Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges uit Duitsland

Geplaatst op 9 april 2020 om 14:19 uur

Voor de horlogeliefhebber die op zoek is naar een horloge van de welbekende Duitse degelijke kwaliteit, zijn de horloges van Laco een absolute aanrader. Dit Duitse horlogemerk biedt een zeer ruim assortiment horloges met zowel automatische-als mechanische- en quartz uurwerken. De uurwerken zijn van Zwitserse respectievelijk Japanse afkomst, waarmee u verzekerd bent van een kwaliteitshorloge waar u lang plezier van zult hebben. De Laco horloges bieden u niet alleen een ruime collectie stijlvolle horloges, maar ook veel kwaliteit voor je geld en dus een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding.

In de collectie van Laco zien we onder meer verschillende bijzondere pilotenhorloges, welke Laco al sinds 1940 vervaardigd. Dit is dan ook waar het merk bekend door is geworden. Daarnaast biedt Laco ook diverse moderne horloges, kenmerkend hiervoor is de retro uitstraling die we zien bij de verschillende horloges van Laco. Elk horloge van Laco wordt met passie vervaardigd in Pforzheim, Duitsland. Dit gebeurt door vaktechnici, die hun vak meer dan verstaan. De fraaie afwerking, aansprekende designs, kwaliteitsuurwerken en de mooie prijs zijn samen een goede combinatie.

Laco Chronograph horloge

De collectie van Laco bestaat uit verschillende series horloges. Zo is er bijvoorbeeld de Laco Chronografen serie. In deze serie zien we het gebruik van mooie materialen zoals leder, nato en gehard mineraalglas. Qua kleur zijn er zowel wat betreft de horlogebanden als het uurwerk verschillende opties. Kleuren als bruin, blauw, zwart en groen zijn voorbeelden van kleuren die we hier terug zien komen. Zoals de naam van de serie al doet vermoeden zijn deze horloges voorzien van een mooie chronograaf functie. Verder zien we bij verschillende modellen uit deze serie andere extra functionaliteiten zoals lichtgevende indicatoren, een datumaanduiding en een stopwatchfunctie.

In de Laco Classics serie zien we eenvoudige ontwerpen met een rustige uitstraling. De horlogebanden zijn vervaardigd uit nato of leder en het uurwerk heeft een minimalistische uitstraling. Naast eerder genoemde series zijn er bijvoorbeeld ook nog de verschillende fliegeruhren series, welke bijzondere pilotenhorloges herbergen met een diversiteit in uitstraling. Mede het variërend materiaalgebruik zorgt voor deze variatie, we zien een verscheidenheid aan materialen zoals edelstaal, leder, saffierglas en nylon. Ook de Einsatzuhren van Laco zijn het benoemen waard. Er zijn modellen tot wel 1000 meter waterdicht en verschillende extra functionaliteiten die we binnen deze serie zien maken deze horloges extra interessant. Denk hierbij aan een verschroefde kroon, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren.

Bij BensonTrade kunt u terecht voor een ruime collectie Laco horloges. Bovendien vindt u op dit moment verschillende modellen van Laco in de uitverkoop bij BensonTrade. Kiest u voor een Laco horloge en bestelt u deze bij BensonTrade? Dan wordt deze geleverd in een luxe officiële box met twee jaar garantie.