Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Geplaatst op 12 december 2023 om 19:31 uur

Elke horlogeverzamelaar en horlogeliefhebber kent het probleem dat je automatische horloge stil komt te staan als je het niet draagt. Dit is onhandig en wil je natuurlijk niet. Vooral niet omdat het slecht is voor je automatische horloge wanneer het te lang niet loopt. Je wilt het liefste jouw automatische horloges in topconditie houden en daarvoor gebruik je een watchwinder. De watchwinder is de ultieme horlogeaccessoire en uitermate geschikt voor de bezitter van één of meerdere automatische horloges.

Heb jij nog geen watchwinder voor jouw Breitling, Oris, Omega, Tag Heuer of Rolex horloge? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een specifieke watchwinder van Paul Design die een zeer goede keuze is. Deze watchwinder voor 8 horloges is één van de beste modellen.

Wanneer je als verzamelaar een watchwinder zoekt van goede kwaliteit is het absoluut niet nodig om daarvoor de hoofdprijs te betalen. Er zijn namelijk een aantal merken binnen de horlogerie die met name bekend staan om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Een goed voorbeeld van zo’n merk is het merk Paul Design. Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk ambieert watchwinders van zeer hoge kwaliteit te vervaardigen tegen een aantrekkelijke prijs. Op het moment dat Paul Design werd opgericht bestond er een groot gat tussen de zeer goedkope Aziatische merken op dit gebied ten opzichte van de gerenommeerde prijzige merken. Paul Design zag dit gat in de markt en besloot hierop in te spelen. Hoogwaardige watchwinders voor iedereen, met een stijlvolle en luxe uitstraling.

De collectie van Paul Design biedt watchwinders voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook watchwinders voor de fanatiek verzamelaar met een ruime verzameling automatische horloges. De Paul Design watchwinders zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren die bekend staan om verschillende positieve eigenschappen. Allereerst zijn deze motoren betrouwbaar en geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast bieden ze een energiezuinige wijze van opwinding en zijn ze stil in gebruik. Je hoeft met een Paul Design watchwinder dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Naast de goede prijs-/kwaliteitverhouding en de hoogwaardige motoren, bieden de watchwinders van Paul Design ook nog een fraaie en luxe uitstraling. Ieder automatisch horloge of verzameling automatische horloges komt daardoor extra mooi uit wanneer ze geplaatst zijn in een watchwinder van Paul Design.

Voor dit artikel hebben we een specifieke watchwinder van Paul Design geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen. We hebben het dan over de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze fraaie watchwinder biedt ruimte voor maar liefst 8 automatische horloges tegelijk en is daarmee geschikt voor de fanatieke verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en heeft een bijzonder mooie Macassar afwerking. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en contrasteert heel mooi met het fraaie exterieur. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met het luxe glazen deurtje, bescherm je jouw automatische horloges tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan condens, vuil en stof of bijvoorbeeld kinderhandjes. Door het speciale moderne vingerprint slot ben je er zeker van dat alleen jij bij je geliefde horloges kunt komen.

De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is voorzien van een handig en modern touchscreen. Hiermee stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in per horloge afzonderlijk. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding krijgen. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie, ter bescherming van overspanning van jouw automatische horloges. De basis van de watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi, die de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos verzorgen. Een mooie extra die de Paul Design Gentlemen 8 Macassar te bieden heeft, is de fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw gehele verzameling automatische horloges desgewenst in de spotlight. Je houdt hiermee je horloges de gehele dag goed in het zicht en hebt bovendien de mogelijkheid je verzameling op professionele wijze te presenteren. De handige afstandsbediening zorgt voor een extra hoog gebruikerscomfort van deze watchwinder.

Paul Design Gentlemen 8 Macassar


Opvallend aan de Paul Design Gentlemen 8 Macassar is niet alleen de hoge kwaliteit van het product, maar ook het gebruik van enkel hoogwaardige materialen. Verder is het hoge gebruikerscomfort zeer aantrekkelijk voor iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met deze watchwinder heb je een waar alles in één pakketje. Een fraai design, hoogwaardige kwaliteit, moderne techniek én een scherpe prijs. Met de Paul Design Gentlemen 8 Macassar hoef je bovendien nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Dit is dan ook zeker de investering waard. Je kiest niet alleen voor een doeltreffende wijze van opwinding, maar ook voor een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloges.

Wanneer je een kwalitatieve watchwinder van het merk Paul Design wilt aanschaffen, kun je dit gemakkelijk en op een veilige wijze doen bij ons in de webshop, wij bieden jou als officieel dealer van het merk de nieuwste collectie, beste service en scherpste prijzen.  Bovendien zijn wij als geen ander in staat jou van een antwoord op je vragen te voorzien, of indien gewenst een passend advies te bieden.

Wij leveren de watchwinders van Paul Design bovendien met 2 jaar garantie, waardoor je bij ons altijd met een goed gevoel je bestelling plaatst.  Kies daarom nu voor het beste voor jouw automatische horloges én je portemonnee, kies voor een Paul Design watchwinder.

BensonTrade is officieel dealer van meer dan 12 watchwinder merken. Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van watchwinders kunnen wij je goed adviseren op basis van jouw behoeften en automatische horloges. In ons magazijn hebben we meer dan 2000 modellen op voorraad van verschillende merken. Wij verzenden wereldwijd via PostNL, DPD en Fedex. Uiteraard aangetekend en verzekerd voor optimale zekerheid.

Heb je een vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder! Bekijk snel onze watchwinder collectie en zorg ervoor dat jouw automatische horloges niet meer stilstaan.