Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact 1.17. Carbon Fibre

Geplaatst op 28 november 2023 om 14:48 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe watchwinder voor jouw automatische horloge? Heb jij een fraai automatisch horloge en ben je het zat dat deze steeds stilstaat als je het niet draagt? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel schrijven we over één van de meest populaire watchwinders voor 1 horloge.

Bij de aanschaf van een watchwinders zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Het is natuurlijk van belang dat het betreffende model is voorzien van één of meerdere hoogwaardige motoren, die ervoor geschikt zijn om ieder automatisch horloge van energie te kunnen voorzien, ongeacht het merk of type horloge. De meest voorkomende motoren zijn van Japanse- als Zwitserse makelij. Deze motoren onderscheiden zich op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn krachtig en betrouwbaar genoeg om een automatisch horloge vloeiend en veilig rond te laten draaien. Daarnaast hebben energiezuinige en natuurlijk betrouwbare motoren de voorkeur, ook vanwege deze eigenschappen zijn de hoogwaardige Japanse en Zwitserse motoren zeer geschikt.  

Tot slot is het fijn als de watchwinder zijn werk doet in stilte, zodat jij je watchwinder overal kunt plaatsen waar je wilt, zonder hierbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Naast een goede motor is het van belang dat een watchwinder is gemaakt van materialen van goede kwaliteit, zodat deze lang meegaat en een veilige opbergplaats biedt voor jouw automatische horloge of horloges.

Wereldwijd zijn er verscheidene merken te vinden die absoluut het bekijken waard zijn wanneer je een goede watchwinder zoekt. Ieder afzonderlijk merk heeft daarbij zijn eigen sterke eigenschappen. Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met een merk dat bekend staat om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, namelijk het Nederlandse merk Benson.

Benson is een merk met een zeer uitgebreide collectie watchwinders die stuk voor stuk uitblinken vanwege hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wat verder opvalt binnen de collectie van het merk is de diversiteit. Zo biedt Benson modellen geschikt voor één automatisch horloge, maar ook watchwinders voor meerdere automatische horloges. Bovendien kun je bij Benson kiezen uit Japanse of Swiss made motoren en biedt het merk modellen die gemaakt zijn van verschillende materialen en in een divers design.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek model uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre. Dit is een model dat ruimte biedt voor één automatisch horloge en die wat betreft het design opvalt door de compacte vormgeving. Dit maakt deze horlogeaccessoire ideaal wanneer je je watchwinder en horloge graag mee wilt kunnen nemen op reis of naar kantoor. Dit model is gemaakt van leder en uitgevoerd in een carbon fibre look. Deze combinatie maakt dat deze watchwinder zowel een stijlvolle als stoere uitstraling heeft. Door de strakke vormgeving heeft dit model bovendien een modern karakter. Naast het elegante design biedt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre een optimale wijze van opwinding en een hoge duurzaamheid. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan.

Benson Compact 1.17. Carbon Fibre

De Benson Compact 1.17. Carbon Fibre kan zowel op batterijen als met behulp van een adapter functioneren. In combinatie met de compacte vormgeving maakt dat deze watchwinder zeer geschikt voor het plaatsen in een kluis. Op deze manier bewaar je jouw automatische horloge en watchwinder zo veilig mogelijk. Verder biedt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre de programma’s CW, CC en Alt. Uiteraard ontbreekt daarnaast de overwind protectie niet, zodat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van jouw automatische horloges. Doordat de watchwinder daarnaast instelbaar is wat betreft het aantal toeren, biedt je jouw automatische horloge altijd de juiste wijze van opwinding. De watchwinder is bovendien gemakkelijk te bedienen met het handige en moderne touchscreen. Kort gezegd kies je met de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre voor een kleine, maar tegelijkertijd fijne watchwinder.

De kwaliteit is hoog, de prijs is scherp en dit model biedt jou alles dat je nodig hebt om jouw automatische horloge van de benodigde energie te voorzien, waar je ook bent. Neem deze watchwinder mee op (zaken)reis, of naar kantoor, berg hem op in je kluis, alles is mogelijk!

Je vindt de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre bij ons in de webshop. Wij leveren dit model van Benson wereldwijd met een garantie van 2 jaar en een overzichtelijke handleiding. Naast de Benson Compact 1.17. Carbon Fibre vind je ook de gehele overige collectie van Benson bij ons in het assortiment.

Of je nu die liefhebber bent met één of enkele automatische horloges in het bezit, of een fervent verzamelaar met een grote verzameling, wij bieden de perfecte Benson watchwinder voor jou! Bovendien hebben wij door de jaren heen een ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van luxe (automatische) horloges en watchwinders, waardoor wij je altijd kunnen bijstaan met een passend advies of een antwoord op je vragen.

Je kunt hiervoor dan ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ons daarnaast betalen met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving, waardoor je jouw bestelling altijd met een goed gevoel kunt plaatsen. Wacht dus niet langer en bestel jouw Benson watchwinder bij ons in de webshop, zo is jouw automatische horloge altijd klaar om te dragen!