Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Geplaatst op 22 november 2022 om 14:21 uur

De echte horlogeliefhebber zal stilstand van zijn automatische horloge willen voorkomen. Het automatische horloge heeft een zekere charme doordat het uurwerk van een automatisch horloge het meest zegt over het vakmanschap van de horlogemaker. De werking is bovendien fascinerend, een automatisch horloge heeft geen batterij nodig, maar werkt door middel van beweging. Dit betekent echter wel dat wanneer het horloge niet wordt gedragen, deze stil kan komen te staan. Op dit moment wordt het horloge tenslotte niet voorzien van de natuurlijke beweging van de pols.

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Met de zoektocht naar de oplossing voor dit probleem, werd een onmisbaar accessoire geboren voor de liefhebber van het automatische horloge. We hebben het dan over de watchwinder. Een goede en hoogwaardige watchwinder verzorgt op efficiënte en natuurlijk veilige wijze de opwinding van jouw automatische horloge wanneer je het niet draagt. Bij de aanschaf van een watchwinder is het verstandig op zoek te gaan naar kwaliteit en derhalve het kaf van het koren te scheiden op dit gebied. Tenslotte wil je enkel het beste voor jouw automatische horloge. Dit wil echter niet zeggen dat een watchwinder altijd duur hoeft te zijn.

Een bijzonder en kwalitatief merk dat bovendien van Nederlandse origine is, is het merk Benson. Benson weet liefhebbers van automatische horloges te bedienen met een diverse voorkeur op het gebied van uitstraling, materiaalgebruik en motoren. Bovendien weet dit merk keer op keer te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een watchwinder van Benson altijd kiest voor veel waar voor je geld.

Waar de collectie van Benson zowel watchwinders biedt voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar, vertellen wij je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder van Benson voor het opwinden van een enkel horloge. We hebben het dan over de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre. Deze watchwinder is gemaakt van leder en heeft een mooie luxe uitstraling. De watchwinder is uitgevoerd met een carbon fibre buitenkant. Dit model is verder klein van stuk, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen is. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren met zowel adapter als batterijen kan je dit model ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen van deze compacte watchwinder (en daarmee jouw horloge) in een kluis een goede optie. Hiermee kies je voor de meest veilige wijze van opbergen van jouw horloge.

De Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder is voorzien van een Japanse motor. Deze is betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en geluidsarm. Allemaal mooie eigenschappen die het gebruikscomfort van de watchwinder ten goede komen. Bovendien heeft Benson voor deze watchwinder gekozen voor het gebruik van een flexibele horlogehouder. Hierin kan vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos worden vastgeklikt. Tot slot is de watchwinder instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag.

Deze combinatie van eigenschappen maakt deze watchwinder geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is verder voorzien van een innovatief LCD bedieningspaneel, waarmee het bedienen van de watchwinder uiterst gemakkelijk is. De watchwinder beschikt daarnaast over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre kies je al met al voor een mooi compact design, dat zeer handzaam is. Bovendien heeft deze watchwinder alles in huis om jouw automatische horloge op doeltreffende en veilige wijze van energie te voorzien. Door de luxe en moderne uitstraling van de watchwinder zullen jouw horloge en de watchwinder een mooie blikvanger zijn in ieder interieur. Je horloge bewaar je bovendien veilig in deze watchwinder. Daar komt nog bij dat deze watchwinder aan te schaffen is tegen een scherpe prijs!

Naast de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre vind je ook de gehele overige collectie Benson watchwinders bij ons in de webshop. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende andere Compact modellen, ook voor het opwinden van 2 of 3 automatische horloges tegelijkertijd. In de Black Series collectie van Benson vinden we daarnaast exclusieve modellen watchwinders met vele mooie extra’s. Hier kan bijvoorbeeld ook de echte verzamelaar zeer goed terecht voor een passende watchwinder. De Swiss Series van Benson herbergen watchwinders die voorzien zijn van Zwitserse motoren. Zo biedt de collectie voor iedere liefhebber en verzamelaar een mooi alternatief.

De watchwinders van Benson zijn door ons over het algemeen zeer snel leverbaar, doordat wij vrijwel de gehele collectie van dit bijzondere merk op voorraad hebben. Je vindt bovendien in onze webshop van iedere Benson watchwinder duidelijke foto’s en soms zelfs filmpjes. Hiermee bieden wij je een heel compleet beeld van de uitstraling en mogelijkheden van deze watchwinders.

Kies nu voor het beste voor jouw automatische horloges, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Kies voor Benson! Je hoeft dan nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en hebt altijd een goede veilige opbergplaats.