Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloge voor dames

Geplaatst op 2 september 2022 om 09:58 uur

Het modemerk Escada werd in 1978 opgericht door voormalig model Margaretha Ley en haar man. Escada werd vernoemd naar een Iers renpaard. Margaretha wist destijds de aandacht op zicht te vestigen met haar gedurfde en vrouwelijke ontwerpen. Eveneens in 1978 werd de eerste damescollectie van Escada op de markt gebracht. Kenmerkend voor de stukken van de collectie waren de unieke combinaties van kleuren en patronen.

Escada horloge

Door de jaren heen is Escada een belangrijke naam geworden in de modewereld en mag zichzelf één van de meest vooraanstaande luxe modemerken ter wereld noemen. Vandaag de dag biedt het merk niet enkel prachtige dameskleding, maar ook tassen, brillen, geuren en zelfs dameshorloges. Voor dames die graag hun persoonlijkheid in hun outfit en uitstraling naar voren laten komen, zijn de horloges van Escada zeer interessant.

De Escada horloges stralen net als de kleding van het prestigieuze merk luxe en vrouwelijkheid uit. Deze horloges zijn echter niet alleen in esthetisch opzicht aantrekkelijk, maar bovendien van Swiss made kwaliteit. Waar de keuze voor herenhorloges op dit gebied zeer uitgebreid is, is de keuzemogelijkheid voor dames die een voorkeur hebben voor Zwitserse horloges een heel stuk kleiner. Hier heeft Escada perfect op weten in te springen. De horloges van het merk zijn absoluut uniek wat betreft uitstraling en perfect geschikt voor dames die graag een bijzonder stuk om de pols dragen. Een Escada horloge is hiermee niet alleen een betrouwbaar en duurzaam accessoire, maar ook een waardevol sieraad.

Binnen de horlogecollectie van Escada vinden we onder meer de Escada Catherine serie. Een van de bijzonder mooie modellen uit deze serie is de Escada Catherine E4335063. Dit aansprekende horloge is wat uitstraling betreft absoluut tijdloos. Bovendien is het horloge te combineren met diverse stijlen en daarmee passend bij dames met een uiteenlopende persoonlijkheid. De horlogeband en de horlogekast zijn gemaakt van edelstaal en beiden uitgevoerd in de kleur rosé. De wijzerplaat van het horloge is wit en voorzien van eveneens rosékleurige details. De horlogekast heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm, wat dit horloge perfect geschikt maakt voor de elegante vrouwenpols. Het horloge sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van het horloge nog eens benadrukt. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. Uiteraard is het horloge voorzien van een Swiss made uurwerk. Deze zijn niet alleen zeer betrouwbaar, maar ook uiterst nauwkeurig wat betreft de weergave van de tijd. Bovendien biedt een quartz uurwerk als voordeel dat deze goed bestand is tegen schokken en stoten. Het horloge is tot slot voorzien van een secondewijzer. Binnen de Escada Catherine serie vinden we verschillende modellen die wat vormgeving en techniek betreft op elkaar lijken. De variatie zit hem in het kleur- en materiaalgebruik. Zo biedt de collectie horloges uit deze serie die zilver- en goudkleurig zijn, maar ook horloges met een combinatie hiervan.

Binnen de Escada Estelle II serie vinden we horloges met een geheel andere uitstraling. De horloges zijn even vrouwelijk en elegant als de horloges uit de Escada Catherine serie maar geheel anders vormgegeven. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de prachtige lederen horlogebanden en uurwerken in de vorm van een rechthoek. Een mooi voorbeeld van een stijlvol en klassiek horloge uit deze serie, is de Escada Estelle II E2030083. Dit horloge is voorzien van een schitterende lederen horlogeband in de kleur donkerbruin en sluit met een doornsluiting. Het patroon op de horlogeband maakt het horloge uniek. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en rechthoekig van vorm. De horlogekast heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 36 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en voorzien van een sprekend 3d effect. Ook voor dit horloge is gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk en het horloge is waterdicht tot 30 meter.

Een bijzonder laatste model uit de Escada collectie die we graag even nader belichten is de Escada Madeleine E3305164. Dit horloge heeft een edelstalen horlogeband in de sprekende kleurencombinatie zilver en goud. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en goud- en zilverkleurig. De witte wijzerplaat is voorzien van zilver en goudkleurige accenten, waaronder het Escada logo. Deze laatste vinden we ook terug op de horlogekast. De horlogekast heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 34mm. Het horloge sluit met een vouwsluiting en is voorzien van gehard mineraalglas. Uiteraard is ook dit Escada horloge voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Tot slot is het horloge voorzien van een secondewijzer.

Als eerste officieel online dealer van Escada in Europa bieden wij de gehele collectie van dit unieke merk. In onze webshop vind je nu de bovengenoemde modellen van dit Zwitserse merk met een mooie korting. Daarnaast zijn er nog verschillende andere Escada horloges met korting te vinden. Wij leveren de horloges van Escada met 2 jaar garantie in een luxe officiële doos met handleiding.

Voor een prachtig Escada horloge hoef je dus niet langer te zoeken. Wij verzenden wereldwijd en je kan betalen met jouw creditcard, iDeal of Paypal.