Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Davosa Ternos Professional GMT horloges

Geplaatst op 23 juli 2021 om 14:21 uur

Davosa, een merk naar ons hart. Een horlogemerk dat een uitstekende kwaliteit combineert met leuke prijzen en goede after-sales. Onlangs presenteerde Davosa haar nieuwste modellen uit de Ternos Professional GMT serie. Zeer leuke horloges waar wij graag over schrijven.

Davosa Ternos Professional GMT horloge

Voor de oorsprong van de kwaliteitshorloges van het Duitse merk Davosa moeten we terug naar de Zwitserse Jura. Hier was het oude ambacht van de horlogemaker voor de boeren daar zo’n 200 jaar geleden een mogelijkheid om extra inkomsten te genereren en hiermee ook de wintermaanden te overbruggen. Zo startte ook Abel Frederique Hassler in 1981 met dit vak, door de productie van een kleine oplage zilveren horlogekasten. Hij weet later de passie voor dit oude ambacht door te geven van vader op zoon, waarmee een familiebedrijf werd geboren. Het bedrijf Hasler begint in 1993 met de productie van de Davosa horloges, wat een groot succes blijkt. De horloges van Davosa zijn tot op de dag van vandaag een succesverhaal en dat is natuurlijk niet voor niets. Davosa staat bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, wat betekent dat je met horloges van dit merk absoluut waar krijgt voor je geld.

De collectie van Davosa is zeer divers te noemen. Zo biedt dit merk zowel sportieve als klassieke modellen in de collectie en wordt er gebruik gemaakt van een divers scala aan hoogwaardige materialen en verschillende kleuren. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit, weet Davosa hiermee een breed publiek aan te spreken. Het hart van de horloges van Davosa wordt gevormd door een Zwitsers uurwerk van bekende merken als ETA en Sellita, wat uiteraard zorgt voor een zeer betrouwbare en solide basis. Voor menig liefhebber zal de voorkeur liggen in een Swiss made product als dat van Davosa, aangezien deze natuurlijk een zeer goede naam hebben. Met een Swiss made horloge kies je gegarandeerd voor een mooi stuk voor nu en voor de toekomst. De collectie van Davosa bestaat uit verschillende mooie series horloges. De Ternos en Argonautic modellen met een sportieve uitstraling zijn hiervan het meest populair en bieden dan ook zowel op technisch gebied als op het gebied van uitstraling topkwaliteit.

Davosa heeft de Ternos collectie uitgebreid met verschillende nieuwe Ternos Professional GMT modellen, welke zeer zeker het bekijken waard zijn. Deze horloges behoren tot de top op het gebied van duikhorloges wereldwijd en weten dan ook onder hoge druk te presteren. De horloges zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht en bieden een indrukwekkende lijst aan mooie extra functionaliteiten. Om te beginnen zijn ze voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het uurwerk is ook in het donker goed afleesbaar. Daarbovenop komen nog de verschroefde kroon, draaibare bezel en natuurlijk de GMT functie, waarmee men een tweede tijd kan instellen.  De horloges zijn uiteraard uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Met andere woorden, deze horloges zijn zeer compleet te noemen en bieden alle eigenschappen welke een goed duikhorloge zou moeten hebben.

De Davosa Ternos Professional GMT horloges zijn voorzien van een edelstalen band. Daarnaast is er gekozen voor het welbekende extreem sterke saffierglas, waarop krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn. De combinatie van de zwarte wijzerplaat en de draaibare bezel in kleuren als zwart, rood en blauw (of een combinatie hiervan), geven de horloges een zeer sportief karakter. De dikte van de horlogekast welke is vervaardigd uit edelstaal is 15 mm en de doorsnede 42 mm. Deze modellen van Davosa sluiten tot slot met een vouwsluiting.

De Davosa Ternos Professional GMT modellen zijn door zowel het design als de uitstraling en de technische eigenschappen geschikt voor verschillende activiteiten. Zo kun je er met een gerust hart mee sporten, duiken of snorkelen. Maar ook bij een zakelijke outfit of een casual etentje zijn deze horloges absolute eyecatchers. Doordat de horloges van Davosa bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn, is dit ook voor de liefhebbers met een minder ruim budget een zeer interessant merk. Naast de bovengenoemde Ternos Professional GMT modellen biedt Davosa in dezelfde serie ook duikhorloges die tot maar liefst 500 meter waterdicht zijn. Deze Ternos Professional modellen bieden echter geen GMT functie, maar wel ook diverse andere extra functionaliteiten.  

Wij zijn erg enthousiast over de horloges van Davosa en bieden dan ook een ruim assortiment horloges aan van dit bijzondere merk. Zowel de Davosa Ternos modellen als de Argonautic horloges zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Deze horloges zijn wat betreft kwaliteit vergelijkbaar met duurdere merken, maar dan beter geprijsd en wat ons betreft dan ook een zeer goede keuze. Wij werken dan ook niet voor niets al ruim 10 jaar samen met Davosa als officieel dealer. Wanneer je op zoek bent naar een horloge van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs en daarbij ook nog een sportieveling bent, zijn deze horloges van Davosa dan ook een absolute aanrader.

Natuurlijk bestel je de horloges van Davosa eenvoudig en veilig bij ons. Je ontvangt je Davosa horloge na bestelling in een luxe officiële box met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding thuis. Kies dus nu voor betaalbare kwaliteit, kies voor Davosa!

Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges

Geplaatst op 16 juli 2021 om 12:36 uur

Meccaniche Veneziane horloges zijn sinds enige jaren bij ons te koop en inmiddels is het merk flink gegroeid en genieten vele Nederlanders dagelijks van hun fraaie Italiaanse horloge. Dit merk combineert vele eigenschappen die menig horlogeliefhebber aanspreekt. Dit Italiaanse merk is één van onze favorieten. Waarom? Dat vertellen we in dit blog artikel.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia horloge

Er zijn horlogemerken op de markt, waarbij de liefde voor het ambacht van de horlogemaker duidelijk overgebracht wordt. Het Italiaanse Meccaniche Veneziane is een voorbeeld van zo’n bijzonder horlogemerk. Dat is ook niet zo gek aangezien het merk is ontstaan door de passie van twee broers voor automatische horloges. Daaruit vloeide de oprichting van hun eigen horlogemerk voort.

Meccaniche Veneziane is een jong horlogemerk maar heeft desalniettemin veel te bieden op zowel het gebied van uitstraling als het technisch aspect. De horloges uit de collectie van Meccaniche Veneziane zijn stijlvol en sportief en de Nereide modellen doen nog het meeste denken aan de horloges van Rolex. De kwaliteit van de horloges van Meccaniche Veneziane is absoluut uitmuntend te noemen, toch weet dit merk de horloges betaalbaar te houden waardoor vele liefhebbers het merk extra interessant zullen vinden. Meccaniche Veneziane maakte voorheen voor de productie van hun horloges enkel gebruik van de welbekende hoge kwaliteit Swiss made uurwerken. Tegenwoordig biedt het merk ook horloges aan met kwalitatieve Seiko uurwerken uit Japan, hiermee beïnvloedt het merk de prijs nog eens in positieve zin.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series horloges waarvan onder andere de Meccaniche Veneziane Nereide modellen zeer populair zijn. De uitstraling van deze horloges is stijlvol en straalt Italiaanse klasse uit. Met de sportieve en moderne designs zal Meccaniche Veneziane menig liefhebber weten aan te spreken. Een Italiaans design om je pols zoals een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge zal zeker de aandacht weten te trekken. De Swiss made Nereide GMT horlogeserie bestaat uit modellen met een prachtige lederen band in bijzonder mooie kleuren, waarbij het stiksel vaak in een contrasterende kleur is uitgevoerd. Het soepele leder voor deze horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane. Voor het vervaardigen van deze horlogebanden zet men de expertise in van lokale ambachtslieden, waarmee ieder horloge is voorzien van een topkwaliteit vintage horlogeband.

Wat betreft materialen kiest Meccaniche Veneziane voor enkel hoogwaardige materialen. Daaronder valt natuurlijk het zojuist benoemde leder, maar daarnaast maakt Meccaniche Veneziane onder andere ook gebruik van edelstaal en extreem sterk saffierglas. De horloges uit de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT serie zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. Verder bieden deze horloges een indrukwekkende lijst met extra functionaliteiten. Zo zien we horloges met een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Maar dat is zeker nog niet alles, ook een verschroefde kroon, draaibare bezel en natuurlijk de GMT functie komen voorbij. Ook het Superluminova dat licht geeft in het donker biedt zeker een duidelijke meerwaarde.

Met een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge kies je absoluut voor topkwaliteit. Deze horloges bieden jou als liefhebber alles wat je maar kunt wensen en het merk staat voor sublieme kwaliteit. Na productie worden de horloges dan ook nog eens uitgebreid getest en nagekeken voor ze goedgekeurd worden. De Nereide modellen met Zwitserse uurwerken bieden bovendien de welbekende Zwitserse kwalitei, die natuurlijk ongeëvenaard is gebleken. Meccaniche Veneziane staat als merk altijd al voor betaalbare kwaliteit. Toch heb je nu de mogelijkheid de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges aan te schaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dit is namelijk de laatste serie met Swiss made uurwerken en deze zijn nu bij ons afgeprijsd. Dit is dus een uitgelezen kans om een horloge van dit kaliber en deze kwaliteit voor een extra scherpe prijs te bemachtigen.

Meccaniche Veneziane gaat voor oog voor detail en heeft de handen van de vakman dan ook niet alleen voor de horloges zelf en voor de horlogebanden ingezet. Zelfs de prachtige horlogebox waar Meccaniche Veneziane bekend om staat is een plaatje om te zien. Deze houten horlogeboxen worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en zijn op zichzelf al een waar kunstwerkje. Kortom, met een horloge van Meccaniche Veneziane geef je je zelf een prachtig cadeau, waar je jarenlang plezier van zult hebben en zeker vele complimentjes over zult ontvangen! Naast de bijzonder mooie Meccaniche Veneziane Nereide GMT modellen, bieden wij als officieel dealer van Meccaniche Veneziane nog vele andere mooie horloges van dit Italiaanse merk aan. Bijvoorbeeld nog verschillende andere Nereide modellen, maar ook bijvoorbeeld de Redentore serie van Meccaniche Veneziane is bij ons goed vertegenwoordigd. Het is dan ook zeker de moeite waard de collectie eens nader te bekijken, zeker wanneer je houdt van een horloge dat stijlvol is en een sportieve touch heeft.

Wanneer je besluit een Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge bij ons te bestellen ontvang je dus niet alleen een horloge van topkwaliteit, maar ook een mooie korting en als kers op de taart een prachtige houten horlogebox. Daarnaast wordt het horloge uiteraard geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in de vorm van een boekje. Kies dus nu voor jouw favoriete Meccaniche Veneziane horloge en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop!

Heb ik een watchwinder nodig?

Geplaatst op 10 juli 2021 om 07:47 uur

De liefhebber van automatische horloges herkent het probleem dat zijn of haar automatische horloges stilstaan. Het uurwerk binnenin het horloge heeft beweging nodig om te kunnen functioneren. Deze beweging krijgt het door het dragen van het horloge of door de kroon handmatig op te winden. Maar als een automatisch horloge geen beweging krijgt door het dragen en niet handmatig wordt opgewonden komt het stil te staan. Dit is onhandig en onwenselijk omdat de tijd, datum en/of andere functies van het horloge niet meer goed staan. Je moet het horloge vervolgens opnieuw instellen. Dit is ongemakkelijk en kost tijd. Maar je kan het automatische horloge ook beschadigen tijdens deze handelingen. Immers, de kroon en stift (verbinding tussen kroon en het uurwerk) zijn zeer kwetsbaar en kunnen redelijk snel kapot gaan. In dat geval moet je jouw automatische horloge laten repareren wat tot aanzienlijke kosten kan leiden.

Gelukkig is er een oplossing voor de stilstand van automatische horloges, namelijk het gebruik van een watchwinder. Een watchwinder is een apparaat dat automatische horloges langzaam ronddraait zodat het uurwerk energie verkrijgt. Deze horlogeaccessoire simuleert het dragen van het horloge om je pols. Door automatische horloges in een watchwinder te plaatsen en op te winden staan ze nooit meer stil. Dit is niet alleen belangrijk voor het behoud en de duurzaamheid van het automatische horloge maar zeker ook erg handig en gemakkelijk. Je hoeft je namelijk nooit meer druk te maken of jouw favoriete horloge wel gereed is om te dragen. Jouw automatische horloge staat namelijk altijd keurig op tijd en is direct gereed om te dragen om jouw pols. Dit bespaart natuurlijk veel gedoe en tijd. Vrijwel elke horlogeliefhebber met meerdere automatische horloges gebruikt een watchwinder. In dit artikel behandelen we de volgende vraag: heb ik een watchwinder nodig?

Eigenlijk hebben wij het antwoord op bovenstaande vraag al gegeven in de intro. Het gebruik van een watchwinder is absoluut aan te raden wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt, deze goed wilt verzorgen en altijd direct gereed wilt hebben om te dragen. Deze horlogeaccessoire zorgt niet alleen voor het behoud van automatische horloges maar is ook heel er handig. Vergeet ook niet dat wanneer jouw automatische horloges netjes bij elkaar bewaard worden in een watchwinder je de horloges altijd bij de hand hebt en ze netjes en veilig zijn opgeborgen bij elkaar. Je bewaard en beschermd jouw horloges dus ook in deze horlogeaccessoire, echter kan je dit natuurlijk ook doen in een fraaie horlogebox. Deze voorziet jouw automatische horloges echter niet tegelijkertijd van energie.

Als je een paar fraaie automatische horloges in je bezit hebt, bijvoorbeeld van Rolex, Omega, Breitling, Patek, Zenith of Seiko, dan wil je deze toch goed onderhouden? Je hebt vast een aardig bedrag uitgegeven voor de aankoop van de horloges zelf. Dan is het logisch dat je ook een goede watchwinder koopt en niet op de aanschaf bespaart. Immers, je wilt jouw automatische horloges goed onderhouden en bewaren. Kies daarom altijd voor een goede watchwinder van een bekend merk. Deze verzekert jou van een veilige en professionele opwinding. Dit is het allerbelangrijkste, want je wilt het beste voor jouw horloges.

Vergeet ook niet dat een watchwinder gewoon erg gaaf is! Het is dé horlogeaccessoire voor automatische horloges. Als je van horloges houdt zijn er weinig dingen leuker dan naar je collectie kijken en zien hoe de automatische horloges ronddraaien en van energie worden voorzien. Er zijn watchwinders met allerlei bijzondere functies zoals LED verlichting, vingerprint sloten, speciale designs en glazen deurtjes waardoor je een perfect zicht hebt op de horloges. Kortom, een watchwinder geeft zoveel meer dan alleen energie aan automatische horloges.

Of je echt een watchwinder nodig hebt moet je uiteraard zelf beslissen. Een goede watchwinder is niet goedkoop maar wel een uitstekende accessoire voor automatische horloges. Zoals beschreven heeft het een goede invloed op het behoud en onderhoud van automatische horloges en is het een zeer handige accessoire. Daarnaast is het natuurlijk heel gaaf als je jouw horloges in een fraaie watchwinder ziet ronddraaien en jouw vrienden naast je staan met open mond en jaloerse blikken!

Eone Time horloges

Geplaatst op 6 juli 2021 om 10:12 uur

Sommige horlogemerken spreken ons extra aan vanwege de achtergrond en een bijzonder verhaal bij de totstandkoming van het betreffende merk. Een merk dat zeker onze bijzondere aandacht heeft is Eone Time. Dit horlogemerk is een zeer bijzonder merk met een belangrijke maatschappelijke impact. Voor ons een goede reden om wat meer te vertellen over Eone Time horloges en waarom wij dit merk zo leuk vinden.

De geboorte van het Amerikaanse horlogemerk Eone Time kwam in 2013 tot stand met behulp van een kickstarter campagne. Hierbij werd maar liefst 15 keer het bedrag opgehaald dat men destijds voor ogen had. Eone Time is dan ook een bijzonder horlogemerk met een bijzonder verhaal. In de basis is het merk ontstaan uit vriendschap. De oprichter van Eone Time, Hyungsoo kim, zag in zijn vriendenkring met eigen ogen dat mensen met een visuele beperking wat betreft horloges een zeer beperkte keuze hadden. Deze horloges spraken de tijd bij raadplegen veelal hardop uit, wat de drager in zijn privacy aantastte. Bovendien waren de horloges welke geschikt waren voor blinden en slechtzienden destijds niet altijd even trendy of visueel aantrekkelijk. Omdat Hyungsoo Kim mensen met een visuele beperking ook een horloge gunde dat niet alleen functioneel, maar ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk was richtte hij zich op de ontwikkeling van zijn eigen horlogemerk.

De horloges van Eone Time zijn dan ook zeer handig te raadplegen voor blinden en slechtzienden door het unieke design, maar zijn daarnaast ook hip, stijlvol en elegant. Zo kunnen ook mensen met een visuele beperking een mooi horloge dragen. Bovendien zijn de horloges van Eone Time ook zeer goed geschikt voor mensen zonder visuele beperking. Hiermee slaat het merk dus 2 vliegen in 1 klap en spreekt daarmee een zeer breed publiek aan. Het design van Eone Time horloges is zeer herkenbaar en ‘one of a kind’, door de unieke vormgeving. Het eerste horloge dat door dit ambitieuze horlogemerk op de markt werd gebracht, is de Eone Time Bradley. Dit horlogemodel is vernoemd naar Brad Snyder, een legerofficier die zijn zicht verloor tijdens een missie. Brad Snyder ging echter niet bij de pakken neer zitten, want hij wist bij deelname als zwemmer aan de Paralympics verschillende zilveren en gouden medailles binnen te slepen. Dit bijzondere verhaal maakt dat de Eone Time Bradley extra uniek genoemd kan worden en zal menigeen zeker weten aan te spreken, met of zonder visuele handicap.

Eone Time maakt voor zijn horloges gebruik van zeer betrouwbare quartz uurwerken. Het voordeel van een quartz uurwerk ten opzichte van een automatisch uurwerk, is dat deze beter bestand zijn tegen schokken en stoten en bovendien nauwkeuriger zijn in de tijdsweergave.  De collectie van Eone Time is dus geschikt voor blinden en slechtzienden, maar vooral ook erg hip en modern en bestaat uit verschillende coole designs. Wat verder opvalt is de keuze voor verschillende sprekende kleuren en de diversiteit in het materiaalgebruik wat betreft de horlogebanden. Zo zijn er horloges met banden van bijvoorbeeld leder, canvas en edelstaal beschikbaar. Wanneer we kijken naar de horlogekast, zien we dat hiervoor met reden is gekozen voor het gebruik van titanium. Titanium wordt ook veelal in de vliegtuig industrie gebruikt, omdat het zo sterk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast heeft het als groot voordeel dat het zeer licht in gewicht is, wat zeker bijdraagt aan het hoge draagcomfort van de horloges van Eone Time.

Eone Time Bradley horloge

Met een Eone Time horloge heb je absoluut iets interessant om je pols. Door de speciale wijze van tijdsweergave zijn de horloges van Eone Time ideaal voor mensen met een visuele handicap, maar ook de liefhebber zonder visuele handicap zal een horloge van Eone Time met trots dragen. Door het reliëf op de wijzerplaat en de 2 balletjes die de tijd aangeven, is het voor iedereen gemakkelijk de tijd snel te raadplegen. Het ontwerp van Eone Time is origineel, modern en trendy en bij vele outfits te dragen, het zal een echte eyecatcher zijn om je pols. Door de vele diverse kleuren banden (denk aan geel, zwart, diverse tinten bruin, groen en blauw) is er voor elke persoonlijk smaak en voorkeur een Eone Time horloge voorhanden.

Met de Eone Time horloges heeft Hyungsoo Kim een gat in de markt gevonden en weet daarbij ook nog een grote groep mensen te helpen die voorheen niet dat horloge konden vinden dat bij hen paste. Door het originele ontwerp hebben de horloges van Eone Time een geheel eigen identiteit en zijn wat dat betreft overal herkenbaar. Wanneer je een horloge van Eone Time wilt aanschaffen, kun je dit eenvoudig en veilig doen is onze webshop.

Wij zijn de eerste officieel dealer in Nederland en België van Eone Time. Niet alleen de unieke en bijzonder mooie ontwerpen van Eone Time spraken ons erg aan. Ook het idee dat wij ook mensen kunnen bedienen met een verminderd of helemaal geen zicht is voor ons erg belangrijk. Wij kunnen je bovendien met raad en daad bijstaan als zijnde officieel dealer van Eone Time. Bij bestelling van een Eone Time horloge, ontvang je deze in een luxe officiële box, met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Plaats dus nu met een gerust hart jouw bestelling in onze webshop!

Epos horloges

Geplaatst op 28 juni 2021 om 15:25 uur

Zwitserland herbergt vele mooie horlogemerken, waarvan er verschillende zijn met een bijzondere historie. Het mooie merk Epos is er daar één van. Epos is een bekend Zwitsers merk dat horloges van zeer hoge kwaliteit produceert. Epos bestaat al bijna een eeuw en heeft door de jaren heen veel gedaan vernieuwend te zijn en te blijven. Epos staat dan ook bekend als zijnde een innovatief merk. Daarnaast biedt Epos de welbekende hoge Swiss made kwaliteit. De horloges van Epos zijn namelijk uitgerust met Swiss made uurwerken die een solide basis vormen voor een kwalitatief horloge. Bovendien weet het merk betaalbaar te blijven, zodat ook een kwalitatief horloge voor een breder publiek beschikbaar is. Wat dat betreft zijn de horloges van Epos vergelijkbaar met grotere merken, maar dan beter geprijsd. Een voordeel is bovendien dat een kleiner merk zoals Epos extra aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking. Kortom, het is zeker interessant om meer over Epos horloges te weten te komen. Wellicht draag jij dan wel binnenkort een fraai horloge van dit prachtige merk.

In de collectie van Epos vinden we chique horloges, onderverdeeld in verschillende series. Ieder specifiek horloge van Epos wordt met de grootste zorg met de hand vervaardigd door vakkundige horlogemakers. Daarbij heeft men een subliem oog voor detail en een perfecte afwerking. Een mooie serie horloges van Epos, die zich kenmerkt door een klassiek en traditionele uitstraling met een ingetogen insteek, is de Epos Emotion serie. We zien in deze serie zowel prachtige lederen horlogebanden, als stoere edelstalen banden voorbijkomen. Wat betreft kleur zien we onder meer donkerbruin, klassiek blauw en wit. Daarnaast zijn er horloges met extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding en secondewijzer. Bij diverse modellen is er gekozen voor een doorzichtige bodem, waardoor de echte liefhebber zijn horloge aan het werk kan zien. Dit zal voor velen een absolute plus betekenen. Als voorbeeld van een horloge uit de Emotion serie, noemen we het Epos Emotion 3390.152.20.34.27 horloge. Dit horloge is voorzien van een prachtige donkerbruine lederen band. De wijzerplaat is grijs en de cijfers zijn duidelijk en in retro stijl weergegeven. Dit is een mooi voorbeeld van een echt pilotenhorloge met een traditionele insteek. Het horloge beschikt over een datumaanduiding en secondewijzer. Verder is het horloge tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Een andere serie van Epos die zeker even genoemd moet worden, is de Epos Originale serie. De horloges in deze serie zijn net iets strakker vormgegeven dan die in de Emotion serie, maar nog steeds met een klassieke look. Ook zien we hier weer bijzonder mooie lederen banden, maar aan de andere kant ook sierlijke edelstalen banden. Wederom kiest Epos binnen deze serie horloges weer voor een doorkijkbodem. We zien wat betreft kleur onder meer zwart, zilver en klassiek blauw. Een mooi voorbeeld van een horloge uit deze serie is het Epos Originale 3437.132.20.16.30 horloge. Dit horloge kenmerkt zich door een fijne, edelstalen band en een klassiek blauwe wijzerplaat. Natuurlijk is het horloge uitgerust met een automatisch Zwitsers ETA uurwerk. Verder beschikt dit horloge over een doorkijkbodem, datumaanduiding en een secondewijzer. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een vouwsluiting.

De Epos Sportive serie herbergt, zoals de naam al doet vermoeden, mooie sportieve modellen. Op de zwarte of blauwe wijzerplaten worden hier met gele accenten een sportieve touch gegeven aan het geheel. Horlogebanden van edelstaal, maar bijvoorbeeld ook van rubber maken dat de horloges robuust en stoer ogen. In deze serie zijn horloges te vinden die tot 200 meter waterdicht zijn, maar er zijn ook modellen tussen, zoals het Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver horloge, die tot maar liefst 500 meter waterdicht zijn. Deze zijn perfect geschikt voor de echte duikers onder ons. Bijzonder mooie extra functionaliteiten zoals een verschroefde kroon, draaibare bezel, helium valve en een sandblasted dial komen ook voorbij. Wanneer je op zoek bent naar een mooi en vooral ook degelijk en betrouwbaar sporthorloge, dan is deze serie echt de moeite van het bekijken waard. Een specifiek horloge afkomstig uit de Epos Sportive serie is de Epos Sportive 3441.131.96.56.30 Diver. Dit horloge valt onder de duikhorloges en is dus ook tot 500 meter waterdicht. De horlogeband is vervaardigd uit edelstaal en het uurwerk en de bezel zijn helderblauw van kleur. Er is gewerkt met gele accenten, voor een speels effect. Dit horloge beschikt onder meer over een secondewijzer, een datumaanduiding, draaibare bezel en verschroefde kroon. Met een automatisch uurwerk van het Zwitserse merk ETA, weet je dat het in de basis helemaal goed zit met dit horloge.

Met een horloge van Epos ben je verzekerd van kwaliteit. Elk horloge van Epos wordt voordat het geleverd wordt aan een klant met zorg nog eens nagelopen en getest. Men wil bij Epos dan ook enkel het beste van het beste leveren. BensonTrade is officieel dealer van Epos. Wanneer je ervoor kiest een Epos horloge bij ons te bestellen, ben je bovendien verzekerd van de beste service. Ieder Epos horloge wordt geleverd in een luxe officiële box met een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je natuurlijk 2 jaar garantie bij jouw nieuwe horloge. Wij verzenden vanuit voorraad en wereldwijd.