Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges | Officieel dealer | Korting!

Geplaatst op 30 augustus 2024 om 13:43 uur

Italië staat natuurlijk wereldwijd bekend vanwege een gevoel van stijl en klasse. Niet voor niets zijn de Italiaanse modemerken over de gehele wereld bekend en geliefd. Naast mode, biedt dit prachtige land echter ook horlogemerken die de Italiaanse klasse als geen ander met een stukje technische finesse weten te combineren. Veel vakantiegangers zijn net weer teruggekeerd uit dit fraaie land voor een fijne vakantie. Maar Italië heeft meer te bieden....zoals fraaie horloges!

Een mooi voorbeeld van een stijlvol Italiaans horlogemerk dat onder deze noemer valt, is het op het Italiaanse eiland Elba gevestigde horlogemerk Locman. Locman werd opgericht in 1986 en heeft zodoende jaren kennis en ervaring opgebouwd binnen de horlogerie. Naast het fraaie Italiaanse design, kenmerkt Locman zich ook door de ambitie zich te blijven ontwikkelen. De horloges van het merk zijn dan ook voorzien van zeer geavanceerde technologie. Het merk Locman is niet voor niets het meest populaire horlogemerk van Italië. Dit aansprekende merk biedt dan ook horloges van topkwaliteit in een stijlvol Italiaans design, tegen een aantrekkelijke prijs. Dat de kwaliteit van de horloges van Locman zo hoog is, wordt nog eens benadrukt door het feit dat het merk de rechten heeft verworven om de horloges voor het Italiaanse leger te produceren. Dit geeft blijk van een groot vertrouwen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van Locman horloges, tenslotte moeten de horloges voor het leger tegen wel meer dan een enkel stootje kunnen. De uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding zorgt er bovendien voor dat Locman als horlogemerk aantrekkelijk is voor een zeer breed publiek.

De aansprekende horloges in de collectie van Locman hebben een overwegend sportief karakter. Daarnaast is het kenmerkend voor Locman dat er in de designs op stijlvolle wijze gebruik wordt gemaakt van opvallende accentkleuren. Met een horloge van Locman kies je dan ook voor een echte blikvanger om de pols. Het bijzondere Montecristo model van Locman, is een waar icoon te noemen binnen de horlogerie. Dit model is verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Montecristo horloges verkrijgbaar met een divers formaat horlogekast, voorzien van verschillende soorten uurwerken en modellen gemaakt van verschillende materialen.

Locman onderscheidt zich onder meer van andere horlogemerken door het gebruik van materialen als carbon fibre en titanium voor zijn horlogekasten. Titanium is zeer sterk en licht in gewicht, wat de horloges van Locman zowel duurzaam als comfortabel te dragen maakt. Dit betreft een materiaalsoort die door zijn sterke eigenschappen ook veel in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt. Carbon fibre is eveneens zeer sterk en zorgt ervoor dat de horloges van het merk een uiterst robuuste en stoere uitstraling krijgen. De uurwerken waarvan de horloges van Locman zijn voorzien, zijn van zeer hoge kwaliteit. De collectie van het merk herbergt horloges voorzien van quartz uurwerken, die werkzaam zijn op batterij. Het voordeel van deze uurwerken is dat ze uiterst nauwkeurig zijn en goed bestand zijn tegen schokken en stoten. Locman biedt echter ook modellen voorzien van hoogwaardige automatische uurwerken. Deze uurwerken hebben een extra aantrekkingskracht door de geavanceerde technologie waarvan deze zijn voorzien. Bij beide soorten horloges is er de keuze uit een 3-hands uitvoering of chronograaf.

Locman Montecristo horloge

Verschillende horloges binnen de collectie van Locman, zijn voorzien van mooie extra functionaliteiten, die menig liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges zal weten aan te spreken. Zo vinden we binnen de collectie horloges die zijn uitgerust met een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, chronograaf functie, maar ook bijvoorbeeld een handige stopwatch functie. Je kunt er bij Locman dan ook voor kiezen te gaan voor het complete plaatje. In de verschillende horlogeseries van Locman zijn er horloges verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Met een horloge van Locman kies je echter altijd voor een model met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wanneer je graag een horloge van Locman zou willen aanschaffen, kun je dit doen bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer van het merk en hebben dan ook een ruime collectie Locman horloges op voorraad uit verschillende series van het merk. Je kiest voor Locman wanneer je op zoek bent naar een horloge met een stijlvolle uitstraling en speelse accenten, die bovendien van de beste kwaliteit is. Met een horloge van Locman ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar accessoire, waar je altijd op zult kunnen rekenen. Een stukje hoogstaande en geavanceerde techniek in een Italiaans jasje, een gouden combinatie!

De fraaie horloges van Locman worden door ons geleverd met twee jaar garantie en duidelijke handleiding. Uiteraard ontvang je bij ons als officieel dealer altijd een authentiek Locman horloge in een luxe officiële horlogedoos.

 Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust hart. Ook bij vragen of wanneer er een passend advies gewenst is staan wij je met onze brede kennis en ervaring graag bij met raad en daad. Bekijk nu de fraaie collectie van Locman bij ons in de webshop en laat je verrassen door de diversiteit, kleurige accenten en het robuuste karakter van de horloges.