Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Hoge kortingen Swiss made Meccaniche Veneziane Redentore

Geplaatst op 29 maart 2020 om 15:24 uur

Onlangs presenteerde het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane, dat wereldberoemd is geworden door haar uiterst succesvolle Kickstarter campagne, de nieuwste Redentore 3 horlogemodellen. Deze nieuwe serie is gebaseerd op de voorgaande Redentore horloges die een Swiss made automatisch uurwerk van STP hebben. De nieuwe Meccaniche Veneziane Redentore 3 horloges hebben echter een automatisch Seiko uurwerk. Daarnaast is het design iets aangepast en is het horloge wat dunner geworden qua kast. De prijzen van deze nieuwe serie liggen ook wat lager dan van de Swiss made Redentore horloges, vanwege het uurwerk. Een Zwitsers automatisch uurwerk is eenvoudigweg duurder dan een automatisch Seiko uurwerk uit Japan.

Meccaniche Veneziane Redentore

De Meccaniche Veneziane Redentore horloges met Zwitsers uurwerk worden niet meer geproduceerd en zijn vrijwel niet meer verkrijgbaar. Vrijwel alle modellen zijn volledig uitverkocht. Wij hebben nog diverse horloges van deze serie op voorraad en bieden hierop 20% korting t.o.v. de officiële retailprijs. Hierdoor kan je nu een prachtig Meccaniche Veneziane Redentore horloge met Zwitsers automatisch uurwerk kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De korting geldt zolang de voorraad strekt.

Bekijk nu snel de actuele collectie Redentore horloges met 20% korting, en als je liever het Redentore 3 horloge hebt met Seiko uurwerk vind je deze horloges hier.