Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder Breitling horloges

Geplaatst op 10 mei 2021 om 16:32 uur

Stel je hebt een prachtig Breitling horloge maar je draagt het niet altijd omdat je bijvoorbeeld meerdere automatische horloges hebt die je ook draagt. Het horloge staat dan stil waardoor je het elke keer als je het wilt dragen opnieuw moet opwinden en instellen. Dit is niet alleen onhandig maar ook tijdrovend. Daarnaast is het niet goed voor het horloge omdat het openen van de kroon, om de tijd en datum goed te zetten, risico’s inhoudt omdat de kroon één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge is. Een watchwinder is daarom een uitstekende accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt en deze in perfecte conditie wilt houden. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor een Breitling horloge zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden.

Breitling is een prachtig horlogemerk en heeft een hele schare fans. Het Zwitserse merk heeft een uitstekende reputatie en produceert haar horloges met grote zorg. De kwaliteit en techniek van Breitling zijn wereldwijd beroemd en worden gewaardeerd door horlogefans. Iedereen heeft weleens van dit horlogemerk gehoord. Deze horloges zijn echter niet goedkoop. Daarom wil je graag een watchwinder die past bij de kwaliteit en uitstraling van jouw Breitling horloge.

Een Breitling horloge is gemiddeld genomen wat zwaarder dan andere horloges waardoor je rekening moet houden met de motor van de watchwinder. Deze motor moet sterk en duurzaam zijn om het horloge gedurende langere tijd goed op te winden zonder dat er teveel slijtage optreedt waardoor de motor defect raakt of teveel geluid gaat maken. Wij adviseren dan ook om een watchwinder van een bekend merk te kiezen dat gebruik maakt van Japanse, Duitse of Zwitserse motoren. Deze motoren hebben een goede reputatie en bewijzen al jarenlang dat ze uitstekend geschikt zijn voor het opwinden van allerlei horloges, ongeacht merk of model. Japanse motoren hebben als voordeel dat ze een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Duitse en Zwitserse motoren zijn wat duurder maar bieden gemiddeld genomen een iets lager geluidsniveau. Echter wordt het geluidsniveau van een watchwinder niet alleen bepaald door de motoren maar ook door het design en het materiaalgebruik van de watchwinder. Een houten kast en een deurtje kunnen het geluid namelijk al flink verminderen. Watchwinder motoren maken altijd geluid, echter is het vaak op enige afstand al niet meer waarneembaar. Hierdoor kan je een watchwinder met goede kwaliteit motoren zonder problemen overal neerzetten waar je wilt. Bijvoorbeeld in jouw slaapkamer, kantoor of woonkamer.

Als je de trotse bezitter bent van een Breitling horloge wil je ook een watchwinder die bij de uitstraling en kwaliteit van het horloge past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een watchwinder van Swiss Kubik die volledig in Zwitserland wordt gemaakt, of een Bernard Favre watchwinder waarvoor hetzelfde geldt en een zeer bijzondere wijze van opwinding biedt. Kies jij voor een merk dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding biedt in combinatie met luxe designs dan kom je al gauw uit bij Paul Design of het Nederlandse merk Benson.

Een watchwinder voor Breitling horloges hoeft echt niet duur te zijn. Benson biedt bijvoorbeeld in haar Compact collectie verschillende modellen aan die prima geschikt zijn voor het opwinden van een Breitling horloge. Wil je een watchwinder die je met bluetooth kan instellen dan moet je zeker eens kijken bij de Chronovision watchwinders. Deze moderne modellen worden in Duitsland geproduceerd en maken gebruik van Duitse motoren. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende kwaliteit en hoog gebruiksgemak. Wil je echt een hele bijzondere watchwinder dan zijn de Bernard Favre Planet watchwinders een goede keuze. Deze modellen winden automatische horloges op een zeer bijzondere wijze om. De horloges draaien namelijk om hun eigen as waardoor ze energie verkrijgen. Dit is ontzettend leuk om te zien.

Ook bij watchwinders geldt dat goedkoop vaak duurkoop is. Vooral wanneer je een wat zwaarder en kostbaarder horloge zoals een Breitling horloge wilt opwinden in een watchwinder kies je het beste voor kwaliteit. Je wilt immers geen risico nemen met jouw kostbare Zwitserse horloge. Wij adviseren je ook om bij een specialist in watchwinders te kopen. Zij kunnen je voorzien van de juiste informatie, goed en eerlijk advies. Daarnaast is een officieel dealer ook handig omdat je niet alleen een fraaie watchwinder voor jouw automatische horloges koopt, maar ook zekerheid, service en duidelijke garantie. Zo ben je verzekerd van zorgeloos plezier en staan jouw Breitling horloges nooit meer nodeloos stil.

Een watchwinder is niet alleen handig en goed voor het behoud van automatische horloges. Het is ook een prachtige accessoire om jouw horlogecollectie netjes en veilig op te bergen. Je hebt jouw horloges altijd bij de hand en direct gereed om te dragen. Geen stilstaande automatische horloges meer die je eerst handmatig moet opwinden om vervolgens de tijd en datum goed te zetten. Als je een watchwinder gebruikt neem je het gewenste horloge uit de watchwinder en doet hem direct aan je pols om te dragen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

In onze webshop vind je verschillende watchwinder merken. Van alle merken zijn wij officieel dealer en bieden wij de nieuwste collecties, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij hebben ook een loyaliteitssysteem voor klanten die nog een aankoop willen doen. Zij kunnen zich bij de eerste aankoop registreren waardoor ze automatisch korting op een volgende aankoop sparen. Hierdoor krijg je een extra leuke korting op elk product in onze webshop. Uiteraard verzenden wij wereldwijd. Binnen de EU inclusief BTW en buiten de EU exclusief BTW. Wij verzenden met Fedex, PostNL en DPD. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Jij laat jouw automatische horloges toch ook niet stilstaan?