Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Populaire Locman horloges

Geplaatst op 11 september 2024 om 11:57 uur

Een fraai horloge kan het ultieme accessoire zijn dat jouw outfit helemaal compleet maakt. Daarnaast is een horloge met een stijlvolle uitstraling een uiting van karakter en houdt het je bij de tijd. Veel horloges bieden daarnaast vandaag de dag bovendien mooie extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding of bijvoorbeeld lichtgevende indicatoren.

Er zijn verschillende horlogemerken binnen de horlogerie, die de aandacht steeds opnieuw weten te trekken, doordat zij met hun collectie iets bijzonders te bieden hebben. Zo biedt het aansprekende Italiaanse horlogemerk Locman horloges met een geheel eigen en sportieve uitstraling, die veelal zijn uitgevoerd in sprekende kleuren.

Daarbij komt dat de horloges van het merk van zeer hoge kwaliteit zijn en dat Locman voor het vervaardigen van deze horloges kiest voor zeer hoogwaardige en degelijke materialen. Zo vinden we binnen de collectie van Locman onder meer horloges met horlogekasten gemaakt van carbon fibre of titanium. Titanium is een materiaalsoort die ook veelvuldig wordt gebruikt in de vliegtuigindustrie, omdat titanium niet alleen sterk, maar ook licht in gewicht is. Dit zorgt ervoor dat een horloge met een horlogekast van titanium zeer comfortabel te dragen is. Carbon fibre biedt op zijn beurt een moderne uitstaling en is bovendien eveneens zeer sterk. Door het gebruik van extreem sterk saffierglas kiest Locman daarnaast voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De kwaliteit en robuustheid van de horloges van Locman, wordt nog eens benadrukt doordat het merk de horloges voor het Italiaanse leger mag vervaardigen. Dit is uiteraard een grote blijk van vertrouwen in de horloges van het merk.  

De collectie van Locman biedt diversiteit op het gebied van het soort uurwerk. Het merk maakt namelijk gebruik van zowel hoogwaardige quartz uurwerken als van automatische uurwerken van kwaliteit. Quartz uurwerken functioneren met behulp van een batterij en zijn zeer punctueel. Automatische uurwerken zijn door vele liefhebbers van luxe horloges zeer geliefd doordat hier het werk van de hand van de vakman het best tot uiting komt. Het geavanceerde automatische uurwerk is werkzaam door middel van enkel beweging en weet zodoende vele liefhebbers van mooie horloges te fascineren. Door diversiteit te bieden binnen de collectie weet Locman zijn pijlen te richten op een breder publiek.

Locman Montecristo horloge

In dit artikel vertellen we je graag meer over een aantal specifieke horloges uit de collectie van Locman. Deze modellen zijn alle drie afkomstig uit de Locman Montecristo Carbon serie. Binnen deze serie vinden we horloges met horlogekasten gemaakt van carbon. Het Montecristo model van Locman is het meest populaire model van dit bekende horlogemerk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CBCBWHSK is een fraai voorbeeld van een Montecristo carbon model. Het betreft bovendien een limited edition, waarmee je een uniek exemplaar om de pols hebt. Dit horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van blauwe en witte details. Het horloge is verder voorzien van zeer sterk saffierglas en tot maar liefst 100 meter waterdicht. De basis van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk. De horlogekast van het horloge is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. Tot slot beschik je met dit fraaie Locman horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een tweede Locman Montecristo carbon horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO. Ook met dit horloge kies je voor een limited edition, wat dit tot een extra bijzonder exemplaar maakt. Dit horloge springt direct in het oog door de oranje rubberen horlogeband. Ook op de wijzerplaat komt de kleur oranje terug, waarmee dit horloge een echte eyecatcher te noemen is. Dit horloge sluit net als het voorgaande model met een doornsluiting en is tot 100 meter waterdicht. De horlogekast van het horloge heeft een doorsnede van 41mm en een dikte van 14mm, daarnaast is ook dit model voorzien van het sterke saffierglas. Het hoogwaardige automatische uurwerk zorgt ervoor dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Met de datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, biedt ook dit horloge een mooi compleet plaatje.

Last but not least noemen we graag de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-CYCBWHSK, opnieuw een limited edition. Dit horloge is voorzien van een rubberen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat, voorzien van witte en gele details. De horlogekast van carbon heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 41mm. Het horloge is verder voorzien van een automatische uurwerk van kwaliteit en  saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Ook bij dit model ontbreken de datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren niet.

Ben je geïnteresseerd in één van de stijlvolle en sportieve Locman horloges die wij hebben genoemd in dit artikel? Je bestelt deze horloges bij ons als officieel dealer van Locman altijd met een gerust gevoel!  Wij leveren deze horloges met twee jaar garantie en duidelijke handleiding in een luxe officiële box.