Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Duitse kwaliteit van een Iron Annie horloge

Geplaatst op 17 mei 2021 om 08:05 uur

Duitsland staat, net zoals Zwitserland, bekend als horlogeland. In dit land zijn diverse horlogemerken gevestigd die zeer interessante horloges maken. Bekende merken zijn Damasko, Zeppelin en Iron Annie. Dit laatste merk is als het ware de opvolger van Junkers horloges. Iron Annie horloges worden gezien als een verbeterde versie van Junkers.

Iron Annie kan het best beschreven worden als een horlogemerk dat geïnspireerd is door historie en Duits vakmanschap.  Het merk heeft jarenlange ervaring op het gebied van de productie van horloges waardoor allerlei leuke eigenschappen samenkomen in een Iron Annie horloge. De horloges van dit merk hebben een nostalgische en klassieke uitstraling. Dit komt tot uiting in de vormen, designs en het kleurgebruik. De bezitter van een Iron Annie horloge is niet diegene die indruk wilt maken met zijn horloge, hij wil een fraai horloge dragen dat niet teveel opvalt maar wel door de horlogekenner wordt opgemerkt.

De huidige Iron Annie horlogecollectie bestaat uit 4 series; Amazonas, Bauhaus, Flight Control en de Jubileums modellen. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn het meest bekend. Deze horloges zijn namelijk qua design de opvolgers van de Junkers horloges. De Iron Annie Bauhaus modellen hebben echter als voordeel dat deze verder ontwikkeld zijn op gebied van techniek en ontwerp. De Bauhaus serie van dit Duitse merk kenmerkt zich door traditionele designs met een rustig karakter. De naam van de collectie verwijst naar de bekende Bauhaus kunststroming die wereldwijd bekend is door haar eenvoudige stijl. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, van 3-hands, chronograaf tot modellen met een power reserve. De horloges zijn voorzien van een comfortabele lederen horlogeband en naar keuze is ook een Milanese edelstalen band leverbaar. Het voordeel dat een Iron Annie horloge biedt is het geproduceerd is in Duitsland waardoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn, maar tegelijkertijd de prijs zeer aantrekkelijk is. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 199,00 euro (incl. BTW).

De volgende serie die we graag bespreken is de Iron Annie Amazonas. Deze serie is geïnspireerd door Zuid-Amerika. De warme kleuren zijn kenmerkend voor deze fraaie horloges. De designs hebben een retro uitstraling waardoor de horloges uit de jaren 60 en 70 lijken te komen. De combinatie met fraaie lederen horlogebanden die met de hand gemaakt worden versterkt het retro effect. De Iron Annie Amazonas horloges zijn ook leverbaar als 3-hands, modellen met maanfase en modellen met power reserve. Genoeg keuze voor de horlogeliefhebber die een speciaal horloge wilt dragen. Ook deze serie is zeer scherp geprijsd want vanaf 229,00 euro (incl. BTW) draag je al een prachtig Iron Annie Amazonas horloge.

Iron Annie is een merk dat verwijst naar de luchtvaart. Daarom heeft het merk ook prachtige pilotenhorloges in haar collectie. Deze collectie luistert naar de naam Iron Annie Flight Control. Deze serie bevat echte pilotenhorloges. Deze horloges zijn duidelijk afleesbaar, traditioneel en eenvoudig qua design voor optimaal gebruik als piloot. Binnen deze serie kan je kiezen voor een horloge met quartz of automatisch uurwerk. Daarnaast kan je kiezen voor een chronograaf. Ook in de Iron Annie Flight Control collectie komt het retro effect naar voren. De horloges hebben een rustige en klassieke uitstraling door het design maar ook het ingetogen kleurgebruik. De Iron Annie Flight Control horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 229,00 euro (inc. BTW).

Als laatste serie willen we de Iron Annie Jubilaumsmodell uitlichten. Deze serie bevat 3 hoogwaardige modellen die gebruik maken van een mechanisch ETA uurwerk. Dit betekent dat je het horloge handmatig moet opwinden via draaiing aan de kroon. Het uurwerk heeft een gangreserve en small seconds display. Dit vormt een prachtige combinatie op de wijzerplaat. De Iron Annie Jubilaumsmodell horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een zwarte, witte en beige wijzerplaat. Elk horloge is voorzien van een prachtige lederen band die comfortabel om je pols draagt. Deze horloges zijn geprijsd op 1499,00 euro (incl. BTW). Voor dit bedrag ontvang je een prachtig en zeer bijzonder horloge.

Een Iron Annie horloge koop je niet als je de show wilt stelen. Je koopt een horloge van dit merk als je een bijzonder fraai horloge wilt dragen dat niet alleen in Duitsland is gemaakt en een prachtig design heeft maar ook nog eens veel kwaliteit voor haar geld biedt. Een Iron Annie horloge is betaalbaar en daardoor interessant voor de horlogeliefhebber. Doordat het merk keuze biedt uit verschillende type uurwerken, kleuren en designs zal je waarschijnlijk wel slagen bij Iron Annie.

Wij zijn officieel dealer van Iron Annie horloges. Dit betekent dat wij de nieuwste collecties combineren met zekerheid en scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij de populairste modellen op voorraad en direct leverbaar. Hierdoor kan je snel genieten van een fraai Iron Annie horloge om je pols. Elk horloge van dit merk wordt geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.