Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2023 om 14:16 uur

Zwitserland en Duitsland worden door de meeste liefhebbers van luxe horloges beschouwd als landen die bekendstaan vanwege de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met fraai design. Horlogemerken als Rolex, Breitling en Omega zijn daar goede voorbeelden van. Toch heeft de ontwikkeling op het gebied van zowel het automatische horloge zelf, denk aan Christiaan van der Klaauw, als de daarbij behorende watchwinder als accessoire om een automatisch horloge op te winden, hier in Nederland ook niet stil gestaan.

Zo kun je bij het Nederlandse merk Benson terecht voor hoogwaardige horlogeaccessoires, zoals watchwinders, horlogeboxen en -etuis. De kwaliteit van de producten van Benson is zeer hoog, maar daarnaast weet het merk ook de prijzen aantrekkelijk te houden. Hiermee richt het merk zijn pijlen dan ook op een zeer breed publiek. Wat betreft de watchwinders van het merk blijft Benson steeds in ontwikkeling. Het merk heeft innovatie in combinatie met een hoog gebruikscomfort dan ook zeer hoog op de agenda staan. Dit heeft ervoor gezorgd dat Benson vandaag de dag een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders te bieden heeft.

Zo herbergt de collectie van Benson inmiddels watchwinders in verschillende prijsklassen, met een diverse capaciteit en met uiteenlopende designs. Wanneer je bijvoorbeeld één of twee automatische horloges in het bezit hebt biedt Benson veel fraaie mogelijkheden, maar ook voor de verzamelaar met een kleine of grote verzameling horloges is er een breed aanbod binnen de collectie van Benson. Ook wanneer we kijken naar het materiaalgebruik zijn er verschillende mogelijkheden. Benson kiest voor iedere afzonderlijke watchwinder voor enkel de beste kwaliteit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verscheidene hoogwaardige materialen, zoals hout, leder en aluminium. Je kunt bij Benson dus altijd een fraaie en hoogwaardige watchwinder aanschaffen die geheel voldoet aan jouw wensen en dat tegen een scherpe prijs!

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder die afkomstig is uit de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Kenmerkend voor deze watchwinders is onder meer het gebruik van aluminium. Dit is niet alleen sterk en licht in gewicht, maar geeft iedere watchwinder een geheel eigen karakter. Een specifiek voorbeeld van een model uit de Benson Compact Aluminium serie, is de Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder. Deze watchwinder van aluminium is uitgevoerd in de kleur zwart. In combinatie met de strakke en compacte vormgeving geeft dit het design een moderne uitstraling.

De Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Doordat de watchwinder zeer compact en handzaam is, is er altijd wel een fraai plekje te vinden voor dit model. De watchwinder mag dan klein van stuk zijn, opvallen doet hij wel. Ieder automatisch horloge zal extra in het oog springen wanneer deze geplaatst wordt in deze fraaie watchwinder. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de speciale ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst jouw automatische horloge letterlijk in de spotlight. Het horloge kan in de watchwinder worden geplaatst door deze in de speciale flexibele houder te klikken. Doordat deze houder flexibel is, past ieder formaat horloge feilloos in de watchwinder. De basis van de Benson Compact Aluminium 1 Black wordt gevormd door een Japanse motor van uitstekende kwaliteit. Met deze motor wordt de opwinding van jouw automatische horloge niet alleen probleemloos, maar ook in stilte opgewonden. Dit maakt dit model van Benson uitermate geschikt om te plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan de slaapkamer of de werkkamer.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

De Benson Compact Aluminium 1 Black kan uiteraard geheel naar wens worden ingesteld. Zo stel je met het handige LCD display gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal turns per day in. Je weet hiermee zeker dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Verder biedt de Benson Compact Aluminium 1 Black de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning. De watchwinder kan tot slot niet alleen functioneren met behulp van een adapter, maar ook op batterijen. Zo werkt dit model tot wel 6 tot 9 maanden op een set batterijen. Dit betekent dat je hier weinig omkijken naar hebt. Bovendien kun je de watchwinder en jouw horloge door de werking op batterijen ook gemakkelijk in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. De Benson Compact Aluminium 1 Black is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Doordat deze watchwinder wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, bestel je dit model van Benson altijd met een gerust gevoel.

Naast de Benson Compact Aluminium 1 Black vind je bij ons ook de gehele overige collectie van dit vooruitstrevende merk. Wij versturen deze watchwinders zorgvuldig verpakt wereldwijd. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Bekijk dus nu het uitgebreide en fraaie aanbod Benson watchwinders en kies voor jouw favoriet! Je zult er zeker geen spijt van krijgen en je bovendien nooit meer zorgen hoeven maken over stilstand van jouw automatische horloge.

Eone Time horloge

Geplaatst op 9 juni 2023 om 08:46 uur

We laten je in dit blogartikel graag nader kennis maken met een revolutionair horlogemerk uit de Verenigde Staten. Het bijzondere horlogemerk Eone Time is absoluut ‘one of a kind’’ te noemen. Het merk dat werd opgericht middels een Kickstarter Campagne in 2013, had zichzelf als doel gesteld horloges te maken die voor zowel mensen met een visuele handicap als mensen die dit niet hebben aantrekkelijk zouden zijn. Toen de Kickstarter Campagne meer dan 15x het beoogde bedrag opleverde, was daar het begin van het eerste horlogemodel van Eone Time, de Eone Time Bradley. De naam van dit model horloge is afkomstig van de legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor in 2011 zijn zicht tijdens een missie, maar wist in 2012 al zilveren en gouden medailles in de wacht te slepen op de Paralympics.

Eone Time Bradley Mesh Silver horloge

Het ontwerp van de Eone Time Bradley horloges is zeer kenmerkend en absoluut uniek. Het geeft mensen die blind zijn of slecht zicht hebben de mogelijkheid de tijd te raadplegen, zonder daarbij om hulp te hoeven vragen. Bovendien is de vormgeving van dit model zeer stijlvol en elegant. Het horloge is verkrijgbaar met horlogebanden in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Voor de horlogekasten van de horloges uit de collectie van Eone Time wordt onder meer gebruik gemaakt van titanium. Dit materiaal is niet alleen sterk en robuust, maar daarnaast ook licht in gewicht. Het wordt niet voor niets ook veel gebruikt in de vliegtuigindustrie. Het gebruik van titanium komt dan ook het draagcomfort en duurzaamheid van het horloge ten goede.

We zetten graag een aantal horloges uit de collectie van Eone Time voor je in de spotlight. We beginnen met de Eone Time Bradley Mesh Silver. Dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van edelstaal, welke sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het geheel mooi overloopt en is bovendien extra veilig om verlies te voorkomen. Doordat zowel de horlogeband als de horlogekast grijs van kleur zijn, is het een rustig plaatje. Het horloge is door dit rustige beeld passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder tot 30 meter waterdicht. Tot slot is de Eone Time Bradley Mesh Silver voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Swiss made uurwerken staan bekend als het beste van het beste. Een quartz uurwerk functioneert op batterij en is uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave. Daarnaast heeft dit uurwerk het voordeel dat het beter bestand is tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk.

Het tweede Eone Time horloge dat zeker je aandacht verdient, is de Eone Time Bradley Black Black. Dit horloge is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Dit geldt dus voor zowel de edelstalen horlogeband als voor de horlogekast die gemaakt is van titanium. Door de zwarte kleur en de horlogeband van edelstaal heeft dit horloge een stoere en robuuste uitstraling. Ook dit horloge van Eone Time is voorzien van een vouwsluiting en tot 30 meter waterdicht. Verder is de horlogekast 11mm dik met een doorsnede van 40mm. Natuurlijk is ook dit horloge weer voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een zeer solide basis.

Het derde en laatste horloge van Eone Time waar we graag even je aandacht op vestigen, is de Eone Time Bradley Edge Black. In dit model combineert Eone Time een horlogeband gemaakt van grijs canvas met een horlogekast gemaakt van titanium in de kleur zwart. Dit horloge onderscheidt zich van de twee eerdergenoemde horloges door het reliëf op de zwarte wijzerplaat, wat het horloge een speels effect geeft. De horlogeband van dit horloge sluit met een vouwsluiting en het horloge is tot 30 meter waterdicht. Ook bij dit model komt weer het Swiss made uurwerk terug, waarmee je zeker weet dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Je draagt met dit horloge bovendien een echte eyecatcher om de pols, die passend is bij kleding in verschillende stijlen. Zo kun je de Eone Time Bradley Edge Black heel goed combineren met een zakelijke outfit, maar is deze ook uiterst passend bij meer casual kledij.

Ben je benieuwd geworden naar de andere exclusieve horloges van het merk Eone Time? Bij BensonTrade als officieel dealer vind je een uitgebreide collectie Eone Time horloges in onze webshop. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen! Wij leveren de horloges van Eone Time allemaal met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.

De meeste horloges van het merk zijn bovendien bij ons gewoon op voorraad, zodat wij jouw nieuwe aanwinst snel kunnen leveren. Wij leveren onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Een mooi horloge van Eone Time is daarom altijd binnen handbereik!

Benson Swiss Series watchwinders

Geplaatst op 2 juni 2023 om 14:30 uur

Watchwinders zijn er van allerlei merken en in allerlei uitvoeringen. Maar welk model kan je het beste kiezen? In onze nieuws- en blog artikelen schrijven we over deze horlogeaccessoire. In dit artikel schrijven we over de high end Benson Swiss Series watchwinders. Qua design, kwaliteit en functionaliteit het beste wat dit Nederlandse merk te bieden heeft.

Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar watchwinder

Een merk dat met passie zijn watchwinders ontwerpt besteedt uiteraard veel zorg en aandacht aan de techniek. Daarnaast biedt een goed ontworpen watchwinder echter ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge of horloges. Het design is hierbij belangrijk. Zo kan een speciale zachte stof aan de binnenkant van de watchwinder schade aan je automatische horloges voorkomen. Het is bovendien fijn als een de kast afsluitbaar is, zodat je horloge geen onnodige slijtage oploopt door bijvoorbeeld vocht of stof. Bij het ontwerpen wordt er door de echte vakman natuurlijk rekening gehouden met het gebruikerscomfort. De horlogeaccessoire moet gemakkelijk in gebruik zijn en fijn te bedienen. Tot slot biedt een merk met hoogwaardige modellen designs die een fraaie en stijlvolle vormgeving hebben. Tenslotte wil je jouw automatische horloge natuurlijk in stijl kunnen opbergen. Een Nederlands merk, dat op alle genoemde gebieden state-of-the-art is, is het merk Benson.

Bij Benson vinden ze het belangrijk dat de watchwinders binnen de collectie niet alleen van hoge kwaliteit zijn en een stijlvolle uitstraling hebben, maar daarnaast ook betaalbaar blijven. Bovendien heeft Benson het gebruikerscomfort van hun watchwinders hoog in het vaandel staan. Zo zijn verschillende modellen uit de collectie van Benson voorzien van fraaie extra’s, zoals een ingebouwde LED verlichting, modern touchscreen of een extra opbergruimte.

Binnen de Benson Swiss Series vinden we modellen die voorzien zijn van de Swiss made motoren, die bij iedere liefhebber van automatische horloges wel bekend zijn. In verschillende andere series van het merk is er ook de keuze uit watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren. Zo biedt Benson voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder. Graag vertellen we je meer over een tweetal modellen uit de Swiss Series van Benson.

Het eerste model dat we nader voor je uitlichten, is de Benson Swiss Series Double 2.20 Walnut, die geschikt is voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout en heeft een zeer elegante en stijlvolle uitstraling. Aan de binnenkant is de watchwinder zwart van kleur en voorzien van een zachte, beschermende stof. Dit model van Benson is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Hiermee heb je altijd zicht op je horloges en bied je ze bovendien bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is verder uitgerust met Swiss made motoren, die uiterst betrouwbaar en duurzaam zijn. Zij zijn bovendien geluidsarm, waardoor je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwinden van je horloges. Deze watchwinder is dan ook prima geschikt om in de slaapkamer of bijvoorbeeld de werkkamer te zetten. Doordat dit model bovendien niet alleen met behulp van een adapter, maar tevens op batterij kan functioneren, is het plaatsen in een kluis ook een zeer goede mogelijkheid. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor automatisch ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. Dit model van Benson biedt verder een innovatief LCD scherm, waarmee je met een enkele druk op de knop de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk kunt bepalen. De Benson Swiss Series Double 2.20 Walnut is bovendien voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges desgewenst in het zonnetje kunt zetten. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit voorkomt overspanning van jouw automatische horloges. Deze watchwinder van Benson is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

Het tweede model uit de Benson Swiss Series waarover we je graag meer vertellen, is de Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijk en is dan ook uitermate geschikt wanneer je drie of vier automatische horloges in het bezit hebt. Ook dit model is gemaakt van hout, echter is dit design in zijn geheel uitgevoerd in de kleur macassar. Ook deze watchwinder is verder voorzien van een glazen deurtje, waardoor je je horloges hierin extra veilig op kunt bergen. Ook dit design van Benson is uiteraard voorzien van de hoogwaardige Swiss made motoren. De watchwinder is daarnaast instelbaar met behulp van het LCD scherm. Hiermee wijzig je eenvoudig voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges op ieder moment van de dag goed kunt bekijken. De Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar biedt eveneens de programma’s CW, CC en Alt, het speciale veiligheidssysteem voor de motor en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

Beide genoemde modellen van Benson kun je gemakkelijk en veilig bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met een handleiding, certificaat en maar liefst 3 jaar garantie. We verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. Bekijk nu ons mooie aanbod Benson watchwinders en kies voor de watchwinder die het best bij jou en je horloges past!

Iron Annie horloge

Geplaatst op 26 mei 2023 om 15:54 uur

De kracht achter een bijzonder horlogemerk kan bestaan uit verschillende aspecten. Zo biedt een interessant horlogemerk bijvoorbeeld een bijzondere geschiedenis, design of een aansprekend verhaal achter de specifieke horloges. Natuurlijk is ook de kwaliteit van de horloges van een merk een belangrijk onderdeel. Zo zijn er horlogemerken die met name bekend staan om de uiterst goede kwaliteit die zij weten te bieden. Ook diversiteit binnen de collectie kan een manier zijn waarop een horlogemerk zich weet te onderscheiden van andere merken.

Iron Annie Amazonas 5977-4 horloge

Een fraai horlogemerk afkomstig uit Duitsland, dat zich door alle hierboven genoemde aspecten weet te onderscheiden, is het horlogemerk Iron Annie. Iron Annie is een horlogemerk dat valt onder het moederbedrijf Pointtec, dat ook de namen Zeppelin en Junkers onder zijn hoede heeft. De naam Iron Annie refereert aan de bijzondere JU52 vliegtuigen met registratie D-AQUI uit de geschiedenis. De Amerikanen bewonderden destijds deze vliegtuigen vanwege hun solide en robuuste bouw en hun betrouwbaarheid. Om deze reden doopten zij deze vliegtuigen ‘Iron Annie’. De Iron Annie horloges staan bekend om dezelfde eigenschappen als de vliegtuigen van weleer. Ze zijn uiterst betrouwbaar, duurzaam en solide.

Iron Annie biedt een zeer uitgebreide collectie horloges, met een diversiteit wat betreft uitstraling. Daarnaast is er binnen deze collectie ook de keuze uit horloges met een quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk. De horloges met een quartz horloge functioneren hierbij door middel van een batterij. Het voordeel van deze horloges is dat deze beter bestand zijn tegen bijvoorbeeld schokken of stoten en dat zij erg punctueel zijn wat betreft tijdsweergave. Een mechanisch- of automatisch horloge laat dan weer het vak van de horlogemaker het meest puur tot zijn recht komen. Een mechanisch horloge werkt door middel van handmatige opwinding, een automatisch horloge wordt automatisch opgewonden wanneer deze om de pols gedragen wordt. Iedere liefhebber heeft zo zijn voorkeur voor een bepaald soort horloge. Door de diversiteit in de collectie van Iron Annie, is dit merk dan ook interessant voor een breder publiek. De horloges van Iron Annie zijn daarnaast verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Met een Iron Annie horloge draag je dan ook een fraai en stijlvol horloge van de welbekende Duitse degelijkheid, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Een bijzondere serie horloges uit de collectie van Iron Annie, is de Iron Annie Bauhaus serie. De designs binnen deze serie zijn geïnspireerd door de bekende Bauhaus kunststroming. Kenmerkend voor deze stroming zijn minimalisme en eenvoud, deze aspecten komen dan ook duidelijk tot uiting in de Iron Annie Bauhaus horloges. Een mooi voorbeeld van een horloge uit deze serie, is de Iron Annie Bauhaus 5066-1. Dit horloge is een mooie combinatie van stijlvol minimalisme en elegantie. Doordat het horloge een eenvoudige uitstraling heeft, is het passend bij vrijwel iedere outfit. Dit model is voorzien van een soepele zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. Het is echter ook mogelijk dit horloge te bestellen met een robuuste edelstalen horlogeband. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat is wit van kleur en oogt rustig. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het uurwerk van dit horloge is van het merk Miyota. Het is een automatisch uurwerk (Kal. 9132). Het uurwerk is speciaal voor de echte liefhebber zichtbaar door de fraaie glazen bodem. De Iron Annie Bauhaus 5066-1 biedt daarnaast nog verschillende andere mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een gangreserve aanduiding, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, een heel compleet en stijlvol plaatje, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een tweede horloge uit de collectie van Iron Annie die zeker je aandacht verdient, is de Iron Annie Amazonas 5977-4. Dit is eveneens een zeer elegant horloge met een klassiek karakter. De horlogeband van dit model is gemaakt van een mooie bruine kleur leder. Deze is zeer mooi passend bij de klassiek blauwe wijzerplaat, waarop als echte eyecatcher de maanfase indicatie te zien is. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal. Hij heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 36 mm. Het horloge is daarnaast voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk van het merk Miyota  (Kal. 6P80). Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kort gezegd is dit nog een mooi voorbeeld van een zeer fraai horloge met allure, dat ook voor de liefhebber met een minder breed budget toegankelijk is.

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie. Wij bieden de nieuwste collectie Iron Annie horloges, duidelijke service en uitgebreide garantie. Beide hierboven genoemde modellen van Iron Annie en daarnaast nog vele andere mooie horloges van het merk, zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. De horloges van het merk worden geleverd met 2 jaar garantie, in een luxe officiële box. Bekijk nu ons assortiment Iron Annie horloges en wie weet draag jij deze zomer een fraai Iron Annie horloge.

Zeppelin horloges, traditionele topkwaliteit

Geplaatst op 19 mei 2023 om 08:15 uur

Ben jij al een tijdje op zoek naar een leuk nieuw horloge? Wat moet je kiezen met zoveel keuze uit horlogemerken, stijlen en kleuren? Als je een tijdloos horloge, in de zin van design en uitstraling, wilt kopen dan ben je bij Zeppelin aan het goede adres. Dit merk produceert horloges die je over vele jaren nog steeds kan dragen zonder dat deze uit de mode zijn.

Er zijn verschillende horlogemerken die onder meer opvallen door hun uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het merk Zeppelin is hiervan een zeer mooi voorbeeld. Zeppelin combineert hoge kwaliteit en verfijnde techniek, met een stijlvolle en overwegend klassieke uitstraling. Met een Zeppelin horloge kies je altijd voor een hoogwaardig horloge voorzien van een betrouwbaar en solide uurwerk, tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is het merk Zeppelin zeer aantrekkelijk voor de echte liefhebber, door de nostalgische insteek van het merk. De naam Zeppelin refereert aan Ferdinand von Graff. Deze grote naam uit de luchtvaartgeschiedenis ontwierp het luchtschip de Zeppelin en was daarmee een waar pionier op dit gebied. Dit maakt het horlogemerk Zeppelin ook des te interessanter voor de liefhebber van de luchtvaartgeschiedenis. Het horlogemerk Zeppelin beschrijft het luchtschip de Zeppelin als de meest elegante wijze van reizen. Net als de luchtschepen weten de horloges van Zeppelin indruk te maken met hun elegantie, technische verfijning en tijdloze schoonheid. Zeppelin is daarnaast één van de weinige horlogemerken in deze prijsklasse (naast de merken Junkers en Iron Annie) die volledig vervaardigd worden in Duitsland. Met een horloge van het merk Zeppelin kun je dus rekenen op de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid.

De collectie van Zeppelin is uitgebreid en zeer divers. Zowel wat betreft uitstraling als op het gebied van het soort uurwerk, kun je bij Zeppelin alle kanten op. Bovendien biedt het merk luxe horloges voor zowel dames als heren. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt dit Zeppelin tot een luxe horlogemerk dat geschikt is voor een zeer breed publiek.  We laten je in dit artikel heel graag kennis maken met twee verschillende horloges afkomstig uit de collectie van Zeppelin. Om te beginnen benoemen we graag de Zeppelin 100 Years 7690M-1. Dit is een horloge dat afkomstig is uit de jubileumcollectie van het merk, wat dit model direct extra bijzonder maakt. Het horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van edelstaal. Doordat de horlogeband echter niet is voorzien van grove schakels, maar juist subtiel is vormgegeven, is dit model uiterst stijlvol en elegant. Het horloge sluit met een doornsluiting. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en heeft een retro uitstraling. Extra bijzonder is de weergave ‘Zeppelin 100 jaar’ op de wijzerplaat. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Dit model van Zeppelin is voorzien van een Swiss made kwaliteit quartz uurwerk. Dit betekent dat het horloge werkzaam is op batterij. De Zwitserse kwaliteit staat op dit gebied wereldwijd goed bekend en staat garant voor een basis van topkwaliteit. De datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie maken het plaatje helemaal compleet.

Een tweede model van het merk Zeppelin waar we je graag meer over vertellen, is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-1. Dit horloge heeft een zeer klassiek karakter en is voorzien van een zwart lederen horlogeband die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en is 10 mm dik. De doorsnede van de kast is 40 mm. Het horloge is voorzien van gehard mineraalglas en heeft een zilverkleurige wijzerplaat. Een echte eyecatcher op de wijzerplaat is de maanfase indicatie, die wordt weergegeven in een combinatie van de kleuren geel en blauw. Dit horloge is uitgerust met een Zwitsers quartz uurwerk, waarmee je altijd kunt vertrouwen op een uiterst punctuele weergave van de tijd. Daarnaast biedt dit model ook een datumaanduiding en secondewijzer. Tot slot is dit horloge tot 30 meter waterdicht.

De twee bovengenoemde designs van het merk Zeppelin zijn zeer mooie voorbeelden van horloges met een Swiss made uurwerk die zijn gemaakt van prachtige materialen en die bovendien zeer interessant geprijsd zijn. Beide horloges hebben een geheel eigen uitstraling en zijn passend bij verschillende outfits. Zo kun je deze modellen van Zeppelin prima combineren met bijvoorbeeld een zakelijke outfit, maar ook met een meer casual look. Naast de twee genoemde modellen van Zeppelin, zijn er bij ons in de webshop nog vele andere stijlvolle horloges van het merk te vinden.

BensonTrade is officieel dealer van Zeppelin. Al meer dan 15 jaar! Elk horloge van Zeppelin wordt door ons als officieel dealer van het merk geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box. Wij hebben een ruime voorraad van de horloges van Zeppelin. De horloges die bij ons niet op voorraad zijn, kunnen wij snel bestellen bij Zeppelin in Duitsland. Wij kunnen je dus snel van dienst zijn wanneer je een horloge van Zeppelin bij ons in de webshop bestelt. Wanneer je graag advies wilt hebben over welk horloge het beste bij jouw wensen past, dan helpen wij je daar graag bij. Bekijk dus nu snel ons ruime aanbod Zeppelin horloges en maak de keuze voor jouw favoriete Zeppelin horloges!