Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Smart-Tech II watchwinder

Geplaatst op 20 juli 2023 om 10:48 uur

Een luxe automatisch horloge wordt door een echte liefhebber met de grootst mogelijke zorg uitgezocht. Hierbij let de echte liefhebber natuurlijk op het design en de uitstraling van het horloge, de gebruikte materialen en het soort uurwerk. Ook de visie en het verhaal achter een merk kan hierbij een rol spelen.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Voor een fraai horloge waarbij zoveel aandacht wordt besteed aan het selecteren ervan, wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Voor een automatisch horloge betekent dit een watchwinder van kwaliteit. Daarbij wil je natuurlijk in de eerste instantie dat de watchwinder jouw automatische horloge of horloges de juiste wijze van opwinding kan bieden. Hierbij is het van belang dat de watchwinder kan worden ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Naast de motor van de watchwinder, is het design voor de echte liefhebber ook van belang. Je wilt jouw met zorg geselecteerde horloge tenslotte ook in stijl kunnen opwinden, opbergen en presenteren.

Er zijn vele gerenommeerde en bekende merken die op dit gebied high-end watchwinders bieden die zeker de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er echter ook merken die jou wel het beste bieden op dit gebied, maar niet tegen de hoogste prijs. Daarover vertellen we je graag meer. Het Nederlandse merk Benson is een mooi voorbeeld van een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. Bovendien biedt de collectie watchwinders in allerlei soorten en maten, zodat elke liefhebber en verzamelaar terecht kan binnen de collectie van dit bijzondere merk.

We geven je graag een tweetal voorbeelden van watchwinders uit de collectie van Benson. De eerste watchwinder die we in dit kader graag nader voor je onder de loep nemen, is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder heeft een grote capaciteit. Niet alleen biedt dit model de ruimte voor het opwinden van maar liefst zes automatische horloges tegelijk, daarnaast herbergt dit model ook nog een extra opbergruimte. Hierin passen nog eens vijf andere horloges, zoals quartz- of mechanische horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen deze opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is gemaakt van hoge kwaliteit hout en in zijn geheel zwart van kleur. De watchwinder kan bovendien worden afgesloten met het fraaie deurtje van mineraalglas. Hiermee kun je je horloges wel gewoon bekijken, maar bescherm je ze tegelijkertijd ook tegen eventuele schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht, vuil en stof. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van uitmuntende kwaliteit. Deze motoren zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien zijn ze stil in gebruik, waardoor je de watchwinder ook zonder zorgen op plaatsen kunt zetten waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of het kantoor. Ieder horloge krijgt de perfecte wijze van opwinding met deze watchwinder, doordat iedere rotor afzonderlijk kan worden ingesteld. Zo kun je met behulp van het moderne touchscreen de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Door de speciale ingebouwde LED verlichting is deze watchwinder daarnaast perfect geschikt om in te zetten als display voor jouw horlogeverzameling. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Kortom, met deze watchwinder biedt Benson een stijlvol design, hoogstaande techniek voor de beste opwinding en allerlei mooie extra’s. Doordat deze watchwinder bovendien scherp geprijsd is, is deze interessant voor een breed publiek.

De tweede Benson watchwinder die we graag nader voor je belichten, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Met deze watchwinder kun je vier automatische horloges tegelijk van energie voorzien. Daarnaast biedt ook dit model nog een handige opbergruimte voor nog eens vijf extra horloges. Ook dit model is gemaakt van hout en zwart van kleur.  Bovendien is de watchwinder afsluitbaar. Deze watchwinder van Benson is daarnaast wederom voorzien van Japanse motoren, van hoge kwaliteit. Het instellen van de watchwinder wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag gaat gemakkelijk met behulp van het handige touchscreen. Ook hier geldt weer dat iedere rotor apart kan worden ingesteld. Wanneer je wilt, kun je ervoor kiezen de ingebouwde LED verlichting in te schakelen, voor een extra mooi zicht op jouw horloges. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat je vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders kunt plaatsen. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model over een powerwinding functie en een polsbewegingssimulatie.

Je bestelt ieder gewenst model watchwinder van het merk Benson gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop. Je kunt bij ons met meerdere veilige betaalwijzen betalen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Je ontvangt de Benson Smart-Tech II watchwinders met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Geplaatst op 13 juli 2023 om 15:33 uur

Wanneer je als echte kenner op zoek gaat naar een nieuw horloge voor om je pols of als waardevolle toevoeging voor een bijzondere horlogeverzameling dan staat kwaliteit natuurlijk bovenaan. Daarnaast zijn echter ook het design, technische aspecten en het materiaalgebruik van belang. Niet minder belangrijk voor de echte liefhebber is bovendien het verhaal achter het betreffende horlogemerk.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Een merk met een indrukwekkende geschiedenis biedt niet alleen een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardige horloges, maar ook een stukje nostalgie en historie. Een bijzonder horlogemerk, dat we in dit licht graag verder voor je onder de loep nemen, is het innovatieve merk Tag Heuer. Voor de oprichting van Tag Heuer moeten we ver terug naar het jaar 1860, waar Edouard Heuer de basis legde voor het merk zoals we het vandaag de dag kennen. Tag Heuer presenteert zichzelf niet voor niets als de Zwitserse Avant Garde binnen de horlogerie. Vanaf dag één berust het fundament van dit prachtige merk op innovatie en leiderschap. Door de jaren heen bleef Tag Heuer steeds opnieuw op deze fundamenten vertrouwen, met succes.

Ieder Tag Heuer horloge wordt vervaardigd door de handen van experts op dit gebied. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Ieder horloge afzonderlijk wordt uiterst precies gecontroleerd en getest. Voordat deze worden goedgekeurd worden de horloges op zo’n 60 punten getoetst. Wat betreft het materiaalgebruik kiest een merk als Tag Heuer natuurlijk voor het beste van het beste. Met een horloge van Tag Heuer kies je dan ook voor een sieraad en accessoire voor nu en voor de toekomst. Binnen de collectie van Tag Heuer vinden we horloges die zijn gemaakt met een passie voor vakmanschap en geavanceerde technologie. De uitstraling van de Tag Heuer horloges is over het geheel genomen sportief en modern te noemen. Toch biedt het merk met de verschillende horlogeseries binnen de collectie variatie en de collectie herbergt dan ook horloges voor liefhebbers met een verschillende persoonlijke voorkeur.

Graag vertellen je meer over één specifiek horloge afkomstig uit de collectie van Tag Heuer. We hebben het dan over de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge biedt op zowel technisch gebied als in esthetisch opzicht de perfecte combinatie van klasse, stijl en functionaliteit. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van edelstaal, wat het horloge een robuuste en stoere uitstraling geeft. Deze band is voorzien van een vouwsluiting, wat het geheel fraai in elkaar doet overlopen. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42mm. De kleur van de wijzerplaat van dit horloge is wit, voorzien van zilverkleurige details. Door voor zowel de horlogeband als de horlogekast edelstaal te gebruiken en de wijzerplaat rustig te houden, zorgt Tag Heuer met dit model voor een horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Zowel bij sportieve kledij, als een zakelijke of meer casual outfit, komt dit horloge zeer goed tot zijn recht. Het horloge is daarnaast voorzien van het hoogwaardige saffierglas, dat erom bekend staat zeer sterk te zijn. Krasjes of andere beschadigingen zullen dan ook niet snel zichtbaar zijn op dit kwaliteitsglas.

De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Deze behoren natuurlijk tot het neusje van de zalm en zorgen voor een betrouwbare en solide basis. Dit horloge is bovendien geschikt voor de sportieveling met een voorkeur voor watersport, doordat dit model tot maar liefst 300 meter waterdicht is. Dan zijn we er echter nog niet, want de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 heeft nog meer moois te bieden. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding en secondewijzer. Bovendien biedt dit horloge lichtgevende indicatoren en een verschroefde kroon. Tot slot heb je met dit model de beschikking over een draaibare bezel en een mooie chronograaf functie. Kort gezegd weet Tag Heuer met dit horloge vrijwel iedere liefhebber te plezieren. Het is een horloge dat door het design geschikt is om dagelijks te dragen, of het nu naar kantoor is of tijdens een actieve bezigheid. Dit maakt het horloge geschikt en interessant voor een breder publiek. Met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 kies je voor een iconisch model van Zwitserse makelij. Bij ons in de webshop kun je dit horloge nu bovendien extra aantrekkelijk geprijsd aanschaffen. Wij bieden dit horloge nu namelijk aan met een zeer interessante korting. Natuurlijk leveren wij dit horloge met een garantie van 2 jaar in een luxe officiële box. Wanneer je interesse hebt in een ander model van Tag Heuer dat u bij ons in de collectie niet kunt vinden, kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij informeren u in dit geval heel graag over de beschikbaarheid en prijs van het betreffende horloge.

Bij ons bestel je altijd met een veilig gevoel. Je kunt bij ons op verschillende veilige manieren betalen, zoals Paypal, iDeal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Wij verzenden onze producten bovendien wereldwijd met Fedex, PostNL en DPD. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat.

De beste pilotenhorloges

Geplaatst op 7 juli 2023 om 19:13 uur

Pilotenhorloges hebben niet voor niets voor vele liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges een bijzondere aantrekkingskracht. Een mooi en hoogwaardig pilotenhorloge weet met zijn charmante karakter de echte liefhebber terug te voeren naar de tijd van weleer. Daarmee brengt een fraai pilotenhorloge een stukje nostalgie, wat door menig liefhebber wordt gewaardeerd.

Er zijn verschillende gerenommeerde horlogemerken die uiterst fraaie pilotenhorloges produceren. Wij laten je graag nader kennismaken met twee merken die op dit gebied een verrassend mooi aanbod weten te bieden. We beginnen daarvoor bij het Duitse horlogemerk Laco, dat al actief is binnen de horlogerie sinds 1925. Het merk biedt een stijlvolle en uitgebreide collectie horloges, met een diverse uitstraling. Laco staat echter met name bekend om de productie van hoogwaardige en stijlvolle pilotenhorloges die het merk als sinds 1940 produceert. Kenmerkend voor Laco is onder meer de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Je kunt dan ook al een hoogwaardig Laco pilotenhorloge aanschaffen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Binnen de Laco Fliegeruhren serie vind je een gevarieerd aanbod aan fraaie pilotenhorloges van exclusieve kwaliteit. We belichten hieruit graag een tweetal modellen voor je, waarmee je een goed beeld krijgt wat het merk Laco te bieden heeft. Het eerste pilotenhorloge waarover we je graag meer vertellen, is de Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm. Dit horloge is voorzien van een retro lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur bruin. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en oogt rustig. Laco heeft voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat uiterst sterk is. De Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm is voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Dit maakt dit horloge dan ook uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Tot slot beschik je met dit model van Laco over een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot 50 meter waterdicht.

Een tweede pilotenhorloge uit de collectie van Laco die zeker het benoemen waard is, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit horloge is  eveneens voorzien van een fraaie donkerbruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. Ook dit model is voorzien van saffierglas en heeft een wijzerplaat in de kleur zwart. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een mechanisch uurwerk van Laco, dat ervoor zorgt dat dit horloge uiterst punctueel is. De lichtgevende indicators en de secondewijzer maken het plaatje compleet.

Het tweede horlogemerk waar we je in dit kader graag meer over vertellen, is het bijzondere Duitse horlogemerk Iron Annie. Iron Annie is een relatief jong horlogemerk, maar brengt met de verhalen achter de verschillende horloges toch een stukje historie met zich mee. De liefhebber van fraaie horloges en de luchtvaartgeschiedenis kan daardoor bij Iron Annie zijn hart ophalen. Een voorbeeld van een zeer aansprekend pilotenhorloge uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Flight Control 5122-2. Dit horloge is voorzien van een mooie lederen horlogeband in de kleur bruin, met als speels detail de lichter gekleurde stiksels. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 42mm. Voor dit model is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is zeer sterk. Er komen niet snel krasjes op, waardoor je je horloge lang mooi houdt. Iron Annie maakt gebruik van verschillende soorten uurwerken, zoals automatische-, quartz- en mechanische uurwerken. De Iron Annie Flight Control 5122-2 is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Dit uurwerk functioneert door middel van beweging. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en biedt verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge voorzien van een mooie chronograaf functie.

Een tweede pilotenhorloge uit de collectie van Iron Annie is de Iron Annie Flight Control 5186-3. Dit stijlvolle horloge is voorzien van een lichtbruine lederen horlogeband en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is beige en oogt rustig. Het horloge is verder voorzien van een horlogekast die gemaakt is van edelstaal. Deze heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Voor dit model is er gebruik gemaakt van K1 mineraalglas. De Iron Annie Flight Control 5186-3 is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda. Dit betekent dat dit horloge functioneert met behulp van het gebruik van een batterij. Bovendien is deze zeer punctueel wat betreft de tijdsweergave. Dit horloge van Iron Annie biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie. Het horloge is tot slot tot 50 meter waterdicht.

Ben jij op zoek naar een fraai en nostalgisch pilotenhorloge? Je vindt de genoemde modellen van Laco en Iron Annie bij ons in de webshop! Daarnaast kun je er terecht voor nog vele andere mooie designs, die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Bekijk dus nu ons uitgebreide aanbod pilotenhorloges en maak je keuze!

De beste Duitse horloges

Geplaatst op 29 juni 2023 om 11:25 uur

Duitsland wordt voor de productie van vele verschillende soorten producten gezien als een land dat degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Dit geldt ook voor de productie van luxe horloges. Wij hebben een aantal Duitse horlogemerken voor je geselecteerd waar we je graag meer over willen vertellen. Deze horlogemerken zijn ieder op hun eigen wijze uniek en bieden ieder belangrijke eigenschappen die kenmerkend zijn voor het betreffende merk. Wat al deze merken echter gemeen hebben is een combinatie van een fraai en tijdloos design, het gebruik van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Wij schrijven dit blogartikel over de beste Duitse horloges.

Het eerste Duitse horlogemerk dat wat ons betreft echt je aandacht verdient, is het merk Iron Annie. Iron Annie biedt een zeer uitgebreide collectie horloges met een diverse uitstraling. Bovendien zijn er binnen de collectie van Iron Annie horloges te vinden met verschillende soorten uurwerken. Tel daar de betaalbaarheid en de kwaliteit van de horloges bij op en je hebt een horlogemerk dat zeer interessant is voor een groter publiek. De horloges van Iron Annie zijn zeer robuust en degelijk, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher om de pols. Wanneer je bovendien op zoek bent naar een horloge met een verhaal, zit je bij het merk Iron Annie helemaal goed. De horloges van het merk dragen namelijk een stukje geschiedenis met zich mee. Een fraai voorbeeld van een horloge uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Amazonas 5977-4. Dit model is voorzien van een mooie lederen horlogeband in de kleur bruin die je eenvoudig sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 36mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met de maanfase indicatie als echte eye catcher. Het horloge is voorzien van K1 mineraalglas en een quartz uurwerk van het merk Miyota. Naast de maanfase indicatie, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een ander Duits horlogemerk dat in dit rijtje zeker niet mag ontbreken, is het merk Elysee. Dit bijzondere merk is steeds weer op zoek naar vernieuwing. Hierbij wil Elysee zichzelf steeds weer overtreffen, waardoor de horloges van het merk altijd in ontwikkeling blijven. Ook van dit merk lichten we graag een specifiek horloge voor je uit, namelijk de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585. Dit horloge is voorzien van een robuuste en stoere horlogeband van staal, uitgevoerd in een combinatie van zilver- met goudkleur. Het horloge sluit met een vouwsluiting, dat zorgt voor een extra luxe uitstraling. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt omlijst door de aansprekende draaibare bezel. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Naast de draaibare bezel, biedt dit horloge ook een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot is dit model van Elysee tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Een derde horlogemerk uit Duitsland, waarvan we graag een specifiek model voor je onder de loep nemen, is het merk Laco. Laco biedt een veelzijdige collectie luxe horloges en is met name bekend geworden door de prachtige pilotenhorloges die ze sinds 1940 produceren. Een mooi voorbeeld van een Laco pilotenhorloge met allure, is de Laco Fliegeruhren B 861747 Leipzig 42mm. Dit horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en wordt beschermd door sterk saffierglas. Dit horloge van Laco is voorzien van een mechanisch uurwerk. Tot slot biedt dit pilotenhorloge een secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is deze tot 50 meter waterdicht.

Het laatste Duitse horlogemerk dat we graag even in de spotlight zetten, is het merk Davosa. Wanneer je op zoek bent naar een horloge met een sportieve uitstraling, kun je zeer goed terecht bij Davosa. Maar ook wanneer klassiek je voorkeur heeft, heeft dit merk veel moois te bieden. Van Davosa vertellen we je graag meer over de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit horloge heeft een zeer sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur, wat zorgt voor een mooi contrast. Dit horloge van Davosa is voorzien van een zeer solide basis, namelijk een Swiss made automatisch uurwerk. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt bovendien verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht.

Heb jij interesse in de aanschaf van één van de genoemde modellen van deze verschillende Duitse horlogemerken? Of ben je benieuwd naar meer? Bezoek dan nu onze webshop, daar vind je zeker wat je zoekt!

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie, Elysee en Laco. Wij bieden je 100% authentieke horloges, duidelijke garantie en goede service.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Geplaatst op 23 juni 2023 om 15:26 uur

Wereldwijd zijn de horloges afkomstig uit Zwitserland enorm populair. De vraag is enorm naar merken zoals Rolex, Patek, Breitling en Omega. Zwitserland staat dan ook bekend als hét horlogeland. Swiss made horloges moeten voldoen aan strenge eisen en voorwaarden om dit bijzondere label te mogen dragen, dit betekent dat een horloge dat het Swiss label draagt altijd van uitmuntende kwaliteit is. Vele horlogemerken zijn hier zeer trots op en doen er dan ook alles aan de reputatie van Zwitserse horloges eer aan te doen.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Een mooi voorbeeld van een Zwitsers horlogemerk dat erg fraaie horloges produceert is het merk Epos. Epos stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat haar horloges binnen hun collectie steeds opnieuw van topkwaliteit zijn. Het ontwikkelen en vervaardigen van luxe horloges met een hoogwaardig karakter is een kunst op zich. Dat heeft het Zwitserse horlogemerk Epos heel goed begrepen. De kern van het merk is dan ook ‘the artistry of watchmaking’.

De Epos horloges zijn stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd en vervolgens met uiterste precisie afgewerkt en gedecoreerd. Een horloge van Epos valt bijvoorbeeld op door de sublieme afwerking met blauwe schroeven en Côtes de Genève. Het exclusieve design van ieder afzonderlijk Epos horloge in combinatie met de sublieme afwerking, maken dat deze om iedere pols een echte eyecatcher zal zijn. Bovendien biedt Epos met zijn indrukwekkende geschiedenis een mooi verhaal voor de liefhebber van een stukje Zwitserse geschiedenis en mooie horloges. Epos heeft daarnaast extra aandacht voor zowel kwaliteit als afwerking, doordat het een relatief kleiner horlogemerk betreft. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kan Epos heel goed concurreren met grotere horlogemerken op dit gebied.

De horlogecollectie van Epos is uitgebreid en divers te noemen. Zo biedt het merk meer traditionele horloges, maar ook uiterst sportieve modellen. Daarbij zijn ook prachtige duikhorloges bijvoorbeeld, met een uitstekende waterdichtheid. De horloges in de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro uitstraling en een ingetogen karakter. Dit zorgt ervoor dat deze horloges gedragen kunnen worden bij veel verschillende soorten outfits. We vertellen je graag meer over een specifiek horloge uit deze serie van Epos, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. Dit klassieke model van Epos is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband met patroon, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, wat het horloge een extra chique uitstraling geeft. Verder heeft deze een dikte van 9mm en een doorsnede van 39mm. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosékleurige horlogekast. Doordat het horloge is voorzien van het uiterst sterke saffierglas blijft deze lang mooi. Wat betreft het design kunnen we wel stellen dat Epos ook met dit horloge weer een zeer stijlvol en elegant stuk heeft vervaardigd. Ook komen in dit horloge het oog voor detail en de sublieme afwerking weer duidelijk naar voren.

In de basis van het horloge, vinden we een automatisch Swiss made uurwerk van het welbekende merk ETA (ETA 2824-2). Dit uurwerk is niet alleen uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave, maar daarnaast ook zeer betrouwbaar en degelijk. De mooie doorzichtige bodem biedt een fraai uitzicht op het uurwerk. Dit betekent dat de echte liefhebber een perfect zicht heeft op de werking van het uurwerk. Naast deze mooie functionaliteit biedt dit horloge bovendien een datumaanduiding en secondewijzer. Tot slot is het horloge tot 50 meter waterdicht. Met de Epos Originale 3437.132.24.18.25 heeft het merk absoluut een zeer stijlvol en aansprekend design op de markt gebracht. Met een horloge van deze kwaliteit, weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je jarenlang plezier van hebt. Het Swiss made hart van het horloge zorgt voor een betrouwbare en uiterst nauwkeurige weergave van de tijd.

Je kunt bij ons in de webshop een uitgebreide collectie Epos horloges bestellen, waaronder de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges van Epos die niet in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij als officieel dealer van het merk bovendien ook leveren. Wanneer je dus enthousiast bent geraakt over een horloge van Epos dat je niet bij ons in de webshop kunt vinden, is dit geen enkel probleem. Neem hiervoor dan ook gerust contact met ons op.

Ben je enthousiast geraakt over de horloges van Epos? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Epos horloge! Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing in een prachtige officiële box. Betalen doe je bij ons veilig en snel met verschillende betaalwijzen, waaronder Ideal, Paypal, creditcard en een gewone bankoverschrijving. Alle horloges worden bovendien door ons wereldwijd verzonden met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Voordat jouw nieuwe horloge op reis gaat, zorgen wij er uiteraard voor dat deze zorgvuldig wordt ingepakt. Zo bestel je bij ons altijd met een vertrouwd gevoel!

Wij zijn officieel dealer van Epos horloges.