Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Limited Edition watchwinders 2021

Geplaatst op 17 februari 2021 om 15:25 uur

Onlangs kondigden wij de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders aan. Deze nieuwe serie watchwinders volgt de huidige generatie Limited Edition watchwinders op van het Nederlandse merk Benson. Deze nieuwe serie watchwinders is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, walnoot en blauw. Er is keuze uit watchwinder modellen die geschikt zijn om 2, 4, 6 en 8 automatische horloges op te winden.

Benson Black Series 2.16.BL Limited Edition watchwinder

De Benson Black Series Limited Edition watchwinders hebben een modern design, luxe uitstraling en degelijke techniek. De bediening van de watchwinder gaat via een lichtgevend touchscreen. De motoren zijn van Japans fabricaat en zijn vrijwel geluidloos en duurzaam. Hierdoor is deze nieuwe generatie watchwinders uitermate geschikt voor het opwinden van allerlei soorten automatische horloges. Voor grote en zware horloges, maar ook voor kleinere en lichte horloges. De horlogehouders zijn flexibel en geschikt voor elke grootte horloge.

Belangrijke voordelen van de Benson Black Series watchwinders zijn de betaalbaarheid en vele aantrekkelijke eigenschappen. Bijvoorbeeld de extra opbergruimte voor andere horloges, houten kast die geluid absorbeert, glazen deur met fraai zicht op de ronddraaiende horloges en edelstalen pootjes waardoor de watchwinder een zwevend effect heeft. Daarnaast zijn deze modellen uiterst luxe vormgegeven doordat er gebruik is gemaakt van zeer fraaie materialen.

De nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn nu vanuit voorraad verkrijgbaar. Wanneer je nu één van deze watchwinders bestelt via onze website, leveren wij deze binnen enkele dagen. De Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd. Elke watchwinder is voorzien van uniek gegraveerd nummer op een metalen plaatje binnenin de watchwinder. Bij elke bestelling van de nieuwe Benson Black Series Limited Edition ontvang je een chique verpakking, handleiding, certificaat en minimaal 2 jaar garantie.

Bekijk hier snel de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders.