Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Locman horlogecollectie 2024

Geplaatst op 19 april 2024 om 13:23 uur

Ben jij die liefhebber van mooie horloges? Of misschien zelfs die verzamelaar met een fraaie verzameling luxe horloges? En ben jij op zoek naar een elegant horloge voor om de pols of een bijzonder design om toe te voegen aan jouw verzameling? Dan is dit het artikel voor jou! Wij stellen je namelijk graag voor aan een aansprekend horlogemerk dat Italiaanse klasse, hoge kwaliteit en een stukje technische finesse als geen ander met elkaar weet te combineren.

Locman Montecristo

Wij hebben het dan over het bijzondere horlogemerk Locman, dat is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba. Locman is een zeer populair horlogemerk in Italië en dat is niet voor niets. De horloges van het merk zijn stijlvol vormgegeven en een echte blikvanger om de pols te noemen. Bovendien zijn ze uiterst robuust en betrouwbaar. Dit blijkt alleen al uit het feit dat Locman de rechten voor het vervaardigen van horloges voor het Italiaanse leger in handen heeft. Zowel de Italiaanse luchtvaart als de marine maken dankbaar gebruik van de degelijke horloges van het merk. Het vertrouwen dat in de horloges van Locman hiermee wordt gesteld, benadrukt nog weer eens de hoge kwaliteit van deze horloges. De horloges uit de collectie van Locman kunnen dan ook tegen een stootje.  Innovatie en ontwikkeling staan bij Locman daarnaast hoog op het prioriteitenlijstje, waardoor het merk op dit gebied zeker niet stil staat.

 De collectie van Locman herbergt met name horloges met een sportief karakter, maar er zijn ook horloges te vinden met meer klassieke elementen. Wat verder opvalt is het kleurgebruik binnen de collectie. Zo zijn er verschillende Locman horloges die opvallen door de sprekende kleuren van bijvoorbeeld de wijzers, de horlogeband en/of de accenten op de wijzerplaat. Het meest populaire model van Locman is het Montecristo model. Het merk heeft verschillende series van het Montecristo model geïntroduceerd, waarbij er keuze is uit modellen met verschillende soorten uurwerken (quartz- en automatische uurwerken), maar bijvoorbeeld ook horloges gemaakt van verschillende materialen. Door deze diversiteit aan te bieden, weet Locman met het Montecristo model liefhebbers aan te spreken met een diverse persoonlijke voorkeur. Locman maakt gebruik van enkel hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van de horloges. Zo kiest het merk voor het gebruik van materialen als carbon en titanium. De belangrijke eigenschappen van het materiaal carbon zijn onder meer dat deze materiaalsoort zeer sterk is en de horloges bovendien een moderne en stoere uitstraling geeft. Titanium wordt veelvuldig toegepast in de vliegtuigindustrie en is zeer licht in gewicht. Dit maakt een horloge met een horlogekast van titanium zeer comfortabel om te dragen.

Een mooi voorbeeld van een uiterst fraai Montecristo model van Locman, is de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO. Dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van rubber in een aansprekende oranje tint, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 41 mm, wat dit tot een robuust ogend horloge maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, waarop de oranje en witte accenten zorgen voor een fraai contrast. De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO is verder voorzien van zeer sterk saffierglas, dat zeker tegen een stootje kan. Daarnaast is dit horloge voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht en biedt een aantal mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Doordat dit bovendien een Limited edition betreft, weet je zeker dat je met dit horloge om de pols een onuitwisbare indruk achterlaat.

Een tweede Locman horloge dat volgens ons een echte eyecatcher te noemen is, is de Locman Montecristo 44mm 0516B02S-BLBLWHSB. Dit horloge is voorzien van een blauwe rubberen horlogeband, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van carbon en titanium en heeft een dikte van 16mm en een doorsnede van 44 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart en blauw van kleur en springt hiermee direct in het oog. Ook dit horloge is voorzien van het sterke saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Het horloge is verder uitgerust met een hoogwaardig automatisch uurwerk en biedt naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren ook nog een mooie chronograaf functie.

De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO en de Locman Montecristo 44mm 0516B02S-BLBLWHSB zijn net als vele andere fraaie designs van het merk Locman bij ons in de webshop te verkrijgen. Wij hebben als officieel dealer van het merk vele modellen op voorraad, waardoor wij je over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

BensonTrade is officieel Locman dealer. Hierdoor bieden wij je alle zekerheid die je mag verwachten van een officieel dealer. De Locman horloges worden daarnaast door ons geleverd in een officiële horlogedoos met twee jaar garantie en je kiest bij ons gegarandeerd voor een authentiek Locman horloge. Wanneer je wilt helpen wij je daarnaast graag met het uitzoeken van het Locman horloge dat het beste bij jou past en bieden een professioneel antwoord op je vragen. Bekijk nu ons aantrekkelijke aanbod Locman horloges en misschien draag jij aankomende zomer een fraai Italiaans horloge om je pols.

Mare Unlimited horloges

Geplaatst op 11 april 2024 om 14:39 uur

Met een stijlvol luxe horloge kom je altijd goed voor de dag. Een hoogwaardig horloge is dan ook meer dan enkel een handig accessoire om bij de tijd te blijven. Daarnaast is het een bijzonder sieraad waarmee je je outfit compleet kunt maken, maar in bepaalde gevallen ook een uiting van karakter, een erfstuk of een statussymbool.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK horloge

Met het oog op alle functies die een bijzonder horloge kan bekleden, is het heel logisch een nieuw horloge met de nodige zorg en aandacht uit te kiezen. Hierbij is het zaak voor ogen te houden waarbij je jouw horloge wilt kunnen dragen of waarvoor je hem wilt gebruiken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een waterdicht sporthorloge? Of naar een meer ingetogen en klassiek model? Daarnaast is het belangrijk te bedenken welk soort uurwerk jouw voorkeur heeft. Heb je het liefste een luxe horloge met een quartz uurwerk (op batterij), een horloge met een mechanisch uurwerk (handmatige opwinding), of een horloge die werkt op beweging (automatisch uurwerk)? Ook de afkomst van een uurwerk kan van groot belang zijn, dit is tenslotte het kloppend hart van het horloge. Zo heeft menig liefhebber een voorkeur voor een horloge met een Swiss made uurwerk, die wereldwijd niet voor niets bekend staan als zijnde het neusje van de zalm. Tot slot is het horlogemerk en de uitstraling van het horloge dat je zoek natuurlijk iets om in overweging te nemen. In dit artikel willen we je graag meer vertellen over een bijzonder horlogemerk Mare Unlimited.

Mare Unlimited is een jong en interessant horlogemerk met een aansprekende collectie horloges. De horloges van het merk doen denken aan de bekende modellen van het merk Rolex, maar zijn veel scherper geprijsd. Bovendien kiest Mare Unlimited voor het gebruik van enkel hoogwaardige materialen en wordt de basis van ieder Mare Unlimited horloge gevormd door een Swiss made uurwerk van topkwaliteit. Al met al kies je met een horloge van Mare Unlimited daardoor voor een horloge met een luxe en elegante uitstraling, gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de beste techniek, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We stellen graag een aantal horloges van Mare Unlimited aan je voor, om je nader kennis te laten maken met dit bijzondere merk.

Allereerst nemen we graag de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK voor je onder de loep. Dit horloge is voorzien van een comfortabele zwarte horlogeband van kunststof, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en wordt omringd door een fraaie draaibare bezel in de kleuren bruin, zwart en rosé. Het horloge is voorzien van saffierglas, dit is een zeer sterke glassoort. Daarnaast is dit model tot 100 meter waterdicht en is deze voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Dan zijn we er echter nog niet, want dit horloge biedt vele mooie extra’s. Om te beginnen beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model voorzien van een verschroefde kroon en biedt het horloge een handige GMT functie. Dit horloge wordt geleverd in een luxe officiële box, met 2 jaar garantie en handleiding.

Een tweede model uit de collectie van Mare Unlimited, die je aandacht zeker verdient, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL. Dit model is eveneens voorzien van een kunststof horlogeband in de kleur zwart, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40mm en een dikte van 8mm. Dit design springt direct in het oog door de draaibare bezel, die in de kleuren rood en blauw is uitgevoerd. Deze kleurcombinatie zorgt voor een fraai contrast met de zwarte wijzerplaat en zwarte horlogeband. Ook dit horloge is voorzien van saffierglas, waarmee je niet snel bang hoeft te zijn dat er krasjes op komen. Het horloge is verder uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda en is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Ook met dit horloge kies je bovendien voor een model met een indrukwekkende lijst aantrekkelijke extra’s. Zo ontbreken bij dit horloge ook de datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, GMT functie en verschroefde kroon niet. Al met al weer een zeer compleet horloge van het merk Mare Unlimited. Ook dit model wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding in een fraaie horlogedoos.

Je kunt verschillende stijlvolle horloges van het merk Mare Unlimited bij ons bestellen in de webshop, waaronder de twee bovengenoemde modellen. Deze horloges zijn nu bovendien te bestellen met een mooie korting, waarmee je de toch al scherp geprijsde horloges van het merk nu tegen een extra aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Kies daarom nu ook voor een hoogwaardig en fraai horloge om de pols van Mare Unlimited!

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

Geplaatst op 4 april 2024 om 11:26 uur

Sinds de uitvinding van de watchwinder als horlogeaccessoire is deze door verschillende gerenommeerde merken steeds verder doorontwikkeld. Niet alleen op het gebied van de techniek, maar ook op het gebied van materiaalgebruik en design zijn er daardoor vandaag de dag steeds meer mogelijkheden.

De welbekende Swiss made techniek achter de Zwitserse watchwinders is door de jaren heen steeds verfijnder en geavanceerder geworden. Dat geldt ook voor watchwinders met Japanse motoren. Daarnaast wordt ook het gebruikerscomfort van de watchwinders voor de horlogeliefhebbers steeds beter. Zo vind je vandaag de dag watchwinders met bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting of een extra opbergruimte voor eventuele andere sieraden, manchetknopen of quartz- en mechanische horloges. Daarnaast bieden verschillende watchwinders bijvoorbeeld een handige powerwinding functie om je automatische horloge of horloges in een kortere tijd van de benodigde energie te kunnen voorzien.

Er is dus op dit gebied steeds meer om uit te kiezen, wat het maken van een keuze voor een goede watchwinder niet altijd makkelijker maakt. Wat betreft design is er daarnaast ook zeer veel mogelijk. Zo zijn er watchwinders op de markt met een zeer exclusief design door een bijzondere vormgeving, uitzonderlijk materiaalgebruik, levendig kleurgebruik of aansprekende patronen. Wanneer jouw voorkeur echter ligt bij een watchwinder met een natuurlijke uitstraling en tegelijkertijd een modern karakter dan zijn er ook veel fraaie modellen te vinden.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifieke watchwinder van het Nederlandse merk Benson. Dit vooruitstrevende merk biedt een fraaie en uitgebreide collectie watchwinders met daarbij een stukje diversiteit op verschillende gebieden. Zo biedt het merk watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren en watchwinders met een diverse capaciteit. Daarnaast kun je bij dit merk terecht voor de meer in het oog springende designs en designs met een natuurlijk karakter en een luxe uitstraling. Ook wanneer we kijken naar het materiaalgebruik zijn er verscheidene mogelijkheden binnen de collectie van Benson. Zo herbergt de collectie watchwinders gemaakt van onder meer hout, leder en aluminium.

De Benson watchwinders zijn door de hoogwaardige motoren, de mogelijke instellingen en speciale flexibele horlogehouders geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het opwinden van horloges van Rolex, IWC, Breitling, Oris, Omega etc etc. Je kiest met een watchwinder van Benson daardoor voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding van jouw automatische horloges, een veilige en stijlvolle opbergplaats en bovendien een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk van je horloges.

Een voorbeeld van een zeer fraaie en hoogwaardige watchwinder van Benson voor drie automatische horloges is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Dit model heeft een natuurlijke en uiterst stijlvolle uitstraling door de combinatie van het houten exterieur en de zwarte stoffen binnenkant van de watchwinder. Met deze watchwinder van Benson kies je dan ook niet alleen voor een hoogwaardige wijze van opwinding, maar ook voor een stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloges. Doordat de watchwinder daarnaast is uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting, kun je ervoor kiezen jouw geliefde horloges echt in de spotlight te zetten. De Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges op energiezuinige wijze, waardoor deze de duurzaamheid van de watchwinder garanderen. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor je de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder prima kunt plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan het kantoor, of de slaap- of studeerkamer. Bovendien is de watchwinder compact vormgegeven, waarmee deze makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Deze combinatie van eigenschappen zorgen ervoor dat je met deze watchwinder van Benson zeer flexibel bent. De watchwinder is bovendien instelbaar, per rotor afzonderlijk.

Het instellen van de watchwinder is zeer gemakkelijk, door het gebruik van het moderne touchscreen. De Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dat is echter nog niet alles, want met dit model beschik je daarnaast ook over een handige powerwinding functie. Hiermee wind je jouw automatische horloges in korte tijd op, wat deze watchwinder ideaal maakt wanneer je niet zoveel tijd te besteden hebt. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Al met al is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder een zeer mooi voorbeeld van een complete en stijlvolle watchwinder van het merk Benson.

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

Je kunt de gehele collectie watchwinders van Benson vinden bij ons in de webshop. Wij hebben bovendien vrijwel ieder model van het merk op voorraad, waardoor wij je na bestelling van jouw favoriete design over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

Ook de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder wordt door ons wereldwijd geleverd, met een garantie van 2 jaar, duidelijke handleiding en adapter. Bekijk nu het ruime aanbod Benson watchwinders bij ons in de webshop, kies voor jouw favoriet en maak je nooit meer zorgen over stilstand van jouw automatische horloges!

Meccaniche Veneziane horloges | Uitverkoop!

Geplaatst op 28 maart 2024 om 14:30 uur

Voor menig liefhebber moet bij de aanschaf van een nieuw luxe horloge alles kloppen: design, uitstraling, materiaalgebruik, het soort uurwerk en functionaliteit. Daarnaast kan ook het verhaal achter een horlogemerk of een specifiek horloge een rol spelen bij het maken van een keuze. De echte liefhebber en/of verzamelaar van mooie horloges gaat voor de hele beleving.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro

In dit artikel laten we je graag nader kennismaken met een horlogemerk dat in ieder horloge uit de collectie de perfecte mix van Italiaanse klasse en een stukje technische finesse weet te vangen. We hebben het dan over het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane.

Dit merk werd geboren door de liefde van twee broers voor de werking van de klok, waarmee er een bijzonder verhaal achter dit merk schuilt. Het logo van het merk vindt zijn inspiratie in het kruis op de klokkentoren op het San Marcoplein. De indrukwekkende historie van Venetië speelt een belangrijke rol in het gedachtegoed van het merk Meccaniche Veneziane. Daarnaast laat het merk zich meevoeren door het gebruik van fraaie kleuren en bijzondere combinaties hiervan. Bij Meccaniche Veneziane zien ze kleur als een belangrijk middel om emoties over te brengen. Zo zeggen zij:  ‘de vrijheid om je ziel te uiten, om te experimenteren, om uniek te zijn, voedt onze creativiteit en drijft ons om boeiende en ongebruikelijke combinaties van kleuren te gebruiken’.

Met een horloge uit de collectie van Meccaniche Veneziane kies je dan ook voor een uniek exemplaar om de pols, dat opvalt door zijn aansprekende karakter. Bovendien kiest men bij Meccaniche Veneziane enkel voor de beste materialen. Daarnaast kiest het merk ervoor ieder zijn expertise in te laten zetten. Zo komt het leder van de prachtige horlogebanden van de horloges van het merk uit Veneto en Toscane, waarvan lokale ambachtslieden deze fraaie horlogebanden met de grootst mogelijke zorg vervaardigen. Zelfs voor de horlogeboxen waarin de horloges worden geleverd, kiest Meccaniche Veneziane ervoor uniek te zijn. Zo worden deze bijzondere houten horlogeboxen vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Waar de horloges van Meccaniche Veneziane voorheen allen waren voorzien van Swiss made uurwerken, biedt het merk nu ook horloges met Japanse Seiko uurwerken.

In dit artikel stellen we je graag voor aan twee verschillende fraaie modellen afkomstig uit de collectie van Meccaniche Veneziane. Allereerst vertellen we je meer over de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011. Dit uiterst fraaie horloge is voorzien van een prachtige vintage lederen horlogeband in de kleur groen die sluit met een doornsluiting. De zwarte stiksels op de horlogeband zorgen voor een subtiel accent, dat bij ieder horloge van Meccaniche Veneziane terugkomt als een bijzondere handtekening. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD, wat zorgt voor een stoer randje aan dit horloge. Deze horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en wordt omlijst door een draaibare bezel in de kleur groen. Dit horloge is voorzien van saffierglas. Dit is een extreem sterke glassoort, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas.

Dit horloge is in de basis voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV285), wat betekent dat dit horloge functioneert door middel van enkel beweging. De Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011 is niet alleen een zeer fraai en elegant horloge om te zien, maar ook een uiterst functioneel model. Zo is dit horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, Swiss Superluminova en een verschroefde kroon.

Een tweede bijzonder design uit de collectie van Meccaniche Veneziane, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is voorzien van een fraaie lichtbruine horlogeband, met daarop lichter gekleurde stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Ook dit horloge is verder voorzien van sterk saffierglas. De wijzerplaat van dit design is zwart van kleur, met daaromheen de draaibare bezel in de contrasterende kleuren rood en blauw. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want je beschikt met dit horloge daarnaast ook over een handige GMT functie en een verschroefde kroon.

De twee genoemde bijzondere horloges van Meccaniche Veneziane zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop. Wij bieden deze modellen nu bovendien met een aantrekkelijke korting aan, waardoor je deze toch al betaalbare horloges nu tegen een extra scherpe prijs kunt aanschaffen. Wanneer je ervoor kiest één van deze horloges bij ons te bestellen, leveren wij deze met duidelijke garantie in de unieke houten of PU lederen horlogedoos van Meccaniche Veneziane.

Bekijk de populaire Meccaniche Veneziane horloges nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Geplaatst op 21 maart 2024 om 12:27 uur

Fraaie luxe horloges zijn vandaag de dag, zeker voor de heren, niet enkel een accessoire om bij de tijd te blijven of om als sieraad te dragen. Voor menig man is een luxe horloge daarnaast ook een uiting van karakter, een mogelijk erfstuk of zelfs een collectors item.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17

Er wordt over het algemeen dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van een nieuw horloge. Het is dan ook niet zo vreemd dat je als moderne man de beste verzorging verkiest voor jouw horloge of horloges. Nu zijn er verschillende soorten horloges op de markt. Zo is er de keuze uit quartz horloges, deze zijn werkzaam op batterij. Daarnaast zijn er mechanische horloges verkrijgbaar, deze functioneren door middel van handmatige opwinding. Last but not least kun je kiezen voor een automatisch horloge, deze kunnen functioneren door middel van beweging. Dit gaat automatisch wanneer je het horloge draagt, de natuurlijke bewegingen van de pols zorgen er dan voor dat je horloge wordt opgewonden.

Deze laatste variant, het automatisch horloge, geniet bij menig liefhebber de voorkeur. Dit komt onder meer doordat de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend is voor diegene die een interesse heeft in horloges. Er zijn zelfs automatische horloges die zijn voorzien van een glazen bodem, waardoor je het horloge echt aan het werk kunt zien. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, is er wel een extra accessoire nodig om te zorgen dat het horloge niet stil komt te staan. We hebben het dan natuurlijk over de hoogwaardige watchwinder. Een watchwinder van kwaliteit biedt een manier om jouw automatische horloges van energie te voorzien en een veilige opbergplaats in één. Daarnaast biedt een watchwinder met een luxe design ook de mogelijkheid om jouw automatische horloge of horloges op professionele wijze in te kunnen (presenteren.

Goede watchwinders vinden we in verschillende landen. Zwitserland is daarvan het bekendste. Toch kun je ook in onder meer Duitsland terecht voor een watchwinder van topkwaliteit. Wanneer je daarnaast op zoek bent naar een watchwinder met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een luxe design, kun je bij het gerenommeerde merk Heisse & Söhne je hart ophalen als horlogeliefhebber. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over het Duitse watchwindermerk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne is een watchwindermerk dat sterk is op verschillende gebieden. Allereerst vinden we in de collectie van het merk de meest luxe ogende watchwinders, gemaakt van de mooiste houtsoorten. Daarnaast staat het merk erom bekend zeer hoge kwaliteit te bieden, tegen een scherpe prijs. Bovendien biedt het merk diversiteit, zo kun je bij Heisse & Söhne terecht voor een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor designs met ruimte voor een gehele verzameling automatische horloges. De combinatie van al deze positieve eigenschappen en kenmerken van het merk Heisse & Söhne, maken dit merk interessant voor een breder publiek.

In dit artikel richten we ons graag op de fervent verzamelaar van automatische horloges, met een uitgebreide beschrijving van één van de prachtige watchwinders van Heisse & Söhne met een grotere capaciteit. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is een zeer fraaie watchwinder geschikt voor maar liefst 8 automatische horloges. Deze watchwinder heeft een chique en moderne uitstraling. De watchwinder is gemaakt van een combinatie van hout, glas en metaal en is aan de buitenkant glanzend afgewerkt. Zowel het exterieur als het interieur van deze watchwinder zijn zwart van kleur en daarmee passend bij vrijwel ieder interieur. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze motoren functioneren op energiezuinige en geluidsarme wijze. Daarnaast zijn ze zeer betrouwbaar en sterk genoeg om ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien. Verder biedt de watchwinder een fraaie ingebouwde LED verlichting. Dit is niet alleen ideaal zodat je je horloges de gehele dag goed in het zicht kunt houden, daarnaast biedt het namelijk ook de mogelijkheid om jouw automatische horloges op een fraaie wijze te presenteren. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt een handige en moderne LCD bediening. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Het is uiteraard mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat je ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, beschik je met deze watchwinder van Heisse & Söhne over een handige sleep mode. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Al met al kies je met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 voor een luxe en professionele watchwinder, waarmee je je nooit meer zorgen hoeft te maken over stilstand van jouw automatische horloges.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is net als verschillende andere fraaie modellen van het merk bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze luxe watchwinders met een garantie van 2 jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders. Dit betekent dat wij direct geleverd krijgen van Heisse & Söhne en jou de beste service bieden. Wij verzenden wereldwijd, uiteraard aangetekend en verzekerd.