Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Davosa horloges

Geplaatst op 27 april 2023 om 15:07 uur

Het Swiss made keurmerk voor luxe horloges staat wereldwijd bekend als een garantie voor horloges van topkwaliteit. Om dit bijzondere Swiss made label te mogen voeren moeten horlogemerken voldoen aan hoge eisen en verschillende voorwaarden. Met een Swiss made horloge zit je dan ook altijd goed wanneer je kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt bij de aanschaf van een horloge.

Davosa Ternos Professional 161.559.40 horloge

Binnen de horlogerie zijn er veel horlogemerken met een Zwitserse achtergrond te vinden, die allemaal de beste kwaliteit leveren op dit gebied. Een horlogemerk dat daarnaast nog iets extra’s te bieden heeft, is het merk Davosa. Davosa heeft zijn wortels in de Zwitserse Jura, maar is vandaag de dag een Duits horlogemerk door de indrukwekkende geschiedenis die het merk met zich meedraagt.

De hoogwaardige Davosa horloges worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten. Strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat enkel horloges die perfect functioneren het bedrijf verlaten. Daarnaast vindt het merk het echter ook van groot belang dat de horloges binnen de collectie betaalbaar blijven en daarmee toegankelijk zijn voor een breed publiek. De horloges van Davosa staan dan ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en heeft een trouwe schare fans, die steeds opnieuw teruggrijpen op het merk. Het oog voor detail en de passie voor het vak komen duidelijk tot uiting in de verschillende designs van Davosa. Met een Davosa horloge kies je dan ook voor een stijlvol horloge, dat bovendien van zeer hoge kwaliteit is. Een Davosa horloge koop je dan ook niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nageslacht.

De collectie van Davosa bestaat uit modellen met een diverse uitstraling. Zeer populair zijn de modellen uit de Ternos en Argonautic serie van het merk, die opvallen door hun sportieve karakter en hun robuuste uitstraling. Daarnaast biedt het merk echter ook meer klassieke modellen. Een zeer fraai ontwerp uit de Davosa Ternos serie, is de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.70. Dit sportieve duikhorloge is voorzien van een stoere horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40 mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als glas van topkwaliteit dat zeer sterk is. De wijzerplaat van dit model is groen van kleur en geeft een rustig beeld. De draaibare bezel is deels groen en deels beige en zorgt voor een sportieve look. De Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.70 is uiteraard voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van de beste kwaliteit. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht. We kunnen dit geheel complete plaatje rekenen tot de beste duikhorloges ter wereld, waarmee dit voor de echte sportieveling een uitstekende keuze is. Wanneer je echter op zoek bent naar een horloge om te dragen bij een casual of meer zakelijke outfit, is dit horloge ook uiterst geschikt.

Een tweede Davosa horloge dat eveneens afkomstig is uit de Ternos serie van het merk, is de Davosa Ternos Professional 161.559.40. Ook dit horloge is voorzien van een robuuste edelstalen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit model is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42mm. Dit horloge van Davosa is tevens voorzien van saffierglas, wat ervoor zorgt dat het glas lang mooi blijft en tegen een stootje kan. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. De sportieve draaibare bezel is uitgevoerd in een combinatie van klassiek blauw en zwart. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk, dat zorgt voor een punctuele en betrouwbare tijdsweergave. De Davosa Ternos Professional 161.559.40 biedt een indrukwekkende lijst met mooie extra’s. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit model over een keramische bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge van Davosa is waterdicht tot maar liefst 500 meter, wat dit tot een perfect duikhorloge maakt. Ook met dit horloge van Davosa kies je absoluut voor veel waar voor je geld. Voor een horloge van dit kaliber is de Davosa Ternos Professional 161.559.40 namelijk zeer betaalbaar.

Een hoogwaardig horloge van Davosa kun je bij ons in de webshop gemakkelijk en veilig bestellen. Ze worden door ons geleverd in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Wij leveren onze producten bovendien wereldwijd met behulp van de diensten van PostNL, DPD en Fedex. Zo is een horloge van topkwaliteit tegen een scherpe prijs altijd binnen handbereik! Bij vragen of behoefte aan een passend advies helpen wij je graag verder. Bekijk nu de fraaie modellen van Davosa bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet. Je zult hier als echte horlogeliefhebber zeker geen spijt van krijgen!

Laco horloge voor de echte horlogeliefhebber

Geplaatst op 20 april 2023 om 14:56 uur

Menig liefhebber van fraaie horloges heeft een voorkeur voor een horloge van een traditioneel horlogemerk met een indrukwekkende geschiedenis. De charme van een horloge dat een vleugje nostalgie met zich meedraagt spreekt dan ook niet alleen de liefhebber van mooie horloges aan, maar ook diegene met een interesse in de tijd van weleer.

Specifiek de luchtvaartgeschiedenis komt bij verschillende horlogemerken op diverse wijzen tot uiting. Onder meer door de productie van traditionele pilotenhorloges. Een bijzonder voorbeeld van een horlogemerk dat onder andere bekend is geworden door de fraaie pilotenhorloges die het merk al sinds 1940 produceert, is het Duitse horlogemerk Laco. Laco werd opgericht in 1925 en is zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie en kent bovendien een turbulente bedrijfsgeschiedenis. Het is dan ook een merk dat de echte liefhebber van luxe horloges niet onbekend zal zijn. Laco heeft als belangrijke kernwaarden de kwaliteit van de producten, puur vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen hoog in het vaandel staan.

Authenticiteit en passie voor het vak zijn daarnaast eveneens zeer belangrijke pijlers voor het merk. Laco houdt bij het ontwikkelen van de horloges voor de collectie vast aan hun tradities. Daarnaast is men bij Laco echter ook altijd bezig met een stukje innovatie, het merk zal wat betreft de ontwikkeling van de techniek achter de horloges nooit stil blijven staan. De combinatie van hoogwaardige en tijdloze designs met de aantrekkelijke prijzen die het merk hanteert, maken de Laco horloges zeer interessant voor een breder publiek.

De collectie van Laco herbergt niet alleen traditionele, retro vormgegeven pilotenhorloges, maar ook horloges met een meer modern karakter. Dit maakt dat de horlogecollectie van Laco zeer divers is. Bovendien biedt het merk ook horloges met verschillende soorten uurwerken, zoals een automatisch of mechanisch uurwerk. De verschillende horloges zijn onderverdeeld in verschillende fraaie horlogeseries. Een voorbeeld van een aansprekende serie horloges binnen de collectie van Laco, is de Laco Classics serie. We stellen je graag voor aan een specifiek horloge afkomstig uit deze serie, namelijk de Laco Classics 862078 Stone 40. Kenmerkend voor de horloges uit de Laco Classics serie, is een minimalistisch en ingetogen design. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de Laco Classics 862078 Stone 40. Dit horloge is voorzien van een grijze lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. Dit model is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van topkwaliteit (Laco 15 uurwerk gebaseerd op de 9015 Miyota). Met de Laco Classics 862078 Stone 40 kies je voor een tijdloos ontwerp, dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Door het ingetogen design kun je het overal mee combineren. Met dit horloge draag je bovendien een horloge waar je gezien de kwaliteit en het materiaalgebruik zeer lang plezier van zult hebben. Wanneer je budget beperkt is, maar je toch een fraai horloge wilt aanschaffen van kwaliteit, is dit horloge een perfecte keuze. Dit model is bovendien op dit moment bij ons verkrijgbaar met een interessante korting, waardoor deze helemaal scherp geprijsd is.

Een ander aansprekend design uit de collectie van Laco, is de Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen 42mm. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. De Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen 42mm heeft de uitstraling van een authentiek retro pilotenhorloge en is voorzien van een mooie donkerbruine lederen horlogeband. Deze band sluit met een doornsluiting. Verder is de horlogekast van dit model gemaakt van edelstaal. Deze heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en het is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zijnde extreem sterk. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en oogt rustig. Het horloge is verder voorzien van blue markers en Superluminova C3. Dit horloge is daarnaast uitgerust met een mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van handmatige opwinding. Dit uurwerk is van Laco zelf en staat ook wel bekend als Laco 01 movement. De secondewijzer en lichtgevende indicators maken het plaatje compleet. Wanneer een fraai pilotenhorloge jouw voorkeur geniet, biedt dit horloge je een hoge kwaliteit, een fraai design en mooie extra functionaliteiten. Ook met dit model van Laco kies je dan ook voor veel waar voor je geld.

De Laco Classics 862078 Stone 40 en de Laco Fliegeruhren A861746 Memmingen 42 mm zijn beide bij ons in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij nog verschillende andere fraaie modellen van dit bijzondere merk aan, waarvan een aantal met een leuke korting. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop.

De horloges van Laco worden geleverd in een luxe officiële box, met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. BensonTrade is officieel dealer van Laco horloges. Dit betekent dat wij je de nieuwste collecties, zekerheid en snelle levering bieden.

Benson Black Series watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 13 april 2023 om 14:28 uur

Wanneer je op zoek bent naar een luxe watchwinder voor je automatische horloges dan zijn er tal van gerenommeerde merken om uit te kiezen. Vaak denken mensen dat die merken alleen in Zwitserland, Italië of Duitsland komen. Wat echter niet iedereen weet is dat er in verschillende andere landen ook zeer aansprekende merken te vinden zijn. Merken die eveneens hoogwaardige watchwinders bieden tegen interessante prijzen. Een voorbeeld hiervan is het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Maar denk ook aan Orbita uit de Verenigde Staten.

Maar ook Nederland herbergt een merk dat op dit gebied zeker de moeite waard is om je verder in te verdiepen. We hebben het dan over het bijzondere merk Benson. Benson biedt een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders waar voor iedere liefhebber en/of verzamelaar een passende watchwinder van kwaliteit te vinden is. Bovendien wordt er bij Benson veel aandacht besteed aan het design van de watchwinders. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en van hoogwaardige motoren. Daarnaast staat het gebruikerscomfort van de watchwinders van Benson hoog op het prioriteitenlijstje van het merk, wat duidelijk tot uiting komt in de mooie extra’s die verschillende Benson watchwinders binnen de collectie te bieden hebben.

De Benson Black Series is een lijn watchwinders uit de collectie van Benson die watchwinders biedt met een stijlvolle en luxe uitstraling. De watchwinders uit deze collectie zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien verzorgen deze motoren de opwinding op energiezuinige wijze en in stilte. Deze laatste eigenschap maakt het mogelijk de watchwinders uit de Benson Black Series bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor te plaatsen, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Een mooi voorbeeld van een model uit de Black Series van Benson, is de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder heeft een grote opwindcapaciteit, want met dit model kun je maar liefst acht automatische horloges tegelijk opwinden. Daarnaast vind je onder de speciale soft-close deksel een handige opbergruimte met plaats voor nog zes horloges of eventuele andere sieraden. Dit model is met de hand gemaakt van een hoge kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, voor een duurzaam resultaat. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges niet beschadigen. De watchwinder is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Hierdoor kun je wel op ieder moment je horloges bekijken maar bescherm je ze tegelijkertijd ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld condens en stof. De watchwinder is verder voorzien van flexibele horlogehouders. Hierin kun je gemakkelijk vrijwel ieder formaat automatisch horloge vastklikken. Met het moderne touchscreen stel je de watchwinder bovendien gemakkelijk en snel in. Zo wijzig je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De Benson Black Series 8.16.B is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra benadrukt. Je hebt hiermee op ieder moment van de dag een perfect zicht op je horloges. De watchwinder biedt naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, ook nog een handige speedwinding functie. Hiermee voorzie je je horloges van de benodigde energie in een korte tijd. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting en werkzaam met behulp van een adapter.

Een tweede fraaie watchwinder van Benson, is de Benson Black Series 8.16.CF. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hout, maar dan uitgevoerd in een carbon fibre look. Ook hier is de watchwinder weer perfect afgewerkt met 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is tevens geschikt voor het opwinden van acht automatische horloges en biedt daarnaast een opbergruimte voor nog zes horloges. Deze opbergruimte is aan de bovenkant af te sluiten met het soft-close deksel. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van het speciale soft velvet, ter bescherming van jouw geliefde horloges. Ook dit model is voorzien van een glazen deurtje, waarmee deze kan worden afgesloten. Je wijzigt voor ieder horloge gemakkelijk het aantal rotaties per dag en natuurlijk de draairichting. Voor de bediening hiervan gebruik je het innovatieve touchscreen. Met de LED verlichting zet je jouw automatische horloges indien gewenst extra in de schijnwerpers, waarmee deze watchwinder zeer geschikt is als display voor jouw horloges. De Benson Black Series 8.16.CF biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie. Ook dit model functioneert met behulp van een adapter.

Wanneer je een watchwinder van Benson wilt aanschaffen, doe je dit veilig en snel bij ons in de webshop. De Benson Black Series watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, duidelijke handleiding en certificaat. Je vindt naast deze modellen nog vele andere fraaie Benson watchwinders in onze webshop.

Locman horloge

Geplaatst op 7 april 2023 om 14:42 uur

Italië staat onder meer bekend om goede smaak en gevoel voor stijl. Bij de keuze voor verschillende Italiaanse producten kies je dan ook gegarandeerd voor een stukje klasse en elegantie. Dit geldt ook binnen de Italiaanse horlogerie. Italiaanse horloges zijn populairder dan ooit tevoren.

Hoewel met name Zwitserland bekend staat om de productie van hoogwaardige luxe horloges, biedt ook Italië horlogemerken die als geen ander de Italiaanse klasse met een stukje technische finesse weten te combineren. Wij bieden je graag een inkijkje in een Italiaans horlogemerk dat zeker jouw aandacht verdient, namelijk het exclusieve merk Locman.

Locman werd in 1986 opgericht door Marco Mantovani, die in 1961 werd geboren op het eiland Elba. Marco Mantovani raakte direct bij de eerste kennismaking met het vak van de horlogemaker gefascineerd. Hij omschrijft het luxe horloge dan ook gepassioneerd: ‘Een horloge is niet alleen een designerproduct, maar ook een zeer complex technisch instrument dat tot leven wordt gebracht door een pulserend hart dat het verstrijken van de tijd markeert’. In de eerste instantie was Locman destijds een ontwerpservicebedrijf voor verschillende grote Zwitserse horlogemakers. In de jaren ’80 werd het bestaande Milanese horlogebedrijf Genesi de productiepartner van Locman. Dit maakte het voor Locman mogelijk hoogwaardige luxe horloges te produceren, welke tegen veel scherpere prijzen aangeboden konden worden dan in Zwitserland het geval was. Bij Locman heeft men de beschikking over deskundige technici, state of the art technologische apparatuur en een flinke dosis aan ervaring. Het merk is dan ook als geen ander in staat horloges te produceren die op verschillende gebieden weten uit te blinken. Niet alleen wat betreft het stijlvolle Italiaanse design, maar ook wat betreft de hoogstaande techniek die achter de horloges schuilgaat. Het is dan ook niet voor niets het meest populaire horlogemerk van Italië.

Binnen de collectie van Locman zien we met name sportieve horloges. Kenmerkend voor de collectie van het merk is daarnaast het expressieve kleurgebruik in de verschillende designs. Hierdoor draag je met een horloge van Locman een echte eyecatcher om de pols. Een mooi voorbeeld van een fraai horloge uit de collectie van Locman, is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Dit horloge is voorzien van een zwarte horlogeband die is gemaakt van rubber (deze sluit met een doornsluiting). Dit maakt het horloge zeer comfortabel te dragen. De horlogekast van dit model is gemaakt van titanium, dat bekend staat als zeer sterk en licht van gewicht. De horlogekast heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met de felgele accenten hierop. Voor wat betreft de keuze van het glas heeft Locman eveneens gekozen voor het beste van het beste, namelijk saffierglas. De Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK is verder voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk en biedt daarnaast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht. Met dit design van Locman kies je kort samengevat voor een horloge met een sportief karakter van topkwaliteit. Het horloge is daarnaast zeer betaalbaar en daarmee toegankelijk voor een breed publiek.

Een tweede horloge uit de collectie van Locman waar we je graag wat meer over vertellen, is de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK. Dit horloge is eveneens voorzien van een zwarte rubberen horlogeband met doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van oranje en witte details. Ook dit model is voorzien van saffierglas, zodat je er niet snel krasjes op zult zien. Dit horloge is verder uitgerust met een quartz uurwerk, wat betekent dat deze werkzaam is op een batterij. Dit design biedt naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren ook nog een mooie chronograaf functie. Het horloge is tevens tot 100 meter waterdicht. Dit design is ook weer een mooi voorbeeld van een trendy horloge uit de collectie van Locman met alles erop en eraan. Opnieuw biedt Locman hier een model met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Naast de twee genoemde modellen, herbergt de collectie van Locman nog vele andere fraaie en sportieve horloges. Daarbij is er keuze uit diverse kleuren wat betreft details, maar ook wat betreft horlogeband. Zo zien we bijvoorbeeld horlogebanden in de collectie in de kleuren rood, blauw en oranje. Naast horlogebanden van rubber biedt Locman eveneens modellen met een edelstalen horlogeband of een lederen horlogeband. Hiermee weet het merk diversiteit te bieden. In combinatie met de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van de horloges van Locman, kunnen we wel stellen dat het merk zeer interessant is voor vele horlogeliefhebbers. De horloges van Locman draag je niet alleen bij een sportieve outfit, maar komen ook zeer goed tot hun recht bij een zakelijke outfit of meer casual kleding.

Als officieel dealer van Locman bieden wij een fraai assortiment Locman horloges aan en leveren elk horloge in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Bekijk dus nu ons aanbod Locman horloges.

Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 1 april 2023 om 08:35 uur

Horloges, één van de weinige sieraden voor een man. Tegelijkertijd is het ook een tijdinstrument waarmee je snel en eenvoudig kan zien hoe laat het is. Horloges met meer functies bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een tweede tijdzone, stand van de maan of snelheid waarmee je reist te bepalen.

Elysee The Signature 80662 horloge

Een luxe herenhorloge is meer dan alleen een handige accessoire. Bij het ontwerpen van een horloge van kwaliteit wordt tenslotte niet alleen aandacht besteed aan een stukje technische finesse, ook aan een fraai en stijlvol design wordt door een goede horlogemaker met passie gewerkt. Met een elegant horloge om de pols kiest de moderne man voor een heel compleet plaatje wat betreft uitstraling en uiting van karakter.

Een mooi horloge kan een outfit dan ook helemaal afmaken. Naast het esthetische opzicht biedt een horloge van kwaliteit meer dan alleen de weergave van de tijd. Zo kun je als liefhebber van luxe horloges kiezen voor een model met bijvoorbeeld een maanfase functie, een datumaanduiding, GMT functie of chronograaf functie. Daarnaast zijn er hoogwaardige horloges verkrijgbaar die specifiek bedoeld zijn als sporthorloge, zoals bijvoorbeeld duikhorloges. Een goed horloge kan hiermee verschillende functies bekleden. Daarnaast zijn er ook liefhebbers die luxe horloges als een waar collectors item beschouwen, of als een statussymbool. Zwitserland herbergt vele mooie horlogemerken, dit is wereldwijd bekend. Daarnaast biedt echter ook Duitsland horloges die niet alleen de bekende Duitse degelijkheid en duurzaamheid eer aan doen, maar bovendien ook uiterst smaakvol zijn vormgegeven.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat stijlvolle horloges biedt van hoge kwaliteit, is het merk Elysee. Elysee weet de traditionele kunst van het maken van luxe horloges nieuw leven in te blazen door het ontwerpen van delicate designs. Daarbij speelt het gedachtegoed van het merk een belangrijke rol, namelijk "Een compositie van design, kwaliteit en hoge waarde met betrekking tot de wensen van horlogeliefhebbers, vormen de kern van al onze creaties". Met een Elysee horloge kies je bovendien voor een horlogemerk dat het ‘made in Germany label’ mag voeren. Dit betekent dat het merk aan hoge voorwaarden en eisen moet voldoen aangaande de kwaliteit van de horloges. Elysee staat er daarnaast om bekend dat het merk horloges biedt met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt daarom een hoogwaardig horloge van Elysee aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. De collectie van Elysee is divers te noemen wat betreft de uitstraling van de horloges. Zo is er de keuze uit zeer klassieke modellen, maar herbergt de collectie ook stoere en sportieve ontwerpen. We laten je graag nader kennismaken met het merk Elysee, door een tweetal modellen uit de collectie voor je uit te lichten.

Het eerste Elysee horloge dat we graag bij je onder de aandacht willen brengen, is de Elysee Heritage II 18017. Dit fraaie horloge heeft een klassiek karakter. Het is voorzien van een bruin lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als uiterst sterk. Hierdoor blijft het glas zeer lang mooi en zijn er niet snel krasjes op zichtbaar. De Elysee Heritage II 18017 is voorzien van een quartz uurwerk van het merk Miyota. Een quartz uurwerk van een kwaliteitsmerk als deze, biedt als voordelen dat het goed bestand is tegen schokken en stoten en dat het uiterst nauwkeurig de tijd weergeeft. Het horloge biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie. Tot slot is dit model tot 30 meter waterdicht.

Het tweede horloge van Elysee waar we je graag meer over vertellen, is eveneens een klassiek model. Het gaat specifiek om de Elysee The Signature 80662. Dit horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, met een zeer hoog draagcomfort. Deze sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is rosé van kleur. Het heeft daarnaast een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. Ook voor dit design van Elysee is gebruik gemaakt van het hoogwaardige saffierglas. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosékleurige kast. Het hart van de Elysee The Signature 80662 wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Seiko (Seiko/TMI VK64). Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en een chronograaf functie. Beide genoemde kwaliteitshorloges van Elysee zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Je schaft met één van deze horloges van dit merk een elegant design aan, dat bovendien is vervaardigd met enkel de beste materialen. Een horloge van Elysee koop je dan ook voor nu en voor de toekomst.

Je vindt de genoemde modellen van Elysee bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij nog verschillende andere horloges van dit bijzondere merk aan. De horloges van Elysee worden door ons altijd geleverd in een luxe officiële box en met twee jaar garantie en overzichtelijke handleiding. Wij verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex, waarmee we je altijd snel en kundig van dienst kunnen zijn. Bekijk nu ons mooie aanbod aan Elysee horloges en maak je keuze!