Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horloges tot 200 euro

Geplaatst op 7 november 2023 om 14:33 uur

Voor een fraai horloge van goede kwaliteit hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Zo zijn er horloges van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar onder de 200 euro. Er zijn verschillende horlogemerken te vinden die dergelijke horloges hebben in hun collectie.

Mooie voorbeelden van merken met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding op dit gebied, zijn de horlogemerken Van Speyk, Junkers en Iron Annie. De laatste twee genoemde merken zijn Duitse horlogemerken, die beiden vallen onder de horlogeproducent Pointtec. Beide horlogemerken bieden een zeer diverse collectie horloges, waarbij er de keuze is uit automatische-, mechanische- en quartz horloges. Voor een fraai pilotenhorloge ben je bovendien bij beide merken op het juiste adres. Daarnaast bieden Junkers en Iron Annie ook meer klassieke en moderne horloges in hun assortiment, zodat vrijwel iedere liefhebber wel een passend horloge zal kunnen vinden binnen de collectie van één van beide merken.

Van Speyk is een Nederlands merk dat topkwaliteit, een fraai design en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien biedt het merk robuuste horloges binnen de collectie, die perfect geschikt zijn voor de echter sportieveling. Ook van Speyk biedt horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling en karakter. Met een Van Speyk horloge kies je voor een ware blikvanger om de pols.

We vertellen je graag meer over één specifiek horloge van ieder merk dat we hierboven genoemd hebben. We beginnen met een zeer exclusief design uit de collectie van Van Speyk, namelijk de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL. Dit horloge is afkomstig uit de nieuwste lijn van het merk. Van Speyk heeft met dit model stijlvolle elementen weten te combineren met de eigenschappen van een authentiek pilotenhorloge. De horlogeband van het horloge is gemaakt van zwart leder en sluit met een doornsluiting. Het Van Speyk logo in het leder van de band, benadrukt het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 45mm. Ook op de achterkant van de horlogekast prijkt het logo van Van Speyk. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en voorzien van blauwe details. Deze wordt beschermd door zeer sterk saffierglas. Het hoogwaardige quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, is afkomstig van het merk Ronda. Met een uurwerk van dit kaliber ben je verzekerd van een betrouwbaar en duurzaam horloge, dat bovendien zeer punctueel is. Met de Van Speyk Dutch Pilot DW13.ZL kies je voor een luxe horloge met alles erop en eraan. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast zijn er ook een chronograaf- en stopwatch functie voorzien. Tot slot is dit horloge van Van Speyk tot 100 meter waterdicht.

Het tweede horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is wanneer je op zoek bent naar een luxe horloge onder de 200 euro, is de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Doordat dit model vrijwel in zijn geheel in zwart is uitgevoerd, oogt deze zeer stijlvol en chique. Zowel de lederen horlogeband als de wijzerplaat zijn namelijk zwart van kleur. Ook de kenmerkende minimalistische stijl die bij de Bauhaus stroming hoort komt hierdoor duidelijk tot uiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. Dit Iron Annie horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk (op batterij) van het wereldwijd bekende merk ETA. Tot slot beschik je met de Iron Annie Bauhaus 5046-2 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het laatste horloge waaraan we in dit artikel graag aandacht besteden is van het merk Junkers. Het gaat specifiek om de Junkers Hugo Junkers 6686-1. Dit horloge van Junkers is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is uniek door het witte streeppatroon in combinatie met de rode en zwarte accenten. Voor dit horloge is daarnaast gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De Hugo Junkers 6686-1 is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 5020.B). Dit horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Al met al een zeer compleet plaatje voor onder de 200 euro.

Wil je één van de genoemde modellen onder de 200 euro graag bestellen of beter bekijken? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie fraaie horloges van verschillende gerenommeerde merken.

Ook voor passend advies of een antwoord op je vragen kun je bij ons altijd terecht! Wij leveren bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL, waardoor onze horloges voor jou altijd binnen handbereik zijn. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop!