Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 5 januari 2024 om 12:00 uur

Heb jij ook een fraaie verzameling van automatische horloges? Stap jij regelmatig een juwelier binnen om nieuwe horloges te bekijken of kijk je liever online naar een volgende aankoop? Als horlogeliefhebber kennen we allemaal het gevoel dat je nog niet jouw laatste horloge hebt aangekocht. De aantrekkingskracht van mooie automatische horloges is groot. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw collectie automatische horloges keurig op tijd loopt? Vrijwel alle horlogeliefhebbers gebruiken een watchwinder.

Een verzameling van meerdere automatische horloges is niet compleet zonder een daarbij passende watchwinder. Wanneer je een verzameling van 8 automatische horloges in het bezit hebt geven wij je graag een aantal tips voor een goede watchwinder, in verschillende prijsklassen. Wij hebben hierbij gekozen voor een selectie van watchwinders van verschillende merken en uit diverse prijsklassen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. De watchwinders zijn alle drie van uiterst hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze stijlvol vormgegeven, waardoor jouw automatische horloges hiermee een waardige opwind- en opbergplek krijgen. In dit artikel schrijven we over een paar modellen watchwinders voor 8 horloges.

De eerste watchwinder waarover we graag meer informatie verstrekken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131. Deze hoogwaardige watchwinder is een lust voor het oog. Dit komt onder meer door de fraaie combinatie van materialen en kleuren. Zo heeft Heisse & Söhne bij dit model een combinatie gemaakt van hout en edelstaal. De buitenkant van de watchwinder combineert de kleur van het hout met de kleur zwart. Het interieur steekt daarbij mooi af, door de lichtbeige kleur. Dat de watchwinder is geplaatst op een fraaie voet, benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra. Dit model van Heisse & Söhne is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren staan wereldwijd zeer goed bekend. Ze bieden een betrouwbare en doeltreffende wijze van opwinding. Daarnaast zijn ze energiezuinig en stil in gebruik.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw automatische horlogeverzameling desgewenst in de schijnwerpers zetten. Dit is niet alleen een voordeel om je horloges de gehele dag door goed te kunnen bekijken, maar biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om jouw horloges op een stijlvolle wijze tentoon te stellen. De watchwinder is instelbaar met behulp van het handige LCD scherm. Zo bepaal je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag voor ieder horloge individueel. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je bij dit model gebruik maken van een sleep mode functie, waarmee het mogelijk is je horloges wat rust te bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

De tweede watchwinder die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft eveneens de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. De watchwinder is tevens gemaakt van hout en voorzien van een stijlvolle voet. Dit model is echter uitgevoerd in glanzend zwart, wat de watchwinder een geheel andere uitstraling geeft dan het voorgenoemde model. Daarnaast is ook deze watchwinder uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Bovendien beschik je met dit model eveneens over een ingebouwde LED verlichting, voor een goed zicht op jouw horloges gedurende de gehele dag. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is ook bij dit model een sleep mode voorzien. De watchwinder functioneert tot slot met behulp van een adapter. Al met al weer een echt pareltje van Heisse & Söhne, die een waardevolle toevoeging aan je horlogecollectie zal betekenen.

De derde watchwinder die we graag even nader uitlichten is afkomstig van het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat een waar begrip mag worden genoemd, over de gehele wereld. De watchwinders van Swiss Kubik zijn allen voorzien van de wereldberoemde Swiss made motoren die zorgen voor een perfecte wijze van opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 is een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, is deze watchwinder kubusvormig en daarnaast compact van formaat. Dit model is bekleed met leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling van Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder. De Zwitserse techniek achter deze watchwinder zorgt voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding van jouw horloges. Bovendien is de watchwinder werkzaam op batterijen, waardoor het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid is wanneer je kiest voor deze watchwinder van Swiss Kubik. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder is instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting, waardoor je de instellingen precies kunt aanpassen op de behoeften van jouw automatische horloges. Tot slot beschikt dit model uiteraard over een overwind protectie, die jouw horloges beschermt tegen overspanning.

Bij interesse voor één van de genoemde modellen van Heisse & Söhne of Swiss Kubik, kun je terecht in onze webshop. Hier vind je nog vele andere modellen van deze high-end watchwindermerken. Daarnaast zijn er ook watchwinders van verscheidene andere zeer goede watchwindermerken verkrijgbaar. Zo bieden wij voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges de juiste watchwinder.

Wanneer je vragen hebt, kun je hiervoor contact met ons opnemen. Wij kunnen je hierbij met ons jarenlange ervaring zeker van dienst zijn!