Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
2

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 21 mei 2021 om 08:49 uur

Uit Zwitserland komen de beste en mooiste horloges. Maar ook op gebied van watchwinders heeft dit land veel te bieden. Een goed voorbeeld is Swiss Kubik. Dit Zwitserse merk is wereldwijd bekend en produceert prachtige watchwinders van ontzettend goede kwaliteit. Een Swiss Kubik watchwinder onderscheidt zich met name door de Swiss made technolgie, compacte designs en een moderne uitstraling.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Doordat de watchwinders op batterijen werken kan je ze overal neerzetten waar je wilt zonder dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt. Hierdoor ben je flexibel en kan je de Swiss Kubik watchwinders zelfs in een kluis plaatsen. Dan is jouw horloge geheel veilig en wordt het toch voorzien van de nodige energie. Je wilt jouw automatische horloge toch niet stil laten staan? Niets is zo gemakkelijk om een automatisch horloge uit de watchwinder te nemen en direct te dragen, zonder dat je het horloge eerst handmatig moet opwinden en de tijd goed moet zetten.

Swiss Kubik watchwinders worden gemaakt in Geneve, Zwitserland. Het merk garandeert absolute kwaliteit doordat alle onderdelen waarvan een Swiss Kubik watchwinder wordt,  komen van lokale leveranciers. Het merk heeft goede banden met hun leveranciers en hierdoor zijn ze zeer flexibel.

De Swiss Kubik collectie bestaat uit Startbox en Masterbox modellen. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn bedoeld als instapmodel. De Masterbox modellen bieden iets meer luxe en keus qua materiaal en formaat. De Swiss Kubik Startbox modellen zijn alleen geschikt om 1 horloge op te winden. Deze variant is klein qua vorm en leverbaar in verschillende kleuren. Een groot voordeel van deze watchwinders is de Zwitserse techniek Toch zijn de Swiss Kubik Startbox watchwinders zeer goed geprijsd met een bedrag van 445,00 euro (incl. BTW).

Swiss Kubik heeft nu een nieuw Startbox model gelanceerd. Dit nieuwe model is exact hetzelfde als de andere Startbox modellen maar heeft een bronzen kleur. Dit nieuwe model is de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder. Deze nieuwe kleur zorgt ervoor dat de watchwinder direct opvalt. Daarnaast zorgt de kleur voor een meer retro uitstraling. Uiteraard is ook dit nieuwe model voorzien van Swiss made technologie en uitermate geschikt om 1 automatisch horloge op te winden. Het Zwitserse merk Swiss Kubik staat voor haar kwaliteit en biedt standaard 3 jaar garantie op haar watchwinders.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren elke watchwinder in een keurige originele verpakking met handleiding en horlogehouder. Wij bieden jou de nieuwste watchwinder collecties, aantrekkelijke prijzen en minimaal 3 jaar garantie.

De nieuwe Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder is nu beschikbaar in onze webshop.


26-05-2021 Epos horloges