Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges in Duitsland geproduceerd.

Geplaatst op 29 december 2019 om 18:11 uur

Zeppelin is een aantrekkelijk Duits horlogemerk voor liefhebbers en verzamelaars. Het merk zorgt voor een stukje nostalgie met een link naar de legendarische luchtvaarthistorie. Daarnaast biedt Zeppelin een ruime keuze aan horloges met verschillende uurwerken, namelijk mechanische-, automatische- en quartz uurwerken. Daarnaast voorziet het merk in zowel dames- als herenhorloges. Zo is er voor iedere liefhebber van horloges een Zeppelin horloge verkrijgbaar.

In de collectie van Zeppelin horloges vinden we historische designs gecombineerd met Duitse kwaliteit. Bovendien is het merk betaalbaar gebleven. De prijs-/kwaliteitverhouding is dus zeer goed te noemen. De horloges kenmerken zich daarnaast door een prima afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals leder, gehard glas en edelstaal. Niet voor niets is Zeppelin één van de meest populaire horlogemerken in Duitsland samen met Junkers en Iron Annie

De collectie van Zeppelin bestaat uit diverse series horloges. De Zeppelin ‘100 years serie’ en de ‘Princess of the Sky serie’ (dames) zijn beide ontworpen ter ere van het 100-jarig bestaan van Zeppelin. In de ‘100 years serie’ vinden we horloges met een lederen band of edelstalen band. Extra functionaliteiten die we zien in deze serie zijn de chronograaf functie en datumaanduiding. De horloges zijn minimaal tot 50 meter waterdicht. 

De horloges in de ‘Princess of the Sky’ serie zijn een knipoog naar de gouden jaren ’20. Zeppelin tracht met deze serie de glamour uit deze jaren terug te halen. Het bijzondere van deze Zeppelin horloges is onder andere dat deze naast een polssierraad ook dient als halssieraad. Dit ontwerp kan namelijk eenvoudig aan een ketting worden gedragen. Er zijn horloges in deze serie met een quartz uurwerk en met een automatisch uurwerk. De ‘Princess of the Sky’ horloges met een automatisch uurwerk hebben een glazen bodem, wat een fascinerend gezicht is.

Zeppelin 100 Years 7672-1

De Zeppelin serie ‘Nordstern’ is een verwijzing naar de reis die werd gemaakt naar de Noordpool door de LZ 27 Graf Zeppelin (luchtschip). De verschillende polaire landschappen hebben gediend ter inspiratie voor deze horloges. Dit is onder andere te zien aan de witte en donkerblauwe wijzerplaten. De horloges zijn voorzien van een lederen band en edelstalen kast en hebben een klassieke uitstraling.

BensonTrade heeft een ruime keuze aan Zeppelin horloges in het assortiment, waar bovengenoemde slechts enkele voorbeelden van zijn. Wanneer u kiest voor een Zeppelin horloge, levert BensonTrade deze met twee jaar garantie in een luxe officiële box. U kiest hiermee voor een traditioneel horloge met een historische insteek waarvan u zeker lang plezier zult hebben. Als officieel dealer van Zeppelin horloges bieden wij u zekerheid, de nieuwste collecties, scherpe prijzen en altijd een oplossing in geval van een defect.