Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloge voor de stijlvolle man

Geplaatst op 1 september 2023 om 09:53 uur

Wanneer je als man op zoek bent naar een horloge van goede kwaliteit, vormgegeven in een tijdloos design, dan is Zwitserland als land ‘the place to be’. Op het gebied van kwaliteitshorloges en alles dat daarmee verbonden is, biedt Zwitserland tenslotte het neusje van de zalm. Verschillende prachtige Zwitserse horlogemerken houden al jaren de Zwitserse normen hoog als het gaat om kwaliteit, materiaalgebruik, techniek en design. Een Zwitsers merk dat we in dit kader graag nader voor je onder de loep nemen is het gerenommeerde horlogemerk Epos.

Epos staat bekend om het vervaardigen van horloges van topkwaliteit, voorzien van de meest geavanceerde en moderne techniek. De geschiedenis van Epos gaat terug tot 1925, wanneer James Aubert het horlogebedrijf James Aubert SA opricht in de Vallée du Joux, dat bekend staat als het episch centrum van de mechanische horlogewereld.  Wat volgt is een indrukwekkende en interessante geschiedenis, waarbij het bedrijf verscheidene grote veranderingen doormaakt. Maar wat maakt de Epos horloges nu zo bijzonder? 

Epos Emotion 3390.152.20.20.30

Door de jaren heen heeft innovatie en ontwikkeling hierbij steeds centraal gestaan, met als resultaat horloges die steeds weer werden voorzien van de meest moderne technologie. Epos heeft zich altijd gericht op het produceren van horloges met mechanische en automatische uurwerken, waarbij de hand van de vakman het meest duidelijk en puur tot uiting komt. Daarbij hechtte het bedrijf veel waarde aan de slogan en het gedachtegoed van Epos: ‘the artistry of watchmaking’. Bovendien was het altijd het streven horloges te maken met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden: hoogwaardige horloges met een stijlvol design tegen een aantrekkelijke prijs.

Vandaag de dag herbergt de collectie van Epos horloges van zeer goede kwaliteit voor zowel dames als heren. Daarbij zijn de ontwerpen altijd stijlvol en wat betreft karakter afwisselend meer klassiek of meer sportief en robuust. Hiermee richt Epos zijn pijlen op een breder publiek. De horloges zijn ook nu nog allen voorzien van Swiss made automatische of mechanische uurwerken en daarmee uitgerust met de beste basis mogelijk. Deze uurwerken zijn afkomstig van de wereldberoemde merken ETA en Sellita en garanderen een uiterst betrouwbare en nauwkeurige tijdsweergave. De uurwerken worden bovendien afgewerkt met Côtes de Genève en blauwe schroeven, wat het luxe karakter van de horloges van Epos nog eens extra benadrukt en het oog voor detail van de horlogemaker duidelijk tot uiting brengt.

Een fraai voorbeeld van een luxe horloge uit de collectie van Epos, is de Epos Emotion 3390.152.20.34.25. Dit horloge heeft een klassiek en traditioneel karakter en is ingetogen vormgegeven. Het is voorzien van een lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur zwart. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Doordat het horloge is voorzien van zeer sterk saffierglas, zullen er niet snel krasjes op te zien zijn. De grijze wijzerplaat in combinatie met de lichtbruine accenten oogt klassiek en elegant. De Epos Emotion 3390.152.20.34.25 is verder voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2892). Doordat dit horloge bovendien is uitgerust met een speciale doorzichtige bodem, kan de echte liefhebber zijn horloge echt aan het werk zien. Dit is een uiterst fascinerend gezicht, zeker voor de liefhebber met een voorkeur voor een automatisch horloge. Tot slot biedt Epos met dit model een datumaanduiding en secondewijzer. Al met al een zeer fraai design, voorzien van de beste Zwitserse technologie. Met dit horloge schaf je dan ook een model voor nu en de toekomst aan, waar je altijd op kunt rekenen. Dit horloge is normaliter al aantrekkelijk geprijsd, maar nu verkrijgbaar bij ons in de webshop met een extra korting. Hierdoor kun je nu een hoogwaardig Epos horloge aanschaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dit horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard sluiten wij ook een duidelijke handleiding bij, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Een ander elegant horloge van Epos waar we je graag meer over vertellen, is de Epos Originale 3437.132.24.16.25. Dit horloge is erg aansprekend door de combinatie van de zwart lederen horlogeband, rosékleurige kast en klassiek blauwe wijzerplaat met eveneens rosékleurige accenten. Dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 9 mm en een doorsnede van 39mm. Verder is dit model tot 50 meter waterdicht en sluit deze met een doornsluiting. Het hart van dit horloge wordt uiteraard wederom gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Dit hoogwaardige uurwerk is van het merk ETA (ETA 2824-2). Ook dit horloge is voorzien van een doorzichtige bodem, wat door de echte liefhebber zeker gewaardeerd zal worden. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. De Epos Originale 3437.132.24.16.25. is een zeer stijlvol horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit, een echt sieraad om de pols! Ook dit model is nu bij ons verkrijgbaar met een leuke korting, waardoor deze extra aantrekkelijk geprijsd is. Wanneer je dit horloge bestelt, ontvang je deze in een luxe officiële box met handleiding.

Je bestelt de bovengenoemde modellen en nog verschillende andere fraaie horloges van Epos gemakkelijk, veilig en snel bij ons in de webshop. Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, staan wij bovendien altijd voor je klaar. Bekijk nu de prachtige Epos horloges in onze webshop, dan draag jij binnenkort een prachtig Zwitsers horloge om jouw pols.