onze klanten horen dat de horloges veel kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs. Ze zijn ook enthousiast over de designs en het kleurgebruik van de horloges. Je hebt al snel het gevoel dat het horloge veel meer waard is dan het heeft gekost.

We vertellen je in dit artikel graag meer over twee specifieke horloges van het merk Elysee. Het eerste horloge dat we hierbij benoemen is een design met een sportief en robuust karakter, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het model is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer overzichtelijk. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat zeer goed bekend staat. Dit design van Elysee is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko. Daarnaast biedt het horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De fraaie draaibare bezel maakt het plaatje compleet. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Het tweede horloge afkomstig uit de collectie van Elysee die we graag even benoemen, is de Elysee The Signature 80662. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 die we hiervoor genoemd hebben. Dit design is net zo stijlvol, maar heeft een klassiek karakter. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van eveneens rosékleurige accenten. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot 30 meter waterdicht. Dit model van Elysee is uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van een batterij. Het horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en chronograaf functie.

De twee genoemde Elysee horloges zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod Elysee modellen. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardig en stijlvol horloge, ben je bij ons in de webshop dan ook op het juiste adres. Bekijk dus nu onze collectie Elysee horloges en wellicht draag jij deze zomer een fraai horloge van dit Duitse horlogemerk.

Als officieel dealer leveren wij alle Elysee horloges met minimaal 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Al onze horloges zijn 100% authentiek, nieuw en worden ingekocht bij het betreffende merk zelf of bij hun officiële distributeur. Op deze wijze kunnen wij de beste horloges en service leveren.

Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB horloge

Geplaatst op 19 juni 2023 om 07:47 uur

Veel Zwitserse en Duitse horlogemerken zijn wereldwijd bekend. Toch vind je ook hele fraaie horlogemerken in andere landen. Zo is Italië een land dat verschillende bijzondere horlogemerken heeft, die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn.

Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB

Het populairste horlogemerk uit Italië, is het merk Locman. Dit exclusieve horlogemerk is opgericht door Marco Montovani. Hij werd geboren op Marina di Campo, op het Italiaanse eiland Elba. Marco Montovani richtte in 1986 Locman op, samen met Fulvio Locci. Het bedrijf was in eerste instantie een ontwerpbedrijf voor grote Zwitserse horlogehuizen, maar werd later een horlogeproductiebedrijf voor derden. Locman vond in 1987 een partner in Genesi. Dit was een historische Milanese horlogefabriek. Zij werkten met Italiaanse ambachtslieden, die goedkoper waren dan de Zwitserse. Toch hoefde hiervoor niet ingeleverd te worden op de kwaliteit.

Het eerste horloge dat Locman in eigen naam uitbracht, werd geboren in 1988. Het horloge was volledig handgemaakt en vervaardigd uit onder meer goud en prachtig hout, afkomstig van- en kenmerkend voor het eiland Elba. Door de jaren heen weet Locman steeds opnieuw te innoveren en de ontwikkeling op te zoeken. De horloges van Locman vandaag de dag zijn nog steeds van topkwaliteit. Het merk weet bovendien met andere merken te concurreren, doordat het in staat is een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Een Locman horloge is dan ook een combinatie van hoogwaardige materialen, moderne en betrouwbare techniek en een scherpe prijs. Locman heeft de speciale rechten verkregen voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger. Zo maakt zowel de luchtmacht als de marine van Italië dankbaar gebruik van deze horloges. Uiteraard spreekt dit van een groot vertrouwen in de betrouwbaarheid en degelijkheid van de horloges van het merk.

Kenmerkend voor de collectie van Locman zijn de stoere en sportieve modellen en het gebruik van kleuren die tot de verbeelding spreken. Zo herbergt de collectie van Locman horloges die zijn uitgevoerd in sprekende kleuren zoals oranje, rood, helderblauw en groen. Naast de overwegend sportieve modellen biedt Locman ook verschillende horloges die meer klassiek van aard zijn. De Locman Montecristo modellen zijn veruit de meest populaire horloges van Locman. Deze robuuste en sportieve horloges zijn zowel voor de echte sportieveling als voor de zakenman in pak een ware blikvanger om de pols. Graag laten wij je in dit artikel nader kennismaken met een specifiek horloge uit de Montecristo serie van Locman. Het gaat dan om de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB. Dit horloge is uitgevoerd in een prachtige kleur blauw. De horlogeband van dit horloge is eveneens blauw en sluit met een doornsluiting. Verder is dit horloge gemaakt van rubber, waardoor het zowel waterbestendig als comfortabel om te dragen is. Dit model van Locman is tot 100 meter waterdicht en daarmee zeer geschikt voor intensief en sportief gebruik. De wijzerplaat van het horloge is uitgevoerd in verschillende tinten blauw, wat het erg aansprekend maakt. De horlogekast van dit model is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Locman staat bekend om het gebruik van onder meer titanium, maar ook carbon fibre voor hun horlogekasten. Titanium is sterk, maar licht van gewicht, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De horlogekast heeft een doorsnede van 41 mm en een dikte van 14mm. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk.

De Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit zorgt ervoor dat het horloge een betrouwbare basis heeft. Een quartz uurwerk biedt een aantal voordelen. Zo is deze werkzaam op batterij, zeer nauwkeurig in tijdsweergave en goed bestand tegen stoten en schokken. Naast deze solide basis biedt dit horloge op technisch gebied een aantal mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Deze laatste functie zorgt ervoor dat je je horloge ook gewoon kunt raadplegen wanneer het donker is. Kortom, met de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB kies je voor een trendy horloge van zeer goede kwaliteit. Bovendien is deze verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, waardoor Locman zijn pijlen richt op een breder publiek. Met een Montecristo horloge van Locman heb je het ultieme sporthorloge gevonden. Daarnaast is het ook een prachtig horloge om te combineren met een zakelijke of meer casual outfit. Wat wil je nog meer?

Je kunt in onze webshop terecht voor de aanschaf van de Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB, maar ook voor vele andere mooie modellen uit de collectie van Locman. Indien gewenst helpen wij je graag met een antwoord op je vragen of een passend advies. Wij kunnen je als officieel dealer van Locman bijstaan met raad en daad en bieden je bovendien de beste service. Wij hebben daarnaast een ruime collectie Locman horloges gewoon op voorraad. Je wilt tenslotte wanneer je je favoriete Locman horloge hebt besteld, snel van je aankoop kunnen genieten.

Duitse Iron Annie horloges

Geplaatst op 13 juni 2023 om 15:22 uur

Ben jij op zoek naar een fraai Duits horloge dat goede kwaliteit biedt maar ook betaalbaar is? In dit artikel schrijven we over een horlogemerk dat horloges produceert die redelijk onbekend zijn. Maar dit merk produceert juist heel interessante modellen en gebruikt daarvoor ontzettend goede uurwerken en fraaie materialen. De Iron Annie horloges moet je zeker eens bekijken!

Iron Annie Flight Control 5168-2

Een fraai horloge is voor de moderne man de ideale manier om een outfit helemaal compleet te maken. Daarnaast zijn er liefhebbers die luxe horloges verzamelen en liefhebbers die luxe horloges aanschaffen als een soort statussymbool. Mooie hoogwaardige horloges zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende aansprekende horlogemerken.

Wanneer je graag een luxe horloge aan wilt schaffen van hoge kwaliteit, maar daarvoor niet de hoofdprijs wilt betalen, zijn er verschillende mooie horlogemerken binnen de horlogerie die een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding bieden. De horlogeproducent Pointtec uit Duitsland herbergt verschillende interessante horlogemerken die aan deze voorwaarde voldoen. De horlogemerken Junkers, Zeppelin en Iron Annie bieden ieder een uitgebreide collectie uniek vormgegeven horloges van de welbekende Duitse topkwaliteit. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan het merk Iron Annie. De naam van dit merk is afkomstig van de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI die in het verleden door de Amerikanen ‘Iron Annie’ werden genoemd. Deze naam omvat de hoge kwaliteit van de vliegtuigen destijds, de hoogstaande techniek en het robuuste en betrouwbare karakter van deze vliegtuigen. De eigenschappen die de ‘Iron Annie’ vliegtuigen toentertijd groot maakten, zijn ook de eigenschappen waarmee de Iron Annie horloges zich weten te onderscheiden van andere horlogemerken.

Daarnaast is ook diversiteit kenmerkend te noemen voor de horlogecollectie van Iron Annie. Het merk biedt diversiteit op het gebied van uitstraling van de verschillende series horloges. Daarnaast biedt het merk fraaie modellen voor zowel dames- als heren en zijn er Iron Annie horloges verkrijgbaar met zowel quartz- als automatische uurwerken. Een horloge met automatisch uurwerk functioneert daarbij door middel van beweging en een horloge met een quartz uurwerk functioneert met behulp van een batterij. We lichten in dit artikel twee modellen voor je uit van het merk Iron Annie. Het eerste horloge dat we benoemen is afkomstig uit de Amazonas serie van Iron Annie. Het gaat dan om de Iron Annie Amazonas 5994-5. Dit horloge van het merk heeft een stijlvol en klassiek karakter. De horlogeband is gemaakt van fraai leder, in de kleur bruin. Deze sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is crèmekleurig, waarop de maanfase indicatie prijkt als een echte eyecatcher. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 41mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA. Met de datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicators en een mooie chronograaf functie is dit horloge in technisch opzicht helemaal compleet te noemen.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten, betreft een fraai pilotenhorloge met een retro uitstraling. We hebben het dan over de Iron Annie Flight Control 5168-2. Dit horloge is voorzien van een bruine lederen horlogeband, met lichtere stiksels als een speels detail. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en wordt beschermd door k1 mineraalglas. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit (Kal. 8217A), het uurwerk is daarnaast uitgerust met 21 edelstenen. Tot slot beschikt de Iron Annie Flight Control 5168-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicators. Beide genoemde modellen van Iron Annie zijn in plaats van met de lederen horlogeband ook verkrijgbaar met een Milanese edelstalen horlogeband. Op deze manier kun je zelf bepalen of je liever een meer klassiek of een wat stoerder model horloge verkiest. Kort samengevat kies je met een horloge van Iron Annie voor een zeer betrouwbaar en robuust model, voorzien van de meest moderne technologie. Het merk is ook bereikbaar voor de liefhebber met een minder breed budget, waardoor de horloges van Iron Annie interessant zijn voor een breder publiek. Je kunt bij het merk terecht voor bijzondere pilotenhorloges, maar ook voor horloges in diverse andere stijlen. Met een horloge van Iron Annie om de pols, maak je iedere outfit helemaal compleet. Je bent met een horloge van dit kaliber bovendien altijd perfect bij de tijd. Wanneer jouw interesse niet alleen ligt bij mooie horloges, maar je ook geïnteresseerd bent in de indrukwekkende luchtvaartgeschiedenis, dan is Iron Annie helemaal een uitstekende keuze. Ook bij de andere merken van Pointtec, Junkers en Zeppelin, vind je horloges die tot de verbeelding spreken en die je terugvoeren naar de tijden van weleer.

Een Iron Annie, Zeppelin of Junkers horloge kun je veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wij bieden van alle drie deze Duitse merken van producent Pointtec een uitgebreide collectie horloges. Bovendien zijn wij van deze merken officieel dealer, waardoor wij je altijd kunnen bedienen met de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Ieder horloge van de bovengenoemde drie merken wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.

Benson DIY watchwinder modules

Geplaatst op 6 juni 2023 om 11:23 uur

Je kent het wel; je automatische horloge staat weer stil nadat je het enkele dagen niet gedragen hebt. Als je maar één automatisch horloge hebt is dat niet zo’n probleem. Je beweegt het horloge, stelt de tijd en datum opnieuw in en vervolgens wind je het horloge via de kroon nog een paar slagen op. Maar als je meerdere automatische horloges hebt, of automatische horloges met meer uitgebreide functies zoals een GMT functie, maanfase of perpetuele kalender, dan is het niet zo handig als deze stilstaan. Het kost je veel tijd om alles weer opnieuw in te stellen en de kroon waarmee je dit doet blijft één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge. Je gebruikt dus liever een watchwinder.

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt ze voor één automatisch horloge maar ook voor 24 automatische horloges. Naast watchwinders als complete horlogeaccessoire om automatische horloges op te winden, bieden wij ook puur de opwind techniek als modules die geïntegreerd kunnen worden in DIY (do it yourself) projecten. Deze modules bestaan uit alle techniek die gebruikt wordt in onze Benson Black Series watchwinders om een automatisch horloge van energie te voorzien.

De Benson Black Series DIY watchwinder modules bestaan uit de volgende onderdelen:

-          Motor en gearbox

-          CPU

-          Touchscreen

-          Cup en flexibele horlogehouder

-          LED verlichting

-          Bedrading

-          Adapter

-          Optioneel: metaal of goudkleurige ringen rond de cup bedoeld als afwerking

De Benson Black Series DIY watchwinder modules zijn geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6 en 8 automatische horloges. Ze kunnen gecombineerd worden om een grotere capaciteit te bereiken (bijvoorbeeld 12, 16, 20, 24 horloges).

Hierdoor zijn de Benson Black Series DIY watchwinder modules uitermate geschikt om te integreren in een kluis, kast, lade of eigen creatie waarin je automatische horloges wilt opwinden.

Naar wens kunnen wij ook een paneel produceren met daarop de Black Series watchwinder techniek geïntegreerd. De capaciteit, kleur stof van het paneel en afwerking qua ringen kan naar wens gekozen worden.

Als u interesse heeft in de Benson Black Series DIY watchwinder modules of een compleet paneel met daarop de techniek geïntegreerd dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en prijzen: info@bensontrade.nl

Nieuwe Benson Compact Aluminium watchwinders

Geplaatst op 30 mei 2023 om 16:47 uur

Het Nederlandse merk Benson staat bekend vanwege haar watchwinders van hoge kwaliteit die elk automatisch horloge veilig en eenvoudig van energie voorzien. In 2020 presenteerde Benson haar Compact collectie waarin veel interessante en betaalbare modellen zitten voor het opwinden van 1, 2 en 3 horloges.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

De Benson Compact watchwinder collectie kenmerkt zich door compact vormgegeven designs, hoogwaardige Japanse motoren en een LCD scherm waarmee je de watchwinder rechtsom, linksom of afwisselend laat draaien. Daarnaast stel je via het LCD scherm de draairichting in zodat het automatische horloge de juiste draairichting en TPD (turns per day) verkrijgt.

Het leuke van de Benson Compact modellen is dat ze zeer betaalbaar zijn maar toch ontzettend goede kwaliteit bieden. Daarnaast is er keuze uit veel verschillende modellen. De kleinste exemplaren voor 1 horloge werken ook op een set batterijen, zodat je flexibel bent waar je de watchwinder neerzet. Uiteraard is voor alle modellen een adapter bijgesloten.

Benson presenteert nu haar nieuwste serie modellen voor de Compact collectie. Deze nieuwe generatie Benson Compact Aluminium watchwinders is zeer modern en luxe vormgegeven en windt probleemloos elk automatisch horloge op. Zoals de naam al zegt is de kast van aluminium gemaakt waardoor de watchwinder een moderne uitstraling heeft maar vooral extreem sterk is. Door middel van het LCD scherm aan de achterkant stel je de watchwinder volledig naar de vereisten van het automatische horloge in. Je bepaalt zelf de draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD). Aan de achterkant zit ook een knop waarmee je de LED verlichting aan- of uitzet. Deze LED verlichting zorgt voor een extra fraai effect in het donker. Deze functie werkt alleen wanneer de watchwinder is aangesloten op netstroom met de adapter. De LED verlichting kan niet gebruikt worden wanneer deze horlogeaccessoire op batterijen functioneert, simpelweg om een te hoog energieverbruik van de batterijen te besparen.

Een van de bijzondere voordelen van deze nieuwe generatie Benson Compact Aluminium watchwinders is dat ze tot wel 6-9 maanden kunnen functioneren op één set batterijen. Hierdoor kan je deze horlogeaccessoire neerzetten waar jij dat wilt en heb je er qua stroomvoorziening zeer lange tijd geen omkijken naar. Hierdoor zijn de Benson Compact Aluminium watchwinders uitstekend geschikt om in een kluis, kast of dressoir te plaatsen.

De nieuwe Benson Compact Aluminium watchwinders zijn verkrijgbaar in 5 kleuren; zwart, donkergrijs, lichtgrijs, blauw en wit. De officiële retailprijs bedraagt 349,00 euro en hiervoor krijg je de watchwinder zelf, handleiding, adapter en 3 jaar garantie. Benson heeft veel vertrouwen in deze nieuwe generatie horlogeaccessoires waardoor je haar standaard garantietermijn van 2 jaar heeft uitgebreid naar 3 jaar.

Alle Benson Compact Aluminium modellen zullen naar verwachting eind juni verkrijgbaar zijn bij elke Benson dealer, dus ook bij ons. Wij krijgen alle modellen op voorraad en kunnen direct leveren. Op onze website staan alle modellen al gepresenteerd, zoals de Benson Compact Aluminium 1 Black watch winder.

Heb je interesse in deze nieuwe generatie watchwinders? Binnenkort presenteren wij deze modellen op onze website en kan je online bestellen. Wil je liever op de hoogte gehouden worden als ze verkrijgbaar zijn, dan sturen we je op verzoek graag een e-mail.

Davosa horloges

Geplaatst op 23 mei 2023 om 14:44 uur

De wortels van verscheidene gerenommeerde horlogemerken liggen in hét horlogeland pur sang, het mooie Zwitserland. In het Zwitserse Jura gebergte ontwikkelde de horlogerie en het vak van de echte horlogemaker zich op unieke wijze, waarmee diverse aansprekende horlogemerken hun oorsprong vonden. Horloges die het Swiss made label mogen voeren moeten voldoen aan zeer hoge eisen en voorwaarden. Dit betekent dat je met een Zwitsers horloge kiest voor topkwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alles aan een Zwitsers horloge moet voldoen aan het toppunt van perfectie. Swiss made uurwerken staan bekend als het absolute top op dit gebied en zorgen dan ook voor een zeer solide basis voor ieder hoogwaardig horloge. De voorkeur van menig liefhebber ligt dan ook niet voor niets bij horloges met een Zwitsers uurwerk. Je kiest hiermee voor kwaliteit, technische finesse en hoogwaardige materialen.

Davosa Ternos GMT horloge

Een bijzonder Duits horlogemerk waarvan de wortels eveneens in Zwitserland liggen, is het merk Davosa. In 1881 wordt de eerste basis voor het merk gelegd door Abel Frederic Hasler, die destijds begon met het maken van hoogwaardige horloges. De passie voor het vak werd daarna van vader op zoon doorgegeven, waarbij het merk nooit stil stond wat betreft ontwikkeling. In 1993 startte het merk daadwerkelijk met de productie van de Davosa horloges. Fraaie en hoogwaardige horloges, die een ware eyecatcher om de pols waren en vandaag de dag nog steeds zijn. De verdere geschiedenis van Davosa is lang en indrukwekkend. Doordat het automatische horloge steeds populairder werd en de horloges van Davosa van hoge kwaliteit zijn en bovendien interessante extra functionaliteiten bieden, wist het merk steeds meer bekendheid te krijgen. Daarbij komt dat Davosa verschillende gelimiteerde series horloges biedt, waardoor je met een horloge van Davosa altijd kiest voor een echt uniek stuk. De kennis en ervaring die door de jaren heen door het merk werden opgedaan, hebben geresulteerd in de bijzondere Davosa collectie van vandaag. Met name de Argonautic- en Ternos modellen van Davosa zijn zeer populair en geliefd onder de echte liefhebbers.

Graag vertellen we je in dit artikel meer over een aantal specifieke modellen uit de collectie van Davosa. We beginnen met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06. Dit horloge is voorzien van een robuuste edelstalen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en wordt omringd door de sportieve draaibare bezel die is uitgevoerd in de kleuren rood en blauw. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat bekend staat als het beste van het beste. Het Swiss made automatische uurwerk (DAV 3032) waarmee dit horloge is uitgerust, zorgt ervoor dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Het horloge is daarnaast tot 200 meter waterdicht, wat natuurlijk ideaal is voor de echte sportieveling. Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Dan zijn we er echter nog niet, want daarnaast biedt dit model ook lichtgevende indicatoren voor een goed zicht in het donker en een handige GMT functie. Al met al een zeer compleet horloge van Davosa, gemaakt van de beste materialen en voorzien van een uurwerk van topkwaliteit!

Een tweede horloge van Davosa die we graag nader voor je onder de loep nemen, is de Davosa Ternos Sixties 161.525.45. Dit horloge van Davosa heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Zo is dit model voorzien van een retro blauwe horlogeband, gemaakt van leder van topkwaliteit. De band sluit met een vouwsluiting. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling van het horloge en biedt bovendien de beste bescherming tegen verlies. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van dit horloge is eveneens uitgevoerd in een sprekende klassieke kleur blauw. Dit geldt overigens ook voor de fraaie draaibare bezel van aluminium. De Davosa Ternos Sixties 161.525.45 is voorzien van saffierglas, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het glas lang krasvrij blijft. Ook dit horloge van Davosa is voorzien van een Swiss made automatische uurwerk (DAV 3021), die ervoor zorgt dat je de beschikking hebt over een zeer nauwkeurige weergave van de tijd. Je bent met dit horloge niet alleen altijd bij de tijd, maar de datumloep zorgt ervoor dat je ook altijd de juiste datum bij de hand hebt. Daarnaast biedt dit horloge een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Met de Davosa Ternos Sixties 161.525.45 kies je voor een absoluut uniek stuk. Wanneer jouw voorkeur ligt bij hoogwaardige horloges met een retro uitstraling, is dit dan ook een uitstekende keuze!

BensonTrade is meer dan 15 jaar officieel dealer van Davosa. Je kunt beide genoemde modellen van het merk Davosa gemakkelijk en veilig bestellen bij ons in de webshop. Daarnaast bieden we nog verscheidene andere fraaie horloges van het merk. Wij bieden jou als officieel dealer van Davosa de zekerheid van een authentiek Davosa horloge en de beste service. Bekijk daarom nu ons mooie aanbod en maak je keuze!

De beste Zwitserse horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 18 mei 2023 om 12:38 uur

In dit artikel schrijven we over Zwitserse horloges. Deze horloges maken al jarenlang deel uit van onze collecties. In de loop der jaren hebben we bekende merken als Breitling, Oris en Tag Heuer verkocht, maar ook horloges van merken die iets minder bekend zijn, zoals van Epos, Davosa en Cornavin.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Zwitserland staat bekend als het land waar de allerbeste kwaliteit te vinden is op het gebied van luxe horloges. Het is dan ook niet zo gek dat er een groot aanbod in Zwitserland is op dit gebied. Er zijn verscheidene Zwitserse horlogemerken die het beste weten te bieden op dit gebied. In dit artikel besteden we hier graag meer aandacht aan door twee Zwitserse horlogemerken nader voor je uit te lichten. We hebben het dan over de merken Tag Heuer en Epos. We hebben van beide merken een tweetal horloges voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen.

Epos is een merk met een rijke historie. Het merk werd in 1925 opgericht en is zodoende al bijna een eeuw een begrip binnen de horlogerie. De horloges van Epos staan bekend als zijnde het beste van het beste. Het merk focust zich op de vervaardiging van mechanische en automatische horloges. Bij horloges met een mechanisch of automatisch uurwerk komt de kennis en kunde van de echte horlogemaker het meest duidelijk tot uiting. De horloges van Epos worden met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt en stuk voor stuk voorzien van hoogwaardige uurwerken van de merken ETA en Sellita. Een fraai voorbeeld van een stijlvol model van Epos, is de Epos Originale 3437.132.24.16.25. Dit horloge heeft een klassiek karakter. De lederen horlogeband is zwart van kleur en sluit met een doornsluiting. De combinatie hiervan met de klassiek blauwe wijzerplaat, geeft dit horloge een elegante uitstraling. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 39mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, voor een perfecte bescherming van jouw horloge. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk van het topmerk ETA (ETA 2824-2). Met dit uurwerk als basis weet je zeker dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Daarnaast biedt dit horloge ook een datumaanduiding en secondewijzer. Doordat er een speciale doorkijkbodem is voorzien, kun je als echte liefhebber je horloge aan het werk zien!

Een tweede model van Epos dat zeker je aandacht verdient, is de Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model, maar zeker niet minder stijlvol. Dit horloge is een echt sporthorloge en daarmee geschikt voor de fanatieke sporter. Het horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband, waardoor deze zeer comfortabel te dragen is. De band is afsluitbaar met een fraaie vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal, met een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43 mm. Dit maakt dat dit horloge een robuust karakter heeft. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en heeft gele accenten. Het horloge is tot maar liefst 500 meter waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld duiken en snorkelen. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver is eveneens voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824). Daarnaast biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, een verschroefde kroon en een draaibare bezel. Echt een zeer fraai en compleet horloge van het merk Epos dus.

Het merk Tag Heuer zal bij de liefhebber van luxe horloges ook zeker niet onbekend zijn. Het merk bestaat al sinds 1860 en heeft zodoende ook een indrukwekkende geschiedenis. Het merk streeft naar absolute perfectie. Dit komt onder meer tot uiting door de circa 60 beproevingen die ieder horloge moet doorstaan voordat het wordt goedgekeurd. Een mooi voorbeeld van een luxe horloge van Tag Heuer, is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge heeft een stoere en robuuste horlogeband gemaakt van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42 mm. Dit model is voorzien van saffierglas, dat zeer goed bekend staat. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en oogt rustig. Dit horloge van Tag Heuer is uiteraard voorzien van een Swiss made uurwerk. Het betreft hier een automatisch uurwerk, wat voor vele liefhebbers de voorkeur geniet. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 biedt daarnaast een indrukwekkende lijst mooie extra’s. Je beschikt met dit model namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Verder biedt het horloge een verschroefde kroon en een draaibare bezel. Dan zijn we er echter nog niet, want dit horloge is ook nog uitgerust met een chronograaf functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 300 meter waterdicht. Dit maakt dit een geheel compleet plaatje voor de echte liefhebber!

Een tweede horloge van Tag Heuer waar we je graag meer over vertellen, is de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725. Dit horloge biedt een mooie combinatie van een stijlvol design met een stoer randje. Dit horloge van Tag Heuer is voorzien van een edelstalen band met vouwsluiting. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 17 mm en een doorsnede van 42mm. Dit model is tevens voorzien van saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur voorzien van zilverkleurig accenten. Het horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk en heeft verschillende mooie extra’s te bieden. Niet alleen biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, daarnaast beschik je met dit horloge over een tachymeter en een chronograaf functie.

De genoemde modellen van Epos en Tag Heuer vind je bij ons in de webshop! Meerdere modellen hiervan bij ons te bestellen met een aantrekkelijke korting. Bekijk dus nu het aanbod in de webshop en kies je favoriet!

De beste horloges tot 500 euro

Geplaatst op 12 mei 2023 om 18:47 uur

Er zijn allerlei soorten horloges. Niet alleen zijn er veel verschillen qua type uurwerk, materialen en kleuren maar zeker ook qua prijs. Vaak krijgen wij de vraag van klanten welk merk wij ze aanraden. Wij hebben al ruim 18 jaar ervaring op het gebied van horloges en bieden in onze webshop een uitgebreid assortiment hoogwaardige horloges in diverse prijsklassen. Bovendien mogen wij ons officieel dealer noemen van veel bekende horlogemerken. Laten we eens inzoomen op interessante horloges tot 500 euro, omdat dit een prijsklasse is waarin veel aanbod is.

In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste horloges tot 500 euro en zullen een aantal modellen uitlichten die bij ons verkrijgbaar zijn. Een goed horloge moet aan verschillende eisen voldoen. De basis van ieder horloge is een betrouwbaar uurwerk. Hierbij is er de keuze uit een quartz-, automatisch- of mechanisch uurwerk. Een quartz uurwerk werkt door middel van een batterij en is over het algemeen goed bestand tegen schokken en stoten. Een automatisch uurwerk haalt zijn energie uit de natuurlijke beweging van de pols, of wanneer het horloge niet gedragen wordt met behulp van een watchwinder. Bij horloges met een automatisch uurwerk, komt het oude ambacht van de horlogemaker het beste naar voren. Dit is waarom vele liefhebbers toch een voorkeur hebben voor een automatisch horloge.

Naast het soort uurwerk is het materiaalgebruik natuurlijk van belang. Het is belangrijk dat een horloge degelijk en duurzaam is. Het speelt daarnaast ook mee of jouw voorkeur ligt bij een mooie lederen horlogeband of een stoere edelstalen horlogeband bijvoorbeeld. Waterdichtheid van een horloge speelt bovendien ook een rol. Bovendien kies je natuurlijk een design dat bij jouw persoonlijke smaak en je garderobe past. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding maakt het ene merk net weer even interessanter dan het andere. Er is dus veel om uit te kiezen en veel om rekening mee te houden bij de aanschaf van een goed en stijlvol horloge.

Het eerste horloge dat volgens ons in dit rijtje thuishoort, is de Meccaniche Veneziane Redentore 3 40mm Ref. 1301006. Dit horloge valt op doordat zowel de bijzonder mooie lederen horlogeband als de wijzerplaat zijn uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. Dit model is dan ook een echte blikvanger te noemen. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. Daarnaast is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Dit horloge van Meccaniche Veneziane sluit met een doornsluiting en is tot 100 meter waterdicht. Dit model is voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Seiko, ook wel bekend als NH35A. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer.

Het tweede model waarmee we je graag kennis laten maken is afkomstig van het merk Elysee. Elysee mag het ‘made in Germany’ label voeren en dat is niet voor niets. Het merk staat bekend vanwege hun technische innovatie en goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het horloge dat we uit de collectie van dit merk voor je hebben geselecteerd, is de Elysee Monumentum Automatic 77005. Dit is een horloge met een zeer stijlvolle en klassieke uitstraling. De donkerbruine lederen horlogeband geeft dit horloge een chique karakter. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleur rosé. Deze heeft daarnaast een dikte van 11 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van dit design is wit van kleur en voorzien van rosékleurige accenten. De vouwsluiting benadrukt het luxe karakter van dit horloge. De Elysee Monumentum Automatic 77005 is voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Miyota en is tot 50 meter waterdicht. Tot slot beschik je met dit model over een datumaanduiding en secondewijzer.

Het laatste horloge dat we graag bij je onder de aandacht brengen, is er één van het Duitse merk Laco. Laco produceert al bijna een eeuw horloges van topkwaliteit en sinds 1940 ook aansprekende pilotenhorloges. Laco is eveneens een merk met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een aantrekkelijke prijs al een hoogwaardig en betrouwbaar horloge kunt aanschaffen. De Laco Classics 862077 Mocca 40 is zo’n exclusief horloge uit de collectie van Laco. Dit horloge is voorzien van een donkerbruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is uitgevoerd in dezelfde kleur bruin als de horlogeband, waardoor het geheel mooi in elkaar overvloeit. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk, dat ook wel bekend staat als de Laco 15 movement based on 9015 Miyota. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Tenslotte biedt dit model een secondewijzer en een datumaanduiding. Door het minimalistische design en het eenvoudige karakter van dit horloge, is het passend bij zowel een zakelijke outfit als bij een meer casual outfit. Dit maakt het een horloge dat goed dagelijks te dragen is.

Wanneer je één van de genoemde horloges bij ons wenst te bestellen, kun je dit veilig en gemakkelijk doen in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze in een luxe officiële box jouw kant op komt. Wij verzenden wereldwijd met DPD, Fedex en PostNL. Waar je dus ook woont en welk horloge jouw voorkeur ook heeft, wij zijn er voor je!