Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders pur sang: Benson Black Series

Geplaatst op 17 december 2019 om 14:50 uur

Een jong, Nederlands watchwinder merk dat meer dan goede kwaliteit levert is Benson. Benson biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve watchwinders voor een mooie prijs. Een serie die eruit springt binnen de Benson collectie is de Benson Black series. De watchwinders binnen deze serie hebben onder andere een zeer luxe uitstraling en bieden daarnaast veel functionaliteiten en moderne technische innovatie. Met de Benson Black series watchwinders wordt duidelijk dat kwaliteit, duurzaamheid en klasse niet altijd met een hoge prijs samen hoeven te gaan. Benson biedt namelijk een zeer goede prijs-kwaliteit ratio.

De Benson Black series watchwinders is de meest luxe lijn van het merk Benson. In deze serie zien we stijlvolle, moderne designs. Voor de handgemaakte watchwinders binnen de Benson Black series zijn enkel materialen gebruikt van hoogwaardige kwaliteit, zoals hout en mineraalglas. De bijzondere designs ogen luxe en chique en zijn daarnaast voorzien van diverse extra functionaliteiten. Denk hierbij aan een innovatief touchscreen, LED verlichting en een ingebouwde batterij. Daarnaast zijn de watchwinders uitgerust met een Japanse motor. Deze hebben een laag geluidsniveau, voor optimaal gebruikscomfort. Bovendien zijn deze laag in energieverbruik. Elke rotor van een Benson Black series watchwinder is individueel instelbaar en ze zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of het type watchwinder. Ze zijn dan ook uitermate goed te combineren met luxe merken als Rolex, Breitling en Tag Heuer etc etc.

Benson Black Series 4.16.W watchwinder

Met de twaalf verflagen waarvan de watchwinders zijn voorzien, blijven ze mooi. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, carbon en wit, voor elk interieur. De watchwinders zijn aan de binnenkant voorzien van soft velvet, ter bescherming van uw automatische horloges. Bovendien bieden verschillende modellen binnen de Benson Black series extra opbergruimte middels een lade. Deze kan benut worden om extra horloges in op te bergen, of om bijvoorbeeld andere sieraden of manchetknopen bij elkaar te kunnen bewaren. De Benson Black series watchwinders zijn daarnaast ook nog eens voorzien van een soft close deksel. De Benson Black series watchwinders zijn verkrijgbaar met een verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor een enkel horloge, maar ook watchwinders die ruimte bieden voor wel zes of acht horloges. Kortom, de Benson Black series watchwinders zijn stijlvol, duurzaam, van hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Overtuig uzelf!

BensonTrade levert de watchwinders van Benson met standaard twee jaar garantie. U krijgt de watchwinder thuisbezorgd in een stevige verpakking met gebruiksaanwijzing.