Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse en Sohne watchwinder voor automatische horloges

Geplaatst op 19 augustus 2022 om 08:50 uur

Als verzamelaar van automatische horloges is het belangrijk om te kiezen voor een eersteklas watchwinder die in staat is om ieder horlogemerk en type automatisch horloge op de juiste wijze van de benodigde energie te voorzien. Op dit gebied is absoluut kwaliteit te vinden in Zwitserland. Maar ook verschillende Duitse merken hebben een uitstekende reputatie. Ze onderscheiden zich door de productie van hoogwaardige watchwinders voor de verzamelaar.

Een goed voorbeeld van een merk is het merk Heisse & Söhne. Niet alleen staat dit Duitse merk bekend om de hoge kwaliteit van hun watchwinders, daarnaast weten zij zich ook keer op keer te onderscheiden door de fraaie en luxe uitstraling van hun designs. Opvallend zijn onder meer het gebruik van prachtige houten kasten die worden gemaakt in Duitsland. Deze kasten zorgen ervoor dat deze watchwinders absolute klasse uitstralen.

Heisse & Söhne watchwinder

Wanneer je als verzamelaar op zoek bent naar een passende watchwinder, is Heisse & Söhne dan ook zeker een merk om in overweging te nemen. Niet alleen kies je met dit merk voor kwaliteit en stijl, maar ook voor energiezuinige en geluidsarme motoren. De motoren die Heisse & Söhne gebruikt voor hun watchwinders zijn van Japanse afkomst en staan zeer goed bekend. Speciaal voor de verzamelaar hebben we twee watchwinders van Heisse & Söhne uit de collectie geselecteerd waar we graag extra aandacht aan willen besteden.

Het eerste model waar we je graag kennis mee willen laten maken, is de Heisse & Söhne Collector 70019/18 watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden en opbergen van maar liefst 16 aurtomatische horloges. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De afwerking van deze watchwinder is glanzend voor een extra chique finish. De watchwinder is geplaatst op een fraaie voet van staal waardoor je je horlogeverzameling hiermee extra in de kijker zet.  Doordat dit model kan worden afgesloten met het glazen deur is deze ook geschikt om invloeden van buitenaf te weren.

De Japanse motoren die we eerder genoemd hebben vormen de basis van deze watchwinder. Met een innovatief LCD scherm stel je deze watchwinder eenvoudig in. De instellingen zijn te wijzigen voor ieder horloge individueel, hierdoor creëer je voor ieder horloge afzonderlijk de beste voorwaarden voor opwinding. Je kunt ervoor kiezen om de ingebouwde LED verlichting in te schakelen of uit te laten. Hierdoor heb je op ieder gewenst moment een goed zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwindproces. Verder beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model biedt daarnaast tevens een sleep mode functie, die ervoor zorgt dat je horloges desgewenst rust krijgen. Dit gebeurt doordat de horloges met deze optie net onder het optimale niveau van opwinding worden gehouden. Deze horlogeaccessoire vind je bij ons in de webshop en wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De tweede watchwinder die we graag nader uitlichten is de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 8 horloges. Deze watchwinder is eveneens gemaakt van hoogwaardig hout en zwart van kleur. Ook het interieur is uitgevoerd in de kleur zwart, in de vorm van een zachte stof. Deze zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd worden tegen beschadigingen. Ook dit model is afsluitbaar met een deur dat voorzien is van mineraalglas. De Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder is voorzien van een stijlvolle voet van staal. Met dit model zorg je ervoor dat jouw gehele verzameling een eyecatcher vormt in ieder interieur.

Ook voor deze watchwinder is gekozen voor Japanse motoren. De instellingen voor ieder horloge zijn gemakkelijk te wijzigen door het gebruik van het moderne touchscreen. Ook de ingebouwde LED verlichting ontbreekt bij dit stijlvolle model niet. Met de beschikking over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode kies je ook hier weer voor een geheel compleet model van Heisse & Söhne, waarmee ieder automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Ook deze watchwinder bestel je bij ons eenvoudig en snel in de webshop. Wij leveren deze met 2 jaar garantie en een overzichtelijke handleiding, zodat je direct aan de slag kunt.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitkiezen van de watchwinder die het beste bij jouw en je horlogeverzameling past, helpen wij je daar graag bij. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met automatische horloges en de bijbehorende watchwinders. Hierdoor kunnen wij jou van een passend advies voorzien en antwoord geven op je vragen. Bovendien bieden wij jou de beste service en een heel uitgebreid assortiment hoogwaardige watchwinders van verschillende superieure merken.

Bekijk onze collectie watchwinders nu en overtuig jezelf van de mogelijkheden! Wij zijn je hierbij heel graag van dienst. Je kunt bij ons betalen met gemakkelijke en veilige opties zoals creditcard, iDeal en Paypal.