Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Geplaatst op 21 december 2023 om 15:23 uur

Ben jij op zoek bent naar een hoogwaardig en stijlvol herenhorloge? Heeft een horloge met Zwitsers uurwerk jouw voorkeur? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een zeer interessant horlogemerk dat zeer fraaie horloges produceert.

Vele gerenommeerde horlogemerken vinden hun oorsprong in de Zwitserse Jura, waar het vak van de horlogemaker tot een ware kunstvorm verworden is. Een mooi voorbeeld van een horlogemerk dat werd geboren in dit gebied in Zwitserland, is het vandaag de dag Duitse horlogemerk Davosa.

Davosa heeft vanuit de Zwitserse Jura een indrukwekkende reis gemaakt en een interessante geschiedenis opgebouwd, waardoor het merk een belangrijke naam heeft weten op te bouwen binnen de horlogerie. Door de jaren heen heeft het merk zijn kennis en kunde steeds verder uitgebreid. De ontwikkeling van de horloges van Davosa heeft dan ook nooit stil gestaan. De horloges van Davosa werden met name zeer populair toen specifiek de horloges met een automatisch uurwerk opnieuw zeer in trek raakten. Een horloge met een automatisch uurwerk functioneert door middel van beweging. Dit geavanceerde systeem heeft voor vele liefhebbers nog steeds de voorkeur ten opzichte van een horloge werkzaam door middel van een batterij. Dit heeft alles te maken met de specifieke kennis en kunde van de echte vakman, die in dit uurwerk extra mooi tot hun recht komen.

Davosa biedt ten opzichte van duurdere merken een mooi voordeel met de horloges binnen de collectie. Deze horloges zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en worden vervaardigd uit enkel de beste materiaalsoorten. Daarnaast zijn de horloges van het merk echter ook zeer betaalbaar, waardoor ook de liefhebber met een minder breed budget goed terecht kan bij het merk. Davosa biedt dan ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waarmee dit merk een streepje voor heeft op verschillende andere horlogemerken. De collectie van Davosa biedt diversiteit. Zo kun je bij dit merk terecht voor meer klassieke modellen, maar de collectie herbergt ook meer sportieve en stoere designs. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt dat Davosa zijn pijlen weet te richten op een breder publiek. Met name de sportieve Ternos- en Argonautic modellen zijn zeer populair te noemen. Binnen beide series vinden we fraaie en stijlvolle sporthorloges, met een zeer goede waterdichtheid. Wanneer je een fanatiek (water)sporter bent, zul je binnen deze series van Davosa dan ook je hart kunnen ophalen.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek horloge dat afkomstig is uit de Davosa Argonautic serie. We hebben het dan over de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit model is een unieke uitgave, speciaal ontwikkeld voor het 140-jarig bestaan van Davosa. Het horloge is bovendien gelimiteerd op 140 stuks wereldwijd, waardoor je met dit design een zeer uniek stuk in handen hebt. Dit horloge is geheel zwart van kleur, met sprekende gele accenten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van rubber, waardoor deze niet alleen zeer comfortabel te dragen is, maar ook heel goed te gebruiken is in het water. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. Dit benadrukt het luxe karakter van het horloge en zorgt er daarnaast voor dat je je horloge niet snel zult verliezen. Naast de rubberen horlogeband, wordt bij dit horloge ook nog een fraaie nato horlogeband meegeleverd. De horlogekast van het horloge is gemaakt van carbon. Dit geeft het horloge niet alleen een extra stoer en robuust karakter, maar is daarnaast ook zeer sterk.  De horlogekast heeft verder een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van dit horloge is eveneens zwart van kleur, waarop de tijdsweergave op opvallende wijze in het geel is weergegeven. De wijzerplaat wordt beschermd door het welbekende extreem sterke saffierglas, waar niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Het Swiss made automatische hart van dit horloge (DAV 3021) van Davosa zorgt ervoor dat jij altijd een perfecte weergave van de tijd bij de hand hebt en dat je altijd op je horloge kunt vertrouwen. Hiernaast biedt de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. verschillende fraaie en handige extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit horloge een draaibare bezel en verschroefde kroon, voor een geheel compleet plaatje. Het horloge is als kers op de taart ook nog eens tot 300 meter waterdicht, waardoor dit design van Davosa zeer geschikt is voor de echte sportieveling.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Al met al biedt Davosa met de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. een zeer aansprekend horloge, dat bovendien uiterst robuust te noemen is. De liefhebber van (water)sport zal dit model zeker weten te waarderen. Niet alleen door het sportieve en stoere karakter van dit design, maar ook doordat dit horloge zeer duurzaam is en van uiterst hoge kwaliteit. Dit horloge biedt vrijwel alles wat je als sportliefhebber maar te wensen hebt. Niet alleen de sportliefhebber vindt in dit horloge een zeer compleet en fraai model. Ook bij een zakelijke of meer casual outfit is dit horloge een ware eyecatcher te noemen.

Wanneer je de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. graag wilt bestellen, kun je dit gemakkelijk, veilig en snel doen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model wereldwijd met een garantie van 2 jaar. Natuurlijk wordt het horloge geleverd met een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Als officieel dealer biedt BensonTrade je optimale zekerheid en een snelle levering.