Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Geplaatst op 23 juni 2023 om 15:26 uur

Wereldwijd zijn de horloges afkomstig uit Zwitserland enorm populair. De vraag is enorm naar merken zoals Rolex, Patek, Breitling en Omega. Zwitserland staat dan ook bekend als hét horlogeland. Swiss made horloges moeten voldoen aan strenge eisen en voorwaarden om dit bijzondere label te mogen dragen, dit betekent dat een horloge dat het Swiss label draagt altijd van uitmuntende kwaliteit is. Vele horlogemerken zijn hier zeer trots op en doen er dan ook alles aan de reputatie van Zwitserse horloges eer aan te doen.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Een mooi voorbeeld van een Zwitsers horlogemerk dat erg fraaie horloges produceert is het merk Epos. Epos stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat haar horloges binnen hun collectie steeds opnieuw van topkwaliteit zijn. Het ontwikkelen en vervaardigen van luxe horloges met een hoogwaardig karakter is een kunst op zich. Dat heeft het Zwitserse horlogemerk Epos heel goed begrepen. De kern van het merk is dan ook ‘the artistry of watchmaking’.

De Epos horloges zijn stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd en vervolgens met uiterste precisie afgewerkt en gedecoreerd. Een horloge van Epos valt bijvoorbeeld op door de sublieme afwerking met blauwe schroeven en Côtes de Genève. Het exclusieve design van ieder afzonderlijk Epos horloge in combinatie met de sublieme afwerking, maken dat deze om iedere pols een echte eyecatcher zal zijn. Bovendien biedt Epos met zijn indrukwekkende geschiedenis een mooi verhaal voor de liefhebber van een stukje Zwitserse geschiedenis en mooie horloges. Epos heeft daarnaast extra aandacht voor zowel kwaliteit als afwerking, doordat het een relatief kleiner horlogemerk betreft. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kan Epos heel goed concurreren met grotere horlogemerken op dit gebied.

De horlogecollectie van Epos is uitgebreid en divers te noemen. Zo biedt het merk meer traditionele horloges, maar ook uiterst sportieve modellen. Daarbij zijn ook prachtige duikhorloges bijvoorbeeld, met een uitstekende waterdichtheid. De horloges in de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro uitstraling en een ingetogen karakter. Dit zorgt ervoor dat deze horloges gedragen kunnen worden bij veel verschillende soorten outfits. We vertellen je graag meer over een specifiek horloge uit deze serie van Epos, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. Dit klassieke model van Epos is voorzien van een prachtige zwarte lederen horlogeband met patroon, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in de kleur rosé, wat het horloge een extra chique uitstraling geeft. Verder heeft deze een dikte van 9mm en een doorsnede van 39mm. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosékleurige horlogekast. Doordat het horloge is voorzien van het uiterst sterke saffierglas blijft deze lang mooi. Wat betreft het design kunnen we wel stellen dat Epos ook met dit horloge weer een zeer stijlvol en elegant stuk heeft vervaardigd. Ook komen in dit horloge het oog voor detail en de sublieme afwerking weer duidelijk naar voren.

In de basis van het horloge, vinden we een automatisch Swiss made uurwerk van het welbekende merk ETA (ETA 2824-2). Dit uurwerk is niet alleen uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave, maar daarnaast ook zeer betrouwbaar en degelijk. De mooie doorzichtige bodem biedt een fraai uitzicht op het uurwerk. Dit betekent dat de echte liefhebber een perfect zicht heeft op de werking van het uurwerk. Naast deze mooie functionaliteit biedt dit horloge bovendien een datumaanduiding en secondewijzer. Tot slot is het horloge tot 50 meter waterdicht. Met de Epos Originale 3437.132.24.18.25 heeft het merk absoluut een zeer stijlvol en aansprekend design op de markt gebracht. Met een horloge van deze kwaliteit, weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je jarenlang plezier van hebt. Het Swiss made hart van het horloge zorgt voor een betrouwbare en uiterst nauwkeurige weergave van de tijd.

Je kunt bij ons in de webshop een uitgebreide collectie Epos horloges bestellen, waaronder de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges van Epos die niet in onze webshop te vinden zijn, kunnen wij als officieel dealer van het merk bovendien ook leveren. Wanneer je dus enthousiast bent geraakt over een horloge van Epos dat je niet bij ons in de webshop kunt vinden, is dit geen enkel probleem. Neem hiervoor dan ook gerust contact met ons op.

Ben je enthousiast geraakt over de horloges van Epos? Neem dan nu een kijkje bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Epos horloge! Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing in een prachtige officiële box. Betalen doe je bij ons veilig en snel met verschillende betaalwijzen, waaronder Ideal, Paypal, creditcard en een gewone bankoverschrijving. Alle horloges worden bovendien door ons wereldwijd verzonden met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Voordat jouw nieuwe horloge op reis gaat, zorgen wij er uiteraard voor dat deze zorgvuldig wordt ingepakt. Zo bestel je bij ons altijd met een vertrouwd gevoel!

Wij zijn officieel dealer van Epos horloges.