Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloges

Geplaatst op 25 februari 2021 om 20:24 uur

Wanneer we het hebben over horloges van goede kwaliteit, gaat de aandacht meestal al snel naar herenhorloges. Het is één van de weinige sieraden die door vele mannen gedragen wordt en waar veel liefhebbers en zelfs verzamelaars in te vinden zijn. Toch zijn er ook vele mooie horlogemerken voor vrouwen te vinden, die horloges leveren van hoge kwaliteit en daarmee absoluut niet onder doen voor herenhorloges. Want ook voor de moderne vrouw staat kwaliteit hoog op het prioriteitenlijstje, net als een modieus en stijlvol design. Duurzaamheid staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel bij zowel vrouw als man en speelt dan ook een belangrijke rol bij het aanschaffen van een horloge. Een horlogemerk voor dames dat bij vele vrouwen geliefd is en bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit, is Escada. Escada biedt als klein merk extra aandacht voor kwaliteit en afwerking en heeft een prachtige collectie stijlvolle horloges voor de vrouw die van klasse houdt. Laten we Escada horloges eens beter bekijken en beschrijven waarom wij Escada een aantrekkelijk horlogemerk voor dames vinden.

Horloges afkomstig uit Zwitserland staan bekend om de sublieme kwaliteit. Een horlogemerk moet dan ook aan verschillende strenge eisen en voorwaarden voldoen om het label Swiss made te mogen dragen. Escada is één van die merken en dat is niet voor niets. De Swiss made horloges in de collectie van Escada kenmerken zich onder meer door de fraaie designs en de vrouwelijke vormgeving. Bovendien bieden Escada horloges een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Escada is op het gebied van kwaliteit en design vergelijkbaar met de grotere merken, maar dan beter geprijsd. Dit maakt een merk als Escada interessant voor een breed publiek en bereikbaar voor de vrouw met een gemiddeld budget. Escada maakt aleen gebruik van hoogwaardige materialen, zoals edelstaal en gehard mineraalglas. Opvallend is bovendien de diversiteit in de collectie van Escada. Hoewel elk horloge even stijlvol vormgegeven is, heeft iedere serie horloges van Escada een geheel eigen identiteit en daarmee doelgroep.

De verschillende series horloges van Escada bedienen hiermee verschillende vrouwen met elk hun eigen persoonlijke smaak en karakter. De horloges in de Escada Catherine serie kenmerken zich door edelstalen horlogebanden in goud-, rosé-, of zilverkleur of een combinatie. De wijzers en de cijfers op de wijzerplaat zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als het horloge. De wijzerplaat zelf is wit. Zo heb je de keuze uit een meer rustig ogend horloge door degene te kiezen in een enkele kleurstelling, of een wat meer sprekend horloge door een combinatie van kleuren te kiezen. Deze horloges zijn door deze kleurstelling goed te combineren met vrijwel elke outfit en geven elke vrouw een stijlvolle en zelfbewuste uitstraling. De horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht.

Escada Catherine horloge

In de Escada Lauren serie vallen eveneens op door het gebruik van edelstalen horlogebanden. Bij deze horloges is de wijerzplaat ook wit uitgevoerd, maar zijn de wijzers meer sprekend door de kleurkeuze. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in blauw of zwart, waardoor deze er extra uitspringen. Wat betreft de kleur van de horlogeband en horlogekast zien we onder meer goud- en zilverkleuren. Ook deze horloges zijn voorzien van quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht. Een Escada Lauren horloge is passend bij verschillende outfits en hiermee ideaal te combineren.

In de derde serie van Escada, de Escada Estelle II serie, zien we horloges met een geheel andere look. De horlogekast is bij deze horloges vierkant in plaats van rond, wat een geheel andere uitstraling geeft. Bovendien zijn deze horloges uitgerust met een prachtige lederen horlogeband, bijvoorbeeld in de kleur bruin en zwart. De horlogekast is verschillend per model uitgevoerd in de kleur goud, rosé of zilver. De wijzerplaat is wit en valt op door het reliëf dat erop te zien is. De wijzerplaat bevat geen cijfers, maar enkel een aanduiding per kwartier. De wijzers van het horloge en de aanduiding per kwartier zijn beiden uitgevoerd in dezelfde kleur als de horlogekast. Dit maakt dat het geheel rustig en overzichtelijk oogt. De horloges sluiten met een doornsluiting. Ook deze horloges van Escada zijn voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en zijn tot 30 meter waterdicht.

Naast de genoemde horlogeseries van Escada kent het merk nog verschillende andere modellen. Al met al is Escada echt een horlogemerk voor de moderne vrouw, die het leuk vindt om zich mooi te kleden en haar outfit af te maken met een elegant horloge. Met een horloge van Escada ben je verzekerd van Zwitserse kwaliteit, waardoor je er van op aan kunt dat je lang van je aankoop kunt genieten. Een Escada horloge is een waardevolle aanvulling op je garderobe en zal als een echte eyecatcher betekenen om je pols. Door de vrouwelijke touch die de horloges van Escada laten zien is het ook eenvoudig combineren met eventuele andere sieraden voor een complete look. Met ongeacht welk model van Escada haal je een tijdloos horloge in huis, dat niet onderhevig is aan de komende trends, maar altijd hip en stijlvol zal blijven.

BensonTrade is officieel dealer van Escada horloges. Wij leveren alle horloges inclusief 2 jaar garantie, chique horlogebox en handleiding. Bekijk snel onze actuele collectie omdat we diverse horloges hebben afgeprijsd.