Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Van Speyk horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 21 februari 2021 om 07:34 uur

Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk is misschien niet bij iedereen bekend, echter is het een merk dat al jarenlang interessante horloges produceert en zelfs een tijd officieel “timekeeper” van voetbalclub Vitesse uit Arnhem is geweest. Voor Vitesse en haar supporters heeft Van Speyk een speciaal Vitesse horloge geproduceerd.

Van Speyk Dutch Diver Blue horloge

Van Speyk werd ongeveer 10 jaar geleden opgericht door horlogeliefhebbers die hun favoriete horloge niet konden vinden bij andere merken. Zij besloten om zelf een merk op te richten en te beginnen met de productie van horloges die aan een paar basisvoorwaarden moesten voldoen. Als eerste moest de kwaliteit onberispelijk zijn, de designs een grote groep mensen aanspreken en moesten de Van Speyk horloges ook betaalbaar zijn, zodat iedereen van een fraai horloge kan genieten.

Als eerste werd de Van Speyk Holland serie gepresenteerd. Deze collectie van automatische horloges met een klassieke vorm en look waren direct een succes. De Van Speyk Holland horloges zijn verkrijgbaar in 5 varianten met verschillende functies zoals een maanfase, GMT en kleine secondewijzer. Daarnaast zijn deze modellen leverbaar met een zwarte en witte wijzerplaat, en met een zwarte of donkerbruine horlogeband. De automatische uurwerken in combinatie met de Romeinse index geven elk Van Speyk Holland horloge een prachtige en vooral luxe uitstraling. Uiteraard is elk horloge uit deze serie voorzien van saffierglas en een glazen achterkant zodat je zicht hebt op het uurwerk.

Daarna presenteerde Van Speyk de Dutch Pilot serie. Deze serie wordt gekenmerkt door pilotenhorloges die een grotere horlogekast van 45mm hebben. Hierdoor zijn de horloges goed afleesbaar zoals bij pilotenhorloges het geval moet zijn. Het hart van de Van Speyk Dutch Pilot horloges wordt gevormd door een Zwitsers quartz uurwerk. De wijzerplaat is voorzien van een opgelegde index en blauwe wijzers die het geheel een prachtig effect geven. Elk Van Speyk Dutch Pilot horloge is voorzien van een datumaanduiding, saffierglas en prachtige lederen band. De kroon waarmee je de tijd en datum kan instellen is speciaal vormgegeven waardoor deze er niet alleen zeer fraai uitziet maar ook gemakkelijk in de hand ligt. Binnen de Van Speyk Dutch Pilot serie heb je keuze uit verschillende modellen zoals een chronograaf en versie met “small seconds”.

Van Speyk kwam na de Dutch Pilot met de nieuwe Dutch Diver, een duikhorloge pur sang dat alle eigenschappen heeft dat een goed duikhorloge vereist. De Van Speyk Dutch Diver horloges hebben een Japans automatisch uurwerk en zijn voorzien van saffierglas en een waterdichtheid van 200 meter, oftewel 20 ATM. Uiteraard zijn deze horloges ook voorzien van een draaibare bezelf, schroefkroon en SuperLuminova voor perfecte zichtbaarheid in het donker. De horlogekast en horlogeband zijn gemaakt van edelstaal en zijn daardoor sterk en duurzaam. Het leuke van de Van Speyk Dutch Diver horloges is dat ze leverbaar zijn in verschillende kleuren. Je hebt keuze uit een zwart, blauw, wit, grijs en bruin model. Hierdoor kan je precies dat model kiezen dat het beste bij jou past.

Van Speyk werd kort na de presentatie van de Dutch Diver gevraagd om officieel tijdsponsor van de voetbalclub Vitesse te worden. In samenwerking met Vitesse ontwikkelde Van Speyk een prachtig Vitesse horloge voor de echte Vitesse fan. Dit horloge met officieel logo en clubkleuren van Vitesse is nog altijd zeer populair, vooral nu Vitesse het zo goed doet in de Eredivisie. Het Vitesse horloge is voorzien van een duurzaam quartz uurwerk, saffierglas, draaibare bezel en prachtige lederen horlogeband. Het Van Speyk Vitesse horloge is leverbaar in 2 varianten. De ene variant heeft een zwarte wijzerplaat met zwarte horlogeband die is afgewerkt met geel stiksel. De andere variant heeft ook een zwarte wijzerplaat maar een geel lederen horlogeband met zwart stiksel. Dit vormt een mooi contrast en is volledig in lijn met de clubkleuren van Vitesse. Deze horloges zijn ook 200 meter waterdicht.

Het doel van Van Speyk, om een fraaie horlogecollectie te presenteren die voor iedereen betaalbaar is, is behaald. Van Speyk horloges staan bekend om hun fraaie designs, goede kwaliteit en interessante prijs. Als officieel dealer hebben wij nu de mogelijkheid om vrijwel alle Van Speyk horloges nog goedkoper aan te bieden. Wij hebben vrijwel alle horloges in prijs verlaagd. Deze aanbiedingen gelden zolang wij voorraad hebben. Hiervoor geldt op = op.

Elk Van Speyk horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en garantie. Alle horloges zijn vanuit voorraad leverbaar. Wij verzenden aangetekend en verzekerd en u kunt in onze webshop betalen met iDeal, creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving. Ben jij op zoek naar een fraai horloge van een Nederlands merk? Bekijk dan eens de Van Speyk horlogecollectie en profiteer van de hoge kortingen die wij momenteel bieden op alle horloges.  


25-02-2021 Escada horloges