Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen watchwinders

Geplaatst op 4 april 2020 om 08:55 uur

Het watchwinder merk Paul Design heeft in enkele jaren enorm aan populariteit gewonnen. Dit merk uit het Verenigd Koninkrijk produceert zeer goede watchwinders tegen scherpe prijzen. Juist deze combinatie spreekt zoveel horlogeliefhebbers aan. Want waarom zou je een hele dure watchwinder kopen wanneer een Paul Design hetzelfde biedt? De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt om automatische horloges professioneel en veilig op te winden. Deze nieuwe serie heeft niet alleen alle benodigde eigenschappen, ze heeft ook zeer fraaie designs.

Paul Design Gentlemen 12 watchwinder

De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders zijn verkrijgbaar voor 4, 6, 8 en 12 automatische horloges. De watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren en een touchscreen waarmee je elke rotor individueel kan bedienen. De rotoren zijn verticaal geplaatst zodat elk horloge optimaal energie verkrijgt wanneer ze ronddraaien. Via het touchscreen kan je elke rotor instellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor is een Paul Design Gentlemen watchwinder geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge. Heb je een fraai Breitling, Omega, IWC of Oris horloge? Opwinden in deze watchwinder is geen enkel probleem.

De Paul Design Gentlemen watchwinders hebben houten kasten en zijn verkrijgbaar in 3 varianten; black shadow, black apricot en macassar. Deze materialen geven de watchwinders een extreem luxe en natuurlijke uitstraling. Binnenin de watchwinder zien we LED verlichting waardoor alle ronddraaiende horloges mooi verlicht kunnen worden. Vooral in het donker is dit een spectaculair gezicht.

Qua techniek hebben we de Japanse motoren en het moderne touchscreen besproken. Maar de Paul Design Gentlemen watchwinders hebben nog een bijzondere troef; een vingerprint systeem waarmee de watchwinder geopend kan worden. Hierdoor hoef je geen sleutel meer te gebruiken om de watchwinder te openen. Je plaatst jouw vinger tegen de sensor en de watchwinder opent zich. Niet alleen is dit gemakkelijk in gebruik, het beveiligt de horloges binnenin ook tegen externe invloeden. 

Nog een leuke extra is de afstandbediening. Hiermee kan je de watchwinder vanuit elke positie instellen op afstand. Gemakkelijk en leuk! 

De horlogehouders zijn flexibel en instelbaar zodat ze geschikt zijn voor alle horloges, groot of klein. De horlogehouder klik je, met het horloge erop, in de watchwinder vast waardoor het horloge er nooit uit kan vallen. Dit is belangrijk omdat je jouw automatische horloges veilig wilt opwinden.

De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is onze favoriet. Deze watchwinder is niet alleen prachtig om te zien, het biedt ook alle mogelijkheden om elk automatisch horloge op te winden. Het macassar materiaal geeft de watchwinder een luxe en natuurlijke uitstraling, waardoor je deze eigenlijk overal kan neerzetten. In de woonkamer, op kantoor maar ook in de slaapkamer.

Wanneer je een luxe watchwinder wilt om jouw automatische horloges in stijl op te winden is een Paul Design Gentlemen watchwinder een perfecte keuze! Als officieel dealer van Paul Design bieden wij de nieuwste modellen, levering uit voorraad, wereldwijde verzending en duidelijke garantie en service. Elke Paul Design watchwinder wordt stevig verpakt geleverd met handleiding en 2 jaar garantie.

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn al verkrijgbaar vanaf 990,00 euro (Paul Design Gentlemen 4 watchwinders) en lopen op tot 1980,00 euro (Paul Design Gentlemen 12 watchwinders).