Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 2 januari 2022 om 08:21 uur

Als liefhebber van automatische horloges ken jij de noodzaak van het gebruik van een watchwinder. Deze horlogeaccessoire is onmisbaar wanneer je meerdere horloges hebt en ze niet wilt laten stilstaan. Stilstand kan namelijk vervelende consequenties hebben voor een automatisch horloge. Je kan ze beter in beweging houden. Uiteraard het liefst door ze te dragen maar wanneer je meerdere automatische horloges hebt is dit soms lastig. Vaak heb je ook één of twee favoriete horloges die je meer draagt dan de anderen. De oplossing is eenvoudig, gebruik een watchwinder. Hierdoor verkrijgen de horloges altijd voldoende energie en kan je ze direct dragen wanneer jij dat wilt. Zonder dat je steeds de tijd, datum en andere instellingen opnieuw moet instellen.

Er zijn watchwinders die net een beetje extra bieden. Wanneer dit ook nog eens gecombineerd wordt met een scherpe prijs is dat uiteraard een merk waar we een artikel aan moeten wijden. We hebben het dan over het merk Paul Design. Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De ontwerpen van dit merk worden gemaakt door professionele designers met verstand van vormen, materialen en techniek. Ze hebben erg veel kennis en ervaring op het gebied van watchwinders en horloges en weten dus precies wat de liefhebber zoekt wanneer hij een watchwinder wil aanschaffen.

Paul Design watchwinders weten zich te onderscheiden van andere merken door onder meer de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van de collectie. Daarnaast biedt het merk de meest moderne technologie en een stijlvolle uitstraling. De modellen van Paul Design hebben een klassieke en traditionele vormgeving maar zijn voorzien van moderne techniek.

De collectie van Paul Design bestaat uit modellen die geschikt zijn voor de liefhebber met bijvoorbeeld 2 automatische horloges in het bezit, maar biedt ook watchwinders met een veel grotere capaciteit. Zowel de liefhebber als de verzamelaar kan dus wat dat betreft zijn ogen uitkijken in deze collectie. De Paul Design watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn uiteraard van hoge kwaliteit en zijn bovendien krachtig en betrouwbaar. Het bijkomende voordeel ervan is dat ze niet alleen energiezuinig in gebruik zijn, maar ook nog eens geluidsarm. Dit maakt dat de modellen van Paul Design garant staan voor een hoog gebruikscomfort. Paul Design watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Het maakt dus niet uit of je een Breitling, Rolex, Omega, Oris of Longines horloge wilt opwinden in deze Paul Design horlogeaccessoire.

Een mooi voorbeeld van een nieuwe watchwinder uit de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen Black Apricot 4+6 watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast biedt de watchwinder echter ook nog extra opbergruimte voor nog eens 6 andere horloges. Ideaal wanneer je graag al je horloges of eventuele andere sieraden bij elkaar wilt bewaren. Deze klassieke stijlvolle watchwinder is uitgevoerd in Black Apricot. Het interieur van de watchwinder is zwart. Deze horlogeaccessoire is daarnaast afsluitbaar met een glazen deur. Niet alleen geeft dit de watchwinder een extra luxe uitstraling, je houdt hiermee ook invloeden van buitenaf zoals vuil, stof en vocht buiten de deur.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder is verder uitgerust met een uiterst modern touchscreen. Met behulp van dit touchscreen is de watchwinder eenvoudig te programmeren. Zo stel je bijvoorbeeld eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk dit per rotor afzonderlijk te doen, zodat je voor elk horloge specifiek de beste voorwaarden voor opwinding kunt instellen. Een ander mooi stukje techniek dat naar voren komt in deze watchwinder is de ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je altijd een zeer goed zicht houdt op je horloges. De watchwinder is bovendien uitgerust met Japanse Mabuchi motoren waarmee je verzekerd bent van een solide basis voor je watchwinder. Verder functioneert deze watchwinder met behulp van een adapter en wordt geheel compleet geleverd met afstandsbediening.

Kortom, met de Paul Design Gentlemen 4+6 Gentlemen Black Apricot kies je voor een model met alles erop en eraan. De watchwinder biedt uitstekende technische eigenschappen en is van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is deze watchwinder aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn weinig andere merken te vinden die deze kwaliteit en functionaliteiten kunnen leveren tegen zo’n scherpe prijs. Met deze watchwinder van Paul Design kun je erop rekenen dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien voorkom je stilstand van jouw horloges en daarmee ook de mogelijke vervelende gevolgen daarvan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. De echte liefhebber kiest voor het beste voor zijn horloges, Paul Design is wat dit betreft een uitstekende keuze!

De uitgebreide collectie van Paul Design heeft naast de Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder natuurlijk nog een verscheidenheid aan andere mooie modellen te bieden. Deze collectie is dan ook echt het bekijken waard. De rode draad door de collectie heen zijn de klassieke designs, het gebruik van prachtige houtsoorten en natuurlijk de sublieme afwerking. Bekijk de mooie collectie van Paul Design nu bij ons in de webshop.

BensonTrade is officieel dealer van Paul Design. Wij zijn de eerste officieel dealer van Paul Design in Europa en al ruim 10 jaar werken we samen. Wanneer je een watchwinder van Paul Design bij ons besluit te bestellen ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij bieden verschillende veilige wijze van betalen aan, zoals Paypal, creditcard en iDeal. Je plaatst je bestelling dus met een gerust gevoel.

Wanneer je vragen hebt over de watchwinders van Paul Design of één van onze andere mooie merken, stel ze dan gerust. Wij hebben alle kennis in huis om uw vragen te beantwoorden.

Locman horloges

Geplaatst op 24 december 2021 om 15:04 uur

Van bepaalde horlogemerken wordt door enkele feiten direct duidelijk dat het om uitstekende horloges gaat. Het Italiaanse Locman is zo’n horlogemerk. Het bedrijf is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba. Waardoor wordt het zo snel duidelijk in dit geval dat het om een absoluut kwaliteitsmerk gaat? Om te beginnen heeft het merk speciale rechten voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger. Zowel de luchtmacht als de marine in Italië weten de horloges van Locman zeer te waarderen. Een tweede gegeven dat de kwaliteit van de Locman horloges weet te bevestigen is het feit dat het merk het populairste horlogemerk van het land is. Locman staat bovendien bekend vanwege het gebruik van zeer hoogwaardige materialen voor hun horlogekasten. Het gaat dan om het gebruik van carbon fibre en titanium. Carbon fibre heeft als eigenschap dat het zeer sterk en robuust is. Daarnaast geeft het ieder horloge een sportieve en moderne uitstraling. Titanium biedt als voordeel dat het erg licht van gewicht is. Je kunt je voorstellen dat een horloge dat weinig weegt erg prettig is om te dragen. Titanium wordt ook veelvuldig toegepast in de vliegtuigindustrie. Dit zegt wel iets over de betrouwbaarheid van dit materiaal. Locman horloges zijn daardoor extra interessant om eens onder de loep te nemen.

Wanneer we de collectie van Locman bekijken valt het verder op dat er is gekozen voor het gebruik van zowel quartz- als automatische uurwerken. Dit heeft als voordeel dat het merk er een groter publiek mee aanspreekt, doordat er voor iedere persoonlijke voorkeuren modellen voldoende zijn om uit te kiezen. Kenmerkend verder voor de Locman horloges is dat voor veel modellen is gekozen voor het gebruik van sprekende kleuren qua wijzerplaat en horlogebanden. Dit maakt dat een Locman horloge over het algemeen heel goed te herkennen is en een geheel eigen identiteit heeft. Daarnaast biedt Locman overigens ook voldoende modellen die weliswaar de echte Locman uitstraling hebben, maar dan uitgevoerd in de wat meer neutrale kleurstellingen.

Al enthousiast geworden over dit exceptionele merk? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Locman heeft namelijk veel nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie. Het gaat dan om hele mooie series van de speciale Montecristo horloges die het meest populair en als een waar icoon zijn voor het Italiaanse merk. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten van deze nieuwe modellen van Locman, bespreken we in dit artikel graag twee nieuwe modellen die wij ook aan onze webshop hebben toegevoegd.

Het eerste model dat we in de spotlight zetten is het Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK horloge. Dit horloge heeft een zwarte horlogeband gemaakt van rubber. De wijzerplaat is eveneens grotendeels zwart met een mooi patroon. In de accenten op de wijzerplaat zien we de welbekende toevoeging van kleur van Locman uitgevoerd in de kleur geel. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van carbon en heeft een doorsnede van 41mm en dikte van 14mm. De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK is uitgerust met een automatisch uurwerk wat de echte liefhebber zeker zal kunnen waarderen. Verder is het horloge tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Met de secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren biedt Locman een heel compleet en kwalitatief horloge.

Het tweede model uit de collectie van Locman dat onze aandacht trok, is het Locman Montecristo 41mm 0542A02S-00BLWHSB horloge. Dit horloge is zeer kleurrijk. Het is uitgevoerd in een mooie helderblauwe kleur. Dit geldt zowel voor de horlogeband als voor de wijzerplaat. De horlogeband is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk. Hoewel de voorkeur van de echte liefhebber kan liggen bij een automatisch uurwerk, biedt een quartz uurwerk ook vele voordelen. Zo is deze beter bestand tegen schokken en stoten en geeft het de tijd nauwkeuriger weer. Wat betreft het glas is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is zeer sterk en biedt dus een goede bescherming voor jouw horloge. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een doorsnede van 41mm en een dikte van 14mm. Wanneer we kijken naar een stukje techniek, is dit horloge van Locman weer echt een pareltje te noemen. Naast een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, biedt dit horloge namelijk ook nog een mooie chronograaf functie. In een notendop kunnen we dit horloge omschrijven als een design met een modern en sportief karakter, dat zowel bij een casual- als een zakelijke outfit zeer goed zal passen.

Met een Locman horloge kies je voor pure kwaliteit en stijl om je pols. Een horloge van dit kaliber heeft een lange levensduur en zal bovendien alle ogen op zich weten te richten.  Wil jij zo’n eyecatcher om de pols? Bestel dan nu jouw favoriete Locman horloge eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Ieder Locman horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie en is mooi verpakt in een luxe officiële box.

Benson Swiss Series Double watchwinder

Geplaatst op 8 december 2021 om 14:39 uur

Elke liefhebber van automatische horloges weet dat de beste horloges van bekende en gerenommeerde horlogemerken afkomstig zijn uit Zwitserland. Dit geldt voor horloges maar ook voor watchwinders. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat het energieniveau van het automatisch uurwerk optimaal op peil wordt gehouden. Hierdoor komen de automatische horloges niet stil te staan en zijn ze altijd gereed om direct te dragen. Handig maar zeker ook goed voor de duurzaamheid van jouw automatische horloges.

Benson Swiss Series Double brown watchwinder

Een watchwinder met een Zwitsers hart, namelijk de motor, is een horlogeaccessoire waar je op kunt vertrouwen. Duurzaamheid, kwaliteit en degelijkheid staan erg hoog in het vaandel bij Zwitserse producenten. Voordat je het predicaat Swiss made mag voeren moet je van hele goede huize komen. Daar zijn namelijk niet voor niets allerlei voorwaarden en eisen aan verbonden. Daarom zal jij de eerste niet zijn die op zoek is naar een watchwinder met een Zwitserse motor.

Wanneer je op zoek bent naar deze kwaliteit maar tegelijkertijd niet teveel wilt betalen moet je misschien wat harder zoeken. Toch zijn er ook diverse merken die topkwaliteit aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Een voorbeeld hiervan is het Nederlandse merk Benson. Benson heeft recentelijk een aantal watchwinders uitgebracht die voorzien zijn van een Swiss made motor. Deze specifieke modellen luisteren naar de naam Benson Swiss Series. Benson biedt met de Swiss Series watchwinders voor zowel de liefhebber als voor de echte verzamelaar prachtige horlogeaccessoires waarmee je elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, veilig en professioneel opwindt. Deze modellen zijn voorzien van een Swiss made motor waardoor je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.

Binnen de Benson Swiss Series vinden we de Swiss Series Double watchwinders. Deze modellen zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges. De vormgeving van deze horlogeaccessoire is compact, zodat vrijwel elke liefhebber er gemakkelijk een plaatsje voor kan maken. Bovendien werken de watchwinders niet alleen op netstroom maar ook op batterijen. Deze ultieme accessoires zijn dus gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze Benson Swiss Series Double watchwinders heel goed in een kluis te plaatsen zijn, zodat je je horloges en watchwinder zo veilig mogelijk kunt opbergen. De Benson Swiss Series Double watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, zwart en verschillende tinten bruin. Ook wat betreft materiaalkeuze gaat Benson voor het beste. Zo vind je in deze series modellen die gemaakt zijn van prachtig hout en kwaliteitsleder. De binnenkant is voorzien van stof zodat je horloges optimaal beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kleine krasjes.

Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of er wordt uitgehaald. Dit zorgt voor een perfecte beveiliging zodat er geen stress voor de motor kan ontstaan. Voor de duurzaamheid is dit erg belangrijk. Natuurlijk zijn deze watchwinders verder voorzien van de welkbekende Swiss made techniek. De watchwinders zijn bovendien geassembleerd in Nederland.

Elke rotor, dus elk horloge, is individueel in te stellen met behulp van het handige LCD scherm. Met slechts één knop stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Deze zeer luxe watchwinders zijn voorzien van een glazen deur. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat er condens, stof of vuil bij je horloges kan komen. De combinatie van het glas en het hout of leder, zorgt bovendien voor een zeer chique uitstraling. Elk automatisch horloge zal extra mooi uitkomen in deze watchwinder!

Met de Benson Swiss Series Double watchwinders heb je de beschikking over meerdere opwindprogramma’s. Natuurlijk zijn ook deze watchwinders uitgerust met een overwind protectie.

Doordat Benson gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders past vrijwel elk horloge feilloos in de watchwinders van Benson. De Benson Swiss Series zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. Met een Swiss Series Double watchwinder voorzie je je horloges op een efficiënte en milde wijze van de benodigde energie. Je voorkomt zo dat je horloge stil komt te staan, wat voor vervelende verrassingen zou kunnen zorgen. Een voorbeeld hiervan is een onnauwkeurigheid in tijd- en datumweergave. Je wilt natuurlijk dat jouw automatische horloge op tijd loopt en dat je hem kunt dragen wanneer het jouw uitkomt. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder ben je hier altijd zeker van. Wil je graag je horloges kunnen bekijken, ook tijdens het opwindproces? Ook dat is geen enkel probleem, door het glazen deurtje en de ingebouwde LED verlichting kun jij een blik op je horloges werpen wanneer het jou uitkomt!

Je kunt jouw favoriete Benson Swiss Series Double watchwinder gemakkelijk, veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wij verzenden alle watchwinders aangetekend en verzekerd en zorgen er natuurlijk voor dat deze stevig wordt verpakt. Zo weten we zeker dat jij je pakketje netjes thuis ontvangt.

Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Natuurlijk kun je in de webshop veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal en met gewone bankoverschrijving. De Benson Swiss Series Double watchwinders worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Wij zijn er namelijk zeker van dat je er lang plezier van zult hebben! Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding en het certificaat niet. Wacht dus niet langer en windt jouw automatische horloges veilig op in een Benson Swiss Series Double watchwinder.

Van Speyk horloges

Geplaatst op 2 december 2021 om 15:08 uur

Wanneer je op zoek bent naar een horloge dat van hoge kwaliteit dat bovendien betaalbaar is, zoek dan niet verder. Met het merk Van Speyk, dat van Nederlandse bodem is, vind je wat je zoekt in onze webshop.

Van Speyk is een relatief jong horlogemerk maar desondanks een merk met historie. De merknaam voert ons terug naar 1831, waar de Nederlandse held Jan van Speyk zijn schip opblies om te voorkomen dat het in de handen zou vallen van opstandelingen. Van Speyk werd in 2011 opgericht en is momenteel een niche merk dat ontzettend leuke horloges produceert. Vooral de liefhebbers van een bijzonder horloge dat niet iedereen draagt zal dit horlogemerk aanspreken.

Elk Van Speyk horloge heeft eigenschappen die voor vele liefhebbers een groot voordeel zullen zijn. We hebben het dan over een automatisch- of quartz uurwerk van hoogwaardige kwaliteit, extreem sterk saffierglas en een fraaie afwerking van het hoogste niveau. De horloges van Van Speyk worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt. Het ontwerp en testproces vindt volledig plaats in Nederland. De Dutch Diver modellen worden zelfs volledig in Nederland geproduceerd.

Binnen de collectie van Van Speyk zien we verschillende series met elk eigen karakteristieke kenmerken. Zo vinden we in de van Speyk Vitesse serie horloges die in samenwerking met de Arnhemse voetbalclub zijn uitgebracht. Deze horloges zijn natuurlijk zeker voor de liefhebber en supporter een collectors item te noemen. De Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL is een horloge dat opvalt door een sprekende kleur geel. Zowel de lederen horlogeband als de accenten op de zwarte wijzerplaat zijn in deze kleur uitgevoerd. Dit horloge is verder uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Natuurlijk is ook dit van Speyk horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Dit zorgt ervoor dat je niet snel krasjes zult zien op het glas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Het Vitesse logo is zichtbaar op de wijzerplaat, wat dit horloge absoluut uniek maakt. Het Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.GL horloge is een zeer compleet horloge te noemen. Met de secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel en verschroefde kroon biedt dit horloge alles wat de liefhebber maar te wensen heeft.

Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR horloge

Een andere bijzondere serie uit de collectie van Van Speyk is de Dutch Diver serie. De Van Speyk Dutch Diver BL.15.SR is een modern duikhorloge met uitstekende eigenschappen. Dit horloge is voorzien van een robuuste horlogeband van edelstaal. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is klassiek blauw van kleur, met witte en gele accenten. Dit horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en hiermee dan ook geschikt voor de echte sportieveling. SuperLuminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker te raadplegen is. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Miyota. Verder is dit horloge uiteraard ook voorzien van saffierglas en het horloge sluit met een vouwsluiting. Dit horloge is eveneens voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt het horloge een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge is een absolute aanrader wanneer je sportief bent ingesteld.

Binnen de Dutch Pilot serie van Van Speyk vinden we bijzondere pilotenhorloges met een stijlvolle uitstraling. De Van Speyk Dutch Pilot AW13.BL heeft een karakteristieke bruin lederen horlogeband en een overzichtelijke en ingetogen witte wijzerplaat met donkerblauwe accenten. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 45 mm. Dit maakt dat het horloge duidelijk af te lezen is. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook hier is weer gekozen voor het sterke saffierglas. Dit horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Zowel op de horlogeband als op de achterkant van de horlogekast is het logo van Van Speyk te vinden. Dit benadrukt het gevoel van luxe en stijl dat dit horloge bij je oproept. Naast het SuperLuminova beschik je met dit horloge ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Met de Dutch Pilot Serie van van Speyk weet het merk opnieuw in positieve zin te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Met een horloge van Van Speyk kies je voor kwaliteit van eigen bodem. Voor de liefhebber van de Nederlandse geschiedenis en van mooie en kwalitatieve horloges, is een Van Speyk horloge een echte must have! Ook voor de echte verzamelaar kan een horloge van een Nederlands merk van dit kaliber natuurlijk niet ontbreken in de collectie. De collectie Van Speyk horloges in ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor elke persoonlijke wens is er wel een van Speyk horloge voorhanden. Bovendien zijn deze horloges zeer betaalbaar, waardoor Van Speyk ook de liefhebber met een minder ruim budget weet aan te spreken. Wij leveren de horloges van Van Speyk uiteraard met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bestel dus nu jouw favoriete van Speyk horloge eenvoudig bij ons in de webshop!

MeisterSinger, horloges met een wijzer

Geplaatst op 23 november 2021 om 14:31 uur

Horloges, nog altijd de meest aansprekende accessoires voor de man. Waar vroeger een horloge een puur tijdinstrument was is het hedendaags ook een accessoire die moet passen bij jouw uitstraling en kledingkeuze. Uiteraard moet een horloge ook passen bij de gelegenheid. Je draagt immers geen klassiek horloge als je gaat sporten, of een sportief horloge tijdens een huwelijk.

Voor de liefhebber van fraaie horloges zijn er veel horlogemerken die zowel kwaliteit als een mooi design bieden. Toch zijn er specifieke merken die wat betreft originaliteit en uniek concepten hier echt uitspringen. Een voorbeeld van zo’n horlogemerk is het Duitse MeisterSinger.

MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij had zich als doel gesteld horloges te ontwerpen als alternatief voor de bestaande horloges. Hij heeft hiermee een uniek ontwerp bedacht, namelijk het horloge met één wijzer. Naast deze één wijzer tijdweergave zijn onder meer ook de unieke index en het sterk gewelfde glas van de horloges kenmerkend voor MeisterSinger. MeisterSinger maakt bovendien onder meer gebruik van Zwitserse automatische uurwerken, wat voor de echte liefhebber zeker een voordeel zal zijn.

MeisterSinger Circularis CC908LG

In de collectie van MeisterSinger vinden we prachtige Swiss made horloges van hoge kwaliteit. De collectie is divers te noemen wat betreft uitstraling. Natuurlijk zien we hier wel bij alle modellen de één wijzer tijdsweergave terugkomen. Hiermee zet MeisterSinger een duidelijke handtekening en zodoende zijn ze altijd duidelijk herkenbaar en absoluut uniek. De collectie bestaat uit verschillende series horloges. Wat betreft de uitstraling van de horloges zien we zowel meer sportieve modellen als echte klassieke stukken.

De horloges in de MeisterSinger Scrypto serie hebben een meer traditionele uitstraling. We zullen van deze serie één model nader toelichten. We beginnen met het MeisterSinger Scrypto Unitas AM505 horloge. Dit horloge is voorzien van een prachtige zwart lederen band met vouwsluiting en een zwart gekleurde wijzerplaat met klassieke uitstraling. De wijzerplaat oogt rustig en overzichtelijk, wat nog eens benadrukt wordt door de enkele wijzer. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van het extreem sterke saffierglas. Het horloge is uitgerust met een mechanisch Unitas 6497uurwerk.

Een tweede horloge uit dezelfde serie is de Circularis CC908LG. Dit horloge heeft dezelfde ingetogen insteek, maar toch een geheel andere uitstraling. Zo is deze wijzerplaat klassiek blauw van kleur, met witte accenten. Ook dit horloge is voorzien van een horlogeband van comfortabel krokodillenleder. De kleur van deze band is echter een lichtere tint bruin dan bij de Circularis CC303. Ook deze horlogekast is vervaardigd uit edelstaal, maar deze is daarnaast ook voorzien van een 18 karaat gouden lunette. Het horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk met een gangreserve van 120 uur, waarmee je zeker bent dat je altijd op je horloge kunt rekenen wanneer je het nodig hebt.

Een andere serie uit de collectie van MeisterSinger is de Salthora Meta X serie. Binnen deze serie zien we horloges met een meer sportieve en robuuste look. Een mooi model afkomstig uit deze serie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Wat opvalt aan dit horloge is de keuze voor de kleur zwart in combinatie met felgroene accenten. Dit geldt voor de wijzerplaat, maar de groene accenten komen ook terug in de vorm van stiksels op de zwartlederen horlogeband. Deze kleurcombinatie maakt dat dit horloge een jeugdige uitstraling heeft. Het horloge is verder voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Sellita en beschikt bovendien over een draaibare bezel en lichtgevende indicatoren. Het horloge is maar liefst tot 200 meter waterdicht en hiermee geschikt voor de echte sportieveling. Dit horloges sluit met een doornsluiting.

Kortom, met een MeisterSinger horloge steel je de show en kies je voor originaliteit om de pols. Bovendien doet dit merk wat betreft kwaliteit en afwerking niet onder voor de allerbeste merken op de markt. Veel goede redenen dus om te kiezen voor MeisterSinger. Ben je geïnteresseerd geraakt in de horloges van MeisterSinger?

Bekijk deze echte collectors items dan nu snel in onze webshop! Wij bieden verschillende modellen met een mooie korting aan, waarbij de kortingen oplopen tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs. Met een horloge van MeisterSinger kies je absoluut voor iets unieks, dat zeker op zal vallen om de pols. Of je nu van sportief houdt, of meer een klassiek type bent, MeisterSinger heeft het horloge voor jou! Wacht dus niet te lang en bestel nu jouw nieuwe MeisterSinger horloge tegen een extra scherpe prijs!