Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Populaire watchwinder: Paul Design Gentlemen 8 Macassar

Geplaatst op 4 september 2024 om 11:52 uur

De watchwinder is als horlogeaccessoire steeds meer populair aan het worden. Het onnodig stil laten staan van automatische horloges is onhandig en ongemakkelijk. Om een goede watchwinder te kiezen moet je een paar afwegingen maken qua merk, model, budget en het bedrijf waar jij deze horlogeaccessoire wilt aankopen. In dit artikel schrijven we over een uitstekend merk en een specifieke watchwinder voor 8 horloges.

Voor de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges die zijn of haar hobby op professionele wijze aan wil pakken, is een simpele watchwinder niet voldoende. Een watchwinder biedt automatische horloges de benodigde beweging op het moment dat deze niet worden gedragen. Wanneer je een automatisch horloge simpelweg zou opbergen in een horlogedoos of horloge-etui, zou deze uiteindelijk stil komen te staan. Wanneer je je automatische horloges opbergt in een goede watchwinder, is dit geen probleem meer. De watchwinder verzorgt de benodigde beweging en jouw automatische horloges zijn zodoende altijd klaar voor gebruik.

Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Toch wil de liefhebber en verzamelaar die op zoek is naar een professioneel accessoire voor zijn automatische horloges niet alleen een veilige en efficiënte wijze van opwinding, maar ook een stijlvolle en veilige opbergplaats voor zijn verzameling. Een watchwinder met een luxe uitstraling biedt daarnaast een fraaie en professionele mogelijkheid om jouw automatische horloges in te presenteren. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om naar je horloges te kijken en ze aan anderen te laten zien. In dit artikel besteden we graag aandacht aan een merk met hoogwaardige en elegante watchwinders in de collectie, die jou en je automatische horloges niet alleen alles bieden wat je nodig hebt, maar die daarnaast ook nog aantrekkelijk geprijsd zijn.  We hebben het dan over een watchwindermerk met ambitie, namelijk het merk Paul Design. Dit merk is afkomstig het UK.

Paul Design gooit al verschillende jaren hoge ogen als het gaat om het bieden van watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Binnen de collectie van Paul Design zijn dan ook tal van watchwinders te vinden die niet alleen een hoogwaardige wijze van opwinding bieden, maar ook een stijlvolle opberg- en presentatiemogelijkheid.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een zeer compleet model afkomstig uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze watchwinder van Paul Design biedt de ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk en is daarmee perfect geschikt voor de fervent verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en uitgevoerd in de tint Macassar. Dezelfde watchwinder is echter ook verkrijgbaar in de kleuren Black Apricot en Black Shadow. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar heeft een stijlvolle uitstraling door de combinatie van de kleur zwart met het macassar hout. De binnenkant van de watchwinder is eveneens zwart van kleur en voorzien van een zachte stof ter bescherming van jouw automatische horloges tegen beschadiging. De watchwinder is daarnaast afsluitbaar met een fraai glazen deurtje, die jouw automatische horloges bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Aan de andere kant houdt je met dit deurtje toch een goed zicht op je horloges, zodat je er de gehele dag van kunt genieten. De deur is voorzien van een high-end vingerprint slot. Hiermee weet je zeker dat je jouw automatische horloges optimale bescherming biedt.

De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is verder uitgerust met een moderne ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges desgewenst in het zonnetje kunt zetten. Hiermee maak je van jouw watchwinder direct ook een professionele display, waarmee je jouw automatische horlogeverzameling in stijl kunt presenteren.

De motoren van een watchwinder zijn erg belangrijk. Zij drijven de watchwinder aan en zorgen ervoor dat jouw automatische horloges van de benodigde beweging worden voorzien, over het algemeen door middel van rotatie. Het is dan ook van belang dat een watchwinder is uitgerust met hoogwaardige motoren, die bovendien krachtig genoeg zijn voor het opwinden van de zwaardere automatische horloges. Bovendien komt het het gebruikerscomfort van een watchwinder ten goede, wanneer deze is voorzien van motoren die energiezuinig en stil in gebruik zijn. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is voorzien van Japanse motoren van het merk Mabuchi, die aan al deze voorwaarden voldoen. Hiermee is een solide basis gelegd en kun je ervan op aan dat je altijd op je watchwinder kunt vertrouwen. De rotoren van de watchwinder zijn bovendien ieder afzonderlijk instelbaar, wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Op deze manier kun je ieder individueel automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding bieden. De bediening van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen, waardoor je de instellingen in een handomdraai kunt wijzigen. De watchwinder is tenslotte voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie en wordt geleverd met een handige afstandsbediening.

De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is evenals vele andere aansprekende designs van het merk Paul Design verkrijgbaar bij ons in de webshop. Dit specifieke model bieden wij bovendien op dit moment aan met een interessante korting. Het is dan ook nu het moment om een hoogwaardige watchwinder tegen een extra scherpe prijs aan te schaffen. Dit model wordt geleverd met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Kies nu ook voor het beste tegen een aantrekkelijke prijs, kies voor een Paul Design watchwinder!