Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Geplaatst op 9 maart 2023 om 14:23 uur

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders. Wij bieden dan ook een ruim assortiment merken en verschillende modellen in onze webshop, met elk zo hun eigen kenmerkende eigenschappen, mate van luxe en functionaliteit. Afhankelijk van je wensen, het aantal automatische horloges dat je in het bezit hebt en je budget, maak je een keuze voor een bij jou en bij je horloges passende watchwinder.

Het kan echter best een opgave zijn om jouw perfecte watchwinder te vinden aangezien het aanbod zo groot is. De echte liefhebber weet over het algemeen wel dat je met een watchwinder van Zwitserse of Duitse afkomst over het algemeen wel goed zit. Daar betaal je dan echter vaak ook voor. Het kan in dat opzicht namelijk zeker lonen eens verder te kijken dan dat. Er zijn namelijk verschillende andere merken die zeer goed kunnen concurreren met de bekende merken uit bijvoorbeeld Zwitserland, doordat zij een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden. Wij laten je in dit kader graag nader kennis maken met het Nederlandse merk Benson.

Er is een aantal redenen waarom Benson wat ons betreft een sterke speler is binnen de horlogerie. Het merk biedt zoals genoemd hoogwaardige watchwinders tegen een scherpe prijs. Maar er is meer. Benson kiest voor het gebruik van hoogwaardige materialen en besteedt veel aandacht aan het design en de afwerking van hun watchwinders. Bovendien weet Benson binnen de collectie menig liefhebber en/of verzamelaar aan te spreken doordat het merk hierin variatie biedt. Zo herbergt de collectie van Benson niet alleen watchwinders die één horloge van energie kunnen voorzien, maar ook watchwinders geschikt voor een gehele verzameling automatische horloges. Bovendien is er ook binnen de collectie van Benson de keuze uit watchwinders in verschillende prijsklassen, met verschillende motoren (Japans of Swiss made) en met meer of minder extra’s. Benson weet de prijs-/kwaliteitverhouding van hun watchwinders zo goed te houden doordat het merk de watchwinders in eigen beheer laat vervaardigen. Dit zorgt ervoor dat Benson de lijntjes kort houdt met betrekking tot de kwaliteitscontrole en daarnaast de prijzen scherp weet te houden.

Een mooi voorbeeld van een hoogwaardige watchwinder van Benson, is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges tegelijk. Daarnaast herbergt deze watchwinder echter nog een mooie extra. In de watchwinder is er namelijk nog een extra opbergruimte in de vorm van een ingebouwde lade. Hierin kun je nog eens 5 horloges of andere sieraden opbergen. Dit zorgt ervoor dat je al je horloges en/of sieraden netjes en overzichtelijk bij elkaar kunt bewaren. De watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit. Dit model is zowel wat betreft het exterieur als het interieur uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een zachte stof, om jouw horloges bescherming te bieden tegen krasjes of andere beschadigingen. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met een deurtje van mineraalglas, bescherm je je horloges bovendien tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl ze toch altijd zichtbaar zijn. Dit wordt nog eens benadrukt door de ingebouwde LED verlichting. Wanneer je deze inschakelt, komen jouw horloges op ieder moment van de dag perfect uit in de watchwinder, zelfs tijdens het opwindproces. Hiermee is dit model direct ook een display om jouw verzameling tentoon te kunnen stellen.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Met deze motoren weet je zeker dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen, doordat deze erg degelijk en betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn ze ook zuinig in energieverbruik en functioneren zij in stilte. Je kunt deze watchwinder daarom met een gerust hart op bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoor plaatsen. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder beschikt verder over een innovatief en gebruiksvriendelijk touchscreen. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal turns per day instellen. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat ieder specifiek horloge precies van de juiste wijze van opwinding kan worden voorzien. De speciale flexibele horlogehouders verhogen bovendien het gebruikscomfort, doordat vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de houders geklikt kan worden. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. De watchwinder is verder compleet met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook nog een speciale powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in een korte tijd van de benodigde energie voorzien.

Kortom, de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder biedt alles dat je nodig hebt om jouw automatische horloges op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien en op te bergen. Dit model is momenteel helemaal uitverkocht maar de nieuwe productie is bijna afgerond. Wij verwachten deze watchwinder omstreeks mei/juni weer op voorraad. Bestellen kan uiteraard wel alvast, zodat we direct een exemplaar reserveren. Dit populaire model is naar onze verwachting weer zeer gauw uitverkocht.

Eone Time horloges

Geplaatst op 2 maart 2023 om 14:31 uur

In onze collectie hebben we diverse horlogemerken die iets bijzonders hebben. In dit artikel schrijven we over zo’n horlogemerk, namelijk Eone Time. Wat is er dan zo bijzonder aan dit merk? Eone Time is bijzonder omdat het horloges produceert die de tijd op een andere wijze weergeeft. Daarnaast is het verhaal achter het merk interessant, omdat het merk niet tot stand is gekomen op een gebruikelijke wijze en het ook niet de standaard filosofie heeft die vele andere horlogemerken hebben.

Niet alleen in Zwitserland, als zijnde hét horlogeland ter wereld, maar ook in verschillende andere landen zijn horlogemerken te vinden die zich weten te onderscheiden van anderen. Zo zijn er merken die eruit springen doordat zij een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden, merken die een kenmerkend design voeren en merken die een bijzonder verhaal met zich meedragen. Wij stellen je graag voor aan een merk dat op weet te vallen op al deze afzonderlijke vlakken. We hebben het dan over het uitzonderlijke merk Eone Time, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Eone Time is niet alleen ontstaan uit een bijzondere gedachte, maar ook op een bijzondere wijze. Zo is het merk opgericht met behulp van een speciale Kickstarter campagne. Kickstarter is een crowdfunding platform dat internationale bekendheid heeft. Met deze Kickstarter campagne werd maar liefst 15x het beoogde bedrag opgehaald. Het was dus een zeer groot succes te noemen.

De oprichter van het merk, Hyungsoo Kim, had met dit merk een ware missie voor ogen: modieuze luxe horloges ontwikkelen die toegankelijk zijn voor iedereen. Door zijn vriendschap met iemand met een visuele handicap, wist hij van het probleem dat er geen elegante luxe horloges te vinden waren voor mensen die blind zijn of slecht zicht hebben. Veelal werd de tijd door de horloges die speciaal voor mensen met een visuele handicap werden ontwikkeld hardop uitgesproken, waarmee de privacy van deze mensen werd aangetast. Met de komst van het merk Eone Time was dit verleden tijd. De horloges uit de collectie van het merk hebben een uniek design, waarmee de tijd ook door mensen die blind zijn of slecht zien gemakkelijk kan worden afgelezen, doordat zij de tijd kunnen voelen.  Bovendien zijn de horloges elegant en stijlvol vormgegeven, waarmee ook mensen met een visuele handicap een modieus horloge kunnen dragen. Maar ook wanneer je geen visuele handicap hebt en graag een uniek horloge om de pols hebt, zijn de horloges van Eone Time een erg mooie optie. Ieder horloge van Eone Time is herkenbaar wat betreft de vormgeving van de horloges. Het merk biedt diversiteit in het gebruik van verschillende kleuren en materialen voor de horlogebanden. Zo herbergt de collectie van Eone Time onder meer horloges met horlogebanden gemaakt van canvas, leder en edelstaal. De horloges van Eone Time zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hart van de horloges van het merk wordt gevormd door een betrouwbaar Swiss made quartz uurwerk, waarmee je altijd zeker bent van een punctuele weergave van de tijd. De horloges uit de collectie van Eone Time zijn daarnaast betaalbaar, waarmee je met een horloge van dit merk altijd kiest voor een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Eone Time Bradley Voyager

Graag noemen we twee voorbeelden van prachtige en unieke modellen uit de collectie van Eone Time. Beide zijn Eone Time Bradley modellen. Dit model van Eone Time is vernoemd naar Brad Snyder. Dit is een legerofficier die zijn zicht verloor tijdens een missie in Afghanistan in 2011. Hij ging daarna echter niet bij de pakken neerzitten, maar wist op de Paralympics in Londen zilveren en gouden medailles in de wacht te slepen. We bespreken allereerst de Eone Time Bradley Canvas Aqua. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van canvas en uitgevoerd in de kleur blauw. Deze sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van titanium. Dit heeft als voordeel dat het zeer sterk is, maar tegelijkertijd ook licht in gewicht. Hierdoor is het horloge zeer comfortabel te dragen. De horlogekast is 11mm dik met een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is grijs van kleur, met de kenmerkende Eone Time vormgeving. De Eone Time Bradley Canvas Aqua is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Zwitserse uurwerken staan wereldwijd bekend als zijnde het neusje van de zalm. Met een solide basis als deze weet je dan ook zeker dat je kiest voor een horloge waar je lang plezier van zult hebben. Het horloge is tot slot tot 30 meter waterdicht.

Het tweede Eone Time horloge dat we graag benoemen is de Eone Time Bradley Voyager. Dit model is één van de populairste modellen uit de collectie. Dit horloge is voorzien van een prachtige lederen horlogeband in een sprekende kleur bruin. Het horloge sluit met een vouwsluiting en is voorzien van een horlogekast gemaakt van aluminium. De horlogekast heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40 mm. Het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien garandeert een solide en uiterst betrouwbare basis. Dit horloge is net als het eerdergenoemde model tot 30 meter waterdicht.

Wij zijn trots te kunnen zeggen dat wij de eerste officieel dealer van Eone Time zijn in Nederland en België. Bovendien bieden wij het meest uitgebreide assortiment van het merk, waaronder de twee eerdergenoemde modellen. Wij leveren de horloges van Eone Time met twee jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk nu bij ons in de webshop de verschillende elegante modellen van dit merk en kies voor jouw favoriet!

Davosa Argonautic 161.498.25 horloge

Geplaatst op 16 februari 2023 om 14:49 uur

Een horloge met een Zwitsers hart geniet voor vele liefhebbers van luxe horloges de voorkeur. Wanneer een uurwerk het Swiss made label mag dragen, betekent dit dat deze aan hoge eisen en voorwaarden moet voldoen. Je weet dan ook met een horloge met Zwitsers uurwerk zeker dat je kiest voor uitmuntende kwaliteit. Niet alleen horlogemerken uit Zwitserland zelf, maar ook menig ander gerenommeerd horlogemerk maakt daarom gebruik van deze uurwerken. Een voorbeeld van een Duits merk met Zwitserse roots, dat het Swiss made uurwerk in zijn hart heeft gesloten, is het merk Davosa. Davosa kenmerkt zich onder meer door de productie van horloges van zeer goede kwaliteit en een Zwitserse basis, in combinatie met scherpe prijzen. Het merk maakt daarbij enkel gebruik van de uurwerken van de bekende merken ETA en Valjoux. Dit maakt dat het merk een waardig concurrent is voor grotere en duurdere merken. Wanneer je overweegt een horloge met een Swiss made uurwerk aan te schaffen, is het merk Davosa dan ook een echte aanrader.

Davosa Argonautic 161.498.25 horloge

Davosa biedt een uitgebreide collectie luxe horloges, van duikhorloges tot bijvoorbeeld bijzondere pilotenhorloges. Stuk voor stuk zijn de horloges van Davosa gemaakt door de hand van de vakman, waarbij passie en enthousiasme belangrijke pijlers zijn. Davosa wil dan ook horloges maken voor diegene met een echte passie voor mooie horloges. De uitstraling van de horloges van Davosa is overwegend sportief en stoer. Toch zijn er ook verschillende horloges in de collectie te vinden met een meer klassieke of retro uitstraling. Dit betekent dat Davosa horloges biedt voor de liefhebber met een uiteenlopende persoonlijke smaak. In combinatie met de betaalbaarheid van het merk, maakt dit dat Davosa zijn pijlen richt op een breder publiek. Met name de horloges uit de Argonautic en Ternos series van Davosa vinden gretig aftrek. Binnen deze series zijn horloges te vinden met een robuust en stoer karakter. Bovendien kun je er goed terecht wanneer je op zoek bent naar een duikhorloge of een horloge om mee te zwemmen.

We nemen graag één specifiek horlogemodel uit de Argonautic serie van Davosa nader voor je onder de loep. We hebben het dan over de Davosa Argonautic 161.498.25. Dit horloge heeft een zeer sportief en robuust karakter. Zowel de stoere horlogeband als de horlogekast stralen kracht uit. De horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13 mm. De horlogeband sluit met een vouwsluiting. Deze zorgt ervoor dat het horloge een extra luxe uitstraling krijgt en valt bovendien niet zomaar van de pols. De wijzerplaat van dit design is zwart van kleur en voorzien van witte details. Het uiterst sterke saffierglas dat is gebruikt voor het horloge, zorgt ervoor dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Dit model is tot maar liefst 300 meter waterdicht, wat dit een perfect horloge maakt voor duiken en zwemmen.

De Davosa Argonautic 161.498.25 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824-2). Verder biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge ook over een helium ventiel, draaibare bezel en een verschroefde bodem. Kortom, de Davosa Argonautic 161.498.25 biedt alles wat de echte liefhebber van een sportief luxe horloge graag ziet. Met een horloge als dit kun je zonder zorgen duiken en zwemmen. Maar daarnaast kan het horloge ook heel mooi aansluiten bij een zakelijke of meer casual outfit. Daarmee is dit design multifunctioneel inzetbaar. Door de kwaliteit van de gebruikte materialen in combinatie met het Swiss made uurwerk, kun je met een horloge van dit kaliber vele jaren vooruit. Doordat de horloges van Davosa bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn voor hetgeen de horloges te bieden hebben, is dit horloge er één die bij vele liefhebbers op het verlanglijstje zal staan.

Wij bieden in onze webshop een uitgebreid assortiment kwaliteitshorloges aan. Davosa is daarbij één van onze favoriete merken, doordat dit Duitse merk een enorm goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Wij werken dan ook al meer dan 10 jaar met veel plezier met Davosa samen. Wat ons betreft zijn de horloges van Davosa, waaronder de Davosa Argonautic 161.498.25 een uitstekende keuze, zeker voor de sportieve horlogeliefhebber.

Wanneer je het Davosa Argonautic 161.498.25 horloge bij ons besluit te bestellen, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële horlogedoos. Wij verzenden al onze horloges wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Waar je dus ook woont, een prachtig horloge van Davosa is binnen handbereik! Wanneer je vragen hebt of graag een passend advies ontvangt, helpen wij je graag verder. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het luxe horloge, zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn. Bekijk dus nu onze uitgebreide Davosa collectie bij ons in de webshop!

Benson Watch roll Black Series 4 Camel

Geplaatst op 9 februari 2023 om 16:38 uur

Heb jij als liefhebber of verzamelaar van luxe horloges al kennis gemaakt met de nieuwste serie horloge-etuis van het Nederlandse merk Benson? Zo niet, dan is het zeker een aanrader om deze prachtige nieuwe collectie eens onder de loep te nemen. Benson is een bijzonder merk binnen de horlogerie, dat zeer hoogwaardige horlogeaccessoires biedt tegen een aantrekkelijke prijs.

Benson Watch roll Black Series 4 Camel

Bij Benson vind je alles wat je nodig hebt voor het opbergen en de verzorging van jouw horloges. Of het nu gaat om een hoogwaardige watchwinder voor jouw automatische horloges, of een mooie horlogebox of -etui voor jouw andere luxe horloges, Benson heeft het allemaal.  Bij Benson hebben ze een brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van luxe horloges en alles wat daarmee te maken heeft. Daardoor weten ze bij Benson exact waar een goede watchwinder, horlogebox of horloge-etui aan moet voldoen. Daarnaast hebben ze bij Benson kwaliteit en een perfecte afwerking hoog in het vaandel staan. Het merk staat bovendien niet alleen bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, maar ook vanwege de hoge mate van gebruikerscomfort die de accessoires van Benson bieden.

Na een exclusieve collectie horlogeboxen, biedt Benson nu ook de nieuwe handige en stijlvolle horloge-etuis uit de Benson Watch roll Black Series. Deze etuis zijn compact vormgegeven, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Dit maakt deze horloge-etuis speciaal geschikt wanneer je je horloges graag mee wilt nemen op (zaken)reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Zo heb je altijd een passend horloge bij de hand bij iedere outfit. De Benson Watch roll Black Series bieden prachtige horloge-etuis in verschillende kleuren. De Benson Watch roll Black Series 4 Camel is hier een mooi voorbeeld van. Dit etui is uitgevoerd in de kleur camel. Het horloge-etui is door de echte vakman met de hand gemaakt, met een perfect oog voor detail. Het leder dat gebruikt is voor dit etui is van de beste kwaliteit en afkomstig uit Italië. Dat is dan ook duidelijk te zien aan het eindproduct. Het leder is op uiterst professionele wijze bewerkt en afgewerkt met een keurig bijpassend stiksel. Dit etui van Benson is duurzaam en blijft lang mooi. Het is een zeer stijlvolle optie voor het opbergen van jouw geliefde horloges te noemen. Dit specifieke voorbeeld van een Benson Watch roll Black Series model is geschikt voor het opbergen van 4 luxe horloges. Naast dit model in de kleur camel voor 4 horloges, biedt Benson in deze zelfde lijn ook modellen voor 2 en 3 horloges en modellen in de kleuren zwart en donkerbruin. Deze lijn is door deze variatie zeer divers en toegankelijk voor een breder publiek. Bovendien zijn de modellen uit de Benson Watch roll Black Series ondanks de hoge kwaliteit van deze designs aantrekkelijk geprijsd. De binnenkant van deze etuis is voorzien van een zachte stof. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van de etuis, maar zorgt ook voor een optimale protectie van jouw horloges tegen krasjes of andere beschadigingen.

De Benson Watch roll Black Series 4 Camel kan worden gebruikt in plaats van een horlogebox. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je niet zoveel ruimte hebt. Je kunt er echter ook voor kiezen om dit horloge-etui te gebruiken naast een horlogebox. Waar je de horloges thuis in je horlogebox bewaart, kun je ze dan op reis of naar kantoor meenemen in het etui. Jouw horloges zijn op deze manier te allen tijde veilige opgeborgen en beschermd tegen beschadiging. Bovendien heb je dan altijd jouw horloges bij de hand, voor wanneer je deze wilt kunnen wisselen bij je outfit. Je vindt de horloge-etuis van Benson net als de horlogeboxen en hoogwaardige watchwinders allen bij ons in de webshop. Met de uitgebreide collectie horlogeaccessoires van Benson is er voor iedereen hét ideale en passende accessoire beschikbaar. De prachtige horloge-etuis uit de Benson Watch Roll Black Series worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe verpakking en met een certificaat. De aanschaf van een horloge-etui van dit kaliber is een waardevolle investering te noemen en de perfecte keuze voor het behoud van jouw geliefde horloges.

Ook wanneer je in het bezit bent van automatische horloges biedt Benson de juiste opbergplaats en een veilige en doeltreffende wijze van opwinding in de vorm van een uitgebreide collectie hoogwaardige watchwinders. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en met een diverse capaciteit.

Je bestelt bij ons altijd met een gerust hart. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van luxe horloges en alles wat daarmee samenhangt. Wij kunnen je dan ook indien gewenst een passend advies bieden, of een antwoord op eventuele vragen. Betalen is bij ons mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, PayPal, creditcard of een bankoverschrijving. Wij verpakken onze producten altijd zorgvuldig vooraleer wij deze verzenden met de diensten van DPD, Fedex of PostNL. Bekijk nu de mogelijkheden in onze webshop en kies voor jouw ultieme horlogeaccessoire!

MeisterSinger Circularis CC908LG horloge

Geplaatst op 3 februari 2023 om 15:03 uur

Ben jij op zoek naar een bijzonder horloge van uitstekende kwaliteit? Een horloge dat niet iedereen om de pols draagt, maar juist een unieke en geheel eigen uitstraling heeft? Een horloge dat uiting geeft van karakter en persoonlijkheid? Dan is het voor jou zeker de moeite waard dit artikel te lezen! Vandaag besteden we namelijk extra aandacht aan een uniek horlogemerk afkomstig uit Duitsland. We hebben het dan over het tijdloze en innovatieve merk MeisterSinger.

MeisterSinger weet met zijn horlogecollectie vrijwel iedere horlogeliefhebber te interesseren, door een combinatie te bieden van klasse en stijl, technische finesse en een geheel eigen identiteit. Die eigen handtekening van MeisterSinger is te herkennen aan de unieke één wijzer tijdsweergave waar het merk gebruik van maakt. Manfred Brassler, de oprichter van het merk, had een geheel eigen visie met de oprichting van MeisterSinger. Zijn ambitie was een horlogemerk te beginnen dat terugging naar het begin van de horlogerie. Dit vertaalde zich naar de ontwerpen van nu. Horloges die de esthetiek en fascinerende uitstraling hebben van de oude meetinstrumenten uit de tijden van weleer. De essentie en eenvoud in de designs van MeisterSinger zijn dan ook duidelijk herkenbaar. MeisterSinger horloges kenmerken zich daarnaast door het sterk gewelfde glas en een unieke index.

Voor MeisterSinger zijn het niet de minuten en seconden die tellen, maar het moment. De horloges van MeisterSinger met één wijzer weergave willen ons helpen weer rustiger om te gaan met de tijd en daarmee meer in het moment te leven. Een andere belangrijke pijler bij de productie van de horloges van MeisterSinger, is innovatie en vooruitgang. MeisterSinger ontwikkelde in 2016 bijvoorbeeld de MSH01 met een gangreserve van maar liefst 120 uur. Dit uurwerk werd als eerste ooit bekroond met de Red Hot Design Award en de German Design award. MeisterSinger mag zichzelf bovendien het merk noemen dat de meeste design Awards in ontvangst heeft mogen nemen.

Een bijzonder mooi horloge, afkomstig uit de collectie van MeisterSinger, is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Dit horloge springt er wat ons betreft uit als één van de meest interessante modellen van het merk. Dit is een mooi voorbeeld van de eenvoud en essentie in een horlogemodel, zoals Manfred Brassler dat voor ogen had. Dit horloge wordt gesierd door een prachtige horlogeband in een klassieke kleur bruin, gemaakt van bijzonder mooi krokodillenleder. Het horloge sluit met een vouwsluiting, wat dit design een extra luxe uitstraling geeft. De wijzerplaat van het horloge is donkerblauw van kleur en enkel voorzien van subtiele details, waaronder de enkele wijzer. De horlogekast is van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 43mm. Verder is deze voorzien van een 18 karaat gouden lunette, wat de elegante uitstraling van het horloge nog eens extra benadrukt. Doordat dit horloge is voorzien van het welbekende en zeer sterke saffierglas, krijgen krasjes niet snel een kans en blijft het horloge extra lang mooi.

MeisterSinger Circularis CC908LG horloge

Voor wat betreft het uurwerk is de MeisterSinger Circularis CC908LG voorzien van een automatisch hoogwaardig uurwerk, ook wel bekend als de MSA01. Deze heeft een prima gangreserve van 120 uur. Op het uurwerk van het horloge is ook een datumweergave zichtbaar, voor een mooi compleet beeld. Met de MeisterSinger Circularis CC908LG kies je samengevat voor een horloge met een geheel eigen identiteit, welke passend is bij zowel een klassieke zakelijke outfit als bij een moderne casual outfit. Met dit horloge om de pols trek je zeker de aandacht, alle ogen zullen gericht zijn op dit unieke sieraad. De filosofie achter de wijze van tijdsweergave en de geschiedenis achter het merk, zal iedere oprechte liefhebber weten te interesseren. Op gebied van kwaliteit en detail kan MeisterSinger zich als geen ander meten met de allerbeste merken. Dit komt dan ook in dit specifieke model van MeisterSinger duidelijk naar voren, in onder andere een stukje technische finesse, materiaalgebruik en uitstraling.

Met een horloge van MeisterSinger kom je altijd goed en stijlvol voor de dag. Op dit moment bieden wij een aantal MeisterSinger horloges aan in onze webshop, met een zeer aantrekkelijke korting. In deze categorie vind je ook de MeisterSinger Circularis CC908LG, waardoor je dit exceptionele horloge nu kunt aanschaffen tegen een extra scherpe prijs. Uiteraard zijn de MeisterSinger horloges bij ons in de webshop allemaal nieuw en worden geleverd in de originele doos. Daarnaast ontvang je je nieuwe horloge met een duidelijke handleiding en 2 jaar internationale garantie. Zo bestel je bij ons altijd met een gerust gevoel. Wij hebben van de verschillende afgeprijsde horloges nog slechts enkele stuks op voorraad. Wacht dus zeker niet te lang en bestel jouw favoriete MeisterSinger horloge nu met een mooie korting, oplopend tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs.