Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06

Geplaatst op 26 juli 2022 om 09:14 uur

Zwitserse uurwerken staan bekend als de top binnen de horlogeindustrie. Met een horloge met een Zwitsers uurwerk weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kortom, met een horloge met een Swiss made uurwerk ben je altijd voorzien van de meest nauwkeurige wijze van tijdsweergave. Het is dan ook niet voor niets dat veel gerenommeerde horlogemerken ervoor kiezen Swiss made uurwerken te gebruiken voor hun hoogwaardige horloges. Zo ook het Duitse merk Davosa. Met een horloge van dit merk kies je dus voor een prettige combinatie van de Duitse degelijkheid en de Zwitserse verfijnde techniek. Een absolute topcombinatie! Davosa staat daarnaast bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Met andere woorden, je krijgt met een horloge van Davosa veel waar voor je geld.

Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06

Voor de echte liefhebber en verzamelaar van mooie en kwalitatieve horloges is Davosa ook een erg interessant merk. Davosa kent namelijk een lange geschiedenis en bieden daarmee horloges met een verhaal. Het verhaal van Davosa begint al in 1881 en ging in de eerste instantie van vader op zoon. Later werd Davosa geproduceerd door de firma Hasler. Door alle ontwikkelingen en de ruime dosis ervaring die het merk door de jaren heeft opgedaan, weet men bij Davosa precies wat de liefhebber van een hoogwaardig horloge belangrijk vindt. Met een horloge van Davosa kies je dan ook voor comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met een stijlvol en tijdloos design.

Binnen de collectie van Davosa vind je onder meer fantastische sport- en duikhorloges. Het merk staat dan ook onder meer bekend om de uitstekende waterdichtheid. Wanneer je op zoek bent naar een duikhorloge dat behoort tot de beste ter wereld, is Davosa een horlogemerk dat we absoluut aan kunnen raden. Vooral de Ternos en Argonautic serie van Davosa zijn zeer populair en dat is niet voor niks. Je kiest met een model uit deze series voor het beste van het beste.

Wij laten je graag nader kennis maken met een horloge dat afkomstig is uit de Davosa Ternos serie, namelijk de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die het horloge een sportieve en robuuste uitstraling geeft. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en voorzien van witte details. De draaibare bezel in de kleuren rood en blauw, geeft dit horloge een geheel eigen karakter. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van uiterst sterk saffierglas en sluit dit horloge met een vouwsluiting. Een vouwsluiting heeft ten opzichte van een vaker gebruikte doornsluiting een aantal voordelen. Zo loopt het geheel hiermee mooier over, waardoor het horloge strakker is afgewerkt. Daarnaast zorgt een vouwsluiting ervoor dat het horloge niet zomaar van de pols kan glijden en biedt het als voordeel dat het om- en afdoen van het horloge gemakkelijker en sneller gaat.

Natuurlijk is ook dit horloge van Davosa uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Hiermee is een zeer solide basis gelegd. Het horloge is bovendien waterdicht tot maar liefst 200 meter waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor de liefhebber van watersport. Daarnaast  biedt de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 een indrukwekkende lijst met extra functionaliteiten, wat het horloge extra aantrekkelijk maakt. Naast de draaibare bezel, biedt dit horloge namelijk ook een GMT functie. Hiermee is het mogelijk een tweede tijd in te stellen. Dit is natuurlijk heel handig op vakantie, maar voor de echte liefhebber ook in het dagelijkse leven een toffe gadget. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 is daarnaast ook voorzien van een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Tot slot is het oog voor detail van de vakmensen bij Davosa onder andere goed zichtbaar door de datumloep, keramische bezel en verschroefde achterkant. Kort gezegd is dit een zeer compleet en hoogwaardig horloge te noemen. Davosa heeft met dit model dan ook niets aan het toeval overgelaten. Met een horloge van dit kaliber kies je voor een sieraad en uiterst handige accessoire dat jaren meegaat. En dat ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd!

De horloges van Davosa zijn bij ons in de webshop goed vertegenwoordigd. Wij bieden dan ook een ruim assortiment horloges van dit exceptionele merk. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 is uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. Welk Davosa horloge dan ook jouw voorkeur geniet, wij leveren deze altijd met 2 jaar garantie in een luxe officiële horlogedoos. In onze webshop vind je van alle Davosa horloges duidelijke foto’s en uitgebreide beschrijving. Zo vind je gemakkelijk het Davosa horloge dat het beste bij jouw past. Surf dus nu naar onze webshop en maak de keuze voor jouw favoriete Davosa horloge!