Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue

Geplaatst op 2 november 2023 om 14:26 uur

Als je een automatisch horloge hebt is het ontzettend handig wanneer je een watchwinder hebt om het horloge, als je het niet draagt, van energie te voorzien. Wij krijgen soms de vraag of een watchwinder noodzakelijk is wanneer je een automatisch horloge draagt. Noodzakelijk? Nee, dat is het niet. Deze horlogeaccessoire is vooral heel erg handig en eigenlijk onmisbaar als je het beste wilt voor jouw automatische horloge. Waarom? Simpelweg omdat je een automatisch horloge liever niet stil wilt laten staan.

Wanneer je automatische horloge je lief is dan wil je hiervoor een goede watchwinder aanschaffen. Tenslotte heeft jouw automatische horloge niet alleen een efficiënte maar ook een veilige wijze van opwinding nodig. Maar waar let je dan op bij aanschaf van een watchwinder?

Allereerst is het van belang dat een goede watchwinder is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je lang plezier hebt van je aankoop. De basis van een watchwinder wordt gevormd door een motor of motoren van goede kwaliteit. Een model met Swiss made motoren of hoogwaardige Japanse motoren zijn voor het veilig opwinden van automatische horloges uiterst geschikt. Zij bieden namelijk een betrouwbare wijze van opwinding en zijn krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bijvorbeeld ook zwaardere horloges. Bovendien zijn deze Zwitserse en Japanse motoren duurzaam en energiezuinig en verzorgen zij de opwinding van jouw automatische horloges in stilte.

Naast de gebruikte materialen en motoren, is de mate van bescherming van jouw automatische horloges van belang. Hoogwaardige horlogehouders en eventueel de mogelijkheid om deze horlogeaccessoire af te sluiten spelen hierbij een belangrijke rol. Wanneer je gaat voor optimale veiligheid van je horloge is een watchwinder die compact is vormgegeven en werkzaam is op batterijen ideaal, omdat je deze ook in een kluis kunt bewaren.

Voor een hoogwaardige watchwinder kun je in Zwitserland altijd terecht. Niet voor niets wordt Zwitserland wel aangeduid als zijnde het horlogeland pur sang. Vele horlogemerken komen uit Zwitserland en bieden op dit gebied het neusje van de zalm. Een mooi voorbeeld van een merk uit Zwitserland, dat één van de beste watchwinders weet te bieden, is het merk Swiss Kubik.

Swiss Kubik is al jarenlang actief binnen de horlogerie en de mensen achter het merk gebruiken hun opgedane kennis en ervaring om zichzelf steeds opnieuw te verbeteren. Swiss Kubik heeft niet voor niets in 10 jaar tijd al 6 generaties watchwinders uitgebracht. De collectie van Swiss Kubik herbergt vandaag de dag dan ook modellen voorzien van de best mogelijke techniek. De modellen van het merk kenmerken zich daarnaast door de kubusvormige designs en het compacte formaat. Toch biedt Swiss Kubik ook variatie binnen de collectie, door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en prints. Zo zijn er Swiss Kubik watchwinders te vinden gemaakt van bijvoorbeeld leder, aluminium en polyamide. Wat betreft kleur herbergt de collectie van Swiss Kubik heldere kleuren als rood, blauw en aqua, maar ook de meer natuurlijke en sobere tinten. Ook wat betreft de prijs is er veel mogelijk binnen de collectie van Swiss Kubik. Het merk biedt modellen met bijvoorbeeld een handige USB aansluiting, maar ook modellen die meer basic zijn en daardoor aantrekkelijker geprijsd. Welke watchwinder van Swiss Kubik ook het beste past bij jou, je automatische horloges en je portemonnee, er is altijd een Swiss Kubik watchwinder die bij je past. Het merk richt met de hoogwaardige en uitgebreide collectie dan ook zijn pijlen op een breed publiek.

Graag vertellen we je meer over een fraai model watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge.  Dit specifieke model is gemaakt van aluminium, waardoor de watchwinder niet alleen sterk, maar ook relatief licht in gewicht is. Je neemt deze watchwinder indien gewenst dan ook makkelijk met je mee. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw, maar eveneens verkrijgbaar in diverse andere mooie kleuren.

De horlogehouder van de watchwinder is geschikt voor de meeste formaten automatische horloges, maar wanneer je een erg klein horloge in het bezit hebt kun je een extra kleine horlogehouder bestellen tegen een meerprijs. Uiteraard is de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue voorzien van een high-end Swiss made motor waarmee je moeiteloos je automatische horloge van energie voorziet, ongeacht het merk of type horloge. Dit model kan indien gewenst worden uitgebreid met een plexiglazen deurtje, die gemakkelijk op de watchwinder bevestigd kan worden. Hiermee maak je de watchwinder afsluitbaar en bescherm je jouw automatische horloge tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals condens en vuil. De watchwinder is verder voorzien van een handige USB aansluiting, waarmee je de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue gemakkelijk kunt instellen wat betreft het aantal toeren per dag. De watchwinder functioneert op batterijen, tot maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. Dit verhoogt het gebruikerscomfort van de watchwinder aanzienlijk.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik en bieden in onze webshop naast de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue nog vele andere fraaie en hoogwaardige modellen van dit merk. Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in onze webshop. Of je nu een watchwinder zoekt voor een enkel automatisch horloge, of voor een hele verzameling, wij bieden de Swiss Kubik watchwinder voor jou!

De Swiss Kubik watchwinders worden geleverd met een ruime garantietermijn van 3 jaar en duidelijke handleiding. Je bestelt jouw Swiss Kubik watchwinder dan ook altijd met een goed gevoel, aangezien wij officieel dealer zijn. Vrijwel alle modellen leveren wij uit voorraad!

Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges

Geplaatst op 27 oktober 2023 om 10:41 uur

Ben jij fan van de echte Rolex look maar heb je niet het budget om een Rolex horloge aan te schaffen? Dan is het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane iets voor jou. Meccaniche Veneziane combineert de welbekende Italiaanse klasse en stijl met hoogwaardige techniek en is tegelijkertijd betaalbaar. Waar Meccaniche Veneziane voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken, biedt het merk nu ook horloges voorzien van eveneens kwalitatieve Seiko uurwerken. Dit heeft als voordeel dat het merk dat toch al betaalbaar was, de horloges tegen nog scherpere prijzen kan aanbieden. De inspiratie van Meccaniche Veneziane is te vinden binnen de traditionele Venetiaanse horlogemakerij. Het logo van het merk is geïnspireerd op het kruis van de San Marco klokkentoren in Venetië. De uitstraling van de horloges van Meccaniche Veneziane refereren aan de materialen die door de jaren heen werden gebruikt voor de bouw van Venetië. Meccaniche Veneziane is met deze wetenschap met recht een merk met een verhaal en heeft daarnaast bovendien een boeiende historie. 

De mensen achter Meccaniche Veneziane zijn ervan overtuigd dat kleuren belangrijk zijn in het overbrengen van emoties. Graag wil het merk daarin uniek zijn en vrijheid van geest uitdrukken. Dit inspireert hen dan ook om interessante en unieke kleurcombinaties te gebruiken. Dit komt duidelijk tot uiting in de prachtige collectie van Meccaniche Veneziane, waarvan een levendig en creatief kleurgebruik een kenmerkende eigenschap te noemen is. De betaalbaarheid van de horloges van Meccaniche Veneziane is voor het merk een groot goed. Zij weten hun horloges aantrekkelijk geprijsd te houden door geen gebruik te maken van onnodige tussenpersonen tussen hen en de klant. Dit zorgt er onder andere voor dat zij betaalbare horloges bieden, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Het merk staat dan ook bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden.

De collectie van Meccaniche Veneziane herbergt horloges met een moderne en sportieve uitstraling, die doen denken aan de beroemde Rolex look. De horloges van Meccaniche Veneziane worden voorzien edelstalen banden of van prachtige lederen horlogebanden die met de hand worden vervaardigd door kundige ambachtslieden. Het leder dat hiervoor wordt gebruikt is afkomstig uit Veneto en Toscane. De bijzonder mooie lederen banden zijn soepel, duurzaam en zacht en uiterst comfortabel te dragen. Kenmerkend zijn de accenten op de banden in de vorm van stiksels in een veelal contrasterende kleur. Voor de liefhebber is er de keuze uit horloges met een sprekend kleurgebruik. Hiermee kies je voor een echte eyecatcher om de pols. Er zijn echter ook schitterende horloges van Meccaniche Veneziane verkrijgbaar die in meer rustigere tinten zijn uitgevoerd. In combinatie met een bijvoorbeeld rosé gekleurde horlogekast, zijn dit eveneens prachtige ontwerpen.

De collectie van Meccaniche Veneziane is onderverdeeld in verschillende series horloges. De meest populaire serie is de Meccaniche Veneziane Nereide serie. Deze modellen van dit luxe merk zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is afkomstig uit de Nereide serie en nemen wij graag even als voorbeeld. Dit horloge is voorzien van een prachtige vintage lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn uitgevoerd in een lichtere tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en is voorzien van rode, blauwe en witte accenten. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal. De kast heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is er voor het horloge gebruik gemaakt van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het horloge sluit met een doornsluiting en is mooi afgewerkt met Côtes de Genève.

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia is nog voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Evenals alle andere modellen uit de Nereide serie is dit model tot 200 meter waterdicht. Verder biedt dit horloge vele mooie extra’s. Je beschikt hiermee namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is verder voorzien van C1 Swiss Superluminova, een verschroefde kroon en draaibare bezel. Tot slot is dit horloge uitgerust met een mooie GMT functie, wat het horloge zeer compleet maakt. Kort gezegd is dit horloge een uitstekende keuze wanneer je voorkeur uitgaat naar een sportief model met een unieke uitstraling, van Swiss made kwaliteit. De Italiaanse klasse in combinatie met het Zwitserse uurwerk maken dit horloge tot een pareltje.

Wanneer je een Meccaniche Veneziane horloge bestelt, ontvang je deze in een prachtige houten horlogebox, die op ambachtelijke wijze is vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Meccaniche Veneziane kiest hiermee van het uurwerk, tot de lederen horlogebanden en de horlogebox voor absoluut vakwerk.

Je kunt de Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges nu bij ons in de webshop bestellen tegen een extra scherpe prijs, omdat deze bij ons in de uitverkoop zijn. Grijp dus nu je kans en schaf een prachtig horloge bij ons aan tegen een gereduceerd tarief. Je ontvangt jouw nieuwe Meccaniche Veneziane horloge dan met 2 jaar garantie en handleiding thuis.

Duitse kwaliteit - Elysee horloges

Geplaatst op 21 oktober 2023 om 07:14 uur

Als horlogeliefhebber is er ontzettend veel keuze. Er zijn heel veel leuke horlogemerken in allerlei prijsklassen. Hierdoor kan je ook het overzicht weleens kwijtraken. Waar moet je nu precies zoeken? Wat heeft jouw voorkeur qua ontwerp, prijsklasse en type uurwerk? Wij helpen je in dit artikel een beetje vooruit door één van onze favoriete Duitse horlogemerken te bespreken. Het horlogemerk Elysee is namelijk een interessant merk dat hele fraaie horloges produceert tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Niet alleen Zwitserland biedt als zijnde hét horlogeland pur sang een ruim aanbod aan gerenommeerde horlogemerken. Duitsland is op dit gebied met het ‘made in Germany’ label namelijk een zeer goede tweede te noemen. Ook in Duitsland vinden we een breed aanbod aan horlogemerken die hoge kwaliteit en aansprekende designs weten te bieden. Daarbij zijn bovendien verschillende Duitse horlogemerken te noemen, die bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges binnen de collectie. Je kunt dan ook bij deze Duitse merken een stijlvol en kwalitatief horloge aanschaffen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een goed voorbeeld van een Duits horlogemerk dat onder deze noemer valt, is het merk Elysee. De geschiedenis van Elysee is terug te voeren tot 1920, waar de Zwitserse horlogemaker Jacques Beaufort zijn eigen horlogefabriek oprichtte onder de naam Elysee.  In 1960 wordt de merknaam Elysee opnieuw geregistreerd door het bedrijf Harer, in de goudstad Pforzheim. Hierna volgen nog verschillende ontwikkelingen, die het merk Elysee maken tot wat het vandaag de dag is. De bijzondere geschiedenis van het merk is voor vele liefhebbers zeer interessant en maken de horloges uit de collectie dan ook extra aantrekkelijk. De Elysee horloges worden vanaf het begin met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail vervaardigd.  Elysee ambieert door de jaren heen zichzelf steeds opnieuw te verbeteren en nooit stil te blijven staan in hun ontwikkeling. De bedrijfsfilosofie van Elysee luidt dan ook: "De focus van ons werk ligt op de optelsom van design, kwaliteit en hoge waarde, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers." Elysee is als horlogemerk door de jaren heen sterk betrokken geweest bij de autosport. In 2005 worden de eerste private label horloges op dit gebied ontwikkeld. Ook voor de liefhebbers van de autosport is een horloge van Elysee hiermee extra bijzonder.

De collectie van Elysee is divers en herbergt zowel klassieke modellen horloges als horloges met een meer sportief of stoer karakter. Zo zijn er horloges te vinden waarbij klassieke kleuren zijn toegepast in het design, met fraaie lederen horlogebanden. Maar wanneer je op zoek bent naar een stoer horloge, kun je bij Elysee ook terecht voor robuuste designs met een horlogeband van edelstaal. Wij vertellen je graag meer over een tweetal horloges uit de collectie van Elysee, met ieder zijn eigen persoonlijkheid. Allereerst nemen we graag de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585 nader voor je onder de loep. Dit is een robuust horloge met een sportieve en stoere uitstraling. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleurencombinatie van zilverkleur met goudkleur. De band sluit met een vouwsluiting. Dit is niet alleen een luxe sluiting, maar deze zorgt er ook voor dat je je horloge niet zomaar verliest. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en voorzien van goud-/witte accenten. Verder is dit horloge voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Seiko. Daarnaast is dit horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht. Tot slot beschik je met de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585 over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een fraaie draaibare bezel.

Het tweede horloge dat we graag even nader toelichten, is een meer klassiek model. De Elysee Heritage II 18017 is een stijlvol horloge dat is voorzien van een lederen horlogeband in de kleur bruin. De horlogeband van dit horloge sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, wat het luxe karakter van dit model benadrukt. De wijzerplaat van het horloge is bruin, met eveneens rosékleurige accenten. De horlogekast van dit horloge heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 43 mm. Ook dit horloge van Elysee is verder voorzien van het sterke saffierglas. Daarnaast is dit model waterdicht tot 30 meter. De basis van de Elysee Heritage II 18017 wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Miyota. Het horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie.

Met de bovengenoemde twee modellen van Elysee hebben we je een indruk gegeven van de variatie, kwaliteit en het design dat dit merk biedt, tegen een scherpe prijs. Met een horloge van Elysee kies je altijd voor een compleet horloge en voor de gouden combinatie van de welbekende Duitse degelijkheid met een gevoel voor stijl.

BensonTrade is officieel dealer van Elysee horloges. Wanneer je graag een horloge van Elysee wilt bestellen, kun je dit bij ons in de webshop gemakkelijk en veilig doen. Wij leveren de horloges van dit bijzondere merk wereldwijd, met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Uiteraard worden de horloges geleverd in de originele luxe horlogedoos. Wacht dus niet langer en kies voor een fraai en stijlvol horloge voor om de pols, waar je jaren plezier van jouw Elysee horloge van zult hebben!

Benson Black Series 4.16.CF watchwinder

Geplaatst op 5 oktober 2023 om 09:51 uur

Vind je het ook vervelend als jouw automatische horloges stilstaan omdat je ze enige tijd niet gedragen hebt? Bewaar je jouw horloges ook graag op één plek zodat je een goed overzicht hebt en je elke dag kunt wisselen van horloge als je dat wilt? Als je beide vragen met “ja” hebt beantwoord dan moet je zeker een watchwinder als accessoire voor jouw horloges overwegen. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen met de juiste tijd, datum en overige instellingen goed ingesteld. Daarnaast bewaar je al jouw horloges in een watchwinder bij elkaar, dat is handig en bespaart je veel tijd.

De ene watchwinder is de andere niet. Zo kun je kiezen voor een watchwinder die enkel doet waarvoor hij in de eerste instantie bedoeld is, namelijk jouw automatische horloge of horloges van energie voorzien wanneer je deze niet draagt. Wanneer je kiest voor een watchwinder met een simpel design, van hoge kwaliteit, hoef je je geen zorgen meer te maken over stilstand van je automatische horloge. Dit is namelijk nogal vervelend. Niet alleen kan dit ervoor zorgen dat er onnauwkeurigheden ontstaan in de tijdsweergave, het betekent ook dat je je horloge opnieuw moet instellen. De beweging die jouw automatische horloge normaal krijgt door de beweging van je pols, zorgt niet alleen voor het opwinden van je horloge. Door de beweging wordt ook de olie in het uurwerk van je horloge op juiste wijze verdeeld, wat zorgt voor het behoud van je horloge. Ook voor dit doel ben je geholpen met een watchwinder die enkel doet wat hij moet doen: op veilige en efficiënte wijze jouw automatische horloge of horloges opwinden.

Naast vooral doeltreffende watchwinders is er echter meer aanbod qua merken en modellen op de markt. Als liefhebber van jouw automatische horloge of horloges, wil je deze natuurlijk ook op veilige wijze kunnen opbergen. Dan is het fijn als een watchwinder kan worden afgesloten. Hiermee bescherm je jouw horloges namelijk tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals condens en vuil. Bovendien zijn er watchwinders die kunnen worden afgesloten met een sleutel of een modern vingerprint slot, waardoor je ook niet meer bang hoeft te zijn dat er ongewenst iemand aan je horloges zit. Naast de opwind- en opbergfunctie, zal menig liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges het leuk vinden om zijn automatische horloge of horlogeverzameling op een fraaie wijze te kunnen presenteren. Dan is een luxe design en een stijlvolle uitstraling van de watchwinder natuurlijk een mooie plus. Er zijn bovendien watchwinders verkrijgbaar met een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges op professionele wijze tentoon kunt stellen.

Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen die meer te bieden heeft dan enkel de opwindfunctie, kan dit aardig oplopen in prijs. Dit hoeft echter niet, er zijn verschillende merken met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze merken bieden zeer complete watchwinders met een chique uitstraling, tegen een interessante prijs.

Een goed voorbeeld van een merk dat zeer sterk in de markt staat op dit gebied, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders, waaronder de luxe Benson Black Series. In deze serie watchwinders vinden we zeer complete en gebruiksvriendelijke modellen, die bovendien een echte eyecatcher zijn in ieder interieur. De Benson Black Series 4.16.CF watchwinder is een mooi voorbeeld van een watchwinder uit deze serie. Dit model is vervaardigd uit kwalitatief hout en daarna voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag. Hierdoor blijft de watchwinder zeer lang mooi. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart, maar ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. De Benson Black Series 4.16.CF is een model met de capaciteit voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Aan de bovenkant, onder het soft close deksel, vind je bovendien een handige extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Op deze manier kun je al je horloges en eventuele andere sieraden netjes en in stijl bij elkaar bewaren. Ook het gedeelte waar de automatische horloges kunnen worden opgewonden, is afsluitbaar. Aan de voorkant van de watchwinder zit hiervoor een fraai glazen deurtje. De Benson Black Series 4.16.CF wordt aangedreven door 4 hoogwaardige motoren van Japans fabricaat. Deze motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik voor een hoog gebruikerscomfort.

Benson Black Series 4.16.CF watchwinder

De Benson Black Series 4.16.CF is geheel instelbaar. Zo wijzig je per rotor afzonderlijk onder meer de draairichting en het aantal turns per day voor een optimale opwinding voor ieder horloge. Het instellen van de watchwinder is eenvoudig, doordat deze is uitgerust met een handig en modern touchscreen. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Tot slot is de watchwinder voorzien van een handige powerwinding functie, waarmee je je automatische horloges in kortere tijd kunt opwinden. Al met al is de Benson Black Series 4.16.CF een watchwinder die alles te bieden heeft wat je als eigenaar van automatische horloges maar kunt wensen. Door de aantrekkelijke prijzen richt Benson met zijn fraaie collectie watchwinders zijn pijlen op een breder publiek. De watchwinders van het merk zijn dan ook interessant voor vrijwel iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges.

Wanneer je de Benson Black Series 4.16.CF watchwinder graag wilt bestellen, of benieuwd bent naar de andere mogelijkheden, breng dan een bezoek aan onze webshop. Wij bieden de gehele collectie van het merk en leveren onder meer de Benson Black Series 4.16.CF wereldwijd met een garantietermijn van 2 jaar, een handleiding en een certificaat. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, PostNL en Fedex.

Locman horloges uit Italie

Geplaatst op 29 september 2023 om 14:12 uur

Een fraai luxe horloge is meer dan een hulpmiddel voor het bepalen van de tijd en datum. Het is voor veel mannen een bijzonder sieraad en in andere gevallen een erfstuk of een collectors item.

De bijzondere techniek en het handwerk dat komt kijken bij het vervaardigen van een hoogwaardig horloge, maken een dergelijk horloge speciaal. Voor ieder afzonderlijk horloge is de kennis en kunde en de hand van de vakman nodig. Het technisch vernuft dat schuilt achter, of beter gezegd, in een horloge, is voor de echte liefhebber één van de redenen van de passie voor mooie horloges. Als je zelf een passie voelt voor mooie horloges, is het bij het selecteren van een horlogemerk belangrijk dat de designs van het merk dezelfde passie ademen.

Er zijn veel horlogemerken binnen de horlogerie te vinden, waar de passie voor het vak van de horlogemaker duidelijk tot uiting komt in de ontwerpen. Een voorbeeld van een Italiaans merk waarbij de liefde voor mooie horloges spreekt uit de designs die met de grootst mogelijke zorg tot stand zijn gekomen, is het merk Locman. Locman weet deze passie te verenigen met de welbekende Italiaanse klasse en een stukje technische finesse.  Bovendien biedt Locman een zeer interessante prijs-/kwaliteitverhouding.

Met een horloge van Locman krijg je namelijk voor een scherpe prijs een hoogwaardig horloge met een luxe design. De Locman horloges worden daarnaast gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Zo maakt het merk gebruik van onder meer titanium en carbon fibre voor de horlogekasten van de horloges uit de collectie. Carbon fibre is een materiaalsoort welke zeer sterk is en daarnaast bijdraagt aan de sportieve en stoere uitstraling van de horloges. Titanium heeft weer andere positieve eigenschappen, dit materiaal wordt niet voor niets veel gebruikt in de vliegtuigindustrie. Ook dit materiaal is sterk, maar daarnaast ook zeer licht in gewicht. Dit maakt de horloges van Locman zeer prettig te dragen, je voelt het horloge hiermee namelijk nauwelijks om de pols zitten.

Wanneer we de collectie van Locman nader onder de loep nemen, zien we dat het merk overwegend sportieve modellen biedt, waarbij een levendig kleurgebruik bij veel ontwerpen terugkomt. Zo zien we binnen de collectie kleuren als oranje, blauw, rood, groen en geel de revue passeren. Daarnaast zijn er echter ook sportieve herenhorloges van het merk verkrijgbaar met een meer rustig karakter. Het meest populaire model horloge van Locman, is het Montecristo model. Er zijn op dit model vele variaties verkrijgbaar binnen de collectie van het merk. Een mooi voorbeeld van een Montecristo horloge van Locman waarbij het kleurgebruik bovendien duidelijk tot uiting komt, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFRD0GOR. Dit horloge is voorzien van een felrode horlogeband, die gemaakt is van rubber. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 44 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van speelse rood-/witte accenten. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van extreem sterk saffierglas en is dit model tot 100 meter waterdicht. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van zeer goede kwaliteit. Daarnaast biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge uit de collectie van Locman waar we je graag meer over vertellen, is een meer ingetogen model. De Locman Montecristo 44mm 0516M01S-00BKWHPK heeft een klassieker karakter dan het voorgenoemde model. Dit horloge is voorzien van een lederen horlogeband in de kleur bruin, voorzien van een fraai patroon. Ook dit horloge sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 16 mm en een doorsnede van 44 mm. De horlogekast is verder uitgevoerd in de kleur rosé, wat zeer fraai combineert met de lederen horlogeband en zwarte wijzerplaat met rosé kleurige accenten. De Locman Montecristo 44mm 0516M01S-00BKWHPK is tevens voorzien van sterk saffierglas en tot 100 meter waterdicht. Ook dit model van Locman is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Daarnaast beschik je met dit model niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook over een mooie chronograaf functie. Kortom, ook met dit model van Locman krijg je veel waar voor je geld.

Een luxe horloge koop je bij voorkeur bij een officieel dealer. Wij zijn trots officieel dealer van Locman en hebben derhalve een ruime voorraad van het merk beschikbaar. Je vindt in onze webshop dan ook een uitgebreide collectie Locman horloges, waaronder de twee bovengenoemde modellen. Bovendien bieden wij de nieuwste collecties en scherpste prijzen.

Wij leveren de Locman horloges in een originele doos, met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bekijk nu ons mooie aanbod Locman horloges bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet! Wij zorgen er dan voor dat jouw nieuwe aanwinst zorgvuldig verpakt jouw kant op komt.