Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge

Geplaatst op 15 april 2022 om 12:08 uur

Aan de voet van het Zwitserse Jura gebergte ligt de oorsprong van de Swiss made kwaliteit horloges van Epos. Daar worden met grote passie met de hand deze horloges vervaardigd, waarbij de nadruk ligt op technische verfijning, mechanische en automatische uurwerken en een perfecte afwerking. Epos is een kleiner horlogemerk maar met een grootse historie. De slogan van dit innovatieve en traditionele merk is ‘The Artistry of watchmaking’. Het vervaardigen van een horloge van hoogwaardige kwaliteit als die van Epos, vereist vakmanschap, oog voor detail en liefde voor het vak. Dat is iets dat de mensen achter het merk zeer goed begrijpen en ook uitdragen.

In de basis is Epos een merk met een grote focus op geavanceerde mechanische uurwerken en speciale functionaliteiten waarin alles tot in het detail wordt uitgewerkt. Bij Epos ziet men in dat de echte liefhebber van luxe horloges het vakmanschap van de horlogemaker waardeert en een mooi horloge niet enkel ziet als een instrument om de tijd te meten. Een mooi horloge is vandaag de dag tenslotte veel meer dan dat.

Epos vindt het als merk belangrijk de reputatie die Zwitserland door de jaren heen heeft weten op te bouwen als zijnde het horlogeland pur sang hoog te houden en doet er dan ook alles aan de hieraan verbonden hoge vereisten vast te houden. Kenmerkend voor de horloges van Epos zijn onder meer de hoogwaardige Swiss made automatische- en mechanische uurwerken in combinatie met de prachtige decoratie hiervan. Daarvoor worden onder andere Côtes de Genève en blauwe schroeven gebruikt, die de designs van Epos herkenbaar en uniek maken. Met een horloge van Epos kies je voor een waar meesterstuk, dat in verhouding met de horloges van de grotere merken, een stuk beter betaalbaar is. Een Epos horloge is bovendien zeer betrouwbaar en degelijk, door de keuze voor enkel de beste materialen en onderdelen. Doordat Epos daarnaast kiest voor een relatief beperkte productie per horloge, draag je te allen tijde een horloge dat je niet snel bij iemand anders om de pols tegen zult komen.

De collectie van Epos biedt elegante horloges waarbij de rode draad door de verschillende series heen een klassieke uitstraling is. Er is echter wel onderscheid te maken tussen de meer stoere en robuuste modellen en horloges die een meer ingetogen en minimalistische uitstraling hebben. Zo biedt Epos bijvoorbeeld sportieve horloges die een uitstekende waterdichtheid bieden en daarmee uitermate geschikt zijn om te duiken. Maar er zijn ook veel klassieke modellen die bijvoorbeeld bij een zakelijke outfit of juist meer casual outfit perfect passend zijn.

Een mooi model afkomstig uit de Epos Originale serie, is het Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge. Dit horloge kenmerkt zich door de prachtige zwarte lederen horlogeband in combinatie met een diepblauwe wijzerplaat en rosé gekleurde kast. De combinatie van deze kleurstellingen geven het horloge een stijlvolle en ietwat mysterieuze uitstraling. De wijzerplaat oogt verder rustig en overzichtelijk en is eveneens voorzien van rosékleurige details. De horlogekast heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 39 mm. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Epos Originale 3437.132.24.16.25 horloge

Een bijzonder mooi detail is de zogenaamde ‘see through backcase’. Deze geeft je een zicht op de werking van het uurwerk, speciaal voor de echte liefhebber met een passie voor de werking van de klok. Het automatische Swiss made uurwerk van dit horloge is afkomstig van het Zwitserse merk ETA. Het horloge is verder voorzien van sterk saffierglas. Dit glas heeft als voordeel dat er niet snel beschadigingen op zullen komen. Een horloge als dat van Epos koop je tenslotte niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst en misschien zelfs wel voor je nageslacht. Als extra functionaliteiten biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer. Kortom, een zeer compleet horloge met een exclusieve uitstraling van topkwaliteit. Met dit horloge kies je voor een echte eyecatcher om de pols, waar het oude ambacht van de horlogemaker duidelijk in tot uiting komt.

Wanneer je dit horloge van Epos wilt bestellen, kun je dit eenvoudig en snel doen bij ons in de webshop. Je hebt nu de mogelijkheid dit toch al betaalbare horloge aan te schaffen tegen een extra scherpe prijs. Wij bieden dit model namelijk in onze webshop aan met een aantrekkelijke korting. Wij zijn daarnaast officieel dealer van Epos en bieden jou derhalve de beste service.

Je vindt in de webshop een ruime selectie Epos horloges om uit te kiezen. Maar ook de modellen van Epos die niet in onze webshop staan, kun je bij ons bestellen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij leveren namelijk ieder horloge van Epos op aanvraag. Naast de Epos Originale 3437.132.24.16.25 vind je bovendien bij ons nog verschillende andere modellen van Epos die nu zijn afgeprijsd. Dit is dus het uitgelezen moment voor jou om te kiezen voor de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit.

Kienzle horloges

Geplaatst op 9 april 2022 om 10:37 uur

Er zijn horlogemerken die niet zo bekend zijn maar hartstikke interessant zijn. Een goed voorbeeld is Kienzle. Dit merk is al vrij oud en was zeer bekend enige decennia geleden. Nu is het een relatief klein horlogemerk dat hele leuke horloges produceert. Vooral de combinatie van goede kwaliteit met een schappelijke prijs maakt een Kienzle horloge een goede keuze.

Kienzle horloge

Kienzle is een Duits horlogemerk dat Duitse degelijkheid combineert met Zwitserse kwaliteitsuurwerken. De Kienzle horloges zijn hiermee van uitermate hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Voor elke liefhebber die een voorkeur heeft voor horloges met een klassieke uitstraling en een nostalgische inslag is dit horlogemerk zeker interessant.

Kienzle produceert al kwaliteitshorloges sinds 1822 en is hiermee één van de meer ervaren merken op de markt. Dit is dan ook terug te zien in het uiteindelijke product. Als we kijken naar de collectie van Kienzle dan zien we bijzonder fraaie designs met een ingetogen en soms een wat eigenzinnig karakter. Kienzle biedt een brede collectie en bedient hiermee zowel de dames als heren onder ons. Het merk weet bovendien een prima prijs-/kwaliteitverhouding te hanteren, wat zorgt voor betaalbare kwaliteit. Hiermee is Kienzle toegankelijk en interessant voor een breed publiek.

We onderscheiden binnen de collectie van Kienzle diverse collecties. De eerste serie waar we een horlogemodel uit willen lichten is de Kienzle K Spirit K804 serie en dan in het bijzonder het Kienzle K Spirit K804 1123011 horloge. Dit horloge is voorzien van een mooie lederen band, waarop de witte stiksels als accent dienen. Verder is kenmerkend de duidelijke en goed afleesbare wijzerplaat, die eveneens in zwart met witte accenten is uitgevoerd. Wat betreft materialen heeft men naast kwaliteitsleder gekozen voor edelstaal en K1 mineraalglas. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk van het Zwitserse merk Ronda. Het horloge beschikt bovendien over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast heeft dit vliegeniershorloge een rood accent in de kroon en een small seconds functie. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het volgende model dat we in de spotlight zetten is het Kienzle K Core K302 2014022 horloge, afkomstig uit de Kienzle K Core K302 serie. Dit is een dameshorloge dat is voorzien van een edelstalen band in combinatie met een parelmoer wijzerplaat. Daarnaast is het horloge uitgerust met verschillende fraaie accenten, namelijk het rode accent in de kroon en ingelegde steentjes op de wijzerplaat en bezel. Deze accenten maken dat het horloge zeer vrouwelijk en sierlijk is en als een waar sieraad gedragen kan worden. Het horloge beschikt over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en secondewijzer en is uitgerust met een quartz uurwerk van Ronda. Tot slot sluit het horloge met een doornsluiting en is het tot 50 meter waterdicht. Kortom, een elegant dameshorloge dat elke modebewuste vrouw in haar garderobe zal willen hebben.

De Kienzle K Core K301 1011052 uit de Kienzle K Core K301 serie is een perfect horloge voor de liefhebber die houdt van een horloge met een rustig en minimalistisch karakter. De edelstalen band en witte wijzerplaat combineren goed met elkaar en houden het geheel eenvoudig, maar stijlvol. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk, van het merk Ronda. Wat betreft materiaal is hier gekozen voor een combinatie van edelstaal en mineraalglas. Opvallend detail is ook hier weer het rode accent in de kroon. Verder zijn de extra functionaliteiten van dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het is nu mogelijk verschillende modellen van de toch al scherp geprijsde horloges van Kienzle bij ons te bestellen met een aantrekkelijke korting. Dit is dus jouw uitgelezen kans een horloge aan te schaffen van zeer hoge kwaliteit en een elegante uitstraling, voor een extra scherpe prijs. Wanneer je een Kienzle horloge bij ons bestelt ontvang je deze thuis met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Je kunt veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving in onze webshop.

De beste watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 4 april 2022 om 15:32 uur

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een quartz, automatisch- en mechanisch uurwerk? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen wanneer je een horloge wilt kopen. Want wanneer je een horloge wilt kopen is het niet alleen van belang wat je budget en je persoonlijke smaak zijn, het is ook goed om te bedenken welk soort uurwerk jouw voorkeur heeft.

Er zijn verschillende type uurwerken. We onderscheiden hierbij quartz-, mechanische- en automatische uurwerken. Het quartz horloge is werkzaam met behulp van een batterij en is over het algemeen goed bestand tegen schokken en stoten. Een mechanisch horloge werkt door middel van opwinding. Het automatische horloge geniet de voorkeur van menig liefhebber. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft de beweging van de pols nodig om te kunnen functioneren. Wanneer het horloge deze beweging niet krijgt, komt het stil te staan. Dit is heel vervelend. Je kunt het horloge dan niet direct gebruiken wanneer je dit wilt en zult hem bovendien opnieuw moeten instellen. Daarnaast kan stilstand van een automatisch horloge onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave veroorzaken.

Natuurlijk zul je als trotse eigenaar van 1 of meerdere mooie automatische horloges niet altijd in staat zijn deze tegelijkertijd te dragen. Zeker niet wanneer je meer automatische horloges in je bezit hebt. Gelukkig is er een oplossing, de watchwinder. Deze kan absoluut worden beschouwd als een onmisbare accessoire wanneer je van automatische horloges houdt.

Je kunt jouw horloges in de watchwinder plaatsen en deze verzorgt dan de benodigde beweging. Zo is jouw horloge altijd opgewonden wanneer je dit wilt en daarmee standaard klaar voor gebruik. Dit is echter niet het enige voordeel van een goede watchwinder. Deze horlogeaccessoire biedt namelijk naast een juiste wijze van opwinding, eveneens een veilige en vaak stijlvolle opbergplaats voor jouw horloges. Bovendien is met het gebruik van een watchwinder ook de olieverdeling binnenin het uurwerk van het horloge goed geregeld. Dit komt de duurzaamheid van het horloge ten goede.

Wanneer je als liefhebber 2 of 3 horloges met een automatisch uurwerk in je bezit hebt, is een watchwinder met een capaciteit voor 2 of 3 horloges een goede keuze. Op dit gebied is een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar. Zowel wat betreft design, als wat betreft kwaliteit, prijsklasse en technische mogelijkheden zijn er veel verschillende opties.

We zullen in dit artikel een drietal watchwinders bespreken die geschikt zijn voor het opwinden van 2 of 3 horloges. We beginnen met een model van het Nederlandse merk Benson. Benson staat bekend om de luxe uitstraling van haar horlogeaccessoires en de hoge kwaliteit in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Met een Benson watchwinder kies je dan ook voor een horlogeaccessoire met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Het model dat we willen bespreken uit de collectie van Benson, is de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder is compact vormgegeven en heeft zowel een zwart exterieur als interieur. Doordat de buitenkant van dit model is bekleed met leder, heeft deze watchwinder een luxe en elegante uitstraling. De Benson Compact 2.18 Black Leather is voorzien van Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren zorgen voor een duurzame en kwalitatieve basis. Bovendien is deze watchwinder door deze motoren vrijwel stil in gebruik, zodat je deze horlogeaccessoire ook zonder problemen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen.

Met de Benson Compact 2.18 Black Leather beschik je over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien kun je per rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Dit kun je gemakkelijk doen met het gebruiksvriendelijke moderne touchscreen. Doordat deze watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting kan je je horloges desgewenst in de spotlight zetten. Als kers op de taart biedt dit model ook een powerwinding functie waarmee je je horloges in korte tijd kunt opwinden. Kort samengevat biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt om jouw horloges efficiënt te kunnen opwinden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en kwalitatieve onderdelen weet je zeker dat je lang plezier hebt van deze horlogeaccessoire

Een volgende watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges is de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003. Dit model komt uit de collectie van het Zwitserse kwaliteitsmerk Swiss Kubik. Swiss Kubik maakt gebruik van Swiss made motoren waarmee een solide en betrouwbare basis is gelegd. Kenmerkend voor de modellen van Swiss Kubik zijn verder onder meer de kubusvormige en compacte designs.

Specifiek de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 is uitgevoerd in de kleur zwart. De buitenkant is bekleed met een hoge kwaliteit leder en subliem afgewerkt. Doordat de watchwinder gedurende lange tijd functioneert op een set AA batterijen, is het mogelijk dit model in een kluis te plaatsen voor een optimaal gevoel van veiligheid. Omdat de watchwinder compact van vorm is, neem je hem bovendien gemakkelijk mee op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. De Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder is instelbaar door middel van de USB aansluiting en is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Het is optioneel mogelijk beschermglaasjes bij te bestellen tegen een meerprijs zodat je je horloges ook kunt beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof.

Een laatste model dat we nader belichten is de Orbita Avanti Three Rotorwind W70000. Orbita is een merk uit de VS waar de watchwinders van dit bijzondere merk met de uiterste zorg met de hand worden vervaardigd. De Orbita Avanti Three Rotorwind W70000 watchwinder kan worden gebruikt voor het opwinden van 3 automatische horloges en biedt daarnaast ook nog eens opbergruimte voor 5 extra horloges. Natuurlijk is het ook mogelijk deze ruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Met de luxe uitstraling van dit model, kies je niet alleen voor een functionele watchwinder, maar ook voor een echte eyecatcher voor in je interieur.

De Orbita Avanti Three Rotorwind W70000 is gemaakt van prachtig hout en is voorzien van een deur van mineraalglas. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van ingelegd carbon, ter bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Orbita maakt ook voor dit model gebruik van Zwitserse motoren. Met een watchwinder voorzien van Swiss made motoren kan je ervan op aan dat je een watchwinder aanschaft die energiezuinig en bovendien stil in gebruik is. De Orbita Avanti Three Rotorwind W70000 biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De rotoren zijn bovendien afzonderlijk instelbaar, zodat je ieder horloge van de juiste opwinding kunt voorzien.

In dit artikel is duidelijk geworden dat er in ieder prijssegment wel een passende watchwinder te vinden is. Bovendien is de noodzaak van het aanschaffen van een watchwinder als eigenaar van automatische horloges besproken. Deze horlogeaccessoire voorziet tenslotte in een juiste opwinding wanneer een automatisch horloge niet gedragen wordt en zorgt daarnaast voor een goede olievoorziening. Bovendien berg je er jouw horloges met een goed gevoel in op en heb je hiermee direct een plaats om jouw trots tentoon te kunnen stellen.

Maar waar koop je nu een goede watchwinder met een gerust gevoel? Kies voor een officieel dealer! Wij zijn officieel dealer van verschillende mooie merken en kunnen je met onze ervaring en kennis op dit gebied bijstaan met raad en daad. Natuurlijk bieden wij de 3 bovengenoemde modellen in onze collectie, maar we hebben daarnaast uiteraard nog vele andere mooie opties. Het is dan ook zeker de moeite waard een kijkje te nemen in onze webshop. Je bestelt veilig en snel jouw nieuwe watchwinder bij in onze shop. Wij zorgen er dan voor dat jouw nieuwe horlogeaccessoire zorgvuldig wordt verpakt en zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Meccaniche Veneziane vs Venezianico

Geplaatst op 29 maart 2022 om 14:34 uur

Voor horloges met stijl en klasse ben je bij Italianen op de juiste plek. Italianen hebben gevoel voor design, materialen en kleurgebruik. Niet voor niets zijn merken als Ferrari, Lamborghini, Prada, Armani en Locman wereldberoemd. Deze merken onderscheiden zich door de combinatie van design, hoogwaardig materiaalgebruik en een luxe uitstraling. In dit artikel schrijven we over een aansprekend horlogemerk uit Italië, dat onlangs haar naam wijzigde maar waarvan de “oude” horloges populairder zijn dan ooit.  

Meccaniche Veneziane Nereide 1302016 horloge

Wanneer we denken aan horloges die stijl en klasse combineren met kwaliteit dan komen we al gauw bij het horlogemerk Meccaniche Veneziane uit. Dit merk dat is ontstaan uit de fascinatie voor de werking van de klok van twee broers, laat de passie hiervoor terugkomen in tijdloze horloges met een sportieve en tegelijkertijd elegante uitstraling. De Meccaniche Veneziane horloges worden wat betreft uitstraling zelfs wel vergeleken met het bekende horlogemerk Rolex. Waar het merk Meccaniche Veneziane voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken kiest het merk er nu voor horloges te produceren met eveneens kwalitatieve Seiko uurwerken. Het voordeel hiervan is dat het toch al betaalbare Italiaanse merk hierdoor nog scherpere prijzen kon gaan hanteren. Met een horloge van Meccaniche Veneziane kies je hiermee voor een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Meccaniche Veneziane is een merk dat handwerk en het ambacht van de horlogemaker erg hoog in het vaandel heeft staan. Dit komt tot uiting in de horloges zelf, waarbij een automatisch uurwerk de meest pure vorm van horlogemaken is. Maar ook aan de vintage lederen horlogebanden is heel veel aandacht besteed. Het leder dat wordt gebruikt voor deze bijzondere horlogebanden komt uit Veneto en Toscane en is bewerkt door experts op dit gebied. Als kers op de taart biedt Meccaniche Veneziane een unieke verpakking voor hun horloges. Ieder horloge wordt namelijk verpakt in een prachtige houten horlogebox, die worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Hiermee laat Meccaniche Veneziane zien op alle fronten voor enkel perfectie te gaan en weet het zich te onderscheiden van de vele andere horlogemerken.

Binnen de collectie van Meccaniche Veneziane, vinden we sportieve en moderne horloges, maar ook meer klassiek ogende modellen. De collectie is onderverdeeld in verschillende series horloges, waarvan de Meccaniche Veneziane Nereide modellen vooral erg populair zijn. Binnen deze serie zien we het gebruik van veel kleur, maar aan de andere kant ook horloges die wat rustiger ogen. De horloges binnen de Nereide serie zijn vooral stoer en sportief van uitstraling. Als voorbeeld noemen we graag de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302009. Dit horloge heeft een zwarte vintage lederen band met de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels in een contrasterende kleur (in dit geval wit). De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur met witte accenten. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder kiest Meccaniche Veneziane voor het gebruik van anti-spiegelend saffierglas, wat erg sterk is. Het horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

De Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302009 is voorzien van een hoogwaardig automatisch Seiko uurwerk. Verder beschik je met dit model over Superluminova, wat ervoor zorgt dat het horloge licht geeft in het donker. Tot slot is dit horloge met een datumaanduiding, secondewijzer, een draaibare bezel en een verschroefde kroon zeer compleet te noemen.

Een tweede Nereide model van Meccaniche Veneziane is de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302016. Dit is eveneens een wat rustiger ogend model, aangezien deze voornamelijk in dezelfde kleur bruin is uitgevoerd. Dit geldt voor zowel de handgemaakte lederen horlogeband, als voor de wijzerplaat. Ook hier zien we witte accenten op zowel de wijzerplaat als in het stiksel op de horlogeband. De horlogekast van dit model is uitgevoerd in de kleur rosé, wat erg mooi samengaat met de gekozen kleur bruin. De horlogekast is verder gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Ook dit horloge is tot 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Uiteraard is dit model eveneens voorzien van het sterke saffierglas.

De Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302016 is uitgerust met een automatisch Seiko uurwerk en biedt eveneens de secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Ook hier zien we daarnaast de draaibare bezel en een verschroefde kroon.

Wanneer we je interesse hebben weten te wekken met de voorgenoemde twee horloges van Meccaniche Veneziane, hebben we goed nieuws! Wij hebben deze twee horloges en daarnaast nog verschillende andere prachtige designs van Meccaniche Veneziane nu in de uitverkoop. Dit betekent dat je nu deze toch al betaalbare horloges van Meccaniche Veneziane nu tegen een extra scherpe prijs kunt aanschaffen.

Met een Meccaniche Veneziane Nereide horloge kies je voor een totaalplaatje. Een prachtig en sportief design, handgemaakte horlogebanden en een prachtige houten horlogebox met daarnaast veel mogelijkheden op technisch gebied. En niet te vergeten een zeer uitnodigende prijs.

Zoals beschreven is het merk Meccaniche Veneziane overgegaan in Venezianico. Echter zijn horlogeliefhebbers direct wakker geworden en willen graag een horloge uit de “oude” collectie kopen. Het nieuwe design van Venezianico spreekt namelijk niet iedereen aan.

Wij leveren deze horloges van Meccaniche Veneziane met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Meccaniche Veneziane in staat de nieuwste collecties en beste service te leveren. Bekijk dus nu onze collectie Meccaniche Veneziane horloges in onze webshop!

Zeppelin horloges, een merk met historie

Geplaatst op 22 maart 2022 om 10:26 uur

Ben je op zoek naar een horloge van een horlogemerk dat een fraaie historie heeft? Dan ben je aan het goede adres bij het Duitse horlogemerk Zeppelin. De naam van dit bijzondere merk refereert aan de majestueuze Zeppelin die een grote rol heeft gespeeld in de luchtvaarthistorie. Een zeppelin is een luchtschip dat enorm groot was en op unieke wijze mensen en goederen vervoerde. Tegenwoordig zijn er nog wel zeppelins, maar zeer weinig en ze worden alleen gebruikt voor het toerisme.

De Zeppelin was niet alleen een zeer elegante wijze van reizen, maar ook uitermate fascinerend. Deze fascinatie en elegantie heeft men bij Zeppelin geambieerd te vangen in de tijdloze designs uit de collectie. De horloges uit de collectie van Zeppelin laten zich dan ook goed omschrijven als nostalgische modellen voorzien van technische finesse en een tijdloze uitstraling.

De horlogecollectie van Zeppelin is zeer divers te noemen. Zowel wat betreft de verscheidenheid aan designs, als wat betreft het soort uurwerk is er een brede keuzemogelijkheid beschikbaar. Het merk biedt namelijk zowel quartz-, als automatische- en mechanische uurwerken. Bovendien zijn de horloges van Zeppelin goed betaalbaar en bieden zij de echte Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Dit maakt dat het merk ook bekend staat om de goede prijs-/kwaliteit verhouding en met deze combinatie van factoren een breed publiek weet te interesseren. Doordat Zeppelin een wat kleiner merk is, heeft het merk daarnaast extra aandacht voor kwaliteit en afwerking.

Verschillende series horloges uit de collectie van Zeppelin spreken tot de verbeelding. Een horloge uit de collectie dat we graag uitlichten is de Zeppelin 100 Years 7618M-1, afkomstig uit de Zeppelin 100 years serie. Dit jubileummodel heeft zowel een horlogeband als een horlogekast welke is gemaakt van edelstaal. De horlogekast is 13 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm. Verder is de wijzerplaat van dit horloge zilver van kleur en is het horloge voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA. Dit horloge van Zeppelin is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. De Zeppelin 100 Years 7618M-1 biedt naast een datumaanduiding en secondewijzer, ook een mooie chronograaf functie en tachymeter. Het horloge is bovendien voorzien van maar liefst 27 edelstenen.

Een tweede model dat we graag onder de aandacht brengen is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3. Dit horloge valt onder de Zeppelin LZ 129 Hindenburg serie. Het horloge valt op door de klassiek blauwe kleur die zowel in de lederen horlogeband als op de wijzerplaat is doorgevoerd. De  combinatie van het klassiek blauw met de rosé kleurige horlogekast, geven het horloge een chique en elegante uitstraling. Dit model is uitgerust met een Ronda Swiss made quartz uurwerk en biedt naast de secondewijzer en datumaanduiding ook een maanfase indicatie. De horlogekast van dit horloge is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 40 mm. Tot slot is dit model tot 30 meter waterdicht en sluit het met een doornsluiting.

Ook met de Zeppelin LZ120 Rome 7196-2 uit de LZ 120 Rome serie kies je voor een klassiek model met een stijlvolle uitstraling. Het horloge heeft een comfortabele horlogeband gemaakt van kwalitatief bruin leder. De wijzerplaat is zwart van kleur en combineert goed met de rosé kleurige kast. De horlogekast van dit horloge heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 41 mm. Voor dit horloge is eveneens gebruik gemaakt van een Swiss made quartz uurwerk, ditmaal van het merk ETA. Verder is het horloge voorzien van gehard mineraalglas en is het tot 50 meter waterdicht. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Tot slot heeft dit model verschillende mooie extra functionaliteiten. Niet alleen biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer, maar ook een tachymeter, chronograaf functie en een stopwatch functie. Dit maakt dit horloge zeer compleet en daarmee extra interessant.

Het laatste model dat we beschrijven is de Zeppelin Night Cruise 7260-2. Dit is wat betreft uitstraling een heel ander model dan de eerder genoemde modellen. Dit horloge is het best te omschrijven als een sportief, robuust en stoer horloge. Zowel de horlogeband, als de horlogekast en het uurwerk zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Verder is er gewerkt met accentkleuren als rood en wit. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. De Zeppelin Night Cruise 7260-2 is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk. Ook bij dit horloge hebben we een mooi lijstje met extra functionaliteiten te bieden. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, gangreserve aanduiding en een dagaanduiding.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons in de webshop jouw favoriete Zeppelin horloge te bestellen, ontvang je deze uiteraard in een luxe officiële box. Bovendien heb je bij deze aankoop 2 jaar garantie. Je kiest hiermee voor een horloge dat degelijk en betrouwbaar is en bovendien voorzien van de modernste technologie. Dit in combinatie met de stijlvolle uitstraling van de horloges, de sublieme afwerking en de aantrekkelijke prijzen, maken een Zeppelin horloge een uitstekende keuze.

Laco pilotenhorloges | Collectie 2022

Geplaatst op 16 maart 2022 om 16:35 uur

Het pilotenhorloge weet steeds weer de interesse te wekken van horlogeliefhebbers. Er zijn verschillende merken binnen de horlogerie, die met name met de productie van pilotenhorloges naam hebben weten te maken. Een bijzonder pilotenhorlogemerk met een uitgebreide historie is het Duitse merk Laco (Lacher & Co). Laco is opgericht in 1925 en produceert al sinds 1940 pilotenhorloges die zeer aansprekend zijn. Laco kiest hierbij voor zeer hoogwaardige materialen en maakt gebruik van het pure vakmanschap van uiterst bekwame ambachtslieden.

De Laco horloges worden allen vervaardigd in Pforzheim in Duitsland. Zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog wist Laco de productie van kwalitatieve horloges voort te zetten. Als één van de weinigen mochten zij horloges maken voor de Duitse luchtmacht, wat veel zegt over het vertrouwen in de kennis, kunde en betrouwbaarheid van het merk.

Wanneer we de horlogecollectie van Laco bekijken valt het op dat de verschillende pilotenhorloges een retro uitstraling hebben. Hiervoor is gekozen om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke ontwerpen te blijven waarmee Laco zich onderscheidde van andere merken. Maar ook moderne horloges zijn goed vertegenwoordigd in de collectie van Laco. Ambitie en passie voor het vak van de horlogemaker heeft Laco door de jaren heen gedreven horloges te produceren die opvallen door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook vandaag de dag is dit nog kenmerkend voor de horloges van Laco. Ieder horloge afzonderlijk wordt tot in het kleinste detail afgewerkt en voorzien van de modernste techniek. Daarnaast is stijl en klasse zeer belangrijk voor het merk en dat is te zien aan de horloges in de collectie. Voor de echte liefhebber en fervent verzamelaar kan een horloge van Laco simpelweg niet ontbreken. Een horloge van Laco is bovendien niet alleen van een perfecte kwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. De prijs-/kwaliteit verhouding is dan ook zeer goed. De collectie is behalve toegankelijk voor mensen met een minder breed budget, ook nog eens zeer divers op het gebied van het soort uurwerk. Laco biedt horloges met zowel automatische- als mechanische- en quartz uurwerken. Dit maakt dat er voor elke persoonlijke voorkeur wel een Laco horloge verkrijgbaar is.

We lichten graag een drietal horloges uit afkomstig uit de collectie van Laco. Een eerste horloge dat we nader bespreken is de Laco Chronographen 861918 Seattle. Dit horloge combineert een wijzerplaat in een heldere kleur zilver met een horlogeband gemaakt van nato in de kleur groen. De accenten op de wijzerplaat zijn uitgevoerd in een lichtere groene tint. Wat betreft kleur is dit horloge dan ook al zeer aansprekend. De horlogekast is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm. Verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas en is dit horloge 50 meter waterdicht. Het horloge sluit met een doornsluiting. Op technisch gebied beschik je met dit horloge om te beginnen over een mooie chronograaf functie. Daarnaast is dit model voorzien van een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een stopwatch functie. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van kwaliteit.
 
Een tweede model uit de collectie van Laco is de Laco Classics 862076 Petrol 40. Dit horloge valt op door de levendige kleur groen waarvoor is gekozen voor zowel de wijzerplaat als de nato horlogeband. Met deze kleur horloge heb je een echte eyecatcher te pakken. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en doorsnede van 40 mm. Dit horloge is eveneens tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Dit model is voorzien van een automatisch uurwerk, voor de echte liefhebber. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer.

Het derde horloge van Laco dat we willen benoemen is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit retro pilotenhorloge voert je terug naar de tijden van weleer. De donkerbruine lederen horlogeband in combinatie met de zwarte wijzerplaat met witte accenten heeft een nostalgische insteek. Dit horloge is tevens tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. De edelstalen horlogekast heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is het horloge voorzien van Superluminova C3 en blue markers. Ook een datumaanduiding en secondewijzer ontbreken hier niet. Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm is uitgerust met een mechanisch uurwerk (opwinding).

Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm

Naast de drie bovengenoemde modellen bieden wij in onze webshop een breed assortiment Laco horloges aan. Een aantal modellen hiervan zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd, door een mooie korting. Neem eens een kijkje bij de horloges van Laco. Zeker als je een liefhebber bent van pilotenhorloges en een stukje historie, is dit merk erg aan te raden. Met een horloge van Laco kies je voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Maar daarnaast ook voor hoogstaande techniek en oog voor detail. Een stijlvol horloge van Laco is passend bij verschillende soorten outfits en daarmee goed te combineren met vele stijlen.

Als officieel dealer van Laco horloges leveren wij de horloges met 2 jaar garantie in een luxe officiële horlogebox met handleiding bij je thuis!

Locman horloges

Geplaatst op 10 maart 2022 om 14:26 uur

Italianen staan algemeen bekend als een volk met goede smaak en gevoel voor stijl. Ook op het gebied van horloges weten de Italianen steeds weer te verrassen met stijlvolle designs en unieke ontwerpen. Een bekend horlogemerk dat wat dat betreft de Italiaanse naam zeker eer aan doet, is het merk Locman. Locman is niet voor niets het populairste horlogemerk van het land. Het Italiaanse merk biedt niet alleen horloges welke getuigen van zeer goede smaak in esthetisch opzicht, daarnaast staat het merk ook voor innovatie, ontwikkeling en technische finesse. Kenmerkend voor de horloges van Locman zijn verder de stoere en sportieve uitstraling en een moderne insteek. Doordat het merk kiest voor een combinatie van kwaliteit en stijl en tegelijkertijd aantrekkelijke prijzen hanteert, weet Locman de interesse te wekken van veel horlogefans.

Locman heeft bovendien de speciale rechten voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger in handen, wat genoeg zegt over de kwaliteit en degelijkheid van de horloges. Het merk kiest bewust voor hoogwaardige materialen zoals titanium dat ook veel wordt toegepast in de vliegtuigindustrie vanwege het robuuste en degelijke karakter van dit materiaal, dat tegelijkertijd zeer licht van gewicht is. Andere materialen van kwaliteit die in de collectie van Locman veel te vinden zijn, zijn edelstaal en carbon fibre. Dit laatstgenoemde materiaal is erg sterk en weet de uitstraling van de horloges in positieve zin te  beïnvloeden. Het materiaal is zeer passend bij het moderne en sportieve karakter van de Locman horloges. Wat verder opvalt aan de collectie van Locman, is het levendige kleurgebruik dat vele van de horloges kenmerkt. Wanneer je houdt van een horloge dat anders is dan andere en daardoor opvalt om de pols, dan is een Locman horloge jou op het lijf geschreven.

In dit artikel willen we graag twee van de populaire Locman Montecristo modellen van dit Italiaanse merk uitlichten. Het eerste model dat we nader onder de loep nemen is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit is een typisch Locman horloge, dat zowel wat betreft sportiviteit als kleurgebruik precies binnen het plaatje past. De horlogeband van dit model is uitgevoerd in de kleur oranje. De wijzerplaat is zwart met eveneens oranje accenten. Dit is dan ook een horloge dat als een echte eyecatcher in het oog springt. De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 44 mm, wat dit tot een robuust model maakt. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat extreem sterk is. De Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO is uitgerust met een quartz uurwerk, dat als voordeel heeft dat het goed bestand is tegen schokken en stoten. Daarnaast weet een quartz uurwerk de tijd zeer nauwkeurig weer te geven. Dit horloge heeft bovendien vele mooie extra’ s te bieden. Zo is het model voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is deze bovendien uitgerust met een mooie chronograaf functie. Tot slot is dit model van Locman tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het tweede model dat we graag even in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK. Dit horloge is wat minder uitbundig van kleur dan het voorgenoemde model, maar heeft wel een sportieve en moderne uitstraling zoals we dat van Locman gewend zijn. De rubberen horlogeband van dit model is zwart van kleur, net als de wijzerplaat. Deze is verder voorzien van helderblauwe accenten. De horlogekast van dit horloge is opnieuw gemaakt van titanium en heeft eveneens een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm, wat het een zeer goed afleesbaar horloge maakt. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK heeft een automatisch uurwerk in tegenstelling tot de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit wordt toch gezien als de meest pure vorm van het ambacht van de horlogemaker en zal dan ook van menigeen liefhebber de voorkeur genieten. Ook dit horloge biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model tevens tot maar liefst 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Met de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK kies je dan ook voor een geheel compleet model dat passend is bij zowel een sportieve outfit als bij een zakelijke of casual stijl.

Als officieel dealer van Locman bieden wij nog vele andere modellen van dit bijzondere Italiaanse horlogemerk. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitshorloge als uiting van een goede smaak en daarbij ook eisen stelt aan techniek en afwerking, ben je bij Locman aan het goede adres. Doordat de horloges van Locman ook nog eens betaalbaar zijn weet het merk eigenlijk alles te bieden dat je als horlogeliefhebber maar kunt wensen.

Je kiest met een Locman horloge gegarandeerd voor een merk met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Neem dus snel een kijkje in onze webshop en vind jouw favoriete Locman horloge! Ieder Locman horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en luxe officiële horlogebox. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

Geplaatst op 4 maart 2022 om 08:04 uur

Als liefhebber van een automatisch horloge ken je het probleem dat het stil komt te staan als je het niet draagt. Vooral wanneer je niet elke dag een horloge draagt of wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit een probleem. De tijd, datum en andere functies van het horloge staan niet meer goed ingesteld. Vervolgens moet je de kroon openen om de tijd en datum weer goed te zetten. Wist jij dat de kroon één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge is? De kroon is een relatief zwakke verbinding met het uurwerk. Je wilt dus eigenlijk voorkomen dat je de kroon van het automatische horloge vaak moet openen. Je wilt dus dat jouw automatische horloge blijft lopen en altijd de tijd en datum goed weergeeft. De oplossing is het gebruik van een watchwinder. Deze horlogeaccessoire bootst polsbeweging na waardoor het horloge energie verkrijgt wanneer je het niet draagt. Het enige wat je moet doen is het automatische horloge in de watchwinder plaatsen. Als je vervolgens jouw favoriete automatische horloge wilt dragen neem je het uit de watchwinder en ben je direct gereed om het te dragen.

Wanneer je als fanatiek verzamelaar op zoek gaat naar een watchwinder welke passend is voor jouw verzameling zal je al snel tot de conclusie komen dat je wanneer je kwaliteit wilt op dit gebied je over het algemeen diep in de buidel zult moeten tasten. Toch kun je wanneer je goed zoekt ook een aantal merken vinden die hoge kwaliteit en een perfecte afwerking bieden in combinatie met moderne techniek, voor een scherpe prijs. Een voorbeeld van zo’n merk is het Nederlandse merk Benson. Maar ook het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk, is een watchwinder merk waarbij je ook zeer goed terecht kunt. Bij Paul Design vind je watchwinders met mooie houten kasten, moderne techniek en een luxe uitstraling. Kenmerkend voor Paul Design is verder het oog voor detail en het complete plaatje dat ze weten te bieden.

Paul Design kiest voor de watchwinders in haar collectie voor het gebruik van Japanse Mabuchi motoren. Deze hoogwaardige motoren staan erom bekend niet alleen betrouwbaar en duurzaam te zijn, maar bovendien ook energiezuinig en geluidsarm. Met Japanse motoren van dit kaliber weet Paul Design dan ook een solide basis te leggen voor iedere afzonderlijke watchwinder. Verder biedt Paul Design watchwinders met een ingebouwde LED verlichting. Als verzamelaar is het prachtig om met behulp van deze LED verlichting de watchwinder aan het werk te zien en een goed zicht te hebben op de ronddraaiende horloges. Bovendien zul je het als verzamelaar zeker kunnen waarderen dat je je watchwinder op deze manier ook op ieder gewenst moment van de dag kunt gebruiken om jouw horloges tentoon te stellen.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder, die de mogelijkheid biedt tot het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit is een hele mooie capaciteit voor de echte verzamelaar. Deze specifieke watchwinder van Paul Design is uitgevoerd in de kleur Black Shadow. Dit model is vervaardigd uit bijzonder mooi hout en glas. De binnenkant van deze horlogeaccessoire is voorzien van een speciale zachte stof, eveneens in de kleur zwart. Niet alleen zorgt deze stof voor een extra chique uitstraling van dit model, daarnaast zorgt het er ook voor dat jouw horloges veilig opgeborgen kunnen worden en daarbij beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is verder voorzien van een glazen deur. Hiermee hou je invloeden van buitenaf moeiteloos buiten de deur, waarmee je de levensduur van jouw horloges verlengd.

Met behulp van het moderne touchscreen stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat je precies aan de voorwaarden van ieder specifiek horloge kan voldoen. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat je ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge, zonder moeite in de horlogehouders kunt plaatsen. Ook deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting en een kwalitatieve motor van Japanse afkomst. Verder biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie.

Dan zijn we op technisch gebied nog steeds niet klaar, want ook aan een afstandsbediening voor de watchwinder is gedacht. Paul Design gaat hiermee voor een optimaal gevoel van comfort bij het gebruik van deze watchwinder. Tevens is deze horlogeaccessoire voorzien van de innovatieve vingerprint technologie waar Paul Design gebruik van maakt. Hierdoor is het mogelijk ervoor te zorgen dat alleen jij bij je horloges kunt komen en berg je ze dan ook met een ultiem veilig gevoel op. De energievoorziening voor dit model wordt verzorgd door middel van een adapter (netstroom).

Met een Paul Design watchwinder kies je voor een horlogeaccessoire van een merk met de ambitie watchwinders te maken van zeer hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De traditioneel vormgegeven modellen passen heel goed in zowel een klassiek als een modern interieur door de tijdloze uitstraling. Een Paul Design watchwinder is een absoluut compliment voor jouw collectie, waarin jouw horloges extra mooi uit zullen komen. Daarnaast bescherm je je horloges niet alleen tegen beschadiging of onnodige slijtage, maar ook tegen bijvoorbeeld ongewenste kinderhandjes. Jouw horloges worden op hun wenken bediend met de wijze van opwinding die het beste bij ze past en jij ervaart als gebruiker een gemakkelijke en prettige bediening en wijze van instellen.

Bij ons in de webshop vind je een breed assortiment Paul Design watchwinders. Wij zijn als officieel dealer van Paul Design zeer over dit merk te spreken. Paul Design biedt alles wat de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges maar te wensen heeft en dat tegen een scherpe prijs. Stijl, hoge kwaliteit en een perfecte afwerking zijn gevangen in iedere watchwinder van Paul Design, welke jouw horloges het beste bieden.

Wij verzenden elke Paul Design watchwinder wereldwijd met PostNL, DPD of Fedex. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving. Heb je vragen in deze Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge

Geplaatst op 27 februari 2022 om 07:30 uur

Heb jij als horlogeliefhebber een Zwitsers horloge? De meeste liefhebbers van fraaie horloges zullen minstens één Zwitsers horloge in hun bezit hebben. Denk bijvoorbeeld aan een horloge van de gerenommeerde merken Rolex, IWC, Breitling, Omega of Oris. Natuurlijk zijn deze horloges niet goedkoop, maar je krijgt er een hoop terug. Deze horlogemerken zijn iconen en staan voor luxe polshorloges die vervaardigd worden in Zwitserland door de beste vakmensen.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Een Zwitsers horlogemerk dat één van onze favorieten is vanwege haar uitmuntende kwaliteit en fraaie ontwerpen is het merk Tag Heuer. Tag Heuer bestaat al 146 jaar en heeft daarmee de nodige kennis en ervaring weten op te doen op dit gebied. Bovendien heeft het merk door de jaren heen een lange en indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Een merk met historie is over het algemeen extra interessant te noemen voor de echte horlogeliefhebber. Tag Heuer is daarnaast een merk dat gaat voor absolute perfectie en dat bovendien bekend staat vanwege hun ambitie, innovatie en sterke technische ontwikkeling. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat ze op de markt worden gebracht. Dit zegt genoeg over hoe hoog Tag Heuer de lat voor zichzelf legt. Dit is dan ook te zien aan het eindproduct. Een horloge van Tag Heuer staat voor topkwaliteit, een sublieme afwerking en stijl.

Tag Heuer horloges worden voorzien van Zwitserse automatische uurwerken. Deze uurwerken behoren natuurlijk tot de top op dit gebied en leggen derhalve een zeer solide basis voor een kwaliteitshorloge. Bovendien is het automatische uurwerk het soort uurwerk dat het echte ambacht van de horlogemaker het beste in beeld brengt. Kwaliteit  is natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast wil het oog ook wat. Tag Heuer biedt designs welke zowel als stijlvol alsmede als robuust en stoer kunnen worden omschreven. Met een horloge van Tag Heuer draag je een horloge dat zeker als een echte eyecatcher kan worden omschreven.

De horloges uit de verschillende series van Tag Heuer bieden diversiteit en kwaliteit. Het Carrera model van Tag Heuer geldt hierbij als een icoon van dit merk en mag dan ook niet ontbreken in dit artikel. We zetten dan ook graag het specifieke Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 horloge in de spotlight voor je. Dit horloge heeft een horlogekast van edelstaal met een doorsnede van 42mm. De horlogeband van dit horloge is eveneens vervaardigd uit edelstaal en geeft het horloge een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van het horloge is zwart en is voorzien van verschillende zilverkleurige accenten. Verder is ook dit horloge uiteraard uitgerust met een Swiss made uurwerk, waarmee je altijd zeker bent van een zeer nauwkeurige weergave van de tijd. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Daarnaast is dit horloge voorzien van saffierglas, dit glas is extra sterk waardoor er niet snel krasjes of beschadigingen te zien zullen zijn en je extra lang van je horloge kunt genieten.

Het bijzondere van dit horloge is dat het hier gaat om het Carrera 40 jarige jubileummodel, dus met recht een waar collectors item. Dit horloge heeft dan ook op technisch gebied heel wat moois te bieden. Zo beschikt het horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge ook voorzien van lichtgevende indicatoren. Maar ook een tachymeter, dag indicator en een chronograaf functie ontbreken niet. Met de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 kies je hiermee dus voor een zeer compleet horloge op technisch gebied. Daarnaast is dit horloge een waar sieraad om de pols en is het passend bij vrijwel elke outfit. Of je nu kiest voor een meer casual of zakelijke kledingstijl, de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 zal je outfit zeker compleet maken.

Zoals al genoemd is dit horloge ook voor de echte verzamelaar een interessant exemplaar. Natuurlijk heeft dit te maken met de Zwitserse kwaliteit van het horloge, daar zal de voorkeur van de echte liefhebber zeker liggen. Daarnaast betreft het natuurlijk een jubileumstuk wat het horloge extra bijzonder maakt. Bovendien zijn alle bijzondere technische aspecten voor de verzamelaar zeker ook fascinerend. Met dit horloge weet Tag Heuer dan ook een breed publiek aan te spreken. We kunnen dit Carrera model dan ook zeker één van de paradepaardjes van dit Zwitserse kwaliteitsmerk noemen, een echte must have.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons in de webshop een Tag Heuer horloge te bestellen ontvang je bij het horloge een luxe officiële box, een duidelijke handleiding en bovendien 2 jaar garantie. Daar komt nog bij dat wij specifiek de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een mooie korting aanbieden ten opzichte van de juweliersprijs. Je kunt hiermee een echt Swiss made horloge aanschaffen met alles erop en eraan, tegen een extra aantrekkelijke prijs. Met dit horloge komen klassiek en sportief samen waarmee het horloge passend is voor vrijwel elke persoonlijke smaak.

Wist je bovendien dat wij ook watchwinders verkopen? Een horloge als de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 met een automatisch uurwerk wordt voorzien van de benodigde energie door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je het horloge echter niet draagt kan een watchwinder in deze behoefte voorzien. Kies je dus voor een Carrera horloge van Tag Heuer? Neem dan gelijk eens een kijkje in ons ruime assortiment watchwinders van kwaliteit!

De kracht van Elysee horloges

Geplaatst op 22 februari 2022 om 08:47 uur

De kracht van een horlogemerk bestaat over het algemeen uit verschillende elementen. Uiteraard speelt daarin kwaliteit een belangrijke rol. Horloges met het zogenaamde ‘Swiss made’ label staan wat dat betreft zeer goed bekend. Daarnaast zijn ook de horlogemerken die het ‘made in Germany’ label mogen dragen van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Elyse Monumentum Automatic 77005

Natuurlijk mag je als horlogemerk niet zomaar deze labels voeren. Voor zowel het Swiss made label als het made in Germany label zijn verschillende strenge eisen gesteld om ervoor te zorgen dat men gegarandeerd uitmuntende kwaliteit koopt wanneer men kiest voor een merk met dit label. De richtlijnen voor het made in Germany label zijn opgesteld in 2013. Het Duitse horlogemerk Elysee is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze richtlijnen en is dan ook een bijzonder mooi voorbeeld van een Duits kwaliteitsmerk dat dit label mag voeren. Daarbij werkt het merk volgens een geheel eigen gedachtegoed, dat altijd is geweest: ‘De kern van ons werk is de optelsom van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’. Deze kernwaarde is dan ook de rode draad door de uitgebreide collectie van Elysee horloges.

De collectie van Elysee ademt naast kwaliteit ook diversiteit. Met horloges met een diverse uitstraling en het gebruik van zowel quartz uurwerken als automatische uurwerken, weet Elysee een breed publiek te bedienen.  Het merk biedt horloges met een prachtige klassieke lederen horlogeband, maar ook modellen met een meer robuuste edelstalen horlogeband. Ook wat betreft de wijzerplaat wordt diversiteit geboden op het gebied van kleur en uitstraling. De Elyse horloges laten zich echter over het algemeen het best omschrijven als stijlvol, klassiek en enigszins ingetogen wat betreft uitstraling. Daarnaast weet het merk steeds weer een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding te garanderen, want hoewel de kwaliteit van elk Elysee horloge zeer goed te noemen is, zijn ze ook betaalbaar.

Het contrast wat betreft uitstraling wordt duidelijk wanneer we 2 horloges van Elysee eens tegenover elkaar zetten. Ten eerste het Elysee Monumentum Automatic 77005 horloge. Dit horloge heeft een stijlvolle, klassieke uitstraling en een minimalistisch karakter. Het horloge is voorzien van een retro lederen horlogeband en oogt zeer rustig. De wijzerplaat is wit van kleur, met rosékleurige accenten. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en eveneens uitgevoerd in de kleur rosé. Deze heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 41 mm. Er is voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het bekende merk Miyota, waarmee een solide basis is gelegd. Dit horloge van Elysee is verder tot 50 meter waterdicht en sluit met een vouwsluiting. Daarnaast is het horloge uitgerust met een datumaanduiding en een secondewijzer. Met het Elysee Monumentum Automatic 77005 horloge kies je voor een traditioneel horloge en een waar sieraad om de pols.

Het model dat we hier tegenover zetten is het Elysee Monumentum Moon 77003L horloge. Dit horloge is eveneens een klassiek model, maar heeft toch een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Dit horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband. De horlogekast van dit horloge is eveneens vervaardigd uit edelstaal, maar dan in zilverkleur. De horlogekast is 11 mm dik en heeft een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, wat het zeer sprekend maakt. De accenten op de wijzerplaat worden gevormd door de wijzers en tijdsweergave in de kleur wit. Daarnaast prijkt de maanfase indicatie op de wijzerplaat, die het horloge extra bijzonder maakt. In tegenstelling tot de de Elysee Monumentum Automatic 77005 is de Monumentum Moon 77003L voorzien van een quartz uurwerk, die overigens ook van het merk Miyota is. Tot slot is er ook voor dit horloge gekozen voor saffierglas en is dit model tot 50 meter waterdicht.

De bovengenoemde twee horloges bieden wij in onze webshop aan met een mooie korting. Pak dus nu je kans om een horloge van dit kaliber tegen een extra scherpe prijs aan te schaffen! Naast deze 2 horloges is er bij ons in de webshop de keuze uit verschillende andere series en modellen horloges van het merk Elysee, welke echt het bekijken waard zijn. Zo vallen de bijzondere Elysee Picus horloges bijvoorbeeld op door het open dial. Niet alleen geeft deze eigenschap een extra dimensie aan het uiterlijk van de horloges, daarnaast kun je jouw horloge daadwerkelijk voor je aan het werk zien. Voor de liefhebber zeker fascinerend te noemen.

Neem eens een kijkje bij ons in de webshop en laat je verleiden door de verschillende mooie horloges van Elysee! Wanneer je jouw Elysee horloge bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Wij zorgen er natuurlijk voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op reis gaat, zodat jij je bestelling met een gerust hart plaatst!