Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

De beste Italiaanse horloges van 2024

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:47 uur

Ben jij als fervent horlogeliefhebber op zoek naar een fraai horloge met de echte Italiaanse look and feel? Dan is dit een leuk artikel voor jou! Wij hebben twee Italiaanse horlogemerken voor je geselecteerd die niet alleen de welbekende Italiaanse klasse ademen, maar daarnaast ook de beste kwaliteit leveren. Bovendien staan beide merken bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, waarmee je tegen een aantrekkelijke prijs een horloge van topkwaliteit kunt aanschaffen.

Het eerste horlogemerk waarover we je in dit kader graag meer willen vertellen, is het stijlvolle horlogemerk Meccaniche Veneziane. Bij dit merk komt de oude traditie van de Venetiaanse wijze van het vervaardigen van fraaie horloges, zeer duidelijk tot uiting. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de welbekende Rolex look. Je hebt met een horloge van Meccaniche Veneziane dan ook een echte eyecatcher om de pols. Bij het vervaardigen van de horloges van Meccaniche Veneziane, wordt niet alleen de grootst mogelijke zorg besteed aan de techniek van het horloge. Ook de gebruikte materialen moeten aan de hoogst mogelijke eisen voldoen. Bovendien hecht men bij Meccaniche Veneziane veel waarde aan de kennis en kunde van de echte vakman. Zo worden voor de horloges door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf speciale fraaie houten horlogeboxen gemaakt voor de horloges van het merk. Daarnaast kiest Meccaniche Veneziane voor het gebruik van kwaliteitsleder uit Veneto en Toscane, voor het vervaardigen van de meest stijlvolle horlogebanden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en elegant horloge uit de collectie van Meccaniche Veneziane, is de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302005. Dit horloge valt op door het gebruik van contrasterende kleuren en is dan ook een echte blikvanger te noemen. De wijzerplaat is uitgevoerd in een levendige kleur groen en wordt gecombineerd met een zachte vintage lederen horlogeband in de kleur bruin. Op de band zijn eveneens groene details te zien, in de vorm van de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van anti-spiegelend saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op je horloge te zien zullen zijn. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een automatisch uurwerk van het merk Seiko en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast beschik je met dit horloge over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit model een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge echter ook nog uitgerust met een draaibare bezel, een verschroefde kroon en lichtgevende indicatoren.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT

Een tweede Meccaniche Veneziane horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is eveneens voorzien van een prachtige lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn in dit geval uitgevoerd in een crème tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en wordt omlijst door de draaibare bezel die is uitgevoerd in een combinatie van rood en blauw. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder eveneens voorzien van het zeer sterke saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een hoogwaardig automatisch Swiss made uurwerk. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De verschroefde kroon en de handige GMT functie maken het plaatje compleet.

Een tweede Italiaans horlogemerk waarmee we je graag nader kennis laten maken, is het merk Locman. Ook dit bijzondere horlogemerk biedt zeer fraaie horloges van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Locman staat zeer goed bekend in Italië en heeft dan ook niet voor niets de speciale rechten voor het vervaardigen van horloges voor het leger weten te verkrijgen. Dit laat duidelijk het vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Locman zien. Een voorbeeld van een aansprekend en hoogwaardig horloge uit de collectie van Locman, is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit bijzondere horloge is een echte eyecatcher te noemen, onder meer doordat dit model is uitgevoerd in een sprekende kleur oranje. De oranje horlogeband van dit model is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van eveneens oranje details. Het horloge is daarnaast voorzien van sterk saffierglas en een horlogekast die gemaakt is van titanium. Titanium is niet alleen sterk, maar ook zeer licht van gewicht. Dit maakt dit horloge zeer comfortabel te dragen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit maakt het horloge goed bestand tegen schokken en stoten en bovendien zeer punctueel. Dit horloge van Locman biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht.

Een ander fraai horloge van Locman, is de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN. Dit horloge heeft een meer klassieke uitstraling dan het voorgenoemde model.  Het horloge is voorzien van een zeer stijlvolle lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 16 mm en een doorsnede van 44mm. Daarnaast is er ook voor dit model van Locman gekozen voor het gebruik van saffierglas. De witte wijzerplaat van dit horloge combineert mooi met de rosé kleurige horlogekast. De solide basis van dit model bestaat uit een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit. Tot slot beschik je met dit horloge van Locman over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot 100 meter waterdicht.

Alle vier de genoemde modellen van Locman en Meccaniche Veneziane kun je vinden bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij echter nog vele andere bijzondere horloges van deze merken. Als officieel dealer van beide horlogemerken bieden wij jou zekerheid, een scherpe prijs en duidelijke garantie. Draag jij binnenkort een fraai Italiaans horloge?

Nostalgische Zeppelin horloges

Geplaatst op 12 januari 2024 om 15:49 uur

Hoewel de smartwatch door de jaren heen zeker zijn opmars heeft weten te maken, blijft de charme van een authentiek horloge voor menig liefhebber en verzamelaar van luxe horloges toch niet te evenaren.

Een luxe horloge om de pols dat je terug weet te voeren naar een specifiek stukje geschiedenis levert daarbij nog eens een extra aantrekkingskracht. Zo zijn er van verschillende bijzondere horlogemerken prachtige horloges verkrijgbaar, die een link hebben met bijvoorbeeld de luchtvaartgeschiedenis of de autosport.

Zeppelin 100 years 7680-1

In dit artikel vertellen we je graag meer over een hoogwaardig Duits horlogemerk dat wat dit betreft menig liefhebber weet te interesseren. Zwitserland staat bekend als hét horlogeland ter wereld wat betreft de kwaliteit van de horloges afkomstig uit het land, maar ook Duitsland weet op dit gebied het neusje van de zalm te bieden. Daarbij kenmerken Duitse horloges zich door de verschillende eigenschappen waar producten uit dit land over het algemeen bekend om staan, namelijk een stukje degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het Duitse merk waar we in dit artikel graag dieper op ingaan, is het merk Zeppelin. Zeppelin valt onder dezelfde horlogeproducent als de eveneens aansprekende horlogemerken Junkers en Iron Annie, Pointtec. De luchtvaartgeschiedenis speelt bij alle drie deze merken een belangrijke rol wanneer het gaat om de inspiratie voor de verschillende designs en de keuze voor de namen van deze merken.

Wie kent de majestueuze Zeppelin niet? De naam van het merk Zeppelin komt van de ontwerper van dit indrukwekkende luchtschip, Ferdinand Graff von Zeppelin. De horloges van het merk Zeppelin ademen dan ook nostalgie en voeren je terug naar de bijzondere tijd waar de Zeppelin zijn intrede deed. De collectie van Zeppelin kenmerkt zich daarnaast door een stukje diversiteit. Niet alleen wat betreft de uitstraling van de horloges uit de verschillende series die het merk biedt, maar ook doordat de collectie zowel horloges met een quartz uurwerk, als horloges met een mechanisch- of automatisch uurwerk biedt. Een andere positieve en bekende eigenschap van de horloges van het merk Zeppelin, is de goede prijs-/kwaliteitverhouding. De horloges van het merk zijn namelijk van zeer degelijke kwaliteit, maar daarnaast ook betaalbaar. Hiermee weet elk Zeppelin horloge een breed publiek te bereiken met zijn horloges. We geven je graag een beeld van de horloges uit de collectie van Zeppelin. Daarom lichten we een tweetal horloges van het merk nader voor je uit.

Het eerste Zeppelin horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is afkomstig uit de Zeppelin 100 Years serie, die speciaal is ontworpen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de horlogeproducent Pointtec. Dit maakt deze horloges extra bijzonder. De Zeppelin 100 Years 7680-1 is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is zilverkleurig en voorzien van zwarte details. Verder is dit design voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk van het horloge voorziet in een uiterst solide en betrouwbare basis. De Zeppelin 100 Years 7680-1 biedt tot slot een aantal mooie extra’s, in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie. Kortom, met dit horloge kies je voor een hoogwaardig model met een nostalgische uitstraling, voorzien van alles wat je nodig hebt. En dat tegen een scherpe prijs!

Een tweede fraai horloge uit de collectie van Zeppelin, is de Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit horloge is eveneens afkomstig uit de speciale jubileumserie van het merk. Dit model is eveneens voorzien van een hoogwaardige lederen horlogeband, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogeband sluit met een doornsluiting. Ook de wijzerplaat van dit design is zwart van kleur, wat zorgt voor een rustig geheel. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal met een doorsnede van 42mm en een dikte van 13mm. Ook dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien zorgt ervoor dat je altijd bij de tijd bent. Naast een datumaanduiding en secondewijzer, biedt de Zeppelin 100 Years 7680-2 tevens een tachymeter en chronograaf functie, voor een mooi compleet plaatje. De Zeppelin 100 Years 7680-2 is bij ons in de webshop op dit moment verkrijgbaar met een leuke korting, wat de aanschaf van dit model nu extra interessant maakt!

Bij BensonTrade als officieel dealer van Zeppelin weet je zeker dat je altijd kiest voor een authentiek Zeppelin horloge. Wij bieden in onze webshop een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment van dit merk en leveren deze horloges met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je jouw nieuwe Zeppelin horloge in een luxe officiële box. Wij kunnen je bovendien op professionele wijze helpen wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst. Bekijk daarom nu ons aanbod Zeppelin horloges en kies voor jouw favoriete Zeppelin horloge!

Watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 5 januari 2024 om 12:00 uur

Heb jij ook een fraaie verzameling van automatische horloges? Stap jij regelmatig een juwelier binnen om nieuwe horloges te bekijken of kijk je liever online naar een volgende aankoop? Als horlogeliefhebber kennen we allemaal het gevoel dat je nog niet jouw laatste horloge hebt aangekocht. De aantrekkingskracht van mooie automatische horloges is groot. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw collectie automatische horloges keurig op tijd loopt? Vrijwel alle horlogeliefhebbers gebruiken een watchwinder.

Een verzameling van meerdere automatische horloges is niet compleet zonder een daarbij passende watchwinder. Wanneer je een verzameling van 8 automatische horloges in het bezit hebt geven wij je graag een aantal tips voor een goede watchwinder, in verschillende prijsklassen. Wij hebben hierbij gekozen voor een selectie van watchwinders van verschillende merken en uit diverse prijsklassen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. De watchwinders zijn alle drie van uiterst hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze stijlvol vormgegeven, waardoor jouw automatische horloges hiermee een waardige opwind- en opbergplek krijgen. In dit artikel schrijven we over een paar modellen watchwinders voor 8 horloges.

De eerste watchwinder waarover we graag meer informatie verstrekken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131. Deze hoogwaardige watchwinder is een lust voor het oog. Dit komt onder meer door de fraaie combinatie van materialen en kleuren. Zo heeft Heisse & Söhne bij dit model een combinatie gemaakt van hout en edelstaal. De buitenkant van de watchwinder combineert de kleur van het hout met de kleur zwart. Het interieur steekt daarbij mooi af, door de lichtbeige kleur. Dat de watchwinder is geplaatst op een fraaie voet, benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra. Dit model van Heisse & Söhne is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren staan wereldwijd zeer goed bekend. Ze bieden een betrouwbare en doeltreffende wijze van opwinding. Daarnaast zijn ze energiezuinig en stil in gebruik.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw automatische horlogeverzameling desgewenst in de schijnwerpers zetten. Dit is niet alleen een voordeel om je horloges de gehele dag door goed te kunnen bekijken, maar biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om jouw horloges op een stijlvolle wijze tentoon te stellen. De watchwinder is instelbaar met behulp van het handige LCD scherm. Zo bepaal je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag voor ieder horloge individueel. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je bij dit model gebruik maken van een sleep mode functie, waarmee het mogelijk is je horloges wat rust te bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

De tweede watchwinder die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft eveneens de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. De watchwinder is tevens gemaakt van hout en voorzien van een stijlvolle voet. Dit model is echter uitgevoerd in glanzend zwart, wat de watchwinder een geheel andere uitstraling geeft dan het voorgenoemde model. Daarnaast is ook deze watchwinder uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Bovendien beschik je met dit model eveneens over een ingebouwde LED verlichting, voor een goed zicht op jouw horloges gedurende de gehele dag. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is ook bij dit model een sleep mode voorzien. De watchwinder functioneert tot slot met behulp van een adapter. Al met al weer een echt pareltje van Heisse & Söhne, die een waardevolle toevoeging aan je horlogecollectie zal betekenen.

De derde watchwinder die we graag even nader uitlichten is afkomstig van het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat een waar begrip mag worden genoemd, over de gehele wereld. De watchwinders van Swiss Kubik zijn allen voorzien van de wereldberoemde Swiss made motoren die zorgen voor een perfecte wijze van opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 is een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, is deze watchwinder kubusvormig en daarnaast compact van formaat. Dit model is bekleed met leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling van Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder. De Zwitserse techniek achter deze watchwinder zorgt voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding van jouw horloges. Bovendien is de watchwinder werkzaam op batterijen, waardoor het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid is wanneer je kiest voor deze watchwinder van Swiss Kubik. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder is instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting, waardoor je de instellingen precies kunt aanpassen op de behoeften van jouw automatische horloges. Tot slot beschikt dit model uiteraard over een overwind protectie, die jouw horloges beschermt tegen overspanning.

Bij interesse voor één van de genoemde modellen van Heisse & Söhne of Swiss Kubik, kun je terecht in onze webshop. Hier vind je nog vele andere modellen van deze high-end watchwindermerken. Daarnaast zijn er ook watchwinders van verscheidene andere zeer goede watchwindermerken verkrijgbaar. Zo bieden wij voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges de juiste watchwinder.

Wanneer je vragen hebt, kun je hiervoor contact met ons opnemen. Wij kunnen je hierbij met ons jarenlange ervaring zeker van dienst zijn!

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Geplaatst op 21 december 2023 om 15:23 uur

Ben jij op zoek bent naar een hoogwaardig en stijlvol herenhorloge? Heeft een horloge met Zwitsers uurwerk jouw voorkeur? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een zeer interessant horlogemerk dat zeer fraaie horloges produceert.

Vele gerenommeerde horlogemerken vinden hun oorsprong in de Zwitserse Jura, waar het vak van de horlogemaker tot een ware kunstvorm verworden is. Een mooi voorbeeld van een horlogemerk dat werd geboren in dit gebied in Zwitserland, is het vandaag de dag Duitse horlogemerk Davosa.

Davosa heeft vanuit de Zwitserse Jura een indrukwekkende reis gemaakt en een interessante geschiedenis opgebouwd, waardoor het merk een belangrijke naam heeft weten op te bouwen binnen de horlogerie. Door de jaren heen heeft het merk zijn kennis en kunde steeds verder uitgebreid. De ontwikkeling van de horloges van Davosa heeft dan ook nooit stil gestaan. De horloges van Davosa werden met name zeer populair toen specifiek de horloges met een automatisch uurwerk opnieuw zeer in trek raakten. Een horloge met een automatisch uurwerk functioneert door middel van beweging. Dit geavanceerde systeem heeft voor vele liefhebbers nog steeds de voorkeur ten opzichte van een horloge werkzaam door middel van een batterij. Dit heeft alles te maken met de specifieke kennis en kunde van de echte vakman, die in dit uurwerk extra mooi tot hun recht komen.

Davosa biedt ten opzichte van duurdere merken een mooi voordeel met de horloges binnen de collectie. Deze horloges zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en worden vervaardigd uit enkel de beste materiaalsoorten. Daarnaast zijn de horloges van het merk echter ook zeer betaalbaar, waardoor ook de liefhebber met een minder breed budget goed terecht kan bij het merk. Davosa biedt dan ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waarmee dit merk een streepje voor heeft op verschillende andere horlogemerken. De collectie van Davosa biedt diversiteit. Zo kun je bij dit merk terecht voor meer klassieke modellen, maar de collectie herbergt ook meer sportieve en stoere designs. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt dat Davosa zijn pijlen weet te richten op een breder publiek. Met name de sportieve Ternos- en Argonautic modellen zijn zeer populair te noemen. Binnen beide series vinden we fraaie en stijlvolle sporthorloges, met een zeer goede waterdichtheid. Wanneer je een fanatiek (water)sporter bent, zul je binnen deze series van Davosa dan ook je hart kunnen ophalen.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek horloge dat afkomstig is uit de Davosa Argonautic serie. We hebben het dan over de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit model is een unieke uitgave, speciaal ontwikkeld voor het 140-jarig bestaan van Davosa. Het horloge is bovendien gelimiteerd op 140 stuks wereldwijd, waardoor je met dit design een zeer uniek stuk in handen hebt. Dit horloge is geheel zwart van kleur, met sprekende gele accenten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van rubber, waardoor deze niet alleen zeer comfortabel te dragen is, maar ook heel goed te gebruiken is in het water. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. Dit benadrukt het luxe karakter van het horloge en zorgt er daarnaast voor dat je je horloge niet snel zult verliezen. Naast de rubberen horlogeband, wordt bij dit horloge ook nog een fraaie nato horlogeband meegeleverd. De horlogekast van het horloge is gemaakt van carbon. Dit geeft het horloge niet alleen een extra stoer en robuust karakter, maar is daarnaast ook zeer sterk.  De horlogekast heeft verder een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van dit horloge is eveneens zwart van kleur, waarop de tijdsweergave op opvallende wijze in het geel is weergegeven. De wijzerplaat wordt beschermd door het welbekende extreem sterke saffierglas, waar niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Het Swiss made automatische hart van dit horloge (DAV 3021) van Davosa zorgt ervoor dat jij altijd een perfecte weergave van de tijd bij de hand hebt en dat je altijd op je horloge kunt vertrouwen. Hiernaast biedt de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. verschillende fraaie en handige extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit horloge een draaibare bezel en verschroefde kroon, voor een geheel compleet plaatje. Het horloge is als kers op de taart ook nog eens tot 300 meter waterdicht, waardoor dit design van Davosa zeer geschikt is voor de echte sportieveling.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Al met al biedt Davosa met de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. een zeer aansprekend horloge, dat bovendien uiterst robuust te noemen is. De liefhebber van (water)sport zal dit model zeker weten te waarderen. Niet alleen door het sportieve en stoere karakter van dit design, maar ook doordat dit horloge zeer duurzaam is en van uiterst hoge kwaliteit. Dit horloge biedt vrijwel alles wat je als sportliefhebber maar te wensen hebt. Niet alleen de sportliefhebber vindt in dit horloge een zeer compleet en fraai model. Ook bij een zakelijke of meer casual outfit is dit horloge een ware eyecatcher te noemen.

Wanneer je de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. graag wilt bestellen, kun je dit gemakkelijk, veilig en snel doen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model wereldwijd met een garantie van 2 jaar. Natuurlijk wordt het horloge geleverd met een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Als officieel dealer biedt BensonTrade je optimale zekerheid en een snelle levering.

Locman horloge - stijlvol Italiaans

Geplaatst op 14 december 2023 om 14:33 uur

Ben jij op zoek naar een stijlvol en robuust herenhorloge met een beetje pit? Een horloge dat anders is dan anderen? Tegenwoordig is het lastig je te onderscheiden door middel van een fraai horloge dat niet iedereen draagt. We zijn gewend veilige keuzes te maken en misschien wel te veel beïnvloed te worden door bekende horlogemerken. Maar het is toch veel leuker om een bijzonder horloge om je pols te hebben dat niet iedereen draagt? Een horloge waarbij andere mensen vragen wat je om je pols hebt en of ze het even van dichtbij mogen bekijken?

Natuurlijk speelt ook de aankoopprijs een rol. Waar veel bekende horlogemerken de laatste jaren enorm in prijs zijn gestegen zijn er nog horlogemerken die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn zonder concessies te doen qua kwaliteit en afwerking. Wil jij meer weten over een interessant horlogemerk dat zich onderscheid door design en kwaliteit en ook nog betaalbaar is?

Dan is dit het artikel voor jou. Wij laten je namelijk graag kennismaken met een horlogemerk dat het beste van twee werelden weet te verenigen. Het horlogemerk waar we het in deze over hebben, biedt namelijk een stukje techniek van de bovenste plank en combineert dit in ieder horlogedesign met een gevoel voor stijl en klasse.

Het zal je niet verbazen dat we het hier hebben over een Italiaans horlogemerk, aangezien de Italianen wereldwijd bekend staan om hun gevoel voor stijl en hun goede smaak. Het horlogemerk Locman is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en ontwikkelt daar met de grootste zorg en precisie horloges die door iedere echte liefhebber met liefde gedragen zullen worden. De Locman horloges kenmerken zich door een aansprekend design dat in veel gevallen gecombineerd wordt met een levendig en opvallend kleurgebruik.

Locman horloge

Met een Locman horloge kies je daardoor dan ook altijd voor een echte eyecatcher om de pols. Een Locman horloge straalt sportiviteit uit en oogt daarnaast zeer stijlvol. Een horloge van dit kaliber met deze uitstraling combineer je zeer fraai met een casual outfit, maar kan ook erg mooi passend zijn bij bijvoorbeeld een zakelijke outfit. Met een fraai Locman horloge ben je dan ook zeer flexibel. Daar komt bij dat de horloges van het merk opvallen door de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit betekent dat je een horloge van het merk Locman aan kunt schaffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, terwijl je toch kiest voor zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. De kwaliteit van de horloges van het merk Locman wordt nog eens extra benadrukt, doordat dit merk de speciale rechten geniet voor het ontwikkelen van horloges voor het Italiaanse leger. Dit is uiteraard een zeer grote blijk van vertrouwen in de kwaliteit van de producten van het merk.

Een mooi voorbeeld van een fraai Locman horloge, is de Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB. Dit horloge is uitgevoerd in verschillende fraaie blauwtinten, waarmee het horloge direct opvalt wanneer je het om de pols hebt. Dit model is voorzien van een blauwe rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De robuuste horlogekast is gemaakt van titanium. Dit is niet alleen zeer sterk, maar ook licht in gewicht. Door deze belangrijke eigenschappen wordt deze materiaalsoort ook veelvuldig in de vliegtuigindustrie gebruikt. Titanium heeft bovendien als voordeel dat het een dergelijk horloge zeer comfortabel te dragen maakt. Je zult nauwelijks voelen dat je hem om hebt.

De horlogekast heeft verder een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in een combinatie van verschillende tinten blauw en zwart, wat dit horloge een unieke uitstraling geeft. De Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB is voorzien van saffierglas. Dit is een zeer sterke glassoort, waar je niet snel krasjes op zult zien. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk (werkend op batterij) van topkwaliteit. Tot slot beschik je met dit model van Locman over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, secondewijzer en een chronograaf functie.

Een tweede Locman horloge die we graag even voor je in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Dit is opnieuw een horloge met een zeer sportief karakter. Ook dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van rubber, in dit geval uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm, wat dit opnieuw tot een robuust ogend model maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur met daarop sprekende witte en felgele details. Dit model is verder eveneens voorzien van zeer sterk saffierglas en tot maar liefst 100 meter waterdicht. De Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk, wat betekent dat dit horloge functioneert door middel van beweging. Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een echte blikvanger, die je kunt combineren met vrijwel iedere outfit. Je kiest hiermee bovendien voor een horloge waarvan je gegarandeerd jaren plezier zult hebben.

Je bestelt de genoemde Locman horloges veilig en snel bij ons in de webshop. Naast de twee genoemde modellen, bieden wij bovendien nog vele andere fraaie designs van dit merk. Wij hebben als officieel dealer van dit Italiaanse merk een ruime voorraad, waardoor wij je over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

Bovendien ben je er bij ons van verzekerd dat je een authentiek Locman horloge ontvangt. Wij leveren de horloges van Locman met 2 jaar garantie in een luxe officiële box met handleiding. Wij verzenden wereldwijd via Fedex, DPD en PostNL. Uiteraard verzenden wij aangetekend en verzekerd voor optimale veiligheid. Als wij buiten de EU verzenden betaal je geen 21% BTW.

Je kan in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Voor onze Duitse en Belgische klanten hebben we uiteraard betaalmethoden van banken uit deze landen.

Bekijk nu het fraaie en uitgebreide Locman horloge aanbod bij ons in de webshop en laat je verrassen door dit fraaie Italiaanse horlogemerk.