Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Iron Annie horloges uit Duitsland

Geplaatst op 12 december 2019 om 14:26 uur

In dit artikel schrijven wij over Iron Annie horloges. Een leuk horlogemerk met fraaie historie. Het Duitse horlogemerk Iron Annie ademt nostalgie, kenmerkt zich door een retro stijl en is een ode aan het vliegtuig JU52 met kenteken D-AQUI, welke door de Amerikanen tot Iron Annie werd gedoopt vanwege haar robuustheid, betrouwbaarheid en technische innovatie.  Iron Annie is een van de horlogemerken die vallen onder het familiebedrijf Pointtec. Andere merken die gevoerd worden door dit bedrijf zijn onder andere Junkers en Zeppelin. Net als Iron Annie vinden deze merken hun oorsprong in de legendarische vliegtuigindustrie. Iron Annie is nog vrij nieuw op de Nederlandse markt en doet net als het vliegtuig van toen haar naam eer aan door haar collectie horloges van hoge kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Iron Annie biedt in haar collectie degelijke horloges met allerlei soorten uurwerken (mechanische, quartz- en automatische uurwerken). De collectie bestaat uit diverse series horloges voor zowel dames als heren, waaronder de Bauhaus horloges. De horloges uit deze serie kenmerken zich door de minimalistische uitstraling, geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming.  Deze horloges zijn verkrijgbaar met een prachtige lederen band of een Edelstalen Milanese band. De horloges zijn voorzien van Japanse of Zwitserse uurwerken. Een ander voorbeeld uit de collectie zijn de Iron Annie Cockpit horloges. De uitstraling van deze horloges is traditioneel te noemen. Deze pilotenhorloges zijn net als de Bauhaus horloges verkrijgbaar met lederen band of edelstalen Milanese band. Zeker ook het benoemen waard is de Amazonas serie, welke geïnspireerd is op de luchtvaart van zowel passagiers als vracht in Zuid Amerika. De uitstraling van de designs in deze serie is met name klassiek. De horloges in de jubilaumsmodell serie zijn uitgebracht ter ere van het 30 jarig bestaan van Pointtec. De jubilaumsmodell horloges hebben een Zwitsers Mechanisch uurwerk (ETA 6498). De stijlvolle horloges binnen deze serie zijn gelimiteerd, waarmee u een uniek stuk in handen heeft.

Iron Annie 5018-4 horloge

Met een Iron Annie horloge bent u gegarandeerd van een kwaliteitshorloge met een stijlvolle uitstraling en een stukje historische gedachtegoed. Dit maakt dit merk extra interessant voor elke liefhebber van horloges, maar ook voor een ieder die geïnteresseerd is in de historie van de luchtvaart. Met de hoge kwaliteit en Duitse degelijkheid in combinatie met een betaalbaar assortiment, richt Iron Annie zich op een breed publiek.

Bij BensonTrade vindt u een ruim assortiment Iron Annie horloges. BensonTrade levert deze horloges met twee jaar internationale garantie in een luxe officiële horlogebox.